Të gjitha kompanitë pritëse më të mira të menaxhuara me WordPress – Shqyrtuar dhe Krahasuar (2020)

Marrëveshjet me WordPress


Nëse keni nevojë për host për faqen tuaj të internetit në WordPress, ka disa kompani të shkëlqyera atje me paketat e hostuara të përqendruara në WordPress. Si pjesë e këtyre paketave, ju mund të shijoni azhurnime automatike në internet dhe kopje rezervë, si dhe qasje në stafin e ndihmës eksperte që e dinë WordPress brenda jashtë – plus shumë më tepër. Por cili është më i miri dhe kujt duhet t’i besoni me faqen tuaj të internetit?

Në këtë udhëzues, ne do të shikojmë hostet e menaxhuar të WordPress të cilët konsiderohen gjerësisht më të mirët në biznes, duke përfshirë WP Engine, Kinsta, Flywheel, Pressable, SiteGround, Pagely, dhe WordPress VIP. Ne nuk do të mbulojmë vetëm tiparet më të rëndësishme në të cilat keni akses, por gjithashtu do të përfshijmë të dhëna nga rezultatet e provës që tregojnë se cili është hosti më i shpejtë dhe më i besueshëm i WordPress që gjendet sot atje atje.

Le të fillojmë!

Contents

Isfarë Menaxhohet WordPress Hosting?

Me hostimin e menaxhuar të WordPress, mund të prisni që të keni faqen tuaj të internetit të pritur në një server të optimizuar posaçërisht për faqet e internetit të WordPress për të ofruar kohë më të shpejtë ngarkimi dhe më pak joproduktive.

Jo vetëm kaq, por ju gjithashtu merrni akses në veçoritë e përqendruara në WordPress, të tilla si menaxhimi i azhurnimeve të softuerëve të WordPress, rezervave të automatizuara të faqes në internet dhe dispozitave të sigurimit me qendër në WordPress.

Për më tepër, pasi stafi në këto kompani po kujdeset për faqet e internetit të WordPress gjatë gjithë ditës, ata duhet të jenë në gjendje të zgjidhin shpejt çdo problem që mund të shfaqet, si dhe të sigurojë ndihmë për çdo pyetje që mund të keni.

Sidoqoftë, ndërsa përdorimi i WordPress vazhdon të rritet, shumë hostë në internet po përpiqen të marrin para në bum WordPress duke marketing planet e tyre ashtu siç menaxhohet me mbajtjen e WordPress. Në disa raste, megjithatë, këto janë vetëm plane të përgjithshme pritëse të pritjes që janë të zbehtë në krahasim me planet më të mira të menaxhimit më të mirë të vërtetë të WordPress.

Për të shmangur konfuzionin, ky udhëzues përfshin vetëm ato që konsiderohen gjerësisht si kompani të pritura me WordPress të menaxhuara me të vërtetë – siç janë ata që presin vetëm faqet e internetit të WordPress dhe kanë krijuar një reputacion të madh duke bërë kështu. Një përjashtim nga ky rregull është SiteGround. Ndërsa SiteGround organizon faqe të tjera të faqeve të internetit, planet e tyre të menaxhuara të WordPress-it të menaxhuara krahasohen mirë me opsionet e tjera në këtë udhëzues, dhe ato janë gjithashtu një emër i respektuar në komunitetin WordPress.

Me mbajtjen e menaxhuar të WordPress, ju do të paguani më shumë sesa do të prisni për një pritje të përgjithshme. Sidoqoftë, pasi kjo krahasim do të tregojë, ju merrni shumë më tepër për paratë tuaja – duke përfshirë mundësinë e përdorimit të karakteristikave të dobishme që ndihmojnë në menaxhimin e një faqe në internet WordPress më pak kohë dhe stresuese..

Në lidhje me Testet e Shpejtësisë dhe Uptimës

Për këtë krahasim, të dhënat për shpejtësinë dhe kohën e duhur nga sinjalet e vlerësimit të thelluar të WordPress Hosting WordPress, u përdorën për të treguar se sa të shpejtë dhe të besueshëm ishin këta hostë.

Për të provuar performancën e pa fshehur, Load Storm u përdor për të simuluar përdoruesit e vërtetë që vizitojnë sitin, log-in dhe shfletimin.

Ndikimi i ngarkesës u përdor për të vlerësuar performancën e cached duke kërkuar vazhdimisht faqen fillestare të faqeve të internetit të testimit.

Kohët e përgjigjes gjeografike nga 11 vende në të gjithë botën janë regjistruar gjithashtu duke përdorur WebPageTest.

Për të matur disponueshmërinë e vendeve të testimit, Uptime Robot dhe StatusCake u përdorën për të monitoruar kohën e humbjes për një minimum prej tre muajsh.

Faleminderit Kevin Ohashi për të gjithë punën e palodhur në mbledhjen e këtyre të dhënave.

Kinsta

Kinsta janë një nga emrat më të vlerësuar në hapësirën e menaxhuar të WordPress – të paktën kur flasim me përdoruesit teknikë me një vlerësim për performancën e fortë. Duke u ndalur në krijimin e një mjedisi shumë të optimizuar të hostimit të WordPress, duke siguruar gjithashtu një përzgjedhje të veçorive që të gjithë pronarët e faqeve të internetit do t’i shohin të dobishëm, Kinsta duhet t’i apelojë kujtdo që kërkon një shtëpi të shpejtë dhe të sigurt për faqen e tyre të WordPress.

Nëse regjistroheni me Kinsta, faqja juaj në internet WordPress tani do të pritet në Google Cloud Platform. Sidoqoftë, pasi faqja juaj mbështetet dhe menaxhohet nga stafi i Kinsta, ju merrni më të mirën nga të dy botët duke shfrytëzuar arkitekturën mbresëlënëse të Google, ndërsa gjithashtu keni mundësinë e përdorimit të një ekipi ekspertësh të WordPress të cilëve ju mund t’i drejtoheni kur të keni nevojë për ndihmë.

Kinsta WP Hosting

Features

Në Kinsta, fokusi është në sigurimin e mjedisit, mjeteve dhe veçorive për të mbajtur në internet faqen tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Karakteristikat kryesore

Kur zgjidhni Kinsta, ju merrni akses në sa vijon:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrimi falas në faqen e WordPress në Kinsta.
 • Rezervime ditore të faqes në internet.
 • Veglat e skenimit dhe klonimit të faqes në internet (jo në planin e nivelit të hyrjes).
 • Qasje në SFTP në hapësirën tuaj në internet.
 • Qasja në bazën e të dhënave përmes phpMyAdmin.
 • Paneli për përditësimin me dorë të softuerit dhe shtojcave të WordPress.
 • Zgjedhja e 20 vendndodhjeve të qendrave të të dhënave nga e gjithë bota.
 • 24/7 mbështetje chat live.
 • Akuza transparente për mbingarkesë.
 • CDN falas.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite (jo në planin e nivelit të hyrjes).
 • Sitet e pritura në Google Cloud Platform.

Disa nga pikat kryesore të planeve të pritjes Kinsta përfshijnë:

Mjedisi në skenë

Kinsta ju siguron një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur për administrimin e llogarisë tuaj dhe faqeve të internetit të WordPress. Një pjesë e funksionalitetit të pultit Kinsta përfshin lejimin e krijimit të faqeve të internetit të skadimit, ku mund të provoni shtojcat, temat dhe ndryshimet e reja të kodeve, pa u prishur faqja juaj e drejtpërdrejtë. Ndërsa disa hoste të tjerë kanë një veçori skenike, lëvizja e përmbajtjes midis mjediseve të ndryshme është shumë e drejtpërdrejtë me Kinsta.

Qendrat globale të të dhënave

Tani që Kinsta përdor Platformën e Google Cloud, klientët e tyre mund të zgjedhin nga 20 vendet e qendrave të të dhënave për faqet e internetit të tyre. Si dhe duke pritur faqen tuaj të internetit në një gamë vendndodhjesh në SH.B.A. dhe Evropë, ju gjithashtu mund të zgjidhni nga qendrat e të dhënave në Indi, Azi dhe Australi për t’u përputhur me vendndodhjen e audiencës tuaj.

Rezervime manuale

Si dhe rezervat automatike ditore, Kinsta ju lejon të krijoni një kopje rezervë manuale të faqes tuaj sipas kërkesës përmes pultit të llogarisë tuaj. Prandaj, nëse do të instaloni një shtojcë të re ose do të ndryshoni temën tuaj, menjëherë mund të krijoni një pikë rivendosjeje në rast se duhet të tërhiqni ato ndryshime.

Përmbledhje karakteristikash

Edhe pse pulti Kinsta nuk është aq tërheqës sa ekuivalenti i Flywheel, është i dizajnuar mirë dhe i lehtë për tu lundruar. Kjo do të thotë detyra të tilla si krijimi i një siti të ri, klonimi i një siti ose azhurnimi i softverit janë pa telashe. Zgjedhja e qendrave të të dhënave duhet gjithashtu të apelojë për këdo që ka audiencë të grupuar në një rajon të veçantë – veçanërisht nëse është një zonë jo standarde si Azia ose Australia.

Testet e Shpejtësisë Kinsta dhe Uptime

U testua një faqe e pritur në planin fillestar 30-muaj-muaj, duke e vendosur Kinsta në kategorinë 25 deri 50 $ në muaj në muaj në testet e Signal Review..

