StudioPress Sites Review: alles wat u nodig heeft om uw eigen website te lanceren!

WordPress aanbiedingen


Het helemaal opnieuw opzetten van een nieuwe WordPress-website kan een hele klus zijn – en een taak die niet iedereen de tijd of het geduld heeft om voor zichzelf te werken. Voer StudioPress Sites in – een geheel nieuwe service van (je raadt het al) StudioPress – wat in wezen een website-hostingservice is die erop is gericht om je eigen WordPress-website gemakkelijker te maken en te beheren.

Afgezien van een domeinnaam, is alles wat je nodig hebt om een ​​WordPress-website te bouwen inbegrepen: WordPress is vooraf geïnstalleerd en wordt automatisch gehost op volledig beheerde, bliksemsnelle, voor WordPress geoptimaliseerde servers; zij zorgen voor back-ups, sitebeveiliging en software-updates; en bieden u ondersteuning wanneer u die nodig heeft. Je krijgt ook gemakkelijk toegang tot een selectie van hoogwaardige WordPress-thema’s en plug-ins als onderdeel van je plan.

Laten we in detail bekijken wat StudioPress Sites precies biedt, hoe het werkt, wat u wel en niet kunt doen en of het een dienst is die het waard is om in te investeren.

Wat is StudioPress Sites precies?

Het StudioPress-team omschrijft hun nieuwe service als ‘WordPress made easy’, en streeft ernaar om het gedoe met het starten en beheren van een WordPress-website te vereenvoudigen zonder in te boeten op de kracht of flexibiliteit die eigenaars van WordPress-websites zelf hebben gehost.

Beoordeling van StudioPress-sites

Een nieuwe WordPress-hostingoplossing van StudioPress

De service is bedoeld voor bloggers, podcasters, serviceproviders en aangesloten marketeers, maar iedereen die fysieke producten, digitale downloads en lidmaatschapsprogramma’s verkoopt, is ook welkom.

Kortom, StudioPress Sites zorgt voor het installeren en beheren van WordPress en het hosten van uw website, en biedt u een selectie van hoogwaardige WordPress-thema’s en plug-ins van derden, allemaal voor één terugkerende vergoeding. Het enige wat u hoeft te doen is een geschikte domeinnaam voor uw website registreren.

Voor wie zijn StudioPress-sites?

Als je niet de tijd of de neiging hebt om alle ins en outs van WordPress-webhosting te onderzoeken, WordPress te installeren en de beste thema’s en plug-ins voor jezelf te vinden, dan is StudioPress Sites misschien precies wat je zoekt. Door voor de essentiële zaken te zorgen en u een selectie van zorgvuldig samengestelde thema’s en plug-ins te bieden, en veel van de stappen die nodig zijn bij het lanceren en beheren van een WordPress-website te vereenvoudigen, wil StudioPress Sites de barrières verwijderen die veel potentiële WordPress voorkomen gebruikers van het maken van een professionele website die hun ambities weerspiegelt.

Als alternatief, als u al een WordPress-website heeft, heeft u moeite gehad om veilig en beveiligd te blijven, soepel te werken, snel en up-to-date te worden, en door naar StudioPress Sites te gaan, kunt u meer tijd besteden aan uw bedrijf, in plaats van aan het beheren jouw website.

Laten we eens kijken wat StudioPress Sites te bieden heeft en of het gelukt is om WordPress te vereenvoudigen zonder de zaken te veel te beperken.

Snelle website-instelling

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van StudioPress Sites is het gemak waarmee iedereen snel een nieuwe WordPress-website kan starten – allemaal via één serviceprovider en account.

Ga aan de slag met StudioPress-sites

Een nieuwe WordPress-website lanceren met StudioPress is eenvoudig.

Nadat u zich heeft aangemeld en uw tariefplan heeft gekozen (meer hierover later), hoeft u alleen maar uw domeinnaam in te voeren (die u elders al had moeten registreren), uw site een naam te geven en een gebruikersnaam te kiezen voor uw rekening.

