Totes les empreses d’allotjament de WordPress més ben gestionades: revisades i comparades (2020)

Ofertes de WordPress


Si necessiteu allotjament per al vostre lloc web de WordPress, hi ha algunes empreses excel·lents amb paquets d’allotjament centrats en WordPress. Com a part d’aquests paquets, podeu gaudir d’actualitzacions i còpies de seguretat automatitzades de llocs web, així com accedir a personal d’assistència expert que coneix WordPress des de fora, a més de molt més. Però, quin és el millor i qui confia amb el vostre lloc web?

En aquesta guia, veurem els amfitrions de WordPress gestionats que es consideren àmpliament els millors del negoci, inclosos WP Engine, Kinsta, Flywheel, Pressable, SiteGround, Pagely i WordPress VIP. No només cobrirem les funcions més importants a les quals teniu accés, sinó que també inclourem dades dels resultats de les proves que mostren quin és el servidor de WordPress gestionat més ràpid i fiable que hi ha avui.

Comencem!

Contents

Què és Allotjament de WordPress gestionat?

Amb l’allotjament de WordPress gestionat, podeu esperar que el vostre lloc web estigui allotjat en un servidor optimitzat especialment per als llocs web de WordPress per oferir temps de càrrega més ràpids i menys temps d’aturada..

No només això, sinó que també teniu accés a funcions centrades en WordPress, com ara la gestió d’actualitzacions de programari de WordPress, còpies de seguretat automatitzades de llocs web i disposicions de seguretat centrades en WordPress.

A més, com el personal d’aquestes empreses vetlla pels llocs web de WordPress durant tot el dia, haurien de poder resoldre ràpidament els problemes que puguin sorgir, així com proporcionar assistència per a qualsevol consulta que pugueu tenir..

Tot i així, a mesura que l’ús de WordPress continua creixent, molts hostes web intenten treure profit del boom de WordPress mitjançant la comercialització dels seus plans com a hosting gestionat de WordPress. En alguns casos, però, es tracta de plans d’allotjament genèrics només rebrandinats que es palideixen en comparació amb els millors plans d’allotjament de WordPress gestionats de veritat.

Per evitar confusions, aquesta guia només inclou allò que es considera àmpliament com a empreses d’allotjament de WordPress gestionades de veritat, com ara aquelles persones que només allotgen llocs web de WordPress i que tenen una gran reputació. Una excepció a aquesta regla és SiteGround. Si bé SiteGround allotja altres tipus de llocs web, els seus plans d’allotjament de WordPress gestionats es comparen bé amb les altres opcions d’aquesta guia, i també són un nom ben respectat a la comunitat de WordPress..

Amb l’allotjament de WordPress gestionat, pagareu més del que faríeu per allotjament genèric. No obstant això, com mostrarà aquesta comparació, obtindreu molts més diners per guanyar diners, inclòs l’accés a funcions útils que ajuden a gestionar un lloc web de WordPress menys temps i estressant.

Quant a les proves de velocitat i temps de funcionament

Per a aquesta comparació, es van utilitzar les dades de velocitat i temps de funcionament dels mètodes de referència de rendiment de l’allotjament de WordPress Signal de revisió en profunditat per demostrar la rapidesa i confiança d’aquests amfitrions..

Per provar el rendiment no seleccionat, es va utilitzar Load Storm per simular usuaris reals que visiten el lloc, inicien la sessió i naveguen.

Load Impact es va utilitzar per avaluar el rendiment de la memòria cau sol·licitant repetidament la pàgina principal dels llocs web de prova.

També es van registrar els temps de resposta geogràfica d’11 ubicacions a tot el món mitjançant WebPageTest.

Per mesurar la disponibilitat dels llocs de prova, es va utilitzar Uptime Robot i StatusCake per controlar els temps d’inactivitat durant un mínim de tres mesos..

Gràcies a Kevin Ohashi per la feina feta per recopilar aquestes dades.

Kinsta

Kinsta és un dels noms més ben considerats de l’espai d’allotjament de WordPress gestionat, almenys quan parlem amb usuaris tècnics amb un agraïment pel rendiment robust. Centrant-nos en crear un entorn d’allotjament de WordPress molt optimitzat, a la vegada que proporciona una selecció de funcions que tots els propietaris de llocs web trobaran útils, Kinsta hauria de fer una crida a qualsevol persona que busqui un habitatge ràpid i segur per al seu lloc web de WordPress..

Si us registreu amb Kinsta, ara el vostre lloc web de WordPress s’allotjarà a la plataforma Google Cloud. Tanmateix, ja que el vostre lloc és recolzat i gestionat pel personal de Kinsta, obteniu el millor d’ambdós mons aprofitant l’impressionant arquitectura de Google, alhora que teniu accés a un equip d’experts de WordPress al qual podeu recórrer quan necessiteu ajuda..

Kinsta WP Hosting

Característiques

A Kinsta, l’objectiu principal és proporcionar-vos l’entorn, les eines i les funcions per mantenir el vostre lloc web en funcionament el més ràpidament possible.

Característiques bàsiques

Quan trieu Kinsta, accediu a el següent:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Migració de llocs web de WordPress gratuïta a Kinsta.
 • Còpies de seguretat diàries de llocs web.
 • Eines d’escenificació i clonació de llocs web (no en un pla d’entrada).
 • Accés SFTP al vostre espai web.
 • Accés a la base de dades mitjançant phpMyAdmin.
 • Tauler per actualitzar manualment programari i complements de WordPress.
 • Elecció de 20 ubicacions de centres de dades d’arreu del món.
 • Suport de xat en viu 24 hores al dia.
 • Càrregues de begudes transparents.
 • CDN gratuït.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite (no en el pla d’entrada).
 • Llocs allotjats a la plataforma Google Cloud.

Alguns dels punts destacats dels plans d’allotjament Kinsta inclouen:

Ambient de posada en escena

Kinsta us ofereix una interfície fàcil d’utilitzar per gestionar el vostre compte i llocs web de WordPress. Una part de la funcionalitat del tauler de Kinsta inclou deixar-vos crear ràpidament llocs web d’escenificació on podeu provar nous plugins, temes i canvis de codi sense interrompre el vostre lloc en directe. Tot i que altres host tenen una funció de posada en escena, moure contingut entre els diferents entorns és molt senzill amb Kinsta.

Centres de dades globals

Ara que Kinsta utilitza la plataforma Google Cloud, els seus clients poden triar entre 20 ubicacions del centre de dades per als seus llocs web. A més d’acollir el vostre lloc web en diversos llocs dels EUA i Europa, també podeu triar entre centres de dades a l’Índia, Àsia i Austràlia per adaptar-se a la base de la vostra audiència..

Còpies de seguretat manuals

A més de les còpies de seguretat automàtiques diàries, Kinsta us permet crear una còpia de seguretat manual del vostre lloc sota demanda a través del tauler de control del vostre compte. Per tant, si esteu a punt d’instal·lar un nou complement o canviar el tema, podeu crear de forma instantània un punt de restauració en cas que necessiteu tornar a modificar aquests canvis..

Resum de característiques

Tot i que el tauler de taula Kinsta no és tan atractiu com l’equivalent a volant, és ben dissenyat i fàcil de navegar. Això significa que les tasques com crear un lloc nou, clonar un lloc o actualitzar el programari no tenen problemes. L’elecció dels centres de dades també ha d’atreure a qualsevol persona amb una audiència agrupada en una regió específica, sobretot si es tracta d’una àrea no estàndard com Àsia o Austràlia.

Proves de velocitat i temps de Kinsta

Es va provar un lloc allotjat en el pla d’inici de 30 dòlars al mes, que va incloure Kinsta a la categoria de 25 a 50 dòlars al mes de les proves de senyal de revisió..

