StudioPress Sites Review: Alt hvad du har brug for for at starte dit eget websted!

WordPress-tilbud


Opsætning af et nyt WordPress-websted fra bunden kan være en skræmmende opgave – og en, som ikke alle har tid eller tålmodighed til at træne for sig selv. Gå ind på StudioPress-websteder – en helt ny tjeneste fra (du gætte det) StudioPress – som i bund og grund er en webstedshostingstjeneste, der sigter mod at gøre det lettere at oprette og administrere dit eget WordPress-drevne websted.

Bortset fra et domænenavn kommer alt, hvad du har brug for for at opbygge et WordPress-websted, inkluderet: WordPress er forinstalleret og hostes automatisk på fuldt styrede lynhurtige WordPress-optimerede servere; de tager sig af sikkerhedskopier, webstedssikkerhed og softwareopdateringer; og give dig support, når du har brug for det. Du får også nem adgang til et udvalg af WordPress-temaer og plugins af høj kvalitet som en del af din plan.

Lad os se nærmere på, hvad StudioPress Sites tilbyder, hvordan det fungerer, og hvad du kan – og ikke kan – gøre med det, og om det er en service, der er værd at investere i.

Hvad der nøjagtigt er StudioPress-websteder?

StudioPress-teamet beskriver deres nye service som ‘WordPress made easy’ og har til formål at tage besværet med at starte og styre et WordPress-websted uden at ofre noget af den magt eller fleksibilitet, WordPress-webstedsejere, som selvhost.

StudioPress Sites Review

En ny WordPress-hostingløsning fra StudioPress

Tjenesten er rettet mod bloggere, podcasters, tjenesteudbydere og tilknyttede marketingfolk, men alle, der sælger fysiske produkter, digitale downloads og medlemsprogrammer er også velkomne.

Kort sagt, StudioPress Sites tager sig af installation og styring af WordPress og hosting af dit websted og giver dig et udvalg af høj kvalitet WordPress-temaer og tredjeparts plugins, alt sammen for et tilbagevendende gebyr. Alt hvad du skal gøre er at registrere et passende domænenavn til dit websted.

Hvem er StudioPress-websteder til?

Hvis du ikke har tid eller tilbøjelighed til at undersøge alle ind-og-ud af WordPress-webhosting, installere WordPress og finde de bedste temaer og plugins til dig selv, kan StudioPress Sites være nøjagtigt det, du leder efter. Ved at tage sig af det væsentlige og præsentere dig for et udvalg af omhyggeligt kuraterede temaer og plugins, samt forenkle mange af de trin, der er involveret i lancering og styring af et WordPress-websted, sigter StudioPress Sites at fjerne de barrierer, der forhindrer mange bliver WordPress brugere fra at oprette et professionelt websted, der afspejler deres ambitioner.

Alternativt, hvis du allerede har et WordPress-websted, har du kæmpet for at holde dig sikker, køre glat, indlæse hurtigt og opdateret, så kan det at flytte til StudioPress Sites hjælpe dig med at bruge mere tid på at fokusere på din virksomhed snarere end at styre din hjemmeside.

Lad os undersøge, hvad StudioPress Sites har at tilbyde, og om det er lykkedes at forenkle WordPress uden at begrænse tingene for meget.

Hurtig websideopsætning

Et af de vigtigste salgssteder for StudioPress Sites er den lethed, hvorpå enhver hurtigt kan starte et nyt WordPress-websted – alt gennem en enkelt tjenesteudbyder og en konto.

Kom i gang med StudioPress-websteder

Det er let at lancere et nyt WordPress-websted med StudioPress.

Når du har tilmeldt dig og valgt din prisplan (mere om dem senere), skal du blot indtaste dit domænenavn (som du allerede skulle have registreret et andet sted), give dit websted et navn og vælge et brugernavn til din konto.

Indtast webstedsdetaljer

Du skal registrere et domænenavn, før du tilmelder dig StudioPress Sites.

