Media Templen uusi Premium WordPress -majoitus MaxCDN: llä – näin!

Media Temple -kupongikoodi - säästä 30% kaikista MT-hosting-suunnitelmista!


(Päivitys: Koska emme pysty sisällyttämään tiettyjä IP-osoitteita Media Temple -palvelun Premium WordPress Hosting -suunnitelmaan, alla olevaa metodologiaa ei pidetä enää hyvänä ratkaisuna tähän ongelmaan – 13. tammikuuta 2015 alkaen)

Kuten tavalliset lukijat tietävät, vaihdoimme noin kuukauden kuluttua isännöintimme DreamHost VPS: stä (Virtual Private Server) Media Templen uudeksi Premium WordPress Hosting -palvelimeen – mikä johti mahtavaan nopeuden kasvuun … Kuitenkin, koska tämä uusi isännöintipalvelu ei Koska välimuistin laajennuksia ei voida sallia, ei ollut heti selvää, miten CDN-sisällönjakeluverkostoa käytetään suunnitelman kanssa – koska kuten monet lukijat varmasti jo tietävät, ylivoimaisesti helpoin tapa perustaa CDN-tiedosto WordPress on yksinkertaisesti asentaa yksi monista välimuistin laajennuksista, jotka tekevät integroinnista ehdottoman helpon (kuten W3 Total Cache ja WP Super Cache jne.)! Eli mikä neuvoksi? No, muutama tukilippu MaxCDN-palveluun (palvelu, jota olemme käyttäneet WinningWP: n kanssa aina takaisin), myöhemmin ja osoittautuu, että siellä on pari pluginia (selkeä voittaja), jotka molemmat ratkaisevat tämän erityisen kiusallisen ongelman rikkomatta hiki ja (sikäli kuin tiedän) eivät ole minkään suurimman hallinnoidun isännöintipalveluntarjoajan * ei-sallittujen lisäosien luetteloissa.

Esittelyssä CD-Linker, kirjoittanut W-Mark Kubacki…

Tietoja CDN-Linkeristä

W-Mark Kubackin luoma, CDN-Linker muuttaa linkkejä tiedostoihin, jotka sijaitsevat missä tahansa määrittämissäsi hakemistoissa (kuten ‘wp-sisältö’ ja / tai ‘wp-sisältää’) – jotka muuten ovat sekä hyviä lähtökohtia että laajennuksen oletusasetukset) korvaamalla ‘blog_url’ mukautetulla, jolloin voit vetää staattisia tiedostoja (kuten kuvia, CSS ja JS jne.) toisesta isäntästä, peilistä tai CDN: stä.

Katso laajennuksen viralliselta sivulta GitHubista lukeaksesi lisää projektista, ymmärtääksesi lisenssin (käytännössä sitä voidaan käyttää henkilökohtaisissa – ts. Ei-kaupallisissa) hankkeissa, usein kysyttyjä kysymyksiä ja vianetsintä- ja tukitietoja.

“Kuinka” -osa. . .

Jos olet tottunut MaxCDN: ään (jos et ole niin, sinun kannattaa siirtyä viralliselle verkkosivustolle, kirjautua sisään ja ottaa vähän aikaa tutustua palveluun), jatka ja luo uusi Pull-vyöhyke (tai yksinkertaisesti käytä samaa, jota käytit aiempien isäntiesi kanssa, jos, kuten me, olet juuri vaihtanut isäntän Media Templen uudeksi Premium WordPress -majoittajaksi ja voit käyttää samaa Pull-vyöhykettä, jota aiemmin käytit pre-Mediassa -Ohjeasetus). Huomaa: Jos et ole varma, kuinka jatkaa tämän tekemistä, sinun kannattaa tutustua aiheeseen liittyviin virallisiin MaxCDN-dokumentteihin. Säädä asetuksia mieltymystesi mukaan (tai aloita kaikki oletusasetukset, jos et ole varma siitä, mitä valita – koska voit aina tulla takaisin ja muuttaa asioita myöhemmin) ja tehdä muistiinpano luodusta isäntänimestä ( yleensä jotain pitkää ja vaikeaa muistaa, kuten ‘wwp.na1365521290.netdna-cdn.com’).

