Svinghjulets administrerede WordPress Hosting – Første indtryk!

Svinghjulshosting - Prøv det gratis!


Har du hørt hviskerne? Rygter om en ny * administreret WordPress-hostingtjeneste med en næsten nul track record af klienter med noget mindre end godt at sige om dem? Rygter om en administreret WordPress-vært, der går ud over normen i et forsøg på at få alt godt ?! Jeg ved, at jeg har … og efter næsten seks måneders overvågning fra sidelinjen for at se, om de vil lave et forkert fejl – og det ser ud til, at de ikke er i øvrigt – regnede jeg med, at det nu er det rigtige tidspunkt at gå og se, hvad alt det ståhej handler om! Vi introducerer Flywheel: en specialiseret WordPress-hostingtjeneste, der gør tingene både lidt anderledes og usædvanligt godt!

Lad os tage et kig, oprette et helt nyt websted og foretage en lille test …

Opdatering (16. november 2018) – for en nyere, dybtgående gennemgang af Flywheels hosting-tjenester, se på vores nyeste indlæg om Flywheel her.

Om tjenesten

Flywheel har placeret sig som et premium-WordPress-hostingfirma, der er bygget specifikt til designere, freelancere og kreative bureauer, og som ikke – i det mindste så vidt jeg ved – findes andre steder. Vi taler om ting som muligheden for at oprette gratis demosider, en række praktiske værktøjer, der gør det muligt for flere designere at arbejde på det samme sted, før det lanceres og – måske bedst af alt: overførsel af klienter. Det er rigtigt – du kan oprette et websted til en anden på din egen konto og derefter, når du er klar, overføre kontoen / fakturering for webstedet til klienten!

Nøglefunktioner

 • Indstillet til WordPress (som du kunne forvente) med caching på serversiden, lære mere
 • En smukt designet interface
 • Gratis migrationer lære mere
 • Nginx som standard (iboende hurtigere end Apache)
 • Alle klienter er på VPS – ikke delte – servere!
 • Ingen overdrevne gebyrer
 • Overførsel af klientfakturering
 • Et-klik-iscenesættelseswebsteder
 • Gratis demosider (betaler kun, når sider går live!)
 • Solid sikkerhed & malware-overvågning
 • Fantastisk præstation se nedenfor
 • Natlige sikkerhedskopier, der er gemt off-site og med et klik, gendannes
 • Nem CDN-integration
 • Imponerende oppetid se nedenfor
 • Opgrader, nedgrader planer når som helst
 • Reimagined SFTP lære mere
 • Enkle samarbejdsværktøjer
 • Et enkelt instrumentbræt
 • Indbygget webstatistik Få flere oplysninger
 • Et valg af ti serverplaceringer lære mere
 • Gratis lad os kryptere sikkerhedscertifikater på stedet, lære mere
 • Betales med PayPal (der kræves ikke kreditkort)

Hvordan ser det ud og føles?

Flyhjulets brugergrænseflade er med et ord: ‘smuk’. Desuden er brugeroplevelsen en af ​​de bedste, jeg nogensinde har set fra et hostingfirma. Det har alt, hvad du ønsker, alle de vigtige indstillinger er let tilgængelige, og de er endda gået så langt som at besvare et par almindeligt stillede spørgsmål (som hvad IP-adressen på serveren er) med yderligere uddrag af oplysninger i sidebar! Hatten af!

Skærmbillede af backend-kontrolpanelet:

Flyhjul Administreret WordPress Hosting Dashboard skærmbillede

Hvor nemt er det at konfigurere?

For at sige det høfligt, gør nogle af de førende administrerede WordPress-hostingudbydere det ikke let, når det gælder opsætning af ting. Men svinghjul! Jeg kan ikke gå med på deres gratis migrationstjenester (simpelthen fordi jeg ikke har brugt dem endnu), men hvis de er et sted nær så let at arbejde med som den arbejdsgang, de giver til opsætning af et nyt sted, så vil de vær smuk darn imponerende! Fra start til slut havde jeg overhovedet ingen problemer, når det gjaldt at oprette et helt nyt websted og få det hele i gang! Da Flywheel ikke sælger domænenavne, skal du have et domænenavn registreret hos en anden udbyder, for eksempel GoDaddy eller, min personlige favorit, DreamHost (til registrering af domænenavne), men tingene er ret ligetil. Bare tilføj en ny DNS-post til dit domæne for at sikre, at den peger på din nye Flywheel-server (som du ville gøre med enhver anden vært, der ikke er en domæneregistrator), og fortæl derefter Flywheel om domænet i dit nye websteds indstillinger.

