SiteGround WordPress -majoituskatsaus – plus mikä hosting-suunnitelma valitaan? (2020)

WordPress-tarjoukset


Viime vuosina SiteGround on rakentanut vaikuttavan maineen ja siitä on tullut isäntäyritys, jota kannattaa harkita, jos etsit edullisia korkealaatuisia isännöintipalveluita. Alla tarkastelemme kaikkea heidän tarjoamaansa ja tarkastelemme myös heidän kolmea pää WordPress-hosting-suunnitelmaa: StartUp, GrowBig ja GoGeek – vertaamalla erityisen yksityiskohtaisesti StartUp- ja GoGeek-suunnitelmia..

Suoritustasomme testattiin, mitattiin ja seurattiin WordPress-verkkosivustojen nopeutta, jotka isännöivät SiteGroundin StartUp- ja GoGeek-suunnitelmissa (käyttämällä ThemeForestin erittäin suosittua Avada-teemaa, ja käytimme myös riippumattomia ‘Load Impact’ -testauspalveluita nähdäksemme kuinka nämä sivustot käsittelivät useita käyttäjiä) tarkastelimme sitten tämän vaikutusta verkkosivuston / sivun latausaikoihin.

Joten sinun pitäisi isännöidä SiteGroundin kanssa? Ja jos on, minkä suunnitelman valitset? Kuinka paljon sinun on maksettava?

Sukellaan sisään …

Tietoja StartUp- ja GoGeek-suunnitelmista

Jos haluat isännöidä WordPress-verkkosivustoasi luotettavan isännän kanssa, kuten aiemmat isännöintivertailumme ovat osoittaneet, SiteGround on loistava valinta. Mutta suunnitelmien välillä on muutamia tärkeitä eroja – puhumattakaan niiden eri hinnoista – saatat miettiä, pitäisikö sinun valita StartUp- tai GoGeek-suunnitelma verkkosivustollesi. Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan.

SiteGround-hosting-suunnitelmat tarkistettu

Vaikka StartUp-suunnitelma on SiteGroundin lähtötason hallinnoima WordPress-isännöintisuunnitelma, GoGeek on tehokkaampi ja kalliin vaihtoehto. Käytettävissä on myös keskitason GrowBig-suunnitelma, joka sijaitsee StartUpin ja GoGeekin välillä.

Käynnistys vs. GoGeek-hinnoittelu

Vaikka hinta ei saisi olla ainoa tekijä valittaessa isännöintisuunnitelmaa, budjetillasi on todennäköisesti suuri merkitys päätöksessäsi. Joten ottaen huomioon tämä, tässä ovat hinnat ja yksityiskohdat StartUp- ja GoGeek-suunnitelmille.

SiteGround-yhteisiä suunnitelmia verrattuna

Nämä ovat avaintiedot SiteGroundin hallinnoimista WordPress-isännöintisuunnitelmista.

Viitteinä myös keskitason GrowBig-suunnitelman yksityiskohdat sisältyvät lähtötason StartUp- ja ylimmän tason GoGeek-suunnitelmiin:

 • Käynnistys: 0,33 dollaria * kuukaudessa yhdelle verkkosivustolle, 10 Gt verkkotilaa ja ~ 10 000 kuukausivierailua.
 • GrowBig: 5,95 dollaria * kuukaudessa rajoittamattomilta verkkosivustoilta, 20 Gt verkkotilaa ja ~ 25 000 kuukausivierailua.
 • GoGeek: 11,95 dollaria * kuukaudessa rajoittamattomilta verkkosivustoilta, 30 Gt verkkotilaa ja ~ 100 000 kuukausivierailua.

Kuten huomaat, jos haluat isännöidä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa tililläsi, sinun on katsottava lähtötason StartUp-suunnitelman ulkopuolelle. GoGeek-suunnitelma sisältää yllä lueteltujen korvausten lisäksi myös joitain hyödyllisiä lisäominaisuuksia ja työkaluja. Tarjoaa samalla myös enemmän resursseja verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi..

Ylimmän tason suunnitelmassa ylläpidetyt verkkosivustot pääsevät myös välimuistin lisätasoille – GoGeek-suunnitelman sijoittaminen edelleen potentiaalisesti hyväksi vaihtoehdoksi niille, jotka etsivät nopeaa verkkosivustoa budjetilla. Testitulokset, jotka näet myöhemmin tässä vertailussa, osoittavat kuitenkin, saavatko sinulle enemmän maksamiset todella nopeamman verkkosivuston.

SiteGroundin avulla tiedonsiirtoa, joka tunnetaan myös nimellä kaistanleveys, ei ole. Sen sijaan sivustosi kuukausivierailujen lukumäärää käytetään vertailupisteenä auttamaan sinua valitsemaan oikea suunnitelma liikennettasosi mukaan. Vaikka kaistanleveydelle ja käyntien lukumäärälle ei ole rajoituksia, on olemassa muitakin rajoituksia.

Nämä rajoitukset ja allokoinnit käsitellään yksityiskohtaisemmin myöhemmin tämän katsauksen WordPress-optimoidussa hosting-osiossa, mutta yhteenvetona sanottuna ne kattavat inode-käytön tililläsi olevien tiedostojen tai kansioiden lukumäärän, jonka avulla voit seurata itseäsi tilisi alueella.

Tutkitaan nyt tarkalleen, mihin pääset SiteGround StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien avulla – ja mitkä ovat niiden tärkeimmät erot.

* Huomaa: Hinnat ovat erikoistarjoushintoja uusille asiakkaille. Kirjoittamishetkellä SiteGround käytti COVID-19-alennusta, jonka mukaan StartUp-suunnitelma laski 0,33 dollariin kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Sen jälkeen suunnitelma uusitaan 50%: lla normaalihinnasta. Uusimisalennus koskee vain yhtä 12 kuukauden uusimista, ja kaikki muut mainostetut erikoishinnat koskevat vain alkuperäistä laskuasi. Kaikissa myöhemmissä uusinnoissa sovelletaan normaalia hintaa.

Mitä StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien on tarjottava

Koska StartUp- ja GoGeek-suunnitelmia mainostetaan hallinnoiduna WordPress-isännöintinä, tämä tarkoittaa muun muassa, että saat pääsyn WordPress-verkkosivustoille optimoituihin web-palvelimiin sekä joitain lisäominaisuuksia, jotka auttavat sinua määrittämään ja hallitsemaan turvallista ja suojattu WordPress-sivusto.

