WP Engine WordPress Hosting Review – Gør det virkelig en forskel? Er det det værd?

WordPress-tilbud


Har dit WordPress-websted brug for mere hastighed? Mere sikkerhed? Går adgang til funktioner som automatisk sikkerhedskopiering af websider, automatiske WordPress-softwareopdateringer og et udvalg af høj kvalitet premium WordPress-temaer som en del af din hostingpakke lyd tiltalende?

I så fald kan administreret WordPress-hosting (snarere end almindelig ‘delt’ hosting) være lige det, du har brug for! Og WP Engine er muligvis den største virksomhed i dette rum.

I denne gennemgang dækker vi nøjagtigt, hvad du får adgang til, hvis du tilmelder dig WP Engine. Vi ser også på, hvilke indlæsningstider du kan forvente (vi har udført en række dybdegående tests med førende temaer), oppetidsresultater, testresultater med belastningseffekt (dvs. hvordan de fungerer, når masser af besøgende alle vil have adgang til dit websted samtidigt, skabe trafikstød) og alt det andet, de har at tilbyde.

Hvis du er træt af at læse hostinganmeldelser, der blot omskyler funktionslister og salgsfremmende indhold, vil denne WP Engine-gennemgang være af stor interesse. Det skal give dig alle de oplysninger og data, du har brug for for at tage en informeret beslutning om, hvorvidt du skal vælge WP Engine.

Om WP Engine Managed WordPress Hosting

WP Engine har muligvis ikke været den første, der tilbyder administreret WordPress-hosting – den ære går faktisk til Pagely – men de er i øjeblikket den største (og mest kendte) virksomhed i den administrerede WordPress-hosting-sektor. Med godt over 80.000 kunder i 140 lande har WP Engine bestemt masser af erfaringer, der er vært for en lang række WordPress-websteder. I henhold til deres markedsføringsmateriale besøger ‘fem procent af verdensverdenen mindst en oplevelse på WP Engine hver dag’!

WP-motorstatistik

WP Engine-webstedet kan prale af imponerende statistikker om deres tjenester.

Ved at tilbyde højtydende hostingmiljøer, der er specifikt optimeret til WordPress-websteder, mens de også tager sig af mange af de igangværende opgaver, der er nødvendige for at køre et stabilt og sikkert WordPress-websted, er WP Engine en stærk konkurrence for enhver, der har brug for mere end de almindelige lave omkostninger webhost kan levere.

Men lever WP Engine virkelig op til al markedsføringshype? Er de værd at ekstraomkostningerne?

Lad os dykke ind …

Hvorfor overveje WP Engine?

Som nævnt tilbyder WP Engine administreret WordPress-hosting. Dette betyder, at de er specialiserede i at skabe hostingmiljøer, der er meget optimerede til WordPress-websteder. Dette kan ikke kun resultere i hurtige indlæsningstider, men det bør også sikre, at dit websted altid kører glat og sikkert.

Det lyder godt, men lad os se på nøjagtigt, hvad det betyder med hensyn til funktioner og funktionalitet.

Et premiumstyret WordPress-miljø

Hvis du ser nærmere på WP Engine-hostingplanens specifikationer, kan du bemærke, at de faktisk tilbyder delt hosting. Men lad ikke udtrykket delt hosting udsætte dig!

Som testresultaterne senere i denne gennemgang afslører, er dette ikke den delte hosting-indgangsniveau, du får i bytte for et par dollars om måneden, hvor utallige websteder er proppet på den samme low-spec-server. I stedet for med WP Engine får du adgang til delt ressource, der er veludviklet, der er optimeret til WordPress, og som sammenlignes meget positivt med de bedste premium WordPress-hostingtjenester derude.