Al test Load Storm, que va augmentar entre 500 i 2.000 usuaris que van accedir a un lloc allotjat per Kinsta, el temps mitjà de resposta va ser de 505 mil·lisegons..

En una prova d’impacte de càrrega que va escalar d’un a mil usuaris durant 15 minuts, el temps màxim de càrrega mitjà va ser de 619 mil·lisegons.

Segons les proves WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc Kinsta, en funció dels temps registrats des d’11 ubicacions de tot el món, va ser d’1,34 segons.

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc allotjat per Kinsta, tant Robot Uptime com StatusCake van registrar un temps de funcionament 100 per cent..

Preu

Els plans de Kinsta van des de 30 dòlars al mes fins a 1.500 dòlars al mes per al seu pla d’empresa superior.

El pla d’inici de nivell d’entrada inclou 20.000 visites mensuals, 10 GB d’emmagatzematge SSD i 50 GB d’accés CDN. Tots els plans inclouen una migració gratuïta per traslladar el vostre lloc web de WordPress a Kinsta, però, si voleu allotjar més d’un lloc, haureu de triar un pla superior a l’opció de nivell d’entrada..

Conclusió Kinsta

Tot i que Kinsta no té el mateix nivell de compartició de comptes i funcions col·laboratives que Flywheel, encara podeu deixar que altres usuaris tinguin accés al vostre compte i als llocs allotjats al mateix amb la capacitat de controlar exactament el que cada usuari pot fer i veure..

No obstant això, tal com va demostrar la nostra revisió, on Kinsta és propi els seus temps de càrrega ràpida i la gran elecció de centres de dades. Per tant, si busqueu un amfitrió que mostri el vostre lloc web amb la màxima rapidesa possible a la vostra audiència, independentment d’on estiguin basats, sense haver de rompre el banc i, tot i que us ofereix moltes funcions útils, Kinsta és una bona opció.

Visiteu el lloc web de Kinsta.

Motor WP

WP Engine és una de les empreses d’allotjament de WordPress gestionades més ben establertes, per la qual cosa, si busqueu un amfitrió amb molts anys d’experiència, WP Engine segurament ajusta la factura.

En lloc de centrar-se en un tipus específic de client, com ara dissenyadors web, desenvolupadors o nous a WordPress, WP Engine té una llista de funcions que hauria d’atreure a un públic ampli. En resum, si utilitzeu WordPress, esteu al públic objectiu del motor WP.

WP Motor Hosting de WordPress gestionat per motor

Característiques

Amb els anys, WP Engine ha afegit funcions cada cop més útils als seus plans. Alguns exemples inclouen la selecció de temes d’alta qualitat de StudioPress als quals els seus clients tenen accés, entorns de desenvolupament i posada en escena per a cada lloc web allotjat, i la possibilitat de crear llocs transferibles per a clients privats..

Igual que Kinsta, WP Engine ara també utilitza Google Cloud Platform, oferint-vos un ampli ventall d’ubicacions del centre de dades per triar.

Característiques bàsiques

Abans de fer una ullada a algunes de les funcions destacades de WP Engine, aquí hi ha què hi ha disponibles als seus plans:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Un complement gratuït per ajudar a la migració del lloc web de WordPress cap a WP Engine.
 • Còpies de seguretat diàries de llocs web.
 • Entorns de desenvolupament i desenvolupament de llocs web.
 • Accés SFTP al vostre espai web.
 • Accés a la base de dades mitjançant phpMyAdmin.
 • Actualitzacions de programari de WordPress gestionades per WP Engine.
 • Elecció de 13 ubicacions de centres de dades d’arreu del món.
 • Suport de xat en viu 24 hores / 24 (suport telefònic i d’entrada disponible en plans superiors).
 • CDN gratuït.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite disponible com a complement de pagament.
 • Accés a temes WordPress de més de 35 exemplars des de StudioPress.
 • Llocs allotjats a la plataforma Google Cloud.

Alguns dels punts destacats dels plans d’allotjament WP Engine són:

StudioPress Temes de WordPress

Tots els llocs web de WordPress necessiten un tema i, tot i que podeu trobar alguns bons temes gratuïts, les opcions premium generalment es veuen millor i us ofereixen més opcions per al vostre lloc web. Com que WP Engine ha adquirit StudioPress, els seus clients ara tenen accés a alguns dels millors temes de WordPress disponibles sense cap cost addicional.

Funcions amigables per als desenvolupadors

A més d’orientar-se als propietaris habituals de llocs web amb còpies de seguretat automàtiques i actualitzacions de programari, per no parlar de la biblioteca de temes, els entorns de desenvolupament i escenificació que cada lloc web obté haurien d’ajudar a WP Engine a atraure desenvolupadors i codificadors..

Gràcies al procés ràpid i senzill per moure contingut entre els tres entorns, els desenvolupadors poden experimentar amb seguretat l’entorn de desenvolupament, compartir el seu treball quan estigui preparat amb els seus clients o equip de l’entorn de posada en escena i, a continuació, pressionar aquests canvis a l’entorn en viu quan tot està provat i aprovat.

Igual que Flywheel, WP Engine també compta amb una funció de llocs transferibles que permet als clients crear un lloc privat que no compti amb l’assignació del lloc del seu pla. Aquest lloc web privat es pot compartir amb clients que en puguin prendre possessió quan estigui preparat per viure en directe. De nou com Flywheel, no haureu de començar amb un lloc web de WordPress en blanc cada vegada. En canvi, podeu copiar ràpidament un lloc web existent al nou lloc perquè serveixi de fonament.

Hosting Cloud Cloud escalable

Ara que WP Engine utilitza la plataforma Google Cloud com a entorn d’allotjament, els recursos disponibles per als llocs web dels seus clients es poden escalar a l’instant sense cap temps d’inactivitat. Igual que amb Kinsta i Flywheel – altres amfitrions de WordPress gestionats que utilitzen la plataforma Google Cloud, els clients del WP Engine poden triar tenir el seu lloc web allotjat en diverses ubicacions de tot el món.

Resum de característiques

Tot i que l’especialització pot ser bona, WP Engine ha ampliat el seu atractiu a mesura que l’empresa va créixer. Els bloggers i els petits propietaris de llocs que busquen un entorn gestionat ràpid i ràpid per al seu lloc web de WordPress trobaran atractiu WP Engine, així com els propietaris de llocs amb més tecnologia que vulguin aprofitar de manera pràctica la creació i la gestió dels seus llocs web..

Proves de velocitat i funcionament del motor WP

Malauradament, WP Engine no va ser inclòs a les proves de senyal de revisió del 2019. Segons el lloc web de Review Signal, si una empresa coneguda no està inclosa, probablement sigui perquè han rebutjat participar.

Preu

Amb el pla d’inici de nivell d’entrada amb un preu de 35 dòlars mensuals, WP Engine és una mica més car que algunes de les altres empreses d’allotjament gestionades aquí cobertes. Tanmateix, obteniu 10 GB d’emmagatzematge relativament generós, un import de 25.000 visites mensuals i 50 GB d’ample de banda. Si us complau utilitzar un dels temes premium de StudioPress, estalviareu diners. A més, si decidiu pagar anualment en lloc de mensualment, rebrà dos mesos d’allotjament gratuït.

Conclusions del motor WP

Si voleu anar amb un dels noms més provats en l’allotjament de WordPress gestionat, aleshores WP Engine és difícil de superar. Tot i així, com demostra la llista de funcions, no només pagueu el nom, sinó que accediu a algunes eines i extres realment útils per ajudar-vos a crear i mantenir el vostre lloc web de WordPress.

Visita el lloc web de WP Engine.