Tutkimme nyt näiden suunnitelmien ominaisuuksia ja niiden eroja auttaaksemme sinua päättämään, sopivatko StartUp vai GoGeek sinulle..

WordPress-optimoitu Google Cloud Hosting

Google Cloud Hosting

SiteGround isännöi nyt Google Cloud -ympäristön StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien verkkosivustoja.

Vuoden 2020 alkupuolella SiteGround ilmoitti aloittavansa Google Cloud -alustan isännöimään osaa infrastruktuurista, mukaan lukien heidän StartUp- ja GoGeek-sovellusten hallinnoimat WordPress-isännöintisuunnitelmat. Kaikkien uusien asiakkaiden verkkosivustot isännöidään Google Cloud -alustalla, ja nykyiset sivustot siirretään vähitellen uudelle alustalle.

Verkkosivustojen isännöinnissä pilvessä on monia etuja, kuten:

 • helpompi skaalaaminen ja resurssien hallinta nopeammille latausaikoille
 • hajautettu tallennustila parantaa käyttöaikaa
 • mahdollisuus hyödyntää nykyaikaista Google Cloud -infrastruktuuria paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi
 • enemmän valintaa datakeskuksen sijainteja, jotta voit palvella vierailijoita paremmin
 • parantunut kestävyys, joka johtuu Googlen sitoutumisesta hiileneutraalisuuteen.

SiteGround jatkaa isäntäympäristönsä optimointia WordPress-verkkosivustoille, vaikka ne nyt käyttävät Google Cloud -alustaa infrastruktuuriinsa. Tämän vuoksi voit hyödyntää asiantuntemusta, jonka SiteGround on kerännyt 15 vuoden ajan WordPress-verkkosivustojen ylläpidosta yhdistettynä Google Cloudin mahdollisuuksiin.

Sinulle osoitetussa palvelin- ja tietokantaresurssityypissä on kuitenkin joitain eroja riippuen siitä, valitsetko GoGeek- tai StartUp-suunnitelman.

Palvelinresurssit

Valitsemasi isännöintisuunnitelma sanelee myös, mihin palvelin- ja tietokantaresursseihin verkkosivustollasi on pääsy.

Joitakin eroja resurssien allokoinnissa StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien välillä ovat:

 • Samanaikainen palvelinprosessi: Käynnistä kymmenen vs. GoGeek 30.
 • Inodit: StartUp 150 000 vs. GoGeek 450 000.
 • Tietokannan koko: StartUp 500 Mt vs. GoGeek 1 000 Mt.
 • Tietokantakyselyt: Käynnistä jopa 10% palvelinresursseista vs. GoGeek jopa 30% palvelinresursseista.

Vaikka ei aina tapahdu lukuja vertaamalla, yllä olevien lukujen kohdalla korkeampi on parempi. Koska verkkosivustollasi on enemmän palvelinresursseja ja GoGeek-suunnitelman muiden suorituskykyyn liittyvien ominaisuuksien ohella, voit odottaa nopeampia latausaikoja SiteGroundin ylimmän tason hallinnoidussa WordPress-isännöintisuunnitelmassa verrattuna heidän halvempaan tarjoukseen.

Voit seurata kuinka paljon resursseistasi, kuten inodeista, käytät SiteGround-tilisi alueella. Se on hyvä idea, koska jos ylität sallitun määrän, verkkosivustosi voidaan siirtää offline-tilaan, kunnes olet työskennellyt SiteGround-tuen kanssa kaikkien resurssien kulutusta aiheuttaneiden ongelmien ratkaisemiseksi. SiteGround lähettää sinulle sähköpostia, jos saavut 90 prosenttia kokonaisrajasta, mutta rajan ylittämisen mahdollisten seurausten vuoksi on suositeltavaa pitää silmällä tilastosi..

Palvelintilastot

Voit nähdä SiteGround-tilisi alueella kuinka paljon käyttämistäsi allokoiduista palvelinresursseista.

WordPress-verkkosivustojen siirto

Toinen hyvä syy valita SiteGround on, jos sinulla on jo omaisäntäinen WordPress-verkkosivusto, jonka haluat siirtää, WordPress-sivuston siirtäminen toisesta palvelimesta on hyvin yksinkertaista.

SiteGround Migrator WordPress -laajennus

GoGeek-suunnitelma sisältää yhden ilmaisen WordPress-verkkosivustojen siirron tiliä kohden, mutta muissa suunnitelmissa voit käyttää SiteGround Migrator -laajennusta WordPress-verkkosivuston siirtämiseen..

Vaikka GoGeek-suunnitelman valinnat saavat yhden käytännöllisen WordPress-verkkosivustojen siirron, jonka SiteGround-tiimi suorittaa osana pakettiaan, StartUp-suunnitelman henkilöt voivat käyttää ilmaista SiteGround Migrator -laajennusta siirtämiseen itse.

Siirtymälaajennuksen tulokset

WordPress-verkkosivuston siirtäminen SiteGround Migrator -laajennuksella on erittäin helppoa.

WordPress-verkkosivuston siirtäminen SiteGround-laajennuksella sisältää vain muutaman yksinkertaisen vaiheen, joten jokaisen pitäisi pystyä suorittamaan prosessi itse. Jos kuitenkin haluat mielenrauhaa, joka tulee siitä, kun tietää, että joku kokeneista on siirtänyt sivustosi puolestasi ja tarkistanut, että kaikki on siirretty oikein, GoGeek-suunnitelma saattaa olla houkuttelevampi.

Automatisoidut WordPress-verkkosivustojen varmuuskopiot

Kuten aiemmin mainittiin, SiteGroundin hallinnoimissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa on automaattiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot. Joten jos jotain menee pieleen sivustosi kanssa, sinulla on käyttöoikeus täyteen varmuuskopioon, joka on enintään 24 tuntia vanha.

SiteGround-verkkosivuston varmuuskopiot

SiteGround GoGeek -sovelluksella voit palauttaa koko sivuston tai vain tietokannan tai tiedostot.

SiteGround-varmuuskopioilla on kuitenkin yksi iso saalis: Ellet ole GoGeek (tai GrowBig) -suunnitelmassa, joudut maksamaan, että varmuuskopio palautetaan. Lisäksi, jos haluat luoda oman varmuuskopion automaattisen varmuuskopiointiaikataulun ulkopuolella, kuten ennen uuden asennuksen asentamista, sinun on oltava ylimmän tason GoGeek-suunnitelmassa voidaksesi luoda varmuuskopioita pyydettäessä (vaikka voit ostaa kyky luoda yksi varmuuskopio StartUp- ja GrowBig-suunnitelmiin tarvittaessa).