Në testin Load Storm që shkallëzoi nga 500 deri në 2,000 përdorues që hynin në një sit të pritur nga Kinsta, koha mesatare e përgjigjes ishte 505 milisekonda.

Në një provë të Ndikimit në Load që shkallëzoi nga një deri në një mijë përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e ngarkesës maksimale ishte 619 milisekonda.

Sipas testeve të WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së faqes Kinsta, bazuar në kohën e regjistruar nga 11 lokacione në të gjithë botën, ishte 1.34 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në sitin e pritur nga Kinsta, të dyja Uptime Robot dhe StatusCake regjistruan 100 përqind në kohë.

Çmimeve

Planet Kinsta shkojnë nga 30 dollarë në muaj në 1.500 dollarë në muaj për planin e tyre të ndërmarrjeve më të larta.

Plani fillestar i nivelit të hyrjes përfshin 20,000 vizita mujore, 10 GB ruajtje SSD dhe 50 GB qasje CDN. Të gjitha planet përfshijnë një migrim falas për të zhvendosur faqen tuaj të internetit në WordPress në Kinsta, por nëse doni të presni më shumë se një sit, do të duhet të zgjidhni një plan më të lartë sesa opsioni i nivelit të hyrjes.

Përfundimi Kinsta

Edhe pse Kinsta nuk ka të njëjtin nivel të ndarjes së llogarive dhe veçorive bashkëpunuese si Flywheel, ju ende mund t’i lejoni përdoruesit e tjerë të kenë qasje në llogarinë tuaj dhe faqet që janë pritur në të me aftësinë për të kontrolluar saktësisht se çfarë mund të bëjë dhe shikojë secili përdorues.

Sidoqoftë, siç tregoi shqyrtimi ynë, ku Kinsta hyn në vete është koha e ngarkimit të shpejtë dhe zgjedhja e madhe e qendrave të të dhënave. Prandaj, nëse jeni duke kërkuar për një host që do të shfaqë sa më shpejt faqen tuaj te internetit për audiencën tuaj, pa marrë parasysh se ku ata janë bazuar, pa prishur bankën dhe ndërkohë që ende ju ofrojnë shumë karakteristika të dobishme, Kinsta janë një e mirë alternativë.

Vizitoni faqen e internetit të Kinsta.

Motori WP

WP Engine janë një nga kompanitë pritëse më të krijuara të WordPress të menaxhuara atje, kështu që nëse jeni duke kërkuar një host me përvojë shumë vjeçare WP Engine sigurisht që i përshtatet faturës.

Në vend se të përqendroheni te një lloj klienti specifik, siç janë projektuesit e internetit, zhvilluesit ose ata që janë të ri për WordPress, WP Engine kanë një listë të veçorive që duhet të tërheqin për një audiencë të gjerë. Me pak fjalë, nëse po përdorni WordPress, atëherë jeni në audiencën e synuar të WP Engine.

HostP i menaxhuar me WordPress me WP Engine

Features

Me kalimin e viteve, WP Engine ka shtuar gjithnjë e më shumë karakteristika të dobishme në planet e tyre. Disa shembuj përfshijnë zgjedhjen e temave me cilësi të lartë nga StudioPress që klientët e tyre të kenë mundësi për të hyrë në, zhvillim dhe organizimin e mjediseve për secilën faqe në internet të pritur, si dhe mundësinë e krijimit të siteve private të transferueshme për klientët.

Ashtu si Kinsta, WP Engine tani përdor gjithashtu Google Cloud Platformën, duke ju dhënë një gamë të gjerë vendndodhjesh të qendrave të të dhënave për të zgjedhur.

Karakteristikat kryesore

Para se të hedhim një vështrim në disa nga tiparet kryesore të WP Engine, këtu janë ato që janë në dispozicion në planet e tyre:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Një shtojcë falas për të ndihmuar me migracionin në faqen e WordPress në WP Engine.
 • Rezervime ditore të faqes në internet.
 • Stanifikimi në internet dhe mjediset e zhvillimit.
 • Qasje në SFTP në hapësirën tuaj në internet.
 • Qasja në bazën e të dhënave përmes phpMyAdmin.
 • Përditësimet e softuerit WordPress të menaxhuar nga WP Engine.
 • Zgjedhja e 13 lokacioneve të qendrave të të dhënave nga e gjithë bota.
 • Mbështetje live 24/7 (mbështetje telefonike dhe biletash e disponueshme në planet më të larta).
 • CDN falas.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite është në dispozicion si një shtesë e paguar.
 • Qasja te temat Premium 35-plus WordPress nga StudioPress.
 • Sitet e pritura në Google Cloud Platform.

Disa nga pikat kryesore të planeve të hostimit të WP Engine përfshijnë:

Temat StudioPress WordPress

Everydo uebfaqe WordPress ka nevojë për një temë, dhe, ndërsa mund të gjeni disa tema të mira falas, opsionet premium zakonisht duken më mirë dhe ju ofrojnë më shumë mundësi për faqen tuaj të internetit. Ndërsa WP Engine kanë fituar StudioPress, klientët e tyre tani marrin hyrje në disa nga temat më të mira të WordPress në dispozicion pa ndonjë kosto shtesë.

Karakteristikat e zhvilluesve-miqësore

Përveç shënjestrimit të pronarëve të rregullt të faqeve të internetit me kopje rezervë automatike dhe azhurnime të softuerit, për të mos përmendur bibliotekën e temave, zhvillimi dhe mjedisi i organizimit që merr secila faqe në internet duhet të ndihmojë WP Engine të tërheqë zhvilluesit dhe koduesit, gjithashtu.

Falë procesit të shpejtë dhe të lehtë për lëvizjen e përmbajtjes midis tre mjediseve, zhvilluesit mund të eksperimentojnë në mënyrë të sigurtë në mjedisin e zhvillimit, të ndajnë punën e tyre kur është gati me klientët ose ekipin e tyre në mjedisin e skenës, pastaj menjëherë t’i shtyni ato ndryshime në mjedisin jetësor kur gjithçka është testuar dhe aprovuar.

Ashtu si Flywheel, WP Engine gjithashtu tani ka një veçori të vendeve të transferueshme që lejon klientët të krijojnë një sit privat që nuk llogaritet në krahasim me lejimin e faqes së planit të tyre. Kjo uebfaqe private mund të ndahet me klientët të cilët mund të marrin në pronësi atë kur është gati të shkojë drejtpërdrejt. Përsëri si Flywheel, nuk është e nevojshme të filloni me një faqe të zbrazët WordPress çdo herë. Përkundrazi, mund të kopjoni shpejt një faqe në internet në sitin e ri për të shërbyer si themel.

Regjistrimi i shkallëzuar i Cloud

Tani që WP Engine po përdor Platformën e Google Cloud si mjedisin e tyre të pritjes, burimet në dispozicion të faqeve të internetit të klientëve të tyre mund të shkallëzohen menjëherë pa ndonjë ndërhyrje. Ashtu si me Kinsta dhe Flywheel – ushtrues të tjerë të menaxhuar të WordPress duke përdorur Google Cloud Platformën – Konsumatorët WP Engine mund të zgjedhin të kenë në internet faqen e tyre të hostuar në një larmi vendesh në të gjithë botën.

Përmbledhje karakteristikash

Edhe pse specializimi mund të jetë i mirë, WP Engine ka zgjeruar apelin e tyre ndërsa kompania është rritur. Bloggerët dhe pronarët e faqeve të vogla që kërkojnë një mjedis të shpejtë dhe të menaxhuar për faqen e tyre të WordPress do të gjejnë tërheqëse WP Engine, si dhe më shumë pronarë të faqeve të teknologjisë që duan të përdorin një qasje praktike për krijimin dhe menaxhimin e faqeve të tyre të internetit.

Testet e Shpejtësisë së Motorit WP dhe Uptime

Fatkeqësisht, WP Engine nuk u përfshinë në testet e Sinjalit Shqyrtues 2019. Sipas uebfaqes së Review Signal, nëse një kompani e njohur nuk përfshihet, ka të ngjarë sepse ata nuk pranuan të marrin pjesë.

Çmimeve

Me planin e fillimit të nivelit të hyrjes me 35 dollarë në muaj, WP Engine janë pak më të shtrenjta se disa nga kompanitë e tjera të menaxhimit të menaxhimit të mbuluar këtu. Sidoqoftë, ju merrni një ruajtje relativisht bujare të 10 GB, një 25,000 pagese mujore për vizita dhe 50 GB bandwidth. Nëse jeni të lumtur të përdorni një nga temat premium StudioPress, do të kurseni para. Gjithashtu, nëse vendosni të paguani çdo vit në vend të muajit, do të merrni dy muaj pritje falas.

Përfundime të motorit WP

Nëse dëshironi të shkoni me një nga emrat më të provuar dhe të testuar në mbajtjen e menaxhuar të WordPress, atëherë WP Engine është vështirë të mposhtet. Sidoqoftë, siç tregon lista e veçorive, ju nuk po paguani vetëm emrin, por hyrjen në disa mjete dhe shtesa vërtet të dobishme për t’ju ndihmuar të krijoni dhe mirëmbani faqen tuaj të internetit WordPress.

