Divi vs Elementor WordPress -sivun rakentajia verrataan – mikä on paras? (2020)

WordPress-tarjoukset


Jos haluat luoda mukautettuja sisältömalleja ja sivun asetteluja WordPressille, paras vaihtoehto useimmille verkkosivustojen omistajille on asentaa sivunmuodostaja-laajennus. Kun kyse on yhdestä näistä laajennuksista, Divi ja Elementor ovat kaksi erittäin suosittua vaihtoehtoa.

Sen lisäksi, että Divi ja Elementor ovat kaksi tunnetuimpaa ja eniten käytettyä sivunrakentajaa, niillä on myös samanlaiset ominaisuusluettelot, minkä vuoksi on vaikea päättää, kumpi valitaan. Paperilla ne molemmat näyttävät hyvältä, mutta kuten usein tapahtuu, pienet yksityiskohdat ja erot sanelevat sinulle parhaiten sopivan..

Tässä artikkelissa verrataan Divin ja Elementorin ominaisuuksia ja käyttökokemuksia auttaaksesi sinua valitsemaan oikea työkalu, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, kumpaa käytetään projektiisi..

Aloitetaanpa…

Tietoja Divistä ja Elementorista

Sivun rakennuslaajennuksen, kuten Divi tai Elementor, asentaminen antaa sinulle täyden luovan hallinnan siitä, kuinka viestit, sivut ja muun tyyppinen sisältö näyttävät.

Divi Page Builder -liittymä

Sekä Divi (kuvassa) että Elementor antavat sinulle uuden tavan luoda sisältöä WordPressiin.

Ei vain, mutta näiden kahden laajennuksen maksettujen versioiden avulla voit mukauttaa sivustosi otsikkoa, alatunnistetta ja muita osia posti- ja sivualueiden ulkopuolelle..

Koska Elementoria on saatavana kahdessa päämuodossa – yksi ilmainen laajennus ja toinen maksettu työkalu, jossa on lisäominaisuuksia -, kattamme molemmat vaihtoehdot tässä vertailussa. Tämän takia voit päättää, riittääkö Elementorin ilmainen versio verkkosivustollesi vai onko parempi sijoitus Divi Builderiin tai Elementor Proon.

Diville etsimme Elegant Themes -standardin erillistä Divi Builder -laajennusta, joka on saatavana myös osana Divi WordPress -teemaa, myös Elegant Themes -teemassa..

Divi ja Elementor -katsaus

Elementor Page Builder -rajapinta

Divin ja Elementorin (kuvassa) keskeiset piirteet ovat niiden vetämällä ja pudottamalla visuaaliset rajapinnat.

Tässä oppaassa tarkastellaan Diviä ja Elementoria yksityiskohtaisesti. Tässä on kuitenkin luettelo niiden tärkeimmistä ominaisuuksista, jotta saat nopeasti yleiskuvan näiden työkalujen mahdollisuuksista:

 • Kirjastot korkealaatuisia kotisivuja ja sisäsivumalleja.
 • Tehokkaat vedä ja pudota WYSIWYG-sisältöeditorin käyttöliittymät.
 • Mahdollisuus mukauttaa verkkosivustosi kaikkia alueita, mukaan lukien otsikko-, alatunniste- ja teemamalleja.
 • Muokattavat elementit valikoiman sisällön lisäämiseksi sivuillesi.
 • Mahdollisuus luoda uudelleenkäytettäviä malleja ja sivuelementtejä käytettäväksi koko sivustossasi.
 • Roolimiehet hallitsevat sitä, kuka voi tehdä mitä verkkosivustosi sivujen rakentajien kanssa.

Näillä sivujen rakentajilla voi olla samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta niiden ominaisuudet on toteutettu eri tavoin. Tämän takia niitä on vaikea arvioida ja vertailla yksinkertaisesti tarkastelemalla heidän ominaisuusluetteloitaan.

Kun olet valmis lukemaan tämän vertailun, tiedät kuitenkin, onko Divi vai Elementor oikea sivunrakentaja verkkosivustollesi.

Ennen kuin tutustumme ja vertaamme heidän ominaisuuksiaan ja käyttökokemuksiaan, tässä on kunkin laajennuksen tärkeimmät tiedot.

Tietoa henkilöstä Divi

Divi Builder aloitti elämänsä Divi WordPress -teemaan integroituna sisällöntuottajana. Nyt kyseinen sivunrakentaja on kuitenkin saatavana myös itsenäisenä WordPress-laajennuksena käytettäväksi minkä tahansa WordPress-teeman kanssa, ja se on tuote, jota etsimme vertailuun.

