Kahdeksan parasta ilmaista ylläpitotilaa ja pian tulostavia WordPress-laajennuksia (2020)

WordPress-tarjoukset


Suosittelen uuden WordPress-verkkosivuston kehittämisen aikana tulevan WordPress-laajennuksen käyttöä. Pian tulevan viestin näyttäminen on hieno tapa kiinnostaa kiinnostusta tulevasta julkaisustasi ja estää myös kävijöitä näkemästä keskeneräistä verkkosivustoasi.

Pian laajennuksia voidaan käyttää myös sijoittamaan vakiintunut verkkosivusto ylläpitotilaan. Jos ylläpidät verkkosivustoasi hallinnoidun WordPress-hosting-yrityksen kanssa, on parempi käyttää vaiheittaista, jos päivität verkkosivustoasi. Sivuston sijoittamiseen ylläpitotilaan on kuitenkin perusteltuja syitä – esimerkiksi jos sivustoosi on hakkeroitu.

Kun verkkosivustosi on tulossa pian -tilassa tai ylläpitotilassa, WordPress-hallintapalkki näyttää, että tämä on aktivoitu. Näet verkkosivustosi edelleen normaalina, mutta kävijät näkevät aloitussivun mukautetulla viestilläsi.

Tässä artikkelissa haluaisin näyttää sinulle, mitä me WinningWP: ssä pidämme parhaimpana lähiaikoina ja WordPressille saatavissa olevat huoltotilan laajennukset. Kaikkia näitä laajennuksia voi ladata ilmaiseksi, mutta joidenkin laajennusten lisäominaisuudet voidaan avata, jos päivität pro-versioon.

1. Pienin tulossa & Ylläpitotila (ILMAINEN / 79 dollaria)

Pienin tulossa & Ylläpitotila on käyttäjäystävällinen WordPress-ylläpitotilan laajennus, jonka avulla voit näyttää taustakuvan, logon, otsikon, sisällön ja MailChimp-tilauslomakkeen. Vaihtoehtoisesti voit luoda aloitussivun tyhjästä mukautetulla HTML-koodilla.

Kymmeniä vaihtoehtoja on jaettu seitsemään luokkaan: Perus, SEO, teemat, suunnittelu, sähköposti, lomake ja edistyneet. Tuki-välilehti linkittää WordPress.org-sivuston laajennuksen tukitilaan. Asetusalueella voit mukauttaa aloitussivusi kaikkia piirteitä.

SEO-asetukset vähimmäistuloa varten ja ylläpitotila

Kaksi teemaa sisältyy ilmaiseen versioon. Lisä 40 teemaa on saatavana, jos päivität laajennuksen pro-versioon, jonka vähittäismyyntihinta on 79 dollaria yhdestä lisenssistä (tai 6,99 dollaria kuukaudessa). Kuusikymmentä enemmän teemoja sisältyy, jos päivität edustajalisenssiin 199 dollarilla.

Päivitys avaa myös kaikki pro-ominaisuudet, joita ilmaisessa versiossa on rajoitettu. Tähän sisältyy IP-sallittujen luettelointi, kaksinkertainen opt-in -tilauslomake, lomake-nimikenttä ja HTTPS-valvonta.

Lisäsisältöä on saatavana myös aloitussivullesi: Video, lähtölaskenta, etenemispalkki, sosiaaliset kuvakkeet ja kartta.

Esimerkki pienimmästä tulossa olevasta ja ylläpitotilasta

Pienin tulossa & Ylläpitotilaa on helppo suositella, koska se on ladattavissa ilmaiseksi, helppokäyttöinen ja siinä on monia hienoja vaihtoehtoja – kuten esimerkiksi oman mukautetun HTML-koodin käyttäminen. Teeman valinta on rajoitettu, mutta laajennuksen avulla voit muuttaa taustakuvaa, otsikkoa ja sisältöä.

Pro-versio avaa monia upeita malleja ja joukon lisäominaisuuksia. Kannattaa tarkistaa, onko sinulla budjetti siihen.

2. Ylläpito (ILMAINEN / 26 dollaria)

Yksi yksinkertaimmista WordPress.org-ylläpitotilan laajennuksista, ylläpito on aktiivinen yli 400 000 WordPress-verkkosivustossa ja antaa sinun mukauttaa aloitussivusi yhden asetussivun kautta.

Voit lähettää taustakuvan ja logon ja määrittää omat värit. Tämän lisäksi sinun on mukautettava pääsisältöalue itse WordPress-visuaalisessa muokkausohjelmassa, joka avaa mahdollisuuksia, kuten upottaa kuvia ja videoita.

Laajennuksella on myös käyttöliittymän kirjautumislomake ja tuki Google Analyticsille. Sen avulla voit myös sulkea pois tietyt viestit ja sivut huoltotilaan asettamisesta.

