LifterLMS Review – LMS WordPress -laajennus rahasi arvoinen?

WordPress-tarjoukset


Harkitset LifterLMS: n käyttöä omien verkkokurssien luomiseen WordPressillä?

LifterLMS on vakiinnuttanut asemansa yhtenä parhaimmista WordPress LMS -laajennuksista, joten se on ehdottomasti hyvä, jos olet valintalistallasi. Mutta onko se oikea tarpeisiisi tarkoitettu laajennus? Tämän autan teitä selvittämään tässä viestissä.

Ominaisuuksien kannalta LifterLMS on erinomainen laajennus. Mutta tarpeistasi riippuen, se voi joskus loppua hiukan kalliimmaksi, mikä voi tehdä toisesta laajennuksesta paremman vaihtoehdon, jos budjettisi on budjetti.

Samanaikaisesti se tarjoaa myös yhden LMS-laajennuksen anteliaimmista ilmaisista versioista, joten se voi myös toimia edullisempana kuin vastaavat laajennukset, mikä on outoa dynaamista. Se riippuu vain tarvitsemasi ominaisuuksista ja siitä, kuinka aiot käyttää sitä.

Autan sinua päätöksenteossa, kattaa:

 • laajennuksen tärkeimmät ominaisuudet
 • miten se toimii, käytännöllisellä käyttöliittymällä
 • erilaiset premium-lisäosat ja kuinka paljon ne maksavat sinulle
 • parhaat teemat pariksi LifterLMS: n kanssa
 • joitain reaalimaailman esimerkkejä sivustoista, jotka käyttävät LifterLMS: ää.

Kaivataan sisään …

LifterLMS-ominaisuuksien katsaus

Lyhyesti sanottuna LifterLMS auttaa sinua luomaan ja toimittamaan verkkokursseja – mukaan lukien oppitunnit, tehtävät ja tietovisat (jos haluat).

LifterLMS-kotisivu

LifterLMS on ilmainen ydinlaajennus WordPress.org-sivustossa, joka sisältää suurimman osan kurssinhallintatoiminnoista.

Ilmaisessa ydinversiossa voit käyttää vetämällä ja pudottamalla -editoria suunnitellaksesi ja rakentamalla kurssejasi, rajoittamattomilla oppitunneilla ja mahdollisuuden lisätä tietokilpailuja ja tehtäviä.

Voit myös rajoittaa pääsyä kursseillesi, joten ihmisten on rekisteröidyttävä käyttääkseen niitä. Hallinnan lisäämiseksi voit myös asettaa kurssin edellytykset – esimerkiksi voit saada opiskelijat suorittamaan johdantokurssin ennen kuin he ovat kelvollisia suorittamaan jatkokurssin..

Voit myös:

 • määritä mukautettuja sähköposteja käyttäjän toiminnan perusteella, kuten suorittamalla kurssi tai epäonnistuessaan tietokilpailua
 • myöntää saavutuksia tai ladattavia todistuksia tietyistä toimista, kuten kurssin suorittamisesta
 • tiputa kurssin sisältöä pitämään opiskelijat takaisin, esimerkiksi tarjoamalla uuden oppitunnin jokaiselle opiskelijan jäsenyysviikolle.

Voit lisätä kurssien toiminnallisuutta ja / tai myydä maksettuja käyttöoikeuksia käyttämällä joukko premium-laajennuksia lisätäksesi ominaisuuksia, kuten:

 • maksut joko suorien maksuyhdyskäytävien tai WooCommerce-integraation avulla
 • sähköpostimarkkinoinnin integraatiot
 • edistyneempiä tietokilpailuja ja tehtäviä
 • sosiaalinen oppiminen
 • yksityinen valmennus (jonka avulla voit myydä tämän lisäpalveluna)
 • ryhmän / organisaation pääsy kurssin sisältöön.

Kun tarkastelen sinua käytännön tarkastelussa LifterLMS: ään, näet kuinka nämä ominaisuudet tulevat yhteen.

