Svinghjul WordPress Hosting – En grundig alt-du-trenger-å-vite gjennomgang (med ekte data)

WordPress-tilbud


Har du hørt om Flywheel WordPress hosting ennå? Kanskje er du en designer eller et byråeier som leter etter en webhotell for en klient, og noen har anbefalt Flywheel. Eller kanskje har du nettopp googlet ‘Managed WordPress Hosting’ og funnet svinghjul for første gang.

I så fall er denne artikkelen noe for deg! Ikke bare har vi brukt Flywheel til å være vertskap for nettopp dette i noen år nå, vi har også spunnet opp noen nye testnettsteder på en ny konto for å få ytterligere data fra virkeligheten. For å gi deg en omfattende, balansert og rettferdig vurdering av tjenestene deres, har vi også tatt en ny og dyptgående titt på alle de forskjellige funksjonene Flywheel har å tilby, inkludert den nylige overgangen til å bruke Google Cloud Platform for deres hosting infrastruktur.

Nedenfor vil vi dekke fordeler og ulemper med å velge svinghjul, hva de tilbyr som er annerledes enn andre administrerte WordPress webhotell-tjenester, og hva slags lastetid (ved å bruke to veldig forskjellige og veldig populære WordPress-temaer) og oppetidnivåer du kan forvente fra dem. I tillegg skal vi se på hvordan disse lastetidene blir påvirket når flere besøkende får tilgang til nettsteder med vertsfelt med svinghjul, og gir deg en ide om hvordan svinghjulet fungerer i situasjoner i den virkelige verden.

La oss komme i gang…

Om svinghjul WordPress Hosting

Svinghjul skiller seg fra de fleste andre administrerte WordPress hosting selskaper ved å tilby en rekke funksjoner som gjør livet enklere for webdesignere og utviklere. Dessuten er disse funksjonene pakket sammen i et stilig, brukervennlig grensesnitt.

Flywheel Review hjemmeside

Vi kommer nærmere inn på dem senere, men for en rask oversikt, her er noen av funksjonene:

 • Muligheten til å lage passordbeskyttede demosider for klienter gratis.
 • Et lokalt utviklingsverktøy for enkelt å lage WordPress nettsteder lokalt lære mer.
 • Rask og enkel iscenesettelse av WordPress-nettsteder og gratis migrasjoner.
 • Muligheten til å opprette og lagre WordPress-nettstedskonfigurasjoner for gjenbruk.
 • Automatiserte sikkerhetskopier og oppdateringer av WordPress-nettsider.
 • Et godt designet og intuitivt kontrollpanel for konto- og nettstedadministrasjon.
 • Muligheten til å omdirigere svinghjulopplevelsen ved å bruke den hvite etiketten betalte tilleggsprogrammet, finn ut mer.

I tillegg til å tilby sikker høyhastighetsstyrt WordPress-hosting, gjør Flywheel det også veldig enkelt å lage private demo-nettsteder der kundene dine kan forhåndsvise utviklings- og designarbeidet du har gjort for dem – en spesielt iøynefallende funksjon. Det er også noen interessante funksjoner som automatiserer og effektiviserer fakturering for webhotell for kundene dine, noe som hjelper med å forenkle prosessen med å overlate nettsteder til dem – noe nettdesignere og utviklere garantert vil sette pris på.

Vi vil dekke de viktigste funksjonene mer i dybden, men hvis du leter etter en webhotell som forstår dine behov som designer eller utvikler, er det vel verdt å lese denne Flywheel-anmeldelsen.

Viktige svinghjul WordPress Hosting Funksjoner

Før vi kommer til testresultatene for hastighet og lasthåndtering, her er tankene våre om de beste funksjonene fra svinghjulet.

Svinghjul Cloud Platform

Google Cloud Platform

Svinghjul bruker nå Google Cloud Platform som en del av deres vertsmiljø.

Svinghjul har nylig oppgradert vertsinfrastrukturen sin og inngått et samarbeid med Google Cloud Platform for å bli et ekte skyvertfirma. En av de viktigste fordelene dette har for svinghjulskunder, er at ressursene som nå er tilgjengelige på deres nettsteder kan skaleres nesten umiddelbart og uten begrensning, noe som resulterer i raskere lastetid og et mer stabilt vertsmiljø.

Fordelene med Cloud Hosting

Med vanlig hosting lagres et nettsted på en fysisk server som har fått tildelt faste ressurser, for eksempel angitte mengder minne, lagring og prosessorkraft. Men med skyhosting er flere datamaskiner koblet sammen for å skape et enkelt skymiljø.

Flere ressurser for nettstedet ditt

Denne skyen – som består av flere fysiske datamaskiner – blir deretter delt inn i virtuelle servere, og nettstedet ditt er vert på en av disse virtuelle serverne. I motsetning til en fysisk server med de angitte ressursene, blir ressursene – inkludert minnet og prosessorkraften som er tilgjengelig for den virtuelle serveren – hentet fra alle datamaskinene i skyenettverket. Ettersom svinghjul bruker Google Cloud Platform, en av de største leverandørene rundt, er ressursene som er tilgjengelige på nettstedet ditt nesten uendelige.