Site Migration

Hvis du starter et nyt WordPress-websted, er den indledende installationsproces nu næsten afsluttet. På den anden side, hvis du har et eksisterende WordPress-sted og gerne vil migrere indholdet til dit nye sted, bliver du nødt til at tage sig af det selv eller betale for at bruge den anbefalede tredjeparts migrationstjeneste, der tilbydes af Fantasktic. Hvis du vælger at bruge Fantasktic, får du som StudioPress Sites-kunde en rabat på deres migrationstjeneste. I modsætning til nogle andre alt-i-én WordPress-webstedshostingstjenester, såsom Envato Hosted, tilbydes webstedsmigration ikke af StudioPress Sites.

Domænekonfiguration

Se dine sider.

Du kan administrere flere WordPress-websteder via StudioPress Site dashboard.

Når du arbejder igennem installationsprocessen, kan det virke som om det er færdigt på dette tidspunkt. Du skal dog nu konfigurere dit domænenavn til at pege på StudioPress Sites-hostingtjenesten. Selvom der er detaljeret vejledning i, hvordan man gør dette, ville det være rart, hvis det blev gjort klart, at dette er en vigtig opgave, der skal afsluttes.

DNS-indstillinger.

Du skal konfigurere dit domænenavn gennem din valgte registrator for at forbinde det til dit StudioPress Sites-websted.

Når du har konfigureret dit domæne gennem din domæneregistrator, skal du muligvis vente op til 72 timer på, at ændringerne træder i kraft, og dit domænenavn for at pege på dit nye StudioPress Sites-websted. Mens der blev oprettet et websted til denne gennemgang, tog det kun ca. 15 minutter, før domænenavnserveren (DNS) blev udbredt, og den nye URL startede live.

Adgang til dit nye WordPress-websted

Et nyt WordPress-websted.

Som standard bruger dit nye WordPress-websted Genesis-prøveemnet og demoindholdet.

Når dit domænenavn peger på StudioPress Sites-hosting, kan du se dit nye websted og logge ind på WordPress admin-området. For at være i stand til at logge ind, skal du generere en ny adgangskode ved at udfylde den mistede adgangskodeformular. Dem, der er nye inden for WordPress, kan synes dette er forvirrende, da det ikke er klart, at dette er et påkrævet trin for at få adgang til dit websted.

Nulstil formular til adgangskode.

Du skal udfylde formularen for at oprette en adgangskode til dit websted.

Når du først har modtaget e-mailen til nulstilling af adgangskode, kan du hurtigt generere dine nye legitimationsoplysninger og logge ind på dit WordPress-dashboard.

WordPress Dashboard

Dashboard for dit nye StudioPress-websteder WordPress-websted.

På få få trin, og i kun få minutter af din tid, har du lanceret et nyt WordPress-websted. Nu er det kun tilbage at vælge et tema og aktivere de nødvendige plugins. Derefter kan du komme i gang med at tilpasse dit websted og oprette indhold.

StudioPress Sites Kontrolpanel

Før vi kommer til tema- og plugin-indstillingerne, såvel som de andre funktioner i StudioPress Sites, er det nu et godt tidspunkt at udforske de vigtigste forskelle mellem en almindelig WordPress-installation og den, du får adgang til med denne service.

StudioPress Sites Kontrolpanel

StudioPress-området på dit WordPress-websteds dashboard.

Ud over at have Genesis Framework og prøveeksemplet på Genesis-barnet allerede er aktivt, vil dit nye WordPress-webstedets instrumentbræt også have et StudioPress-område. Gennem StudioPress Site Tools-sektionen i kontrolpanelet kan du se din diskkvotebrug, og du kan også tage tema- og plugin-snapshots, der tjener som referencepunkter for den aktuelle tilstand på dit websted, med muligheden for at gemme op til ti snapshots på et tidspunkt.

Genesis Framework Forklaret

Hvis WordPress er din bil, beskriver StudioPress Genesis Framework som ramme og krop.

Vi dækker næste hovedkomponenter i StudioPress Sites-tjenesten, men de andre sektioner af StudioPress-kontrolpanelet inde i dit WordPress-dashboard inkluderer:

 • Temaer – vælg det StudioPress-tema, du gerne vil bruge.
 • Plugins – aktiver enhver af partner plugins.
 • Content Optimizer – aktiver dette interne værktøj.

StudioPress Sites bruger cachelagring på serversiden til at hjælpe dit websted med at indlæse hurtigere. En knap til rydding af dit websteds cache vises på WordPress admin værktøjslinje.

