Kymmenen parasta WordPress-yhteydenottolomakelaajennusta (2020)

WordPress-tarjoukset


Jokainen verkkosivusto tarvitsee yhteyssivun. Ilman sitä saatat kaipata kaikenlaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteyksiä!

Yhteydenottolomakelaajennuksissa on monia hyödyllisiä työkaluja ja vaihtoehtoja, kuten CAPTCHA-kentät, jotka auttavat estämään roskapostin lähetysten lumivyöryä, jonka saisit, jos näit sähköpostiosoitteesi verkkosivustollasi..

Ne myös yksinkertaistavat lomakkeiden muotoilua ja jäsennysprosessia, ja mikä tärkeintä, niiden avulla voit sanella, mitä tietoja käyttäjältä saat. Määrität kentät, jotka on täytettävä, ja päätät, milloin lomake voidaan lähettää.

WordPressillä on valtava määrä yhteyslomakelaajennuksia, ja niitä voidaan käyttää luomaan kaikkea yksinkertaisista palautelomakkeista monimutkaisiin tilauslomakkeisiin ja kyselylomakkeisiin. Kysymys on, minkä valitset?

Olen käyttänyt WordPressiä aktiivisesti sen käynnistämisen jälkeen, ja olen testannut satoja WordPress-yhteydenottolomakkeiden laajennuksia. Markkinapaikka kuitenkin kehittyy jatkuvasti, joten olen viime aikoina viettänyt aikaa löytääksemme parhaat WordPress-yhteydenottolomakkeiden laajennukset vuonna 2020. Katsotaanpa katsotaanpa mitä pidän parhaimmista ilmaisista ja premium-ratkaisuista …

(Huomaa: Useimmat lomakeesimerkit esitetään alla käyttämällä viimeisintä WordPress-oletusteemaa: Kaksikymmentäyhdeksäntoista).

1. Painovoimamuodot – 59 dollaria plus

Gravity Forms on ollut WordPress-käyttäjien suosikki sen perustamisesta lähtien useita vuosia sitten. Se on käyttäjäystävällinen ratkaisu, jota voidaan käyttää perustamaan peruslomakkeita tai monimutkaisia ​​monisivuisia ratkaisuja, jotka sisältävät tiedostojen lähettämisen, ehdollisen logiikan ja maksujärjestelmät.

Lomakkeet luodaan käyttämällä yksinkertaista vetämällä ja pudottamalla -järjestelmää, ja siellä on kymmeniä vakiokenttiä, edistyneitä kenttiä ja ainutlaatuisia kenttiä viesteille ja muille postityypeille. Jokaiselle kentälle on saatavana joukko vaihtoehtoja, mukaan lukien muotoilu, prioriteetti, näkyvyys ja muut.

Painovoimamuotojen lomakeasetukset

Gravity Forms -toiminnon ominaisuudet riippuvat paketista, jota etsit, joten muista tarkistaa, mitä kukin lisenssi sisältää, ennen kuin teet valintasi.

Lisäosia on kymmeniä. Ne luokitellaan perus-, ammatti- ja eliitti-, mutta useimpia sähköpostimarkkinoinnin lisäosia tarjotaan perusasetuksiksi. Niihin kuuluvat lisäosat MailChimp, AWeber ja GetResponse.

Pro-lisäosakokoelmalla on enemmän erilaisia ​​ominaisuuksia, ja se sisältää useita CRM-lisäosia, Dropbox-lisäosan, PayPal-maksujen lisäosan ja paljon muuta, kun taas eliitti tarjoaa enemmän maksutapoja ja lisää toimintoja käyttäjän rekisteröintiin.

Esimerkki painovoimamuodoista

Gravity Forms on 59 dollaria vuodessa peruslisenssiltä. Päivittäminen pro-lisenssiin 159 dollarilla vuodessa lisää verkkosivustojen käyttöä yhdestä verkkosivustosta kolmeen verkkosivustoon ja tarjoaa sekä lisäosat että peruslisäosat.