Voer sitegegevens in

U moet een domeinnaam registreren voordat u zich aanmeldt bij StudioPress Sites.

Sitemigratie

Als je een nieuwe WordPress-website start, is het eerste installatieproces nu bijna voltooid. Aan de andere kant, als u een bestaande WordPress-site heeft en de inhoud naar uw nieuwe site wilt migreren, moet u er zelf voor zorgen of betalen om de aanbevolen migratieservice van derden te gebruiken die wordt aangeboden door Fantasktic. Als u ervoor kiest om Fantasktic te gebruiken, krijgt u als klant van StudioPress Sites korting op hun migratieservice. In tegenstelling tot sommige andere alles-in-één WordPress-websitehostingservices, zoals Envato Hosted, wordt sitemigratie niet aangeboden door StudioPress Sites.

Domeinconfiguratie

Bekijk uw sites.

U kunt meerdere WordPress-websites beheren via het StudioPress Site-dashboard.

Bij het doorlopen van het installatieproces kan het lijken alsof het op dit moment voltooid is. U moet nu echter uw domeinnaam configureren zodat deze verwijst naar de StudioPress Sites-hostingservice. Hoewel er gedetailleerde instructies zijn over hoe dit te doen, zou het leuk zijn als duidelijk werd gemaakt dat dit een essentiële taak is die moet worden voltooid.

DNS-instellingen.

U moet uw domeinnaam configureren via de door u gekozen registrar om deze te verbinden met uw StudioPress Sites-website.

Nadat u uw domein heeft geconfigureerd via uw domeinregistreerder, moet u mogelijk tot 72 uur wachten voordat de wijzigingen van kracht worden en moet uw domeinnaam naar uw nieuwe StudioPress Sites-website verwijzen. Bij het opzetten van een site voor deze beoordeling duurde het echter slechts ongeveer 15 minuten voordat de domeinnaamserver (DNS) werd gepropageerd en de nieuwe URL live ging.

Toegang tot uw nieuwe WordPress-website

Een nieuwe WordPress-website.

Uw nieuwe WordPress-website gebruikt standaard het Genesis-voorbeeldthema en demo-inhoud.

Zodra uw domeinnaam verwijst naar de StudioPress Sites-hosting, kunt u uw nieuwe website bekijken en inloggen op het WordPress-beheergebied. Om in te kunnen loggen, moet u een nieuw wachtwoord genereren door het formulier voor verloren wachtwoord in te vullen. Degenen die nieuw zijn bij WordPress kunnen dit verwarrend vinden, omdat het niet duidelijk is dat dit een vereiste stap is om toegang te krijgen tot uw site.

Wachtwoordformulier opnieuw instellen.

U moet het formulier invullen om een ​​wachtwoord voor uw website te maken.

Zodra u echter de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord heeft ontvangen, kunt u snel uw nieuwe inloggegevens genereren en inloggen op uw WordPress-dashboard.

WordPress Dashboard

Het dashboard van uw nieuwe StudioPress Sites WordPress-website.

In slechts een paar stappen en slechts een paar minuten van uw tijd heeft u een nieuwe WordPress-website gelanceerd. Nu hoeft u alleen nog maar een thema te kiezen en de benodigde plug-ins te activeren. Daarna kunt u aan de slag met het aanpassen van uw site en het maken van inhoud.

Configuratiescherm van StudioPress Sites

Voordat we bij de thema- en plug-in-opties komen, evenals de andere functies van StudioPress Sites, is het nu een goed moment om de belangrijkste verschillen tussen een reguliere WordPress-installatie en degene waar u toegang tot krijgt met deze service te verkennen.

Configuratiescherm van StudioPress Sites

Het StudioPress-gebied van het dashboard van uw WordPress-website.