Raskere lastetid

Med tradisjonell hosting kan nettstedet ditt vokse ut av den fysiske serveren den er vert for, og forårsake ytelsesproblemer, for eksempel treg lastetid eller perioder med utilgjengelighet. Når dette problemet er oppdaget, kan overføring til en bedre spesifisert server løse dette problemet, men denne prosessen kan føre til driftsstans og andre problemer når nettstedet ditt og filene blir flyttet..

I fremtiden kan det hende du må oppgradere og migrere igjen hvis nettstedet ditt fortsetter å vokse i popularitet og størrelse. Men med skyhosting skaleres ressursene som er tilgjengelige for nettstedet ditt automatisk, eller ved å trykke på en knapp, avhengig av hvordan plattformen er konfigurert. Takket være dette håndteres pigger i trafikken eller en jevn vekst i besøkstall uten å redusere hastigheten på siden.

Mindre driftsstans

En annen fordel med skyhosting er forbedret redundans. Siden nettstedet ditt er vert i et nettverk av servere, vil en nettverk fortsatt fungere hvis en server går offline. Mens tradisjonell hosting, hvis serveren nettstedet ditt er vert for, vil nettstedet ditt også være utilgjengelig.

Å flytte til Google Cloud Platform er ikke den eneste oppdateringen til Flywheel-hostinginfrastrukturen. For å levere bedre ytelse til WordPress-nettsteder de er vert, har Flywheel også oppgradert hurtigbufringsteknologien.

Takket være denne oppgraderingen og partnerskapet med Google, gir Flywheel Cloud Platform deg nå muligheten til å være vert for WordPress-nettstedet ditt på den samme infrastrukturen som Google bruker for sluttbrukerproduktene, mens du fremdeles administrerer nettstedet ditt og hostingkontoen gjennom det intuitive Flywheel-dashbordet.

Senere i vår svinghjul-gjennomgang kan du se lastetidene for testnettstedene våre som er vert på den nye skyplattformen, samt deres evne til å håndtere trafikkstifter.

Lag gratis demo WordPress nettsteder for kunder

Som nevnt er en av de mest interessante og potensielt tidsbesparende utviklervennlige funksjonene til Flywheel muligheten til raskt å opprette private demosider for kundene dine – uten å måtte betale eller sette opp et nytt domene. Når du har opprettet en gratis konto med Flywheel, kan du opprette et demo WordPress-nettsted som er vert på et Flywheel-underdomene.

Lag demoside

Når du har registrert deg på Flywheel, kan du opprette et demoside.

Du har da 14 dagers tilgang til nettstedet, inkludert muligheten til å dele det med kundene dine. Ettersom demosidene er passordbeskyttet, trenger du ikke å bekymre deg for at uautoriserte besøkende ser dem før de er klare. Når du eller kunden din er fornøyd med nettstedet, kan du kjøpe en hostingplan fra Flywheel for å starte siden og fjerne passordbeskyttelsen.

Betal senere alternativ

Du kan betale for demoanlegget på forhånd eller velge å betale senere og overføre fakturering til en klient.

For å bidra til å strømlinjeforme prosessen med å kjøpe en vertsplan, kan du raskt generere en kobling fra svinghjul-dashbordet som sendes via e-post til klienten din, og la dem velge en plan og registrere seg med svinghjulet. Takket være henvisningsprogrammet kan du motta en provisjon for hver av kundene dine som registrerer seg hos Flywheel. Alternativt kan du kjøpe en hostingplan for nettstedet som en del av tjenesten du tilbyr for kundene dine.

Betalings e-post

Svinghjul gir deg muligheten til å generere og sende en e-post til klienten din, slik at de kan betale for en hostingplan.

På grunn av måten demonstrasjonsnettfunksjonen fungerer, er det ikke nødvendig å migrere nettstedet til et annet serversted når det er klart. Bare endre DNS-innstillingene for domenet og slå av passordbeskyttelsen for å gjøre nettstedet offentlig tilgjengelig.

Demo Nettstedets personvernmodus

Passordbeskyttelse på et demoside kan slås av når en hostingplan er kjøpt.

Takket være denne funksjonen i Flywheel, bør webdesignere og utviklere være i stand til å forenkle prosessen med å demonstrere nettsteder til klienter, samt overføre eierskap og hosting-ordninger for disse nettstedene. Flywheel har også en hvit etikettjeneste som lar deg merke Flywheel-dashbordet og ha fakturaer som dine egne for å levere en jevn brukeropplevelse til dine kunder.

Hvis du ikke er kjent med IP-adresser, DNS og navneservere, eller bare ønsker å jobbe mer effektivt, er demonstrasjonsnettstedet ved Flywheel virkelig tiltalende.

