Luo ja hallinnoi omaa kumppaniohjelmaa WordPressillä – AffiliateWP Review


Perustanut WordPress-laajennuskehittäjä Pippin Williamson (yhä suositun Easy Digital -latausten ja rajoittavan sisällön tuottajan nimi, vain kaksi monista), AffiliateWP on laajennus, jonka avulla voit luoda ja hallita omaa tytäryhtiöohjelmaa WordPress-verkkosivusto. Tämä tarkoittaa, että voit antaa vierailijoille, joille hyväksyt, liittyä sivustoosi tytäryhtiöiksi, ja ansaita palkkion jokaisesta uudesta asiakkaasta, jota he viittaavat sinuun.

Tällainen tytäryritysohjelma ei vain johtaisi dramaattisesti kasvaneeseen sivustosi myyntiin ja tuloihin, mutta voi myös olla loistava tapa kasvattaa uskollinen yleisö ihmisiä, jotka haluavat mainostaa tuotteitasi ja / tai palveluitasi.

Pohjimmiltaan AffiliateWP sisältää kaikki ominaisuudet ja toiminnot, jotka tarvitset käynnistääksesi ja hallitaksesi omaa tytäryhtiöverkkoasi WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa. Tämä tarkoittaa sitä, että käytät olemassa olevaa (ja tuttua) käyttöliittymää, ja se myös sulkee pois tarpeen käyttää lisäpalveluita, jotka saattavat edellyttää joko kuukausimaksun maksamista ja / tai luovuttamista yrityksillesi!

Katsotaanpa tämän hämmästyttävän laajennuksen tarjoamia ominaisuuksia ja, mikä tärkeintä, selvitä kuinka helppoa on alkaa tarjota kumppaniohjelma tuotteillesi ja palveluillesi.

Miksi luoda kumppaniohjelma?

Jos et vielä ole kokonaan myynyt ajatusta antaa prosenttimäärä voitoistasi tytäryhtiöryhmälle, saatat unohtaa loistavan tavan kasvattaa myyntiäsi ja tuottaa enemmän tuloja.

AffiliateWP-mainosviesti

Rekrytoimalla tytäryhtiöryhmää mainostamaan tuotteitasi ja palveluitasi, voit ulkoistaa tarjousten markkinoinnin tehokkuuteen liittyvällä maksumallilla – tarkoittaen, että vain ne, jotka tuovat todellisen myynnin, saavat maksun.

Aiemmin omaa tytäryhtiöohjelmaasi olisi ollut vaikea hallita, ja se olisi todennäköisesti vaatinut sinua maksamaan palveluntarjoajalle huolehtimaan teknisistä ominaisuuksista. AffiliateWP pyrkii kuitenkin tekemään koko prosessista jotain mitä voit tehdä itse – suoraan WordPress-kojelaudan sisällä.

Mitä AffiliateWP voi tehdä?

AffiliateWP tarjoaa kaikki olennaiset ominaisuudet, joita tarvitset saadaksesi kumppaniohjelman ajan tasalle verkkosivustollesi – ja myös joukon houkuttelevia lisäominaisuuksia.

Tässä on nopea yleiskatsaus joihinkin parhaimpiin ominaisuuksiin (joista monia käsittelemme yksityiskohtaisemmin):

 • Valinnaiset etuoikeutettujen tytäryhtiöiden rekisteröintilomakkeet.
 • Tytäryhtiösovellusten automaattinen tai manuaalinen hyväksyntä.
 • Front-end-tytäryhtiöalue raporteilla ja seurantatiedoilla.
 • Integrointi muihin laajennuksiin, kuten WooCommerce.
 • Aseta lähetysmaksujen kiinteät tai prosenttimäärät.
 • Yksilöityjen tytäryhtiöiden suositushinnat.
 • Maksaa tytäryhtiöillesi suuri määrä vientiä CSV-tiedosto.
 • Julkaise omat mainoksesi tytäryhtiöidesi käyttöön.
 • Vie ja tuo tytäryhtiöitä, viittauksia ja asetuksia.
 • Apulainen auttaa siirtymään muista järjestelmistä.