Naast het feit dat het Genesis Framework en het voorbeeld Genesis-kindthema al actief zijn, heeft uw nieuwe WordPress-website-dashboard ook een StudioPress-gebied. Via het gedeelte StudioPress Site Tools van het configuratiescherm kunt u het gebruik van uw schijfquota bekijken en u kunt ook snapshots van thema’s en plug-ins maken die dienen als referentiepunten voor de huidige status van uw site, met de mogelijkheid om maximaal tien snapshots op te slaan tegelijk.

Genesis Framework uitgelegd

Als WordPress de motor van uw auto is, beschrijft StudioPress het Genesis Framework als het frame en de carrosserie.

We behandelen hierna de belangrijkste componenten van de StudioPress Sites-service, maar de andere secties van het StudioPress-configuratiescherm in uw WordPress-dashboard omvatten:

 • Thema’s: kies het StudioPress-thema dat u wilt gebruiken.
 • Plug-ins – activeer een van de partner-plug-ins.
 • Content Optimizer – schakel deze interne tool in.

StudioPress Sites gebruikt caching op de server om uw website sneller te laten laden. Een knop om het cachegeheugen van uw website te wissen, wordt weergegeven op de WordPress-werkbalk voor beheerders.

Cacheknop wissen

StudioPress Sites WordPress-sites hebben caching en een knop om de cache te wissen wanneer dat nodig is.

Als u wijzigingen aanbrengt in uw WordPress-website, wordt met de knop Cache wissen de in de cache opgeslagen versie leeggemaakt, zodat uw bezoekers uw bijgewerkte site kunnen zien.

StudioPress Sites WordPress Theme Options

Als u StudioPress Sites kiest, kiest u ook het Genesis Framework van het StudioPress-team en krijgt u ook 20 mobiel-responsieve StudioPress WordPress-thema’s om uit te kiezen als onderdeel van uw pakket.

WordPress-thema's van StudioPress

Gebruikers van StudioPress Sites kunnen kiezen uit enkele van de beste WordPress-thema’s die er zijn.

Aangezien Genesis een beproefd themakader is dat naar verluidt op meer dan 500.000 WordPress-websites wordt gebruikt, en StudioPress enkele van de beste WordPress-thema’s heeft geproduceerd die vandaag beschikbaar zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over de prestaties, mobiele vriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie of beveiliging van de basis en het ontwerp van uw website.

Digital Pro WordPress-thema

Digital Pro is een van de thema’s die beschikbaar zijn voor gebruikers van StudioPress Sites.

WordPress, Genesis en de StudioPress-thema’s werken allemaal heel goed samen, en als u StudioPress-sites kiest, zult u zeker geen compromissen sluiten als het gaat om het ontwerp van uw website. In feite worden de StudioPress Sites-servers beschreven als geoptimaliseerd voor het Genesis Framework om ervoor te zorgen dat uw website zo snel mogelijk wordt geladen – iets dat we later in deze StudioPress Sites-recensie zullen testen.

Het SPI WordPress-thema.

De Smart Passive Income WordPress-thema’s is een andere beschikbare optie.

U kunt elk WordPress-thema van uw keuze gebruiken, inclusief premiumopties van elders of thema’s die u zelf heeft ontworpen. Aangezien uw abonnementskosten echter toegang tot 20 StudioPress-thema’s omvatten, is deze service het meest geschikt voor degenen die een van deze thema’s willen gebruiken.

Themaselectie van StudioPress Sites

Thema opties.

De meegeleverde StudioPress-thema’s kunnen met slechts één klik vanuit uw WordPress-dashboard worden geactiveerd.

Hier zijn enkele persoonlijke hoogtepunten uit de selectie van 20 WordPress-thema’s die beschikbaar zijn voor gebruikers van StudioPress Sites:

 • Altitude Pro
 • Atmosphere Pro
 • Digital Pro
 • Infinity Pro
 • Maker Pro
 • Showcase Pro

De nieuwste lijst met thema’s waar gebruikers van StudioPress Sites toegang toe krijgen, is te vinden op de plannenpagina.