Virastot suosivat eliitin lisenssiä. Se maksaa 259 dollaria vuodessa, sillä ei ole verkkosivustojen käyttörajoituksia, se tukee WordPress-monisivustoa ja tarjoaa eliitin lisäosia perus- ja pro-asetusten lisäksi.

Jos etsit edistynyttä yhteyslomakeratkaisua, Gravity Forms on harkitseva.

Virallinen nettisivu

2. Ninja-lomakkeet – ILMAINEN / 29 dollaria plus

Ninja Forms on suosittu yhteyslomakeratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä toimintoja laajennuksilla (lisäosilla). Ninja Forms -ydinversiossa on yli miljoona latausta WordPress.org-sivustosta.

Voit luoda uuden lomakkeen joko tyhjällä mallilla tai yhdellä monista valmiista lomakemalleista, ja lomakkeen mukauttaminen ja kenttien säätäminen on helppoa.

Tosi vaikuttava on kuitenkin se, kuinka paljon ilmaiseen versioon sisältyy. Löydät monia edistyneitä kenttiä, joista muut perivät, samoin kuin roskapostin torjuntavaihtoehtoja, lomakkeiden tuontia ja vientiä sekä mahdollisuuden tallentaa lähetyksiä verkkosivustojen tietokantaan.

Ninja muodostaa lomakeasetukset

Ninja-lomakkeiden premium-ominaisuuksien vertaaminen muihin yhteydenottolomakkeiden laajennuksiin voi olla vaikeaa. Siinä on monia ainutlaatuisia laajennuksia, jotka lisäävät toimintoja, joita et löydä muualta – mutta se tulee hintaan. Valitettavasti vuotuisen hinnan määrittäminen on vähän monimutkaisempaa kuin sen täytyy olla.

Henkilökohtainen lisenssi rajoittaa käytön yhdelle verkkosivustolle. Se maksaa 99 dollaria vuodessa. Sisältää builder pro -laajennuspaketin ja 20%: n alennuksen kaikista muista ostamistasi laajennuksista. Ammatillisen lisenssin saavuttaminen 199 dollarilla vuodessa lisää käyttöä 20 verkkosivustoon ja antaa sinulle 40% alennuksen.

Agenttisuunnitelmassa ei ole käyttörajoituksia, ja se sisältää kaikki laajennukset. Kuitenkin 499 dollarilla vuodessa, se on lähes kaksinkertainen toimistovaihtoehtojen, kuten Gravity Forms, kustannuksiin.

Laajennuksia voi ostaa erikseen hintaan 19–129 dollaria vuodessa yhdestä lisenssistä. Jos tarvitset vain yhden tietyn ominaisuuden lomakkeellesi yhdellä verkkosivustolla, tämä voi toimia halvemmalla. Kustannukset nousevat kuitenkin nopeasti, kun joudut käyttämään laajennusta useilla verkkosivustoilla.

Ninja-lomakeesimerkki

Suosittelen, että asennat Ninja Forms -ydinversion ja tarkistat sitten käytettävissä olevat laajennukset nähdäksesi tarvitsemasi.

Tilanteestasi riippuen Ninja-lomakkeet saattavat olla hiukan halvempia kuin muut premium-yhteyslomakeratkaisut – tai huomattavasti kalliimpia. Saatat jopa huomata, että ilmainen versio tekee kaiken mitä tarvitset.

Valitettavasti, jos haluat käyttää useita Ninja Forms -laajennuksia, se voi olla kallista. Kokonaiskustannusten selvittäminen voi olla myös tuskaa – varsinkin jos vertaat pidennysten ostamisen kustannuksia yksittäin, pakkauksena tai pakkauksena yhdessä muiden yksilöllisesti ostettujen pidennysten kanssa.

