25 parasta ilmaista WordPress-laajennusta jokaiselle verkkosivustolle (2020)

WordPress-tarjoukset


Olet todennäköisesti kuullut vanhan sanan “ilmaista lounasta” ei ole olemassa. Mutta niin paljon kuin rakastan Heinleinia, WordPressin maailmassa todella on!

Etsimättä liian kovaa, voit löytää joukkoja hämmästyttäviä ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia, jotka lisäävät kaikenlaisia ​​hyödyllisiä toimintoja WordPress-sivustoosi. Tällaiset laajennukset voivat auttaa sinua luomaan parempaa sisältöä, markkinoimaan sivustoasi tehokkaammin ja pitämään sen lataamisen nopeasti ja nöyryyttämään sujuvasti … Kaikki ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa senttiäkään.

Odona näiden liitännäisten takana oleville antelijoille kehittäjille – ja auttaaksemme sinua löytämään hienoja ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia sivustollesi – olemme keränneet sen, mitä pidämme kaikkien aikojen parhaat ilmaiset WordPress-laajennukset, perustuu sekä henkilökohtaiseen kokemukseen että käyttäjän arvosteluihin / heidän suosioonsa WordPress.org-sivustossa.

Jaamme nämä laajennukset neljään laajaan luokkaan. Laajennukset, jotka sopivat:

 • kaiken tyyppisen sisällön luominen (kaikki perusmuodosta verkkokaupan toimintoihin)
 • markkinointi ja SEO
 • suorituskyky, turvallisuus ja ylläpito
 • edistyneille käyttäjille, jotka tykkäävät pukeutua.

Olitpa rento käyttäjä tai joku, joka haluaa leikkiä mukautettujen kenttien ja viestityyppien kanssa, sinun pitäisi löytää hienoja ilmaisia ​​vaihtoehtoja tästä luettelosta.

Aloitetaan…

Parhaat ilmaiset WordPress-laajennukset kaiken tyyppisen sisällön luomiseen

Haluatko luoda yhteyshenkilön, rakentaa kauniimpia sivuja tai lisätä verkkokaupan toimintoja WordPress-sivustoosi, nämä liitännäiset voivat auttaa.

1. Ninja-lomakkeet

ninja-muodot

Jokainen verkkosivusto tarvitsee yhteystietosivun, ja yhteydenottolomakkeiden (tai muun tyyppisten lomakkeiden) osalta Ninja-lomakkeet on yksi parhaimmista ilmaisista vaihtoehdoista. Siksi todennäköisesti miksi se on aktiivinen yli miljoona verkkosivustoa.

Siinä on aloittelijaystävällinen vedä ja pudota -liittymä ja AJAX-lomakkeen lähettäminen, jotta ihmiset voivat lähettää lomakkeen ilman sivun uudelleenlatausta.

Ja jos tunnet (rajoittavan) ilmaisen ydinversion rajoitukset, voit aina saada lisätoimintoja Ninja Formsin valtavan premium-laajennuskirjaston avulla.

2. Elementori

elementor

Elementor on vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentaja. Tämä tarkoittaa, että sen avulla voit suunnitella monimutkaisia ​​sivuja tarvitsematta tietää yhtä koodiriviä.

Pohjimmiltaan se tekee verkkosuunnittelusta kaikkien saatavilla.

Vaikka Elementor toi markkinoille vasta vuonna 2016, se on jo kasvanut siihen pisteeseen, että se on aktiivinen yli 900 000 verkkosivustolla, ja sitä ylläpidetään myös 4,8 tähden luokitus yli yli 740 arvostelua.

Lue lisätietoja Elementor-arvosteluista.

3. WooCommerce

woocommerce

Jos haluat luoda verkkokaupan WordPressillä, WooCommerce on tapa tehdä se. Heck, jos haluat luoda verkkokaupan aika, WooCommerce on tapa tehdä se. BuiltWithin mukaan tämä ilmainen laajennus käyttää yli 42% kaikista verkkokaupoista.