Ryd cache-knap

StudioPress-websteder WordPress-websteder indeholder cache og en knap til at rydde cachen, når det er nødvendigt.

Hvis du foretager ændringer på dit WordPress-websted, tømmer cache-knappen knappen den cache-version, hvilket sikrer, at dine besøgende kan se dit opdaterede websted.

StudioPress-websteder WordPress-temaindstillinger

Hvis du vælger StudioPress-websteder, vælger du også Genesis Framework fra StudioPress-teamet, og du får også 20 mobil-responsive StudioPress WordPress-temaer at vælge imellem som en del af din pakke.

WordPress-temaer fra StudioPress

Brugere af StudioPress-websteder kan vælge mellem nogle af de bedste WordPress-temaer omkring.

Da Genesis er en gennemprøvet temaramme, der efter sigende bruges på mere end 500.000 WordPress-websteder, og StudioPress har produceret nogle af de bedste tilgængelige WordPress-temaer i dag, behøver du ikke at bekymre dig om ydelsen, mobilvenlighed, søgemaskine optimering eller sikkerhed af dit websteds fundament og design.

Digital Pro WordPress-tema

Digital Pro er et af de temaer, der er tilgængelige for brugere af StudioPress Sites.

WordPress, Genesis og StudioPress-temaerne fungerer alle meget godt sammen, og hvis du vælger StudioPress-websteder, kommer du bestemt ikke til nogen kompromiser, når det kommer til design af dit websted. Faktisk beskrives StudioPress Sites-serverne som værende optimerede til Genesis Framework for at sikre, at dit websted indlæses så hurtigt som muligt – noget vi vil prøve på senere i denne StudioPress Sites-gennemgang.

SPI WordPress-tema.

Smart Passive Income WordPress-temaer er en anden tilgængelig mulighed.

Du er fri til at bruge ethvert WordPress-tema, du vælger, inklusive premium-indstillinger andetsteds eller temaer, du har designet selv. Da dine abonnementsgebyrer dog inkluderer adgang til 20 StudioPress-temaer, er denne service bedst egnet til dem, der ønsker at bruge et af disse temaer.

StudioPress-websteder Temavalg

Temaindstillinger.

De inkluderede StudioPress-temaer kan aktiveres med et enkelt klik fra dit WordPress-dashboard.

Her er nogle personlige højdepunkter fra udvalget af 20 WordPress-temaer, der er tilgængelige for brugere af StudioPress Sites:

 • Højde Pro
 • Atmosphere Pro
 • Digital Pro
 • Infinity Pro
 • Maker Pro
 • Showcase Pro

Den seneste liste over temaer, som StudioPress Sites-brugere får adgang til, findes på plansiden.

Ligesom hvis du brugte disse temaer på et almindeligt WordPress-websted, der er vært selv, kan du ændre deres udseende ved at redigere deres underliggende CSS. Tilpasningsarbejde kan udføres via WordPress Customizer eller ved hjælp af de inkluderede Design Palette Pro og Beaver Builder Lite-partner plugins.

Tematilpasning

Du kan udføre grundlæggende ændringsarbejde gennem WordPress Customizer eller aktivere det inkluderede Design Palette Pro-plugin for mere kontrol over dit websteds udseende.

Hvis du har brug for et mere skræddersyet look til dit websted, er du fri til at oprette dit eget tilpassede Genesis-barnetema eller uploade et tema fra en anden kilde.

Valg af WordPress-plugin

StudioPress Sites har slået sig sammen med leverandørerne af nogle af de mest populære WordPress-plugins. Disse plugins kan aktiveres med bare et par klik fra siden Partner Plugins på dit WordPress-dashboard. Ideen her er, at i stedet for at undersøge, hvilke plugins du skal bruge på dit websted, kan du følge rådene fra StudioPress Sites og aktivere et af partner plugins.

StudioPress-websteder-partner plugins

Nogle af StudioPress-webstederne anbefalede partner plugins.

Nogle af de funktioner og funktionaliteter, du kan tilføje til dit websted med disse plugins, inkluderer:

 • Sælg fysiske produkter online med WooCommerce.
 • Sælg digitale produkter med Easy Digital Downloads.
 • Opret online formularer med WPForms Lite og Ninja Forms.
 • Administrer dit eget tilknyttede program med AffiliateWP.
 • Opret et medlemssted med Restrict Content Pro.
 • Tilpas din hjemmeside med Beaver Builder Lite og Design Palette Pro.
 • Plus mere der kommer.