Vizitoni faqen e internetit të WP Engine.

volant

Flywheel janë një kompani e menaxhuar WordPress hosting me plane që synojnë krijues të tillë si stilistët dhe agjensitë e internetit. Ndërfaqja e përdoruesit e tabelave të llogarisë Flywheel është me të vërtetë e dizajnuar bukur, kështu që nëse vlerësoni një mjedis të këndshëm pune së bashku me disa tipare mbresëlënëse të pritjes, Flywheel mund të jetë për ju.

Për më tepër, faqet Flywheel janë pritur tani në Google Cloud Platform, dhe ata së fundmi kanë rindërtuar arkitekturën e tyre nga toka lart. Për shkak të kësaj, ju mund të presin një shërbim të shpejtë dhe më elastik të pritjes nga Flywheel, me burimet në dispozicion të faqes tuaj në gjendje të shkallëzojë automatikisht sipas nevojës.

Flywheel Hosted Menaxhuar

Features

Për të ndihmuar Flywheel të apelojë në audiencën e tyre të synuar, planet përfshijnë disa karakteristika interesante për të lehtësuar bashkëpunimin dhe për të ndihmuar ata që menaxhojnë faqe të shumta të klientëve, së bashku me aftësinë për të krijuar zona zhvillimi për projekte në punë në progres..

Karakteristikat kryesore

Kur regjistroheni me Flywheel, ju merrni akses në karakteristikat e mëposhtme:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrim falas në faqen e WordPress në Flywheel.
 • Rezervime ditore të faqes në internet.
 • Mjetet e vënies në skenë dhe klonim.
 • Qasje në SFTP në hapësirën tuaj në internet.
 • Qasja në bazën e të dhënave përmes një ndërfaqe me porosi.
 • Përditësimet e softuerit të menaxhuar të WordPress me azhurnimet e menaxhuara të shtojcave të disponueshme si një shtesë e paguar.
 • Zgjedhja e dhjetë vendndodhjeve të qendrave të të dhënave.
 • 24/7 mbështetje chat live.
 • Nuk ka tarifa të tepërta.
 • Falas përdorim shpejt CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite është në dispozicion në të gjitha planet mbi planin fillestar të nivelit të hyrjes.
 • Sitet e pritura në Google Cloud Platform.

Si dhe karakteristikat standarde, Flywheel ofrojnë disa shtesa që mund t’i gjeni të dobishme:

Projektet në uebfaqe

Për t’ju ndihmuar të kurseni kohë, Flywheel ju lejon të paketoni tema dhe shtojca për të krijuar skica që mund të përdoren sa herë që krijoni një uebfaqe të re të WordPress. Nëse e gjeni veten duke përdorur të njëjtën konfigurim sa herë që filloni një projekt të ri, kjo veçori duhet të ndihmojë – veçanërisht pasi mund të krijoni një plan të shumëfishtë.

Sitet e Klientëve Demo

Flywheel e lehtëson ndërtimin e faqeve të internetit demo të WordPress kur krijoni faqe për klientët tuaj. Ju nuk do të duhet të bëni një pagesë derisa faqja të jetë e gatshme të shkojë drejtpërdrejt, duke ju dhënë një zonë private ku mund të punoni në bashkëpunim me klientët tuaj. Kur klienti juaj është i kënaqur me faqen, ata ose ju mund të bëni një pagesë, dhe faqja do të shkojë drejtpërdrejt.

Mjeti Lokal i Zhvillimit të WordPress-it

Një tjetër veçori që do t’u pëlqejë disenjatorëve dhe zhvilluesve njësoj është mjeti Flywheel Local. Ky program e bën shumë të thjeshtë krijimin e faqeve të internetit lokale WordPress në kompjuterin tuaj.

Për dallim nga një instalim i rregullt lokal i WordPress, Flywheel Local ju lejon të ndani privatisht faqet në të cilat po punoni përmes një lidhjeje live. Ju gjithashtu mund të transferoni me lehtësi përmbajtjen, cilësimet dhe hartimin e uebfaqes tuaj lokale të WordPress në një nga faqet tuaja të pritura nga Flywheel, dhe anasjelltas.

Karakteristikat e bashkëpunimit

Si dhe thjeshtësoni procesin e dhënies së klientëve tuaj në faqet e tyre për të cilat po punoni, lehtë mund të krijoni llogari për anëtarët e ekipit tuaj ose zhvilluesit e tjerë me të cilët po bashkëpunoni. Ndërsa secili përdorues merr emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, nuk ka nevojë të ndani detajet e hyrjes për të siguruar qasje në llogarinë tuaj dhe faqet.

Përmbledhje karakteristikash

Nëse jeni duke punuar me të tjerët ose duke krijuar dhe menaxhuar faqe për klientët, atëherë sigurisht që do t’i vlerësoni tiparet e Flywheel. Si dhe duke mbuluar esencat e menaxhuara të pritjes, të tilla si rezervimet në internet dhe azhurnimet automatike, këto karakteristika shtesë ndihmojnë Flywheel të dalë nga konkursi.

Ju mund t’i shihni detajet e plota në rishikimin tonë të fundit të përdorimit të Flywheel.

Testet e Shpejtësisë së Fluturimit dhe Uptime

Të dhënat për planin Flywheel të nivelit të hyrjes nga Sinjali i Rishikimit nën kategorinë e testimit prej 25 dollarësh në muaj u përdorën në krahasimin tonë të pritjes.

Në një provë Load Storm që shkallëzoi nga 500 deri në 2,000 përdorues që hynin në një sit të pritur nga Flywheel, koha mesatare e përgjigjes ishte 1,790 milisekonda.

Në një provë të Ndikimit në Load që shkallëzoi nga një deri në një mijë përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e ngarkesës maksimale ishte 2,940 milisekonda.

Sipas testeve të WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së faqes Flywheel bazuar në kohën e regjistruar nga 11 vende në të gjithë botën ishte 1.27 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në faqen e pritur të Flywheel, Uptime Robot regjistroi 99.966 përqind në kohën e duhur, dhe StatusCake regjistroi 99.98 përqind në kohën e duhur.

Çmimeve

Planet e menaxhimit të menaxhimit të Flywheel fillojnë me një çmim relativisht të përballueshëm 23 dollarë në muaj kur faturohen çdo vit, dhe shkojnë deri në 266 dollarë në muaj për planin e tyre të Agjencisë më të lartë (megjithëse çmimi mund të ndryshojë në varësi të zgjedhjes suaj të vendndodhjes së serverit). Flywheel gjithashtu ofron plane me porosi për ata që kanë nevojë për një shërbim pritës të ndaluar.

Pas një rifreskimi të kohëve të fundit të planeve të tyre, plani i nivelit të hyrjes Flywheel tani është më tërheqës sesa ishte më parë, falë një rritje të shtesave. Në planin fillestar, tani ju merrni akses në 5 GB hapësirë ​​ruajtëse, 50 GB bandwidth, dhe aftësinë për të marrë 25,000 vizita në muaj.

Nëse doni të pritni shumë faqe në internet WordPress në një llogari, përfshirë faqet tuaja dhe faqet e klientëve, do të duhet të zgjidhni ose planin e pavarur ose të agjencisë, ku çmimet fillojnë me 105 dollarë në muaj për të parët dhe 266 dollarë në muaj për këtë të fundit.

Përfundimi i fluturave

Flywheel me siguri ia vlen të shtoni në listën e ngushtë tuaj nëse kërkoni një pritës që ka përvojë në punën me projektuesit, zhvilluesit dhe agjensitë dhe i kupton nevojat e tyre.

Nëse jeni duke bashkëpunuar me klientë ose dëshironi një mënyrë të lehtë dhe miqësore për të demonstruar faqet që po krijoni për ta, atëherë ndërfaqja elegant dhe Flywheel dhe mjetet shtesë e bëjnë tërë procesin shumë të drejtpërdrejtë.

Gjithashtu, nëse në të kaluarën keni konsideruar hostimin e faqes tuaj me Flywheel, miratimi i tyre i kohëve të fundit i Platformës Google Cloud duhet të ju bindë të hidhni një vështrim tjetër.

Vizitoni faqen e internetit të Flywheel.

Pressable

Shpresë e shtypur për tu dalluar nga konkurrenca duke ofruar të gjitha tiparet e menaxhimit të njëjtë me WordPress të menaxhuar si kompanitë e tjera në këtë fushë, por gjithashtu të kenë një fokus më të fortë në ofrimin e një shërbimi të jashtëzakonshëm dhe mbajtjen e klientëve të tyre të lumtur.

Si pjesë e angazhimit të tyre për shërbimin ndaj klientit, ekipi Pressable do t’ju mbështesë personalisht kur bëhet fjalë për migrimin e faqes tuaj në serverat e tyre ose krijimin e faqes tuaj të parë të WordPress. Ata gjithashtu kanë disa karakteristika të tjera që synojnë t’ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga faqja e internetit tuaj WordPress.

Pritja e menaxhuar me presion të WordPress

Features

Karakteristikat thelbësore të Pressable krahasohen mirë me kompanitë e tjera të menaxhuara WordPress të menaxhuara – me disa shtesa për t’i ndihmuar ata të mbështesin klientët e tyre në mënyrë më efektive sesa konkursi.