Faktisk, hvis du vil se, hvor godt WP Engine delt hosting sammenlignes med delt hosting på entry-level, inkluderer vores WP Engine vs SiteGround-sammenligning testresultater, der gør forskellen mellem disse to typer hosting meget tydelige. Vi får flere resultattestresultater senere i denne gennemgang, men det er ikke den eneste grund til at vælge WP Engine frem for budgethosting …

Valg af StudioPress Genesis WordPress-temaer

I juli 2018 købte WP Engine StudioPress, det temaudviklingsfirma, der producerede det populære Genesis Framework og en stor portefølje af premium WordPress-temaer. Takket være dette har WP Engine-kunder nu adgang til Genesis Framework og et udvalg af 37 StudioPress WordPress-temaer uden ekstra omkostninger. I betragtning af disse temaer detailhandel for omkring $ 129, er det stor værdi for pengene.

StudioPress-temaer

De mobile responsive StudioPress WordPress-temaer er nu tilgængelige for WP Engine-kunder uden ekstra omkostninger.

Disse temaer dækker en lang række kategorier med muligheder for at oprette agenturwebsteder, mange forskellige typer blogs, cafésider, online-porteføljer og e-handelsforretninger, for blot at nævne nogle få. Selvom nogle af disse temaer begynder at se lidt dateret ud, som vi dækkede i vores StudioPress-gennemgang, er der stadig masser af imponerende muligheder.

Flere StudioPress WordPress-temaer

StudioPress-temaerne er velegnede til at oprette en bred vifte af websteder.

Med så mange gode muligheder derude kan det være meget vanskeligt at vælge et WordPress-tema. Med WP Engine har du nu et godt udvalg af høj kvalitet temaer lige ved hånden. Dette forenkler ikke kun processen med at vælge et tema, men du sparer penge. Selvfølgelig er du stadig fri til at bruge ethvert andet WordPress-tema på dit WP Engine-hostede websted.

Automatiske WordPress-softwareopdateringer

Som en del af deres administrerede hostingtjeneste vil WP Engine holde kernen WordPress-software på dit websted opdateret. Takket være dette bruger dit websted altid den nyeste version af WordPress. Dog tester WP Engine-teamet hver nye opdatering til WordPress-softwaren på forhånd for at sikre, at den er stabil, snarere end med det samme at anvende den på dit websted.

Administrer opdateringer

WP Engine holder din WordPress-software opdateret, men du kan udsætte de automatiske opdateringer.

Du har også muligheden for at udskyde installationen af ​​den næste softwareudgivelse – – noget, du måske vil overveje at gøre med den forestående frigivelse af WordPress 5 og den nye Gutenberg WordPress-editor-aktivering. På grund af den måde, udsættelsesindstillingen fungerer, får du ekstra 60 dage til at teste den nye version af WordPress, før den automatisk anvendes på dit websted.

Du kan læse mere om, hvordan automatiske WordPress-softwareopgraderinger fungerer på denne side af WP Engine-webstedet. I modsætning til nogle administrerede WordPress-webhosts opdateres plugins ikke automatisk på dine vegne, hvilket overlader denne opgave til dig.

Automatiserede sikkerhedskopier af WordPress-websteder

Udover at holde din WordPress-software ajour, takket være deres natlige automatiske sikkerhedskopier, vil WP Engine også holde dit websted sikkerhedskopieret. WP Engine-sikkerhedskopierne indeholder alle WordPress-kernefiler, temaer, plugins og databasen, så hvis noget går galt med dit websted og du har brug for at gendanne et tidligere punkt, skal du ikke have nogen problemer med at gøre det.

Backup-point på webstedet

Fuld WordPress-websteds-sikkerhedskopier oprettes hver nat, men du kan også manuelt oprette en websteds-sikkerhedskopi når som helst.

Du kan også manuelt oprette en fuld sikkerhedskopi når som helst gennem WP Engine-brugerportalen. Dette er en nyttig funktion, der fungerer rigtig godt. Hvis du manuelt opretter et backup-punkt, før du foretager ændringer på dit websted, såsom installation af et nyt plugin eller et tema, giver du en hurtig måde at rulle dit websted tilbage, hvis noget går galt. Sikkerhedskopifilerne er tilgængelige via WP Engine-portalen, men du kan downloade dem som zip-filer til sikker opbevaring, hvis du vil.

WordPress-udvikling og iscenesættelsesmiljøer

Ud over produktionsmiljøet, hvor du er vært for dit live WordPress-websted, giver WP Engine dig også to yderligere miljøer, der hjælper dig med at opsætte en effektiv udviklingsarbejdsgang.

