Topp 3 beste GoDaddy-alternativer: Bedre WordPress Hosting til en lignende pris? (2020)

WordPress-tilbud


Søker etter noen GoDaddy-vertsalternativer for nettstedet ditt?

Selv om GoDaddy absolutt er en populær hostingleverandør, vil du finne blandede anmeldelser når du leser hvordan virkelige brukere føler om dem.

Hostingplassen er ganske konkurransedyktig, med mange gode alternativer, så det er ingen grunn til å holde seg til GoDaddy hvis du er ulykkelig. Faktisk vil du finne mange verter som kan tilby en lignende (eller bedre) tjeneste for omtrent like mye penger.

I dette innlegget har jeg samlet tre av disse tjenestene.

For hvert alternativ vil jeg også dele noen tanker om hva de gjør bedre enn GoDaddy, samt hvor de ikke helt samsvarer..

Hvorfor vurdere et GoDaddy-alternativ?

Med tallene er GoDaddy den mest populære webhotellleverandøren i verden. Selv om det er vanskelig å vite deres eksakte markedsandel, legger BuiltWith den til ~ 18% og Datanyze har den til ~ 17%. Lang historie kort: Mange bruker GoDaddy.

Men det er mange årsaker til at en vert kan være populær (for eksempel Super Bowl-reklamer), og popularitet alene betyr ikke kvalitet.

Hvis du slår opp GoDaddy-anmeldelser på Google, vil du se noen plagsomme likheter mellom mange av de negative vurderingene (hvorav det er et godt antall):

 • Dårlig støtte – I CodeinWPs vertsundersøkelse for 2018 av mer enn 800 WordPress-brukere scoret GoDaddys støtte bare 3,3 av 5, noe som er mye lavere enn noen verter med tilsvarende pris. Mange brukere i anmeldelser klager også over dårlig støtte.
 • Manglende ytelse – Mange GoDaddy-brukere klager over treg lastetid for sider eller problemer med oppetid. Sidetidstider er viktige, så dette er en grunn til å bytte helt av seg selv.
 • Mangel på funksjoner – GoDaddys planer mangler noen funksjoner som er vanlige for andre tilbydere av lignende priser. For eksempel tilbyr GoDaddy ikke et gratis SSL-sertifikat på planene på inngangsnivå, mens alle alternativene på denne listen gjør det som mange andre verter.

Hvis du aldri har opplevd problemer med noen av disse tingene, kan det hende du ikke trenger å bytte. Men hvis du har klager i disse områdene (eller andre steder), tror jeg at du kan finne bedre webverter til en lignende pris.

Den siste kvalifiseringen er viktig – når jeg oppretter denne listen over alternativer, har jeg prøvd å se etter verter som kan forbedre de svake punktene til et lignende prispunkt.

Selvfølgelig, hvis du har budsjettet for det, kan du gå med en premium administrert WordPress-vert som svinghjul, WP Engine eller Kinsta. Disse tre vertene tilbyr et overlegen produkt … Men de koster også mye mer enn GoDaddy, og det er grunnen til at jeg ikke inkluderte dem på denne listen..

I stedet valgte jeg verter som var rundt samme pris som GoDaddy, bare med overlegen støtte, ytelse og funksjoner.

Hvilken GoDaddy-plan bruker du / vurderer for øyeblikket?

En annen viktig vurdering når du skal velge et godt alternativ er hvilken GoDaddy-plan du allerede bruker (eller vurderer å bruke).

De to mest populære planene for WordPress-brukere er sannsynligvis GoDaddys delte planer og administrerte WordPress-planer:

 • Generiske delte planer – start på $ 5.99 i måneden ($ 8.99 ved fornyelse). Grunnleggende delt hosting med cPanel-tilgang. Du kan bruke den til WordPress eller andre innholdsstyringssystemer.
 • WordPress hosting planer – delte WordPress-hostingplaner starter på $ 5 i måneden ($ 9.99 ved fornyelse). Disse planene tilbyr et tilpasset hosting-dashbord med administrerte funksjoner, for eksempel automatiske sikkerhetskopieringer, iscenesettingssteder, automatiske oppdateringer, etc. GoDaddy tilbyr også Pro-styrte WordPress-planer som starter på $ 24.99 per måned.

