StudioPress Sites Review: Alt du trenger for å starte ditt eget nettsted!

WordPress-tilbud


Å sette opp et nytt WordPress-nettsted fra grunnen av kan være en skremmende oppgave – og en som ikke alle har tid eller tålmodighet til å trene for seg selv. Gå inn på StudioPress-nettsteder – en helt ny tjeneste fra (du gjettet det) StudioPress – som egentlig er en webhotellvertjeneste som tar sikte på å gjøre det enklere å opprette og administrere ditt eget WordPress-drevne nettsted.

Bortsett fra et domenenavn kommer alt du trenger for å bygge et WordPress-nettsted inkludert: WordPress er forhåndsinstallert og vert automatisk på fullt styrte lynraske WordPress-optimaliserte servere; de vil ta seg av sikkerhetskopier, nettstedsikkerhet og programvareoppdateringer; og gi deg støtte når du trenger det. Du vil også få enkel tilgang til et utvalg WordPress-temaer og plugins av høy kvalitet som en del av planen din.

La oss se nærmere på hva StudioPress Sites tilbyr, hvordan det fungerer og hva du kan – og ikke kan – gjøre med det, og om det er en tjeneste verdt å investere i eller ikke.

Hva er egentlig StudioPress-nettsteder?

StudioPress-teamet beskriver deres nye tjeneste som ‘WordPress made easy’, og tar sikte på å ta bryet med å starte og administrere et WordPress-nettsted uten å ofre noe av kraften eller fleksibiliteten som WordPress-nettstedseiere som selv vert.

StudioPress Sites Review

En ny WordPress-hostingløsning fra StudioPress

Tjenesten er rettet mot bloggere, podcastere, tjenesteleverandører og tilknyttede markedsførere, men alle som selger fysiske produkter, digitale nedlastinger og medlemsprogrammer er også velkomne.

Kort sagt, StudioPress Sites sørger for å installere og administrere WordPress, og være vert for nettstedet ditt, og gir deg et utvalg av høykvalitets WordPress-temaer og tredjeparts plugins, alt for en tilbakevendende avgift. Alt du trenger å gjøre er å registrere et passende domenenavn for nettstedet ditt.

Hvem er StudioPress nettsteder for?

Hvis du ikke har tid eller tilbøyelighet til å undersøke alle inn- og utgaver for WordPress-webhotell, installere WordPress og finne de beste temaene og pluginene for deg selv, kan StudioPress Sites være akkurat det du ønsker. Ved å ta vare på det vesentlige og presentere deg for et utvalg nøye kuraterte temaer og plugins, samt forenkle mange av trinnene som er involvert i lansering og administrasjon av et WordPress-nettsted, tar StudioPress Sites sikte på å fjerne hindringene som forhindrer mange WordPress-programmer. brukere fra å lage et profesjonelt nettsted som gjenspeiler deres ambisjoner.

Alternativt, hvis du allerede har et WordPress-nettsted, har du kjempet for å holde deg trygg og sikker, løpe problemfritt, lastes raskt og oppdatert, og så kan du flytte til StudioPress Sites hjelpe deg med å bruke mer tid på å fokusere på virksomheten din, i stedet for å administrere din nettside.

La oss utforske hva StudioPress Sites har å tilby, og om det har lyktes med å forenkle WordPress uten å begrense ting for mye.

Rask nettstedoppsett

Et av de viktigste salgsargumentene til StudioPress Sites er hvor enkelt hvem som helst kan lansere et nytt WordPress-nettsted – alt gjennom en enkelt leverandør og konto.

Kom i gang med StudioPress-nettsteder

Å lansere et nytt WordPress-nettsted med StudioPress er enkelt.

Når du har registrert deg og valgt prisplanen din (mer om dem senere), trenger du bare å oppgi domenenavnet ditt (som du allerede skulle ha registrert et annet sted), gi nettstedet ditt et navn og velge et brukernavn for kontoen din.

Angi nettsteddetaljer

Du må registrere et domenenavn før du registrerer deg på StudioPress Sites.

Site Migration

Hvis du starter et nytt WordPress-nettsted, er den første installasjonsprosessen nå nesten fullført. På den annen side, hvis du har et eksisterende WordPress-nettsted og ønsker å migrere innholdet til det nye nettstedet ditt, må du ta vare på det selv eller betale for å bruke den anbefalte tredjeparts migrasjonstjenesten som tilbys av Fantasktic. Hvis du velger å bruke Fantasktic, vil du som StudioPress Sites-kunde få rabatt på overføringstjenesten deres. I motsetning til noen andre alt-i-ett-WordPress-webhotellhotstjenester, for eksempel Envato Hosted, tilbys ikke migrering av nettsteder av StudioPress Sites.