Palauta varmuuskopiotiedostot

Kun palautat tiedostovarmuuskopion, voit valita palautettavat tiedostot.

Onneksi toisin kuin joillakin muilla verkkoisäntäkoneilla, SiteGroundilla ei ole luetteloa kielletyistä WordPress-laajennuksista. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti asentaa valitsemasi WordPress-varmuuskopiolaajennuksen ja luoda ja palauttaa varmuuskopioita omilla ehdoilla.

WordPress-verkkosivustojen päivitykset

Tärkeä näkökohta turvallisen WordPress-verkkosivuston ylläpidossa on WordPress-ohjelmiston pitäminen ajan tasalla. Onneksi SiteGround pitää osana hallintaa WordPress-isännöintipalveluna tätä sinulle. SiteGround WordPress -automaattisen päivityksen hallinta antaa sinulle myös mahdollisuuden sallia automaattisen laajennuksen päivitykset ottamalla toisen työn käsistäsi.

WordPressin automaattiset päivitykset

WordPress Auto Update Manager antaa sinulle jonkin verran hallintaa, kun WordPress-ohjelmisto päivitetään automaattisesti.

Lisämukavuuden vuoksi WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti ennen päivitysten asentamista, jolloin sinulla on mahdollisuus palata takaisin edelliseen tilaan, jos jokin menee pieleen. Vaikka, kuten mainittiin, jos et ole GoGeek-suunnitelmassa, joudut maksamaan palauttamaan verkkosivuston varmuuskopion.

WordPress-verkkosivustojen välimuisti

Auttaaksesi parantamaan verkkosivustosi nopeutta, SiteGround on luonut mukautetun WordPress-välimuistin laajennuksen – SG Optimizer – jonka avulla voit hallita verkkosivustojesi välimuistia WordPress-hallintapaneelista. Laajennus on oletuksena asennettu uusiin SiteGround-isännöimiin WordPress-verkkosivustoihin, ja siihen sisältyy helppo käyttöliittymä verkkosivustosi optimoinnin hallintaan..

SiteGround SG Optimizer -laajennus

SiteGround Optimizer -laajennus tarjoaa paljon toimintoja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta.

SiteGround-välimuistityökalu antaa sinulle paljon hallintaa tämän tekniikan soveltamiseen verkkosivustollesi verrattuna suotuisimmin WordPressin parhaimpiin premium-välimuistin laajennuksiin..

Laajennusliittymän kautta on mahdollista ottaa käyttöön myös muita suorituskykyyn liittyviä ominaisuuksia, kuten selaimen välimuisti ja GZIP-pakkaus, sekä optimoida verkkosivustosi käyttöliittymä minimoimalla taustalla olevat HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostot. Myös kuvan optimointi ja laiska lataus ovat vaihtoehtoja.

SG Optimizer -laajennuksen etuosan asetukset

Ominaisuudet, kuten kuvan optimointi, tiedostojen minimointi ja laiska lataus, voidaan ottaa käyttöön SG Optimizer -liittymän kautta.

Verkkosivustollesi saatavan välimuistin tyypin osalta keskitason ja ylimmän tason GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmien asiakkaat pääsevät käyttämään WordPress Special Cache -ominaisuutta, kun taas lähtötason StartUp-suunnitelman asiakkaat eivät tarvitse ” T. Käynnissä on myös patentoitu SuperCacher-tekniikka, jonka tavoitteena on lisätä osumien määrää, jota sivusto pystyy käsittelemään samanaikaisesti, samalla kun parannetaan kokonaisnopeutta.

Hinnasuunnitelman välimuistivaihtoehdot

Valitsemasi hosting-suunnitelma sanelee, minkä tyyppiseen verkkosivustojen välimuistiin pääset.

Kaikki tämä välimuistiversio voi olla hämmentävä, mutta toivottavasti tämä SiteGround SuperCacher -sovelluksen kolmen välimuistin tason jakautuminen antaa sinulle yleiskuvan suunnitelmien tärkeimmistä eroista:

 • Taso 1: Staattisen sisällön välimuisti (kaikki suunnitelmat).
 • Taso 2: dynaaminen tietovälimuisti, molemmat powered by NGINX (GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat).
 • Taso 3: Tietokanta kysyy tulosten välimuistia, joka toimii Memcachedilla (GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat).

Tämän vertailun sivuston nopeustestitulosten osan tulisi antaa sinulle parempi käsitys välimuistin eri tasojen vaikutuksista.

WordPress-verkkosivustojen välityökalu

Web-sivustosi vaiheittaisen version avulla voit turvallisesti testata WordPressin uusimman version, muokata koodia ja tehdä muita muutoksia – asettamatta live-sivustoa vaaraan tai häiritsemättä kävijöiden kokemusta. Vain GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat sisältävät tämän toiminnallisuuden.

Latausympäristön luominen ja hallinta tapahtuu SiteGround-verkkosivuston tilialueen kautta, ja tämän tarkistuksen testauksen aikana kaikki toimi odotetusti.

Luo lavasivusto

Vain ylimmän tason GoGeek- ja keskitason GrowBig-suunnitelmiin sisältyy pääsy WordPress-verkkosivustolle..

Kun olet valmis, voit siirtää koko lavastesivun automaattisesti reaaliaikaiseen isäntäympäristöösi tai sen sijaan valita, mitkä testisivustosi elementit siirretään. Jos et halua siirtää koko testisivustoa, SiteGround-vaiheohjelmistotyökalu näyttää hyödyllisesti muuttuneen vaiheittaisen sivustotietokannan taulukot..

Vaiheen vaihekohtainen käyttöönotto

SiteGround-lavastustyökalulla voit valita, mitkä muutokset siirretään aktiiviselle sivustollesi.

Voit sitten valita, mitkä näistä taulukoista siirrytään live-sivustoon. Tämän toiminnallisuuden vuoksi sinulla on mahdollisuus esimerkiksi siirtää vain sivustoasetuksia sisältävä taulukko kirjoittamatta mitään muuta aktiivisen sivustosi osaa, kuten viestejä tai käyttäjän kommentteja.

Lisäturvallisuuden vuoksi täysi varmuuskopio live-sivustostasi luodaan automaattisesti ennen muutosten siirtämistä latausympäristöstä.

Hallitse vaiheitussivuja

Lavastusympäristöjen luominen ja hallinta tapahtuu SiteGround-tili-alueella.

