Kuusi parasta Rich Snippets -laajennusta WordPressille (2020)

WordPress-tarjoukset


WordPressin ydinversio suunniteltiin hakukoneita ajatellen, auttaen niitä indeksoimaan sisältöäsi ja tarjoamalla SEO-ystävällisiä ominaisuuksia, kuten pysyviä linkkejä. Se ei kuitenkaan vielä tue joitain monimutkaisempia SEO-sisältöjä, kuten sivustokarttoja ja rikkaita katkelmia.

Vuonna 2009 julkaistujen rikkaiden katkelmien avulla voit näyttää lisätietoja verkkosivuistasi suoraan Google-hakutuloksissa – mikä voi johtaa korkeampaan napsautussuhteeseen, kun osuvampia tietoja näytetään hakukoneiden käyttäjille. Huomaa: Google viittaa nyt rikkaisiin katkelmiin rikkaina tuloksina, mutta useimmat ihmiset käyttävät edelleen termiä “rikkaat katkelmat”.

Tässä artikkelissa tarkastellaan WordPressin parhaita rikastetun katkelman laajennuksia.

Mutta ensin katsotaanpa tarkemmin mitä rikkaat katkelmat ovat, miltä ne näyttävät ja niiden mahdolliset hyödyt …

Pika johdatus Rich Snippet -katkelmiin (rikkaat tulokset)

Hakukoneen katkelma näyttää tyypillisesti verkkosivun otsikon, URL-osoitteen ja kuvauksen, usein myös julkaisupäivän..

Esimerkki katkelma

Monipuolisten katkelmien avulla Google voi hakea lisätietoja verkkosivun jäsennellystä tiedosta.

Voit näyttää visuaalisia apuaineita ja tietoja, kuten puhelinnumeroita, osoitteita, tuotteen hintaa, arvostelujen lukumäärää, kuvien pikkukuvia ja muuta.

Täällä WinningWP: ssä rikkaita katkelmia käytetään näyttämään tänne kiinnostavia tähti- ja teema- ja plugin-arvosteluidemme tähtiä.

WinningWP Rich Snippets

Google parantaa myös WinningWP YouTube -kanavan videoiden hakutuloksia näyttämällä kuvien pikkukuvat jokaisesta videosta.

YouTube Rich Snippets

Rikkailla katkelmilla ei ole suoraa vaikutusta hakukoneiden sijoituksiin, mutta voit käyttää niitä erottamaan hakutuloksesi ja lisäämään verkkosivujen napsautussuhteita. Lisäksi, koska käyttäjille näytetään lisätietoja SERPS: ssä (hakukoneiden tulossivuilla), verkkosivustosi poistumisprosentin tulisi olla alhaisempi, koska hakutulokset ovat osuvampia.

Vuonna 2011 Google teki yhteistyötä Yahoo! ja Microsoft (Bing) luomaan Schema.org. Tavoitteena oli luoda, ylläpitää ja mainostaa Internet-jäsenneltyjen tietojen kaavoja. (Yandex liittyi Schema.orgiin myöhemmin.) Toisin sanoen Google halusi sen rikkaiden katkelmien ominaisuuden kehittyvän ja kaikkien tärkeimpien hakukoneiden tukeman..

Google tukee kolmea erilaista merkintämuotoa: JSON-LD; Microdata; ja RDFa. Bing, Yahoo! Ja Yandex tukevat näitä muotoja.

Alla olevat WordPress-laajennukset muuttavat verkkosivustosi merkintöjä, jotta hakukoneet näyttävät sivuillesi rikkaat katkelmat.

Kun liitännäinen on asennettu, voit tarkistaa, että kaikki toimii oikein, käyttämällä työkalua, kuten Google Structured Data Testing Tool. Sinun pitäisi myös löytää hyödyllinen Googlen jäsenneltyjen tietojen merkintäapuri.

Kaikessa yhdestä rikkaat katkelmat (ILMAINEN / 79 dollaria plus vuodessa)

Kaavio - Kaikki yhdellä rikkaat katkelmat

Kaikki yhdellä skeemalla Rich Snippets on rikas katkelma WordPress-laajennus, joka tukee yhdeksää tyyppiä skeemoja: arvostelut; Tapahtumat; ihmiset; Tuotteet; reseptejä; ohjelmistosovellukset,; videot; artikkeleita; ja palvelut.

Voit muuttaa johtotyyppejä jokaiselle tyypille ja mukauttamisvälilehdellä voit muuttaa rikkaiden katkelmien ulkoasua. Laajennus tukee myös WooCommercea.