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

3. Yhteyslomake 7 – ILMAINEN

Yli 5 miljoonalla aktiivisella asennuksella Yhteydenottolomake 7 on ylivoimaisesti markkinoiden suosituin WordPress-yhteydenottolomake. Tämä saattaa yllättää jotkut ihmiset, koska se on vähemmän tyylikäs ja vähemmän käyttäjäystävällinen kuin muut luettelossa olevat yhteystietolomakeratkaisut.

Yhteydenottolomake 7 käyttää lomakemallijärjestelmää, joten kun olet oppinut, miten se kaikki toimii, sinun pitäisi pystyä luomaan haluamasi muoto. Koko kokoonpano näyttää kuitenkin vanhalta verrattuna nykyaikaisiin vedä ja pudota -muotojen rakentajiin.

Ota yhteyttä lomakkeen 7 lomakeasetuksiin

Missä Yhteyslomake 7 on erinomainen, on integraatio. Se on yksi monipuolisimmista WordPress-käyttäjien käytettävissä olevista yhteyslomakeratkaisuista, koska sille on tarjolla useita laajennuksia – joista suurin osa on ilmainen.

Sitä voidaan käyttää Akismetin ja useiden reCAPTCHA-liitännäisten kanssa roskapostin vähentämiseen, Flamingo-viestien tallentamiseen ja Google Analyticsin tilastoihin.

Voit myös lisätä ehdollisia kenttiä, tukea MailChimpille, muokattavia lomakenahoja ja paljon muuta.

Yhteyslomake 7 Esimerkki

Yhteydenottolomake 7 ei voita pian tyyliä palkintoja, ja lomakemallijärjestelmää voitaisiin parantaa useilla alueilla, mutta sinun on vaikea löytää ilmaista, joustavampaa ratkaisua..

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

4. WPForms – ILMAINEN / 39,50 dollaria plus

WPForms on käyttäjäystävällinen ammatillinen yhteyslomakeratkaisu. Se käyttää lomakkeiden luomiseen vetämällä ja pudottamalla -järjestelmää, ja mukana tulee myös valmiita malleja, joiden avulla voit luoda lomakkeita nopeasti.

Ilmaisessa versiossa, jossa on yli miljoona aktiivista asennusta, on tuki Constant Contactille, tuonti- ja vientijärjestelmälle, ja reCAPTCHA-toiminnot roskapostin estämiseksi.

Tämä ydinversio sopii peruskyselylomakkeelle, vaikka saatat löytää sen hieman rajoitetusti, koska kentät, kuten Verkkosivusto / URL ja Tiedoston lataus, eivät sisälly niihin. Merkintöjä ei tallenneta myöskään tähän versioon.

Luo uusi muoto WP-lomakkeisiin

WP-lomakkeiden peruslisenssi maksaa 39,50 dollaria vuodessa. Soveltuu yhdelle verkkosivustolle, se sallii rajoittamattoman lomakkeiden ja merkintöjen sekä avaa kaikki edistyneet kentät, lomakepohjat, monisivulomakkeet ja ehdollisen logiikan.

Plus-lisenssi, 99,50 dollaria vuodessa, lisää käyttöä kolmeen verkkosivustoon ja avaa lisää sähköpostimarkkinoinnin lisäosia. Pro-lisenssin nousu 199,50 dollarilla vuodessa lisää käyttöä 20 verkkosivustoon ja lisää tukea käyttäjän rekisteröintiin, maksujärjestelmiin, allekirjoituksiin, offline-lomakkeisiin ja muuhun.

Eliitin lisenssi, jonka hinta on 299,50 dollaria vuodessa, on suunnattu virastoille. Sillä ei ole käyttörajoituksia, ja se tukee WordPress-monisivusto- ja asiakashallintaa.

WP muodostaa lomakeasetukset

WPForms on laadukas lomakelisäosa, jota on helppo käyttää. Jotkut käyttäjät saattavat pitää WPFormsin ilmaisen version rajoitettuna, mutta peruslisenssin hinta on kohtuullisesti 39,50 dollaria vuodessa, ja se tarjoaa ehdollisen logiikan ja muita hienoja ominaisuuksia.