Se on aktiivinen yli 4 miljoonalla sivustolla, jolla on 4,6-tähden luokitus yli yli 2 900 arvostelua, ja mikä tärkeintä, se toimii vain tavallisesti.

Katso joitain esimerkkejä WooCommerce-kaupoista.

4. TablePress

tablepress

TablePressillä on yksi vaikuttavimmista luokituksista, joita olen koskaan nähnyt WordPress-laajennukselle:

Sillä on täydellinen 5 tähden luokitus päällä yli 3 286 ääntä osoitteessa WordPress.org.

Ja koska joku, joka on käyttänyt tätä laajennusta melko vähän, voin sanoa, että se ansaitsee jokaisen näistä 5 tähden arvosteluista.

Jos sinun on näytettävä minkä tahansa tyyppinen taulukko WordPress-sivustossasi, TablePress pystyy käsittelemään sitä.

Se antaa sinulle yksinkertaisen, Excel-kaltaisen käyttöliittymän suoraan WordPress-kojelautaan. Voit tuoda tietoja Excelistä tai Google Sheetsistä, käyttää minkä tahansa tyyppisiä tietovälineitä taulukossasi ja laajentaa niitä suurella joukolla ilmaisia ​​lisäosia..

5. Envira-galleria

envira galleria

Jos sinulla on paljon kuvia, jotka haluat näyttää kerralla, tarvitset gallerian. WordPress sisältää ytimeen sisäänrakennetun gallerian perustoiminnot, mutta se ei ole kovin joustava ja lopputuote näyttää melko yksinkertaiselta.

Envira-galleria muuttaa sen antamalla sinulle käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda näyttäviä gallerioita. Siksi sillä on 4-8 tähden luokitus yli yli 870 arvostelua.

6. Smart Slider 3

älykäs liukusäädin 3

Kuten galleriat, liukusäätimen laajennukset tarjoavat sinulle toisen hyödyllisen tavan näyttää mediasisältöä sivustollasi. Ja kun kyse on ilmaisista liukusäätimen plugineista, Smart Slider 3 on yksi parhaimmista, mitä löydät – siksi sillä on 4,9-tähden luokitus yli yli 450 arvostelua osoitteessa WordPress.org.

Smart Slider 3 antaa sinulle aloittelijaystävällisen live-diaeditorin sekä joitain kauniita malleja aloittamiseen. Jopa ilmaisessa versiossa tunnet kuin käytät premium-laajennusta.

Parhaat ilmaiset WordPress-laajennukset markkinointiin ja hakukoneoptimointiin

Riippumatta siitä, markkinoitko sijoittamalla sivustosi SERP-pisteisiin tai kasvattamalla sähköpostiluetteloa, nämä ilmaiset laajennukset voivat auttaa siirtämään neulaa markkinointitoimissa.

7. Hiiva SEO

hiiva SEO

Aktiivinen yli viidellä miljoonalla sivustolla ja vaikuttava 4,9-tähden luokitus yli yli 21000 arvostelut, Yoast SEO on tosiasiallinen SEO-laajennus useimmille WordPress-sivustoille – mukaan lukien WinningWP.

Tämä ilmainen laajennus pystyy käsittelemään kaikkia tärkeitä näkökulmasi sivustosi sivun SEO: ssa – otsikoiden ja metakyselyjen hallinnasta aina XML-sivustokarttojen luomiseen – ja se voi jopa auttaa sinua analysoimaan sisältöäsi SEO-optimoinnin ja luettavuuden kannalta.

Kaiken kaikkiaan on syytä, miksi Yoast SEO on yksi olemassa olevista suosituimmista WordPress-laajennuksista.

8. Uudelleenohjaus

uudelleenohjaus

Jossain vaiheessa, kun käytät sivustoasi, haluat todennäköisesti muuttaa viestin tai sivun URL-osoitteen. Se tapahtuu meille kaikille.

Kun näin tapahtuu, tarvitset tapa ohjata liikennettä vanhasta viestistä uuteen.