Hastighed…

I øjeblikket antager jeg, at vi alle ved vigtigheden af ​​hastighed: Hastighed betyder noget! Det betyder noget for dine brugere, dine konverteringer og endda SEO. Når det kommer til styret WordPress-hosting, er hastighed ofte en afgørende faktor! Når alt kommer til alt, hvis du betaler top dollar for din hosting, vil du – og skulle få – den bedste ydelse dine penge kan købe!

Så hvor hurtigt er det?

At køre et par hastighedstest på et helt ud-af-boksen site (dvs. en splinterny WordPress-installation med ingen af ​​indstillingerne ændret, ingen ekstra plugins og intet andet end standard Twenty Fifteen tema installeret) belastningstider (for forsiden) er et eller andet sted mellem 0,3 og 0,6 sekunder***! Her er vores næsten helt udelukkede testsite, hvis du ønsker at køre det igennem sige GTMetrix eller Pingdom for dig selv: http://webhostingspeedchecks-flywhl.com (bemærk, at dette websted forbliver live – med henblik på dette blogindlæg – indtil 31. december).

GTmetrix-rapport:

Flyhjul GTMetrix-rapport

Fandt det hurtig; faktisk handler det om det hurtigste resultat, jeg nogensinde har set i en test som denne – og jeg har gjort en hel del i min tid!

Uptime

Selvom svinghjul faktisk ikke tilbyder nogen form for oppetidsgaranti (men OK, er en masse oppetidsgarantier nok noget af en farse alligevel), de ser bestemt ud til at tilbyde fantastiske resultater. Vi holder øje med dette i fremtiden (vi har endnu ingen resultater, da vi kun lige har oprettet et websted med dem), men ifølge websteder som Web Hosting Performance Report er disse fyre førende inden for området (med den aktuelle oppetid resultater på 100% og en ‘levetid’ score på 99,99%.

(Opdatering: ni måneder i – Jeg kan nu bekræfte, at vores teststed har kørt i hele ni måneder med nul nedetid = 100% oppetid!)

Ydeevne under belastning

Når det kommer til at teste et websteds ydelse under belastning, er der sandsynligvis intet bedre værktøj end Load Impact. For dem, der ikke allerede er klar over, hvad dette værktøj gør, er at du kan kortlægge virkningen af ​​at sende et stigende antal virtuelle brugere til et websted over en foruddefineret tidsramme og derved simulere, hvordan et websteds ydelse falder med øget belastning. Brug af dette værktøj til at sende fra 1 til 50 samtidige brugere til vores testsite (beskrevet ovenfor) i løbet af 10 minutter viser resultater, der er et vidnesbyrd om, hvor godt Flywheel har konfigureret deres tjenester. Jeg kede dig ikke med detaljerne, men det er nok at sige, at vores test i det væsentlige havde det ingen indflydelse på webstedet – med vores virtuelle belastningstider, der forbliver markant under en forbløffende 50ms i hele! For dem, der er interessante i de faktiske resultater af vores test, her er de (bemærk: hvis du er i tvivl om, hvor gode disse resultater er, kan du prøve at køre en lignende test for dig selv på næsten ethvert andet sted, du synes).

Konklusion

Hvis du er en designer, en udvikler eller et agentur, der opretter websteder for – og arbejder med flere – klienter (eller endda bare en person, der leder efter en ekstraordinær vært til dit eget websted), kan dette meget godt være en hosting-service værd at være vægt i guld: det tilbyder ikke kun en række fremragende funktioner, som ingen anden vært har, det er også forbavsende hurtigt og kan prale af begge dele fremragende pålidelighed og bundsolid præstation under belastning! Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det næste kommercielle websted, jeg opretter, næsten helt sikkert vil være vært hos disse fyre!

Mere info

Besøg det officielle Flywheel-websted på https://getflywheel.com/

Se en masse nyttige officielle Flywheel-videoer på https://getflywheel.com/design-and-wordpress-resources/videos/

* Tro det eller ej, selvom det stadig føles nyt og spændende for mange, har Flywheel faktisk eksisteret i næsten fem år og har titusinder af klienter!

** Brug af alle GTMetrix’s standardindstillinger og test fra Dallas snarere end standard Vancouver (da webstedets server er fysisk placeret i New York snarere end Canada).

*** Alt, hvad vi har gjort, er at slukke for alle kommentarer og pingbacks (for at undgå spam-kommentarer og holde tingene helt som standard).

Bemærk: Ud over gratis migrering af websteder tilbyder Flywheel også en ret fabel hosting-deal for dem, der tilmelder sig / forudbetaler for et års hosting på forhånd!

Gik vi glip af noget? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me