Hvis du ser på GoDaddys WordPress-planer, vil du sannsynligvis ønske et alternativ som også tilbyr de administrerte funksjonene.

På den annen side, hvis du bare ser på de delte planene, kan du være fornøyd med enhver delt vert.

Klar til å gå? La oss sjekke alternativene …

1. SiteGround

Siteground

Mens GoDaddy tilbyr separate delte og administrerte WordPress-planer, tilbyr SiteGround bare en enkelt delt hostingplan som inkluderer administrerte WordPress-funksjoner.

Dette gjør dem til et flott alternativ for både GoDaddys delte og administrerte WordPress-planer.

SiteGround har lagt ned mye arbeid for kontinuerlig å forbedre vertsproduktet, nylig lansert et tilpasset hosting-dashbord og flyttet til Google Cloud-infrastruktur for alle hostingplanene deres..

De tilbyr også administrerte WordPress-funksjoner som:

 • automatiske oppdateringer
 • iscenesettelsessteder
 • Bufring på servernivå
 • en brannmur for å beskytte mot sikkerhetstrusler.

For sin pris tilbyr SiteGround utmerket ytelse. Som jeg nevnte, bruker de nå Google Cloud-infrastruktur og legger til toppytelsesoptimaliseringer, for eksempel cache-lagring på servernivå og en ledsager SG Optimizer-plugin som hjelper deg å implementere en rekke beste praksis for WordPress-ytelse.

Du kan også få støtte via live chat, billett og telefon. Jeg personlig bruker SiteGround og har funnet støtten til ikke bare å tilby raske responstider, men også for å faktisk løse eventuelle problemer jeg har. Jeg bruker alltid live chat – Jeg har aldri prøvd telefonsupporten, så jeg kan ikke snakke for den kanalen.

SiteGround tilbyr tre prisnivåer – du kan se detaljene nedenfor:

SiteGround-priser

Fordeler med SiteGround

Når det gjelder ytelse, funksjoner og brukeropplevelse, tror jeg SiteGround overgår GoDaddy i alle kategorier:

 • Bedre ytelse – alt annet enn, vil nettstedet ditt vanligvis lastes raskere på SiteGround enn på GoDaddy. En stor del av dette er SiteGround-arkitekturen, for eksempel Google Cloud-infrastrukturen og Nginx Fast_CGI-siden hurtigbufring.
 • Overlegen støtte – SiteGround fikk 4,7 for støtte i CodeinWP-undersøkelsen som jeg nevnte før, noe som er mye høyere enn GoDaddys 3,3-poengsum. Det er faktisk enda høyere enn noen premium administrerte WordPress-verter, for eksempel WP Engine.
 • Tilpasset hosting-dashbord – SiteGround bygde sitt eget tilpassede hosting-dashbord som er veldig hyggelig å bruke, mens GoDaddy bare gir deg cPanel på deres delte planer, og dashbordet for de administrerte WordPress-planene dine er ikke så fint som SiteGrounds dashbord..
 • Flere funksjoner – for eksempel får du gratis SSL-sertifikater, iscenesettelse, automatiske WordPress-oppdateringer, osv.

I utgangspunktet, ekskl. Pris, tilbyr SiteGround helt enkelt et overlegent vertsprodukt. Imidlertid kan pris være viktig for deg, noe som bringer meg til mitt neste punkt …

Ulemper ved SiteGround

Den store ulempen med SiteGround er at deres vanlige ikke-promo-priser er dyrere enn GoDaddys vanlige priser.

Når du først registrerer deg på SiteGround, får du en attraktiv kampanjepris. Men etter den første faktureringssyklusen (som kan være alt fra ett til tre år), blir månedsprisen omtrent tredoblet.