Jos haluat turvallisen tilan, jossa voit kokeilla uusia laajennuksia tai kokeilla erilaisia ​​teema-asetuksia ja koodinpätkiä, lavastustyökalu on toinen hyvä syy valita GoGeek- tai GrowBig-suunnitelmat StartUp-suunnitelman yli.

SiteGround-sähköpostipalvelu

Kaikki SiteGround-hallintaan kuuluvat WordPress-hosting-suunnitelmat sisältävät sähköpostipalvelun, jonka avulla voit luoda rajoittamattomia osoitteita ja postilaatikoita verkkotunnuksillesi, kuten [email protected] tai [email protected]

Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä kolmen suosituimman verkkopohjaisen sähköpostiohjelman, kuten RoundCube ja SquirrelMail, avulla, joiden avulla voit käyttää sähköpostitilejäsi mistä tahansa tietokoneesta, jolla on Internet-yhteys. Vaihtoehtoisesti voit määrittää palvelun, kuten Gmail tai Outlook, lähettämään ja vastaanottamaan viestejä verkkosivustosi verkkotunnuksen sähköpostiosoitteella.

SiteGround-sähköpostitilin hallinta

Kaikissa SiteGround-suunnitelmissa on mahdollisuus luoda rajoittamattomia sähköpostiosoitteita ja postilaatikoita verkkotunnuksellesi.

Vaikka kaikkiin suunnitelmiin sisältyy pääsy SiteGround-sähköpostipalveluun, GoGeek-suunnitelmassa on suurempi postilaatikkokapasiteetti ja muutama muu lisätty lisäoikeus verrattuna StartUp-suunnitelmaan.

Jopa jotkut parhaiten premium-hallinnoiduista WordPress-isäntälaitteista, jotka maksavat yli kaksinkertaisesti StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien hintaan, eivät sisällä sähköpostipalvelua, joten on hienoa nähdä tämä saatavana kaikille SiteGround-asiakkaille.

Teknisten yksityiskohtien esittely

Tämä vertailun osa antaa sinulle nopean yleiskatsauksen näiden kahden hosting-suunnitelman tärkeimmistä teknisistä yksityiskohdista ja eroista:

 • Verkkosivun välimuisti: Sisäinen SuperCache-palvelu rajoitetulla välimuistilla, joka on käytettävissä StartUp-suunnitelmassa, ja kaikilla välimuistin tasoilla, jotka ovat saatavilla GoGeek-suunnitelmassa. Sivuston välimuistin hallinta ja optimointi tarjotaan talon sisäisen WordPress-laajennuksen avulla.
 • Sisällönjakeluverkko (CDN): Kaikkiin SiteGround WordPress -palvelusuunnitelmiin sisältyy valinnainen integrointi Cloudflaren ilmaisen CDN-suunnitelman kanssa mahdollisuuden päivittää maksulliseen pakettiin tai valita oma CDN-palveluntarjoaja..
 • PHP: Mahdollisuus vaihtaa PHP-versioiden 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 ja 7.4 välillä SiteGround-tilin alueelta.
 • HTTP / 2.0: Käytetään palvelimilla ja CDN.
 • SSL: Käytä ilmaista Let’s Encrypt SSL -sertifikaattia, tuo oma sertifikaatti tai osta toinen varmenne SiteGroundin kautta.
 • SFTP: Mahdollisuus luoda useita suojattuja FTP-tilejä pääsyäsi verkkotilaan tiedostojen lähettämistä ja muokkaamista varten.
 • Palvelimen tiedostonhallinta: Online-selainpohjainen tiedostohallintaohjelma, johon pääsee SiteGround-tilin kautta.
 • Tietokantaan pääsy: phpMyAdminia käytetään WordPress-verkkosivustojen tietokantaan selaimen kautta.
 • Sähköpostipalvelu: Sähköpostipalvelu kaikissa SiteGround-jaetussa isännöintisuunnitelmassa, suurin postilaatikkoko GoGeek-suunnitelmassa.
 • WordPress-verkkosivuston hallinta: Automaattinen päivitys -työkalu, joka pitää WordPress-ohjelmiston ja laajennukset (valinnainen) ajan tasalla ja mahdollistaa viivästyttää yksittäisiä päivityksiä.
 • Plugin-rajoitukset: Ei luetteloa kielletyistä plugineista, toisin kuin joissakin hallinnoiduissa WordPress-koneissa.
 • Turvatoimet: SiteGround tarkistaa verkkosivustot haittaohjelmien ja muiden tietoturvaongelmien varalta. Lisäsuojaus saatavana maksetussa SG Site Scanner -lisäosassa.
 • Hakkeroinnin jälkeiset siivouspalvelut: SiteGround ei auta sivustosi puhdistamisessa, jos se hakkeroidaan, mutta suuntaa sinut Sucuriin.
 • Tietokeskuksen sijainnit: Valittavana on neljä palvelinpaikkaa Isossa-Britanniassa, EU: ssa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.
 • Vaihepaikat: Ylimmän tason GoGeek-suunnitelma sisältää hyödyllisen vaiheistustyökalun, mutta StartUp-suunnitelma ei sisällä sitä.
 • WordPress-verkkosivustojen siirto: GoGeek-suunnitelma sisältää yhden WordPress-verkkosivustojen siirron tiliä kohden, jonka hoitaa SiteGround-tukitiimi. StartUp-asiakkaat voivat käyttää ilmaista SiteGround Migrator -laajennusta verkkosivuston siirtämiseen tai maksaa siitä, että se siirretään heille.
 • Käyttötarkastukset ja takuu: SiteGround tarkkailee heidän palvelimiaan seisokkien varalta, mutta älä tarkista heidän ylläpitämiensä sivustojen tilaa. SiteGround takaa verkon käyttöajan 99,9% vuodessa (mikä mahdollistaa noin 8h 45m seisokkeja vuodessa). Tarjoamme isännöintiluottoja, jos käyttöaika alittaa 99,9%.
 • Tukikanavat: Tukipalvelun henkilökunta on 24 tuntia vuorokaudessa, ja kaikissa suunnitelmissa on käytettävissä live-chat-, puhelin- ja lippu-kanavat. GoGeek-asiakkaiden esiin tuomat ongelmat asetetaan etusijalle StartUp (ja GrowBig) -asiakkaiden suhteen nopeampien läpimenoaikojen saavuttamiseksi, vaikka StartUp-asiakkaat voivat päivittää Premium-tukeen kuukausittain lisämaksulla.