Svinghjul lokalt WordPress installasjonsverktøy

Flywheel Local er et gratis verktøy som kan hjelpe deg med å lage lokale WordPress nettsteder. Etter å ha lastet ned programvaren og installert den på Mac- eller Windows-datamaskinen din, har du et lokalt WordPress-miljø å jobbe med. Hvis du noen gang har kastet bort tid på å sette opp eller feilsøke ditt eget lokale WordPress-miljø, er svinghjulet lokalt et verktøy du sannsynligvis vil sette pris på. Flywheel local tilbyr imidlertid mer enn bare enkelhet.

Lokal WordPress Installer

Det tar bare noen få klikk for å lage lokal WordPress-installasjon med Flywheel Local.

Når du er klar til å dele nettstedet med en klient, eller noen andre for den saks skyld, er alt du trenger å gjøre å klikke på riktig knapp i Flywheel Local for å generere en kobling. Deretter kan hvem du deler den lenken med få tilgang til nettstedet du har opprettet gjennom Flywheel Local. Det er ikke nødvendig å laste opp det lokale WordPress-nettstedet selv, da programvaren tar seg av det for deg.

Local Site Creator

Flere WordPress-nettsteder kan opprettes og administreres gjennom Flywheel Local, og deretter få tilgang via nettleseren din.

En annen grunn til å bruke Flywheel Local fremfor andre lokale utviklingsløsninger er muligheten til å trekke noen av dine Flywheel-hostede nettsteder inn i ditt lokale miljø med bare ett klikk. Du kan deretter jobbe på disse nettstedene offline, før du skyver endringene tilbake til det live vertsmiljøet når du er klar.

Lokal nettstedmigrering

Etter å ha koblet Flywheel Local til Flywheel-vertskontoen din, kan du trekke alle WordPress-nettsteder ned i nærmiljøet.

Den eneste virkelige ulempen med Flywheel Local er at nedlastingsstørrelsen på programvaren er omtrent 500 MB, så det kan være at den ikke passer for noen som har lite plass. For alle andre er dette imidlertid en annen imponerende utviklervennlig funksjon av svinghjulet som garantert gjør arbeidsflyten mer effektiv.

WordPress Nettstedssetting

I tillegg til Flywheel Local, kan du også trygt utføre utviklingsarbeid på en iscenesettelsesversjon av WordPress-nettstedet ditt. Når du, teamet ditt eller kundene dine er fornøyde med arbeidet, kan det skyves til vertsmiljøet. Hvis det er flere som jobber på et nettsted, kan det være det bedre alternativet å opprette et online staging-nettsted i stedet for en lokal utviklingsversjon.

Stagingalternativer for nettstedet

Når du har aktivert iscenesettelse, kan du enkelt overføre innholdet mellom live- og iscenesettelsesmiljøene.

Svinghjul-iscenesettelse gir deg muligheten til å skyve bare databaseendringene, bare filen endres eller begge deler, noe som betyr at du får en god mengde kontroll over hvordan du kan bruke denne funksjonen. For eksempel kan du enkelt unngå å overskrive alt nytt innhold som er publisert på nettstedet ditt mens utviklingsarbeidet har foregått ved bare å skyve på filendringene og forlate databasen slik den er på live-siden.

Flytt innhold av innhold av nettstedet

Svinghjulet har som mål å redusere sjansene for at noe skal gå galt når du bruker iscenesettingsstedet.

Med svinghjul er iscenesettingsområdet ditt passordbeskyttet for å forhindre at uautoriserte besøkende snubler over det, eller søkemotorer fra å indeksere innholdet ditt før det er klart for offentlig konsum. Tidligere var WordPress-nettstedstaging tilgjengelig på alle planer bortsett fra startnivåplanen, men som en del av overgangen til netthosting er den nå tilgjengelig for alle svinghjulskunder.

Hvis du vil forbedre måten du endrer WordPress-nettsteder på eller utfører plugin- og tematesting, er det viktig å ha tilgang til et iscenesettingssted.

WordPress Nettsteds Blueprints

En annen utviklerfokusert komponent av svinghjulet er Blueprints-funksjonen. Blueprints er laget for å hjelpe deg med å bygge WordPress-nettsteder raskere, og gir deg muligheten til å lagre et tema- og plugin-konfigurasjon som kan distribueres til et nytt nettsted med bare noen få klikk.

Lag WordPress Nettstedets blåkopi

Med Flywheel Blueprints kan du lagre en WordPress-nettstedskonfigurasjon for bruk som utgangspunkt for nye nettsteder.

Hvis du oppdager at hver nye klientnettsted du starter ofte bruker samme tema og essensiell samling av plugins, eller har de samme kjernesidene, kan du spare tid ved å lage en Blueprint basert på dette oppsettet. Deretter, hver gang du starter et nytt WordPress-nettstedsprosjekt, kan du bruke en av planene dine som grunnlag.