Ylläpito Yleiset asetukset

Maintenance Pro on saatavana CodeCanyonissa 26 dollarilla. Se lisää monia edistyneitä ominaisuuksia, kuten kolme lähtölaskuria, videotaustat, sähköpostitilauslomakkeet ja sosiaalisen median profiilit.

Tässä versiossa on myös saatavana käyttäjän käyttöoikeudet ja ajastin.

Esimerkki ylläpidon aloitussivusta

Jos etsit pian tulossa olevaa perus- tai huoltotilaratkaisua, ylläpito on hyvä valinta.

Suosittelen myös Maintenance Pron tarkistamista, sillä vain 26 dollaria se tarjoaa monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

3. WP-ylläpitotila (ILMAINEN)

WP Maintenance Mode on aktiivinen yli 600 000 verkkosivustossa ja on mielenkiintoinen WordPress-ylläpitotilan laajennus, joka on 100% ilmainen käyttää. Se antaa sinulle täyden hallinnan siitä, kuka näkee järjestelmänvalvojan alueen ja verkkosivustosi etuosan.

Google Analytics tukee sitä, ja pääsisältöaluetta voidaan muokata WordPress-visuaalisen muokkausohjelman avulla. Taustan vaihtamisen lisäksi voit näyttää myös lähtölaskurin, tilauslomakkeen, sosiaalisen median profiilit ja yhteyslomakkeen.

WP-ylläpitotilan yleiset asetukset

WP-ylläpitotilassa on sisäänrakennettu robotti, joka kysyy vierailijoilta määrittämiäsi kysymyksiä. Botin tavoitteena on kaapata kävijöiden sähköpostiosoitteet. Kaikki syötetyt sähköpostiosoitteet voidaan viedä CSV-muodossa.

Lisäosa on myös GDPR-yhteensopiva. Alatunnisteessa on mahdollisuus linkittää tietosuojakäytäntösivulle, ja voit lisätä GDPR-tietosi myös yhteyslomakkeeseen..

Esimerkki WP-ylläpitotilasta

WP Maintenance Mode on loistava laajennus tuleville sivuille ja ylläpitotiloille.

Suunnittelun kannalta se on hiukan rajoittava, koska et voi hallita sitä, missä sisältö, kuten lähtölaskurin ajastin ja sosiaalisen median kuvakkeet, näkyvät aloitussivullasi. Siitä huolimatta on helppo suositella WP-ylläpitotilaa, koska se tarjoaa niin monia hyödyllisiä ominaisuuksia ilmaiseksi.

4. Rakenteilla (ILMAINEN / 69 dollaria plus)

Kehitetty samojen ihmisten takana Minimal Coming Soon & Ylläpitotila, rakenteilla on hyvän näköinen WordPress-ylläpitotilan liitännäinen, joka toimitetaan kahdella yksinkertaisella aloitussivumallilla. Se on aktiivinen yli 300 000 verkkosivustolla.

Pääsisältöaluetta voidaan muokata WordPress-visuaalisen muokkausohjelman avulla. Voit myös ottaa käyttöön kirjautumispainikkeen, sosiaalisen median kuvakkeet ja mukautetun alatunnisteen..

Asetusalueella on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit määrittää automaattisen lopetusajan ylläpitoviestillesi ja lisätä sallittuihin luetteloon tietyt WordPress-käyttäjän roolit, jotta he näkevät aina koko verkkosivustosi.

Rakennuksen pääasetukset -kohdassa

Yksi käyttöoikeus Under Construction Pron vähittäismyyntihinta on 69 dollaria. Se tarjoaa MailChimp-integraation, tytäryhtiömoduulin ja yli sata ylimääräistä aloitussivusuunnittelua, jotka näyttävät hyvältä.

Toimiston lisenssi maksaa 250 dollaria, ja se tarjoaa kaikki pro-ominaisuudet, 60 ylimääräistä aloitussivusuunnittelua, edistyneet vetämis- ja pudotusrakennuksen moduulit ja Zapier-integraatio.

Molemmat lisenssit myydään kertaluontoisella maksulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia vuosittaisista uusimista.

Esimerkki rakenteilla olevista

Under Construction -kehittäjät ovat rajoittaneet ilmaisessa versiossa käytettävissä olevien teemojen lukumäärää – aivan kuten he tekivät pian olevassa Pienessä tulossa & Huoltotilan laajennus.

En usko, että tämä tulee olemaan uraauurtava, koska kaksi mukana olevaa mallia ovat hyviä ja antavat sinun muokata viestiäsi. Voit tietysti päivittää Under Construction Pro -sovellukseen kaikkien ominaisuuksien ja aloitussivumallien avaamiseksi.