Net alsof u deze thema’s op een gewone, door uzelf gehoste WordPress-website gebruikt, kunt u hun uiterlijk wijzigen door hun onderliggende CSS te bewerken. Personalisatiewerk kan worden uitgevoerd via de WordPress Customizer of met behulp van de meegeleverde Design Palette Pro- en Beaver Builder Lite-partnerplug-ins.

Theme Customizer

U kunt basiswijzigingen uitvoeren via de WordPress Customizer of de meegeleverde Design Palette Pro-plug-in inschakelen voor meer controle over het uiterlijk van uw site.

Als u een meer op maat gemaakte look voor uw website nodig heeft, kunt u uw eigen aangepaste Genesis-kinderthema maken of een thema vanuit een andere bron uploaden.

Selectie van WordPress-plug-ins

StudioPress Sites werkt samen met de leveranciers van enkele van de meest populaire WordPress-plug-ins. Deze plug-ins kunnen met een paar klikken worden geactiveerd vanaf de Partner Plugins-pagina in uw WordPress-dashboard. Het idee hier is dat in plaats van te onderzoeken welke plug-ins u op uw site wilt gebruiken, u het advies van StudioPress Sites kunt volgen en een van de partner-plug-ins kunt inschakelen.

Partner plug-ins van StudioPress Sites

Sommige door StudioPress Sites aanbevolen partnerplug-ins.

Enkele van de functies en functionaliteiten die u met deze plug-ins aan uw website kunt toevoegen, zijn:

 • Verkoop fysieke producten online met WooCommerce.
 • Verkoop digitale producten met Easy Digital Downloads.
 • Maak online formulieren met WPForms Lite en Ninja Forms.
 • Beheer uw eigen partnerprogramma met AffiliateWP.
 • Maak een lidmaatschapssite met Restrict Content Pro.
 • Pas uw website aan met Beaver Builder Lite en Design Palette Pro.
 • En er komt nog meer.

Design Palette Pro gebruiken

Pas uw website aan met de meegeleverde Design Palette Pro-plug-in.

De meeste van deze partnerplug-ins zijn beschikbaar op het freemium-prijsmodel. Hierdoor kunt u de kernfunctionaliteit gratis gebruiken, met de optie om extra te betalen om extra functies te ontgrendelen. Sommige, zoals OptinMonster, werken echter helemaal niet, tenzij u de relevante licentie aanschaft. Betalingen voor het ontgrendelen van de premium plug-ins en functies worden rechtstreeks aan de plug-in-leveranciers gedaan (via een affiliate-link van StudioPress Sites) en staan ​​los van uw StudioPress Sites-betalingen.

OptinMonster plug-in voor het genereren van leads

OptinMonster werkt alleen als u een licentie bij de leverancier koopt.

Naast het gebruik van de partnerplug-ins, kunt u ook uw eigen plug-ins uploaden of deze rechtstreeks vanuit de WordPress-plug-in-directory installeren via het plug-ingedeelte van het dashboard van uw site.

StudioPress Sites Nieuwe plug-in toevoegen

Naast de vooraf geïnstalleerde partner-plug-ins, kunt u (bijna) elke plug-in van uw keuze gebruiken.

Het is vermeldenswaard dat StudioPress Sites het gebruik van sommige plug-ins op uw WordPress-website ontmoedigt vanwege mogelijke prestatieproblemen, en als er problemen optreden, wordt u mogelijk gevraagd om de aanstootgevende plug-in te verwijderen. Dit is voornamelijk van toepassing op plug-ins voor beveiliging, sitemap, omleiding en gerelateerde berichten. Neem contact op met het ondersteuningsteam om erachter te komen of een specifieke plug-in wordt afgeraden.

Content Optimizer Tool

Instellingen voor de Content Optimizer

Instellingen voor de StudioPress Sites Content Optimizer-tool.