Sitä uudelleenohjaus tekee.

Se antaa sinulle graafisen käyttöliittymän, jolla voit helposti hallita kaikkia sivustosi 301 uudelleenohjauksia – mikä on paljon käyttäjäystävällisempi kuin yrittää kaivaa .htaccess-tiedostoasi joka kerta, kun haluat lisätä uuden uudelleenohjauksen.

Voit myös olla luova uudelleenohjauksillasi – kuten ohjata ehdollisesti jonkun sen perusteella, onko he kirjautuneena sisään – ja kaikki tämä on ilmaiseksi saatavana automaattiselta kehittäjältä, joka työskentelee Automatticissa.

9. Kauniit linkit

kauniit linkit

Jos käytät tytäryhtiömarkkinointia WordPress-sivustossasi, tiedät kuinka ruma tytäryhtiölinkit voivat olla.

Pretty Links antaa sinun muuttaa sen naamiointi tytäryhtiölinkit oman verkkotunnuksesi käyttäminen.

Esimerkiksi peittäminen on syy siihen, että kaikki täällä WinningWP: ssä näkemät tytäryhtiölinkit käyttävät muotoa ‘winningwp.com/ref/product_name’.

Jos haluat, voit jopa seurata kuinka monta napsautusta kukin linkki saa.

10. Broken Link Checker

katkenneen linkin tarkistin

Sivustosi vanhetessa on aina poimia rikki linkkejä. Rikkoutuneilla linkkeillä tarkoitan joko sisäisiä linkkejä tai ulkoisia linkkejä, jotka eivät enää mene sinne, minkä niiden on tarkoitus.

Broken Link Checker voi auttaa sinua kiinni nämä linkit automaattisesti skannaamalla kaikki sisäiset tai ulkoiset linkit. Tämän jälkeen voit helposti päivittää kaikki rikkoutuneet linkit varmistaaksesi, että kävijöilläsi on loistava kokemus.

* Vaikka Broken Link Checker on loistava laajennus, suosittelen, että jätät sen käytöstä, kun sitä ei käytetä, jotta estät suorituskykyhitit.

11. AddToAny Share Buttons

lisätä mihin tahansa

On paljon hienoja sosiaalisen median jakamispainikkeita, joten on vaikea valita vain yksi. Mutta jos haluat valtavan määrän sosiaalisia verkostoja (100 plus), näyttäviä painikkeita ja ilmaisen hintalappun, AddToAny Share Buttons on vaikea mennä pieleen..

Aktiivinen yli 500 000 sivustossa, se on suosituin jako-painikkeen laajennus WordPress.org-sivustossa, ja sillä on upea 4.7-arvosana yli 730 arvosteluun mennä tuon suosion mukana.

12. MailChimp WordPressille

mc4wp

Jos haluat luoda sähköpostiluettelon, löydät paljon hienoja sähköpostimarkkinointipalveluita, mutta yksi suurimmista nimistä – ja se, joka tarjoaa myös runsas ilmaisen suunnitelman – on MailChimp.

Voit auttaa sinua rakentamaan MailChimp-luettelosi WordPressiin käyttämällä massiivisesti suosittua MailChimp for WordPress -laajennusta. Tämä laajennus on aktiivinen yli miljoonalla sivustolla, sillä on vaikuttava 4,9-tähden arvostelu melkein tuhannessa arvostelut, ja sen avulla on helppo luoda näyttäviä opt-in-lomakkeita MailChimp -uutiskirjeellesi.

Voit oppia tämän laajennuksen ja yleensä MailChimp-sovelluksen käytöstä isossa oppaassa, jolla määritetään uutiskirje WordPress-sivustoosi.

13. MonsterInsights

monsterinsights

Kun olet käyttänyt yllä olevia laajennuksia sivustosi SEO ja sosiaalisen median tehostamiseen, haluat tapa analysoida kuinka kaikki markkinointitoimesi tekevät.