Volant

Flywheel és una empresa d’allotjament de WordPress gestionada amb plans dirigits a creatius com ara dissenyadors i agències web. La interfície d’usuari dels taulers de comptes de Flywheel està molt ben dissenyada, de manera que si apreciau un entorn de treball agradable al costat d’algunes impressionants funcions d’allotjament Flywheel podria ser per a vosaltres..

A més, els llocs Flywheel ara es troben al Google Cloud Platform i recentment han reconstruït la seva arquitectura des de la base. Per això, podeu esperar un servei d’allotjament més ràpid i més resistent de Flywheel, amb els recursos disponibles per al vostre lloc per escalar automàticament segons sigui necessari..

Hosting gestionat per volant

Característiques

Per ajudar Flywheel a atreure el seu públic objectiu, els plans inclouen algunes característiques interessants per facilitar la col·laboració i ajudar els que gestionen diversos llocs de clients, juntament amb la possibilitat de configurar àrees de desenvolupament per a projectes en curs..

Característiques bàsiques

Quan us registreu amb Flywheel, accediu a les següents funcions:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Migració de llocs web de WordPress gratuïta a Flywheel.
 • Còpies de seguretat diàries de llocs web.
 • Eines d’escenificació i clonació de llocs web.
 • Accés SFTP al vostre espai web.
 • Accés a la base de dades mitjançant una interfície personalitzada.
 • Actualitzacions de programari de WordPress gestionades amb actualitzacions de complements gestionades disponibles com a complement de pagament.
 • Elecció de deu ubicacions del centre de dades.
 • Suport de xat en viu 24 hores al dia.
 • Sense càrrecs de menjar.
 • Ús de CDN gratuïtament ràpidament.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite disponible a tots els plans per sobre del pla d’inici del nivell d’entrada.
 • Llocs allotjats a la plataforma Google Cloud.

A més de les funcions estàndard, Flywheel ofereix alguns complements que us poden semblar útils:

Plànols del lloc web

Per ajudar-vos a estalviar temps, Flywheel us permet empaquetar temes i complements per crear models que es poden utilitzar cada vegada que creeu un lloc web de WordPress nou. Si us trobeu utilitzant la mateixa configuració cada vegada que inicieu un projecte nou, aquesta funció us hauria d’ajudar, sobretot perquè podeu crear múltiples models.

Llocs de demostració de clients

El volant facilita la creació de llocs web de WordPress demo quan creeu llocs per als vostres clients. Ni tan sols haureu de fer cap pagament fins que el lloc estigui llest per viure, donant-vos una àrea privada on podeu treballar en col·laboració amb els vostres clients. Quan el vostre client estigui satisfet amb el lloc, podeu fer un pagament i el lloc serà realitzat.

Eina de desenvolupament local de WordPress

Una altra de les funcions que agradarà tant als dissenyadors com als desenvolupadors és l’eina local Flywheel. Aquest programari facilita la creació de llocs web locals de WordPress al vostre ordinador.

A diferència d’una instal·lació local regular de WordPress, Flywheel Local us permet compartir de forma privada els llocs on treballeu mitjançant un enllaç en directe. També podeu transferir fàcilment el contingut, la configuració i el disseny del lloc web de WordPress local a un dels vostres llocs allotjats per Flywheel, i viceversa.

Característiques de col·laboració

A més de simplificar el procés d’accés als vostres clients als llocs on treballeu, podeu crear comptes fàcilment per als membres del vostre equip o altres desenvolupadors amb els quals col·laboreu. A mesura que cada usuari obtingui el seu propi nom d’usuari i contrasenya, no cal que compartiu les dades d’inici de sessió per proporcionar accés al vostre compte i llocs.

Resum de característiques

Si treballeu amb altres persones o creeu i gestioneu llocs per a clients, segur que no podreu apreciar les funcions de Flywheel. A més de cobrir l’essencial d’allotjament gestionat, com ara còpies de seguretat de llocs web i actualitzacions automàtiques, aquestes funcions addicionals ajuden a Flywheel a destacar de la competència.

Podeu visualitzar els detalls complets a la nostra recent revisió d’allotjament de Flywheel.

Proves de velocitat de vol i volatil

A la nostra comparació d’allotjament, es van utilitzar les dades del pla de vol de nivell d’entrada de la revisió del senyal de revisió de la categoria de proves de 25 mesos al mes.

En un test de càrrega de càrrega que va escalar entre 500 i 2.000 usuaris que van accedir a un lloc allotjat per Flywheel, el temps mitjà de resposta va ser de 1.790 milisegons.

En un test d’impacte de càrrega que va escalar d’un a mil usuaris durant 15 minuts, el temps màxim de càrrega mitjà va ser de 2.940 mil·lisegons.

Segons les proves del WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc Flywheel en funció dels temps registrats des d’11 ubicacions de tot el món va ser d’1,27 segons.

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc allotjat per Flywheel, Uptime Robot va registrar un 99.966 per cent de temps de lliurament i StatusCake va registrar un 99,98 per cent de temps de lliurament..

Preu

Els plans d’allotjament gestionats per Flywheel comencen a tenir un preu relativament assequible al mes, quan es factura anualment, i arriben fins a 266 dòlars al mes pel pla superior de l’Agència (tot i que els preus poden variar en funció de la vostra elecció d’ubicació del servidor). Flywheel també ofereix plans personalitzats per a aquells que necessiten un servei d’allotjament a mida.

Després d’una actualització recent dels seus plans, el pla d’entrada Flywheel és ara més atractiu del que abans, gràcies a un augment de les bonificacions. Al pla d’inici, ara teniu accés a 5 GB d’emmagatzematge, 50 GB d’ample de banda i la possibilitat de rebre 25.000 visites al mes.

Si voleu allotjar diversos llocs web de WordPress en un sol compte, inclosos els vostres propis llocs i llocs de clients, haureu de triar el pla Freelance o l’Agència, on els preus comencen a 105 dòlars al mes per als primers i a 266 dòlars al mes..

Conclusió del volant

El volant volador val la pena afegir a la vostra llista si busqueu un amfitrió que tingui experiència en treballar amb dissenyadors, desenvolupadors i agències i que entengui les seves necessitats.

Si col·laboreu amb clients o voleu una manera senzilla i fàcil d’utilitzar per demostrar els llocs que esteu creant per a ells, la elegant interfície de volant i eines addicionals fan que tot el procés sigui molt senzill..

A més, si teníeu pensat allotjar el vostre lloc amb Flywheel en el passat, la seva recent adopció de la plataforma Google Cloud us hauria de convèncer per fer una altra ullada.

Visiteu el lloc web de Flywheel.

Pressable

Es pot esperar distingir-se de la competència oferint totes les mateixes funcions d’allotjament de WordPress gestionades que les altres empreses d’aquest camp, però també es concentren més a l’hora de proporcionar un servei excepcional i mantenir feliços als seus clients..

Com a part del seu compromís amb l’atenció al client, l’equip Pressable us donarà suport personalment a l’hora de migrar el vostre lloc als seus servidors o crear el vostre primer lloc web de WordPress. També tenen algunes altres funcions que volen ajudar-vos a treure el màxim partit al vostre lloc web de WordPress.

Allotjament de WordPress gestionat mitjançant pressió

Característiques

Les funcions bàsiques de Pressable es comparen bé amb les altres empreses de hosting WordPress gestionades: amb algunes addicions per ajudar-los a donar suport als seus clients amb més eficàcia que la competència.