Voit tarkastella kaikkia StartUp- ja GoGeek-hosting-suunnitelmien eroja SiteGround-verkkosivuston suunnitelmien vertailusivulla.

Käyttäjäkokemus

Koska StartUp- ja GoGeek-suunnitelmia hallitaan WordPress-isännöintipalveluina, ei pitäisi olla yllättävää oppia, että WordPress-verkkosivuston luominen tilillesi on erittäin yksinkertaista. Itse asiassa uuden ohjatun tilitoiminnon ansiosta voit valita, että WordPress asennetaan automaattisesti rekisteröintiprosessin aikana.

Ei vain, mutta uusiin WordPress-asennuksiin SiteGroundiin sisältyy nyt myös WordPress Starter -laajennus, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa uuden sivuston perustamisprosessia. Kun olet kirjautunut uuteen WordPress-verkkosivustoosi, Käynnistys-työkalu auttaa sinua valitsemaan teema sivustollesi.

WordPress-verkkosivuston käynnistin

SiteGround WordPress Starter -sovelluksella voit valita joukosta ilmaisia ​​ja maksettuja teemoja useista lähteistä.

Kun olet valinnut teeman tai valinnut pitämään kiinni nykyisestä kaksikymmentäkaksikymmentä teemaa, sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön joitain tärkeitä ominaisuuksia, kuten yhteyslomake, verkkokaupan toiminnot ja Jetpack-työkalusarja..

Plugin-suositukset

Voit myös lisätä joitain hyödyllisiä ominaisuuksia WordPress-verkkosivustoosi Käynnistimen kautta.

WordPress Starter -ohjelman kolmas ja viimeinen vaihe antaa sinulle mahdollisuuden ottaa käyttöön joitain markkinointiin liittyviä laajennuksia, kuten SEO-laajennus ja analytiikan laajennukset. Tämän jälkeen WordPress asennetaan määrittelysi mukaisesti ja on valmis kirjautumaan sisään.

Mukautettu WordPress-hallintapaneeli

SiteGround-parannettu WordPress-kokemus ei kuitenkaan lopu siihen. Kun kirjaudut sisään uudelle verkkosivustollesi, huomaat, että räätälöity hallintapaneeli on luotu helpottamaan WordPressin eniten käytettyjen ominaisuuksien, kuten sisällön luomisosioiden ja suunnitteluasetusten, löytämistä..

SiteGround mukautettu WordPress-hallintapaneeli

SiteGround-isännöimissä WordPress-verkkosivustoissa on valinnainen mukautettu kojetaulu.

SiteGround-sivustossa on myös linkkejä hyödylliseen tukisisältöön, jos tarvitset apua. Jos et ole mukautetun SiteGround WordPress -hallintapaneelin fani, voit vaihtaa oletusversioon helposti napin painalluksella..

Starter-työkalun ansiosta voit huolehtia tärkeistä asioista, kuten teeman valitsemisesta, yhteystietolomakkeen lisäämisestä tai SEO-laajennuksen käyttöönottamisesta yhdellä kertaa, ilman, että sinun on poistuttava WordPress-hallintapaneelista. Tietysti voit muuttaa teemoja ja laajennuksia myöhemmin. Käynnistämisen ja käynnistymisen yhteydessä Käynnistin on kuitenkin helppo käynnistää uusi WordPress-verkkosivusto muutamassa vaiheessa.

Vaikka useimmat verkkoisäntäkoneet huolehtivat nyt WordPressin asentamisesta puolestasi, kaikki niistä eivät ole yhtä hyödyllisiä kuin SiteGround Starter -työkalu uuden verkkosivustosi asentamiseen..

Muiden WordPress-verkkosivustojen luominen

Jos olet valinnut GoGeek-suunnitelman, jolla on mahdollisuus luoda rajattomasti WordPress-verkkosivustoja (tallennusoikeus sallii), voit luoda uuden WordPress-asennuksen vain muutamalla napsautuksella SiteGround-tilisi alueella.

Kirjaudu sisään kirjautuaksesi vain SiteGround-tilillesi, napsauttamalla Lisää uusi verkkosivusto -painiketta ja luomalla sitten uuden WordPress-verkkosivuston ohjeet..

Luo uusi verkkosivusto

SiteGround on helppo luoda WordPress-lisäasennuksia tilillesi.

Tämän jälkeen voit valita, mihin verkkotunnukseen tai aliverkkotunnukseen asentaa WordPress, ja antaa uuden sivuston kirjautumistiedot.

Välimuistilisäosan asentaminen

Kun olet huolehtinut tärkeistä asioista, voit aloittaa sivustosi optimoinnin SiteGround Optimizer -laajennuksen ohjauspaneelin avulla WordPress-hallintapaneelin sisältä..

Olemme jo tarkastelleet SG Optimizer -laajennuksen päätoimintoja ja erilaisia ​​tapoja, joilla se voi optimoida sivustosi, tämän vertailun WordPress-verkkosivustojen välimuistiosassa. Yksi korostamisen arvoinen tämän työkalun lisäominaisuus on kuitenkin kyky vaihtaa käytettävissä olevien PHP-versioiden välillä suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Aseta PHP-versio

SiteGround StartUp- ja GoGeek-suunnitelmissa on paljon joustavuutta PHP-version valinnassa.

Kuten mainittiin, SiteGround-käyttäjät voivat valita vaikuttavan valikoiman PHP-versioita, varmistaen maksimaalisen yhteensopivuuden vanhojen ja uusien laajennusten kanssa.

Tämän lisäksi voit puhdistaa välimuistin milloin tahansa napsauttamalla kätevää linkkiä WordPress-järjestelmänvalvojan työkalurivillä tai SG Optimizer -sovelluksen sisällä. Joten vaikka laajennus päivittää välimuistin automaattisesti aina, kun sivuston sisältöä muutetaan, voit tyhjentää välimuistin manuaalisesti tarpeen mukaan, esimerkiksi kun testaat uusia laajennuksia tai teema-asetuksia.

Välimuistin laajennuksen asetukset

Välimuistista vältettävien URL-osoitteiden määritteleminen on vain yksi SiteGround-välimuistityökalun ominaisuus.