Blueprint Library

Du kan velge hvilken Blueprint som skal brukes hver gang du starter et nytt WordPress-nettsted.

Som en plan inneholder nettstedinnstillingene, så vel som de installerte tema- og plugin-konfigurasjonene, kan viktige, men repeterende oppgaver som redigering av permalinkene, innstilling av en sikkerhetskopieringsplan, lage en kontaktside og mer, håndteres av denne nyttige funksjonen i svinghjulet.

Svinghjul Nettstedets tegninger

Du kan opprette opptil ti WordPress-nettsted Blueprints per konto.

Flywheel Blueprints bør spare deg for tid og krefter når du starter nye nettsteder – noe frilansere og byråarbeidere garantert vil sette pris på. I skrivende stund var det ingen måte å dele Blueprints mellom kontoinnehavere av Flywheel, men det var planer om å gjøre dette mulig.

Samarbeidspartnere for svinghjulskontoer

En annen funksjonsutviklere og designere – så vel som nettstedseiere generelt – bør finne nyttige er muligheten til å legge til samarbeidspartnere til Flywheel-nettsteder. Utenom brukere av WordPress-nettsteder kan samarbeidspartnere legges til på Flywheel-dashbordet, slik at de kan jobbe på eller administrere nettstedet på vertsnivå.

Sendt et invitasjonsskjema

Samarbeidspartnere kan inviteres til å administrere et WordPress-nettsted gjennom kontrollpanelet for svinghjulskonto.

Som du kanskje forventer nå, er det veldig enkelt å legge til en samarbeidspartner med Flywheel. Bare klikk på riktig knapp for nettstedet du vil samarbeide om. Etter at du har skrevet inn en e-postadresse, vil Flywheel automatisk sende brukeren en lenke til skjemaet for samarbeidsinvitasjon. Hvis du har et teammedlem som utfører oppgaver som å gjenopprette sikkerhetskopier, eller hvis du vil gi en klient tilgang til nettstedet deres i svinghjulet, gjør denne funksjonen sikker deling av tilgang enkelt.

Organisasjonsfunksjoner

Flere nettsteder og brukere fra forskjellige kontoer kan migreres til en organisasjon for enklere administrasjon.

Svinghjul har også en nyttig funksjon som heter Organisasjoner som lar alle teamets nettsteder administreres fra et enkelt dashbord. Hvis du jobber som en del av et byrå, kan teamet ditt bruke denne funksjonen til å opprette nye nettsteder, få tilgang til eksisterende nettsteder og utføre andre oppgaver – for eksempel å sende regninger og se aktivitetene til teammedlemmer – gjennom en portal. Når du setter opp en organisasjon i svinghjulet, er det mulig å overføre eksisterende planer til den nye strukturen eller starte på nytt med en ny konto.

Gratis WordPress nettsted migrering

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, eller kundene dine gjør det, er en annen god grunn til å vurdere Flywheel deres gratis retningslinjer for migrering av nettsteder.

For å komme i gang oppretter du en gratis svinghjulskonto og fyller ut skjemaet for migrasjonsforespørsel. En kopi av ditt eksisterende WordPress-nettsted vil bli opprettet av det interne migrasjonsteamet, og deretter kopiert over til en Flywheel-demoserver. Prosessen tar vanligvis 24 timer, selv om du kan betale $ 49 for en raskere service på åtte timer.

Migreringsskjemaer på nettstedet

Svinghjul tilbyr gratis WordPress-nettstedoverføringer på alle prisplaner.

Når du har sjekket den svinghjul-versjonen av nettstedet og er fornøyd med det, kan du velge en passende plan (mer om de senere) før nettstedet blir startet. På grunn av måten denne prosessen fungerer på, forventes ingen nedetid på nettstedet.

Hvis du er bekymret for at nettstedet ditt kan være for komplisert til å bytte til en ny vert, hvis du vil se hvilke ytelsesforbedringer Flywheel kan levere, eller hvis du ønsker å minimere bryet med å skifte hostingfirma, kan Flywheel-gratis migrasjon være interessert du.

Svinghjul Dashboard og brukeropplevelse

Ettersom svinghjulshosting er rettet mot designere og utviklere – så vel som alle som leter etter solid WordPress-hosting – bør det ikke være noen overraskelse å vite at instrumentbordet deres har en stilig og moderne design. Det er faktisk rettferdig å si at svinghjul tar ting til neste nivå når det kommer til grensesnittdesign og brukeropplevelse.

Selv om utseende ikke er alt, hvis du er kjent med lavprishotell hosting som er avhengig av cPanel-programvaren, eller har brukt noen andre dyre administrerte WordPress-verter, vil du vite at en uintuitiv kontoadministrasjonsopplevelse raskt fører til frustrasjon.

Område med svinghjul

Flywheel-dashbordet og brukergrensesnittet er veldig estetisk tiltalende.