For eksempel starter GoDaddys billigste ubegrensede delte plan på $ 7,99 i måneden, mens SiteGround billigste ubegrensede delte plan starter på $ 5,95 per måned.

Så SiteGround er billigere, ikke sant? Vel, ja – til du må fornye deg.

Når du har gått for å fornye, er hele prisen for GoDaddy-planen 11,99 dollar i måneden, mens det er $ 19,95 per måned for SiteGround.

I utgangspunktet, hvis du velger SiteGround, må du ta hensyn til fornyelsesprisene deres og prøve å låse inn kampanjeprisene i hele tre år hvis du har råd til forhåndskostnaden.

2. Bluehost

Bluehost

Selv om Bluehost ikke er så populære som GoDaddy, er de definitivt et av verdens mest kjente hostingfirmaer.

I likhet med GoDaddy tilbyr Bluehost både billige delte hostingplaner og rimelige administrerte WordPress hostingplaner.

I motsetning til GoDaddy, har Bluehost imidlertid gjort en utmerket jobb med å bygge en god brukeropplevelse – selv på sine billige delte planer. Selv om Bluehost fremdeles gir deg cPanel-tilgang som GoDaddy, har de også bygget sitt eget tilpassede hosting-instrumentbord på toppen, noe som gjør det mye enklere å jobbe med nettstedet ditt.

Bluehost har også lagt til nyttige funksjoner, som iscenesettelse og gratis SSL-sertifikater, til og med deres billigste delte hostingplaner, noe som er en annen ting GoDaddy ikke tilbyr.

Hvis du er ute etter billig delt hosting, er Bluehosts vanlige priser ganske like GoDaddy’s, selv om Bluehost tilbyr større kampanjerabatter for din første faktureringssyklus:

Bluehost delte priser

Hvis du leter etter et alternativ til GoDaddys administrerte WordPress-hosting, kan du foretrekke Bluehosts WP Pro-administrerte WordPress-planer, som er priset på samme måte som GoDaddys Pro-styrte WordPress-hostingplaner og tilbyr premium verdiøkende tilsetninger, for eksempel integrert Jetpack Premium:

Bluehost klarte WordPress-priser

Pros av Bluehost

Jeg tror de store fordelene med Bluehost vs GoDaddy er brukeropplevelsen og funksjonene.

Først får du det tilpassede hosting-dashbordet på toppen av cPanel, noe som gjør det mer behagelig å administrere nettstedene dine på Bluehost.

For det andre tilbyr Bluehost bare flere funksjoner enn GoDaddy – spesielt når du ser på GoDaddys billige delte planer.

Selv på Bluehosts billigste delte WordPress-hostingplaner, vil du for eksempel fortsatt ha funksjoner som:

 • automatiske WordPress-oppdateringer
 • gratis SSL-sertifikater (GoDaddy tilbyr bare dette på høyere planer)
 • Iscenesettingssteder for WordPress (via Bluehost-plugin – det fungerer ikke for nettsteder som ikke er WordPress).

I utgangspunktet tilbyr Bluehost en mer brukervennlig, funksjonsrik hostingopplevelse til et lignende prispunkt.

Ulemper med Bluehost

Akkurat som folk klager over GoDaddys ytelse og støtte, vil du også finne mange av de samme klagene om Bluehosts tilbud.

For eksempel, mens GoDaddys støtte mottok en 3,3 i den CodeinWP-undersøkelsen, scoret Bluehosts støtte faktisk lavere på 3,2.

Så hvis den største grunnen til at du flytter fra GoDaddy er deres støtte og ytelse, kan det være lurt å gå med SiteGround eller DreamHost (den neste verten på denne listen).

3. DreamHost

Dreamhost

DreamHost er en veletablert webhotell som har eksistert siden 1996.

Hvis du leter etter et alternativ til GoDaddys delte hosting, kan DreamHost tilby generiske eller WordPress delte planer som starter på bare $ 2,59 i måneden. De har også et rimelig administrert WordPress-tilbud kalt DreamPress som gjør et godt alternativ til GoDaddys administrerte WordPress-hosting.