MonsterInsights tulee tänne. Se auttaa sinua asentamaan Google Analytics -seurantakoodin paitsi WordPress-sivustoosi., mutta myös tarkastella tietoja Google Analyticsista poistumatta WordPress-hallintapaneelista.

Ja jos haluat, se voi jopa auttaa sinua seuraamaan kävijöiden toimia – kuten mitä painikkeita ja linkkejä he napsauttavat eniten.

Parhaat ilmaiset WordPress-laajennukset suorituskyvyn, tietoturvan ja ylläpidon kannalta

Taustasivuston hallinta ei ole seksikäs, mutta tämän osan ilmaiset laajennukset voivat olla vain tärkeimpiä tässä luettelossa. He auttavat sinua nopeuttamaan sivustoasi, tekevät siitä turvallisen ja pitävät kaiken yleensä vain hyppäämällä.

14. Todella yksinkertainen SSL

todella yksinkertainen SSL

WordPress-sivustosi siirtäminen HTTPS / SSL: hen on hieno tapa tehdä se turvallisemmaksi sekä sinulle että kävijöillesi, ja se auttaa myös välttämään ilkeää Ei suojattu varoitukset, joita Google lisää Chromeen kaikille muille kuin HTTPS-sivustoille.

Ilmaisten SSL-varmenteiden saatavuuden ansiosta se ei maksa edes senttiäkään – tarvitset vain tapa siirtää WordPress-sivustosi turvallisesti HTTPS: ään.

Se on mitä Todella yksinkertainen SSL tekee. Se on periaatteessa yhden napsautuksen ratkaisu uudelleenohjausten määrittämiseen, vanhojen URL-osoitteiden päivittämiseen ja kaiken muun tekemiseen, jotka sinun on tehtävä sivustosi turvalliselle siirtämiselle HTTPS: lle.

Tämän vuoksi Really Simple SSL on nopeasti saavuttanut a 4,8 tähden arvostelu yli 375 äänellä osoitteessa WordPress.org, ja sitä käytetään jo yli miljoona sivustoa.

15. Wordfence-suojaus

wordfence

Aktiivinen yli kahdessa miljoonassa sivustossa, Wordfence on suosituin WordPress-tietoturvalaajennus. Se voi toteuttaa suurimman osan tärkeistä WordPress-tietoturvan karkaisuista all-in-one-paketissa, mukaan lukien:

 • palomuuri
 • haittaohjelmien skannaukset
 • kirjautumisen kovettuminen.

Vaikka on olemassa premium-versio, ilmainen versio on silti loistava vaihtoehto useimmille sivustoille, minkä vuoksi Wordfence on 4,8 tähden luokitus yli yli 3 200 arvostelua.

16. UpdraftPlus

updraftplus

Se on ehdottomasti olennainen että varmuuskopioit WordPress-sivustosi, joten jos jokin menee pieleen, sinulla on työkopio joka tapauksessa.

On olemassa hienoja premium-varmuuskopiopalveluita, kuten VaultPress, mutta ilmaisten varmuuskopiolaajennusten suhteen mikään ei voita UpdraftPlus-ohjelmaa.

Tällä ilmaisella liitännällä on 4,8 tähden luokitus yli yli 2 800 arvostelua, ja on aktiivinen yli miljoonalla sivustolla.

Sen avulla voit varmuuskopioida sivustosi manuaalisesti tai automaattisesti yhdellä napsautuksella, ja voit jopa asettaa UpdraftPlus -sovelluksen varmuuskopioimaan pilvipalveluihin, kuten Dropbox tai Google Drive.

Jos joudut koskaan palauttamaan sivustosi, UpdraftPlus antaa sinun tehdä se yhdellä napsautuksella.

17. Kopiokone

monistuskone

On olemassa monia syitä, miksi sinun on ehkä siirrettävä WordPress-sivustoasi jossain vaiheessa. Haluat ehkä:

 • siirrä WordPress uuteen isäntään
 • lataa sivustosi paikalliselta kehityssivustolta live-isännällesi
 • luo oma isännöimäsi lavastesivusto.