Heldigvis, med svinghjul, er oppgaver som å lage nye WordPress-nettsteder og administrere kontoer veldig greie. Bare registrer deg for en gratis svinghjulskonto, og klikk deretter på knappen Opprett et nytt nettsted. Med oppsettsiden med én skjerm kan du oppgi et nettstednavn og et midlertidig domenenavn, samt tilordne en eier til nettstedet.

Start et nettsted med svinghjul

Svinghjul har virkelig forenklet prosessen med å lansere et nytt WordPress-nettsted.

Du kan også bruke Blueprint-funksjonen dekket tidligere til å bruke en forhåndsdefinert nettstedskonfigurasjon på det nye nettstedet. Dette er imidlertid valgfritt, og du kan like gjerne starte med en fersk WordPress-installasjon. Som du ser er alt pent lagt opp med et stilig design som ser bra ut og fremdeles er brukervennlig.

Start nettstedalternativer

Du kan enten starte med en ny installasjon av WordPress eller bruke en av dine Blueprints.

Når det gjelder lansering av et nytt WordPress-nettsted med svinghjul, er det siste trinnet betalingsdelen, hvor du kan velge en hostingplan og foreta en betaling. Alternativt kan du fortsette i demositemodus og holde på med å legge inn betalingsdetaljene og gjøre nettstedet ditt live.

Du har også muligheten til å legge til nettstedet til en av dine eksisterende Flywheel-hostingplaner, forutsatt at du har gratis spor på kontoen din, og du kan velge plasseringen til datasenteret der nettstedet ditt skal være vertskap. Når du har lagt inn all nødvendig informasjon, blir det nye WordPress-nettstedet ditt opprettet.

Administrere WordPress-nettsteder

Etter at du har opprettet et nettsted, kan du logge deg på WordPress-oversikten og begynne å konfigurere programvaren. I motsetning til noen andre webhoteller, installerer ikke Flywheel noen plugins, legger til ekstra funksjoner eller gjør andre endringer i WordPress-programvaren. Dette er en god tilnærming, spesielt hvis du oppretter nettsteder for kunder og gir dem WordPress opplæringsmateriell, for eksempel WP101, og ønsker å unngå å forvirre dem ved å levere en modifisert versjon av WordPress.

Eksempel på et svinghjul WordPress Dashboard

Med mindre du har migrert et nettsted eller brukt et av dine blåkopier, legger ikke svinghjul noe ekstra til WordPress-installasjoner.

Du kan se alle WordPress-nettsteder fra dashbordet ditt for Flywheel-kontoen og endre personvernmodus når du er klar til å starte et nettsted. Du kan også få tilgang til tilleggsfunksjonene, for eksempel sikkerhetskopieringsverktøyet og cache-innstillingene. Samarbeidspartnere som har tilgang til svinghjulskontoen din og nettstedene som vert, kan også administreres gjennom det brukervennlige kontostyringsgrensesnittet.

Colaborator brukere

Samarbeidspartnere kan inviteres og enkelt administreres fra kontrollpanelet for svinghjulskonto.

Behandle sikkerhetskopier av nettsteder

Takket være brukergrensesnittet tar det bare noen få klikk å lage og gjenopprette sikkerhetskopier. I tillegg til å utføre en fullstendig restaurering av nettstedet gjennom svinghjulets kontrollpanel, kan du også manuelt gjenopprette bare databasen eller nettstedfilene selv.

Sikkerhetskopieringsfiler på nettstedet

Delvis restaurering av nettsteder er mulig ved å laste ned sikkerhetskopifilene og laste opp komponentene manuelt.

Selv om sikkerhetskopifilene er lagret i 30 dager, kan de enkelt lastes ned før den for sikkerhetsoppbevaring.

Sikkerhetskopieringsfiler på nettstedet

I tillegg til den automatiske sikkerhetskopieringen på nettstedet, kan du også lage en sikkerhetskopi manuelt når som helst.

Åpne WordPress-databasen

I motsetning til mange andre WordPress-webhoteller, som gir tilgang til databasetilgang via phpMyAdmin-programvaren, har Flywheel laget et eget databaseadministrasjonsgrensesnitt.

Åpne nettstedets database

Svinghjul har et tilpasset databasehåndteringsverktøy som er integrert i kontodashbordet.

Selv om noen brukere kanskje er mer kjent med phpMyAdmin, er integrering av databasetilgang i Flywheel-brukerkontokontoen med på å skape en enhetlig brukeropplevelse for å håndtere alle aspekter av et WordPress-nettsted. I stedet for å tvinge brukere til å veksle mellom forskjellige grensesnitt og verktøy for å utføre oppgaver, er alt lett tilgjengelig et sted.

Totalt sett er det utrolig greit å bruke svinghjul og funksjonene. Selv om det er fokus på enkelhet, koster dette ikke funksjonalitetskostnader, som du kan se fra funksjonen til svinghjulet.