Free Cloudflare CDN -palvelun aktivointi

Välimuistin tallennuksen lisäksi toinen tapa parantaa verkkosivustosi nopeutta kaikissa suunnitelmissa – mukaan lukien StartUp ja GoGeek – on pääsy sisällönjakeluverkkoon Cloudflaren ilmaisen suunnitelman kautta. Tämä valinnainen integrointi Cloudflaren kanssa voidaan aktivoida SiteGround-tilialueen kautta. Kun CDN on aktivoitu, sitä hallitaan SiteGround-tiliportaalin kautta, jolloin voit hallita, mitkä sivustosi osat on optimoitu tällä tavalla.

SiteGround CDN -asetukset

Kaikki SiteGround-isännöintisuunnitelmat sisältävät valinnaisen integroinnin ilmaiseen Cloudflare CDN -palveluun.

Sen lisäksi, että olet valinnut päivityksen maksulliseen Cloudflare CDN -palveluun, voit käyttää sen sijaan omaa CDN-palveluasi. Jos sivustollasi on vierailevia ihmisiä ympäri maailmaa, CDN: n käyttö on hieno tapa varmistaa, että kaikilla kävijöillä on samanlaiset latausajat riippumatta siitä, missä he sijaitsevat.

Ilmaisen Cloudflare CDN -integraation ansiosta SiteGround on erittäin helppo ottaa käyttöön tämä suorituskykyä parantava ominaisuus.

Kuten huomaat, WordPress-verkkosivustosi määrittämiseen ja optimointiin liittyy muutamia vaiheita. SiteGround on kuitenkin tehnyt hyvää työtä prosessin tekemiseksi mahdollisimman helpoksi tarjoamalla silti pääsyn joihinkin edistyneisiin ominaisuuksiin ja palveluihin, kuten CDN, sekä välimuistin ja optimoinnin monitasoinen taso.

WordPress-tietokannan ja tiedostopalvelimen käyttö

Sivustosi ja sen taustalla olevan tietokannan muodostavien tiedostojen hallinnassa SiteGround tarjoaa sinulle täydet käyttöoikeudet. Sen lisäksi, että valitset FTP-asiakasohjelman kirjautuaksesi palvelintilaan, voit käyttää myös mukautettua verkkotiedostonhallintaa, joka on saatavana SiteGround-tili-alueella..

SiteGround-tiedostonhallinta

Sen lisäksi, että pääset palvelimeen FTP-ohjelmiston kautta, voit käyttää myös SiteGround File Manager -sovellusta.

Tietokantaan pääsy on aivan yhtä helppoa – jälleen kerran ohjelmiston (tällä kertaa phpMyAdmin) ansiosta, joka on käytettävissä SiteGround-tilialueella.

phpMyAdmin-tietokannan käyttöoikeudet

WordPress-verkkosivustosi tietokantaan pääsee helposti phpMyAdmin-verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta.

Jos joudut joskus poistamaan tai muokkaamaan teema- tai laajennustiedostoa, vaihtamaan WordPress-järjestelmänvalvojan salasanaa lukittuaan sivustosi pois tai suorittamaan jonkin muun vastaavanlaisen tehtävän, tämän palvelin- ja tietokantatason saaminen on korvaamatonta.

Äskettäisen päivityksen jälkeen SiteGround-tilialueelle, asiakkaat eivät enää pääse cPaneliin ja sen työkaluihin. Kuitenkin monet, elleivät kaikki, samat ominaisuudet, jotka olivat saatavilla cPanelin kautta, ovat nyt saatavana uuden SiteGround-tilin kautta, usein paljon helpommin käytettävissä muodoissa. Kaiken kaikkiaan siirtyminen pois cPanelista sisäiseen sivustoon ja tilinhallintajärjestelmään tuntuu positiiviselta liikkeeltä. Uuden asiakasalueen toimintatavan vuoksi tämä pätee erityisen hyvin, jos isännöit useita sivustoja SiteGround-palvelun avulla, koska voit hallita niitä kaikkia yhdestä sijainnista.

Tämä kattaa melko paljon kokemusta SiteGround-isännöintipalvelun käytöstä WordPress-verkkosivuston perustamisessa ja hallinnassa. Kuten näette, SiteGround StartUp- ja GoGeek-hallinta WordPress-suunnitelmat ovat ihanteellisia sekä niille, jotka ovat WordPressin uusia käyttäjiä että virrankäyttäjille.

StartUp- ja GoGeek Performance -vertailut

Kuten olemme juuri käsittäneet, SiteGround StartUp- ja GoGeek-suunnitelmissa on paljon ominaisuuksia, joiden tavoitteena on parantaa WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä, sekä muutama erotus kunkin suunnitelman suorituskyvyn parannustasoissa.

Joten auttaaksemme sinua päättämään, sopiiko verkkosivustollesi parhaiten ylläpidettävä SiteGround GoGeek -majoitussuunnitelma vai riittääkö alhaisemman hinnan StartUp-suunnitelma, luimme joitain WordPress-verkkosivustoja ja testaamme sitten niiden suorituskykyä.

Ensinnäkin testipaikkojemme nopeus rekisteröitiin, jotta voimme nähdä kuinka nopeasti ne latautuivat keskimäärin seitsemän päivän aikana. Sitten käytimme kuormitussimulaattorilla selvittääksesi kuinka StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien verkkosivustot toimivat, kun useat vierailijat käyttivät heitä samanaikaisesti. Tarkkailimme myös testisivustojen käytettävyyttä nähdäksemme, kuinka kokemuksemme verrattuna SiteGround 99,9%: n verkon käytettävyysaikaan.

Aloitetaan tarkastelemalla lastausaikoja …

Ladataan aikatestituloksia

Saadaksesi täydellisemmän kuvan siitä, millaisia ​​latausaikoja voi kokea, jos valitset StartUp- tai GoGeek-hosting-suunnitelmat SiteGroundistä, rekisteröimme WordPress-verkkosivuston nopeuden kevyellä WordPress-teemalla sekä toisen sivuston nopeammalla monipuolinen monikäyttöinen vaihtoehto.

Maksettua Pingdom-palvelua käytettiin verkkosivustojen nopeuden seuraamiseen, latausajat tallennettiin 30 minuutin välein seitsemän päivän aikana. Ensinnäkin on vertailu StartUp- ja GoGeek-suunnitelmiin käyttämällä yksinkertaista ilmaista WordPress-teemaa.

Kevyt teeman nopeustestaustulokset

Nykyinen oletusteema, joka on aktivoitu uusilla WordPress-verkkosivustoilla, on WordPress.org-tiimin ilmainen Twenty Twenty -teema. Se on hyvä esimerkki kevyestä teemasta, jota monet uudet WordPress-verkkosivustojen omistajat voivat käyttää.