Een andere functie waartoe u toegang krijgt als onderdeel van StudioPress Sites is de Content Optimizer-tool. Deze tool kan uw inhoud analyseren om u te helpen deze te optimaliseren voor zoekmachines. Nadat u een trefwoord voor een artikel heeft ingevoerd, laat de tool u weten hoe geoptimaliseerd dat artikel is. Deze functionaliteit zal bekend zijn bij iedereen die de populaire Yoast SEO-plug-in heeft gebruikt. U kunt zelfs de gratis Yoast SEO-plug-in zelf installeren en in plaats daarvan instellen als de standaardtool voor inhoudoptimalisatie voor uw website.

Yoast SEO-plug-in

StudioPress Sites bevat SEO-functionaliteit, maar u bent vrij om uw favoriete tools te gebruiken.

U kunt ook ontdekken hoe goed uw algehele website is geoptimaliseerd voor een bepaald zoekwoord en links vinden naar advies over hoe u de beoordeling kunt verbeteren.

Optimalisatiescore

Onze testwebsite krijgt een D-beoordeling voor optimalisatie voor het zoekwoord ‘WordPress’.

Een ander kenmerk van de Content Optimizer is de mogelijkheid om u te helpen andere websites in uw niche of branche te vinden en vervolgens basisadvies te geven over hoe u mogelijk een link van die sites naar de uwe kunt krijgen (door te reageren en een gastpost aan te bieden) om u te helpen uw inhoud wordt prominenter gerangschikt in zoekmachines.

Content Optimizer-onderzoekstool

Dit zijn sites die de Content Optimizer-tool heeft gevonden die gerelateerd is aan het zoekwoord ‘WordPress’.

Er is ook een andere tool waarmee u kunt zien wie uw doelzoekwoord op sociale media vermeldt. U kunt dan deelnemen aan deze discussies om uw zichtbaarheid te vergroten en contact te maken met uw doelgroep.

StudioPress Sites Social Media

Ontdek wie op sociale media aan uw doelzoekwoord is gekoppeld.

Het zijn allemaal vrij eenvoudige dingen, maar nieuwe website-eigenaren zullen snel termen als SEO, contentmarketing en linkbuilding tegenkomen, dus het is goed om te zien dat ze worden aangesproken door StudioPress Sites, zelfs als ze zich op een oppervlakteniveau bevinden. De Content Optimizer kan gebruikers helpen aan de slag te gaan met dit belangrijke aspect van het runnen van een website voordat ze verder gaan met meer geavanceerde tools en benaderingen.

Beheerde WordPress Website Hosting-functies

Als onderdeel van de StudioPress Sites-service wordt uw WordPress-website niet alleen voor u gehost, maar ook beheerd, wat betekent dat uw site wordt gehost op een server die is geoptimaliseerd voor WordPress-websites. In tegenstelling tot het kiezen van een generieke webhostingservice, zou uw site sneller moeten laden en beter moeten presteren.

Tijdens de tests die we voor deze StudioPress Sites-review hebben uitgevoerd, heeft Pingdom een ​​gemiddelde laadtijd van 323 milliseconden en een uptime van 100% over een periode van zeven dagen geregistreerd.

Pingdom Testresultaten

Pingdom registreerde snelle laadtijden voor de StudioPress Sites review test WordPress-website.

Dit zijn behoorlijk indrukwekkende dingen. Vooral als je bedenkt dat je nog veel meer kunt doen om de snelheid van een WordPress-website te verhogen en die laadtijden te verbeteren.

Uptime-rapport Pingdom

Tijdens de testperiode van zeven dagen ging de website niet één keer uit de lucht.

Software updates

Naast snelle laadtijden, hoeft u zich geen zorgen te maken over het up-to-date houden van de WordPress-software en uw thema, en omdat het uitvoeren van verouderde versies van WordPress en zijn thema’s een veel voorkomende manier is om de sitebeveiliging in gevaar te brengen, omdat iemand Als u dit goed doet, kan dat een grote bijdrage leveren aan het veilig houden van uw site.