Tekniske detaljer for svinghjulstyrt WordPress Hosting

I tillegg til svinghjulets høydepunkter dekket over, er det også noen tekniske detaljer du sannsynligvis vil være interessert i før du bestemmer deg for om dette er den beste verten for deg:

 • Bufring av nettsteder: Lakkbufring optimalisert for WordPress-nettsteder.
 • Content Delivery Network (CDN): Alle planer inkluderer nå bruk av Fastly CDN uten ekstra kostnad.
 • PHP: PHP 7.2 er standard på nye Flywheel WordPress nettsteder. Det er ikke noe alternativ å endre PHP-versjonen manuelt.
 • HTTP / 2.0: Tilgjengelig for alle nettsteder som er vert for Flywheel som bruker et SSL-sertifikat.
 • SSL: Gratis SSL-sertifikat fra Let’s Encrypt, eller bruk ditt eget sertifikat for å lære mer.
 • SFTP: Sikre ‘reimagined’ FTP-tilgang til webområdet ditt for å laste opp og redigere filer via ditt valg av klient. Lær mer.
 • Serverfilbehandling: Ingen online filbehandling, bare FTP-tilgang til serverområdet.
 • Databasetilgang: Nettbasert tilgang til MySQL-databasen via en tilpasset databasebehandling (ingen phpMyAdmin).
 • E-posttjeneste: Ingen e-posttjeneste på noen av svinghjulets planer; G Suite og andre tjenester anbefales.
 • WordPress nettstedsadministrasjon: WordPress kjerneprogramvareoppdateringer blir automatisk installert etter at de er testet med muligheten for å velge bort større versjonsoppdateringer og muligheten til å rulle tilbake en oppdatering om nødvendig. Automatiske programtilleggsoppdateringer er tilgjengelige som et betalt tillegg, lære mer.
 • Plugin-begrensninger: Enkelte plugins er ikke tillatt, inkludert plugins for sikkerhetskopiering, cache, sikkerhet og relaterte innlegg som kan påvirke nettstedets ytelse.
 • Sikkerhetstiltak: Proaktiv skanning etter sikkerhetstrusler og blokkering av skadelig programvare og hackingforsøk.
 • Oppryddingstjenester etter hacking: Hvis nettstedet ditt er hacket mens det er vert av Flywheel, ordner de det gratis.
 • Datasenterplasseringer: Nettsteder er hostet i et av de fem datasentrene i USA, Australia, Canada, EU og Storbritannia. Finn ut mer.
 • Iscenesettingssteder: Alle planer inkluderer nå tilgang til et iscenesettingssted med enkel distribusjon til liveområdet.
 • WordPress nettsted migrering: Tilgjengelig gratis på alle svinghjulplaner, inkludert flere gratis overføringer per konto. Ekspedert migrasjon er tilgjengelig for $ 49 og er fullført om åtte arbeidstimer.
 • Besøksanalyse: Se data om nettstedstrafikken din via kontrollpanelet for svinghjulskontoen.
 • Oppetidskontroller: Status for nettstedet ditt blir ikke sjekket av Flywheel, men det er mulig å ordne dette som en betalt oppgradering av planen din.
 • Støttekanaler: Støtte via live chat-kanalen er tilgjengelig 24/7/365, og helpdesk for e-postbilletter er bemannet døgnet rundt av det globale teamet. Telefonstøtte er bare tilgjengelig for kunder som betaler $ 250 eller mer per måned.

Du kan finne ut mer om den administrerte WordPress-hosting-tjenesten på Flywheel-nettstedet.

Svinghjul Webvert-ytelse

Svinghjulet har absolutt mye å tilby nettdesignere og utviklere, så vel som de som leter etter en funksjonsrik og brukervennlig WordPress-vert, men hvordan har de det når det gjelder lastetider og ytelse på nettstedet? La oss finne det ut…

Resultat av testhastighet for svinghjul

Siden hastighet spiller en viktig rolle når vi evaluerer en webvert, inkluderer denne delen av vår svinghjul-gjennomgang resultatene fra vår resultatovervåking av to test WordPress-nettsteder.

Hastigheten til de to stedene ble registrert hvert 30. minutt over en periode på syv dager for å finne den gjennomsnittlige lastetiden for hvert sted ved bruk av Pingdom-tjenesten. For å få et godt helhetsbilde, brukte det ene testområdet et lett WordPress-tema, mens det andre hadde et mer funksjonsrikt tema aktivert.

Svingers testresultater med syv dager med et lett tema

Tyve nitten WordPress Theme

Twenty Nineteen er standard WordPress-tema som er aktivert i en ny WordPress-installasjon.