Domenekonfigurasjon

Vis nettstedene dine.

Du kan administrere flere WordPress-nettsteder gjennom StudioPress Site-oversikten.

Når du arbeider gjennom installasjonsprosessen, kan det se ut som om det er fullført på dette tidspunktet. Du må imidlertid nå konfigurere domenenavnet ditt slik at det peker til vertsservicetjenesten StudioPress Sites. Selv om det er detaljert instruksjon i hvordan dette skal gjøres, ville det være fint hvis det ble gjort klart at dette er en viktig oppgave som må fullføres.

DNS-innstillinger.

Du må konfigurere domenenavnet ditt gjennom den valgte registraren for å koble det til nettstedet ditt StudioPress Sites.

Når du har konfigurert domenet ditt via domeneregistratoren, kan det hende du må vente i opptil 72 timer på at endringene trer i kraft, og domenenavnet ditt skal peke til det nye nettstedet ditt StudioPress Sites. Mens du satte opp et nettsted for denne gjennomgangen, tok det imidlertid bare cirka 15 minutter for domenenavnserveren (DNS) å formidle seg, og den nye nettadressen ble startet.

Åpne ditt nye WordPress-nettsted

Et nytt WordPress-nettsted.

Som standard vil det nye WordPress-nettstedet ditt bruke Genesis-eksemplet tema og demoinnhold.

Når domenenavnet ditt peker til StudioPress Sites-verten, vil du kunne se det nye nettstedet ditt og logge deg på WordPress administrasjonsområde. For å kunne logge inn, må du generere et nytt passord ved å fylle ut det tapte passordskjemaet. De nye til WordPress kan synes dette er forvirrende, da det ikke er klart at dette er et nødvendig skritt for å få tilgang til nettstedet ditt.

Tilbakestill passordskjema.

Du må fylle ut skjemaet for å opprette et passord for nettstedet ditt.

Når du imidlertid har mottatt e-postadressen for tilbakestilling av passord, kan du raskt generere de nye legitimasjonene dine og logge deg på WordPress-oversikten.

WordPress Dashboard

Dashbordet til det nye StudioPress Sites WordPress nettstedet.

På bare noen få trinn, og i bare noen få minutter av tiden din, har du lansert et nytt WordPress-nettsted. Nå som gjenstår å gjøre er å velge et tema og aktivere eventuelle nødvendige plugins. Etter det kan du jobbe med å tilpasse nettstedet ditt og lage innhold.

StudioPress Sites Kontrollpanel

Før vi kommer til tema- og pluginalternativene, så vel som de andre funksjonene på StudioPress Sites, er nå et godt tidspunkt å utforske hovedforskjellene mellom en vanlig WordPress-installasjon og den du får tilgang til med denne tjenesten.

StudioPress Sites Kontrollpanel

StudioPress-området i dashbordet til WordPress-nettstedet.

I tillegg til å ha Genesis Framework og prøveeksemplet på Genesis-barnet allerede er aktivt, vil ditt nye WordPress nettsted-dashbord også ha et StudioPress-område. Gjennom StudioPress Site Tools-delen av kontrollpanelet kan du se på bruken av disketten din, og du kan også ta tema- og plugin-stillbilder som fungerer som referansepunkter for gjeldende tilstand på nettstedet, med muligheten til å lagre opptil ti øyeblikksbilder av gangen.

Genesis Framework Explained

Hvis WordPress er motoren i bilen din, beskriver StudioPress Genesis Framework som ramme og kropp.

Vi vil dekke hovedkomponentene i StudioPress Sites-tjenesten dernest, men de andre delene av StudioPress-kontrollpanelet inne i WordPress-oversikten inkluderer:

 • Temaer – velg StudioPress-temaet du vil bruke.
 • Plugins – aktiver noen av partnerprogramtilleggene.
 • Content Optimizer – aktiver dette interne verktøyet.

StudioPress Sites bruker hurtigbufring på serversiden for å hjelpe nettstedet ditt med å laste raskere. En knapp for å tømme nettstedets hurtigbuffer vises på WordPress admin verktøylinje.