Karakteristikat kryesore

Konsumatorët në Pressable marrin akses në karakteristikat e mëposhtme për faqet e tyre të internetit të WordPress:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrimi falas në faqen e WordPress në Pressable.
 • Rezervime ditore të faqes në internet.
 • Skenimi i faqes në internet.
 • Qasje në SFTP në hapësirën tuaj në internet.
 • Qasja në bazën e të dhënave përmes phpMyAdmin.
 • Përditësimet e softuerit WordPress të menaxhuar nga Pressable.
 • Qendra e vetme e të dhënave e vendosur në San Antonio, Texas.
 • Mbështetje 24/7 e biletave (mbështetja e bisedës nuk është e disponueshme në planin e nivelit të hyrjes).
 • CDN falas.
 • HTTP / 2.0.
 • Ruajtje dhe bandë e pakufizuar e bandës (vetëm një ndihmë për vizita).
 • WordPress Multisite.
 • Përzgjedhja e temave të WordPress të disponueshme përmes integrimit Jetpack.

Disa nga pikat kryesore të planeve të presimit të presionit përfshijnë:

Stërvitja e personalizuar

Kur regjistroheni në Pressable, ju do të caktoni një kontakt personal në ekipin e tyre mbështetës. Ideja është që të kesh një pikë kontakti të qëndrueshme e bën më të lehtë zgjidhjen e çdo çështje që mund të lindë me faqen tënde të WordPress-it.

Nëse kjo lloj marrëveshje ju drejtohet, ose nëse nuk jeni të sigurt për fillimin e një uebfaqe të re të WordPress ose migrimin e një siti ekzistues në një host të ri, atëherë Pressable mund të jetë një kompani për të eksploruar më tej.

Trajnimi i WordPress

Një veçori tjetër që tregon përkushtimin e Pressable për kënaqësinë e klientit është seria e mësimeve video WP101 ku të gjithë klientët kanë akses. Ne kemi rishikuar WP101 më parë, por është një seri videosh të transmetuara që ju ecin nëpër karakteristikat kryesore të WordPress, si dhe disa nga gjërat e tjera që mund të bëni me këtë softuer të internetit.

Normalisht, ju do të duhet të paguani për qasje në mësimet video video WP101, por me Pressable përfshihet me planet e tyre të pritjes pa ndonjë kosto shtesë.

Premium Jetpack

Konsumatorët me presion gjithashtu marrin qasje në shërbimin Jetpack Premium, i cili vlen 99 dollarë në muaj. Me Jetpack që funksionon në faqen tuaj, mund të aktivizoni veçori të tilla si skanime të sigurisë së përditshme me rezolucione automatike të një numri të madh çështjesh, mjete të marketingut të përmbajtjes siç është një miniaplikacion i postimeve të lidhura dhe kopjime të përmirësuara të faqes në internet.

Të gjitha këto mund të ndihmojnë për ta bërë më të lehtë drejtimin dhe menaxhimin e një faqe në internet WordPress.

Përmbledhje karakteristikash

Shtë e vështirë të kualifikohen pretendimet e Pressable për të qenë hosti më i drejtuar nga klienti i menaxhuar WordPress atje. Sidoqoftë, pasi të kontrollojnë tiparet e tyre, ato sigurisht ofrojnë shtesa të dobishme që shumica e hosteve të tjerë nuk i japin, ndërsa mbulojnë edhe gjërat thelbësore të gjetura diku tjetër. Sidoqoftë, mungesa e mbështetjes për biseda live 24/7 në planin e nivelit të hyrjes mund të mos i pëlqejë të gjithëve.

Testet e Shpejtësisë së Shtypshme dhe Uptime

Plani nga Pressable testuar nga Review Signal ishte opsioni Personal $ 25, duke e vendosur këtë pritës në kategorinë 25 deri 50 dollarë në muaj.

Ekipi i Rishikimit të Sinjalit regjistroi një kohë mesatare të përgjigjes prej 457 milisekonda në provën Load Storm që shkallëzoi nga 500 deri në 2000 përdorues që hyjnë në sitin e pritur nga Pressable.

Në një provë të Ndikimit të ngarkesës që shkallëzoi nga një deri në një mijë përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e ngarkesës maksimale ishte 758 milisekonda.

Sipas testeve të WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së faqes Pressable bazuar në kohën e regjistruar nga 11 vende në të gjithë botën ishte 2.14 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në sitin e pritur nga Pressable, Uptime Robot regjistroi 100 përqind në kohë dhe StatusCake regjistroi 99,96 përqind për kohën e duhur.

Çmimeve

Planet e Pressable fillojnë nga 25 dollarë në muaj për planin e tyre personal dhe shkojnë deri në 3,000 dollarë në muaj për planin e tyre VIP 4. Planet e personalizuara gjithashtu mund të ndërtohen nëse nevojat tuaja nuk përputhen me asnjë nga opsionet e paracaktuara.

Për dallim nga disa nga opsionet e tjera në këtë udhëzues, plani i nivelit të hyrjes 25 $ nga Pressable ju lejon të krijoni deri në pesë uebfaqe të WordPress, në vend se vetëm një. Do të duhet të ndani kompensimin tuaj prej 60,000 pamjeve mujore të faqeve midis atyre pesë siteve, por nëse dëshironi të pritni shumë site në një llogari, ruajtja e pakufizuar dhe gjerësia e bandës duhet të vijë në dispozicion.

Zbritjet janë të disponueshme nëse vendosni të paguani çdo vit në vend të muajit, dhe ka një garanci të kthimit të parave 90-ditore, kështu që ju mund të shihni vetë nëse shërbimi i klientëve me presion jeton deri në pretendimet e marketingut.

Përfundim i shtypshëm

Të shtypshëm kanë të drejtë kur deklarojnë se shumica e hosteve më të mirë të menaxhuar të WordPress ofrojnë të njëjtin tipar karakteristikash, kështu që është mirë të shohësh që ata janë duke u përpjekur në mënyrë aktive të dalin nga turma duke ofruar shtesa klientët e tyre duhet t’i gjejnë të dobishëm.

Vizitoni faqen në internet.

SiteGround

Disa mund të mos e konsiderojnë SiteGround si një kompani të vërtetë të menaxhuar të WordPress-it të menaxhuar, pasi ato ofrojnë pritje për një gamë të faqeve të ndryshme të internetit përveç atyre të mundësuar nga WordPress. Sidoqoftë, ata meritojnë një vend në këtë udhëzues pasi ato gjithashtu kanë disa plane të pritura të mirëpritura dhe të konsideruara mirë të menaxhuara të WordPress së bashku me hostimin e tyre relativisht të ulët me kosto të ulët të përbashkët..

SiteGround WordPress Hosting

Features

Ju merrni shumë për paratë tuaja kur zgjidhni një nga planet e menaxhuara të mbajtjes së WordPress nga SiteGround, veçanërisht në krahasim me disa nga opsionet e tjera në këtë udhëzues.

Nëse vendosni të shkoni me SiteGround, do të keni të bëni me një kompani të madhe pritëse, e cila ju mundëson qasje në shumë burime, duke përfshirë një bibliotekë gjithëpërfshirëse të dokumentacionit në internet, tavolinat e ndihmës me staf të mirë dhe përvojën që vjen nga pritja e mijëra personave të vendeve të të gjitha formave dhe madhësive. Edhe pse për disa, ideja për të besuar në faqen tuaj të internetit me një kompani më të vogël, më shumë butik mund të preferohet.

Karakteristikat kryesore

Ja një vështrim në karakteristikat thelbësore Konsumatorët e SiteGround marrin qasje përpara, përpara se të kalojmë në pikat kryesore të kësaj kompanie:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrimi falas në faqen e WordPress në planet e nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë (kjo nuk është e disponueshme në planin e nivelit të hyrjes, por një shtesë shtesë është në dispozicion për të ndihmuar me migracionin, dhe funksionon mirë).
 • Rezervime ditore të faqes në internet dhe kopje rezervë të kërkesave për planet e nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë.
 • Skenë në uebfaqe në planet e nivelit të mesëm dhe të nivelit të lartë.
 • Qasje në SFTP në hapësirën tuaj në internet.
 • Qasja në bazën e të dhënave përmes phpMyAdmin.
 • Përditësimet e softuerit WordPress të menaxhuar nga SiteGround me azhurnime opsionale të shtojcave.
 • Zgjedhja e katër lokacioneve të qendrave të të dhënave në tre kontinente.
 • Mbështetje 24/7 përmes mbështetjes së bisedës, telefonit dhe biletave në të gjitha planet.
 • CDN falas.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite është në dispozicion në të gjitha planet.

Disa nga pikat kryesore të planeve të hostimit të SiteGround përfshijnë:

24/7 Mbështetje

Të gjitha kompanitë më të mira të menaxhuara me WordPress ofrojnë mbështetje gjatë gjithë ditës, në ndonjë formë, por është e rrallë të shohësh mbështetje bisede live, biletë dhe telefon në dispozicion në të gjitha planet, përfshirë opsionet e nivelit të hyrjes. Si një përdorues i SiteGround, është e saktë të thuash që kanali i bisedës live është shumë i përgjegjshëm dhe stafi është shumë i dobishëm kur bëhet fjalë për zgjidhjen e çështjeve dhe përgjigjen e pyetjeve.

Përditësime automatike të WordPress dhe rezervë

Edhe në planin e hyrjes me çmim relativisht të ulët, klientët e SiteGround marrin qasje në disa veçori të dobishme të menaxhimit të menaxhuar. Përditësimet në softuerin WordPress janë kujdesur si paracaktuar, dhe ekziston gjithashtu mundësia e lejimit të SiteGround të trajtojë azhurnimet e shtojcave. Uebfaqja juaj do të kopjohet automatikisht çdo ditë nëse zgjidhni SiteGround, megjithëse nëse jeni në planin e nivelit të hyrjes, do të duhet të paguani një tarifë për të rivendosur një kopje rezervë.