Plug-in-updates zullen in de toekomst worden gedekt door de StudioPress Sites-service, maar voorlopig bent u verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw extensies. Als u liever zelf software-updates afhandelt, kunt u zich afmelden voor dit aspect van de beheerde website-hostingservice.

Sitebeveiliging en back-ups

Andere kenmerken van de hostingvoorzieningen van StudioPress Sites zijn onder meer continu scannen en controleren op malware en bescherming tegen gedistribueerde denial of service (DDoS). Als uw site is gehackt, wordt de zaak doorverwezen naar StudioPress Sites-beveiligingspartner Sucuri, die sitescans kan uitvoeren om te controleren op geïnfecteerde of misbruikte bestanden. Als er iets wordt gedetecteerd, wordt het namens u opgeschoond en verwijderd.

Voor extra gemoedsrust wordt er dagelijks een volledige back-up van uw site gemaakt. Als u uw website naar een eerdere versie wilt terugdraaien, neemt u gewoon contact op met het ondersteuningsteam van StudioPress Sites en zij zullen de back-upbestanden herstellen.

Ondersteuning voor WordPress-websites

Mocht u problemen ondervinden met uw website, dan kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam van StudioPress Sites, hoewel het enige ondersteuningskanaal via e-mail is, met tickets die worden geopend via het StudioPress Sites-dashboard.

Hoe een ondersteuningsticket te openen.

Het ondersteuningsteam streeft ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren en op andere momenten binnen 48 uur.

Ondersteuning dekt alle problemen die u heeft met StudioPress-thema’s, inclusief het onderliggende Genesis Framework, evenals alle plug-ins die door StudioPress zijn gemaakt. Tijdens het testen reageerde het ondersteuningsteam op open tickets binnen de aangegeven tijden.

Het team kan ook advies en informatie geven om het meeste uit WordPress en tools van derden te halen. Hoewel ze je in de goede richting wijzen, doen ze het echte werk niet voor je. U kunt precies zien wat wel en niet wordt behandeld op de ondersteuningspagina van StudioPress Sites.

Naast het openen van een regulier ondersteuningsticket, kunt u een noodbericht verzenden als uw site niet beschikbaar is.

Site omlaag-knop

Meld site-downtime snel met het noodondersteuningsformulier.

Dit is een leuke functie en zou wat geruststelling moeten bieden aan mensen met belangrijke websites.

Andere door StudioPress Sites beheerde hostingdetails

Toegang tot de server via FTP

U kunt via FTP verbinding maken met uw StudioPress Sites-serverruimte en plug-ins en andere bestanden uploaden.

Naast de opvallende functies, zoals geautomatiseerde back-ups, software-updates en verbeterde sitebeveiliging, zijn er nog enkele andere details waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een host voor uw WordPress-website. Deze omvatten de serverconfiguratie, hoe en of u toegang heeft tot uw serverruimte en websitedatabase, en andere informatie.

Om u te helpen beslissen of StudioPress Sites geschikt is voor uw website, volgen hier wat meer details over wat is inbegrepen en waartoe u toegang krijgt:

 • Websites gehost op servers aan de oostkust van de VS. Mogelijk komen er in de toekomst meer locaties bij.
 • Server side caching-technologie op zijn plaats.
 • Servers met PHP 7.0.13.
 • NGINX-servers.
 • HTTP / 2.0 in gebruik.
 • Gratis SSL-certificaat via Let’s Encrypt, evenals ondersteuning voor het gebruik van uw voorkeursprovider.
 • FTP-toegang tot de StudioPress Sites-server.
 • Toegang tot de WordPress-database via phpMyAdmin.
 • Staging-sites komen binnenkort.

StudioPress Sites biedt geen e-mailservices. Als u echter een e-mailserviceprovider zoals G Suite of Office 365 of de e-mailservice van uw domeinnaamregistreerder gebruikt, kunt u e-mails ontvangen op een adres dat is gekoppeld aan de domeinnaam van uw website.