Característiques bàsiques

Els clients de Pressable tenen accés a les següents funcions dels seus llocs web de WordPress:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Migració gratuïta del lloc web de WordPress a Pressable.
 • Còpies de seguretat diàries de llocs web.
 • Posada en escena del lloc web.
 • Accés SFTP al vostre espai web.
 • Accés a la base de dades mitjançant phpMyAdmin.
 • Actualitzacions de programari de WordPress gestionades per Pressable.
 • Centre de dades únic situat a San Antonio, Texas.
 • Suport d’entrades 24 hores / 7 (la xerrada no està disponible al pla d’entrada).
 • CDN gratuït.
 • HTTP / 2.0.
 • Amplada i amplada de banda il·limitada (només una quantitat de visites).
 • WordPress multisitu.
 • Selecció de temes de WordPress disponibles mitjançant la integració Jetpack.

Alguns dels punts destacats dels plans d’allotjament Pressable inclouen:

A bord personalitzat

Quan us registreu a Pressable, teniu assignat un contacte personal al seu equip d’assistència. La idea és que tenir un punt de contacte coherent facilite la resolució de problemes que puguin sorgir amb el vostre lloc web de WordPress.

Si us convé aquest tipus d’arranjament o no esteu segurs d’iniciar un nou lloc web de WordPress o de migrar un lloc existent a un amfitrió nou, Pressable podria ser una empresa que explorés més.

Formació de WordPress

Una altra característica que demostra el compromís de Pressable amb la satisfacció del client és la sèrie de tutorials de vídeo WP101 a la qual tenen accés tots els clients. Abans havíem revisat el WP101, però es tracta d’una sèrie de vídeos narrats que us recorren les principals funcions de WordPress, així com algunes de les altres coses que podeu fer amb aquest programari del lloc web..

Normalment, haureu de pagar l’accés als tutorials de vídeo WP101, però amb Pressable s’inclouen amb els seus plans d’allotjament sense cost addicional.

Jetpack Premium

Els clients pressionables també tenen accés al servei Jetpack Premium, que val 99 dòlars al mes. Amb Jetpack s’executa al vostre lloc, podeu habilitar funcions com ara exploracions de seguretat diàries amb resolucions automàtiques d’un gran nombre de problemes, eines de màrqueting de contingut com ara un widget de publicacions relacionades i còpies de seguretat de llocs web millorats..

Tot això pot ajudar a facilitar i gestionar un lloc web de WordPress.

Resum de característiques

És difícil qualificar les pretensions de Pressable de ser la màquina de WordPress gestionada més centrada en el client que hi ha. Tanmateix, després de comprovar les seves característiques, segurament ofereixen accessoris útils que la majoria d’altres amfitrions no tenen, a la vegada que cobreixen els elements bàsics que es troben en qualsevol altre lloc. Tanmateix, la manca de suport de xat en directe de 24 hores al pla d’entrada pot no agradar a tothom.

Proves de velocitat i temps de funcionament pressionables

El pla de Pressable provat per Review Signal era l’opció personal de 25 dòlars, situant aquest amfitrió a la categoria de 25 a 50 dòlars al mes.

L’equip de revisió del senyal va registrar un temps mitjà de resposta de 457 mil·lisegons a la prova Load Storm que va escalar entre 500 i 2.000 usuaris que van accedir al lloc allotjat per Pressable..

En una prova d’impacte de càrrega que va escalar d’un a mil usuaris durant 15 minuts, el temps de càrrega mitjà màxim va ser de 758 milisegons.

Segons les proves de WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc Pressable basat en els temps registrats d’11 ubicacions arreu del món va ser de 2,14 segons.

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc allotjat per Pressable, Uptime Robot va registrar un temps de funcionament 100 per cent i StatusCake va registrar un 99,96 per cent de temps de funcionament..

Preu

Els plans Pressable comencen des de 25 dòlars al mes pel seu pla personal, i ascendeixen a 3.000 dòlars al mes pel seu pla VIP 4. També es poden crear plans personalitzats si les vostres necessitats no coincideixen amb cap de les opcions predefinides.

A diferència d’algunes altres opcions d’aquesta guia, el pla d’entrada de 25 dòlars de Pressable us permet crear fins a cinc llocs web de WordPress, més que un. Haureu de compartir la vostra quantitat de 60.000 visualitzacions de pàgines mensuals entre aquests cinc llocs, però, si voleu allotjar diversos llocs en un sol compte, l’amplada i l’amplada de banda il·limitada haurien de ser útils..

Els descomptes estan disponibles si decidiu pagar anualment en lloc de mensualment i hi ha una garantia de devolució de 90 dies, de manera que podreu veure si el servei al client pressionable està al dia de les reclamacions de màrqueting..

Conclusió pressionable

Es poden indicar quan es poden afirmar que la majoria dels amfitrions de WordPress més ben gestionats ofereixen el mateix tipus de funcions, per la qual cosa és bo veure que intenten distingir-se de la multitud oferint serveis extres als seus clients..

Visiteu el lloc web Pressable.

SiteGround

Alguns no poden considerar que SiteGround sigui una veritable empresa de hosting de WordPress gestionada, ja que ofereixen allotjament per a diversos llocs web a més dels impulsats per WordPress. Tot i així, es mereixen un lloc en aquesta guia, ja que també tenen alguns plans d’allotjament de WordPress gestionats ben destacats i ben considerats, juntament amb el seu allotjament compartit genèric relativament baix cost.

SiteGround WordPress Hosting

Característiques

Voleu molts diners quan trieu un dels plans d’allotjament de WordPress gestionats de SiteGround, especialment en comparació amb algunes de les altres opcions d’aquesta guia..

Si decidiu anar amb SiteGround, tractareu amb una gran empresa d’allotjament que us ofereix accés a molts recursos, incloent-hi una biblioteca completa de documentació en línia, escriptoris d’ajuda ben dotats i l’experiència que us ofereix oferir allotjament a milers. de llocs de totes les formes i mides. Tot i que per a alguns, potser es preferirà la idea de confiar en el vostre lloc web amb una empresa més petita i amb botiga.

Característiques bàsiques

A continuació, es dóna una ullada a les funcions fonamentals de què tenen accés els clients de SiteGround abans de passar als aspectes destacats d’aquesta empresa:

 • Certificat SSL gratuït.
 • La migració gratuïta del lloc web de WordPress en plans de nivell mitjà i superior (no està disponible al pla d’entrada, però hi ha disponible un complement gratuït que ajudi a la migració i funciona bé).
 • Còpies de seguretat diàries de llocs web i còpies de seguretat a demanda en plans de nivell superior i superior.
 • Lloc web: planificació de nivell mitjà i superior.
 • Accés SFTP al vostre espai web.
 • Accés a la base de dades mitjançant phpMyAdmin.
 • Les actualitzacions de programari de WordPress gestionades per SiteGround amb actualitzacions de complements opcionals.
 • Elecció de quatre ubicacions del centre de dades als tres continents.
 • Assistència 24 hores al dia a través de xat en directe, telèfon i entrades en tots els plans.
 • CDN gratuït.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisiti disponible a tots els plans.

Alguns dels punts destacats dels plans d’allotjament de SiteGround inclouen:

Assistència 24/7

Totes les empreses d’allotjament de WordPress més ben gestionades ofereixen assistència 24 hores d’alguna manera, però és poc freqüent que hi hagi assistència de xat en directe, entrades i telèfons 24 hores al dia disponible en tots els plans, incloses les opcions d’entrada. Com a usuari de SiteGround, és precís dir que el canal de xat en viu és molt receptiu i el personal és molt útil a l’hora de resoldre problemes i respondre preguntes..

Actualitzacions i còpies de seguretat automàtiques de WordPress

Fins i tot en un pla d’entrada de preu relativament baix, els clients de SiteGround tenen accés a algunes funcions d’allotjament gestionades útils. De manera predeterminada, es tenen cura de les actualitzacions del programari de WordPress i també hi ha l’opció de permetre que SiteGround pugui gestionar les actualitzacions de complements. Si escolliu SiteGround, es farà una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc web, tot i que si esteu al pla d’entrada, haureu de pagar una taxa per restaurar la còpia de seguretat..