Etter å ha installert WordPress, aktiveres gratis Twenty Nineteen-temaet som standard på nye nettsteder. Det er et lett alternativ som passer for blogger og grunnleggende nettsteder, så hvis du bestemmer deg for å bruke dette populære gratis temaet eller et lignende alternativ, er dette den typen lastetider du kan forvente av svinghjulet:

Pingdom Twenty Nineteen Theme Page Speed

Et blogginnlegg på et nettsted der standardtypen Twenty Nineteen hadde en gjennomsnittlig lastetid på 524 millisekunder.

Med en gjennomsnittlig lastetid på 524 millisekunder i løpet av den syv dager lange testperioden, er svinghjulet raskere enn noen, men ikke alle, av de administrerte WordPress-vertene vi har testet når det gjelder vertssteder som bruker lette temaer..

For kontekst hadde testnettstedet fra vår WordPress.com Business hosting-gjennomgang med samme tema en gjennomsnittlig lastetid på 603 millisekunder. Testnettstedene fra WP Engine og Kinsta-vurderingene, som brukte det eldre Twenty Seventeen-temaet, hadde imidlertid mye raskere gjennomsnittlig belastningstid på henholdsvis 259 millisekunder og 307 millisekunder..

Svingers testresultater med syv dager med et flerfunksjonstema

Hvis du planlegger å lage et mer avansert nettsted enn bare en grunnleggende blogg, kan det være lurt å velge et funksjonsrikt flerbruks-tema, for eksempel den bestselgende Avada. Denne typen tema kommer vanligvis med flere nettsteddemoer og lange funksjonslister, noe som kan øke lastetidene for nettstedet ditt.

Avada Theme Agency hjemmeside Demo

Lastetidene for et teststed ved bruk av Avada-temabyråets demo ble overvåket.

Etter å ha installert Avada-temaet og aktivert Agency Demo på teststedet vårt, overvåket vi lastingstidene for standard hjemmeside-konfigurasjon for å se hvor bra svinghjulet fungerte med denne typen funksjonsrike WordPress-temaer..

Avada hjemmesiden gjennomsnittlig lastetid

Gjennomsnittlig lastetid på hjemmesiden til testområdet som ble arrangert av Flywheel og ved å bruke Avada-temaet var 1,83 sekunder.

Filstørrelsen på Avada-hjemmesiden var mye større enn for Twenty Nineteen-temaet, og gjennomsnittlig lastetid var 1,83 sekunder.

Mens den gjennomsnittlige lastetiden for nettstedet med svinghjul som var vert, var det litt tregere enn tidene fra vår gjennomgang av andre administrerte WordPress-verter, inkludert Kinsta (1,25 sekunder), WordPress.com forretningsplan (1,06 sekunder) og WP Engine (1,43 sekunder).

Siden du kan velge et flerbruks-tema som Avada, men ikke bruker en av hjemmesidedemonstrene, testet vi også hastigheten til et blogginnlegg fra samme nettsted.

Avada Temablogginnlegg

I tillegg til å teste Avada-temaets hjemmeside for demo-byrået, testet vi også et blogginnlegg fra temaet.

Igjen ble hastigheten på blogginnlegget opprettet med Avada-tema spilt inn hvert 30. minutt over en syv dager lang periode for å finne den gjennomsnittlige lastetiden.

Laster inn tid for blogginnlegget ved å bruke Avada

Etter syv dager med testing var gjennomsnittlig lastetid for blogginnlegget på nettstedet ved å bruke Avada-temabyråets demo 1,64 sekunder.

Som du kan se, registrerte Pingdom en gjennomsnittlig lastetid på 1,64 sekunder for blogginnlegget på nettstedet ved å bruke det tunge Avada-temaet.
Sammenlignet med resultatene fra noen av våre andre administrerte WordPress-vertsvurderinger, var den gjennomsnittlige lastetiden for nettstedet med svinghjulet som gikk langsommere enn noen av de andre alternativene, inkludert Kinsta (1,56 sekunder) og WP Engine (898 millisekunder).

Sammendrag av hastighetstester for svinghjul gjennomgå nettstedet

Her er et sammendrag av resultatene fra testene våre av to WordPress-nettsteder som er arrangert av Flywheel, og de tre sidene som ble overvåket:

Gjennomsnittlige lastetider for teststedene målt av Pingdom.

Gjennomsnittlig lastetid på svinghjulstedene, etter syv dager med overvåking av Pingdom.

Totalt sett er svinghjul ikke den raskeste verten vi har testet. Resultatene våre er imidlertid bare et utvalg, og ettersom ingen WordPress-nettsteder er identiske, kan det være lurt å utføre din egen test hvis du har funnet de imponerende funksjonene til Flywheel tiltalende. Svinghjulet har også litt interessant informasjon om nettstedets hastighet og testing på nettstedet deres, som er verdt å lese.

Test av ytelse på svinghjul

Siden de ovennevnte lastetidresultatene ble registrert på et testnettsted som ikke får trafikk, utførte vi også noen tester for å få et inntrykk av hvordan et nettsted hostet av Flywheel presterte når flere besøkende fikk tilgang til det samtidig. For disse testene brukte vi Load Impact-tjenesten for å simulere opptil 250 virtuelle brukere som samtidig får tilgang til teststedet over en fem-minutters periode.