Wizard për konfigurimin e faqes në internet të WordPress

Nëse nuk jeni i ri në WordPress, atëherë do të vlerësoni që jeni në gjendje të keni para-instaluar WordPress në llogarinë tuaj të pritjes kur të regjistroheni. Jo vetëm kaq, por gjithashtu keni akses në veçorinë e SiteGround WordPress Starter që ju përcjell procesin e konfigurimit të faqes tuaj, zgjedhjen e një teme dhe mundësimin e disa shtojcave të dobishme. Uebfaqet e pritura të SiteGround gjithashtu kanë një pult opsional me porosi që synon të thjeshtojë procesin e administrimit të një faqe WordPress.

Përmbledhje karakteristikash

Me planet që mbulojnë faqet e internetit dhe audiencën e të gjitha madhësive, ka shumë hapësirë ​​për tu rritur përmes planeve të SiteGround pasi rriten nevojat tuaja. Sidoqoftë, plani i tyre i nivelit të hyrjes është një mënyrë me vlerë të mirë për të shijuar shumë nga gjallërimet e hostimit të menaxhuar të WordPress, përfshirë qasjen në mbështetje 24/7 nëpër tre kanale, dhe shumë dokumente të dobishme.

Nëse doni të dini më shumë rreth këtij hosti, mund të shihni një përmbledhje të hollësishme të planeve, tipareve dhe performancës së tyre në SiteGround StartUp, GrowBig dhe GoGeek.

Testet e Speed ​​Speed ​​and Uptime SiteGround

Siç u përmend, SiteGround ka shumë plane të ndryshme në një varg pikash çmimesh. Për këtë udhëzues, të dhënat e përdorura ishin nga Sinjali i Rishikimit nën kategorinë 25 dollarë në muaj, i cili testoi planin GrowBig të nivelit të mesëm të SiteGround me 19,95 $ në muaj. Edhe pse ky plan renditet si 19,95 dollarë në muaj, klientët e rinj aktualisht mund ta marrin atë me 5,95 $ në muaj për faturën e tyre të parë deri në 36 muaj.

Në këto teste, ekipi i Signal Signal regjistroi një kohë mesatare të përgjigjes prej 407 milisekonda në provën Load Storm që shkallëzoi nga 500 deri në 2000 përdorues që hynin në sitin e provës të pritur nga SiteGround.

Në një provë të Ndikimit në Load që shkallëzoi nga një deri në një mijë përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e ngarkesës maksimale ishte 754 milisekonda.

Sipas testeve të WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së sitit SiteGround bazuar në kohën e regjistruar nga 11 lokacione në të gjithë botën ishte 1.43 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në sitin e organizuar nga SiteGround, Uptime Robot regjistroi 99.993 përqind në kohën e duhur, dhe StatusCake regjistroi 100 përqind kohë të zgjuar.

Ju mund të shihni se si këto rezultate krahasohen me hostet e tjerë të menaxhuar të WordPress-it në këtë udhëzues në seksionin e mbledhjes së rezultateve të testit pranë fundit të këtij artikulli.

Çmimeve

Planet e pritjes të menaxhuara të SiteGround fillojnë me 11,95 dollarë në muaj për planin fillestar të nivelit të hyrjes.

Sidoqoftë, për të hyrë në shumicën e tipareve të menaxhimit të sitit të menaxhuar nga SiteGround, rekomandohet plani i nivelit të mesëm 19,95 $ GrowBig. Vlen të përmendet përsëri që SiteGround ofron disa zbritje të thella për klientët e rinj, duke ulur çmimin e planit të GrowBig në vetëm 5,95 dollarë për faturën tuaj të parë deri në 36 muaj në gjatësi.

Zgjedhja e planit GrowBig ju jep mundësinë të krijoni një numër të pakufizuar të faqeve të internetit të WordPress në llogarinë tuaj. Ju gjithashtu merrni 20 GB hapësirë ​​ruajtëse dhe bandë të paketuar me planin e krijuar për të trajtuar rreth 25,000 vizita mujore në të gjitha faqet tuaja.

Përfundimi i sitit rrethues

SiteGround ofron vlera të mira, të pasura me karakteristika të menaxhuara të WordPress të menaxhuara me pagesa bujare. Puristët mund të mos jenë të kënaqur me përfshirjen e tyre në këtë udhëzues, pasi ato nuk janë një kompani pritëse vetëm për WordPress, por, për pothuajse të gjithë të tjerët me kërkesa më pak të kërkuara, ia vlen të hedhin një vështrim nga afër.

Vizitoni faqen e internetit të SiteGround.

Panteon

Si dhe tiparet e gjetura në planet tipike të menaxhimit të WordPress të menaxhuar, Pantheon gjithashtu ka një numër mjetesh dhe shërbimesh të përqendruara drejt zhvilluesve që zgjerojnë apelin e tyre. Disa shembuj përfshijnë: Zhvillimin, provën dhe mjediset e gjalla për secilin sit; mjetet e kontrollit të versionit për gjurmimin e ndryshimeve ndërmjet mjediseve; dhe raportim i përparuar i faqes për të ndihmuar zhvilluesit të monitorojnë, riparojnë dhe optimizojnë faqet e tyre në mënyrë më efektive.

Krahas planeve të hostimit të WordPress, Pantheon gjithashtu ka plane të optimizuara WooCommerce për këdo që drejton një dyqan online duke përdorur WordPress.

Imazhi i Panteonit

Features

Pantheon janë një zgjedhje popullore me zhvilluesit, dhe lista e tyre e veçorive pasqyron këtë. Një nga pikat kryesore në këtë drejtim është disponueshmëria e New Relic dhe aftësia e saj për të ofruar analiza dhe raportime të thelluara në internet. Falë kësaj, përmirësimi i performancës së sitit dhe gjetja dhe rregullimi i çështjeve në mjediset e zhvillimit dhe testimit përpara se ato të shtyhen në faqen live është diçka që është në dispozicion për klientët e Pantheon.

Karakteristikat kryesore

Para se të shohim disa nga aspektet më interesante të Pantheon, këtu janë një përmbledhje e shpejtë e tipareve thelbësore që janë në dispozicion në të gjitha planet e tyre:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrimet e menaxhuara të uebfaqes WordPress në Pantheon.
 • Rezervime të automatizuara të natës në internet dhe kopje rezervë manuale.
 • Zhvillim, provë dhe ambiente të gjalla për secilën faqe në internet – me kontrollin e versionit.
 • Përditësimet e softuerit dhe pluginave të WordPress të menaxhuara nga Pantheon.
 • Qendra e të dhënave në Iowa, SH.B.A. me CDN globale të përfshira në të gjitha planet dhe opsionin e serverit evropian për klientët e Ndërmarrjes.
 • Mbështetje 24/7 përmes mbështetjes së bisedës live, telefonit, biletave dhe konferencave video në të gjitha planet.
 • Përdorimi falas i CDN globale i siguruar nga Fastly.
 • WordPress Multisite.
 • Uebfaqet e hostuara në Google Cloud Platform.

Disa nga pikat kryesore të planeve të mbajtjes së hostuar nga Pantheon WordPress përfshijnë:

Menaxhimi i Portofolit të Uebfaqeve WordPress

Nëse do të menaxhoni shumë faqe në internet të WordPress, veçoria e Menaxhimit të Portofolit të Pantheon duhet të jetë me interes. E quajtur Upstreams, kjo veçori lejon menaxhimin e centralizuar të shumë faqeve të internetit të WordPress-it.

Edhe pse nuk është i disponueshëm si standard në planet e nivelit të hyrjes, nëse ideja e ndërtimit të shablloneve në uebfaqe për t’ju ndihmuar të krijoni shpejt site të reja tingëllojnë tërheqëse, si dhe aftësinë për të shtyrë ndryshimet në të gjitha ato faqe menjëherë, atëherë kjo është një arsye të hedhim një vështrim më të afërt në Pantheon.

Mjete profesionale për zhvillues

Siç u përmend, klientët e Pantheon kanë qasje në një përzgjedhje të mirë të mjeteve dhe veçorive të përqendruara në zhvillues. Si dhe raportimi i Relic i Ri që ndihmon në optimizimin e faqes së internetit të përmendur më parë, gjithashtu ka kërkime me tekst të plotë të përmbajtjes dhe dokumenteve përmes Solr në planet e Performancës.

Mbrojtja e tepërt

Në qoftë se nuk jeni në planin themelor të nivelit të hyrjes, nuk ka nevojë të shqetësoheni për problemet e faturimit nëse faqja juaj e internetit merr një goditje të trafikut një herë, pasi të gjitha planet e Performancës së Pantheon përfshijnë Mbrojtjen e Ujit. Për klientët në Planin Themelor, tarifat e tepërta janë 2.50 dollarë për mijë vizita për periudhën e faturimit. Sidoqoftë, ndryshe nga disa pritës të tjerë të menaxhuar, nuk ka kufij të brezit për asnjë nga planet e Pantheon.