Kuinka luoda kurssi LifterLMS: n avulla (Hands-On)

Kun asennat ja aktivoit ensimmäisen kerran LifterLMS-laajennuksen WordPress.org-sivustosta, se käynnistyy ohjattuun asennustoimintoon, joka auttaa sinua määrittämään kurssillesi tärkeät perusteet, mukaan lukien:

 • luodaan keskeisten toimintojen ydinsivut, kuten kurssiluettelo ja opiskelijoiden kojetaulu
 • oletusmaksuvaluuttojen asettaminen (jos tarjotaan maksullisia kursseja).

Voit myös hankkia kupongin premium-laajennuksista, jos valitset ei-arkaluontoisen seurannan, vaikka tämä on täysin valinnaista. Pidä tämä mielessä, jos päätät ostaa premium-laajennuksia, koska se voi säästää rahaa.

Ohjattu LifterLMS-asennustoiminto

Kun olet suorittanut asennustoiminnon, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

 • Rakenna ensimmäinen kurssi tyhjästä.
 • Asenna näytekurssi. Esimerkkikurssi todella opettaa sinulle LifterLMS: n käytön, joten tämä on siisti tapa sekä oppia käyttämään tuotetta että selvittämään, kuinka kaikki linkittyy WordPress-kojelautaan..

Kurssin luominen

Voit luoda kurssin tyhjästä siirtymällä osoitteeseen Kurssit → Lisää kurssi.

LifterLMS käyttää natiivia WordPress-editoria suurimpaan osaan toiminnoista, mikä helpottaa aloittamista, koska käytät samaa tuttua käyttöliittymää, jota käytät kaikkeen muuhun.

Pääruoan tietosivun hallintaan saat erilliset lohkot. Voit käyttää myös tavallisia lohkoja sisällön, kuten kurssin kuvauksen tai kuvien, lisäämiseen.

Kuinka lisätä pääruoan sivun sisältöä LifterLMS: llä

Saat myös uuden Kurssivaihtoehdot meta-ruutu WordPress-editorin alla, jossa voit hallita lisätietoja kurssista:

 • Kurssin pituus.
 • Kurssin vaikeus.
 • Esitelty esittelyvideo.
 • Rajoitukset, kuten se, voivatko opiskelijat ilmoittautua vain tiettyjen päivämäärien välillä, onko heidän suoritettava ennakkoedellytykset tai onko kurssilla enimmäiskapasiteetti.
 • Aktivoidaanko ja / tai näytetäänkö asiakasarvostelut.

LifterLMS-kurssin metalaatikko

Tämän alapuolella voit määrittää Käyttösuunnitelmat, joiden avulla voit hallita kurssillesi pääsyä, mukaan lukien vaatia ihmisiä maksamaan pääsystä (vaikka tarvitset maksetun lisäosan maksujen käsittelemiseen).

LifterLMS-kurssille pääsysuunnitelmat

Voit määrittää:

 • hinta (tai voit tehdä siitä ilmaisen)
 • onko maksu kertaluonteinen vai toistuva
 • saadaanko maksu ihmisille käyttöikä koko ajan tai jos suunnitelma vanhenee tietynä päivänä tai tietyn ajan kuluttua.
 • kuka voi ostaa kurssin.

Vedä ja pudota -kurssin rakennusohjelman käyttö

Kun olet määrittänyt peruskurssin yksityiskohdat, voit lisätä kurssin sisällön muodossa:

 • kohdat – tietyt oppitunnit. Esimerkiksi. yksi kurssin osa voi sisältää viisi oppituntia.
 • Lessons – kurssin varsinainen sisältö, jonka opiskelijat kuluttavat.

Kaikkien organisoinnin helpottamiseksi LifterLMS antaa sinulle vetämällä ja pudottamalla -kurssin rakennusliittymän, mikä on melko kätevää.

Lisää uusi osa tai oppitunti vetämällä se vain. Sitten voit napsauttaa ja kirjoittaa muokataksesi sitä:

LifterLMS-vedä ja pudota -kurssin rakentaja

Sieltä voit käyttää jokaisen oppitunnin tai osan alla tai vieressä olevia kuvakkeita lisätäksesi sisältöä tai muokataksesi sen toiminnallisuutta.

Jos päätät muuttaa osioiden / oppituntien järjestystä, sinun tarvitsee vain vetää asioita ympäri, kunnes ne ovat täydellisiä.

Oppitunnin sisällön lisääminen

Voit avata oppitunnin asetukset napsauttamalla nuolta avataksesi oppitunnin WordPress-editorin erillisellä välilehdellä.