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

5. Valtavat muodot – ILMAINEN / 49 dollaria plus

Formidable Forms on fantastinen yhteyslomakelaajennus, jonka avulla voit luoda lomakkeita nopeasti vedä ja pudota -sovelluksen avulla.

Ilmaisessa versiossa on hyvä valikoima kenttiä, kuten pudotusvalikot, verkkosivuston URL, HTML ja reCAPTCHA roskapostin vastainen kenttä..

Ilmainen versio tallentaa myös lomakkeesi lähetykset ja tukee lomakkeiden tuontia ja vientiä. Se sisältää myös ominaisuuksilla varustetun tyylieditorin, jonka avulla voit muuttaa värejä, fonttikokoja ja paljon muuta – jotain, mitä useimmat yhteydenottolomakelaajennukset, ilmaiset ja premium-mallit, eivät tarjoa.

Jos olet tyytyväinen Formidable Forms -version ilmaiseen versioon sisältyviin ominaisuuksiin, kannattaa ehkä harkita henkilökohtaisen lisenssin hankkimista 49 dollarilla vuodessa. Muita toimintoja ei lisätä, mutta kehittäjät saavat sinulle tukea.

Luo muodollista lomaketta -lomake

Kuten monet muutkin yhteyslomakelaajennukset, Formidable Forms on julkaistu freemium-liiketoimintamallin alla, joten sinun on päivitettävä avaamaan edistyneitä ominaisuuksia ja toimintoja.

Luojalisenssi, jonka hinta on 99 dollaria vuodessa, sallii käytön jopa kolmella verkkosivustolla ja lisää lisätyylivaihtoehtoja ja integraatiota MailChimpille, Aweberille ja MailPoetille. Liikelisenssi, jonka hinta on 199 dollaria vuodessa, lisää käyttöä 15 verkkosivustoon ja lisää sähköpostimarkkinointintegraatioita, PayPal-tukea, WPML-integraatiota ja muuta.

Eliittisellä lisenssillä, jonka hinta on 399 dollaria vuodessa, ei ole käyttörajoituksia, ja se lisää tukea Stripelle, Authorize.net, ActiveCampaign, Salesforce, HubSpot ja WooCommerce.

Valtavat lomakkeet lomakeasetukset

Formidable Forms on epäilemättä yksi parhaista WordPressin käytettävissä olevista yhteydenottolomakkeiden laajennuksista, ja se erottuu joukosta lisätyylitysvaihtoehtojensa vuoksi.

Ne, jotka etsivät ilmaista WordPress-yhteydenottolomaketta, ovat tyytyväisiä ydinversioon.

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

6. Hyvää lomaketta – ILMAINEN

Happy Forms on 100% ilmainen WordPress-yhteyslomakelaajennus, jonka on suunnitellut The Theme Foundry.

Jos olet aiemmin käyttänyt WordPress-teeman mukauttamisohjelmaa, tiedät kuinka Happy Forms toimii, koska se käyttää samaa käyttöliittymää. Ensimmäisessä sarakkeessa luetellaan lomakekentät, ja voit lisätä uusia kenttiä toiseen sarakkeeseen. Lomaketta voidaan esikatsella pääsisältöalueella oikealla.

Saatavilla on hyvä valikoima kenttiä, kuten verkkosivusto-linkki, taulukko, luokitus ja tekstieditori. Voit määrittää, tarvitaanko kenttä, ja muuttaa sen leveyden täydestä puoleen, kolmanteen tai automaattiseen.

Hyvää lomaketta rakentaa lomakesivu

HoneyPot-tietoturva auttaa estämään spambot-yrityksiä, ja myös Google reCAPTCHA voidaan ottaa käyttöön. Voit myös mukauttaa käyttäjille näytettävän vahvistusviestin.