Opret et iscenesættelsessted

WP Engine gør det nemt at oprette udviklings- og testmiljøer til dit websted.

En måde at bruge disse tre miljøer på er at oprette dit websted i udviklingsmiljøet, derefter flytte det til iscenesættelsesmiljøet for at dele med klienter eller andre teammedlemmer til test og til sidst skubbe det til produktionsmiljøet, når det er klar til at blive sendt live. At flytte stedet mellem miljøer er meget ligetil og foregår gennem den visuelle grænseflade i WP Engine brugerportal.

Opret overførbare WordPress-websteder til klienter

Med WP Engine har du også muligheden for at bruge den overførbare miljøfunktion til at oprette fungerende WordPress-websteder for klienter. Som med et almindeligt websted, der er hostet af WP Engine, har du tre miljøer at arbejde med (udvikling, iscenesættelse og produktion), når du opretter et overførbart websted.

Opret et overførbart websted

Udviklere og webdesignere kan oprette websteder til klienter på deres egen konto, før de overføres.

Disse overførbare websteder tæller dog ikke med dit webstedstilladelse for din hostingplan. Desuden er de adgangskodebeskyttet for at blokere adgang og kan ikke gøres offentligt tilgængelige, før overførslen til klienten er afsluttet.

Overførbart webstedslink

Overførbare websteder er adgangskodebeskyttet, indtil de går live.

Når du opretter et nyt overførbart websted, kan du vælge at starte med en frisk WordPress-installation eller bruge et eksisterende websted på din konto som fundament for det nye projekt. Hvis du er en udvikler, der regelmæssigt opretter sider til klienter, er muligheden for hurtigt at oprette en ny WordPress-installation baseret på en eksisterende konfiguration af temaer, plugins og indstillinger, hjælpe dig med at spare tid.

Overførbar e-mail-adresse

WP Engine forsøger at gøre det så enkelt som muligt at overføre et websted ud af din konto og til en klient.

Når du har givet din klient adgang til webstedet ved hjælp af demolinket, og de er tilfredse med dit arbejde, kan du overføre webstedet til dem. De bliver nødt til at have eller oprette en WP Engine-konto med en aktiv hostingplan for at indstille webstedet live.

Denne relativt nye funktion i WP Engine kan sammenlignes godt med en lignende funktion fra den udviklervenlige Flywheel WordPress webhost, hvilket hjælper med at udvide appellen fra WP Engine til dem, der skaber websteder for klienter.

WP Engine GeoTarget værktøj

Hvis du vil vise forskellige versioner af dit websted og dets indhold for besøgende baseret på deres geografiske placering, har WP Engine en funktion til det. Dette værktøj kaldes GeoTarget, og detekterer placeringen af ​​en besøgende og viser derefter foruddefineret webstedsindhold til dem.

GeoTarget værktøj

GeoTarget-funktionen giver dig mulighed for at specificere, hvordan dit indhold vises, baseret på den besøgende’s placering.

Når du har installeret GeoTarget-pluginet, kan du bruge kortkoderne til at definere hvilket indhold i dine indlæg, sider og widgets, der skal vises for besøgende, baseret på deres geografiske placering. Du kan endda skrive kode for at udføre tilpassede handlinger baseret på besøgende. Når du definerer hvilket indhold der vises til hvem, kan du gå så langt som at bruge den besøgende’s postnummer (hvis de er baseret i USA) for virkelig at målrette dit publikum med relevant indhold.

Der er flersprogede og oversættelsesplugins til WordPress, der kan aktivere lignende funktioner på dit websted. GeoTarget er dog bygget til at arbejde med WP Engine cacheteknologi for at sikre, at dit websted ikke lider under nogen ydelsesproblemer, når du prøver at håndtere flere versioner af dit indhold.

Hvis du ønsker at vise forskellige oplysninger på dit websted, baseret på en besøgende, skal denne funktion af WP Engine være af interesse. Desværre er GeoTarget-funktionen kun tilgængelig som en betalt tilføjelse til WP Engine-hostingplanerne.