Përmbledhje karakteristikash

Karakteristikat Pantheon mbështesin pretendimet e tyre për të qenë një kompani pritëse e menaxhuar me WordPress të menaxhuar nga zhvilluesit. Nëse do të bëni shumë punë në faqen tuaj, të tilla si redaktimin e kodit, testimin e shtojcave të reja dhe detyra të tjera përveç krijimit të përmbajtjes, duke qenë në gjendje të lëvizni shpejt të dhënat midis tre mjediseve të ndryshme, si dhe karakteristikave të tjera të zhvilluesit , bëjeni Pantheon një host që mund të dëshironi ta konsideroni.

Testet e Shpejtësisë së Pantheonit dhe Uptime

Për testet e Sinjalit Shqyrtues të përdorur në këtë krahasim, plani Pantheon Basic në nivelin e hyrjes 50 $ në muaj është testuar në kategorinë 25 deri 50 $ në muaj.

Gjatë testit Load Storm që shkallëzoi nga 500 deri në 2000 përdorues që hyjnë në sitin e pritur nga Pantheon, një kohë mesatare e përgjigjes prej 134 milisekonda u regjistrua nga ekipi i Signal Signal.

Në testin Load Impact që shkallëzoi nga një deri në një mijë përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e pikut të ngarkesës ishte 28 milisekonda.

Sipas rezultateve të testeve WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së sitit Pantheon bazuar në kohën e regjistruar nga 11 lokacione në të gjithë botën ishte 0.82 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në sitin e pritur nga Pantheon, Uptime Robot dhe StatusCake të dy regjistruan 100 përqind në kohën e duhur.

Çmimeve

Plani Basic Pantheon është në dispozicion për 50 dollarë në muaj dhe përfshin 25,000 vizita mujore, 125,000 faqe të servuara dhe 20 GB depo. Ju mund të presë deri në pesë fusha në këtë plan, dhe nuk ka kufij bandwidth.

Sidoqoftë, nëse dëshironi të përdorni disa nga karakteristikat më interesante, të tilla si monitorimi i performancës së Re Relic, Mbrojtja e Ujit dhe kërkimi me tekst të plotë, ju do të duhet të zgjidhni një nga planet e Performancës që fillojnë me 175 dollarë në muaj.

Përfundimi i Panteonit

Për këdo që ka nevojë për qasje në tiparet e përqendruara nga zhvilluesi i planeve të Performancës dhe është i gatshëm të paguajë çmimet e tyre më të larta, Pantheon mund të jetë një zgjidhje e shkëlqyeshme.

Nëse karakteristikat e planit bazë të hyrjes në Pantheon plotësojnë kërkesat tuaja, megjithatë, mund të gjeni që Flywheel, Kinsta dhe WP Engine ofrojnë vlerë më të mirë për para.

Sidoqoftë, edhe nëse po kërkoni një plan pritjeje të menaxhuar në nivelin e hyrjes, Pantheon ka disa karakteristika që nuk janë në dispozicion gjerësisht diku tjetër, prandaj sigurohuni që të eksploroni saktësisht ato që ata kanë për të ofruar përpara se të mos pranoni planin e tyre themelor.

Vlen gjithashtu të theksohet se Pantheon ju lejon të regjistroheni falas dhe të krijoni një sit në të cilin mund të punoni përpara se të jeni gati për të filluar pagesa dhe për ta bërë atë të shkojë drejtpërdrejt. Kjo do t’ju japë një mundësi të mirë për të përmasuar tiparet e këtij hosti.

Vizitoni faqen e internetit të Pantheon.

Presslabs

Planet e menaxhimit të PressLabs të WordPress nuk janë të lira, por edhe plani i tyre i nivelit të hyrjes ka një ndihmë bujare për shikimin e faqeve. Ata gjithashtu pretendojnë se janë ekspertë në trajtimin e konfigurimeve më komplekse të WordPress. Kjo, e kombinuar me karakteristikat e tyre të tjera, e bën Presslabs një kompani që pronarët e faqeve të internetit me trafik të lartë mund të dëshirojnë të zgjedhin si hostin e tyre.

Imazhi i shtypësve

Features

Ndërsa Presslabs janë përqendruar në mbajtjen e faqeve në internet komplekse dhe të zënë, ata u ofrojnë klientëve të tyre mjete të dobishme për monitorimin dhe optimizimin e faqeve të tyre. Një pjesë e kësaj përfshin nxjerrjen e të dhënave nga regjistrat e tyre dhe prezantimin e tyre në formate që janë më të lehtë për tu kuptuar dhe interpretuar sesa të dhënat e papërpunuara..

Për shkak të kësaj, ju shpejt mund të shihni informacione të tilla si numërimi i pyetjeve, pyetjet e ngadalta dhe përdorimi i kujtesës për faqen tuaj të internetit dhe përbërësit e tij. Pra, nëse po kërkoni një host që do t’ju ndihmojë të jeni aktiv kur bëhet fjalë për përmirësimin e performancës së faqes tuaj të internetit, këto karakteristika të Presslabs duhet të jenë tërheqëse.

Karakteristikat kryesore

Si dhe veçoritë e monitorimit të performancës dhe optimizmit, Presslabs mbulojnë të gjitha elementet thelbësore:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrimi falas në faqen e WordPress në Presslabs.
 • Rikthim automatik i faqes në internet çdo 15 minuta.
 • Mjedisi në skenë i faqes në internet.
 • Qasje Gitea në hapësirën tuaj të internetit (pa qasje në SFTP).
 • Nuk ka qasje të drejtpërdrejtë në bazën e të dhënave.
 • Përditësimet e softuerit të menaxhuar me WordPress.
 • Zgjedhja e nëntë vendndodhjeve të qendrave të të dhënave.
 • Mbështetje përmes postës elektronike gjatë orarit të punës dhe mbështetje telefonike urgjente për çështje kritike.
 • CDN brenda shtëpisë me një bandë të pakufizuar në të gjitha planet.
 • HTTP / 2.0.
 • Njëqind për qind marrëveshje për nivelin e shërbimit në uebfaqen publike (SLA).

Disa nga pikat kryesore nga Presslabs përfshijnë:

Mbështetje për Botuesit Pro

Pika kryesore e ndryshimit të Presslabs është përqendrimi i tyre në ato që ata i quajnë botues pro. Pra, nëse faqja juaj ka shumë trafik, pavarësisht nëse janë vizitorët unikë ose pamjet e shumëfishta të faqeve për vizitë, planet e Presslabs janë optimizuar për të përmbushur kërkesat tuaja.

Studime të Rastit dhe Dokumentim

Për ata që duan të hulumtojnë me të vërtetë opsionet e tyre përpara se të bëjnë një zgjedhje, në vend se thjesht të regjistroheni me një host që plotëson buxhetin e tyre, faqja e internetit e Presslabs ka shumë informacione në lidhje me mjedisin e tyre të hostimit të WordPress, si dhe studimet e rasteve të klientëve për t’ju ndihmuar të merr një vendim.

Përmbledhje karakteristikash

Pas hulumtimit të Presslabs, duket se ato janë të përshtatshme për faqe të rëndësishme të trafikut të lartë. Mjetet e raportimit dhe monitorimit të cilave ju keni akses, si dhe karakteristika të tilla si kopjime të shpeshta dhe gjerësi të pakufizuar të CDN, vërtetojnë pretendimet e tyre se janë një host për botuesit profesionistë. Sidoqoftë, mungesa e 24/7 telefonit ose mbështetja e bisedës live mund të jetë një tregtar për disa.

Testet e Speed ​​Speed ​​dhe Uptime

Ndërsa Presslabs kanë një plan të botimit të nivelit të 99 $ në muaj në muaj, Ekipi i Rishikimit të Sinjalit testoi Presslabs 2,500 dollarë në muaj planin e ndërmarrjes në kategorinë e provës së ndërmarrjes.

Në kategorinë Enterprise, numri i përdoruesve që hyjnë në sit në provën Load Storm shkallëzoi nga 500 në 10,000, dhe një kohë mesatare e përgjigjes nga 208 milisekonda u regjistrua për sitin e pritur nga Presslabs.

Në testin e Ndikimit të kategorisë së Ndërmarrjeve që shkallëzoi nga një deri në 5000 përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e ngarkesës maksimale të faqes Presslabs ishte 170 milisekonda.

Sipas testeve të WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së faqes Presslabs, bazuar në kohën e regjistruar nga 11 vende në të gjithë botën, ishte 0.74 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në sitin e Presslabs, Uptime Robot dhe StatusCake të dy regjistruan 100 përqind në kohë.

Çmimeve

Planet e Presslabs fillojnë me 99 dollarë në muaj për planin e botuesit në nivelin e hyrjes, i cili ka një page relativisht të lartë të shikimeve të lejuara prej 150,000. Bandwidth, duke përfshirë përdorimin e CDN, është i pa matur, dhe ju gjithashtu merrni 5 GB depo për faqen tuaj të internetit dhe skedarët e saj. Ka një shtesë të veçantë për bazën e të dhënave, e cila është 500 MB në planin e Botuesit.

Pas planit të botuesit në nivelin e hyrjes, ekzistojnë planet e Publisher Plus dhe Publisher Pro, dhe çmimet e tyre fillojnë me 299 dollarë dhe 599 dollarë respektivisht në muaj. Këto çmime më të larta përfshijnë shikime më të mëdha të faqeve, lejimin e ruajtjes dhe bazës së të dhënave, si dhe mbështetje për WordPress Multisite. Shtë interesante, WooCommerce mund të përdoret vetëm në planin e nivelit të lartë Publisher Pro.