Kun AffiliateWP on määritetty niin, AffiliateWP antaa verkkosivustosi kävijöille mahdollisuuden liittyä mukana olevien rekisteröintilomakkeiden kautta kumppaniksi tuotteillesi ja palveluillesi – joko automaattisen hyväksyntätyyppijärjestelmän avulla uusille hakijoille tai vaatimalla, että he ” sivuston järjestelmänvalvojien manuaalisesti hyväksymä.

AffiliateWP sisältää myös useita hyödyllisiä lyhytkoodeja, kuten sellaisia, joita voidaan käyttää julkaisemaan tytäryhtiöiden rekisteröinti- ja kirjautumislomakkeita millä tahansa verkkosivustosi sivulla, ja sellaisia, joiden avulla voit rajoittaa viestin tai sivun sisältöä, kuten tytäryhtiösi viestit, linkit ja bannerit vain kirjautuneille tytäryhtiöille.

Uusien tytäryhtiötilien hallinnassa on lisävaihtoehto hallita itse itse uuden tytäryritystilin luomisprosessia, mikä voi olla hyödyllinen, jos haluat pitää kumppaniohjelmasi yksityisenä, sen sijaan, että julkaista julkisia rekisteröintilomakkeita verkkosivustollasi kaikille ja kaikille nähdä. Osana tätä toimintoa sinulla on myös mahdollisuus tuoda useita tytäryhtiötilejä sivustoosi CSV-muodossa – jotain, jonka sinun pitäisi olla hyödyllistä siirryttäessä eri järjestelmästä.

Luo joukko uusia tilejä CSV-tuonnin avulla

AffiliateWP on erittäin helppo tuoda tytäryhtiöitä ja tietoja muilta sivustoilta ja järjestelmistä.

Sillä aikaa AffiliateWP voi seurata tuloksia automaattisesti, mukaan lukien mikä tytäryhtiö lähetti vierailijan verkkosivustollesi, järjestelmänvalvojan käyttäjä voi myös tallentaa viitteet manuaalisesti takaosaan.

Asiaankuuluvalla asetussivulla on paljon joustavuutta määrittää tarkalleen, kuinka paljon tytäryhtiöt voivat ansaita – globaalilla tasolla tarvittaessa ja joko kiinteänä maksuna tai prosentteina jokaisesta myynnistä. Lisäksi voit myös ohita tämä määrä yksittäisten tytäryhtiöiden osalta heidän tilinsivunsa kautta, jolloin sinulla on mahdollisuus antaa suurempia palkintoja esimerkiksi tehokkaammin toimiville tytäryhtiöille tai saada paremmin vakuuttamaan korkean profiilin bloggaajat mainostamaan tuotteitasi tarjoamalla heille korkeampia viittausprosentteja.

Aseta viittausnopeus ja -tyyppi

Saat täyden hallinnan siitä, kuinka paljon tytäryhtiösi ansaitsevat viittausta kohden AffiliateWP: n kanssa.

AffiliateWP: llä on myös joitain melko vaikuttavia integrointeja moniin tärkeimpiin verkkokaupan ja jäsenyyslaajennukset WordPressille. AffiliateWP toimii nyt version 2 julkaisun jälkeen saumattomasti Gravity Forms-, Ninja Forms- ja Contact Form 7 WordPress -muodostustyökalulaajennusten sekä Paide Memberships Pro-, MemberPress- ja OptimizeMember WordPress -sivustoliitännäisten lisäosien sekä useiden eLearning-ohjelmien kanssa. ja maksujenkäsittelylaajennukset.

Lisäksi lisäosaa – vakuuttavasti – käytetään jo joihinkin jo erittäin tuttuihin WordPress-tuotteisiin, kuten SearchWP ja tietysti Easy Digital Downloads (vielä yksi Pippinin Plugins, joka menee näyttää kuinka vakaa järjestelmä se on!

Lisäksi AffiliateWP: n avulla voit aloittaa mahdollisimman nopeasti ja hallita tämän laajennuksen edistyneempiä ominaisuuksia..

Kuinka perustaa oma kumppaniohjelmasi

Asennuksen jälkeen plugin, paras paikka aloittaa on asetussivu. Tämä antaa sinulle hyvän kuvan siitä, kuinka voit mukauttaa laajennuksen tarpeitasi vastaavaksi, ja mikä tärkeintä, antaa sinulle myös yleisen kuvan siitä, kuinka se toimii.