Tekniske detaljer om WP Engine Managed Hosting

Datacenterplaceringer

Med WP Engine kan du være vært for dit websted på et godt udvalg af steder rundt om i verden.

For dem, der ønsker at vide mere om de tekniske detaljer i WP Engine-hostingplanerne, bør dette afsnit af vores gennemgang besvare eventuelle spørgsmål, inden vi går videre til resultaterne for sidehastighed, oppetid og ydeevne:

 • Cache-websted: Regelmæssig cache for websteder og valgfri objektcache til cache-databaseforespørgsler.
 • Content Delivery Network (CDN): Alle WP Engine-planer inkluderer CDN-adgang fra MaxCDN uden ekstra omkostninger.
 • PHP: Mulighed for at skifte mellem PHP 5.6, 7 og 7.2.
 • HTTP / 2.0: I brug på serverne og CDN.
 • SSL: Brug det gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat, importer dit eget certifikat eller køb et gennem WP Engine.
 • SFTP: Mulighed for at oprette flere sikre FTP-konti for adgang til dit websted til upload og redigering af filer.
 • Serverfilhåndtering: Ingen online filhåndtering; bare FTP-adgang til serverpladsen.
 • Databaseadgang: phpMyAdmin bruges til at få adgang til WordPress-webstedets database via en browser.
 • E-mail-service: Ingen e-mail-service på nogen af ​​WP Engine-planerne.
 • WordPress website management: WordPress-softwareopdateringer installeres automatisk, selvom du har mulighed for at udsætte en opdatering i 60 dage. Ingen automatiske plugin- eller temaopdateringer.
 • Plugin-begrænsninger: Der er en liste over ikke tilladte plugins, herunder nogle cache-, backup- og optimeringsplugins, der kan påvirke webstedets ydeevne.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: Websteder scannes for malware og andre sikkerhedsproblemer, og supportteamet griber ind, hvis der opdages noget uhensigtsmæssigt.
 • Oprydningstjenester efter hack: Hvis dit websted er hacket, mens det hostes af WP Engine, betaler de Sucuri for at ordne det.
 • Datacenterplaceringer: Valg af serverplaceringer i USA, Canada, Europa, Asien og Australien gennem et partnerskab med Google Cloud Platform.
 • Iscenesættelsessteder: Alle planer inkluderer iscenesættelses- og udviklingsmiljøer sammen med produktionsmiljøet med let overførsel af websteder mellem de forskellige miljøer gennem brugerportalgrænsefladen.
 • WordPress website migration: WP Engine har et gratis plugin, der hjælper dig med at migrere dit WordPress-websted til deres hostingplatform.
 • Besøgende analyse: Du kan se data om din websteds trafik og allokering af brug via WP Engine brugerportal-dashboard.
 • Uptime-kontrol: Den forreste ende af dit websted overvåges for nedetid, mens bagenden også overvåges for at holde øje med det generelle stedets sundhed. Handling tages, hvis der opdages et problem.
 • Support kanaler: En 24/7 live chat-kanal er tilgængelig på alle planer, mens 24/7 telefonsupport er tilgængelig på alle planer undtagen start-planen for indgangsniveau. 24/7 billetsupport er forbeholdt de tilpassede planer i øverste niveau.

Du kan finde flere oplysninger om plan sammenligning side af WP Engine websted.

WP Engine-kundeoplevelse

Som du kan se, tilbyder WP Engine kunder en enorm vifte af nyttige funktioner. Det er dog også vigtigt, at du nemt kan administrere din konto og gøre brug af disse funktioner. Så med det i tankerne, lad os se på WP Engine-brugerportalen og brugeroplevelsen af ​​installation og styring af et WordPress-websted.

Installation af WordPress

Når du har logget ind på din WP Engine-portal, er det meget ligetil at oprette et nyt WordPress-websted. Klik blot på den relevante knap, og indtast derefter navnet på webstedet. Når du opretter webstedet, har du muligheden for at starte med en ny WordPress-installation eller kopiere fra et eksisterende sted på din konto.

Hvis du er nogen, der regelmæssigt opretter websteder til dine klienter, kan du værdsætte, at du hurtigt kan anvende din starterwebsite-konfiguration af foretrukne temaer og plugins på et nyt sted.