Fra en virtuell bruker begynte flere brukere å få tilgang til nettstedet til til sammen 250 var online samtidig. I tillegg til å generere de virtuelle brukerne, registrerte Load Impact-tjenesten også lastetidene på testområdet etter hvert som antallet virtuelle brukere økte. Som med Pingdom-hastighetstesting, ble det flerfunksjonelle Avada WordPress-temaet og agenturets demo brukt til Load Impact-testen.

Den blå linjen på grafen nedenfor fra Load Impact viser antall virtuelle brukere som hadde tilgang til nettstedet, mens den grønne linjen representerer ladetiden til teststedet.

Resultat av svinghjulets belastning

Teststedet som ble arrangert av Flywheel klarte å håndtere 250 virtuelle brukere samtidig uten ytelsesproblemer.

Som du kan se av resultatene over, opplevde testnettstedet som ble arrangert av Flywheel, ingen problemer da opptil 250 virtuelle brukere fikk tilgang til det samtidig. Du kan se alle detaljene om denne testen på nettstedet Load Impact.

Disse resultatene sammenligner godt med resultatene fra våre anmeldelser av andre administrerte WordPress-verter, og viser at svinghjul er et godt alternativ hvis du vil at nettstedet ditt skal kunne håndtere et stort antall besøkende og plutselige pigger i trafikken.

Resultat av svinghjulets oppetidstest

Svinghjulet har ingen oppetidsgaranti, selv om det er noen bestemmelser på plass hvis nettstedet ditt ikke er tilgjengelig over lengre tid. I løpet av de syv dagene med overvåkning med Pingdom, opplevde våre to testnettsteder som er vert av Flywheel, ikke noe driftsstans.

Flywheel Uptime Monitoring

I løpet av den syv dager lange overvåkningsperioden opplevde ingen av de to teststedene noe driftsstans.

Svinghjul WordPress Managed Hosting Prisinformasjon

Svinghjul har nylig forenklet vertsplanene og prisinformasjonen, og det er nå tre hovedplaner og et tilpasset alternativ å velge mellom.

Prisplaner for svinghjul

Svinghjul tilbyr tre definerte planer, pluss muligheten til å lage en tilpasset plan.

Alle oppgitte priser er for kunder som betaler årlig, så for de som velger å betale månedlig vil avgiftene være litt høyere:

 • Starter: $ 23 per måned for en WordPress-installasjon, 25 000 månedlige besøk, 5 GB diskplass og 50 GB båndbredde.
 • Frilans: $ 105 i måneden for ti WordPress-installasjoner, 100 000 månedlige besøk, 20 GB diskplass og 200 GB båndbredde.
 • Byrå: $ 266 i måneden for 30 WordPress-installasjoner, 500 000 månedlige besøk, 50 GB diskplass og 500 GB båndbredde.

Som nevnt tidligere, som en del av overgangen til å bruke Google Cloud Platform, inkluderer alle planer nå iscenesettelse og CDN-tilgang.

Hvis du går over grensene for planen din, blir du belastet med meravgift som følger:

 • Besøk: $ 1 promille ekstra månedlige besøkende (nettsteder som er vert i det australske datasenteret belastes $ 1,50 per tusen ekstra månedlige besøkende).
 • Lagring: $ 1 for hver GB over grensen din.

Du kan finne ut mer om overskuddsavgiftene på den aktuelle siden på Flywheel-nettstedet.

Siste tanker

Basert på testresultatene kan det hende at svinghjulet ikke går så raskt som WP Engine og Kinsta, men lastetidene deres er fremdeles veldig respektable. Pluss at svinghjulets startnivå for startnivået ($ 23) er rimeligere enn planene for startnivået fra disse vertene (henholdsvis $ 35 og $ 30). Som Load Impact-testresultatene viser, bør nettsteder som er hostet av Flywheel være like gode til å håndtere stort antall besøkende og pigger i trafikken. 100% oppetid vi registrerte, bør heller ikke overses.

Flywheels flytting til Google Cloud-plattformen og oppgraderingen av vertsinfrastrukturen ser ut til å ha lønnet seg. Så hvis du leter etter solid administrert WordPress skyhosting for under $ 30 i måneden, er svinghjul definitivt et godt alternativ.

Når det gjelder vurdering av svinghjul, er deres funksjoner og brukervennligheten det som skiller dem fra det meste av konkurransen – spesielt hvis du er en nettdesigner eller utvikler som lager nettsteder for klienter (grensesnittet deres er ganske enkelt en glede å bruke ). Fremfor alt har Flywheel virkelig gjort en utmerket jobb med å skape en brukervennlig webhotellopplevelse med en rekke veldig nyttige funksjoner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map