Brug af Design Palette Pro

Tilpas din hjemmeside med det inkluderede Design Palette Pro-plugin.

De fleste af disse partner plugins er tilgængelige på freemium-prismodellen. Dette giver dig mulighed for at bruge kernefunktionaliteten gratis, med muligheden for at betale ekstra for at låse yderligere funktioner op. Nogle, f.eks. OptinMonster, fungerer overhovedet ikke, medmindre du køber den relevante licens. Betalinger for at låse premium-plugins og -funktioner foretages direkte til plugin-leverandørerne (via et StudioPress Sites-tilknyttet link) og er adskilt fra dine StudioPress Sites-betalinger.

OptinMonster-ledningsgenerationsplugin

OptinMonster fungerer kun, hvis du køber en licens fra sælgeren.

Ud over at bruge partner plugins kan du også uploade dine egne plugins eller installere dem direkte fra WordPress Plugin Directory via pluginområdet på dit websteds dashboard.

StudioPress-websteder Tilføj nyt plugin

Ud over de forudinstallerede partner plugins kan du (næsten) bruge ethvert plugin efter eget valg.

Det er værd at bemærke, at StudioPress Sites afskrækker brugen af ​​nogle plugins på dit WordPress-websted på grund af potentielle ydelsesproblemer, og hvis der opstår problemer, kan du blive bedt om at fjerne det krænkende plugin. Dette gælder hovedsageligt plugins til sikkerhed, sitemap, omdirigering og relaterede indlæg. Kontakt supportteamet for at finde ud af, om et specifikt plugin frarådes.

Content Optimizer Tool

Indstillinger for Content Optimizer

Indstillinger til værktøjet StudioPress Sites Content Optimizer.

En anden funktion, som du får adgang til som en del af StudioPress-websteder, er værktøjet Content Optimizer. Dette værktøj kan analysere dit indhold for at hjælpe dig med at optimere det til søgemaskiner. Når du har indtastet et nøgleord til en artikel, fortæller værktøjet dig, hvor optimeret denne artikel er. Denne funktionalitet er velkendt for alle, der har brugt det populære Yoast SEO-plugin. Faktisk kan du selv installere det gratis Yoast SEO-plugin og indstille det som standardindholdsoptimeringsværktøj til dit websted i stedet.

Yoast SEO-plugin

StudioPress Sites inkluderer SEO-funktionalitet, men du er fri til at bruge dine valgte værktøjer.

Du kan også finde ud af, hvor godt dit overordnede websted er optimeret til et bestemt søgeord, og finde links til råd om, hvordan du forbedrer dets vurdering.

Optimeringsresultat

Vores testwebsted får en D-vurdering for optimering af nøgleordet ‘WordPress’.

En anden funktion i Content Optimizer er dens evne til at hjælpe dig med at finde andre websteder i din niche eller branche og derefter give grundlæggende råd om, hvordan du potentielt kunne få et link fra disse websteder til dit (ved at kommentere og tilbyde et gæstepost) for at hjælpe dit indhold rangerer mere prominent i søgemaskiner.

Content Toolizer Research Tool

Dette er websteder, som Content Toolizer-værktøjet finder, relateret til nøgleordet ‘WordPress’.

Der er også et andet værktøj, der hjælper dig med at se, hvem der nævner dit målnøgleord på sociale medier. Derefter kan du deltage i disse diskussioner for at øge din synlighed og få forbindelse til din målgruppe.

StudioPress-websteder Sociale medier

Find ud af, hvem der er tilknyttet dit målnøgleord på sociale medier.

Det er alt sammen temmelig grundlæggende ting, men nye webstedsejere vil hurtigt støde på udtryk som SEO, indholdsmarkedsføring og linkbygning, så det er godt at se dem blive adresseret af StudioPress Sites, selvom det er på overfladeniveau. Content Optimizer kan hjælpe brugere med at komme i gang med dette vigtige aspekt af at køre et websted, før de går videre til mere sofistikerede værktøjer og tilgange.