Jokainen lomakkeen osa voidaan muotoilla, mukaan lukien värit, fonttikoko ja kohdistukset. Et voi tallentaa räätälöityjä tyylejä kuten voit muodollisissa lomakkeissa, mutta etuna on, että tyylisi muutokset näkyvät reaaliajassa..

Hyvää muotoa muotoilu

Happy Forms ei tarjoa ehdollista logiikkaa – tai muita edistyneitä kenttiä ja ominaisuuksia, joita saatat löytää premium-vaihtoehdoista -, mutta se on epäilemättä yksi parhaista WordPress-käyttäjien käytettävissä olevista ilmaisyhteyslomakevaihtoehdoista..

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

7. Jetpack – ILMAINEN

Jetpack, tai jos haluat sen otsikon “Jetpack by WordPress.com”, kasvoi nopeasti yhdeksi suosituimmista plugineista, joita WordPress-käyttäjille on tarjolla, ja tarjoaa valikoiman työkaluja ja palveluita Automatticilta.

Yksi sen vähemmän tunnetuista moduuleista on Jetpack-yhteyslomake – yksinkertainen ratkaisu, joka tarjoaa kymmenen kenttää, mukaan lukien nimi, verkkosivusto, pudotusvalikko ja päivämäärä.

Jetpack-lomakeasetukset

Jos olet ottanut Classic Editor -sovelluksen käyttöön verkkosivustollasi, näet visuaalisessa muokkausohjelmassa Jetpack-yhteyslomakkeen painikkeena Add Contact Form.

Uudessa WordPress-lohkojärjestelmässä on yhteyslomake päälohkon alueella Jetpack-kohdassa. Jos Jetpack-lomakelohko ei näy, tarkista, että moduuli on käytössä.

Jetpack-lomakelohko

Voit määrittää, tarvitaanko kenttä, ja muokata sen tarraa, mutta et löydä tyylivaihtoehtoja tai lisäasetuksia.

Esimerkki Jetpack-lomakkeesta

Jos haluat peruskyselylomakkeen ja Jetpack on jo asennettuna, se on loistava ratkaisu. Jos tarvitset muutakin kuin muutamaa peruskenttää yhteystietolomakkeessa, Jetpack on liian rajoitettu, joten suosittelen käyttämään vaihtoehtoista WordPress-laajennusta.

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

8. Muoto – 29 dollaria

Quform on CodeCanyonin myydyin WordPress-muodonmuodostajan laajennus. Sen vähittäismyynti on 29 dollaria, ja se on käyttäjäystävällinen tuote, joka on täynnä ominaisuuksia.

Laajennuksen avulla voit luoda tyylikkäitä, monimutkaisia ​​monisivulomakkeita. Ehdollisen logiikan avulla voit muuttaa näytettäviä kenttiä ja hallita lähetettäviä ilmoituksia..

Käytettävissä on kolme CAPTCHA-vaihtoehtoa – Honeypot, image ja reCAPTCHA – ja 15 validoijaa on käytettävissä myös tietojen todentamiseksi..

Luo lomake

Quform ylpeilee vetämällä ja pudottamalla -liittymällä, jossa on täydellinen heikko- ja asettelujärjestelmä. Mukana olevien 11 teeman lisäksi löydät 11 nappityyliä, painikeanimaatioita, CSS-muotoilua ja paljon muuta. Kaikkia lomakemuutoksia voidaan esikatsella mukauttaessasi.

Vaikka kaikki tämän luettelon ratkaisut ovat reagoivia, Quform on epäilemättä yksi hienoimmista lomakevaihtoehdoista matkapuhelimille ja tablet-laitteille.

Lomakeesimerkki

Quform on yksi WordPress-käyttäjien käytettävissä olevista monipuolisimmista yhteyslomakeratkaisuista, ja vain 29 dollarilla se on helppo suositella..

Virallinen verkkosivusto | Lisäosien myyntisivu

9. Caldera-lomakkeet – ILMAINEN / 74,99 dollaria plus

Caldera Forms on monipuolinen WordPress-yhteyslomakelaajennus, joka käyttää vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymää. Voit luoda uuden lomakkeen tyhjästä mallista tai valita yhden useista valmiista lomakemalleista.