Integrointi-välilehden avulla voit mahdollistaa integroinnin useiden tuettujen laajennusten kanssa yhdellä napsautuksella. On kuitenkin hienoa, jos et käytä mitään näistä tuetuista laajennuksista – voit silti käyttää mukana olevaa lyhytkoodia viittausten luomiseen ja seuraamiseen asettamalla sen onnistumissivulle..

Pluginin integrointivaihtoehdot

Jokaisella AffiliateWP: n päivityksellä on lisätty integrointeja muihin WordPress-laajennuksiin ja -palveluihin.

Jos haluat antaa kävijöillesi mahdollisuuden kirjautua itselleen tytäryhtiöiksi, voit käyttää mukana olevia lyhytkoodeja lisää rekisteröintilomakkeet mihin tahansa verkkosivustosi viesteihin ja sivuihin.

Esimerkki ilmoittautumisesta ja kirjautumislomakkeen lyhytkoodeista

Mukautettujen rekisteröinti- ja kirjautumissivujen luominen on helppoa AffiliateWP-lyhytkoodeilla.

Kun lomakkeet on julkaistu, ne näytetään kaikille kirjautumattomille tytäryrityksille, ja ne ottavat teemaisi muotoilun – tarkoittaen, että niiden tulisi toivottavasti integroitua saumattomasti muun verkkosivustosi kanssa..

Esikatselu lyhytkoodilomakkeista

AffiliateWP-kirjautumislomakkeiden tulisi integroitua saumattomasti WordPress-teemasi ja verkkosivustoosi.

Säästäksesi vielä enemmän aikaa, AffiliateWP: n uusin versio lisää nyt verkkosivustollesi sivun Affiliate-alue, jota voidaan käyttää rekisteröinti- ja kirjautumislomakkeiden sekä tytäryhtiön kojetaulun näyttämiseen..

Tytäryritysalue automaattisesti luotu

AffiliateWP lisää valinnaisen tytäryhtiöalueen sivun verkkosivustollesi aloittamisen helpottamiseksi.

Sinulla on myös kyky määrittää, mitkä lomakkeet näytetään automaattisesti luodussa kumppanialueen sivulla.

Määritä, mitkä lomakkeet näytetään.

Voit valita, mitkä lomakkeet näytetään vierailijoillesi.

Siellä on myös joukko muita lyhyitä koodeja jotka tulevat laajennuksen mukana, kuten sellaiset, joiden avulla voit ottaa käyttöön tytäryhtiöiden hallintapaneelin käyttäjillesi, josta tytäryrityksesi voivat seurata heidän suorituskykyään ja tulojaan.

Halutessasi voit esimerkiksi kääri jonkin lyhyistä koodeista jonkin viestisisällön ympärille, jotta kyseinen sisältö olisi saatavana vain kirjautuneille tytäryrityksille..

Esimerkki useammista AffiliateWP-lyhytkoodeista

Nämä ovat vielä joitain hyödyllisiä lyhytkoodeja, jotka AffiliateWP sisältää.

Kun olet asentanut rekisteröinti- ja kirjautumissivut, (jos kaikki menee hyvin) alat saada kävijöitä hakemaan mainostamaan tuotteitasi ja palveluitasi ansaitsemaan viittausmaksun..

Tytäryhtiöiden sivulta takaosassa voit tarkastele kaikkia sivustosi tytäryhtiötilejä – mukaan lukien vireillä olevat ja hylätyt hakemukset. Voit myös tarkastella ansaittavia kokonaismääriä ja muuta tietoa kunkin tytäryhtiön suorituskyvystä.

Näytä kaikki tytäryhtiöt-näyttö

AffiliateWP: n avulla on helppo seurata tytäryhtiöidesi suoriutumista.

Asetusten avulla voit myös ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset uuden sovelluksen vastaanottamisesta, jolloin voit hyväksyä tai hylätä ne mahdollisimman pian..

jotta auttaa tytäryhtiöitäsi mainostamaan tuotteitasi ja palvelut, voit lisätä bannerikuvia, grafiikkaa, tekstilinkkejä ja muita kohteita verkkosivustollesi takaosan mainokset-osion kautta. Jokaiselle mainokselle voit helposti lisätä kuvan tai linkkitekstin ja määrittää sitten URL-osoitteen verkkosivustosi sivulle.