Opret nyt sted

Oprettelse af et WordPress-websted er meget ligetil med WP Engine.

Selvom det kun tager et par minutter at konfigurere dit websted, når du først er klar, modtager du en e-mail fra WP Engine. Til at begynde med kan du bruge et WP Engine-underdomæne til webadressen på dit websted. Når du først har valgt et domæne til dit websted, kan du let forbinde det til din hosting-konto via WP Engine-brugerportalen.

Installation af et StudioPress WordPress-tema

Download et StudioPress-tema

WP Engine-kunder kan vælge mellem mere end 35 premium WordPress-temaer fra StudioPress.

Som nævnt har WP Engine-kunder nu adgang til mere end 35 premium WordPress-temaer fra StudioPress. Hvis du vil bruge et af disse temaer på dit websted, skal du blot downloade filen fra din WP Engine-brugerportal og derefter uploade den til dit WordPress Dashboard.

WordPress Dashboard-temaer

Selvom temaerne ikke er tilgængelige i dit WordPress Dashboard, kan du downloade dem fra din WP Engine-brugerportal.

Disse temaer leveres med detaljeret dokumentation, der hjælper dig med at opsætte dem og lancere dit nye websted så hurtigt som muligt.

WordPress Webstedsstyring

WP Engine WordPress Plugin

WordPress-websteder, der er hostet af WP Engine, inkluderer et ekstra sæt kontroller til styring af webstedet.

Med WP Engine leveres WordPress-installationer med et automatisk aktiveret obligatorisk konfigurationsplugin. Gennem plugin-området kan du rydde webstedscachen og oprette et iscenesættelsessite. Links til din WP Engine-brugerportal og supportområde føjes også til dit WordPress Dashboard. Derudover er der adgang til de fleste af webstedsadministrationsfunktionerne via dit kontoområde på WP Engine-webstedet.

Brugerportal Dashboard

Mange opgaver, såsom aktivering af CDN, kan hurtigt udføres gennem WP Engine-brugerportalen.

Inde i din WP Engine-brugerportal kan du udføre opgaver såsom aktivering af CDN, oprettelse af SFTP-brugerkonti og aktivering af det gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat. Du kan også vælge at importere dit eget SSL-certifikat eller købe et gennem WP Engine.

CDN-indstillinger

WP Engine-brugerportalgrænsefladen gør det nemt at administrere dit WordPress-websted.

Som nævnt sikkerhedskopieres dit websted automatisk hver dag med WP Engine, men du kan også oprette dine egne manuelle sikkerhedskopier gennem brugerportalen. Du har mulighed for adgangskode til at beskytte dit websted gennem portalen – en funktion, der skal komme godt med, når du arbejder på dit websted inden lanceringen.

Bloker websitetstrafik

Det er let at blokere trafik til dit websted ved at beskytte det med adgangskode, indtil det er klar til at blive live.

Generelt gør brugerportalen det nemt at administrere dit websted og få adgang til de funktioner, der leveres af WP Engine. Sammenlignet med delte hosting-pakker til lave omkostninger, som ofte bruger cPanel, er det specialbyggede WP Engine-kontrolpanel meget mere brugervenligt.

WP Engine Webhosting ydeevne

En af de vigtigste grunde til at vælge premium administreret WordPress-hosting frem for billigere muligheder er det potentielle fald i indlæsningstider for websteder, samt muligheden for at rumme flere samtidige besøgende uden, at dit websteds ydelse lider. Færre tilfælde af nedetid på websteder er en anden vigtig faktor.

WP Engine fremmer bestemt deres evne til at levere en højtydende hosting-service, men er det virkelig tilfældet? Lad os finde ud af det ved at se på indlæsningstiderne på vores testwebsteder, der er vært af WP Engine, samt deres evne til at håndtere flere besøgende på samme tid.