WordPress-editorissa voit jälleen lisätä oppituntisisällön tutulla WordPress-editorilla, joka helpottaa sisällön ja asettelun hallintaa:

Kuinka lisätä oppitunnin sisältöä LifterLMS: llä

Tämän alapuolella saat a Oppitunnin asetukset meta-ruutu, jossa voit tehdä useita asioita:

 • Upota video- tai äänitiedosto kyseiseen oppituntiin.
 • Merkitse oppitunti ilmaiseksi, jonka avulla kävijät voivat esikatsella sitä kirjautumatta kurssille. Ajattele tätä “ilmaisena kokeiluna” houkuttelemaan ihmisiä ilmoittautumaan loppuun kurssiin.
 • Aseta edellytykset oppitunneille, jotka opiskelijoiden on suoritettava ennen kuin he voivat ottaa tämän oppitunnin.
 • Määritä sisällön tipuminen, joten oppitunti ei ole käytettävissä heti. Voit esimerkiksi saada opiskelijat saamaan pääsyn yhteen oppituntiin viikossa estääkseen heitä putoamasta ja pitämästä heitä palaamasta.
 • Pyydä oppilaita saamaan läpäisypiste tietokilpailussa ennen kuin he voivat siirtyä seuraavaan oppituntiin.

Tietokilpailujen tai tehtävien lisääminen

Voit lisätä tietokilpailuja tai tehtäviä oppituntiin käyttämällä kuvakkeita vetämällä ja pudottamalla -kurssin rakennustyökalussa.

Tämä avaa liukupaneelin, jossa voit muokata yksityiskohtia. Esimerkiksi testi näyttää lisää esimerkiksi seuraavalta:

LifterLMS-tietokilpailuvaihtoehtoja

Ilmaisella versiolla saat pääsyn vain kolmeen peruskysymykseen. Tarvitset premium-lisäosan, jotta avaat lisäkilpailutyypit.

Ajatuksia kurssin luomisesta LifterLMS: llä

Vaikka en osoittanut sinulle kaikkea, yllä olevat kohdat kattavat ydinprosessin, jolla luodaan kurssi LifterLMS: n avulla.

Kaiken kaikkiaan mielestäni editori on melko kätevä. Selkeä puuhierarkia ja vetämällä on helppo järjestää kurssisisältösi, mikä muuten voisi tuntua ylivoimaiselta..

Lisäksi LifterLMS on tehnyt hyvää työtä yrittäessään pitää mahdollisimman monta vaihtoehtoa samassa käyttöliittymässä, mikä auttaa vähentämään tarpeettomia sivujen uudelleenlatauksia ja nopeuttamaan kurssien luomista.

Muut merkittävät ominaisuudet

Toivon tässä vaiheessa, että sinulla on aika hyvä käsitys siitä, millaista on rakentaa kurssi LifterLMS: n kanssa. Katsotaanpa nyt joitain muita merkittäviä ominaisuuksia, joihin tämä laajennus antaa sinulle pääsyn.

Luo jäsenyyksiä, jotta pääset useille kursseille

Edellä osoittamasi käyttösuunnitelmaominaisuuden avulla voit hallita pääsyä yhdelle kurssille. Mutta LifterLMS antaa sinun tarjota / myydä myös jäsenyyksiä, jotka antavat ihmisille pääsyn useille kursseille.

Voit luoda jäsenyyden, joka antaa ihmisille pääsyn jokaiselle tarjoamallesi kurssille, tai käyttää jäsenyyksiä rajoitettujen kurssipakettien tarjoamiseen.

Voit määrittää nämä kohdasta jäsenyydet -alue WordPress-hallintapaneelissa. Sen lisäksi, että olet luonut pääsysuunnitelman jokaiselle jäsenyydelle (aivan kuten sinäkin kurssille), voit myös valita, mihin kursseihin lisätään uusia jäseniä automaattisesti, kun he ostavat jäsenyyden:

LifterLMS-jäsenyyssuunnitelman vaihtoehdot

Asenna automaatio sitoutumisten avulla

Kihlaaminen on tehokas ominaisuus, jonka avulla voit laukaista käyttäjän toiminnan perusteella tapahtuvia toimintoja, kuten kun opiskelija:

 • ilmoittautuu kurssille
 • suorittaa oppitunnin tai kurssin
 • läpäisee tai epäonnistuu tietokilpailu
 • jne.