Fjern Cache-knapp

StudioPress-nettsteder WordPress-nettsteder har hurtigbufring og en knapp for å tømme hurtigbufferen når det er nødvendig.

Hvis du gjør endringer på WordPress-nettstedet ditt, tøm Clear Cache-knappen for å tømme hurtigbufret versjon, slik at besøkende kan se det oppdaterte nettstedet ditt.

StudioPress-nettsteder WordPress Theme Options

Hvis du velger StudioPress-nettsteder, velger du også Genesis Framework fra StudioPress-teamet, og du vil også få 20 mobile-responsive StudioPress WordPress-temaer å velge mellom som en del av pakken.

WordPress-temaer fra StudioPress

StudioPress Sites-brukere kan velge mellom noen av de beste WordPress-temaene rundt.

Siden Genesis er et velprøvd temarammeverk som angivelig brukes på mer enn 500 000 WordPress-nettsteder, og StudioPress har produsert noen av de beste WordPress-temaene som er tilgjengelige i dag, trenger du ikke å bekymre deg for ytelsen, mobilvennlighet, søkemotor optimalisering eller sikkerhet for grunnlaget og designen til nettstedet ditt.

Digital Pro WordPress Theme

Digital Pro er et av temaene som er tilgjengelige for brukere av StudioPress Sites.

WordPress, Genesis og StudioPress-temaene fungerer alle veldig bra sammen, og hvis du velger StudioPress Sites, vil du absolutt ikke gjøre noen kompromisser når det gjelder utformingen av nettstedet ditt. Faktisk blir StudioPress Sites-serverne beskrevet som optimalisert for Genesis Framework for å sikre at nettstedet ditt lastes så raskt som mulig – noe vi vil prøve på senere i denne gjennomgangen av StudioPress Sites.

SPI WordPress Theme.

WordPress-temaene Smart Passive Income er et annet tilgjengelig alternativ.

Du står fritt til å bruke ethvert WordPress-tema du velger, inkludert førsteklasses alternativer fra andre steder eller temaer du har designet selv. Ettersom abonnementsavgiftene dine inkluderer tilgang til 20 StudioPress-temaer, passer denne tjenesten best for deg som vil bruke et av disse temaene.

StudioPress Nettsteder Temavalg

Temaalternativer.

De inkluderte StudioPress-temaene kan aktiveres med bare ett klikk fra ditt WordPress-dashbord.

Her er noen personlige høydepunkter fra utvalget av 20 WordPress-temaer som er tilgjengelige for brukere av StudioPress Sites:

 • Altitude Pro
 • Atmosphere Pro
 • Digital Pro
 • Infinity Pro
 • Maker Pro
 • Showcase Pro

Den siste listen over temaer StudioPress Sites brukere får tilgang til, finner du på plansiden.

Akkurat som om du bruker disse temaene på et vanlig WordPress-nettsted med selvhotell, vil du kunne endre utseendet deres ved å redigere deres underliggende CSS. Tilpasningsarbeid kan utføres gjennom WordPress Customizer eller ved å bruke de inkluderte Design Palette Pro- og Beaver Builder Lite-partnerprogramtilleggene.

Tematilpassing

Du kan utføre grunnleggende modifikasjonsarbeid gjennom WordPress Customizer eller aktivere den medfølgende Design Palette Pro-plugin for mer kontroll over nettstedets utseende.

Hvis du trenger et mer skreddersydd blikk for nettstedet ditt, står du fritt til å lage ditt eget tilpassede Genesis-barnetema eller laste opp et tema fra en annen kilde.

WordPress Plugin Valg

StudioPress Sites har gått sammen med leverandørene av noen av de mest populære WordPress-plugins. Disse pluginsene kan aktiveres med bare noen få klikk fra Partner Plugins-siden i WordPress-dashbordet. Ideen her er at i stedet for å undersøke hvilke plugins du skal bruke på nettstedet ditt, kan du følge rådene fra StudioPress Sites og aktivere et av partnerprogramtilleggene.

StudioPress Sites Partner-plugins

Noen av StudioPress nettsteder anbefalte partner plugins.

Noen av funksjonene og funksjonalitetene du kan legge til på nettstedet ditt med disse programtilleggene inkluderer:

 • Selg fysiske produkter online med WooCommerce.
 • Selg digitale produkter med Easy Digital Downloads.
 • Lag online skjemaer med WPForms Lite og Ninja Forms.
 • Administrer ditt eget tilknytningsprogram med AffiliateWP.
 • Opprett et medlemsnettsted med Restrict Content Pro.
 • Tilpass nettstedet ditt med Beaver Builder Lite og Design Palette Pro.
 • Pluss mer som kommer.