Calderran ilmaisessa versiossa on paljon ominaisuuksia, jotka muut kehittäjät varaavat premium-versioille – kuten tiedostojen lähettäminen, monisivulomakkeet, ehdolliset logiikat ja tuki Easy Digital Downloads -sovellukselle..

Roskapostin torjuntahunaja on myös saatavana, ja voit tuoda ja viedä lomakkeita.

Caldera muodostaa lomakeasetukset

Caldera Forms -profiilin versio on saatavana monien eri suunnitelmien alla. Voit ostaa lisäosia erikseen, mutta useimpien hinnat ovat vähintään 74,99 dollaria, joten se voi olla melko kallista.

Jos olet tyytyväinen ilmaiseen versioon ja tarvitset vain tukea, voit maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmasta. Käynnistyssuunnitelma, jonka hinta on 74,99 dollaria vuodessa, on kuitenkin järkevämpi, sillä se ei ole vain halvempi vuodessa, vaan lisää myös viestitilastot ja antaa valitsemasi lisäosan..

Yksilöllinen suunnitelma maksaa 164,89 dollaria vuodessa, ja siihen lisätään viestiasettelut ja kehittäjälisäosat. Kehittäjälisäosat sisältävät PayPal Express -integraation, lomake-PDF-työkalun sekä lomaketilastot ja -analyysit.

Edistynyt suunnitelma maksaa 274,89 dollaria vuodessa ja lisää edistyneitä lisäosia, kun taas agentuurisuunnitelma on 549,89 dollaria vuodessa..

Edistyneessä lisäosapaketissa saat useita lisäosia, mukaan lukien Stripe-maksuintegraatio, Google Analytics -seuranta ja postimallit. Eliittitoimisto lisää mahtavia 18 lisäosaa, mukaan lukien jäsenyyslaajennus, YouTube-integraatio ja visuaalinen kyselynmuodostaja.

Caldera-lomakkeiden esimerkki

Niille teistä, jotka etsivät ilmaista yhteyslomakeratkaisua, tulee olemaan vaikuttunut siitä, mitä Caldera Forms -ydinversio tarjoaa, ja kokeneille käyttäjille on saatavana kymmeniä upeita lisäosia. Epäilemättä vuotuiset paketit ovat hyödyllisempiä kuin näiden lisäosien ostaminen erikseen.

Virallinen verkkosivusto | Laajennuksen lataussivu

10. ARForms – 37 dollaria

ARForms on ollut käynnistyksestään 2013 lähtien tunnettu yhtenä parhaimmista WordPress-yhteydenottolomakkeiden laajennuksista. Laadukas muotoilu takana ja etupäässä on aina erottanut sen toisistaan.

Sen värikäs vedä ja pudota -käyttöliittymä on ilo käyttää ja tekee lomakkeiden luomisesta helppoa. Valmiita lomakkeita on yli 40, joten sinun ei tarvitse luoda lomaketta tyhjästä.

Käyttöliittymä sijoittaa kaikki kentät (elementit) sivun vasemmalle puolelle lomakkeen keskellä; oikealla puolella on tyylivaihtoehtoja. Viidentoista värimaailman avulla voit säästää aikaa.

Sen sijaan, että korvataan sarake kenttäasetuksilla, esiin tulee ponnahdusikkuna, kun haluat määrittää kunkin kentän.

Luo ARForms-lomake

Kuten odotit, ARFormsilla on monia edistyneitä ominaisuuksia. Lomakkeille on saatavana monia kenttiä, samoin kuin ehdollista logiikkaa ja yksityiskohtaisia ​​vaihtoehtoja jokaiselle valitsemallesi kentälle.