Hallintapaneeli kaikille yhdelle Schema.org Rich Snippets

Voit määrittää Rich Snippet -katkelmat viestien ja sivujen alapuolelle laajennuksen määritysruudussa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita sen tyyppinen kaavio, johon sisältösi kuuluu, ja täyttää sitten tyhjät kohdat.

Schema Pro on saatavana hintaan 79 dollaria vuodessa. Tämä versio automatisoi sivujen merkitsemisen määritysprosessin ja tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten kohdistussääntöjä ja mukautettuja kenttiä.

Pro-versio lisää myös tuen Yoast SEO: lle, Advanced Custom Fieldille ja Pods: lle.

Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets

Yksinkertainen asetusalue ja tuki yhdeksälle skeemityypille, All In One Schema Rich Snippets on helppo ratkaisu suositella.

Niille teistä, joilla on paljon sivuja verkkosivustossanne, hyötyy päivitys pro-versioon, jotta merkinnät voidaan luoda automaattisesti kaikille.

WP-tuotekatsaus (ILMAINEN / £ 57 plus vuodessa)

WP-tuotekatsaus Lite

WP Product Review on WordPress-tarkistuslaajennus, joka tarjoaa monia ominaisuuksia parantamaan arvosteluitasi – ja se tukee myös rikkaita katkelmia.

Kun olet asentanut laajennuksen, näet viestien ja sivujen alla vaihtoehdon, joka kysyy, onko sisältö arvostelu. Kun valitset kyllä, voit lisätä tietoja tuotteestasi, kuten otsikko, nimi, hinta ja siihen liittyvä tytäryhtiö-linkki.

Voit pisteyttää jokaisen tuotteen useilla tavoilla. Esimerkiksi, jos tarkistat televisiota, voit luokitella sen sen äänen, kuvanlaadun, rakennuslaadun ja arvon perusteella.

WP: n tuotekatsausmalli

Pääasetusalueella voit mukauttaa pääkatseluruutua. Voit säätää asetuksia, kuten värejä, typografiaa, osta-painiketta, fontteja ja paljon muuta.

Varmista, että otat rikkaat katkelmat käyttöön yleisissä asetuksissa. Kun laajennus on otettu käyttöön, plugin hakee merkintätiedot kunkin tuotteen antamiin tarkistustietoihin.

WP-tuotekatsauksen yleiset asetukset

WP-tuotekatsauksessa kaikki oli suunniteltu lisäämään sitoutumista ja tytäryrityspalkkioita, ja WP-tuotekatsauksen premium-versio vie tämän uudelle tasolle. Se on vähittäismyyntihinnasta 57 puntaa vuodessa, ja se sisältää ominaisuuksia, kuten lyhytkoodit, mukautetut luokituskuvakkeet, vertailutaulukot, Amazon-integraatio ja enemmän.

WP-tuotekatsauksen tärkein haittapuoli on, että se lisää vain rikkaiden katkelmien tukea arvosteluihin. Jos haluat monipuolisen katkelmatuen monille erityyppisille skeematyypeille, kannattaa etsiä vaihtoehtoista ratkaisua.

Schema App -rakenteiset tiedot (ILMAINEN / 30 dollaria plus kuukausi)

Schema App -rakenteellinen tieto

Schema App -rakenteiset tiedot on hyödyllinen WordPress-laajennus, joka luo Schema.org-merkinnät viesteillesi, sivuillesi, luokkisi ja muut WordPress-sivut.

Se luo merkinnät automaattisesti, joten sinun ei tarvitse antaa lisätietoja jokaiselle verkkosivustosi sivulle.

Schema App -rakenteisen datan koodi

Asetusalueella voit ilmoittaa, oletko organisaatio vai henkilö, ja lisätä julkaisijan nimen ja logon. Merkintäkoodi voidaan lisätä otsikkoon tai alatunnisteeseen, ja voit määrittää oletusmallin tyypin viesteille ja sivuille.

Käytettävissä olevat kaavatyypit ovat blogin lähettäminen, artikkeli, live-blogin lähettäminen, uutisartikkeli, raportti, tieteellinen artikkeli, lääketieteellinen artikkeli, sosiaalisen median lähettäminen, keskustelufoorumin lähettäminen, tekninen artikkeli ja API-viite.

Laajennus antaa sinun myös päättää, näytetäänkö tietyt metatiedot vai ei.

Kaavion sovelluksen rakenteelliset data-asetukset

Sinun ei tarvitse ilmoittautua kehittäjän Schema App -sivustolle käyttääksesi Schema App -rakenteellisia tietoja, mutta avaa näin monia lisäominaisuuksia, kuten WooCommerce-tuki, Google Tag Manager ja vaihtoehdon nähdäksesi kilpailijasi schema-merkinnät..