Tytäryhtiön kojelaudan luova alue

Voit julkaista mainoksia, joiden avulla tytäryhtiösi voivat mainostaa sivustoasi ja jakaa ne tytäryhtiöiden hallintapaneelin alueelle.

Tytäryhtiösi voivat käyttää näitä mainoksia käyttöliittymän kojelaudan alueelta heti, kun he ovat kirjautuneet sisään. Lisäksi liitännäinen tekee tytäryhtiöillesi mahdollisimman helpon mainoksien käytön ansiosta, jolla AffiliateWP näyttää HTML: n, joka on tarpeen kopioidaan ja liitetään linkkien lisäämiseksi viestiin tai sivulle.

Kun olet määrittänyt laajennuksen asettamalla valuuttatyypin ja viitekurssit, julkaissut rekisteröintilomakkeesi ja lisännyt muutama mainos, sinun pitäisi sitten olla melkein kaikki valmiit ja valmiita menemään.

raportointityökalut takaosassa voit saada nopeasti yleiskuvan tytäryhtiöidesi suoriutumisesta – mukana kaaviot ja kaaviot tietojen visualisoimiseksi. AffiliateWP: n version 2.1 julkaisun jälkeen voit käyttää Maksut-välilehteä tarkastellaksesi tytäryhtiöohjelmasi suoritusraportteja. Näiden äskettäin lisättyjen maksuraporttien avulla on helppo nähdä kokonaistuotot, jotka on maksettu ajan kuluessa tai tietylle mukautetulle päivämääräjaksolle.

Yksittäisten tytäryhtiöiden maksuraportti

AffiliateWP-raportit -osa sisältää yksityiskohdat tytäryhtiöillesi suorittamista maksuista.

Voit nyt myös luoda suoritusraportteja verkkosivustosi yksittäisille tytäryhtiöille, eli voit nähdä nopeasti, ketkä ovat arvokkaimmat tytäryrityksesi. Raportinäyttöjen kaavioiden avulla tietojen visualisointi on helpompaa.

Kaavio raporttinäytöltä.

Raportinäytöissä on myös kaavioita, jotka helpottavat datan tulkintaa.

Kunkin tytäryhtiön tuottamien vierailujen vieminen sivustoosi CSV-muodossa analysointia varten ohjelmissa, kuten Excel, on nyt osa AffiliateWP: n uusimman version toiminnallisuutta.

Yksittäisen tytäryhtiön raportti

Raportit voivat myös näyttää kuinka monta viittausta kukin tytäryhtiö tuottaa.

Hyvä on, tässä vaiheessa sinun on jätettävä vain luoda ja listata hyviä tuotteita ja palveluita, joita tytäryhtiösi mielelläsi mainostavat, ja suorittaa palkkomaksut onnistuneista suosituksista..

Kun se tulee maksujen suorittaminen tytäryhtiöillesi, voit käyttää Luo maksutiedosto -työkalua takaosan lähetysten sivulla. Tämä luo CSV-tiedoston, joka sisältää maksutiedot kaikista maksamattomista viittauksista valitsemallasi ajanjaksolla.

Näytä viimeisimmät viittaukset

Kaikkien viittausten katseleminen on myös suoraviivaista – kuten myös maksutiedoston luominen maksun helppoa käsittelyä varten.

Tämä tiedosto voidaan sitten tuoda maksuprosessoriin, kuten PayPaliin, jolloin säästät vaivaa ja vaivaa suorittaa jokainen maksu erikseen.

AffiliateWP-lisäosat ja laajennukset

Lisäosat AffiliateWP: lle

AffiliateWP: n viralliset laajennukset ovat saatavana laajennuslisenssien haltijoille.

Vaikka ydin AffiliateWP-laajennus sisältää todellakin kaiken mitä tarvitset oman kumppaniohjelmasi suorittamiseen, siellä on myös hyvä valikoima virallisia ja kolmansien osapuolien lisäosia, jotka ovat laajenna toiminnallisuutta entisestään.