Riippumatta syystäsi, ilmainen Kopiokone-laajennus voi auttaa. Tämä kätevä laajennus vie koko WordPress-sivustosi kahdeksi yksinkertaiseksi tiedostoksi. Sivustosi siirtämiseksi sinun tarvitsee vain ladata tiedostot uuteen sijaintiin, suorittaa automaattinen asennusohjelma ja soittaa sille päivässä.

Tämän helppokäyttöisyyden vuoksi kopiokoneella on 4,9-tähden luokitus yli yli 1 700 arvostelua osoitteessa WordPress.org.

18. Automaattinen optimointi

autoptimize

Automaattinen optimointi auttaa sinua nopeuttamaan WordPress-sivustoasi optimoimalla sivustosi HTML-, CSS- ja JavaScript-koodit. Se tekee tämän kautta:

 • kutistaminen – se poistaa tarpeettomat merkit sivustosi koodista (kuten välilyönti)
 • ketju – se yhdistää useita erillisiä tiedostoja yhdeksi.

Ja siinä on myös joitain muita optimointeja – kuten mahdollisuus lykätä JavaScriptiä ja optimoida Google Fonts.

19. Smush-kuvan pakkaus ja optimointi

Smush

Smush on toinen ilmainen laajennus, joka voi parantaa sivustosi suorituskykyä – tällä kertaa automaattisesti puristamalla ja koon kuvia, jotka lataat WordPress-sivustoosi.

Smush käyttää häviötön pakkaaminen, mikä tarkoittaa, että kuvasi eivät menetä laatuaan – niiden tiedostokoko on vain pienempi!

Sen avulla voit optimoida rajoittamattoman määrän kuvia ilmaiseksi (enintään 1 Mt tiedostokoko per kuva), ja se on erittäin helppokäyttöinen – siksi sillä on 4,8-tähden luokitus yli 3 800 arvostelua, ja on aktiivinen yli miljoona sivustoa.

20. Sisäänkirjautumisen lukitus

kirjautumisen lukitseminen

Yksi parhaimmista tavoista suojata kirjautumissivusi raa’alta hyökkäykseltä on vahvan käyttäjän / salasanan yhdistelmän käyttö rajoittamalla käyttäjän tekemiä yrityksiä.

Siksi, jos syötit väärät tiedot kirjautuessasi verkkopankkiin, lukitaan yleensä kolme väärää yritystä jälkeen.

Sisäänkirjautumisen lukitus antaa sinun lisätä saman toiminnallisuuden WordPress-sivustoosi – ja se jopa hallitsee tarkkoja perusteita, kuinka monta yritystä yritys voi tehdä ja kuinka kauan he lukitaan..

21. Google Authenticator

google-todentaja

Ilmaisen Google Authenticator -laajennuksen avulla voit lukita kirjautumissivusi entistä enemmän lisäämällä kaksifaktorisen todennuksen Google Authenticator -sovelluksen kautta.

Sen ilmainen rajoittamattomille käyttäjille, ja se on myös todella helppo toteuttaa.

Täydellinen mielenrauha, kun kyse on raa’ista voimahyökkäyksistä, on tämä hieno vaihtoehto.

22. Ota Media Replace käyttöön

Ota Media korvata käyttöön

Ota Media Replace käyttöön ratkaisee yhden ongelman todella hyvin:

Sen avulla voit korvata minkä tahansa WordPress Media -kirjaston tiedoston lähettämällä uuden tiedoston sen tilalle. Sinun ei enää tarvitse käydä läpi ärsyttävää prosessia poistaa tiedosto ja varmistaa sitten, että lähetät tiedoston, jolla on täsmälleen sama nimi.

23. Akismet roskapostin torjunta

Akismet

Suosionsa vuoksi WordPressin valitettava sivuvaikutus on, että sen sivustot houkuttelevat paljon kommentti-roskapostia.

Akismet Anti-Spam auttaa sinua poistamaan tämän tarkistamalla automaattisesti kaikki saapuvat kommentit roskapostiksi.