Bruke Design Palette Pro

Tilpass nettstedet ditt med den medfølgende Design Palette Pro-plugin.

De fleste av disse partnerprogramtilleggene er tilgjengelige på freemium-prismodellen. Dette lar deg bruke kjernefunksjonaliteten gratis, med muligheten til å betale ekstra for å låse opp flere funksjoner. Noen, som OptinMonster, fungerer imidlertid ikke i det hele tatt med mindre du kjøper den aktuelle lisensen. Betalinger for å låse opp premium plugins og funksjoner gjøres direkte til plugin-leverandørene (via en StudioPress Sites tilknyttet lenke), og er atskilt fra StudioPress Sites-betalingene.

OptinMonster blygenerasjonsplugin

OptinMonster fungerer bare hvis du kjøper en lisens fra leverandøren.

I tillegg til å bruke partner-plugins, kan du også laste opp dine egne plugins eller installere dem direkte fra WordPress Plugin Directory via pluginområdet på nettstedets instrumentpanel..

StudioPress Sites Legg til nytt plugin

I tillegg til de forhåndsinstallerte partnerpluginsene, kan du bruke (nesten) hvilken som helst plugin du velger.

Det er verdt å merke seg at StudioPress Sites fraråder bruk av noen plugins på WordPress-nettstedet ditt på grunn av potensielle ytelsesproblemer, og hvis noen problemer oppstår, kan du bli bedt om å fjerne den fornærmende plugin. Dette gjelder hovedsakelig plugins for sikkerhet, nettstedskart, omdirigering og relaterte innlegg. Kontakt supportteamet for å finne ut om en bestemt plugin er motløs.

Content Optimizer Tool

Innstillinger for Content Optimizer

Innstillinger for StudioPress Sites Content Optimizer-verktøyet.

En annen funksjon du vil få tilgang til som en del av StudioPress Sites, er Content Optimizer-verktøyet. Dette verktøyet kan analysere innholdet ditt for å hjelpe deg med å optimalisere det for søkemotorer. Etter å ha lagt inn et nøkkelord for en artikkel, vil verktøyet fortelle deg hvor optimalisert den artikkelen er. Denne funksjonaliteten vil være kjent for alle som har brukt den populære Yoast SEO-pluginen. Faktisk kan du installere gratis Yoast SEO-plugin selv og angi det som standard innholdsoptimaliseringsverktøy for nettstedet ditt i stedet.

Yoast SEO-plugin

StudioPress Sites inkluderer SEO-funksjonalitet, men du står fritt til å bruke dine valgte verktøy.

Du kan også finne ut hvor godt det generelle nettstedet ditt er optimalisert for et bestemt søkeord, og finne lenker til råd om hvordan du kan forbedre rangeringen.

Optimaliseringspoeng

Testnettstedet vårt får en D-rangering for optimalisering av søkeordet ‘WordPress’.

En annen funksjon i Content Optimizer er dens evne til å hjelpe deg med å finne andre nettsteder i din nisje eller bransje, og deretter gi grunnleggende råd om hvordan du potensielt kan få en kobling fra disse nettstedene til deg (ved å kommentere og tilby et gjestepost) for å hjelpe innholdet rangerer mer tydelig i søkemotorer.

Content Toolizer Research Tool

Dette er nettsteder Content Optimizer-verktøyet funnet relatert til nøkkelordet ‘WordPress’.

Det er også et annet verktøy som hjelper deg å se hvem som nevner målsøkeordet ditt på sosiale medier. Du kan deretter bli med i disse diskusjonene for å øke synligheten og få kontakt med målgruppen.

StudioPress-nettsteder sosiale medier

Finn ut hvem som er knyttet til målsøkeordet ditt på sosiale medier.

Det hele er ganske grunnleggende ting, men nye nettstedseiere kommer raskt til å møte vilkår som SEO, innholdsmarkedsføring og linkbygging, så det er bra å se at de blir adressert av StudioPress Sites, selv om de er på overflatenivå. Content Optimizer kan hjelpe brukere i gang med dette viktige aspektet ved å drive et nettsted før de går videre til mer sofistikerte verktøy og tilnærminger.