Resultater af WP-motorens indlæsningstid

Da alle websteder er forskellige, oprettede vi to testwebsteder til vores WP Engine-gennemgang. Det første testsite blev bygget ved hjælp af et let WordPress-tema, mens det andet blev oprettet med et funktionsrigt multifunktionelt tema. De to steder blev overvåget under anvendelse af Pingdom-tjenesten med ladningstiderne registreret hvert 30. minut over en periode på syv dage. Her er resultaterne …

WP-motor syv-dages hastighedstestresultater med et let tema

Tyve sytten tema

Twenty Seventeen er et populært eksempel på et let WordPress-tema.

Twenty Seventeen er det tema, der aktuelt er aktiveret på nye WordPress-installationer som standard. Det er en let indstilling, der bruges på mere end en million WordPress-websteder, hvilket gør det til en god kandidat til at teste, hvor hurtigt WP Engine kan levere et websted ved hjælp af et grundlæggende tema.

Hvis du planlægger at bruge dette tema (eller en lignende mulighed), her er de lastningstider, du muligvis oplever med WP Engine:

Pingdom testresultater

Den gennemsnitlige belastningstid for WordPress-webstedet ved hjælp af det lette tema var 259 millisekunder.

Vores testwebsted ved hjælp af det lette tema, der blev hostet af WP Engine, var meget hurtigt. Omkring et kvarter var WP Engine i stand til at levere imponerende lastetider, der var meget hurtigere end resultaterne fra vores sammenligning af Bluehost, HostGator og SiteGround-budgettets delte hostingplaner, selvom disse planer var meget billigere.

WP Engine presterede imidlertid også bedre end teststedet i vores Kinsta-anmeldelse, hvilket viser, at WP Engine kan holde deres egne mod andre værter i den samme prisklasse.

Men ikke alle ønsker at bruge et WordPress-tema uden frills, så hvad sker der, hvis du vælger en funktionspakke-funktion til dit websted? Lad os finde ud af det…

WP-motor syv-dages hastighedstestresultater med et alsidig tema

Når det kommer til et godt eksempel på et alsidig WordPress-tema, er Avada svært at slå. Med mere end 450.000 salg til dato, en lang liste med funktioner og flere webstedsdemoer er det ikke svært at se, hvorfor Avada er så populær. Imidlertid kan al denne funktionalitet have en stor indflydelse på webstedshastigheden, hvilket gør Avada til en god kandidat til at teste, hvor godt WP Engine kan håndtere mere tunge WordPress-websteder.

Avada Theme Agency Demo

Avada Agenturets webstedsdemo er et godt eksempel på et ressourceintensivt WordPress-websted.

Til denne WP Engine-ladetidstest blev Avada-temaet installeret, og dets agenturets webstedsdemo blev importeret. Igen blev belastningstiderne registreret af Pingdom med 30 minutters intervaller over en 7-dages periode.

Avada Startside Test

Den gennemsnitlige belastningstid for WordPress-webstedet ved hjælp af temaet Twenty Seventeen var 1,43 sekunder.

Som du kan se, var størrelsen på Avada-tematestsiden meget større end den side, der blev brugt til Twenty Seventeen tematest (275,47 KB sammenlignet med 1,05 MB). På grund af dette var belastningstiderne mindre imponerende. I betragtning af den række funktioner, der bruges på Avada Agenturets demoside, er disse tider imidlertid intet at klage over. Når det er sagt, er de ikke lige så hurtige som de tider, der er registreret i vores Kinsta hosting-anmeldelse.

Ikke alle, der vælger et multifunktionelt tema som Avada, bruger deres demosider nøjagtigt som de er. Så med det i tankerne testede vi også indlæsningstiderne for et blogindlæg, der er offentliggjort på vores Avada-testwebsted.

For dette indlæg var resultaterne meget bedre med en gennemsnitlig indlæsningstid på 898 millisekunder sammenlignet med de 1,43 sekunder fra agenturets hjemmesidesdemo.

Avada Blog Post Test

Et blogindlæg oprettet med Avada-temaet og brugt i vores Pingdom-performancetest.

Derfor, hvis du planlægger at bruge et funktionsrige WordPress-tema som Avada, er det værd at bruge lidt tid på at teste, hvilken indflydelse de forskellige demoer, sideelementer og widgets har på dine indlæsningstider, inden du starter dit websted.