Hinnoittelun ollessa 30 dollaria kuukaudessa, palkkio Schema App -palvelu ei välttämättä ole kaikille, mutta voin suositella ilmaista versiota, koska tapa luoda sivuille merkinnät automaattisesti on upea.

WP SEO -rakenteinen datajärjestelmä (ILMAINEN / 49 dollaria plus)

WP SEO-jäsennelty datajärjestelmä

WP SEO -strukturoitu tietojärjestelmä on suosittu rikas katkelma WordPress-laajennus, joka antaa sinulle korkean tason hallinnan.

Laajennuksen ilmainen versio tukee 11 skeematyyppiä: Organisaatiot; paikalliset yritykset; uutiset; blogikirjoitukset; Tapahtumat; Tuotteet; Videot; palvelut; arvostelut; kokonaisarvostelut; ja ravintoloita.

Viestien ja sivujen alla näkyy ruutu, jossa voit määrittää sisältösi rikkaat katkelmat, ja jokaisella skeemalla on yksilöivä kenttäjoukko. Esimerkiksi arvosteluissa on arviointikentät, tuotteissa hinta- ja URL-kentät ja videoissa pikkukuvien ja videon kesto.

WP SEO -rakenteisen dataskeeman tarkistusasetukset

Plugin-asetusalueella voit määrittää sinulla olevan verkkosivustotyypin ja asettaa yleiset asetukset, kuten verkkosivustosi URL-osoitteen ja osoitteen. Täältä kirjoittamasi tiedot tulevat kaikkeen sisältöön.

WP SEO: n jäsennellyn datajärjestelmän asetukset

Muita tietoja, kuten yrityksesi logo, sosiaalisen median profiilit ja yhteystiedot, voidaan myös syöttää. Hakukoneet käyttävät joskus näitä tietoja, kun joku etsii verkkosivustoasi.

WP SEO: n jäsennellyn datajärjestelmän asetukset

WP SEO -rakenteisen dataskeeman premium-versio on 49 dollaria. Päivitys lisää tukea räätälöityihin viestityyppeihin sekä mahdollisuuden täyttää kentät automaattisesti sisältösi olemassa olevista tiedoista ja julkaisija-asetuksista.

Tämä versio lisää myös useita muita tyyppityyppejä, mukaan lukien: Kirjat; kurssit; työpaikkailmoitukset; elokuvia; musiikki; reseptejä; TV-jaksot; kurssit; ja Q&Sivut.

WP SEO -strukturoitu datajärjestelmä on epäilemättä yksi monipuolisimmista WordPress-käytettävissä olevista rikaskatkelmaratkaisuista, joissa on tuki 11 skeemityypille, ja jos päivität useita,.

kaavio & Jäsennelty data WP: lle & AMP (ILMAINEN)

Kaavio ja jäsennelty data WP: lle ja AMP: lle

kaavio & Jäsennelty data WP: lle & AMP on fantastinen rikas katkelma WordPress-laajennus, joka seuraa Schema.org-ohjeita sivujen merkitsemiseksi. Se tukee rajattomasti mukautettuja postityyppejä, ja sillä on täysi tuki Google AMP: lle.

Laajennuksen avulla voit määrittää jopa 16 erilaista tyyppiä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita kaavio, jonka haluat ottaa käyttöön.

Lisää kaavio kaavioon ja rakenteisiin WP & AMP

Seuraavalla sivulla voit määrittää kunkin mallityypin. Jokaiselle tyypille on laaja valikoima kenttiä, joiden avulla voit mukauttaa kaiken haluamallasi tavalla.

Kun skeema on määritetty, sinut viedään sijoitussivulle, jolla voit määrittää, milloin skeematyyppiä käytetään. Voit rajoittaa skeemityyppejä tiettyihin viestityyppeihin, luokkiin, postimuotoihin, taksonomioihin, sivumalliin ja muuhun. Halutessasi voit käyttää useita ehtoja tietyn kaavan näyttämiseen.

Kun olet käynyt läpi tämän prosessin, voit määrittää skeeman mille tahansa haluamallesi postityypille. Voit tietysti palata takaisin ja muuttaa asetuksia milloin tahansa.

Kaavion yksityiskohdat

kaavio & Jäsennelty data WP: lle & AMP tarjoaa monia hyödyllisiä asetuksia. Tärkeät verkkosivut voidaan määritellä hakukoneille, ja saatavilla on vaihtoehtoja graafille, AMP: lle, sosiaalisen median profiileille ja muulle.