We zullen binnenkort de prijsplannen van StudioPress Sites bekijken. Maar zelfs als u voor het instapmodel kiest en uw website een golf van bezoekers en bandbreedtegebruik ervaart, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Als uw website regelmatig veel serverbronnen verbruikt, kunt u verwachten dat u wordt gevraagd uw plan te upgraden.

Het StudioPress Sites-dashboard

Mijn StudioPress-dashboard

Het My StudioPress-dashboardgebied.

Naast uw WordPress-websitedashboard heeft u ook toegang tot uw StudioPress Sites-dashboard. Vanaf hier kunt u uw StudioPress Sites-account beheren, uw sites bekijken, toegang krijgen tot de ondersteuning en documentatie-inhoud en ondersteuningstickets openen.

Migratie van WordPress-website

Zoals gezegd, als u al een WordPress-website heeft en u wilt verhuizen naar StudioPress Sites, kunt u de bestaande site zelf migreren of profiteren van de korting die beschikbaar is voor StudioPress-klanten en de premium service van Fantasktic gebruiken.

Prijzen van StudioPress Sites

Prijsplannen van StudioPress Sites

Om het simpel te houden, zijn er slechts twee plannen om uit te kiezen.

Als het gaat om het starten van uw nieuwe WordPress-website met StudioPress Sites, zijn er twee plannen om uit te kiezen:

 • Inhoudsplan: vanaf $ 25 per maand.
 • Commerce Plan: vanaf $ 34 per maand.

Beide plannen bevatten hosting voor slechts één site. Het inhoudsplan is ontworpen voor bloggers, podcasters en marketeers, dus als u uw persoonlijke merk of servicegerichte bedrijf wilt laten groeien, kan dit het plan voor u zijn. Als u echter fysieke producten en digitale downloads van uw website wilt verkopen of een lidmaatschapsprogramma of online cursus wilt uitvoeren, wordt het Commerce-plan aanbevolen door het StudioPress Sites-team.

Zoals gezegd, als u begint met het inhoudsplan en uw website toeneemt in populariteit en gebruikersactiviteit, moet u mogelijk upgraden naar het duurdere handelsplan. Welk abonnement u ook kiest, u moet zelf een domein voor uw website registreren.

Ondanks hun naam kunnen in werkelijkheid alle plug-ins (afgezien van de eerder genoemde ontmoedigde) op beide plannen worden gebruikt. Dus in theorie zou je een e-commerce winkel of lidmaatschapssite kunnen maken met het goedkopere Content-abonnement. De extra serverbronnen die door die activiteiten worden gebruikt, kunnen er echter voor zorgen dat u moet upgraden naar de meer capabele hardware van het Commerce-plan.

Beide plannen worden per kwartaal of jaarlijks gefactureerd, met kortingstarieven voor degenen die ervoor kiezen om jaarlijks te betalen. Hoewel er geen gratis proefoptie is, is er een 30-dagen, 100% geld-terug-garantie, zodat u StudioPress Sites zonder risico kunt proberen.

StudioPress Sites vs Rainmaker

Rainmaker is een andere service van het team achter StudioPress Sites. We hebben het Rainmaker-platform in detail beoordeeld, maar kortom, het is een alles-in-één service die wordt aangedreven door WordPress met als doel iedereen te helpen een professionele website te lanceren voor hun merk of bedrijf.

StudioPress Sites vs Rainmaker

In tegenstelling tot StudioPress Sites heeft het Rainmaker-websitedashboard een aangepaste gebruikersinterface.

Hoewel dat redelijk lijkt op StudioPress Sites, zijn er enkele grote verschillen. Ten eerste heeft Rainmaker een aangepaste gebruikersinterface (UI), terwijl StudioPress Sites de beproefde WordPress UI intact houdt. Bovendien kunt u met StudioPress Sites (bijna) elk thema of elke plug-in gebruiken, maar deze opties zijn beperkt tot interne add-ons met Rainmaker.

