Vauhtipyörän hallinnoima WordPress-hosting – ensivaikutelmat!

Vauhtipyörän isäntä - Kokeile ilmaiseksi!


Oletko kuullut kuiskauksia? Huhut uudesta * hallinnoidusta WordPress-isännöintipalvelusta, jonka asiakasrekisteri on lähes nolla ja jolla on jotain vähemmän kuin hyvää sanottavaa heistä? Huhut hallitusta WordPress-isännästä, joka ylittää normin pyrkiessään saamaan kaiken oikein?! Tiedän, että minulla on… ja melkein kuuden kuukauden kuluttua katsellen sivusta nähdäkseni tekevätkö he väärinkäytön – ja näyttää siltä, ​​että he eivät ole muutenkaan – arvelin nyt olevan oikea aika mennä katsomaan mitä kaikki hälinä on kyse! Esittelyssä Flywheel: erikoistunut WordPress-isännöintipalvelu, joka tekee asiat hiukan eri tavalla ja poikkeuksellisen hyvin!

Katsotaanpa, luodaan uusi sivusto ja tehdään pieni testaus …

Päivitys (16. marraskuuta 2018) – Tutustu Flywheelin isännöintipalveluiden tuoreempaan ja syvällisempään katsaukseen uusimpaan viestiin Flywheelissä täällä.

Tietoja palvelusta

Asettaessaan itsensä premium-WordPress-hosting-yritykseksi, joka on rakennettu erityisesti suunnittelijoille, freelancereille ja luoville toimistoille, Flywheel tarjoaa PALJON tarjota, jota ei ainakaan – niin paljon kuin tiedän – löydy muualta. Puhumme asioista, kuten kyky luoda ilmaisia ​​esittelysivustoja, joukko käteviä työkaluja, joiden avulla useat suunnittelijat voivat työskennellä samalla sivustolla ennen sen julkaisua ja – mikä on parasta: asiakaslaskutuksen siirto. Se on totta – voit luoda sivuston jollekin toiselle omalla tililläsi ja siirtää sitten tilin / laskutuksen asiakkaalle aina kun olet valmis,!

Avainominaisuudet

 • Viritetty WordPressiin (kuten odotit), palvelinpuolen välimuistista saat lisätietoja
 • Kauniisti suunniteltu käyttöliittymä
 • Vapaa muutto oppii lisää
 • Nginx vakiona (luonnostaan ​​nopeampi kuin Apache)
 • Kaikki asiakkaat ovat VPS – ei jaettuja – palvelimilla!
 • Ei ylimääräisiä maksuja
 • Asiakkaan laskutuksen siirto
 • Yhden napsautuksen lavasivustot
 • Ilmaiset esittelysivustot (maksaa vain, kun sivustot alkavat näkyä!)
 • Vakaa turvallisuus & haittaohjelmien seuranta
 • Suuri suorituskyky, katso alla
 • Yöllä varmuuskopiot, jotka on tallennettu ulkopuolella ja yhden napsautuksen palauttaa
 • Helppo CDN-integrointi
 • Vaikuttava käyttöaika, katso alla
 • Päivitä, päivitä suunnitelmat milloin tahansa
 • Jäljellä oleva SFTP oppia lisää
 • Yksinkertaiset yhteistyövälineet
 • Yksi kojetaulu
 • Sisäänrakennetut sivustotilastot oppivat lisää
 • Kymmenestä palvelinpaikasta löydät lisätietoja
 • Free Let’s Encrypt -sivustoturvasertifikaatit oppivat lisää
 • Maksa PayPalilla (luottokorttia ei tarvita)

Kuinka se näyttää ja tuntuu?

Vauhtipyörän käyttöliittymä on sanalla: “kaunis”. Lisäksi käyttäjäkokemus on yksi parhaimmista, joita olen koskaan nähnyt isäntäyritykseltä. Siinä on kaikki haluamasi, kaikki tärkeät asetukset ovat helposti saatavilla ja ne ovat jopa menneet vastaamaan joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin (kuten palvelimen IP-osoite) lisäsivunäytöillä sivupalkin! Hatut pois!

Kuvakaappaus ohjauspaneelista:

Vauhtipyörän hallinnoima WordPress-hosting-kojelaudan näyttökuva

Kuinka helppo on asentaa?

Kohteliasta sanottuna, edes jotkut johtavista WordPress-palveluntarjoajista eivät tee siitä helppoa asioiden asettamisessa. Vauhtipyörä kuitenkin! En voi taata heidän ilmaisia ​​muuttopalveluita (yksinkertaisesti siksi, etten ole vielä käyttänyt niitä), mutta jos he ovat lähellä yhtä helppoa työskennellä kuin uuden sivuston perustamiseen tarjoama työnkulku, olla aika darn vaikuttava! Alusta loppuun minulla ei ollut lainkaan ongelmia, kun oli kyse upouuden sivuston perustamisesta ja sen kaiken käyttöönottamisesta! Koska Vauhtipyörä ei myy verkkotunnuksia, sinun on rekisteröitävä verkkotunnus toisessa palveluntarjoajassa, esimerkiksi GoDaddy tai henkilökohtainen suosikki, DreamHost (verkkotunnusten rekisteröintiä varten), mutta asiat ovat melko yksinkertaisia. Lisää vain uusi DNS-tietue verkkotunnukseesi varmistaaksesi, että se osoittaa uuteen Flywheel-palvelimeen (kuten mitä teet muulle isäntälle, joka ei ole verkkotunnuksen rekisteröijä) ja kerro sitten Flywheelille verkkotunnuksesta uuden sivustosi asetuksissa..