Nëse e tejkaloni lejimin e shikimit të faqes tuaj, normat e mbipeshës fillojnë me 0.30 dollarë për çdo mijë pamje shtesë të faqes.

Ashtu si shumë nga ofruesit më të mirë të menaxhimit të WordPress-it, Presslabs ofrojnë një shërbim të ndërmarrjeve me porosi që mund të përshtaten për të përmbushur nevojat e secilit klient.

Përfundimi i listave të shtypit

Me planin e tyre të nivelit të hyrjes duke filluar nga 99 dollarë në muaj, dhe duke patur një lejim relativisht të lartë prej 150,000 faqesh për të parë page dhe gjerësi bande të pakufizuar, Presslabs duhet të jenë me interes për pronarët e faqeve të internetit të zënë. Përveç kësaj, ata gjithashtu kanë të gjitha karakteristikat që ju prisni nga një kompani premium pritëse WordPress – plus disa mjete të dobishme monitorimi.

Nëse doni të provoni Presslabs pa bërë një pagesë, mund të regjistroheni për një llogari të zhvilluesit falas dhe të filloni punën në faqen tuaj. Nëse jeni të kënaqur me shërbimin, mund të regjistroheni në një plan dhe ta bëni faqen në dispozicion publik.

Vizitoni faqen e internetit të Presslabs.

Pagely

Pagely ishin e para kompani që ofruan hostimin e menaxhuar të WordPress, dhe, megjithëse nuk u përfshinë në testet më të fundit të Signal Review, ata patjetër që meritojnë një vend në çdo artikull në lidhje me këtë lloj shërbimi.

Tani përqendrohemi në ofrimin e një hosti të nivelit të lartë. Mimet e tyre fillojnë nga 199 dollarë në muaj për planet e VPS dhe shkojnë deri në 20,000 dollarë në muaj për planet e tyre Pulsar.

Kjo mund të duket e shtrenjtë, por nëse faqja juaj e internetit kërkon që paratë e blerjes më të mira mund të blihen, dhe dëshironi të bashkoheni me kompanitë kryesore që i besojnë faqes së tyre me Pagely, përfshirë Disney, Booking.com dhe Experian, ky host meriton vëmendjen tuaj.

Imazhi i faqes

Features

Me Pagely, fokusi është në ofrimin e performancës më të mirë të mundshme për faqen tuaj të internetit. Ofrimi i pritjes për të gjitha llojet e faqeve të internetit të WordPress, përfshirë dyqanet WooCommerce dhe botuesit e përmbajtjes së mediave, si video, Faqely ia vlen të merren parasysh nëse buxheti juaj mund t’i përshtatë planet e tyre.

Karakteristikat kryesore

Si një host i nivelit të lartë, Shtëpi synon të sigurojë gjithçka që mund të ketë nevojë për uebfaqen tuaj, përfshirë:

 • Certifikatë falas SSL.
 • Migrim falas në faqen e WordPress në Pagely.
 • Kopje rezervë automatike të faqes në internet.
 • Mjedisi në skenë i faqes në internet.
 • Qasje në SFTP në hapësirën tuaj në internet.
 • Qasje në bazën e të dhënave përmes phpMyAdmin ose një klient të largët MySQL.
 • Menaxhuar programet WordPress dhe azhurnimet e shtojcave.
 • Zgjedhja e 14 vendndodhjeve të qendrave të të dhënave.
 • Biseda live dhe mbështetja e Slack gjatë orarit të punës, dhe mbështetja e biletave 24/7 (mbështetje telefonike e disponueshme në planet e zgjedhura).
 • AWS CloudFront CDN në të gjitha planet.
 • HTTP / 2.0.
 • 100 përqind garanci në dispozicion të faqes në internet.
 • Faqet e klientëve të pritur në arkitekturën e Shërbimit Ueb Amazon (AWS).

Disa nga pikat kryesore të shërbimit të mbajtjes së faqeve të administruara Pagely përfshijnë:

Optimizimi i Performancës

Për të siguruar që uebfaqja juaj të jetë e shpejtë dhe e sigurt, kujdesuni që të bëni Page 2 për optimizimin e performancës dhe rishikimet e kodeve, si dhe menaxhimin e softuerit WordPress dhe azhurnimet e shtojcave. Ata kanë grupin e tyre të mjeteve për caching të internetit, optimizimin e imazhit dhe sigurimin e sigurisë së rrjetit.

Përshtatëse për nevojat e klientit

Relativelymimet fillestare relativisht të larta të planeve Pagely do të thotë që ata mund të përshtatin shërbimin e tyre për të përmbushur nevojat e secilit klient. Nëse mendoni se keni nevojë për kërkesa ose komplekse të pritjes, deklaroni qartë se ata do të punojnë me ju për të siguruar një zgjidhje që plotëson kërkesat tuaja.

Përdorimi i Arkitekturës së Shërbimeve Ueb në Amazon

Ndërsa disa pritës të menaxhuar të WordPress, të tilla si Flywheel dhe Kinsta, tani janë duke përdorur Google Cloud Platformën, Pagely kanë partnerizuar me Shërbimet Ueb Web për të ofruar host cloud në një infrastrukturë të përparme.

Përmbledhje karakteristikash

Në qoftë se me të vërtetë nuk kërkoni më të mirën për sitin tuaj, Pagely nuk janë për blogerët fillestarë dhe pronarët e faqeve të vogla të internetit.

Por nëse i keni tejkaluar aranzhimet tuaja aktuale të pritjes, atëherë Pagely keni gjithçka në vend për të siguruar që faqja juaj e internetit të menaxhohet mirë, e shpejtë dhe e sigurt.

Testet e Shpejtësisë dhe Uptime Faqe

Siç u përmend, Pagely nuk u përfshinë në testet e pritjes së Sinjalit Shqyrtues 2019, kështu që nuk ka të dhëna për shpejtësinë dhe kohën e duhur. Sidoqoftë, bazuar në reputacionin e tyre, listën e klientit dhe grupin e karakteristikave, nuk duhet të keni dyshime për performancën e tyre.

Çmimeve

Planet VPS Pagely janë opsionet e tyre të pritjes në nivelin e hyrjes, dhe çmimet fillojnë me 199 dollarë në muaj. Në planin VBurst 1, mund të instaloni deri në pesë raste të WordPress, me 30 GB hapësirë ​​ruajtjeje, 20 GB bandwidth dhe 150 GB përdorim të CDN. Për dallim nga shumë hoste të tjerë, Pagely mos e kufizoni numrin e shikimeve të faqeve ose vizitat që mund të marrë faqja juaj.

Pas planeve të VPS, ekziston niveli i Ndërmarrjes i cili fillon me 2.500 dollarë në muaj, dhe më pas niveli Pulsar i Botuesit Elite i cili fillon me 20,000 dollarë në muaj. Nëse këto opsione nuk ofrojnë energji të mjaftueshme për faqen tuaj të internetit, pritja e lëshuar së shpejti nga NorthStack Server pa server mund të jetë ajo që po kërkoni.

Përfundim i faqes

Për shkak të reputacionit të tyre dhe viteve të përvojës së pritjes, Pagely duhet të përfshihet në çdo diskutim rreth mbajtjes së menaxhuar të WordPress.

Ndërsa planet e tyre nuk synojnë më pronarët e faqeve të vogla, nëse keni një buxhet të madh dhe faqja juaj merr miliona shikime të faqeve ose më shumë çdo muaj, ju patjetër që duhet të kontaktoni me Pagely.

Vizitoni faqen në internet.

WordPress VIP

WordPress VIP është shërbimi i menaxhimit të menaxhuar nga Automattic, ekipi që qëndron pas platformës WordPress.com. Themeluesi dhe Drejtori i Përgjithshëm i Automattic, Matt Mullenweg, është gjithashtu bashkëthemeluesi i WordPress, kështu që nëse dëshironi të shkurtoni ndërmjetësuesit dhe të presni faqen tuaj te internetit me një kompani që është përfshirë me WordPress nga dita që një host mund të jetë për ju. Sidoqoftë, siç do ta shohim së shpejti, për shkak të çmimeve të larta, WordPress VIP me siguri nuk është për të gjithë.

WordPress Hosting VIP

Features

Shërbimet e WordPress VIP kanë për qëllim faqet e internetit të WordPress të nivelit të lartë që kanë nevojë për më shumë fuqi dhe performancë sesa mund të sigurojë hostimi i menaxhuar i rregullt i WordPress – dhe veçoritë dhe çmimet reflektojnë këtë.

WordPress VIP gjithashtu ka standarde të rrepta të kodimit dhe mos merrni vetëm ndonjë uebfaqe të WordPress. Për t’ju dhënë një ide mbi llojet e faqeve të internetit që ata presin, disa nga klientët e tyre me profil të lartë përfshijnë New York Post, USA Today Sport and News Corp Australia.

Karakteristikat kryesore

WordPress VIP siguron një shërbim të përshtatshëm plotësisht të përshtatur dhe të menjëhershëm të pritjes, kështu që çdo gjë që i nevojitet një faqe në internet, ata do të jenë në gjendje t’i ofrojnë ato. Për shkak të kësaj, të gjitha tiparet nga hostet e tjerë të menaxhuar të WordPress në këtë krahasim duhet të jenë të disponueshme nëse regjistroheni me WordPress VIP.