Dus als het gaat om StudioPress Sites vs Rainmaker, welke is dan het beste?

Het antwoord daarop hangt af van uw wensen en budget. Hoewel Rainmaker een gesloten systeem is dat tot doel heeft u alles te bieden wat u nodig heeft om een ​​nieuwe website te lanceren, staat StudioPress Sites dichter bij een zelf-gehoste WordPress-installatie. Daarom, als u op zoek bent naar wat meer vrijheid over uw website, maar niet de verantwoordelijkheid wilt nemen voor het starten en beheren van uw eigen zelf-gehoste WordPress-website, is StudioPress Sites waarschijnlijk een betere (en meer betaalbare) match voor uw behoeften.

Aan de andere kant, als u het idee van het onderzoeken en installeren van plug-ins en thema’s ontmoedigend vindt, is Rainmaker misschien de betere optie.

Andere All-In-One WordPress Website-opties om te overwegen

Als het idee van het onderzoeken van webhosts, het beoordelen van WordPress-thema’s en het zelf beveiligen van uw site niet in de smaak valt, zijn StudioPress Sites en Rainmaker niet de enige beschikbare opties.

Als de StudioPress-thema’s niet naar uw smaak zijn, dan is een andere service die u moet uitchecken de nieuwe Envato Hosted-service. Voor een iets lagere terugkerende vergoeding host Envato Hosted ook uw website en zorgt voor back-ups en beveiliging voor een volledige beoordeling.

Envato Hosted

Populaire multifunctionele WordPress-thema’s, zoals Avada, zijn beschikbaar als onderdeel van de Envato Hosted-service.

Met Envato Hosted kun je ook kiezen uit een selectie van populaire multifunctionele WordPress-thema’s die worden verkocht bij ThemeForest, waaronder Avada en Enfold. Bovendien installeert het Envato Hosted-ondersteuningsteam uw thema-demo naar keuze en voert het twee uur aanpassingswerk uit als onderdeel van het installatieproces. Veel van de door Envato gehoste WordPress-thema’s bevatten ook premium plug-ins, wat u wat extra geld kan besparen.

Laatste gedachten

Het doel van StudioPress Sites is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om een ​​nieuwe website te starten en deze soepel te laten werken. Nadat we de service hebben uitgeprobeerd, denken we dat het redelijk is om te zeggen dat de doelstellingen zijn geslaagd.

Afgezien van de eenvoudige installatie, is het belangrijkste voordeel van het kiezen van StudioPress-sites dat u veel tijd bespaart bij het starten en beheren van uw nieuwe website. Door te zorgen voor webhosting en sitebeheer, u een kleine maar gevarieerde selectie van hoogwaardige thema’s te bieden, evenals een assortiment zorgvuldig gekozen partnerplug-ins, kunt u zich concentreren op het geven van de juiste look aan uw website en het publiceren van geweldige inhoud in plaats van te onderzoeken welke aanvullende producten u moet gebruiken.

Op het eerste gezicht lijken StudioPress-sites misschien iets duurder dan je zou verwachten om te betalen om een ​​WordPress-website te draaien. Maar als u rekening houdt met alle extra’s zoals sitebeheer, snelle webhostingservers die zijn geoptimaliseerd voor WordPress en gemakkelijke toegang tot de vooraf geselecteerde thema’s en partnerplug-ins, begint StudioPress Sites er veel beter uit te zien.

Als u moeite heeft gehad om een ​​beslissing te nemen over welke webhost u moet gebruiken, welk thema u moet kiezen en welke plug-ins u moet installeren, om nog maar te zwijgen over hoe u uw website veilig gaat houden, kan StudioPress Sites ervoor zorgen van dat alles voor u en helpt u uw website vandaag te lanceren. Als alternatief, als uw website niet zo goed presteert als u had gehoopt, kan een upgrade naar StudioPress Sites een goede zet zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me