Tämän ominaisuuden pääasiallinen käyttö on laukaista automaattiset sähköpostit näiden toimintojen perusteella. Voit esimerkiksi lähettää opiskelijalle tervehdysviestin, kun hän ilmoittautuu kurssille, tai lähettää hänelle onnittelusähköpostiviestin, kun hän on suorittanut päätöksen:

LifterLMS-sitoutumisen luontityökalu

Sähköpostien lähettämisen lisäksi voit myös jakaa heille palkintoja:

 • Saavutukset – pienille toimille, kuten ensimmäisen oppitunnin suorittaminen.
 • Todistukset – suuremmille toimille, kuten kurssin suorittaminen tai kurssiryhmä – tyyppinen kuin tutkintotodistus. Maksullisella laajennuksella voit myös tarjota varmenteita PDF-muodossa.

Yksityiskohtainen raportoinnin hallintapaneeli

LifterLMS sisältää sivustosi tehokkuuden määrittämiseksi erilliset raportointipaneelit, joiden avulla voit analysoida:

 • opiskelijat
 • Kurssit
 • jäsenyydet
 • tietokilpailuja
 • Myynti
 • ilmoittautumiset

Tämä auttaa sinua selvittämään kuka / mikä toimii hyvin, samoin kuin päinvastoin:

LifterLMS-raportin kojetaulu

Maksettujen LifterLMS-lisäosien tutkiminen

Ydin LifterLMS-laajennus on saatavana ilmaiseksi WordPress.org-sivustossa, mutta useimmat kurssien omistajat tarvitsevat todennäköisesti myös joitain maksettuista lisäosista.

Jos esimerkiksi haluat tarjota maksullisia kursseja, sinun on ostettava ainakin yksi maksuyhdyskäytävän lisäosista (tai WooCommerce-integraatio).

Tarkastellaan käytettävissä olevia erilaisia ​​lisäosia …

Maksulisäosat

LifterLMS tarjoaa kolme erillistä maksuyhdyskäytäväintegraatiota sekä WooCommerce-integraation, jonka avulla voit linkittää kurssit WooCommerce-tuotteisiin.

Kolme erillistä maksuyhdyskäytävää ovat:

 • Raita
 • PayPal
 • Authorize.net

Uudet kurssiominaisuudet

Löydät myös joukon lisäosia, jotka lisäävät uusia ominaisuuksia kursseillesi:

 • Edistyneet tietokilpailut – saat pääsyn enemmän tietokilpailutyyppeihin ja muihin lisäominaisuuksiin.
 • Tehtävät – luo erityyppisiä tehtäviä, jotka vierailijoiden on suoritettava.
 • Advanced Videos – Vaikka ilmaisen version avulla voit luoda videokurssin sisältöä, tämä laajennus lisää uusia ominaisuuksia, kuten pakottaa ihmiset katsomaan videota ennen kuin he voivat suorittaa oppitunnin loppuun.

Uusi jäsenyys ja yhteisöominaisuudet

Uusien kurssitoimintojen lisäksi muut lisäosat voivat auttaa sinua luomaan sosiaalisemman yhteisön tai tarjoamaan ryhmälle pääsyn kursseillesi:

 • Sosiaalinen oppiminen – anna opiskelijoiden olla yhteydessä toisiinsa sosiaalisen median tyylisissä keskusteluissa.
 • Yksityiset alueet – anna jokaiselle opiskelijalle yksityinen alue, jolla voit tarjota henkilökohtaista sisältöä.
 • Ryhmät – myy ryhmäjäsenyyksiä tai pääsy kurssille. Voit esimerkiksi myydä institutionaalisen pääsyn yritykselle, jotta yritys voi antaa kaikille työntekijöilleen pääsyn kurssin sisältöön.

Sähköpostimarkkinointi ja lomakeintegraatiot

Löydät lisäosia, jotka voidaan integroida suosittuihin sähköpostimarkkinointipalveluihin ja WordPress-muodon laajennuksiin.