Sidoqoftë, disa nga pikat kryesore nga hostimi i WordPress VIP përfshijnë:

Vlerësimi paraprak i faqes në internet

Para se WordPress VIP madje të marrë një klient të ri, ata kryejnë një vlerësim të plotë të uebfaqes ekzistuese. Kjo përfshin një auditim të uebfaqes aktuale dhe bazës së tij të kodeve nga një këndvështrim i sigurisë dhe i performancës. Ekipi i tyre i ekspertëve të WordPress më pas bëjnë një rekomandim për të ecur përpara dhe nëse kjo përfshin partneritet me WordPress VIP apo jo.

Planifikimi dhe Zhvillimi i Detajuar i Projektit

Nëse jeni pranuar nga WordPress VIP, përfshirja e tyre në projektin tuaj vazhdon. Më shumë sesa një ofrues i web hosting, WordPress VIP synon të jetë partner me klientët e tyre dhe do t’i mbështesë ata me planifikimin e migrimit në platformën e tyre.

Ata gjithashtu mund të ndihmojnë në krijimin e një faqe interneti të re ose optimizimin e një siti ekzistues. Ata ofrojnë trajnime për klientët, zhvilluesit, redaktorët dhe administratorët se si të përdorin WordPress në mënyrë efektive gjithashtu.

Gjithçka e pakufizuar dhe e menaxhuar

Për të ofruar mjedisin më të mirë të mundshëm të pritjes, WordPress VIP menaxhon çdo aspekt të një uebsajti, përfshirë rezervë, azhurnime dhe siguri. Nuk ka asnjë gjerësi bande, ruajtje ose lejime vizitorësh për t’u shqetësuar.

Përmbledhje karakteristikash

Qasja selektive për të marrë klientë ose partnerë të rinj do të thotë që WordPress VIP pret vetëm në uebfaqet që janë më të përshtatshmet për shërbimin e tyre. Pra, ndërsa shumica e faqeve të internetit nuk janë të përshtatshme për hostimin e WordPress VIP, nëse e bëni atë përmes procesit të përzgjedhjes, faqja juaj e internetit do të jetë në duar shumë të sigurta.

Testet e Speed ​​VIP dhe Uptime të WordPress

WordPress VIP u përfshi në kategorinë e Ndërmarrjeve të testeve të Sinjalit të Rishikimit dhe u vlerësua plani 5,000 dollarë në muaj.

Në kategorinë Enterprise, testi Load Storm shkallëzoi nga 500 deri në 10,000 përdorues që hyjnë në faqen e WordPress VIP, ku u regjistrua një kohë mesatare e përgjigjes prej 100 milisekonda.

Në kategorinë Enterprise Test Load Impact që shkallëzoi nga një deri në 5000 përdorues gjatë 15 minutave, koha mesatare e ngarkesës maksimale ishte 67 milisekonda për faqen VIP të WordPress.

Sipas testeve të WebPageTest.org, koha mesatare e ngarkesës së faqes VIP WordPress, bazuar në kohën e regjistruar nga 11 vende në të gjithë botën, ishte 0.91 sekonda.

Gjatë dy testeve të ngritjes në internet që u kryen në faqen e WordPress VIP, të dy Uptime Robot dhe StatusCake regjistruan 100 përqind në kohë.

Çmimeve

Për shkak se WordPress VIP krijon pako hostesh për klientët e tyre, nuk ka çmime të publikuara në faqen e tyre të internetit. Sidoqoftë, pasi të keni bërë disa hulumtime, duket sikur çmimet e WordPress VIP variojnë nga 5,000 dollarë në muaj deri në 25,000 dollarë në muaj, plus një tarifë fillestare të konfigurimit që mund të jetë deri në 5,000 dollarë. Megjithëse, siç u përmend, shërbimi përfshinë një bandë të pakufizuar dhe ruajtje, plus përdorimin në duar, migracionin dhe menaxhimin e faqes tuaj..

Përfundime VIP të WordPress

WordPress VIP duket se është më i miri nga më të mirat kur bëhet fjalë për pritjen e menaxhuar të WordPress. Megjithëse, nëse jeni duke kërkuar për një mikpritje më të lartë, ju duhet të përfshini WP Engine dhe Pagely në konsideratë.

Ashtu si shërbimet e bëra nga ato dy hoste, planet dhe paketat e personalizuara të WordPress VIP janë krijuar për t’ju siguruar gjithçka që ju nevojitet në faqen tuaj. Sidoqoftë, falë procesit të aplikimit dhe vetëm ftesës për të marrë klientë të rinj, për të mos përmendur çmimet e larta, WordPress VIP nuk do të jetë një opsion për shumicën e faqeve të internetit. Shtë interesante të shikoni se çfarë janë në dispozicion nga pritja më e lartë e WordPress-it, megjithëse.

Vizitoni faqen e internetit të WordPress VIP.

Rezultatet e Testit të Shpejtësisë së Menaxhuar të WordPress Ripërtërijnë

Faleminderit edhe një herë për punën e shkëlqyeshme të bërë nga Review Signal, është e mundur të shikoni se kush ofron shërbimin më të shpejtë të menaxhuar më të shpejtë të WordPress në një varg testesh. Më poshtë është një përmbledhje e rezultateve nga hostet e paraqitura në udhëzuesin tonë:

 • SiteGround: Load Storm 407 ms – Impact Load 745 ms – WebPageTest.org 1.43 sekonda.*
 • Flywheel: Load Storm test 1,790 ms – Impact Load 2,940 ms – WebPageTest.org 1.27 sekonda.*
 • Kinsta: Stuhia e ngarkesës 505 ms – Ndikimi i ngarkesës 619 ms – WebPageTest.org 1.34 sekonda.*
 • Shtypur: Stuhia e ngarkesës 457 ms – Ndikimi i ngarkesës 758 ms – WebPageTest.org 2.14 sekonda.*
 • WP Engine: Jo i përfshirë në testet e Sinjalit të Rishikimit 2019.
 • Pantheon: Stuhia e ngarkesës 134 ms – Impact Load 28 ms – WebPageTest.org 0.82 sekonda.*
 • Pllakat e shtypit: Stuhia e ngarkesës 208 ms – Impact Load 170 ms – WebPageTest.org 0.74 sekonda.†
 • Faqe: Jo përfshirë në testet e Sinjalit Shqyrtues 2019.
 • WordPress VIP: Stuhia e ngarkesës 100 ms – Ndikimi i ngarkesës 67 ms – WebPageTest.org 0.91 sekonda.†
 • Planet e testuara nga SiteGround, Flywheel, Kinsta, Pressable dhe Pantheon ranë në kategorinë nën 25 dollarë në muaj ose në kategorinë 25 $ deri 50 $ në muaj. Për shkak të kësaj, testet e Load Storm për këta hostë u shkallëzuan nga 500 përdorues deri në 2,000 përdorues, ndërsa testet e Load Impact shkallëzuan nga një përdorues deri në një mijë përdorues.

† Planet e testuara nga Presslabs dhe WordPress VIP ishin plane të Ndërmarrjes, dhe për këtë arsye testet Load Storm dhe Load Impact u shkallëzuan deri në 10,000 dhe 5,000 përdorues përkatësisht.

Për shkak të numrit të ndryshëm të përdoruesve në testet Load Storm dhe Load Impact për kategorinë 50 $ nën dhe kategorinë Enterprise, rezultatet midis këtyre dy llojeve të planeve nuk mund të krahasohen drejtpërdrejt.

Siç mund ta shihni nga rezultatet, ju zakonisht merrni atë që paguani për sa i përket performancës, me planin e nivelit të hyrjes në Flywheel – një nga opsionet me çmim më të ulët – duke ardhur me disa nga kohërat më të ngadalta në Stuhinë e ngarkesës dhe ngarkesën Testet e ndikimit, ndërsa shërbimi më i shtrenjtë i WordPress VIP kishte disa nga rezultatet më të mira.

Sidoqoftë, nuk është aq e thjeshtë sa që, pasi plani i SiteGround GrowBig – i cili është opsioni më i lirë i përfshirë – bëri relativisht mirë në provat e Stuhisë dhe Ndikimit.

Të gjitha faqet e internetit dhe audienca e tyre janë të ndryshme, kështu që rezultatet tuaja do të ndryshojnë. Sidoqoftë, shumica e këtyre hosteve ofrojnë një lloj garancie për kthimin e parave, kështu që ju keni mundësinë e testimit të faqes tuaj pa rrezik nga këto hoste.

Mendimet përfundimtare

Siç mund ta shihni, ka shumë për të marrë parasysh kur zgjidhni një host të menaxhuar të WordPress për faqen tuaj të internetit.

Të kesh një uebfaqe me ngarkim të shpejtë është e rëndësishme, por marrja e aksesit në veçoritë e duhura mund të ketë po aq rëndësi, veçanërisht nëse ke kërkesa të veçanta, siç është p.sh. të jesh në gjendje të presësh faqen tënde në një lokacion jo standard, ose të kesh nevojë për aftësinë për të siguruar me siguri ndajnë faqet e provave me klientët tuaj.

Shpresojmë, ky udhëzues ju ka siguruar të gjitha informacionet e nevojshme për të marrë një vendim të informuar se për cilin menaxhues të WordPress keni menaxhuar ju duhet të zgjidhni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map