Administrerte WordPress webhotellfunksjoner

Som en del av StudioPress Sites-tjenesten, blir WordPress-nettstedet ikke bare vert for deg, men også administrert – noe som betyr at nettstedet ditt blir hostet på en server som er optimalisert for WordPress-nettsteder. I motsetning til å velge en generisk webhotell, bør nettstedet lastes raskere og yte bedre.

Under testingen vi utførte for denne StudioPress Sites-gjennomgangen ble Pingdom registrert en gjennomsnittlig lastetid på 323 millisekunder og 100% oppetid over en periode på syv dager..

Pingdom testresultater

Pingdom registrerte raske lastetider for StudioPress Sites gjennomgangstest WordPress nettsted.

Dette er ganske imponerende ting. Spesielt med tanke på at det er mye mer du kan gjøre for å øke hastigheten på et WordPress-nettsted og forbedre disse lastetidene.

Pingdom Uptime Report

I løpet av den syv dager lange testperioden gikk nettstedet ikke ned en gang.

Programvareoppdateringer

I tillegg til raske lastetider, trenger du ikke å bekymre deg for å holde WordPress-programvaren og temaet ditt oppdatert, og fordi det å kjøre utdaterte versjoner av WordPress og dets temaer er en vanlig måte å bli skadet på nettstedet, fordi noen tar vedlikehold av dette kan gå langt i retning av å sikre nettstedet ditt sikkert.

Plugin-oppdateringer forventes å bli dekket av StudioPress Sites-tjenesten i fremtiden, men foreløpig er du ansvarlig for å holde utvidelsene dine oppdaterte. Hvis du heller vil håndtere programvareoppdateringer selv, er du fri til å velge bort dette aspektet av den administrerte webhostetjenesten.

Stedsikkerhet og sikkerhetskopi

Andre funksjoner i StudioPress Sites-vertsbestemmelsene inkluderer kontinuerlig skanning og overvåking av skadelig programvare og distribuert denial of service (DDoS) beskyttelse. Hvis nettstedet ditt er hacket, blir saken henvist til StudioPress Sites sikkerhetspartner Sucuri, som kan utføre nettstedsskanning for å se etter infiserte eller utnyttede filer. Hvis noe blir oppdaget, blir det ryddet opp og fjernet på dine vegne.

For ekstra trygghet er nettstedet ditt fullstendig sikkerhetskopiert på daglig basis. Hvis du trenger å rulle tilbake nettstedet til en tidligere versjon, er det bare å kontakte StudioPress Sites supportteam og de vil gjenopprette sikkerhetskopifilene.

WordPress nettstedstøtte

Skulle du få problemer med nettstedet ditt, kan du kontakte supportteamet for StudioPress Sites, selv om den eneste støttekanalen er via e-post, med billetter åpnet gjennom StudioPress Sites-dashbordet.

Slik åpner du en støttebillett.

Støtteteamet har som mål å svare innen 24 timer på hverdager, og innen 48 timer til andre tider.

Støtte dekker alle problemer du måtte ha med StudioPress-temaer, inkludert det underliggende Genesis Framework, samt eventuelle plugins opprettet av StudioPress. Under testingen svarte supportteamet på åpne billetter innen de angitte tidene.

Teamet kan også gi råd og informasjon om å få mest mulig ut av WordPress og tredjepartsverktøy. Imidlertid, mens de vil peke deg i riktig retning, vil de ikke gjøre det faktiske arbeidet for deg. Du kan se nøyaktig hva som er og ikke dekkes på støttesiden for StudioPress Sites.

I tillegg til å åpne en vanlig supportbillett, kan du sende inn en nødmelding hvis nettstedet ditt er nede.

Side ned-knapp

Rapporter raskt nedetid for nettstedet med nødstøtteskjemaet.

Dette er en fin funksjon og bør gi deg en viss forsikring til de med viktige nettsteder.

Andre StudioPress-nettsteder administrerte hostingdetaljer

Få tilgang til serveren via FTP

Du kan koble deg til StudioPress Sites-serverområdet ditt via FTP og laste opp plugins og andre filer.

I tillegg til oppmerksomhetsgripende funksjoner, som automatiserte sikkerhetskopieringer, programvareoppdateringer og forbedret nettstedssikkerhet, er det noen andre detaljer du bør tenke på når du velger en vert for WordPress-nettstedet ditt. Disse inkluderer serverkonfigurasjonen, hvordan og om du får tilgang til serverområdet og databasene på nettstedet, og annen informasjon.