Divi WordPress -laajennus

Divi Builder on saatavana erillisenä WordPress-laajennuksena tai osana Divi-teemaa.

Vaikka sivunmuodostaja on nyt saatavana laajennuksena, jos olet vielä valinnut teema WordPress-verkkosivustollesi ja pidät Divi Builderin äänestä, voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä ja asentaa Divi-teeman soveltaaksesi korkealaatuinen teema WordPress-verkkosivustoosi ja pääsy myös sivunmuodostajaan.

Jos haluat tietää enemmän Divi-teemasta, voit lukea perusteellisen arvosteluamme koko tarinan.

Käsittelemme hinnoittelutietoja tarkemmin myöhemmin tämän sivunmuodostajan vertailussa, mutta sekä Divi Builder -laajennus että Divi WordPress -teema ovat saatavana Elegant Themes -teoksesta yhdessä paketissa, jonka hinta on 89 dollaria..

Tietoja Elementorista

Kuten mainittiin, voit alkaa käyttää Elementor-sivuohjelmaa ilmaiseksi tai maksaa Elementor Prosta käyttääksesi työkalun monipuolisempaa versiota.

Elementor WordPress -laajennus

Elementor on saatavana ilmaisena versiona ja monipuolisempana premium-versiona, joka tunnetaan nimellä Elementor Pro.

Vaikka jommankumman laajennuksen asentaminen antaa sinulle pääsyn samaan sivunmuodostajan käyttöliittymään, Elementor Pro sisältää lisää malleja ja moduuleja sekä muutama lisäominaisuus, jotka auttavat sinua mukauttamaan kaikkia WordPress-verkkosivustojasi, luomaan ponnahdusikkunoita ja integroimaan useisiin kolmansiin- juhlapalvelut. Elementorille on myös ilmainen teema, jota voidaan käyttää, jos et ole vielä valinnut sitä verkkosivustollesi.

Voit lukea erittelyn Elementor Pron ja ilmaisen version välillä Elementorin verkkosivuilla.

Divi vs Elementor -ominaisuudet verrattuna

Molemmat laajennukset pyrkivät ratkaisemaan saman ongelman – helpottamalla mukautetun WordPress-verkkosivuston luomista – ja siksi niillä on samanlaiset ominaisuusluettelot. Joten autamme sinua päättämään, minkä valitset, tässä on vertailu niiden tärkeimmistä ominaisuuksista.

Muokattavat sisältömallit

Elementor -asetussarjat

Sekä Elementorissa (kuvassa yllä) että Divissä on satoja laadukkaita muokattavia malleja.

On hienoa, että molemmat laajennukset antavat sinun luoda omia räätälöityjä sivumalliasi tyhjästä, mutta sen tekeminen voi olla aikaa vievää, puhumattakaan melko vaikeaa, jos suunnittelukykysi eivät riitä.

Onneksi Divi ja Elementor Pro sekä vähäisemmässä määrin ilmainen Elementorin versio on täynnä korkealaatuisia malleja. Voit käyttää malleja sellaisina kuin ne tulevat ja tehdä vain muutama muokkaus tekstiin ja kuviin tai muokata niitä kokonaan, jotta niistä tulee yksilöllisiä kuvioita.

Joitakin esimerkkejä malleista, joihin saat käyttöoikeutta molemmilla plugineilla, ovat:

 • yritys- ja yritystoimintaan keskittyvät verkkosivumallit
 • markkinointi-, suunnittelu- ja SEO-toimistopohjat
 • monia erilaisia ​​verkkokaupan malleja
 • paljon palveluntarjoajien ja freelancer-malleja
 • online-portfolion mallit
 • blogimallit, jotka kattavat ruoka-, matka- ja terveysaiheita
 • useita myyntiin keskittyviä aloitussivumalleja.

Kuten näet, riippumatta suunnitellustasi verkkosivustosta tai luotavasta sisällöstä löydät todennäköisesti mallin, joka on valmis menemään.

Divi Marketing Demon kotisivu

Esimerkki yhdestä muokattavasta Divi-asettelusta.

Jos ei, niin on oltava lähellä olevaa ottelua, jota voit muuttaa vastaamaan vaatimuksiasi.

Elementor Prolla on vaikuttava 150 plus -malli, kun taas kyseessä on niiden mallien lukumäärä, joihin pääset käyttämään näitä sivunmuodostaja-laajennuksia, kun taas Divi vie asiat entistäkin enemmän kuin 1100 asettelua. Elementorin ilmaisessa versiossa on vain noin 40 mallia, mutta tarvitset ehkä tämän pienemmän valikoiman joukosta.