Administreret WordPress-webstedshostingfunktioner

Som en del af StudioPress Sites-tjenesten bliver dit WordPress-websted ikke kun hostet for dig, men også administreret – hvilket betyder, at dit websted bliver hostet på en server, der er optimeret til WordPress-websteder. I modsætning til at vælge en generisk webhostetjeneste, skal dit websted indlæses hurtigere og yde bedre.

Under testningen, vi udførte til denne StudioPress Sites-gennemgang, blev Pingdom registreret en gennemsnitlig ladetid på 323 millisekunder og 100% oppetid i løbet af syv dage.

Resultater af Pingdom-test

Pingdom registrerede hurtige indlæsningstider for StudioPress Sites gennemgangstest WordPress-webstedet.

Dette er ret imponerende ting. Især med hensyn til, at der er meget mere, du kan gøre for at øge hastigheden på et WordPress-websted og forbedre disse indlæsningstider.

Pingdom Uptime-rapport

I løbet af den syv dages testperiode faldt webstedet ikke en gang.

Softwareopdateringer

Udover hurtige indlæsningstider behøver du ikke bekymre dig om at holde WordPress-softwaren og dit tema opdateret, og fordi det at køre forældede versioner af WordPress og dets temaer er en almindelig måde for webstedssikkerhed at blive kompromitteret, når nogen tager nogen pleje af dette kan gå langt i retning af at holde dit websted sikkert.

Plugin-opdateringer forventes at blive dækket af StudioPress Sites-tjenesten i fremtiden, men i øjeblikket er du ansvarlig for at holde dine udvidelser ajour. Hvis du hellere selv vil håndtere softwareopdateringer, er du fri til at fravælge dette aspekt af den administrerede webstedshosttjeneste.

Sikkerhed på websteder og sikkerhedskopier

Andre funktioner i StudioPress Sites-hostingbestemmelserne inkluderer kontinuerlig scanning og overvågning af malware og beskyttet distribution af denial of service (DDoS). Hvis dit websted er hacket, henvises sagen til StudioPress Sites sikkerhedspartner Sucuri, der kan udføre scanning af websteder for at kontrollere for inficerede eller udnyttede filer. Hvis der opdages noget, renses det og fjernes på dine vegne.

For ekstra ro i sindet sikkerhedskopieres dit websted dagligt. Hvis du har brug for at rulle dit websted tilbage til en tidligere version, skal du blot kontakte StudioPress Sites supportteamet og de gendanner sikkerhedskopifilerne.

WordPress webstedsupport

Hvis du har problemer med dit websted, kan du kontakte StudioPress Sites supportteam, selvom den eneste supportkanal er via e-mail, med billetter åbnet via StudioPress Sites-betjeningspanelet.

Sådan åbnes en supportbillet.

Supportteamet sigter mod at svare inden for 24 timer på hverdage og inden for 48 timer på andre tidspunkter.

Support dækker alle problemer, du måtte have med StudioPress-temaer, herunder det underliggende Genesis Framework, samt eventuelle plugins oprettet af StudioPress. Under test svarede supportteamet på åbne billetter inden for de angivne tidspunkter.

Holdet kan også give råd og information om, hvordan man får mest muligt ud af WordPress og tredjepartsværktøjer. Selvom de peger dig i den rigtige retning, gør de ikke det egentlige arbejde for dig. Du kan se nøjagtigt hvad der er og ikke er dækket på supportsiden til StudioPress Sites.

Ud over at åbne en almindelig supportbillet, kan du indsende en nødmeddelelse, hvis dit websted er nede.

Knap til side ned

Rapporter hurtigt nedetid på webstedet med formularen til nødstøtte.

Dette er en dejlig funktion og bør tilbyde en vis tryghed til dem med vigtige websteder.

Andre StudioPress-websteder administreret hostingdetaljer

Få adgang til serveren via FTP

Du kan oprette forbindelse til din StudioPress Sites-serverplads via FTP og uploade plugins og andre filer.

Udover de opmærksomhedsfangende funktioner, såsom automatiske sikkerhedskopieringer, softwareopdateringer og forbedret webstedssikkerhed, er der nogle andre detaljer, du skal overveje, når du vælger en vært til dit WordPress-websted. Disse inkluderer serverkonfigurationen, hvordan og hvis du kan få adgang til din serverplads og webstedets database og andre oplysninger.

