Управляваният WordPress хостинг на Media Temple – Първи впечатления!

Сделки с WordPress


Мисля, че е честно да кажем, че повече от няколко от нас видяха това да идва … и най-накрая, Media Temple най-накрая обявиха съвсем нова услуга за управляван хостинг на WordPress! С отпускането на до три инсталации на WordPress като стандарт, две сценични зони за всяка от тези три инсталации, някъде в района на до милион месечни преглеждания на страници, чисто нов пазар на тема WordPress и ефективност, която, казват те, трябва бъдете по-добри от всички на пазара до момента (повече за това в предстояща публикация). Знам – wowzers !!! Внимавайте с WP Engine!

За услугата:

Според моето скромно мнение Media Temple разумно реши да позиционира това ново предложение в най-горния регион на управляваните хостинг платформи WordPress, конкурирайки се не по цена, а вместо цена-качество, функционалност и производителност. Нещо повече, вместо да предлагат различни различни пакети, те решиха да го опростят, като предложиха само един план на цена от 29 долара. Нека да продължим да видим какво те получава …

Основните характеристики включват:

 • До три WordPress инсталира стандартно
 • Месечен лимит за преглед на страница някъде в района на милион – издишване!
 • Многофункционален, лесен за навигация панел за управление
 • Две среда за поставяне с 1 щракване на инсталация
 • Достъп до уникален тематичен пазар на WordPress *
 • Силно мащабируема облачна инфраструктура от следващия ген
 • Вградени множество кеширащи слоеве като стандарт
 • Интегриран имейл достъп с пълна поддръжка на IMAP
 • Автоматично архивиране, сигурност и актуализации
 • Неограничена честотна лента и 20 GB SSD памет

Как изглежда / се чувства?

Потребителският интерфейс, който са предоставили за тази услуга, е с една дума: „много хубав“ (да да – тогава две думи). Media Temple очевидно са вложили много мисли в създаването на интерфейс, който е едновременно изключително лесен за навигиране и наистина много красив:

Екранна снимка на задния панел за управление:

Снимка на Media Temple управляван WordPress хостинг акаунт център

Колко лесно е да настроите?

Може би сте забелязали, че някои от текущите управлявани хостинг доставчици на WordPress правят нещата твърде сложни (казано казано). Не е така с Media Temple: няма объркващо сложни инструкции, няма полета, които да попълните, които не са обясними и всичко, което трябва да направите, ако домейнът, който искате да използвате с тях, се регистрира при друг регистратор е просто променете сървърите на имената, за да насочите към тези на Media Temple – нещо повече, има и денонощна лесно достъпна поддръжка за незабавно чат, която да ви помогне, ако се забиете.

скорост. . .

Една от основните точки за продажба на този вид услуга е скоростта. Скоростта не само влияе на настроението на потребителите (и следователно на процента на отпадане и реализации и т.н.), но и на SEO. Архивирането, сигурността и всички тези други предимства са страхотни, но предполагам, че реалната точка на продажба (фактор, който прави $ 29 долара на месец звучи по-евтино, отколкото скъпо) е разликата, която този вид настройка може да направи в пъти за зареждане на страница на сайта!

Така че колко бързо става?

Първоначалните ни тестове показват, че извън кутията (т.е. с нова инсталация, нито една от настройките не е променена, няма допълнителни плъгини и нищо освен инсталирана по подразбиране тема) времената на зареждане (за първа страница) са някъде в областта между 0,4 и 0,7 секунди**! Ето нашия почти изцяло изчерпателен тестов сайт ***, ако искате да го стартирате, кажете GTMetrix или Pingdom за себе си: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (актуализация: сайтът вече е офлайн).

Доклад на GTmetrix:

GTMetrix Report

Интересно:

Според поддръжката, въпреки че няма текуща интеграция за CDN (мрежи за доставка на съдържание), екипът активно разглежда това и такава функционалност трябва да се надява да бъде предоставена като част от не твърде отдалеченото представяне на функциите.

Заключение:

Media Temple очевидно имат брандирането, репутацията и ресурсите не само да се състезават в тази област, но вероятно дори да продължат и да я ръководят! Нещо повече – сега, когато те са собственост на (макар и да се управлява независимо от) GoDaddy, те също ще разполагат с всички необходими средства за архивиране и разширяване на идеите си. Все още може да са ранни дни, но тази тяхна нова услуга изглежда абсолютен победител!

Повече информация:

Прочетете официалното съобщение в блога на Media Temple на http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Гледайте официалния WordPress, управляван от Media Temple, хостващ Google Hangout, домакин на стартиращия екип на https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c

Прочетете официалния преглед на официалния уебсайт на Media Temple на http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* с понастоящем само една тема налична (повече да се добави по-късно разбира се).

** Използване на настройките по подразбиране на GTMetrix и Pingdom.

*** буквално всичко, което направихме, е да изключим всички коментари и пингбакове.

Пропуснахме ли нещо? Мисли?

(актуализация – 19 март – откакто написахме тази публикация Media Temple поддържахме връзка и любезно ни предоставиха специална оферта код за отстъпка даващи право на читателите на WinningWP на доста щедри 30% отстъпка всички планове за хостинг на Media Temple, включително гореспоменатата нова управлявана услуга за хостинг на WordPress – купон за преглед

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map