Vaikka numeroihin on helppo keskittyä, on kuitenkin syytä mainita, että on parasta valita laajennus, jolla on suurin osa projektillesi sopivista malleista sen sijaan, että olisi enemmän vaihtoehtoja.

Mallin järjestäminen

Jatkuvasti laajentuvan mallikirjaston hallittavuuden parantamiseksi Divi-asettelut on järjestetty verkkosivustopaketeiksi. Jokainen paketti sisältää tyypillisesti kotisivumallin sekä asettelut muun sisällön lisäämiseen sivustoosi, kuten noin-, yhteys- ja aloitussivut, sekä blogiviestit ja -salkun.

Divi-asettelupaketti

Divi-mallit on järjestetty paketteihin, jotka sisältävät useita asetteluja tietyn tyyppisten verkkosivustojen luomiseksi.

Divi-asettelupaketit ovat hyödyllisiä, koska ne tarjoavat sinulle suurimman osan, elleivät kaikki, malleista, jotka tarvitset käynnistääksesi sivustosi. Voit kuitenkin sekoittaa ja sovittaa malleja eri pakkauksista luodaksesi oman mukautetun sivustosi.

Elementorin kanssa mallit eivät ole niin selkeästi jakautuneita verkkosivustopaketeihin, mikä tekee kirjaston selaamisesta vähemmän kätevää kuin Divin kanssa. On kuitenkin muutamia mallisarjoja, jotka kaikki on suunniteltu samaan tarkoitukseen, kuten sarja asetteluita digitaalitoimistojen verkkosivuston luomiseksi tai online-portfolio.

Elementor-mallien tuominen

Molemmat laajennukset helpottavat mallien tuomista viesteihisi ja sivuillesi.

Molemmissa laajennuksissa mallien tuonti on erittäin helppoa, joten voit nopeasti luoda perustan uudelle sivustollesi tai lisätä ylimääräisiä sivuja olemassa olevaan sivustoosi.

Sisältömallien yhteenveto

Elementorin asetteluesimerkki

Esimerkki yhdestä muokattavasta Elementor Pro -mallista.

Riippumatta siitä, valitsetko Divi vai Elementor Pro, saat pääsyn moniin korkealaatuisiin malleihin kaiken tyyppisten verkkosivustojen luomiseksi ja yksittäisten sisältöjen lisäämiseksi sivustoosi.

Diven verkkosivustopakettijärjestelmän ansiosta on helpompi löytää ja tuoda nopeasti mallipohjakokoelma, jotka kaikki on suunniteltu samaan projektiin.

Elementorin kanssa on olemassa muutamia verkkosivustopaketteja tai sarjoja, joita he kutsuvat. Suurin osa Elementor-malleista on kuitenkin yksittäisiä asetteluita, jotka on suunniteltu yhden sivun lisäämiseen sivustoosi sen sijaan, että rakentaisi koko verkkosivustoa.

Vaikka saat hyvän määrän malleja molemmilla plugineilla, paras tapa päättää, mikä sivunmuodostaja on sinulle sopiva tässä suhteessa, on selata heidän kirjastojaan (tarkastella Divi- ja Elementor-kirjastoja) ja nähdä, mitkä ovat merkityksellisempiä luomasi verkkosivusto.

Page Builder -ominaisuudet

Tarkastellaan juuri Divin ja Elementorin sivujen rakennusliittymiä osoittaaksemme molempien laajennusten sisällön luomisprosessia ja käyttäjäkokemusta..

Ennen kuin tutkimme, miten ne toimivat, tässä on nopea pilailla Divi- ja Elementor-sivujen rakennusliittymien parhaista ominaisuuksista:

 • Mahdollisuus vetää ja pudottaa elementtejä sivun ympärille.
 • Mahdollisuus kumota ja tehdä uudelleen toimintoja sekä tarkastella sivun muokkaushistoriaa.
 • Kyky mukauttaa voimakkaasti kaikkia sivusi muodostavia elementtejä.
 • Mahdollisuus esikatsella sivumallinnuksia erilaisissa näkymissä, mukaan lukien älypuhelinten ja tablettien näkymät.
 • Mahdollisuus luoda uudelleenkäytettäviä sisältöelementtejä, jotka voit nopeasti lisätä useille sivuille.

Kuten yllä oleva ominaisuusluettelo osoittaa, voit tehdä näillä työkaluilla paljon enemmän kuin tavallisessa WordPress-editorissa.