Så for at hjælpe dig med at beslutte, om StudioPress Sites er egnet til dit websted, her er nogle flere detaljer om, hvad der er inkluderet, og hvad du får adgang til:

 • Websteder, der er vært på servere beliggende på østkysten, USA. Eventuelt tilføjes flere placeringer i fremtiden.
 • Cacheteknologi på serversiden på plads.
 • Servere, der kører PHP 7.0.13.
 • NGINX-servere.
 • HTTP / 2.0 i brug.
 • Gratis SSL-certifikat via Let’s Encrypt samt support til brug af din foretrukne udbyder.
 • FTP-adgang til StudioPress Sites-serveren.
 • Adgang til WordPress-databasen via phpMyAdmin.
 • Iscenesættelsessteder kommer snart.

StudioPress Sites leverer ikke e-mail-tjenester. Ved at bruge en e-mail-tjenesteudbyder såsom G Suite eller Office 365 eller din domænenavnsregistrators e-mailtjeneste kan du dog modtage e-mails på en adresse tilknyttet dit websteds domænenavn.

Vi ser snart på StudioPress Sites ‘prisplaner. Selv hvis du vælger planen for indgangsniveau, og dit websted oplever en stigning i forbrugere af besøgende og båndbredde, bliver du ikke opkrævet noget for overskud. Hvis dit websted regelmæssigt begynder at forbruge en stor mængde serverressource, kan du forvente at blive bedt om at opgradere din plan.

StudioPress Sites Dashboard

Mit StudioPress Dashboard

Området My StudioPress-dashboard.

Foruden dit WordPress-webstedets dashboard har du også adgang til dit StudioPress Sites-dashboard. Herfra kan du administrere din StudioPress Sites-konto, se dine sider, få adgang til support- og dokumentationsindhold og åbne supportbilletter.

WordPress Webstedsmigration

Som nævnt, hvis du allerede har et WordPress-websted, du gerne vil flytte til StudioPress Sites, kan du enten migrere det eksisterende websted selv eller drage fordel af den rabat, der er tilgængelig for StudioPress-kunder, og bruge den premium service, der tilbydes af Fantasktic.

StudioPress-webstedspriser

Prisplaner for StudioPress-websteder

For at holde tingene enkle er der kun to planer at vælge imellem.

Når det kommer til at starte dit nye WordPress-websted med StudioPress Sites, er der to planer at vælge imellem:

 • Indholdsplan: fra $ 25 pr. Måned.
 • Handelsplan: fra $ 34 pr. Måned.

Begge planer inkluderer hosting kun for et sted. Indholdsplanen er designet til bloggere, podcasters og marketingfolk, så hvis du vil vokse dit personlige brand eller servicebaserede forretning, kan dette være planen for dig. Hvis du imidlertid vil sælge fysiske produkter og digitale downloads fra dit websted, eller køre et medlemskabsprogram eller et onlinekursus, anbefales handelsplanen af ​​StudioPress Sites-teamet.

Som nævnt, hvis du starter med indholdsplanen og dit websted stiger i popularitet og brugeraktivitet, kan du muligvis blive bedt om at opgradere til den dyrere handelsplan. Uanset hvilken plan du vælger, skal du selv registrere et domæne til dit websted.

På trods af deres navne kan i virkeligheden alle plugins (bortset fra de modløse, der blev nævnt tidligere) bruges på begge planer. Så i teorien kan du oprette en e-handelsbutik eller et medlemssted på den billigste indholdsplan. Imidlertid kan de ekstra serverressourcer, der bruges af disse aktiviteter, kræve, at du opgraderer til den mere kapable hardware i handelsplanen.

Begge planer faktureres enten kvartalsvis eller årligt med nedsatte satser for dem, der vælger at betale årligt. Selvom der ikke er nogen gratis prøveoption, er der en 30-dages 100% pengene-tilbage-garanti på plads, så du kan prøve StudioPress-websteder uden risiko.

StudioPress-websteder vs Rainmaker

Rainmaker er en anden service fra teamet bag StudioPress Sites. Vi har gennemgået Rainmaker-platformen i detaljer, men kort fortalt er det en alt-i-en-tjeneste, der drives af WordPress med det formål at hjælpe nogen med at lancere et professionelt websted til deres brand eller virksomhed.