Tarkastelemme hinnoitteluvaihtoehtoja seuraavaksi, mutta ne, jotka ostavat jommankumman halvemman AffiliateWP-paketin, pääsevät 15 viralliseen ilmaiseen lisäosaan, kun taas ne, jotka valitsevat yhden kahdesta ylimmän tason paketeista, saavat pääsyn 14 viralliset pro-lisäosat (plus 15 ilmaista lisäosaa). Näitä virallisia AffiliateWP-lisäosia ei voi ostaa erikseen, mutta on olemassa kolmansien osapuolien AffiliateWP-lisäosia, joita voit ostaa yksilöllisesti niiden tekijöiltä.

Joitakin esimerkkejä AffiliateWP-lisäosista, joista saatat olla hyödyllisiä:

 • Tarjoa porrastetut tytäryhtiöiden viitehinnat.
 • Ota toistuvat viittaukset käyttöön.
 • Välitön PayPal-voitto.
 • Maksa tytäryhtiöillesi myymäläluottoja.

Edellä mainittujen hyllyltä saatavien lisäosien lisäksi GitHubissa on joukko koodinpätkiä, joiden avulla voit muokata laajennuksen toimintaa. Lisäksi, koska AffiliateWP-liitännäistä pidetään hyvin puhtaan koodin suhteen, kehittäjien tulisi voida tarvittaessa tehdä omia muutoksia laajennukseen.

AffiliateWP hinnoittelu

AffiliateWP on premium-laajennus, joka on saatavana neljään hinnoittelusuunnitelmaan:

 • Henkilökohtainen: 99 dollaria – yhden sivuston lisenssi.
 • Plus: 149 dollaria – kolme sivustolisenssiä.
 • Ammattilainen: 249 dollaria – rajattomat sivustolisenssit ja 14 pro-lisäosaa (plus kaikki tulevat pro-lisäosat).
 • Lopullinen: 499 dollaria – rajoittamaton käyttöoikeus ja 14 pro-lisäosaa (sekä kaikki tulevat pro-lisäosat).

Kaikki hinnoitteluvaihtoehdot sisältävät yhden vuoden käyttöoikeus laajennusten päivityksiin ja tukeen, lukuun ottamatta Ultimate-suunnitelmaa, joka sisältää rajoittamattoman pääsyn päivityksiin ja tukeen. Lisäksi voimassa on 30 päivän täysi hyvityskäytäntö, ja voit myös päivittää lisenssisi milloin tahansa.

johtopäätös

AffiliateWP on erinomainen sisaryhtiöohjelman laajennus, joka on yllättävän helppo käyttää. Oman tytäryritysohjelman perustaminen ja hallinta kuulostaa erittäin monimutkaiselta, mutta tämän laajennuksen avulla on mahdollista, että verkkosivustollasi on suhteellisen helppo hallita ohjelmaa ja ajaa sitä verkkosivustollasi milloin tahansa..

Kehittäjät ovat sisällyttäneet kaikki ominaisuudet, joita useimpien ihmisten tarvitsee hallita omaa kumppaniohjelmaansa, ja kaikille muille käytettävissä olevien lisäosien ja koodinpätkien tulisi toivottavasti riittää..

vaikein osa prosessia tulee todennäköisesti olemaan tytäryhtiöohjelmasi suunnittelussa ja mainostamisessa. Tämä tarkoittaa, että on ehdottomasti syytä viettää aikaa selvittääkseen, millaisia ​​lähetyskomissiota haluat tarjota, ja miten päätät siitä, kuka voi tulla tytäryritykseksi tuotteidesi suhteen..

Useimmille käyttäjille AffiliateWP: n asentaminen ja käyttö on todennäköisesti prosessin helpoin osa. Ja laajennuksen suhteellisen alhaisten kustannusten ansiosta se on jotain, jokainen, joka ajattelee kumppaniohjelman luomista, voi harkita lisäämistä sivustoonsa ja kokeilla omalla tahdillaan..

Jos haluat kyvyn hyödyntää kumppanimallia mainostaaksesi tuotteitasi ilman voittoa-ei-maksua vain komissio, AffiliateWP on monipuolinen, helppokäyttöinen ratkaisu, jota sinun pitäisi melkein varmasti harkita!

Jos et vielä ole, tarkista se AffiliateWP: n virallisilta verkkosivuilta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me