Katsotaanpa nyt, miten on kyse näiden laajennusten käytöstä rakentaa mukautettu sivusuunnittelu WordPress-verkkosivustoosi.

Page Builder -rajapinnat

Kuten mainittiin, sekä Elementor että Divi lisäävät WordPress-verkkosivustoosi uuden käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda räätälöityjä malleja ja asetteluja viesteille, sivuille ja muulle sisällölle..

Elementor Page Builderin käynnistyspainike

Molemmat laajennukset lisäävät painikkeen WordPress-editoriin, jonka avulla voit luoda sisältöä niiden sivuohjelmilla.

Kun napsautat painiketta avataksesi sivunmuodostajan, voit aloittaa Divin ja Elementorin vetämällä ja pudottamalla -rajapintojen avulla tehdä paljon enemmän kuin voit WordPress-oletuseditorilla.

Elementor Editor -käyttöliittymä

Nämä sivunrakentajat korvaavat oletus WordPress-editorin mukautetulla sisällönmuokkauskäyttöliittymällä.

Muokatun sivusuunnitelman luomisessa molemmat laajennukset käyttävät rivi- ja sarakepohjaisia ​​rakenteita, jotta voit rakentaa asettelun. Jokaisella sivulla voi olla useita rivejä ja jokaisella rivillä voi olla useita sarakkeita, mikä antaa sinulle paljon vapautta sivujen rakentamisessa.

Elementor-rivin ja pylvään rakenne

Sekä Elementor (kuvassa) että Divi käyttävät rivejä ja sarakkeita sivun asettelurakenteiden luomiseen.

Koska molemmat laajennukset sisältävät hyvän valikoiman ennalta määritettyjä sarakeasetteluja, voit nopeasti aloittaa sivusi rakenteen rakentamisen.

Divi-rivin ja sarakkeen vaihtoehdot

Divillä on vielä muutama ennalta määritetty sarakeasettelu, joista valita, kun lisäät uuden rivin sivuillesi.

Jos haluat säätää sarakkeen jakaumaa, voit tehdä niin helposti Elementorin avulla vetämällä sarakkeen reunaa suurentaaksesi tai pienentääksesi sen leveyttä.

Elementor-sarakkeen leveyden koon muuttaminen

Toisin kuin Divi, Elementor (kuvassa) antaa sinun vetää sarakkeen reunoja, jotta saat täyden hallinnan sarakkeiden leveydestä.

Vaikka et voi vetää sarakkeiden reunoja muuttaaksesi niiden kokoa Divissä, voit vaihtaa sivullesi jo lisätyn rivin esiasetetut sarakerakenteet muuttamalla sen toiseen sarakejakaumaan. Tämä rajoittaa vaihtoehtoja hieman, mutta sinun pitäisi pystyä löytämään ennalta määritetty asettelu, joka vastaa tai ainakin hyvin lähellä vaatimuksiasi..

Divi Vaihda sarakkeen rakenne

Divin avulla voit muuttaa sivullesi jo lisättyjen rivien sarakerakennetta.

Rivi- ja sarakepohjaisen rakenteen vuoksi et voi sijoittaa sivuelementtejä haluamaasi paikkaan, kuten toistensa päälle tai hiukan päällekkäin olevilla reunoilla, kuten ei-WordPress-sivunrakennustyökalulla, kuten esimerkiksi Instapage (lue Instapage-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tästä isännöidystä aloitussivun rakennuspalvelusta).

Instapage-aloitussivun toimittaja

Ei-WordPress-isännöity aloitussivun rakentaja, Instapage, antaa sinun pinota kohteita toistensa päälle, toisin kuin Divi ja Elementor -sivun rakentajat..

Sen sijaan Divi ja Elementor -sovellusten kanssa sivusi sisällön on toimittava luomasi rivi- ja sarakerakenteen rajoissa. Joillekin lukijoille rivi- ja sarakepohjaisen asettelun noudattaminen on kuitenkin parempi kuin Instapage-kaltaisten työkalujen täydellinen vapaus..

Divi-sivunmuodostajan käyttöliittymä

Divi Builder -liittymä on hyvin erilainen kuin tavallinen WordPress-editori-käyttöliittymä.

Kuitenkin sanottuna, valitsetko Divi tai Elementor, sinulla on silti paljon luovaa vapautta suunnitellessasi sivujasi.