Oversigt over resultater af WP-motorens hastighedstest

Som de indlæsningstider, der er registreret af Pingdom, viser, er WP Engine bestemt en hurtig webhost. Selvom du måske ikke ønsker at bruge et tema så grundlæggende som det lette Twenty Seventeen, bruger du sandsynligvis ikke et af demoerne som det er fra et tungt multifunktionelt tema som Avada heller. Derfor, hvis dit websted har en god balance mellem funktioner og praktisk, kan du nyde lastetider et eller andet sted imellem dem, der opleves af vores testwebsteder.

Resultater af WP-motorens pingdomstest

Teststedet ved hjælp af et letvægtstema indlæst meget hurtigere end testsiderne oprettet med Avada-temaet.

Ved opsætning af vores teststeder med WP Engine blev de installeret på serverne i deres europæiske datacentre. På grund af dette blev den europæiske testplacering valgt i Pingdom. Selvom du kan vælge hvilket datacenter dit websted er vært i, med indstillinger overalt i verden, vil afstanden, dine besøgende er fra webstedet, have indflydelse på de indlæsningstider, de oplever. Imidlertid kan brugen af ​​et CDN (inkluderet i alle WP Engine-planer) hjælpe med at afbøde dette til en vis grad.

Test af WP-motorbelastning

Indlæsningstider er en nyttig måde at bedømme kvaliteten af ​​en webhost, men det er også vigtigt at få en idé om, hvordan dit websted vil fungere, når flere besøgende får adgang til det på samme tid. Til denne del af vores WP Engine-gennemgang brugte vi Load Impact-tjenesten til at simulere flere brugere samtidig adgang til WP Engine-vært WordPress-webstedet.

I løbet af en testperiode på ti minutter steg antallet af virtuelle brugere, der får adgang til webstedet (repræsenteret af den blå linje på grafen nedenfor) fra ét, indtil der var 250 virtuelle brugere, der besøgte stedet på samme tid. Indlæsningstiderne for stedet blev registreret af Load Impact med regelmæssige intervaller for at se, hvor godt webstedet fungerede, når antallet af besøgende voksede. Igen blev det anvendte Avada-tema brugt på testwebstedet.

Indlæs effekttestresultater

Load Impact-testen viser, at WP Engine-vært-webstedet var i stand til at håndtere 250 samtidige virtuelle brugere uden noget fald i ydelsen.

I henhold til Load Impact-testresultaterne har op til 250 virtuelle brugere, der adgang til webstedet samtidig, ikke haft nogen indflydelse på ydelsen på det sted, som WP Engine er vært for. Resultaterne er tilgængelige på webstedet Load Impact, hvis du gerne vil vide mere om testen.

Tilsvarende resultater blev registreret, når man testede Kinsta-administreret WordPress-hosting, med 250 samtidige virtuelle brugere, der ikke havde nogen indflydelse på teststedets ydelse. Vores test af budgethosting fra Bluehost, GoDaddy og HostGator afslørede imidlertid, at alle tre havde problemer med mere end 50 virtuelle brugere, der fik adgang til webstederne på samme tid.

Så vi ved nu, hvor hurtigt testwebsidet indlæses, og hvilken effekt flere virtuelle brugere, der får adgang til det på samme tid, har, lad os se på resultaterne fra vores WP Engine-downtime-overvågning.

Resultater af WP Engine Uptime Test

Nedetid, uanset hvor lille, kan have en meget negativ indflydelse på effektiviteten af ​​dit websted. Perioder med utilgængelighed kan gøre dit websted, og i forlængelse heraf ser du uprofessionel og upålidelig ud, hvilket fører til glemte muligheder og et negativt omdømme.

Pingdom Uptime Resultater

Ingen af ​​vores websteder, der er vært med WP Engine, oplevede nogen nedetid i løbet af den syv dages testperiode.

Selvom WP Engine sigter mod at levere en oppetid på mindst 99,95%, registrerede vores overvågning ingen tilfælde af nedetid i løbet af vores syv dage med test. Hvis dit websted ikke har mindre end de aftalte oppetidniveauer, kan du ansøge om kredit mod dine månedlige gebyrer.