Assistent de configuració de llocs web de WordPress

Si sou nous de WordPress, agraireu poder tenir preinstal·lats WordPress al vostre compte d’allotjament quan us registreu. No només això, sinó que també teniu accés a la funció d’inici de WordPress SiteGround que us permet accedir al procés de configuració del lloc, escollint un tema i habilitant alguns complements útils. Els llocs web allotjats amb SiteGround també tenen un quadre de comandament personalitzat opcional que pretén simplificar el procés de gestió d’un lloc de WordPress.

Resum de característiques

Amb els plans que cobreixen llocs web i públics de totes les mides, hi ha molt espai per créixer a través dels plans SiteGround a mesura que augmenten les vostres necessitats. No obstant això, el seu pla d’entrada és una bona manera de gaudir de molts dels avantatges de l’allotjament de WordPress gestionat, inclòs l’accés a l’assistència 24 hores al llarg de tres canals i molta documentació útil..

Si voleu saber més sobre aquest host, podeu veure un detall detallat dels seus plans, funcions i rendiment en la nostra comparació de SiteGround StartUp, GrowBig i GoGeek..

Proves de velocitat i temps de funcionament del lloc

Com s’ha esmentat, SiteGround té molts plans diferents amb diferents preus. Per a aquesta guia, les dades utilitzades provenien de la revisió del senyal de la categoria de 25 dòlars al mes, que va provar el pla GrowBig de mig nivell SiteGround de 19,95 dòlars al mes. Tot i que aquest pla té un preu de 19,95 dòlars al mes, actualment els nous clients poden obtenir-lo per 5,95 dòlars al mes per la seva primera factura de fins a 36 mesos.

En aquestes proves, l’equip de Signal de revisió va registrar un temps mitjà de resposta de 407 mil·lisegons en la prova de la tempesta de càrrega que va escalar de 500 a 2.000 usuaris que accedien al lloc de prova allotjat per SiteGround..

En una prova d’impacte de càrrega que va escalar d’un a mil usuaris durant 15 minuts, el temps màxim de càrrega màxim va ser de 754 mil·lisegons.

Segons les proves de WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc SiteGround en funció dels temps registrats des d’11 ubicacions de tot el món va ser d’1,43 segons.

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc allotjat al SiteGround, Uptime Robot va registrar un 99,993 per cent de temps de funcionament i StatusCake va registrar un temps de funcionament 100 per cent..

Podeu veure com es comparen aquests resultats amb els altres amfitrions de WordPress gestionats en aquesta guia a la secció de recuperació de resultats de les proves a prop del final d’aquest article.

Preu

Els plans d’allotjament gestionats de SiteGround comencen a partir de 11,95 dòlars mensuals pel pla StartUp d’inici de nivell.

No obstant això, per accedir a la majoria de les funcions d’allotjament gestionades amb SiteGround, es recomana el pla mitjà GrowBig de 19,95 dòlars de nivell mitjà. Val la pena esmentar de nou que SiteGround ofereix alguns descomptes profunds per als clients nous, reduint el preu del pla GrowBig a només 5,95 dòlars per la seva primera factura de fins a 36 mesos de durada..

L’elecció del pla GrowBig us permet crear un nombre il·limitat de llocs web de WordPress al vostre compte. També obteniu 20 GB d’emmagatzematge i amplada de banda no modificada amb el pla dissenyat per gestionar al voltant de 25.000 visites mensuals a tots els vostres llocs..

Conclusió SiteGround

SiteGround ofereix un allotjament de WordPress gestionat per molt bon valor i funcions amb bonificacions generoses. És possible que els puristes no estiguin satisfets amb la seva inclusió en aquesta guia, ja que no són una empresa d’allotjament només de WordPress, però, per a gairebé tots els usuaris amb requisits menys exigents, val la pena fer una ullada més a fons.

Visita el lloc web SiteGround.

Panteó

A més de les funcions que es troben als plans típics de hosting de WordPress gestionats, Pantheon també té una gran quantitat d’eines i serveis centrats en desenvolupadors que amplien la seva atracció. Alguns exemples inclouen: entorns de desenvolupament, prova i live per a cada lloc; eines de control de versions per al seguiment de canvis entre ambients; i informes avançats de llocs per ajudar els desenvolupadors a supervisar, reparar i optimitzar els seus llocs de manera més eficaç.

Al costat dels plans d’allotjament de WordPress, Pantheon també té plans optimitzats per a WooCommerce per a qualsevol persona que tingui una botiga en línia que utilitzi WordPress..

Imatge Panteó

Característiques

Els panteons són una elecció popular entre els desenvolupadors i la seva llista de funcions ho reflecteix. Una de les novetats destacades en aquest sentit és la disponibilitat de New Relic i la seva capacitat per proporcionar anàlisis i informes detallats de llocs web. Gràcies a això, millorar el rendiment del lloc i detectar problemes i solucionar els entorns de desenvolupament i proves abans d’haver-los enviat al lloc en directe és una cosa que està disponible per als clients del Panteó.

Característiques bàsiques

Abans de veure alguns dels aspectes més interessants de Panteó, aquí teniu un resum ràpid de les funcions bàsiques que estan disponibles en tots els seus plans:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Gestió de les migracions de llocs web de WordPress a Panteó.
 • Còpies de seguretat automàtiques nocturnes de llocs web i còpia de seguretat manual.
 • Desenvolupament, prova i entorns en viu per a cada lloc web: amb control de versions.
 • Actualitzacions de programari i complements de WordPress gestionats per Pantheon.
 • Centre de dades a Iowa, EUA amb CDN global inclòs a tots els plans i opció de servidor europeu per als clients de l’empresa.
 • Assistència 24/7 a través de suport de xat en directe, telèfon, entrades i videoconferència en tots els plans.
 • Ús de CDN global gratuït proporcionat ràpidament.
 • WordPress multisitu.
 • Llocs web allotjats a la plataforma Google Cloud.

Alguns dels punts destacats dels plans d’allotjament gestionats per WordPress de Pantheon inclouen:

Gestió de carteres de llocs web de WordPress

Si gestionaràs diversos llocs web de WordPress, la funció de Gestió de carteres de llocs web de Pantheon hauria de ser d’interès. Anomenada Upstreams, aquesta funció permet una gestió centralitzada de diversos llocs web de WordPress.

Tot i que no està disponible com a estàndard als plans d’entrada, si la idea de crear plantilles de llocs web per ajudar-vos a crear ràpidament llocs nous sona atractiu, i també la possibilitat d’impulsar canvis a tots aquests llocs alhora, aquesta és una raó. per fer una ullada més a prop a Panteó.

Eines per a desenvolupadors professionals

Com s’ha esmentat, els clients de Pantheon tenen accés a una bona selecció d’eines i funcions centrades en desenvolupadors. A més dels informes de la nova relíquia que ajuda amb l’optimització del lloc web esmentada anteriorment, també hi ha cerca de text i contingut complet a través de Solr als plans de rendiment..

Protecció de sobres

A menys que estigui al pla bàsic d’entrada de nivell, no és necessari preocupar-se dels problemes de facturació si el vostre lloc web rep un punt de trànsit únic, ja que tots els plans de Pantheon Performance inclouen Protecció de sobreeiximents. Per als clients del pla bàsic, els honoraris de les despeses són de 2,50 dòlars per mil visites per període de facturació. No obstant això, a diferència d’altres hostes gestionats, no hi ha límits d’amplada de banda en cap dels plans de Panteó.