Så for å hjelpe deg med å bestemme om StudioPress Sites passer for nettstedet ditt, her er noen flere detaljer om hva som er inkludert og hva du får tilgang til:

 • Nettsteder som er vert på servere som ligger på østkysten, USA. Kanskje flere steder blir lagt til i fremtiden.
 • Bufringsteknologi på serversiden på plass.
 • Servere som kjører PHP 7.0.13.
 • NGINX-servere.
 • HTTP / 2.0 i bruk.
 • Gratis SSL-sertifikat via Let’s Encrypt, i tillegg til støtte for bruk av din foretrukne leverandør.
 • FTP-tilgang til StudioPress Sites-serveren.
 • Tilgang til WordPress-databasen via phpMyAdmin.
 • Iscenesettelsesnettsteder kommer snart.

StudioPress Sites tilbyr ikke e-posttjenester. Ved å bruke en e-posttjenesteleverandør som G Suite eller Office 365, eller e-posttjenesten til domenenavnregistratoren din, kan du imidlertid motta e-poster på en adresse tilknyttet domenenavn til nettstedet ditt.

Vi ser snart på prisplanene for StudioPress Sites. Selv om du velger planen for startnivået og nettstedet ditt opplever en økning i besøkende og båndbreddeforbruket, blir du ikke belastet for noe overskudd. Hvis nettstedet ditt jevnlig begynner å konsumere en stor mengde serverressurs, kan du forvente å bli bedt om å oppgradere planen din.

StudioPress Nettsteder Dashboard

Mitt StudioPress Dashboard

My StudioPress-dashbordområdet.

I tillegg til WordPress-nettstedets dashbord har du også tilgang til StudioPress Sites-dashbordet. Herfra kan du administrere StudioPress Sites-kontoen din, se på nettstedene dine, få tilgang til støtte- og dokumentasjonsinnholdet og åpne supportbilletter.

WordPress nettsted migrering

Som nevnt, hvis du allerede har et WordPress-nettsted du ønsker å flytte til StudioPress Sites, kan du enten migrere det eksisterende nettstedet selv eller dra nytte av rabatten som er tilgjengelig for StudioPress-kunder og bruke premium-tjenesten som tilbys av Fantasktic.

StudioPress-nettsteder

Prispressplaner for StudioPress-nettsteder

For å holde ting enkelt, er det bare to planer å velge mellom.

Når det gjelder å starte det nye WordPress-nettstedet ditt med StudioPress Sites, er det to planer å velge mellom:

 • Innholdsplan: fra $ 25 per måned.
 • Handelsplan: fra $ 34 per måned.

Begge planene inkluderer hosting bare for ett nettsted. Innholdsplanen er designet for bloggere, podcastere og markedsførere, så hvis du ønsker å utvide din personlige merkevare eller servicebaserte virksomhet, kan dette være planen for deg. Imidlertid, hvis du vil selge fysiske produkter og digitale nedlastinger fra nettstedet ditt, eller kjøre et medlemskapsprogram eller et online kurs, anbefales handelsplanen av StudioPress Sites-teamet.

Som nevnt, hvis du begynner på innholdsplanen og nettstedet ditt øker i popularitet og brukeraktivitet, kan det hende du må oppgradere til den dyrere handelsplanen. Uansett hvilken plan du velger, må du registrere et domene for nettstedet ditt selv.

Til tross for navnene deres, kan virkeligheten alle plugins (bortsett fra de motløse som ble nevnt tidligere) brukes på begge planer. Så i teorien kan du lage en netthandel eller medlemskapsside på den billigere innholdsplanen. Imidlertid kan de ekstra serverressursene som brukes av disse aktivitetene, kreve at du oppgraderer til den mer kapable maskinvaren i Handelsplanen.

Begge planer faktureres enten kvartalsvis eller årlig, med nedsatte priser for de som velger å betale årlig. Selv om det ikke er noe gratis prøveversjon, er det en 30-dagers, 100% pengene-tilbake-garanti på plass, slik at du kan prøve StudioPress-nettsteder uten risiko.

StudioPress Sites vs Rainmaker

Rainmaker er en annen tjeneste fra teamet bak StudioPress Sites. Vi har gjennomgått Rainmaker-plattformen i detalj, men kort sagt, det er en alt-i-ett-tjeneste som drives av WordPress med det formål å hjelpe alle med å starte et profesjonelt nettsted for deres merkevare eller virksomhet.