Esimerkiksi, molemmat laajennukset antavat sinulle täyden hallinnan sarakkeiden ja rivien ulkonäöstä, mukaan lukien värit, reunat, taustanäytöt ja kohdistus. Kuten muutkin elementit, jotka voit lisätä sivuillesi Divi- ja Elementor-sovelluksilla, voit myös käyttää animaatiotehosteita riveihisi, kuten dia-in- tai fade-in-tehosteita.

Elementor Motion Effect -asetukset

Sen lisäksi, että animaatio- ja liikevaikutuksia käytetään sivuelementeissä, molempien laajennusten avulla voit mukauttaa rivisarakkeiden ja solujen ulkonäköä.

Kun olet lisännyt yhden tai useamman rivin sivullesi, voit alkaa lisätä elementtejä asetteluihin jatkaaksesi räätälöityä sisältösuunnittelua.

Sivunrakentajan käyttöliittymän yhteenveto

Sekä Divi- että Elementor-käyttöliittymät ovat edenneet pitkälle sivunmuodostaja-laajennusten alkuajoista lähtien, ja ne ovat myös merkittävä poikkeama tavallisesta WordPress-sisällönmuokkauskokemuksesta.

Tästä syystä kummankin työkalun maksimaalinen hyödyntäminen vaatii oppimista ja sopeutumista. Jopa ne, jotka ovat kokeneita WordPress-käyttäjiä, mutta eivät tunne sen nykyaikaisia ​​sivunmuodostaja-laajennuksia, eivät todennäköisesti voi tehdä heti mitä he haluavat näiden työkalujen avulla heti.

Pienellä jatkuvuudella ja jonkin verran kokeilua ja virhettä pitäisi kuitenkin pystyä luomaan sellaisia ​​sisältömalleja, jotka eivät vain ole mahdollisia WordPress-oletuseditorilla.

Yksi hyödyllinen ominaisuus, joka Divillä on ja jota Elementorilla ei ole, on sen kehystila. Vaihtaminen tähän näkymään sivunmuodostajassa piilottaa sivun sisällön ja paljastaa taustan rakenteen. Tämän avulla on helpompi nähdä, kuinka sivu on rakennettu ja mitä moduuleja se sisältää. Elementorilla on samanlainen Navigator-ominaisuus, mutta se ei ole aivan yhtä hyödyllinen.

Divi-sivun asettelun lankakehyksen näkymä

Toisin kuin Elementor, Divi antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä kehystilaan saadaksesi selkeämmän kuvan sivurakenteesta.

Näistä kahdesta työkalusta Elementor on todennäköisesti helpompi käyttää. Sen käyttöliittymä ei ole aivan yhtä ainutlaatuinen kuin Divin, ja siksi sillä on vähemmän oppimiskäyrää.

Widgetit ja moduulit

Molemmat laajennukset auttavat sinua luomaan verkkosivustollesi tehokkaita sivuja. Molemmat laajennukset sisältävät vaikuttavia valikoimia widgettejä ja moduuleja, jotka voit lisätä asetteluihisi sivujen rakennusliittymien kautta..

Ilmaisella Elementorin versiolla saat pääsyn 30 peruswidgettiin, kun taas plug-inin pro-versio sisältää yli 40 ylimääräistä widgettiä. Divi-käyttäjät voivat lisätä 40 moduulia sivuilleen.

Molempien laajennusten moduulit ja widgetit ovat myös erittäin muokattavissa, joten saat täyden hallinnan siitä, miltä ne näyttävät, kun ne on lisätty sivuillesi.

Joitakin esimerkkejä näistä moduuleista:

 • Painikkeet ja toimintakehotukset
 • Hintataulukot
 • Suositellut karusellit
 • Blogilistaluettelot
 • Salkun sisältöruudut
 • Ajastin
 • Videotoistimet

Molempien työkalujen kanssa käytettäviin moduuleihin liittyy paljon ylikuormitusta. Niiden, jotka ovat yhdessä laajennuksessa, mutta jotka eivät ole toisessa, ei tule olla kaupankäynnin katkaisijoita, kuten Elementorin kääntölaatikot. joita ei ole Diivissä tai Divin suodatettavissa oleva salkkuvaihtoehto, joka ei ole Elementorissa.

Kun on kysymys siitä, onko Divillä vai Elementorilla parempi moduulivalikoima, on vaikea julistaa voittajaa. Elementor Prolla on enemmän kuin Divi, mutta se todella riippuu siitä, mitä elementtejä haluat lisätä sivuillesi.