Resum de característiques

Les funcions de Pantheon fan una còpia de seguretat de la seva empresa de hosting WordPress gestionada enfocada als desenvolupadors. Si fareu molta feina al vostre lloc, com ara editar codi, provar nous plugins i altres tasques a més de la creació de contingut, podreu moure ràpidament les dades entre els tres entorns diferents, així com les altres funcions de desenvolupador. , convertiu Pantheon en un amfitrió que podeu considerar.

Proves de velocitat i temps de funcionament del panteó

Per a les proves de senyal de revisió utilitzades en aquesta comparació, es va provar el pla Pantheon Basic de 50 euros al mes d’entrada a nivell bàsic en la categoria de 25 a 50 dòlars mensuals.

Durant la prova de la tempesta de càrrega que va escalar entre 500 i 2.000 usuaris que van accedir al lloc allotjat al Pantheon, l’equip de Review Signal va registrar un temps mitjà de resposta de 134 mil·lisegons..

A la prova d’impacte de càrrega que va escalar d’un a mil usuaris al llarg de 15 minuts, el temps màxim de càrrega mitjà va ser de 28 mil·lisegons.

Segons els resultats de les proves de WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc Panteó en funció dels temps registrats d’11 ubicacions a tot el món va ser de 0,82 segons.

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc allotjat al Pantheon, Uptime Robot i StatusCake van registrar ambdues condicions de funcionament al 100%..

Preu

El pla Basic Pantheon està disponible per 50 dòlars mensuals i inclou 25.000 visites mensuals, 125.000 pàgines servides i 20 GB d’emmagatzematge. Podeu allotjar fins a cinc dominis en aquest pla i no hi ha límits d’amplada de banda.

Tanmateix, si voleu utilitzar algunes de les funcions més interessants, com ara la supervisió del rendiment de la nova relíquia, la cerca de text complet de Overage Protection i Solr, haureu de triar un dels plans de rendiment que comencen a partir de 175 dòlars al mes..

Conclusió del Panteó

Per a qualsevol persona que necessiti accedir a les funcions centrades en els desenvolupadors dels plans de rendiment i estigui disposat a pagar els seus preus més alts, Pantheon podria ser una gran solució.

Si les funcions del pla d’allotjament bàsic de nivell d’entrada de Pantheon compleixen els vostres requisits, potser trobareu que Flywheel, Kinsta i WP Engine ofereixen una millor relació qualitat-preu..

Tot i això, encara que busqueu un pla d’allotjament gestionat a nivell d’entrada, Pantheon té algunes funcions que no estan àmpliament disponibles a qualsevol altre lloc, així que assegureu-vos d’explorar exactament el que han d’oferir abans de no tenir en compte el seu pla bàsic..

També convé assenyalar que Pantheon et permet registrar-te gratuïtament i crear un lloc on puguis treballar abans d’estar preparat per començar a pagar i fer-lo sortir en directe. Això us ha de proporcionar una bona oportunitat per dimensionar les funcions d’aquest amfitrió.

Visiteu el lloc web de Pantheon.

Làmines de premsa

Els plans d’allotjament de WordPress gestionats per Presslabs no són barats, però fins i tot el seu pla d’entrada té una quantitat mensual generosa de visualitzacions de pàgines. També afirmen que són experts en gestionar les més complexes configuracions de WordPress. Això, combinat amb les seves altres funcions, fa de Presslabs una empresa que els propietaris de llocs web amb trànsit alt poden triar com a amfitrions.

Làmines de premsa Imatge

Característiques

Com que Presslabs està centrat en allotjar llocs web complexos i ocupats, proporcionen als seus clients eines útils per supervisar i optimitzar els seus llocs. Part d’això inclou extreure dades dels seus registres i presentar-los en formats més fàcils d’entendre i interpretar que les dades en brut.

Per això, podeu veure ràpidament informació com el recompte de consultes, les consultes lentes i l’ús de memòria del vostre lloc web i dels seus components. Per tant, si busqueu un amfitrió que us ajudi a ser proactiu a l’hora de millorar el rendiment del vostre lloc web, aquestes funcions de Presslabs haurien de ser atractives.

Característiques bàsiques

A més de les funcions d’optimització de supervisió i rendiment, Presslabs cobreix tots els elements bàsics:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Migració gratuïta del lloc web de WordPress a Presslabs.
 • Còpies de seguretat automàtiques del lloc web cada 15 minuts.
 • Entorn d’escenificació del lloc web.
 • Accediu al vostre espai web (sense accés SFTP).
 • No hi ha accés directe a la base de dades.
 • Actualitzacions de programari de WordPress gestionades.
 • Elecció de nou ubicacions del centre de dades.
 • Assistència per correu electrònic durant l’horari comercial i atenció telefònica d’emergència per problemes crítics.
 • CDN propi amb amplada de banda il·limitada en tots els plans.
 • HTTP / 2.0.
 • Un acord de nivell de servei públic en línia del cent per cent (SLA).

Alguns dels punts destacats de Presslabs inclouen:

Suport per a editors Pro

El principal punt de diferència de Presslabs és el que se centra en el que anomenen editors professionals. Per tant, si el vostre lloc obté molt trànsit, ja siguin visitants únics o vistes de pàgines múltiples per visita, els plans de Presslabs estan optimitzats per complir els vostres requisits.

Estudis de cas i documentació

Per a aquells que vulguin investigar realment les seves opcions abans de fer una tria, en lloc de només registrar-se amb un amfitrió que compleix el seu pressupost, el lloc web Presslabs té molta informació sobre el seu entorn de hosting de WordPress, així com estudis de casos per ajudar-vos a prendre una decisió.

Resum de característiques

Després d’haver estudiat Presslabs, sembla que són adequats per a llocs web importants i d’alta circulació. Les eines d’informació i supervisió a les quals teniu accés, així com funcions com ara còpies de seguretat freqüents i un ample de banda CDN il·limitat, validen les seves reclamacions d’ésser un amfitrió per a editors professionals. Tot i això, la manca de suport telefònic o de xat en directe 24 hores al dia pot ser un problema que solucioni alguns.

Proves de velocitat i temps de funcionament

Si bé Presslabs té un pla de publicació de 99 dòlars al mes a nivell d’entrada, l’equip de Review Signal va provar els plans de Enterprise de 2.500 dòlars al mes de Presslabs a la categoria de proves de hosting empresarial..

A la categoria Enterprise, el nombre d’usuaris que accedeixen al lloc a la prova de Tempesta de càrrega es va ampliar entre 500 i 10.000 i es va registrar un temps mitjà de resposta de 208 mil·lisegons per al lloc allotjat per Presslabs..

A la prova d’impacte de càrrega de la categoria Enterprise que va escalar d’un a 5.000 usuaris durant 15 minuts, el temps màxim de càrrega del lloc de Presslabs va ser de 170 milisegons.

Segons les proves WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc Presslabs, en funció dels temps registrats des d’11 ubicacions de tot el món, va ser de 0,74 segons..

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc de Presslabs, Uptime Robot i StatusCake van registrar ambdós temps de funcionament 100 per cent..

Preu

Els plans de Presslabs comencen a partir de 99 dòlars al mes per al pla d’Editor de nivell d’entrada, que té un import de visites de pàgines relativament alt de 150.000. L’amplada de banda, inclòs l’ús del CDN, no està modificada i també oferiu 5 GB d’emmagatzematge per al vostre lloc web i els seus fitxers. Hi ha una quantitat per a la base de dades, que és de 500 MB al pla d’Editor.

Després del pla d’Editor de nivell d’entrada, hi ha els plans Publisher Plus i Publisher Pro, i els seus preus comencen entre 299 i 599 dòlars al mes respectivament. Aquests preus més alts inclouen visualitzacions de pàgines més grans, bonificacions d’emmagatzematge i base de dades, i també suport per a WordPress Multisite. Curiosament, WooCommerce només es pot utilitzar al pla de primer nivell d’Editorial Pro.