Se tekee hienoa työtä, mistä syystä sillä on 4.7-arvosana yli 775 arvosteluun. Sen on myös kehittänyt Automattic, joten voit luottaa sen laatuun ja pitkäikäisyyteen.

Parhaat ilmaiset WordPress-laajennukset kokeneille käyttäjille, jotka pitävät Tinkeringistä

Jos koodinpätkien ja mukautettujen postityyppien lisääminen on sinun ideasi hausasta lauantai-illasta (tai jos olet vain edistynyt käyttäjä), nämä laajennukset helpottavat elämääsi maksamatta penniäkään.

24. Edistyneet mukautetut kentät

edistyneet mukautetut kentät

Advanced Custom Fields tekee WordPress-sivustostasi paljon joustavamman. Kuten nimestä voi päätellä, se tekee sen helpottamalla erilaisten mukautettujen kenttien lisäämistä WordPress-sivustoosi.

Voit käyttää näitä mukautettuja kenttiä … No, melkein kaikkeen! Siksi tämä laajennus on erittäin suosittu kehittäjien keskuudessa, ja sillä on 4,9-tähden arvostelu yli 1 000 arvosteluun osoitteessa WordPress.org.

Jos olet koskaan tuntenut WordPress-peruseditorin rajoittuvan, voit käyttää Advanced Custom Fields -sovellusta luodaksesi räätälöitymmän editorin, jonka kentät helpottavat elämääsi ja parantavat tuottavuutta.

Sinun on oltava vähän tekninen osaaja hyötyäksesi laajennuksesta, mutta sinun ei ehdottomasti tarvitse olla kehittäjä käyttääksesi sitä. En ole, ja rakastan sitä edelleen!

25. Koodinpätkät

koodinpätkät

Jos haluat miettiä WordPress-sivustosi kanssa, sinulla on todennäköisesti jo läheinen suhde teemaasi functions.php tiedosto.

Koodinpätkät yksinkertaistavat huomattavasti function.php-koodinpätkien käyttöä kahdella tavalla:

 • Sen avulla voit lisätä jokaisen koodinpätkän erikseen mukautetun otsikon avulla. Voit myös aktivoida / deaktivoida yksittäisiä katkelmia tarpeen mukaan, mikä tekee järjestäytymisestä paljon helpompaa.
 • Koodinpätkät pysyvät sivustosi kanssa, vaikka vaihdat teemoja.

Nämä edut ovat miksi sillä on 4,8 tähden luokitus osoitteessa WordPress.org.

26. Pään, alatunnisteen ja postinjektiot

pään alatunniste postinjektiot

Pää-, alatunniste- ja postinjektiot toimivat samalla tavalla kuin koodinpätkät – vain sen sijaan, että auttaisi sinua lisäämään koodia functions.php tiedosto, se auttaa sinua lisäämään koodinpätkät:

 • ylätunniste
 • alatunniste
 • Lähetä sisältöä.

On järkevää antaa nimi, eikö??

Tämä toiminnallisuus avaa todella paljon etuja. Sinä pystyt:

 • lisää seurantakoodit, kuten Google Analytics, Facebook Pixel tai mikä tahansa muu JavaScriptin koodi, joka täytyy käydä osiossasi
 • injektoida mainoksia tai muuta sisältöä viestisi sisällön ylä- tai alapuolelle.

Laajennus antaa sinulle jopa ehdollisen koodin lisäämisen sen mukaan, onko kävijä työpöydällä vai mobiililaitteella.

Kaikki nämä ominaisuudet selittävät, miksi pään, alatunnisteen ja postinjektiot rokkaavat a 4,9-tähden luokitus yli 400 arvostelut osoitteessa WordPress.org.

Mitkä ovat suosikkisi ilmaiset WordPress-laajennukset?

Ja siinä se on! Henkilökohtaisen kokemuksen ja useiden WordPress.org-sivuston tarkastajien perusteella nämä ovat 26 hyödyllisintä ja parasta ilmaista WordPress-laajennusta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me