Kaksikymmentä WordPress-teema

Ilmaista Twenty Twenty -teemaa käytettiin nähdäkseen, kuinka hyvin SiteGround pystyi isännöimään sivua kevyellä teemalla.

Joten antaa sinulle käsityksen siitä, mitä latausaikoja voit odottaa, kun valitset tämän teeman tai vastaavan no-frills-vaihtoehdon, tässä on tulokset seitsemästä päivästämme, jotka seuraamme Startingin ja GoGeekin ylläpitämiä sivustoja Pingdomin avulla:

Pingdom kaksikymmentäkatsaus

Käynnistämissuunnitelmassa ylläpidetty testisivusto ladattiin keskimäärin 943 millisekunnissa, kun taas GoGeek-isännöity sivusto oli nopeampi, keskimäärin 768 millisekuntia.

Kuten näette, kalliimmalla GoGeek-suunnitelmalla ylläpidetty sivusto oli nopeampi kuin lähtötason StartUp-suunnitelmassa ylläpidetty sivusto..

Tässä on yksityiskohtaisempi erittely Pingdomin kirjaamille latausaikoille seitsemän päivän ajalta:

SiteGround StartUp -suunnitelman latausajat kaksikymmentäkahtakymmentä teemaa

Käynnistyssuunnitelmassa isännöidyn WordPress-verkkosivuston latausajat käyttävät Twenty Twenty -teemaa.

Seitsemän päivän aikana Pingdom kirjasi keskimääräisen latausajan 943 ms StartUp-suunnitelmaan ylläpitämälle sivustolle kevyellä Twenty Twenty -teemalla.

Ladataan TimesGround GoGeek Times -teemalla

GoGeek-suunnitelmassa isännöidyn WordPress-verkkosivuston latausajat käyttämällä Twenty Twenty -teemaa.

Monikäyttöinen teeman nopeuden testitulokset

Vaikka ilmaiset kevyet teemat, kuten kaksikymmentä kaksikymmentä, ovat ihanteellisia perusblogille, on hyvä mahdollisuus, että valitset verkkosivustollesi monipuolisemman monipuolisen WordPress-teeman. Parannetun toiminnallisuuden ja monipuolisuuden vuoksi näillä teemoilla on yleensä suurempia tiedostokokoja, jotka voivat aiheuttaa verkkosivustojen lataamisen hitaammin kuin kevyt teema.

Joten antaaksemme sinulle kuvan latausaikoista, joita voit odottaa, jos valitset monipuolisen monipuolisen teeman, vertailimme myös kahden StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien testisivuston latausaikoja eniten myytyyn Avada-teemaan..

Avada WordPress -teema

Avada-teemaa ja sen Agency-demoa käytettiin sivustomme nopeustesteissä.

StartUp- ja GoGeek-latausaikojen testaamiseksi Avada-teeman kanssa, agentuurin demoa käytettiin molemmissa sivustoissa.

Monikäyttöisiin teemoihin, kuten Avadaan, liittyy usein monipuolinen valikoima valmiiksi rakennettuja verkkosivustodemoja; testeillemme tuomme Avada Agency -demo molemmille sivustoille. Tässä on nopea yhteenveto Pingdomin tuloksista, jota seuraa tarkempi erittely kummankin sivuston latausaikoista:

Pingdom Avada -yhteenveto

Kun haluttiin käyttää ominaisuuksiltaan rikas WordPress-teema, jonka tiedostokoko oli suurempi, GoGeekin ylläpitämä sivusto oli lähes puoli sekuntia nopeampi kuin StartUp-suunnitelman sivusto..

Kun käytetään raskasta teemaa, koestuspaikkojen yleiset latausajat lisääntyivät, mikä tehosti StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien suorituskykyeroja.

SiteGround StartUp Plan Avada -teeman latausajat

Seitsemän päivän aikana Avada-viraston kotisivu latautui keskimäärin 2,71 sekunnissa, kun se ylläpidettiin StartUp-suunnitelmassa.

Kuten odotettiin, suurella 6,47 Mt: n sivukoko – verrattuna Twenty Twenty -teeman 149 kt: lla – Avada-teeman kotisivun lataaminen kesti kauemmin, kun Pingdom tallensi sivuston StartUp-suunnitelmaan seitsemän päivän keskimäärin 2,71 sekuntia..

SiteGround GoGeek Avada -teeman latausajat

Sivuston kotisivu GoDeek-suunnitelmassa ylläpidetyn Avada Agency -demon avulla ladattu keskimäärin 2.29 sekunnissa.

GoGeek-suunnitelmassa ylläpidetyn sivuston kotisivu latautui keskimäärin 2,29 sekunnissa, kun taas StartUp-suunnitelmassa ylläpidetyn sivuston 2,71 sekuntia. Tämä nopeusero näiden kahden suunnitelman välillä näyttää osoittavan, että mitä ominaisuusrikkaampi tai suurempi on sivustosi koko, sitä enemmän hyötyä siitä on isännöiminen korkeamman tason GoGeek-suunnitelmassa.

Yhteenveto lastausaikoista

SiteGround-latausajan yhteenveto

Yhteenveto Pingdomin tallentamista SiteGround-latausajoista.

Nämä sivuston nopeustestaustulokset viittaavat siihen, että päätätkö käyttää nopeampaa latausaikaa valitsemalla SiteGround GoGeek-suunnitelman riippumatta siitä, haluatko käyttää kevyttä teemaa ilman monia ylimääräisiä widgettejä tai ominaisuuksia vai valitsetko raskasteeman liukusäätimillä ja suurilla kuvilla yli halvemman StartUp-suunnitelman.

Kuormituksen vaikutustestaus

SiteGround StartUp- ja GoGeek-suunnitelmissa ylläpidettyjen WordPress-verkkosivustojen sivunopeuden testit suoritettiin testisivustoilla, jotka eivät vastaanottaneet kävijöitä. Joten vaikka he antavat sinulle hyvän kuvan näiden kahden suunnitelman suorituskyvyn vertailusta, he eivät kerro tarinaa kokonaan.

Siksi, jotta saat paremman kuvan siitä, mikä suunnitelma on verkkosivustollesi oikea isäntävalinta, suoritimme myös joitain kuormitustestejä. Suorittamalla maksullisia testejä Load Impact -palvelusta, pystyimme simuloimaan useita käyttäjiä, jotka vierailevat jokaista verkkosivustoa samanaikaisesti, nähdäksesi kuinka he käsittelevät yhä suurempaa käyttäjäkuormaa.