Si supereu la quantitat de visualització de pàgines, les taxes de sobrants comencen a 0,30 dòlars per cada mil visualitzacions de pàgines addicionals.

Com molts dels proveïdors d’allotjament de WordPress més ben gestionats, Presslabs ofereix un servei empresarial personalitzat que es pot adaptar a les necessitats de cada client..

Conclusió de les làmines de premsa

Amb un pla d’entrada a partir de 99 dòlars al mes i amb una quantitat relativament alta de 150.000 pàgines de visualització i un ample de banda il·limitat, Presslabs hauria d’interès per als propietaris de llocs web ocupats. A més d’això, també tenen totes les funcions que esperaves d’una empresa d’allotjament de WordPress premium, a més d’algunes eines útils de control.

Si voleu provar Presslabs sense fer cap pagament, podeu registrar-vos en un compte de desenvolupador gratuït i començar a treballar al vostre lloc. Si està satisfet amb el servei, pots registrar-te en un pla i posar el lloc a la disposició pública.

Visiteu el lloc web de Presslabs.

Pagament

Va ser la primera empresa que va oferir allotjament de WordPress gestionat i, tot i que no van ser incloses en les darreres proves de revisió del senyal, definitivament mereixen un lloc en qualsevol article sobre aquest tipus de servei..

Ara pagueu se centra en oferir allotjament de gamma alta. Els seus preus comencen a 199 dòlars al mes pels plans VPS i pugen fins a 20.000 dòlars al mes pels plans Pulsar.

Això pot semblar car, però si el vostre lloc web requereix que es puguin adquirir els millors diners d’allotjament i voleu unir-vos a les empreses líders que confien en el seu lloc amb Pagely, incloses Disney, Booking.com i Experian, aquest amfitrió mereix la vostra atenció..

Imatge pagana

Característiques

Amb Pagely, l’atenció es centra en oferir el millor rendiment possible per al vostre lloc web. Pagely val la pena considerar si el vostre pressupost pot acomodar-se als seus plans, oferint allotjament per a tot tipus de llocs web de WordPress, incloses les botigues WooCommerce i els editors de contingut multimèdia com ara vídeo..

Característiques bàsiques

Com a amfitrió de gamma alta, Pagely té l’objectiu de proporcionar-vos tot el que pugui necessitar el vostre lloc web, inclosos:

 • Certificat SSL gratuït.
 • Migració gratuïta del lloc web de WordPress a Pagely.
 • Còpia de seguretat automàtica diària de llocs web.
 • Entorn d’escenificació del lloc web.
 • Accés SFTP al vostre espai web.
 • Accés a la base de dades mitjançant phpMyAdmin o un client MySQL remot.
 • Actualitzacions de programari i complements de WordPress gestionats.
 • Elecció de 14 ubicacions del centre de dades.
 • Xat en viu i assistència Slack durant l’horari comercial i suport per a entrades 24 hores / 24 (assistència telefònica disponible en determinats plans).
 • AWS CloudFront CDN en tots els plans.
 • HTTP / 2.0.
 • Garantia de disponibilitat del lloc web per cent.
 • Llocs de clients allotjats en l’arquitectura d’Amazon Web Service (AWS).

Alguns dels punts destacats del servei d’allotjament gestionat de manera pagina inclouen:

Optimització del rendiment

Per assegurar-vos que el vostre lloc web sigui ràpid i segur, tingueu cura de l’optimització del rendiment i les revisions de codis, a més de gestionar les actualitzacions de programari i WordPress. Tenen la seva pròpia suite d’eines per a la memòria cau del lloc web, l’optimització d’imatges i la seguretat de xarxa.

Adaptat a les necessitats del client

Els preus inicials relativament elevats dels plans Pagely signifiquen que poden adaptar el seu servei a les necessitats de cada client. Si creieu que teniu necessitats d’allotjament exigents o complexes, Pagely afirma clarament que col·laboraran amb vosaltres per proporcionar una solució que compleixi els vostres requisits..

Ús de Amazon Web Services Architecture

Mentre que alguns amfitrions de WordPress gestionats, com Flywheel i Kinsta, ara utilitzen la plataforma Google Cloud, Pagely s’ha unit amb Amazon Web Services per oferir allotjament en núvol en una infraestructura d’avantguarda..

Resum de característiques

A menys que realment exigiu el millor per al vostre lloc, Pagely no és per a bloggers principiants i petits propietaris de llocs web.

Però si heu superat els vostres arranjaments d’allotjament, aleshores, Pagely tingui tot al seu lloc per assegurar-vos que el vostre lloc web estigui ben gestionat, ràpid i segur..

Proves pagues de velocitat i temps de funcionament

Com s’ha esmentat, Pagely no es va incloure a les proves d’allotjament del senyal de revisió del 2019, de manera que no hi ha dades de velocitat i de funcionament. Tanmateix, en funció de la seva reputació, llista de clients i conjunt de funcions, no haureu de tenir cap dubte sobre el seu rendiment.

Preu

Els plans Pagely VPS són les seves opcions d’allotjament a nivell d’entrada i els preus comencen a partir de 199 dòlars al mes. Segons el pla de VBurst 1, podeu instal·lar fins a cinc instàncies de WordPress, amb 30 GB d’emmagatzematge, 20 GB d’ample de banda i 150 GB d’ús CDN. A diferència de molts altres host, Pagely no limita el nombre de visualitzacions de pàgines o de visites que el vostre lloc pot rebre.

Després dels plans VPS, hi ha el nivell Enterprise que comença a 2.500 dòlars al mes, i el nivell Pulsar Publisher Elite, que comença a 20.000 dòlars al mes. Si aquestes opcions no ofereixen prou energia per al vostre lloc web, l’allotjament pràcticament sense distribuïdor NorthStack aviat serà llançat pot ser el que busqueu.

Conclusió paga

Degut a la seva reputació i anys d’experiència en allotjament, Pagely s’ha d’incloure en qualsevol discussió sobre allotjament gestionat de WordPress.

Si bé els seus plans ja no estan dirigits a propietaris de llocs web petits, si teniu un pressupost important i el vostre lloc rep milions de visualitzacions de pàgines o més cada mes, haureu de contactar definitivament amb Pagely..

Visita el lloc web Pagely.

WordPress VIP

WordPress VIP és el servei d’allotjament gestionat d’Automatattic, l’equip de la plataforma WordPress.com. El fundador i conseller delegat d’Automatic, Matt Mullenweg, també és el cofundador de WordPress, així que si voleu retallar els intermediaris i allotjar el vostre lloc web amb una empresa que ha participat amb WordPress des del primer dia, aquest amfitrió podria ser per a vostè. Tanmateix, com veurem ben aviat, a causa dels seus preus elevats, WordPress VIP no és per a tothom.

WordPress VIP Hosting

Característiques

Els serveis VIP de WordPress estan dirigits a llocs web de WordPress d’alta gamma que necessiten més potència i rendiment del que poden oferir l’allotjament de WordPress gestionat regularment, i les funcions i preus així ho reflecteixen.

WordPress VIP també té estàndards de codificació estrictes i no només s’adapta a cap tipus de lloc web de WordPress. Per fer-vos una idea del tipus de llocs web que allotgen, alguns dels seus clients d’alt perfil inclouen el New York Post, USA Today Sports and News Corp, Austràlia..

Característiques bàsiques

WordPress VIP ofereix un servei d’allotjament completament a la mida i personalitzat, de manera que, qualsevol cosa que necessiti un lloc, els podrà lliurar. Per això, totes les funcions dels altres amfitrions de WordPress gestionats en aquesta comparació haurien d’estar disponibles si us registreu a WordPress VIP.