Plugin-asetukset voidaan tuoda ja viedä, ja käytettävissä on siirtotyökaluja, jotka auttavat sinua siirtymään muista rikkaista katkelmista ja SEO-liittyvistä plugineista. Voit myös lisätä tukea suosituille WordPress-laajennuksille, kuten WooCommerce, kk Star Ratings, Tapahtumakalenteri ja Yoast SEO.

Asetukset kaavalle ja jäsennellylle tiedolle WP: lle ja AMP: lle

Schemasta huolimatta & Jäsennelty data WP: lle & AMP on yksi monipuolisimmista verkkopalvelun monipuolisista katkelmista, jonka käyttö on 100% ilmaista. Premium-versiota ei ole saatavana, joten et löydä mitään ominaisuuksia tai asetuksia, jotka ovat rajoitettuja laajennuksessa.

Se on loistava ratkaisu, jota on helppo suositella.

SNIP: WordPressin jäsennelty tietolaajennus (92 dollaria)

SNIP - jäsennelty datalaajennus WordPressille

Jälleenmyynti 92 dollaria CodeCanyonissa, SNIP: WordPress-jäsennelty datalaajennus on premium-rikas katkelma ja jäsennelty data WordPress -laajennus, joka tukee Gutenbergin toimittajaa ja WooCommercea.

Siinä on ominaisuus nimeltä globaalit katkelmat, jonka avulla voit luoda yhden skeeman ja soveltaa sitä automaattisesti kaikkiin viesteihin, sivuihin tai mukautettuihin postityyppeihin. Säännöt voidaan määritellä siten, että sinulla on täydet mahdollisuudet hallita, mitä kaavaa sisältöön sovelletaan ja milloin.

SNIP: jäsennelty datalaajennus WordPressille

Yli 800 skeemityyppiä tuetaan. Pohjimmiltaan kaikki Schema.org-sivustossa luetellut skeemityypit ovat käytettävissä.

Laajennus tukee mukautettuja kenttiä, ja sitä voidaan myös laajentaa koukkujen avulla.

SNIP: jäsennelty datalaajennus WordPressille

SNIP: WordPressin jäsennelty tietolaajennus on joustava ratkaisu, joka tukee kaikkia verkossa saatavissa olevia malleja. Niiden teistä, jotka ovat valmiita maksamaan saadaksesi parhaan katkelmaratkaisun verkkosivustollesi tai yrityksellesi, tulisi tutustua tarkemmin.

Kunniamaininnat

Testauksemme aikana törmäämme usein hyviin ratkaisuihin, jotka eivät juuri tee lopullista luetteloa.

Yksi sellainen ratkaisu on MyThemeShopin WP Review. Se on ensisijaisesti arvostelu WordPress-laajennus, mutta sillä on fantastinen tuki rikkaille katkelmille.

WinningWP: n perustaja Brin Wilson testasi WP Review -profiiliversiota laajasti. Hänen mielestä laajennus oli turhauttavaa käyttää, eikä hän pitänyt siitä, että sitä voitaisiin käyttää vain, jos yhdistit sen MyThemeShop-sovellukseen toisella liitännällä. Silti pro-versiossa on tuki 14 rikkaalle katkelmatyypille, joten jotkut teistä voivat haluta tarkistaa sen, jos vaihtoehtoiset ratkaisut eivät toimi sinulle.

Toinen harkitseva premium-ratkaisu on Rich Snippets & Schema Markup -laajennus WordPressille & WooCommerce. Jälleenmyymällä CodeCanyonista 29 dollarilla, se tukee erilaisia ​​schematyyppejä ja antaa sinulle monia erilaisia ​​tapoja näyttää rikkaita katkelmia hakukoneissa.

Rich Snippets & Schema Markup -laajennus WordPressille ja WooCommerce-sovelluksille

Lopulliset ajatukset

Rikkaat katkelmat ovat loistava tapa tehdä hakutuloksista verkkosivuillesi erottua. Tämä voi auttaa kohdistamaan kohdennetumpaa liikennettä verkkosivustoosi.

Toivottavasti olet löytänyt yllä olevan luettelon rikkaiden katkelmien ja skeemien WordPress-laajennuksista hyödyllisiä. Kaikkien näiden laajennusten avulla voit parantaa hakutuloksia, mutta jotkut ratkaisut tarjoavat enemmän mukautusvaihtoehtoja kuin toiset.

Kehittyneempien Rich Snippet WordPress -laajennusten avulla voit vetää jäsennellyn datan automaattisesti sisällöstäsi. Tämä on hyödyllistä, jos sinulla on suuri verkkosivusto, jolla on satoja tai tuhansia sivuja, mutta on selviä etuja, että viettää aikaa kunkin sivun katkelmien tekemiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me