WordPress-teemavaihtoehdot

Molempien laajennusten tulisi toimia minkä tahansa teeman kanssa, joka ‘noudattaa sen Codexin asettamia WordPressin koodausstandardeja’, mutta jos et ole vielä aloittanut verkkosivustoasi ja valitset teema, tai jos etsit uutta verkkosivustollesi, Divillä ja Elementorilla on molemmat omat teemansa.

Kuten aikaisemmin mainittiin, sekä Divi-sivunmuodostaja-laajennuksen lisäksi on olemassa myös Divi WordPress -teema. Tämän vertailun hintaosa sisältää kaikki yksityiskohdat näiden työkalujen ostamisesta – kun kuitenkin ostat Divi-laajennuksen, pääset myös Divi-teemaan. Siksi, jos olet luomassa uutta WordPress-verkkosivustoa, sinun ei tarvitse huolehtia sopivan teeman löytämisestä, jos päätät Divi olevan paras sivunrakentaja projektillesi.

Divi vs Elementor WordPress -teemat

Divi Builder -laajennuksen ostot tulevat mukana Divi- ja Extra WordPress -teemoilla, kun taas Elementor-tiimi on luonut ilmaisen teeman käytettäväksi sivunrakentajan kanssa..

Elementor-tiimi on tuottanut ilmaisen teeman nimeltä Hello Elementor, jota he kuvaavat olevan “tavallinen vanilja” & kevyt teema ”heidän sivunrakentajalleen. Elementorin verkkosivustolla on myös luettelo suositeltavista ilmaisista ja ensiluokkaisista kolmansien osapuolien teemoista.

Tämän vuoksi sinun ei tarvitse huolehtia sopivan teeman löytämisestä joko Elementorin tai Divin kanssa, koska ne molemmat tarjoavat sinulle yhteensopivan vaihtoehdon.

Teemanrakentajat

Tyypillisesti suurin osa sivunmuodostaja-laajennuksista antaa sinun työskennellä vain viestin tai sivun sisällön sijasta teeman määrittelemien sivustosi osien, kuten otsikko- ja alatunnistealueiden tai yksittäisen blogiviestien ja blogi-arkistojen mallien sijaan..

Äskettäisten päivitysten jälkeen sekä Divi- että Elementor Pro -laajennuksissa on nyt ominaisuus, jota ne kuvaavat teemavalmistajaksi.

Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella räätälöityjä ylätunnisteita ja alatunnisteita verkkosivustollesi joko tyhjästä tai käyttämällä niiden malleja ja määrittää sitten mukautettu otsikko tai alatunniste koko sivustollesi tai sen tietyille osille..

Elementor Theme Builder -otsikon asettelut

Elementor Prossa on paljon otsikko-, alatunniste- ja muita malleja käytettäväksi teemarakentaja -ominaisuuden kanssa.

Elementorin avulla mukautetun otsikkoalueen luominen tapahtuu sivunmuodostajan käyttöliittymässä, jolloin saat täyden hallinnan sivustosi tämän alueen ulkoasusta riippumatta siitä, mitä teemaa käytät.

Elementor Theme Builder Header Editor

Voit luoda mukautetun otsikon ja muut teemaelementit Elementor-sivun rakennustyökalussa.

Dynaaminen sisältö, kuten sivuston logo ja räätälöityssä otsikossa näytettävä valikko, voidaan kaikki määrittää Elementor-sivunmuodostajan käyttöliittymän kautta..

Divi Theme Builder toimii samalla tavalla kuin Elementor Theme Builder, antaen sinulle hallintaan WordPress-verkkosivustosi kaikki näkökohdat..

Divi Theme Builder -asetukset

Kuten Elementor Prossa, Divi Theme Builder (kuvassa) antaa sinun suunnitella mukautettuja teemamalleja sen editoijan kautta ja hallita sitten tarkalleen milloin niitä käytetään sivustossasi..

Ominaisuudet, kuten molempien työkalujen ehdolliset julkaisuasetukset, helpottavat mallien, kuten mukautetun yksittäisen viestin asettelun, automaattista määrittämistä tiettyjen luokkien sisällölle, esimerkiksi.

Jos haluat suunnitella mukautettuja ylätunnisteita, alatunnisteita, blogin kirjoitusmalleja ja paljon muuta, sekä Divi että Elementor Pro tekevät sen mahdolliseksi teemakeskuksen ominaisuuksilla. Molemmat laajennukset ovat toteuttaneet tämän ominaisuuden todella hyvin.