Uansett hvilken plan du går med, vil du få tilgang til en rekke nyttige funksjoner, for eksempel:

 • Tilpasset hosting-dashbord – DreamHost bygde sitt eget tilpassede hosting-dashbord, som du kanskje foretrekker fremfor GoDaddys cPanel-tilnærming.
 • Gratis SSL-sertifikater på alle planer – disse drives av Let’s Encrypt.
 • Automatiske daglige sikkerhetskopier – DreamHost tar sikkerhetskopi av nettstedet ditt hver dag – selv på billige, delte planer.
 • Automatiske WordPress-oppdateringer – DreamHost oppdaterer automatisk din kjerne WordPress-programvare – selv på deres billige delte planer.

DreamPress, den administrerte WordPress-hostingplanen, tilbyr også ett-klikk-staging-nettsteder, en samlet Jetpack Professional-lisens, hurtigbufring på servernivå og en mer robust backup-løsning.

DreamHosts delte hostingplaner starter på bare $ 2,59 i måneden med en tre-års forpliktelse eller $ 4,95 per måned med fakturering fra måned til måned:

DreamHost delt planpris

DreamPress-planene starter på $ 16,95 i måneden med årlig fakturering eller $ 19,95 per måned med månedlig fakturering:

DreamHost klarte WordPress-priser

Pros av DreamHost

En stor fordel med DreamHost fremfor GoDaddy (og de andre alternativene på denne listen) er prisene. Ikke bare er prisene rimelige og transparente med DreamHost, men de er også en av få verter som tilbyr fakturering fra måned til måned på billige delte planer.

Med GoDaddy er minimumsforpliktelsen tre måneder, som har en oppblåst pris kontra årsplanene. På den annen side lar DreamHost deg betale måned til måned mens du fremdeles holder prisen lav.

DreamHosts administrerte WordPress-hosting er også billigere enn GoDaddys Pro-administrerte WordPress-hosting.

Utover å tilby mer tilgjengelige priser, tilbyr DreamHost også flere funksjoner enn GoDaddy. For eksempel kommer DreamHosts billigste hostingplan fremdeles med et gratis SSL-sertifikat, det tilpassede hosting-dashbordet og automatiske sikkerhetskopier.

GoDaddy tilbyr en automatisk sikkerhetskopitjeneste på deres delte planer, men det er en ekstra $ 2,99 i måneden.

Til slutt presterte DreamHosts støtte mye bedre i henhold til CodeinWP-undersøkelsen. DreamHosts støtte ga et 4.0, som er godt over GoDaddy’s 3.3.

Ulemper med DreamHost

Når det gjelder støtte kvalitet, slo DreamHost GoDaddy. Men DreamHost slår ikke GoDaddy når det gjelder tilgjengeligheten. DreamHost tilbyr døgnåpen billettsupport, men live chat support er bare tilgjengelig fra 17.30 til 21.30 PT.

Derimot er GoDaddys støttekanaler alle åpne 24/7. Dette er noe du bør tenke på hvis du foretrekker live chat support og bor et sted der DreamHost’s timer ikke er praktisk for deg.

Som er det beste alternativet for deg?

På dette tidspunktet bør du forhåpentligvis ha en god ide om hvilket GoDaddy-alternativ som passer for deg.

Hvis ikke, her er en rask oversikt for å veilede valget:

 • SiteGround – utmerkede funksjoner, støtte og ytelse. Vanlige priser er imidlertid høyere enn GoDaddy’s, så du vil låse inn promo-prisene i tre år hvis du kan mage forhåndskostnaden.
 • Bluehost – du vil kanskje ikke merke en enorm forbedring med støtte eller ytelse, men du får tilgang til et mer behagelig vertsdashbord og flere funksjoner enn GoDaddy tilbyr.
 • DreamHost – rimelige priser med fakturering fra måned til måned. De tilbyr også flere funksjoner enn GoDaddy og har overlegen støtte, selv om live chat ikke er tilgjengelig 24/7.

Bruker / bruker du noen av disse GoDaddy-alternativene? tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me