StudioPress-websteder vs Rainmaker

I modsætning til StudioPress Sites har Rainmaker webstedets betjeningspanel en brugerdefineret brugergrænseflade.

Selvom det lyder temmelig meget som StudioPress Sites, er der nogle store forskelle. For det første har Rainmaker en brugerdefineret brugergrænseflade (UI), mens StudioPress Sites holder det afprøvede WordPress UI intakt. Selvom StudioPress-websteder giver dig mulighed for at bruge (næsten) ethvert tema eller plugin, er disse muligheder begrænset til interne tilføjelser med Rainmaker.

Så når det kommer til StudioPress Sites vs Rainmaker, hvilken er bedst?

Svaret på det afhænger af dine behov og budget. Mens Rainmaker er et lukket system, der sigter mod at give dig alt hvad du har brug for for at lancere et nyt websted, er StudioPress Sites tættere på en WordPress-installation, der er vært selv. Derfor, hvis du leder efter en lidt mere frihed over dit websted, men ikke ønsker at påtage dig alt ansvaret ved at starte og styre dit eget selvhostede WordPress-websted, er StudioPress Sites sandsynligvis et bedre (og mere overkommeligt) match til dine behov.

På den anden side, hvis du finder ideen om at undersøge og installere plugins og temaer skræmmende, kan Rainmaker muligvis være den bedre mulighed.

Andre alt-i-én WordPress-webstedsindstillinger at overveje

Hvis ideen om at undersøge webhosts, gennemse WordPress-temaer og holde dit websted sikkert og sikkert ikke appellerer, er StudioPress Sites og Rainmaker ikke de eneste tilgængelige muligheder.

Hvis StudioPress-temaerne ikke er efter din smag, er en anden tjeneste, der skal tjekkes, den nye Envato Hosted-tjeneste. For et lidt lavere tilbagevendende gebyr vil Envato Hosted også være vært for dit websted og tage sig af sikkerhedskopier og sikkerhed for dig fuld gennemgang.

Envato vært

Populære multifunktions WordPress-temaer, såsom Avada, er tilgængelige som en del af Envato Hosted-tjenesten.

Med Envato Hosted kan du også vælge mellem et udvalg af populære WordPress-temaer, der sælges på ThemeForest, herunder Avada og Enfold. Endvidere vil Envato Hosted supportteam installere dit valg af temademono og udføre to timers tilpasningsarbejde som en del af installationsprocessen. Mange af Envato Hosted WordPress-temaerne inkluderer også premium plugins – hvilket muligvis sparer nogle ekstra penge.

Afsluttende tanker

Målet med StudioPress Sites er at gøre det nemt for enhver at starte et nyt websted og holde det kørende. Efter at have prøvet tjenesten, synes vi det er fair at sige, at det er lykkedes med dens mål.

Bortset fra den lette konfiguration er den største fordel ved at vælge StudioPress-websteder, at du sparer meget tid, når det kommer til lancering og styring af dit nye websted. Ved at tage sig af webhosting og webstedsadministration, give dig et lille, men varieret udvalg af temaer af høj kvalitet, samt et udvalg af omhyggeligt valgte partner plugins, giver det dig mulighed for at fokusere på at give dit websted det rigtige udseende og udgive godt indhold i stedet for at undersøge, hvilke yderligere produkter der skal bruges.

Ved første øjekast kan StudioPress Sites virke lidt dyrere, end du ville forvente at betale for at køre et WordPress-websted. Men hvis du tager højde for alle ekstramateriale såsom webstedsadministration, hurtig webhosting-servere, der er optimeret til WordPress, og let adgang til de forudvalgte temaer og partner plugins, begynder StudioPress Sites at se ud som en meget bedre aftale.

Hvis du har kæmpet for at tage en beslutning om, hvilken webhost du skal bruge, hvilket tema du skal vælge, og hvilke plugins du skal installere – for ikke at nævne, hvordan du skal holde dit websted sikkert og sikkert – StudioPress Sites kan tage sig af af alt dette for dig og hjælpe dig med at starte din hjemmeside i dag. Alternativt, hvis dit websted ikke fungerer så godt, som du håbede, kunne opgradering til StudioPress Sites være et godt træk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map