StudioPress Sites vs Rainmaker

I motsetning til StudioPress Sites har Rainmaker nettstedets dashbord et tilpasset brukergrensesnitt.

Selv om det høres veldig ut som StudioPress Sites, er det noen store forskjeller. For det første har Rainmaker et tilpasset brukergrensesnitt (UI), mens StudioPress Sites holder det prøvde WordPress UI intakt. Mens StudioPress Sites lar deg bruke (nesten) hvilket som helst tema eller plugin, er disse alternativene begrenset til interne tilleggsprogrammer med Rainmaker.

Så når det gjelder StudioPress Sites vs Rainmaker, hvilken er best?

Svaret på det avhenger av dine behov og budsjett. Mens Rainmaker er et lukket system som har som mål å gi deg alt du trenger for å lansere en ny webside, er StudioPress Sites nærmere en WordPress-installasjon som er hostet selv. Derfor, hvis du leter etter litt mer frihet over nettstedet ditt, men ikke ønsker å ta på deg alt ansvaret for å starte og administrere ditt eget selvhostede WordPress-nettsted, er StudioPress Sites sannsynligvis et bedre (og rimeligere) samsvarer med dine behov.

På den annen side, hvis du synes ideen om å undersøke og installere plugins og temaer skremmende, kan Rainmaker være det bedre alternativet.

Andre alt-i-ett-alternativer for WordPress-nettsteder å vurdere

Hvis ideen om å forske på webhoteller, gjennomgå WordPress-temaer og holde nettstedet ditt trygt og sikkert ikke appellerer, er ikke StudioPress Sites og Rainmaker de eneste tilgjengelige alternativene.

Hvis StudioPress-temaene ikke er etter din smak, er den nye Envato Hosted-tjenesten en annen tjeneste å sjekke ut. For et litt lavere tilbakevendende gebyr, vil Envato Hosted også være vertskap for nettstedet ditt og ta seg av sikkerhetskopier og sikkerhet for deg full gjennomgang.

Envato vert

Populære WordPress-temaer, for eksempel Avada, er tilgjengelige som en del av tjenesten Envato Hosted.

Med Envato Hosted, kan du også velge mellom et utvalg av populære flerbruks WordPress-temaer som selges på ThemeForest, inkludert Avada og Enfold. Videre vil supportteamet for Envato Hosted installere ditt valg av temademono og utføre to timers tilpasningsarbeid som en del av installasjonsprosessen. Mange av WordPress-temaene fra Envato har også premium plugins – som kan spare deg for litt ekstra penger.

Siste tanker

Målet med StudioPress Sites er å gjøre det enkelt for alle å starte en ny webside og holde den kjører problemfritt. Etter å ha prøvd ut tjenesten, synes vi det er rimelig å si at det lyktes med sine mål.

Bortsett fra det enkle oppsettet, er den største fordelen ved å velge StudioPress Sites at du vil spare mye tid når det gjelder lansering og administrasjon av det nye nettstedet ditt. Ved å ta vare på webhotell og administrasjon av nettsteder, gi deg et lite, men variert utvalg av høykvalitets temaer, samt et utvalg av nøye utvalgte partnerplugins, lar det deg fokusere på å gi nettstedet ditt riktig utseende og publisere flott innhold i stedet for å undersøke hvilke tilleggsprodukter du vil bruke.

Ved første øyekast kan StudioPress Sites virke litt dyrere enn du forventet å betale for å drive et WordPress-nettsted. Men hvis du tar med deg alt ekstrautstyr som nettstedsadministrasjon, raske webhotellservere som er optimalisert for WordPress, og enkel tilgang til de forhåndsvalgte temaene og partnerprogramtilleggene, begynner StudioPress Sites å se ut som en mye bedre avtale.

Hvis du har kjempet for å ta en beslutning om hvilken webhotell du skal bruke, hvilket tema du skal velge, og hvilke plugins du skal installere – for ikke å snakke om hvordan du skal holde nettstedet ditt trygt og sikkert – StudioPress Sites kan ta seg av av alt dette for deg og hjelper deg med å starte nettstedet ditt i dag. Alternativt, hvis nettstedet ditt ikke fungerer så bra som du håpet, kan oppgradering til StudioPress Sites være et godt trekk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me