5. CMP – tulossa pian & Huoltolaajennus (ILMAINEN)

CMP – tulossa pian & Ylläpitolaajennus on hyvin muokattava tulossa oleva ja WordPressin ylläpitotilan liitännäinen, jonka avulla voit näyttää aloitussivun koko verkkosivustollesi, etusivullesi tai vain niille, jotka on mustassa luettelossa. Ohjaustapa on myös saatavana.

Laajennuksen avulla voit säätää logoa, sisältöä, taustaa, lähtölaskuria, tilauslomaketta, sosiaalisen median kuvakkeita ja alatunnisteiden tekijänoikeuksia. Jokaisella elementillä on monia vaihtoehtoja – esimerkiksi taustaasi voit käyttää kuvaa, videota, graafista mallia, kaltevuutta ja muuta.

Värejä ja fontteja voidaan myös muuttaa, ja siellä on mahdollisuus lisätä mukautettuja CSS-tiedostoja.

CMP: n asetukset - pian tulossa oleva & huoltolaajennus

Google Analytics -tuen lisäksi voit myös määrittää aloitussivullesi SEO-asetukset, mikä on hieno lisäys, jota ei yleensä tarjota.

Kolme teemaa toimitetaan CMP: n mukana, ja vielä 16 teemaa on saatavana kehittäjän verkkosivustolla. Kaksi näistä on ladattavissa ilmaiseksi, ja loput ovat kohtuuhintaisia ​​10 dollaria.

Esimerkki CMP: sta - Coming Soon & Maintenance Plugin

CMP – tulossa pian & Ylläpitolaajennus on yksi parhaista ylläpitotilaratkaisuista, jotka WordPress-käyttäjille on saatavana. Suunnitteluvaihtoehtoja on monia, ja käytettävissä olevat lisäteemat eivät ole vain upeita, vaan myös kohtuuhintaisia.

6. Coming Sooster Booster (ILMAINEN / 29,99 € plus vuodessa)

Coming Soon Booster on tyylikäs WordPress-laajennus, joka toimitetaan yhdellä ilmaisella suunnittelulla. Onneksi mukana oleva teema näyttää hyvältä, ja muotoilu yhdistää yhteyslomakkeen ja uutiskirjeen tilauksen ponnahdusikkunan.

Jokainen sivusi osa voidaan muuttaa – väreistä ajastimeen ja lomakkeisiin – samalla kun animaatiot voidaan näyttää myös koko taustalla.

Coming Soon Booster -sivun kuvaus

Tulossa pian Booster Pro: n vähittäismyyntihinta on 29,99 euroa vuodessa tai kertaluonteinen maksu on 69,99 euroa. Se avaa kaikki ilmaisversiossa rajoitetut premium-vaihtoehdot, kuten sosiaalisen median kuvakeintegraatio, tilaajat ja yhteyslomaketiedot.

Viisi ylimääräistä aloitussivusuunnittelua on saatavana myös päivityksen yhteydessä.

Tulossa pian Booster-esimerkki

Ensi silmäyksellä voi tuntua, että Coming Soon Booster -version ilmainen versio on rajoitettu optioiden etikettien runsauden takia. Vaikka monet ominaisuudet rajoittuvat vain laajennuksen premium-versioon, ilmaisessa versiossa on kaikki mitä tarvitset tyylikkään pian tulevan sivun tai ylläpidosivun tuottamiseen.

7. Tulossa pian virussivu kirjoittanut Growtheme (ILMAINEN)

Growtheme Coming Soon Virus -sivu on monipuolinen tulossa oleva ja ylläpitotilaratkaisu, jonka käyttö on 100% vapaata. Sillä on tuki viidelle sähköpostimarkkinointipalvelulle uutiskirje-lomakkeellesi, tai vaihtoehtoisesti voit käyttää uutta uutiskirjeesi omaa HTML-koodia.

Suunnittelusta se on melko yksinkertainen. Voit muuttaa logoa, taustaa ja värejä, mutta voit käyttää tekstiä vain pääsisältöalueellasi, koska WordPress-visuaalista editoria ei tueta.

Pian tulossa olevan virussivun yleiset asetukset, kirjoittanut Growtheme

Vahvistussivu voidaan määrittää, jos käytät kaksoissovellusta sähköpostiosoitteiden sieppaamiseen. Voit määritellä myös kiitossivun.

Jos vierailija ei kirjoita sähköpostiosoitettaan, voit näyttää ponnahdusikkunan uutiskirjeen kirjautumisruudulla, kun hän poistuu verkkosivustoltasi (ts. Poistua ponnahdusikkunasta). Tämä on melko aggressiivinen markkinointitekniikka, mutta se voisi auttaa lisäämään sähköpostiosoitteiden määrää.