Som du kan se, har WordPress-websteder, som er hostet af WP Engine, potentialet til at indlæse hurtigt og håndtere flere samtidige besøgende med minimal nedetid. Men hvor meget skal du betale for denne type service?

Detaljer om WP-motorpriser

Der er tre foruddefinerede WP Engine-hostingplaner at vælge imellem, såvel som en brugerdefineret mulighed, der er velegnet til websteder, der modtager millioner af besøgende om måneden, eller dem, der har behov for at være vært for mindst 25 WordPress-websteder på en konto.

WP Engine Hosting Planer

WP Engine har tre foruddefinerede hostingplaner samt en tilpasset planindstilling.

Når det kommer til de foruddefinerede WP Engine-hostingplaner, er dine muligheder som følger:

 • Start op: $ 35 pr. Måned for et WordPress-websted, op til 25 K besøg og 10 GB båndbredde pr. Måned, med 10 GB lagerplads.
 • Vækst: 115 dollar pr. Måned for fem WordPress-websteder, op til 100K besøg og 200 GB båndbredde per måned med 20 GB lagerplads.
 • Vægt: 290 $ pr. Måned for 15 WordPress-websteder, op til 400 K besøg og 400 GB båndbredde per måned, med 30 GB lagerplads.

Som nævnt tidligere i denne WP Engine-gennemgang inkluderer alle planer adgang til de 35-plus WordPress-temaer fra StudioPress og et gratis SSL-certifikat. Du har også muligheden for at installere flere WordPress-websteder på din plan for en ekstra $ 20 pr. Måned pr. Websted. Alle dine sider deler imidlertid de ressourcer, der er tilgængelige på din plan, f.eks. Båndbredde og lagringstilladelser. Der er også andre valgfrie betalte ekstraudstyr tilgængelige, herunder GeoTarget-funktionen, der er nævnt tidligere, og support til WordPress Multisite.

Uanset hvilke af de foruddefinerede planer, du vælger, vil dine WordPress-websteder være vært på samme type hardware. Uanset om du betaler $ 35 eller $ 290 pr. Måned, skal du være i stand til at nyde lignende ydelsesniveauer som vores testwebsteder. Naturligvis vil din websteds konfiguration og trafikniveauer spille en stor rolle i afgørelsen af, hvor godt dine websteder fungerer.

For mere information kan du se en fuld sammenligning af WP Engine-prisplanerne på deres websted.

Hvad med dækningsgebyrer?

Med hver plan, der har grænser for båndbredde og besøgende, kan du undre dig over, hvad der sker, hvis du går over din kvote. Hvis dette sker, vil kunder på planerne for start, vækst eller skala have en overskydende omkostning på $ 2 pr. 1.000 ekstra månedlige besøgende. Du kan finde ud af mere om disse afgifter og hvordan WP Engine tæller besøgende på denne side.

Afsluttende tanker

Efter at have udført test, føler vi det er fair at sige, at WP Engine leverer deres løfter om at tilbyde et stabilt, højtydende WordPress-hostingmiljø.

De ekstra funktioner, såsom automatisk sikkerhedskopiering, sikkerhedsscanning og WordPress-opdateringer, bør tage noget af stresset ud af at administrere et websted. At have adgang til mere end 35 premium WordPress-temaer i høj kvalitet hjælper med at udligne nogle af omkostningerne ved at være vært for dit websted med WP Engine.

De brugervenlige udviklervenlige funktioner, såsom udviklings- og iscenesættelsesmiljøer, samt muligheden for at overføre websteder til klienter, er flere grunde til at overveje WP Engine.

Den eneste virkelige ulempe ved WP Engine er prisen på planerne. Selv om det er i samme region som mange af de andre førende administrerede WordPress-hostingudbydere, er det ikke forsvarligt at betale $ 35 pr. Måned eller mere for hvert websted. Men hvis dit websted genererer indtægter, er vigtigt for din virksomhed eller vokser ud af din nuværende vært, er det fornuftigt at føje WP Engine til din shortlist. Der er også en konkurrencedygtig 60-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig mulighed for at prøve WP Engine uden risiko.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map