Testien ajaksi Startupin ja GoGeekin ylläpitämien WordPress-verkkosivustojen Avada-teemaa käyttävien blogi-viestien latausaikoja seurasi Load Impact. Testin aikana valvottavalle sivulle pääsyjen virtuaalisten käyttäjien määrä kasvoi viiden minuutin aikana, kunnes sivulle pääsi samanaikaisesti 200 virtuaalista käyttäjää.

Tässä on tulokset kahden kuormituksen vaikutustestistä …

Käynnistyssuunnitelman kuormituksen vaikutustestitulokset

Load Impact -testitulosten mukaan SiteGround-lähtötason StartUp-suunnitelma teki hyvää työtä isännöimällä WordPress-verkkosivustoa, jossa raskas Avada-teema oli asennettu.

Kuormituksen käynnistystesti

Load Impact -testissä SiteGround StartUp -suunnitelmassa ylläpidetty sivusto pysyi reagoivana, kunnes noin 130 virtuaalista käyttäjää oli käyttämässä sitä.

Kuten yllä olevan graafin sininen viiva osoittaa, vasteajat olivat hieman epävakaat samanaikaisten virtuaalisten käyttäjien lukumäärän kasvaessa. Kuitenkin vasta, kun samanaikaisten virtuaalisten käyttäjien määrä saavutti noin 130, sivusto ei reagoinut.

Joten jos et odota yli 130 kävijän pääsyä sivustoosi säännöllisesti samanaikaisesti, niin StartUp-suunnitelman pitäisi pystyä käsittelemään yleisöäsi ilman suuria vaikeuksia.

Lisätietoja siitä, kuinka StartUp-isäntäsivusto toimii, voit tarkastella testituloksia Load Impact -sivustolla..

GoGeek Plan -kuormituksen vaikutustestitulokset

Vaikka StartUpin ylläpitämä sivusto näytti melko vankalta, kun jopa 130 virtuaalista käyttäjää oli käyttämässä sitä samanaikaisesti, WordGress-verkkosivusto GoGeek-suunnitelmassa oli vielä vakaampi.

Kuormitustesti GoGeek-suunnitelmalle

Tässä Load Imctct -testissä SiteGround GoGeek -suunnitelmassa ylläpidetty sivusto pysyi reagoivana testin loppuun saakka, kun 199 virtuaalista käyttäjää oli käyttämässä sitä.

Kuten Load Impact -sovelluksen yllä olevan kaavion sininen viiva osoittaa, GoGeek-suunnitelmassa ylläpidetyn testisivuston nopeuteen ei vaikuttanut negatiivisesti koko testin ajan, vaikka 199 virtuaalista käyttäjää olisi käyttänyt sitä samanaikaisesti.

Siksi, jos haluat, että WordPress-verkkosivustosi pystyy käsittelemään suurta määrää käyttäjiä tai liikenteen nousua, GoGeek-suunnitelma olisi hyvä sijoitus.

Voit tarkistaa testitulokset Load Impact -sivustolla nähdäksesi itse, miten GoGeek-isäntäsivusto toimii..

Päällä tulokset

Korkeat käyttöajat ovat yhtä tärkeitä (ellei enemmän) kuin nopeita latausaikoja. Loppujen lopuksi, jos sivustosi ei ole käytettävissä, niin ei ole väliä kuinka nopeasti se latautuu, kun se on verkossa. Joten tätä silmällä pitäen, tarkkailimme myös testisivujamme seisokkien varalta Pingdomin käytettävyyden tarkistimella.

Pingdom Uptime -tulokset

Seitsemän seurantapäivän aikana vain yhdellä sivustoista oli seisokkeja, ja se oli vain yhden minuutin.

Kuten Pingdomin tulokset osoittavat, vain yhdellä neljästä testipaikasta oli seisokkeja seitsemän seurantapäivän aikana, ja jopa silloin käyttöaika ei laskenut alle SiteGroundin takaaman 99,9%: n tason..

Kaiken kaikkiaan SiteGroundin isännöimät testisivustomme olivat helppoja asentaa ja toimivat hyvin paineen alla, GoGeek-suunnitelmassa olevan sivuston pysyvän erittäin vakaana kovan rasituksen aikana..

Lopulliset ajatukset

StartUp- ja GoGeek-suunnitelmien testimme tekevät selväksi, että SiteGround on todella korkealaatuinen mutta budjettiystävällinen isäntä.

Ne, jotka ovat WordPressin uusia, arvostavat SiteGround-kokemuksen käyttäjäystävällisyyttä. Vaikka cPanel-käyttöoikeutta ei enää ole, virrankäyttäjät voivat silti suorittaa tehtäviä, kuten tiedostojen muokkaamista ja tietokantojen hallintaa uuden SiteGround-tilialueen kautta. Myös muita ominaisuuksia, kuten GoGeek-suunnitelman lavastustyökalu, on helppo käyttää. Itse asiassa, kun kyse on ominaisuuksista ja toiminnallisuudesta, SiteGround-suunnitelmat vertailevat suotuisasti moniin paljon kalliimpaan premium-hallinnoituun WordPress-isännöintiyritykseen..

Kuten SiteGround- ja WP Engine -vertailumme vertailu osoittaa, SiteGroundin halvemmat suunnitelmat eivät ole kuitenkaan yhtä nopeita kuin WP Enginen suunnitelmat. (Huomaa: Niille, jotka eivät tiedä, WP-moottoria pidetään yhtenä korkealaatuisimmista – tosin myös kalliimmista – hallinnoimista WordPress-isännöintipalveluista.) Mutta ellet halua maksaa 30 dollaria kuukaudessa tai enemmän, SiteGround ovat arvokas vaihtoehto – varsinkin verrattuna muihin edullisiin isäntiin, kuten GoDaddy tai Bluehost.

Kaiken kaikkiaan Web-sivustosi valitseminen SiteGround on erittäin suositeltavaa – varsinkin jos et voi perustella lähtötasotasuunnitelman hintaa Kinsan kaltaisilla (lue koko arvostelu täältä tai WP Engine. Kun on kysymys siitä, pitäisikö sinun mennä StartUp- tai GoGeek-suunnitelma, nopeampi, mutta kalliimpi GoGeek on ilmeinen valinta parannetun verkkosivuston suorituskyvyn ja lisäominaisuuksien suhteen. Jos budjettisi ei kuitenkaan mahtu korkeampaan hintaan, edullisempi StartUp-suunnitelma on hyvä kompromissi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map