Olen myös iloinen siitä, että laajennus antaa sinun viedä ja tuoda vaihtoehtoja, mikä on hyödyllistä, jos siirrät asetuksia toiseen verkkosivustoon.

Esimerkki pian tulevasta virussivusta, kirjoittanut Growtheme

Helppo käyttää ja ilmaiseksi ladata, Growthemen Coming So Virus -sivu on yksi tarkistaaksesi, etsitkö yksinkertaista ratkaisua, jolla on hyvä uutiskirjeen tuki.

8. IgniteUp (ILMAINEN)

Useimmat ilmaiset tulokset pian ja ylläpitotilan liitännäiset toimitetaan joko yhdellä tai kahdella aloitussivusuunnittelulla tai edellyttävät sivun luomista tyhjästä. IgniteUp suosii tätä trendiä tarjoamalla neljä laadukasta teemaa, kun taas viittä lisämuotoa on saatavana hintaan 3,99–5,99 dollaria..

IgniteUp antaa sinun sallia tiettyjen WordPress-käyttäjäroolien ohittaa ylläpitotilan ja käyttää koko verkkosivustoasi. Voit tehdä tämän myös IP-sallittujen luetteloiden kautta tai antaa pääsyn erityisen URL-osoitteen avulla.

Kuten Growthemen Coming Soon Virus -sivulla, voit muokata värejä sekä logosi ja taustaasi. Multimediaa ei kuitenkaan voi helposti lisätä, koska WordPress-visuaalinen muokkausohjelma ei ole käytettävissä, joten vain teksti voidaan lisätä.

IgniteUp Template Options

Uusia tilaajia voidaan kerätä tilauslomakkeella ja tallentaa WordPress-tietokantaan, MailChimp tai MailPoet. Voit myös näyttää sosiaalisen median kuvakkeita ja yhteyslomakkeen.

Vaikka IgniteUpista ei ole premium-versiota, lisäominaisuudet, kuten animaatiotehosteet, videotaustat ja sijaintikartat, voidaan avata ostamalla yksi premium-teemoista.

IgniteUp-esimerkki

Se ei ehkä ole edistynein ratkaisu, mutta IgniteUpista on paljon rakkautta upeilla teemoillaan, kohtuuhintaisilla teemapäivityksillä ja hyödyllisillä uutiskirjeen tilaamisvaihtoehdoilla..

Suosittelen sen tarkistamista.

Kunniamaininnat

WordPress.org-sivustossa on kymmeniä tulossa olevia ja ylläpitotilan liitännäisiä, ja muutamat, jotka vain jäivät huomiotta leikkauksen alkuperäisestä yli 40 WordPress-laajennuksen luettelosta, ovat mainitsemisen arvoisia..

Yli 900 000 asennusta, Coming Soon Page & Ylläpitotila on ylivoimaisesti suosituin pian tulossa oleva ja ylläpitotilan WordPress-laajennus markkinoilla. Vaikka sitä on helppo käyttää, siitä puuttuu monia edistyneempiä suodatus- ja suunnitteluominaisuuksia, jotka löytyvät muista ylläpitotilan laajennuksista.

Myöskään ilmaiseen versioon ei sisälly teemoja, joten sinun on luotava kaikki tyhjästä. Pro-versio, joka on saatavana hintaan 29,60 dollaria vuodessa, avaa kuitenkin kaikki ominaisuudet, kuten reaaliaikaisen sivunmuodostajan, sähköpostin sieppaukset, yhteystiedot, sosiaalisen median integroinnin ja muun.

Tulossa pian sivu- ja ylläpitotila, kirjoittanut SeedProd

Toinen mielenkiintoinen ratkaisu on MyThemeShopin Launcher. Siinä on lähtölaskuri, yhteyslomake ja tilauslomake useille sähköpostimarkkinointipalveluille. Sen avulla voit myös näyttää viimeisimmät Twitter-viestit.

Vaikka se ei ole ilmainen ratkaisu, Everest Coming Soon WordPress -laajennus, joka maksaa 15 dollarin kertaluonteisen maksun, on syytä tarkastella tarkkaan. Siinä on suuri kokoelma upeaja pian tulossa olevia aloitussivuja, ja sillä on tuki Google Mapsille.

Lopulliset ajatukset

Jos olet tyytyväinen yksinkertaiseen aloitussivulle uuden verkkosivuston avaamiseen tai nopean verkkosivustopäivityksen suorittamiseen, yllä mainitut ratkaisut ovat sinulle tarpeeksi. Jos haluat hallita enemmän sivusi suunnittelua tai haluat paremman valikoiman aloitussivuja, sinun on avattava lompakkosi.

Kuten aina, kannattaa tehdä tutkimusta, joten suosittelen testaamaan muutamaa erilaista laajennusta nähdäksesi, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me