Lisäominaisuuksia

Divillä ja Elementorilla on kaikki tärkeät ominaisuudet, jotka tekevät loistavasta sivunmuodostaja-laajennuksesta, kuten suuri joukko korkealaatuisia malleja ja tehokas visuaalinen editori. Lisäksi Divillä ja Elementorilla on myös muutama muu ominaisuus, jotka kannattaa mainita nopeasti.

Divi johtaa

Divillä on työkalu, jonka avulla voidaan arvata verkkosivustosi tavoitteita muuntavien räätälöityjen sivumallien luomista, kuten rohkaista kävijöitä ottamaan yhteyttä yhteyslomakkeen kautta, liittymään sähköpostiluetteloosi, ostamaan tuote tai ryhtymään muihin toimiin. voi auttaa sinua optimoimaan sisältösi.

Tämä työkalu on Divi Leads, ja se on integroitu sivunmuodostajaan, jonka avulla voit suorittaa jaetut testit luomalla useita sivuelementin versioita, kuten painikkeen tai otsikon. Divi Leads näyttää sitten kyseisen elementin eri versiot yleisön alajoukkoille.

Kun testi on käynnissä, yleisön vuorovaikutusta elementtien eri versioiden kanssa seurataan, jolloin voit selvästi nähdä, kumpi tuottaa parhaat tulokset tavoitteitasi vastaan. Kun olet luonut testattavan sivusi muunnelmat, koko kokeilun suorittamis- ja tiedonkeruuprosessi on hyvin käytännöllinen.

Vaikka saatat ajatella, että mukautetut sivumallisi näyttävät hyvältä, Divi Leads voi kertoa sinulle, auttavatko ne todella muuttamaan tavoitteitasi vastaan.

Vaikka Elementorilla ei ole jaetun testauksen ominaisuutta, se voidaan integroida Google Optimise -sovellukseen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa A / B-testaus mukautetulle sisällöllesi. Tämän toiminnon integroiminen sivunrakentajaan, kuten Divin tapauksessa, tekee kuitenkin räätälöityjen mallien optimoinnista helpompaa ja tehokkaampaa.

Elementor-ponnahdusikkunat

Elementor-ponnahdusikkunat

Elementor Prolla on ponnahdusikkunoiden rakennusominaisuus, jolla on omat mallisarjat, joista voi olla hyötyä.

Elementor Pro: n ominaisuus, jota Divi (ja Elementorin ilmainen versio) ei ole, on ponnahdusikkunoiden rakennusohjelma, jonka avulla voit luoda omia silmiä kiinnostavia ponnahdusikkunoita, lentoliittymiä, hello-palkkeja, koko näytön näyttöjä ja enemmän – kaikki Elementor-sivunmuodostajan käyttöliittymän kautta.

Jos haluat kävijöiden suorittavan tietyn toiminnon verkkosivustollasi tai katsomaan ilmoitusta, ponnahdusikkunat ja niiden variantit ovat loistava tapa kiinnittää huomionsa.

Vaikka Divillä ei ole sisäänrakennettua ponnahdusikkunoiden luomisominaisuutta, Divin ostaminen antaa sinulle pääsyn ponnahdusikkunoiden ja sähköpostien opttin-laajennukseen, Bloomiin, hyödylliseen työkaluun, jota olemme aiemmin tarkistaneet. Kuitenkin jälleen kerran, toiminnallisuuden integrointi suoraan sivunmuodostaja-laajennukseen, kuten Elementorin tapauksessa, on kätevämpää kuin käyttää erillistä työkalua.

Yhteisö

Tyylikkäät teemat ovat tehneet hienoa työtä vaalien tuotteidensa, mukaan lukien Divi Builder -laajennuksen, ympäröivää yhteisöä. Sen verkkosivustolla on yksi vilkkaimmista WordPress-blogeista, ja siinä on paljon hyödyllistä sisältöä Divi-käyttäjille.

Lisäksi ympäri maailmaa järjestetään henkilökohtaisia ​​tapaamisia, joissa voit olla yhteydessä muihin Divi-käyttäjiin. Virallinen Divi Facebook -ryhmä, samoin kuin monet epäviralliset, tarjoaa sinulle toisen paikan saada tukea ja inspiraatiota projektiisi.

Elementor-yhteisöön kuuluu myös henkilökohtaisia ​​tapaamisia, kiireisiä Facebook-ryhmiä ja paikka kehittäjille yhteistyöhön laajennuksen kanssa.