Nopeus…

Arvaan jo, että me kaikki tiedämme nopeuden merkityksen: Nopeudella on merkitystä! Se on tärkeä käyttäjillesi, tuloksillesi ja jopa SEO: lle. Hallittuun WordPress-isännöintiin liittyvä nopeus on usein ratkaiseva tekijä! Loppujen lopuksi, jos aiot maksaa parhaan dollarin isännöinnistäsi, haluat – ja sinun pitäisi saada – parhaan suorituskyvyn, jonka rahasi voivat ostaa!

Joten kuinka nopea se on?

Muutaman nopeustestauksen suorittaminen kokonaan poissa -sivulta (ts. Aivan uudella WordPress-asennuksella, jossa mitään asetuksista ei ole muutettu, lisälaitteita ei ole ja vain oletusasetus Twenty Fifteen -teema on asennettu) latausajat ( etusivu) ovat jossain välillä 0,3 – 0,6 sekuntia***! Tässä on melkein täysin poissa **** -testisivustomme, jos haluat suorittaa sen esimerkiksi GTMetrix- tai Pingdom-palvelun kautta: http://webhostingspeedchecks-flywhl.com (huomaa, että tämä sivusto pysyy aktiivisena – tätä blogiviestiä varten – 31. joulukuuta asti).

GTmetrix-raportti:

Vauhtipyörä GTMetrix-raportti

Hitto että on nopeasti; tosiasiassa, kyse on nopeimmasta tuloksesta, jonka olen koskaan nähnyt tällaisessa testissä – ja olen tehnyt aikaani paljon!

Käyttöaste

Vaikka vauhtipyörä ei todellakaan tarjoa minkäänlaista käyttöaikatakuuta (mutta OK, paljon käyttöaikatakuita on väitetysti vähän farssi joka tapauksessa), ne näyttävät varmasti tarjoavan uskomattomia tuloksia. Seuraamme tätä tulevaisuudessa (meillä ei ole vielä tuloksia, koska olemme juuri luoneet sivuston heidän kanssaan), mutta Web-sivuston suorituskykyraportin kaltaisten sivustojen mukaan nämä kaverit johtavat alaa (nykyisellä käyttöajalla) tulokset 100% ja ‘elinajan’ pisteet 99,99%.

(päivittää: yhdeksän kuukautta vuonna 2006 – Voin nyt vahvistaa, että testisivustomme on ollut käynnissä kokonaan yhdeksän kuukautta nolla seisokkeilla = 100% käyttöaika!)

Suorituskyky kuormitettuna

Sivuston suorituskyvyn testaamisessa kuormitettuna ei ole väistämättä parempia välineitä kuin Load Impact. Niille, jotka eivät vielä ole tietoisia, tämä työkalu antaa sinun kartoittaa vaikutuksen, joka johtuu kasvavan määrän virtuaalisten käyttäjien lähettämisestä sivustoon ennalta määritetyn ajanjakson aikana, ja näin simuloida kuinka sivuston suorituskyky laskee kasvavan kuormituksen myötä. Tämän työkalun avulla lähetetään 1–50 samanaikaista käyttäjää testisivustollemme (yksityiskohdat yllä) 10 minuutin kuluessa, ja tulokset osoittavat, kuinka hyvin Vauhtipyörä on asentanut palvelut. En kyllästynyt sinulle yksityiskohtien kanssa, mutta riittää, kun sanon, että testimme oli pääosin ei vaikutusta sivustoon – virtuaalisten latausaikojemme ollessa huomattavasti alle hämmästyttävän 50 ms: n! Niille, jotka ovat mielenkiintoisia testimme todellisissa tuloksissa, tässä he ovat (huom. Jos olet epävarma siitä, kuinka hyvät nämä tulokset ovat, kokeile suorittaa samanlainen testi itsellesi jokaiselle muulle sivustolle, jonka pidät).

johtopäätös

Jos olet suunnittelija, kehittäjä tai toimisto, joka perustaa sivustoja – ja työskentelet useiden asiakkaiden kanssa (tai jopa vain joku, joka etsii poikkeuksellista isäntää omalle verkkosivustollesi), tämä voi hyvinkin olla sen arvoinen isännöintipalvelu paino kultaa: se ei tarjoa vain monia erinomaisia ​​ominaisuuksia, joita millään muulla isäntällä ei ole, se on myös hämmästyttävän nopeasti ja ylpeilee molemmilla erinomainen luotettavuus ja rock-solid -esitys kuorman alla! Itse asiassa menen niin pitkälle, että sanon, että seuraava luomani kaupallinen sivusto isännöi varmasti näiden kaverien kanssa!

Lisätietoja

Käy virallisen Flywheel-verkkosivustolla osoitteessa https://getflywheel.com/

Katso joukko hyödyllisiä virallisia Flywheel-videoita osoitteessa https://getflywheel.com/design-and-wordpress-resources/videos/

* Usko tai älä, vaikka se tuntuu yhä uudelta ja mielenkiintoiselta monille, Vauhtipyörä on tosiasiallisesti ollut toiminnassa jo lähes viisi vuotta ja sillä on kymmeniä tuhansia asiakkaita!

** Käyttämällä kaikkia GTMetrixin oletusasetuksia ja testaamalla Dallasista kuin oletus Vancouverista (koska sivuston palvelin sijaitsee fyysisesti New Yorkissa eikä Kanadassa).

*** Kirjaimellisesti kaikki, mitä olemme tehneet, on kaikkien kommenttien ja pingbackien kytkeminen pois päältä (roskapostikommenttien välttämiseksi ja asioiden pitämiseksi täysin vakiona).

Huomaa: Ilmaisten sivustojen siirtojen lisäksi Flywheel tarjoaa myös hienon mainospalvelusopimuksen niille, jotka kirjautuvat / maksavat ennakkoon vuoden isännöinnin etukäteen!

Kaipaisimmeko mitään? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map