Sähköpostimarkkinointipalvelut:

 • Mailchimp
 • ConvertKit

WordPress-muodon laajennukset:

 • Painovoimamuodot
 • WPForms
 • Ninja-lomakkeet
 • Valtavat muodot

Useat kolmannen osapuolen liitännäiset tarjoavat myös omat LifterLMS-integrointilaajennuksen.

Muut lisäosat

Tässä on joitain muita premium-luokan LifterLMS-lisäosia, jotka eivät sovi siististi mihinkään luokkaan:

 • Mukautetut kentät – lisää mukautettuja kenttiä kerätäksesi ja näyttääksesi lisätietoja opiskelijoilta.
 • PDF-tiedostot – muunna tärkeät ominaisuudet, kuten sertifikaatit, PDF-tiedostoiksi.
 • Twilio-integraatio – lähetä tekstiviestejä (SMS) Twilio-yhteyden kautta.

LifterLMS-lisäosan hinnoittelu

LifterLMS hinnoittelu

Päästäksesi premium-lisäosiin voit joko ostaa yksittäisiä lisäosia 99 dollarilla tai hankkia lisäosien paketteja vastaavasti 300 dollarilla tai 1000 dollarilla..

Mielestäni on kaksi skenaariota, kuinka lähestyä maksettuja lisäosia.

Ensinnäkin, jos ilmainen ytimen laajennus tekee kaiken mitä tarvitset sujuvasti, saatat päästä eroon ostamalla yhden maksun yhdyskäytävän 99 dollarilla. Tämä on halvin tapa luoda maksettu verkkokurssi LifterLMS: n avulla, ja se on kannattava lähestymistapa monille verkkosivustoille.

Jos tarvitset muutakin kuin vain maksuyhdyskäytävän, sinun on todennäköisesti parempi ostaa Universe Bundle 300 dollarilla tai noin kolmen yksittäisen laajennuksen hinnasta..

Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin lisäosiin, joita useimmat kurssit tarvitsevat, ja tarjoaa yleensä paremman vastineen kuin yksittäisten laajennusten ostaminen, ellet ole ehdottoman varma, että tarvitset vain yhden tai kaksi lisäosaa.

Sinun on harkittava kallista 1 000 dollarin Infinity-kimppua, jos haluat käyttää ominaisuuksia, kuten:

 • yhteisöoppiminen joko sosiaalisella oppimisella tai ryhmäjäsenyyksillä
 • yksityiset valmennusmyynnit
 • edistyneet tietokilpailut ja videokurssit.

Joskus voi olla järkevää ostaa Universe-paketti ja tarttua vain erillisiin lisäosiin tarvitsemillesi lisäominaisuuksille, kuten edistyneille tietokilpailuille..

Mielestäni Infinity Bundle on hyödyllisempi akateemisissa tai yrityskursseissa (kuten yrityskoulutusohjelmissa), kun taas suurin osa kuluttajakeskeisistä kursseista todennäköisesti onnistuu halvemman Universe Bundlen tai yksittäisten lisäostojen avulla.

Parhaat teemat pariksi LifterLMS: n kanssa

LifterLMS toimii melkein minkä tahansa WordPress-teeman kanssa, mutta valitsemalla teema sisäänrakennetulla LifterLMS-integroinnilla on helpompi aloittaa, koska sinun ei tarvitse sekoittaa tyylejä tai CSS: ää niin paljon.

* Poikkeus on teemoja, joissa ei ole sivupalkkeja, kuten oletusarvoinen Twenty Twenty -teema. Ne voivat aiheuttaa ongelmia, koska LifterLMS tarvitsee sivupalkin tärkeiden kurssitietojen sisällyttämistä varten. LifterLMS varoittaa sinua, jos se havaitsee aiheeseen liittyvän ongelman.

Se tarjoaa myös oman LifterLMS LaunchPad -teeman, joka on hyvä vaihtoehto. Se maksaa 99 dollaria tai on saatavana osana 300 dollarin maailmankaikkeuspakettia.

Suositussa Astra-teemassamme on myös oma LifterLMS-integrointi, jonka avulla on helppo hallita kurssien suunnittelua.