Tot i això, alguns dels punts destacats de l’allotjament VIP de WordPress inclouen:

Avaluació del lloc web prebordant

Abans que WordPress VIP inclogui un nou client, realitzen una avaluació minuciosa del lloc web existent. Inclou una auditoria del lloc web actual i la seva base de codis des d’una perspectiva de seguretat i rendiment. El seu equip d’experts de WordPress fan una recomanació per seguir endavant i si inclou o no col·laboració amb WordPress VIP.

Planificació i desenvolupament detallat del projecte

Si WordPress VIP us ha acceptat, la seva participació en el vostre projecte continua. Més que un proveïdor d’allotjament web, WordPress VIP pretén ser socis amb els seus clients i els recolzarà en la planificació de la migració a la seva plataforma.

També poden ajudar a crear un lloc web nou o a optimitzar un lloc existent. Proporcionen formació per a clients, desenvolupadors, editors i administradors sobre com utilitzar WordPress de manera eficaç també.

Tot Il limitat i gestionat

Per oferir el millor entorn d’allotjament possible, WordPress VIP gestiona tots els aspectes d’un lloc web, inclosos còpies de seguretat, actualitzacions i seguretat. Tampoc hi ha cap amplada de banda, emmagatzematge ni permís de visitants.

Resum de característiques

L’enfocament selectiu per adquirir nous clients o socis significa que WordPress VIP només allotja els llocs web que millor s’adapten al seu servei. Així, si bé la majoria de llocs web no són adequats per al hosting VIP de WordPress, si ho feu mitjançant el procés de selecció, el vostre lloc web serà en mans molt segures..

Proves de velocitat i temps de vida VIP de WordPress

WordPress VIP es va incloure a la categoria Enterprise de les proves de senyal de revisió i es va avaluar el pla de 5.000 dòlars al mes.

A la categoria Enterprise, el test Load Storm va escalar entre 500 i 10.000 usuaris que van accedir al lloc VIP de WordPress, on es va registrar un temps mitjà de resposta de 100 mil·lisegons..

A la prova de l’impacte de càrrega de la categoria Enterprise que va escalar d’un a 5.000 usuaris durant 15 minuts, el temps de càrrega mitjà màxim va ser de 67 milisegons per al lloc VIP de WordPress.

Segons les proves de WebPageTest.org, el temps de càrrega mitjà del lloc VIP de WordPress, en funció dels temps registrats d’11 ubicacions de tot el món, va ser de 0,91 segons..

Durant les dues proves de temps de funcionament que es van dur a terme al lloc VIP de WordPress, tant Robot Uptime com StatusCake van registrar un temps de funcionament 100 per cent..

Preu

Com que WordPress VIP crea paquets d’allotjament a mida per als seus clients, no hi ha preus publicats al seu lloc web. Tot i això, després d’haver fet algunes investigacions, sembla que els preus VIP de WordPress oscil·len entre 5.000 dòlars al mes i fins a 25.000 dòlars al mes, a més d’una taxa de configuració inicial que pot arribar fins a 5.000 dòlars. Tot i que, com s’ha esmentat, el servei inclou ample d’amplada de banda i emmagatzematge, a més de la borda, la migració i la gestió del vostre lloc web.

Conclusions VIP de WordPress

WordPress VIP sembla que és el millor dels millors quan es tracta de hosting de WordPress gestionat. Tot i que, si busqueu allotjament de gamma alta, sempre haureu d’incloure WP Engine i Pagely en la vostra consideració.

Com els serveis personalitzats d’aquests dos amfitrions, els plans i paquets personalitzats de WordPress VIP estan dissenyats per oferir-vos tot el que el vostre lloc web necessita. Tot i això, gràcies al procés de sol·licitud i invitació només per assumir nous clients, sense oblidar els preus elevats, WordPress VIP no serà una opció per a la majoria de llocs web. És interessant veure què hi ha disponibles, però, en allotjament de WordPress més àmplia.

Visiteu el lloc web VIP de WordPress.

S’han recuperat els resultats de les proves de velocitat d’allotjament gestionat per WordPress

Gràcies una vegada més a la gran tasca realitzada per Review Signal, es pot veure qui ofereix l’allotjament de WordPress gestionat més ràpid a través d’una sèrie de proves. A continuació, es mostra un resum dels resultats dels amfitrions que figuren a la nostra guia:

 • SiteGround: Test de càrrega Storm 407 ms – Load Impact 745 ms – WebPageTest.org 1,43 segons.*
 • Volant: prova de càrrega de tempesta 1.790 ms – càrrega Impact 2.940 ms – WebPageTest.org 1,27 segons.*
 • Kinsta: Load Storm 505 ms – Load Impact 619 ms – WebPageTest.org 1,34 segons.*
 • Pressable: Load Storm 457 ms – Load Impact 758 ms – WebPageTest.org 2,14 segons.*
 • Motor WP: no inclòs a les proves de senyal de revisió del 2019.
 • Panteó: Tempesta de càrrega 134 ms – Impacte de càrrega 28 ms – WebPageTest.org 0,82 segons.*
 • Llaunes de premsa: Tempesta de càrrega 208 ms – Impacte de càrrega 170 ms – WebPageTest.org 0,74 segons.†
 • Pagament: no inclòs a les proves de senyal de revisió del 2019.
 • WordPress VIP: Tempesta de càrrega 100 ms – Impacte de càrrega 67 ms – WebPageTest.org 0,91 segons.†
 • Els plans provats de SiteGround, Flywheel, Kinsta, Pressable i Pantheon van entrar a la categoria de menys de 25 dòlars al mes o a la categoria de 25 a 50 dòlars al mes. Per això, les proves de càrrega de tempesta per a aquests amfitrions van escalar des de 500 usuaris fins a 2.000 usuaris, mentre que les proves d’impacte de càrrega van escalar d’un usuari fins a un miler d’usuaris..

† Els plans provats a Presslabs i a WordPress VIP eren plans Enterprise, i per tant, les proves Load Storm i Load Impact es van ampliar fins a 10.000 i 5.000 usuaris respectivament..

A causa del diferent nombre d’usuaris de les proves Load Storm i Load Impact per a la categoria 50 $ i menys i la categoria Enterprise, els resultats entre aquests dos tipus de plans no es poden comparar directament.

Com es pot observar en els resultats, generalment obté el que paga en termes de rendiment, amb el pla de nivell d’entrada de Flywheel, una de les opcions a preus més baixos, que inclou alguns dels moments més lents de la Tempesta de càrrega i la càrrega. Proves d’impacte, mentre que el servei VIP de WordPress més car tenia algunes de les millors puntuacions.

Tot i això, no és tan senzill com això, ja que el pla de SiteGround GrowBig, que és l’opció més barata inclosa, va fer relativament bé a les proves de Load Storm i Load Impact..

Tots els llocs web i els seus públics són diferents, de manera que els resultats poden variar. No obstant això, la majoria d’aquests hostes ofereixen una mena de garantia de devolució de diners, de manera que teniu l’opció de provar el vostre lloc sense riscos amb aquests amfitrions..

Pensaments finals

Com veieu, hi ha molt a tenir en compte a l’hora d’escollir un amfitrió de WordPress gestionat per al vostre lloc web.

Tenir un lloc web de càrrega ràpida és important, però tenir accés a les funcions adequades pot importar tant, sobretot si teniu requisits particulars, com ara poder allotjar el vostre lloc web en un lloc no normalitzat o necessitar la possibilitat de protegir-lo de manera segura. compartiu llocs de prova amb els vostres clients.

Amb sort, aquesta guia us ha proporcionat tota la informació necessària per prendre una decisió informada sobre quin administrador de WordPress haureu de triar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map