Lataa CDN-Linker-laajennuksen ZIP GitHubista (ota tarvittaessa yhteyttä kirjallisuuteen saadaksesi kaupallinen lisenssi), pura ja lataa plugins-hakemistoon ftp: n kautta ja aktivoi se sitten (aivan kuten minkä tahansa äskettäin asennetun laajennuksen kanssa). Siirry kohtaan Asetukset -> ‘CDN Linker’ ja sinun pitäisi nähdä jotain seuraavaa:

CDN-linkkeri-alku--asetukset-kuvakaappaus

Täytä oman sivustosi eri kentät (muista lisätä “http: //” CDN-URL-osoitteen eteen) ja napsauta Tallenna muutokset. Tässä on miltä meidän näyttää – vain siinä tapauksessa, että joku ihmettelee:

WWP-CDN-linkkeri-asetukset

(Huomaa: Älä selvästikään kopioi sokeasti sokeamme, koska sinun on annettava oma CDN-URL-osoite jne.)

Huuhtele Media Temple -välimuisti (paina ‘Flush Cache’ WordPress-kojelaudan yläreunassa olevalla työkalurivillä), tyhjennä selaimesi välimuisti ja lataa sivusto uudelleen, ja mikä kaikki hyvin, sinun pitäisi alkaa nähdä kuvia, CSS- ja JS-tiedostoja lataaminen MaxCDN-isäntänimestäsi sivusi HTML-muodossa (Firefoxissa: napsauta hiiren kakkospainikkeella sivua ja valitse ‘Näytä sivulähde’ nähdäksesi verkkosivustosi HTML). Niin kuin:

lastaus-from-maxcdn

Joten kuinka hyvin se toimii?

Lyhyesti sanottuna: erittäin hyvin! Se tekee täsmälleen sen, mitä sanoo tinalla – ja toistaiseksi näyttää siltä, ​​että se toimii melko saumattomasti uuden isännöintipalvelumme, ts. Media Templen uuden Premium WordPress Hosting -palvelun kanssa. Helppo asentaa / asentaa **, ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön (tällä hetkellä noin 10 dollaria kaupalliseen lisenssiin – vaikka lahjoitimme lisäksi 50 dollaria, koska käytämme todennäköisesti sitä sekä pitkään että jonkin aikaa eteenpäin) ja riittävän konfiguroitavissa lisäämään mukautettuja hakemistot – mikä ei pidä ?! Mikä parasta – tämän erittäin kätevän laajennuksen ansiosta (yhdistettynä tietysti MaxCDN: ään) olemme pystyneet ajamaan toista 0,5 – 0,75 sekuntia pois sivustomme latausaikoista!

* Tarkoittaa, että voisit todennäköisesti käyttää tätä täsmälleen samaa prosessia integroidaksesi CDN: n useisiin muihin hallittuihin WordPress-isännöintisuunnitelmiin, kuten WP Engine (jotka tarjoavat vain omien CDN-integrointitoimintojensa käytön ‘henkilökohtaisen’ isännöintisuunnitelman kanssa melko kalliiksi lisämaksu 19,95 dollaria kuukaudessa) ja GoDaddy’s Managed WordPress Hosting, jne., jne.

** Jos käytät Disqusta (sellaisena kuin meillä on), sinun kannattaa ottaa huomioon Plugin GitHub-sivun Vianmääritys-kohta Disqus-osiosta ja poistaa valinta ruudusta “kirjoittaa juuri-suhteelliset viitteet” ja / tai lisätä “laskea”. js ‘ja’ embed.js ” jättää pois jos substring ‘CDN-Linker-laajennusasetuksissa (jotka sijaitsevat’ CDN-Linker ‘-kohdassa WordPress-kojelaudan Asetukset-kohdassa) vastaavasti.

Huomaa: Kun olet asentanut MaxCDN: n, muista käydä läpi kaikki sen asetukset varmistaaksesi, että kaikki on asetettu haluamallasi tavalla (kuten ‘Canonical’ -asetuksen kytkeminen päälle jne. MaxCDN-hallintapaneelissa Pull Zone -sovelluksen SEO-välilehdessä – yleensä hyvä idea varmistaa, että hakukoneet kartoittavat CDN: n kautta ladatun sisällön takaisin oman verkkosivustosi verkkotunnukselle) – aivan kuten tekisit, kun käytät MaxCDN: ää minkä tahansa muun isännöintipalvelun kanssa.

Aika siisti ratkaisu, eikö ?! Mitään lisättävää?

(Päivitys: Koska emme pysty sisällyttämään tiettyjä IP-osoitteita Media Temple -palvelun Premium WordPress Hosting -suunnitelmaan, yllä olevaa metodologiaa ei pidetä enää hyvänä ratkaisuna tähän ongelmaan – 13. tammikuuta 2015 alkaen)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me