Muita hyviä LifterLMS-teemoja ovat:

 • BuddyBoss
 • OceanWP: n arvostelu
 • Edumodo

Todellisen maailman esimerkkejä sivustoista, jotka käyttävät LifterLMS: ää

Nyt tiedät kaiken ominaisuuksista, haluatko nähdä miltä ne näyttävät oikealla verkkosivustolla?

LifterLMS on melko suosittu, joten löydät siitä paljon reaalimaailman esimerkkejä toiminnassa.

Sitä käytetään myös monissa WordPress-kursseissa, ja se, että ihmiset, jotka opettavat WordPressistä, käyttävät LifterLMS: ää, luottamusäänestykseen sinänsä.

Yksi suosittu esimerkki on WP101, joka aloitti LifterLMS: n käytön jo vuonna 2016.

WP101 -katsauksessamme on kokoelma ilmaisia ​​ja premium-kursseja, joissa opetetaan käyttämään WordPressiä ja joitain avainlaajennuksia. Jos haluat nähdä sen toiminnassa maksamatta, voit ilmoittautua ilmaiseksi WordPress 101 -kurssille, joka ilmeisesti on käynnissä LifterLMS: llä.

Sekä Divi Academy että Divi Space käyttävät myös LifterLMS: ää.

WordPress-tilan ulkopuolella muita reaalimaailman esimerkkejä LifterLMS: stä ovat:

 • Unettomuuden valmentaja
 • Markkinoinnin korjaus
 • Cook Love Heal (se käyttää LifterLMS: ää oppia.cookloveheal-aliverkkotunnuksessa, mutta ei pääaluetta, mikä on toinen tapa, jota voit käyttää)

Lopulliset ajatukset

LifterLMS on ehdottomasti yksi parhaista WordPress LMS -laajennuksista. Se sisältää syvyyden toiminnallisuuteen, jota useimmat muut eivät vain tarjoa, ja se naulaa myös verkkokurssien jäsenyyteen liittyviä näkökohtia, jotka kaikki laajennukset eivät toimi hyvin.

Toiminnallisesti, minulla ei ole ongelmia suositella tätä, ja WordPress.org-sivuston arvostelut osoittavat, että suurin osa ihmisistä on samaa mieltä kanssani. Sillä oli tähtitieteellinen 4,6-tähden luokitus (5: stä) kirjoittamishetkellä.

Yksi asia harkitsemaan on hinta. Se on tässä omituisessa tyylissä, jossa se voi olla sekä edullinen että kallis samanaikaisesti tarpeistasi riippuen.

Joten miten se on edullinen? No, koska WordPress.org-sivuston ilmainen versio on niin runsas, useimmat ”normaalit” kurssintekijät löytävät kaiken tarvitsemansa ilmaisesta lisäosasta.

Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain ostaa yksi maksuyhdyskäytävän lisäosista 99 dollarilla ja olet valmis aloittamaan verkkokurssien myynnin, mikä on paljon ja halvempaa kuin suurin osa kilpailusta..

Jos kuitenkin joudut tilanteeseen, jossa tarvitset enemmän kuin vain yhden maksuyhdyskäytävän lisäosan, niin se voi tulla melko kallista. Halvin lisäosa-paketti on 300 dollaria, ja kallein kimppu menee mahtavaan 1000 dollariin.

Jos vertaa tätä LearnDashin tykkäämiin 159 dollarilla, LifterLMS ei enää näytä niin halvalla.

Joten tässä on suositukseni:

Asenna ilmainen versio WordPress.org-sivustosta ja katso, pystyykö se tekemään tarvittavan. Siinä on paljon ominaisuuksia, joten se voi todennäköisesti saada työnsä päätökseen.

Sitten sinun tarvitsee vain ostaa maksuyhdyskäytävän lisäosa ja olet asettunut suihkuttamaan.

Toisaalta, jos sinulla on budjetti ja tarvitset jonkin paketista tai useista erillisistä lisäostoista, kannattaa tutustua LearnDash-arvostelujemme kaltaisiin tykkäyksiin, jotta näet, saako se työtä varten alhaisempi hinta. Voit harkita myös muita LMS-laajennuksia.

Jos haluat kokeilla premium-LifterLMS-lisäosia, voit myös pyörittää 30 päivän täysimittaisen esittelyn kaikilla premium-lisäosilla, jotta voit testata asioita ennen kuin kulutat 300 dollaria plus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me