ARForms on yksi harvoista laajennuksista, jonka avulla voit näyttää lomakkeita ponnahdusikkunoiden kautta ja hallita sitä, mikä laukaisee ponnahdusikkunat. Yhdeksää sähköpostimarkkinointipalvelua tuetaan myös, ja käytettävissä on analytiikkaa, joka näyttää napsautussuhteet ja enemmän.

ARForms-esimerkki

ARForms tarjoaa vain 37 dollarin hintaan vastinetta rahalle – jos haluat näyttää korkealaatuisia lomakemalleja, suosittelen sen tarkistamista.

Virallinen verkkosivusto | Lisäosien myyntisivu

Kunniamaininnat

Kun tein tutkimusta tätä artikkelia varten, leikkasin alkuperäisen kontaktilomakelaajennusten luettelon 20 parhaan joukkoon ja supistin tämän luettelon kymmeneen, jonka näet yllä.

Tätä silmällä pitäen halusin antaa kunniamaininnat kolmelle hyvälle yhteydenottolomakkeen laajennukselle, jotka vain jäivät tekemättä.

Form Maker on yhteydenottolomakelaajennus, joka tallentaa lähetykset ja jolla on monipuolinen lomakemuokkausjärjestelmä. Kymmeniä kenttiä voidaan lisätä lomakkeeseesi vedä ja pudota -rajapinnan avulla.

Pro-version vähittäismyynti on 30 dollaria, ja se tarjoaa premium-tukea ja lisäominaisuuksia, kuten PayPal-integraation.

Muotoilija

Jos etsit jotain hieman erilaista, tutustu Ninja Kickiin. Kauppahinta on 19 dollaria, ja laajennuksen avulla voit näyttää upea yhteyslomake sivujen sivuilla.

Lomake voidaan paljastaa monella tavalla, kuten napsauttamalla painiketta tai napsauttamalla kuvaa. Muita ominaisuuksia ovat MailChimp-integraatio, tuki ja muotoilu Contact-lomakkeelle 7 lyhytkoodia, 15 kuvioitua taustaa ja 15 epäselvää taustaa. Sosiaalisen median palkki voidaan myös lisätä.

Ninja Kick -esimerkki

Everest Forms on kaunis lomakeratkaisu, joka sinun tulee myös harkita. Tähän laajennukseen voidaan luoda lomakkeita vetämällä ja pudottamalla -liittymällä ja järjestämällä riveiksi. Lähetykset tallennetaan verkkosivustoosi tietokantaan, ja Google reCAPTCHA auttaa estämään roskapostin.

Pro-versio on saatavana hintaan 29 dollaria, ja se sisältää monia edistyneitä ominaisuuksia, kuten ehdollisen logiikan ja maksuintegraation. Suosittelen sen tarkistamista.

Everest-lomakkeet

Lopulliset ajatukset

WordPress-yhteyslomakelaajennusmarkkinat ovat yhtä hyvät kuin koskaan, joten kontaktisivulomakeratkaisun valinnassa olet hemmoteltu valinnanvaraa.

Yksi asia, joka mielestäni on, on se, että WordPressin ilmaisten yhteydenottolomakelaajennusten taso on parantunut huomattavasti kahden viime vuoden aikana. Ne ovat yleensä tyylikkäimpiä, ylpeilevät enemmän ominaisuuksia ja käyttävät modernia käyttäjäystävällistä lomakerakentajaa. Pitkä saattaa tämä suuntaus jatkaa!

Koska markkinoilla on niin paljon hienoja ratkaisuja, on vaikeaa erottaa WordPress-yhteydenottolomaketta todella “parhaaksi” – loppujen lopuksi tarpeet eroavat toisistaan!

Neuvoni on testata tässä artikkelissa luetellut laajennukset nähdäksesi, ovatko ne sopivia sinulle ja verkkosivustollesi, ja huomaa, että jotkut yhteydenottolomakkeen laajennukset voivat olla kalliita, jos tarvitset kaikkia lisäominaisuuksia, integrointia ja toiminnallisuutta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map