Lisäosat ja päivitysasetukset

Koska sekä Divi että Elementor ovat erittäin suosittuja sivunrakentajia, näille laajennuksille on luotu joukko ulkopuolisia lisäosia. Jotkut ovat ilmaisia ​​lisäosia, kun taas toiset ovat maksettuja lisäosia. Jos huomaat kuitenkin, että jotain, jota et voi tehdä Divin tai Elementorin kanssa, on hyvä mahdollisuus löytää lisäosa, joka tuo tämän toiminnon sivujen rakentajalle.

Mistä löytää lisäosia Elementorille ja Diville:

 • Elegantti Kauppapaikka luettelee ilmaisia ​​ja maksettuja lisäosia monista lähteistä.
 • Elementorin lisäosat sisältävät linkit ilmaisiin ja maksettuihin vaihtoehtoihin.

Jos et löydä lisäosaa, joka ratkaisee ongelmasi, on mahdollista, että koodit itsesi tai palkattamaan kehittäjän rakentamaan sen sinulle. Itse asiassa on paljon tietoa kehittäjille, jotka haluavat luoda ratkaisuja sivunrakentajalleen Elementorin verkkosivustolla.

Hinnoitteluvaihtoehdot

Tässä on nopea yleiskuva näiden laajennusten hinnoitteluvaihtoehdoista, ennen kuin jaamme tarkalleen, mitä saat rahoillasi:

 • Divi Builder: 89 dollaria yhden vuoden lisenssiltä tai 249 dollaria elinikäiselle lisenssiltä. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat sinulle pääsyn lisälaajennuksiin ja teemoihin Elegantti-teemoissa.
 • Elementor: Ilmainen versio on saatavana, kun taas Elementor Pro -lisenssit alkavat 49 dollarista vuodessa.

Kuten huomaat, Divi Builder -laajennus tulee muiden Elegant Themes -tuotteiden mukana, joten ostaessasi Divi Builder -sovelluksen pääset myös Monarch-sosiaalisen jakamisen laajennukseen, joka lukee Monarch-arvosteluamme täällä. Molemmat lisenssivalinnat sisältävät pääsyn samoihin Divi Builder -ominaisuuksien sarjoihin ja muihin Elegant Themes -tuotteisiin.

Divi-hinnoitteluvaihtoehdot

Divi Builder on saatavana kahdella hinnasuunnitelmalla.

Olemme tarkistaneet Elegant Themes -paketin aiemmin, joten voit lukea kyseisen artikkelin saadaksesi selville, mitä saat, jos kirjaudut. Riippumatta siitä, valitsetko yhden vuoden vai elinikäisen lisenssin, voit käyttää Elegant Themes -tuotteita rajattomassa määrässä verkkosivustoja.

Elementorin hinnasuunnitelmat

Elementor Pron hinta riippuu siitä, kuinka monessa sivustossa haluat käyttää laajennusta.

Elementor Prolla 49 dollarin lisenssi sallii käytön yhdellä verkkosivustolla, ja kalliimmat vaihtoehdot kattavat suuremman määrän sivustoja. Muut kuin Elementor Pro -lisenssit ovat samat, mikä antaa sinulle pääsyn kaikkiin tämän laajennuksen ominaisuuksiin riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset.

Sekä Divi Builderillä että Elementor Prolla on 30 päivän palautustakuu, joten voit kokeilla niitä riskittömästi.

Lopulliset ajatukset

Sekä Divi Builder että Elementor Pro ovat jännittäviä ja vaikuttavia WordPress-sisällön toimittajia. He eivät vain anna sinulle täydellistä hallintaa viesteistäsi ja sivuistasi, vaan myös verkkosivustosi otsikoihin, alatunnisteisiin ja muihin alueisiin. Luova potentiaali sivustollesi kummallakin työkalulla on lähes rajaton.

Riippumatta siitä, kumman valitset, et tule pettymään.

Voit kuitenkin auttaa päätöksenteossa tarkistamalla niiden mallit nähdäksesi missä pluginissa on enemmän vaihtoehtoja, joita todennäköisesti käytät.

Moduulivalikoiman tarkasteleminen on myös hyvä idea, vain siltä varalta, että sivustollesi lisätään tietty elementti, jota ei ole Divissä tai Elementorissa..

Elementorin käyttöliittymä on helppokäyttöisyyden kannalta helpoin aloittaa. Joten jos sinulla ei ole aikaa tai taipumusta oppia täysin uutta järjestelmää, Elementor voi olla sinulle parempi kuin Divi ainutlaatuisella käyttöliittymällä.

Jos haluat silti tietää enemmän näistä sivujen rakentajista, voit lukea Divi Builder -arvostelun ja Elementor-arvosteluemme saadaksesi täydellisen kuvan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me