SiteGround WordPress Hosting Review – A més quin pla d’allotjament escolliu? (2020)

Ofertes de WordPress


Durant els últims anys, SiteGround ha reconegut una impressionant reputació i s’ha convertit en una empresa d’acollida que val la pena tenir en compte si busqueu serveis d’allotjament d’alta qualitat. A continuació, aprofundirem en tot allò que ofereixen i també veurem els seus tres principals plans d’allotjament de WordPress: StartUp, GrowBig i GoGeek, oferint una comparació especialment detallada dels plans StartUp i GoGeek..

Vam provar, mesurar i controlar la velocitat dels llocs web de WordPress allotjats en els plans StartUp i GoGeek de SiteGround (utilitzant el tema Avada extremadament popular de ThemeForest, i també vam utilitzar serveis de prova independents de “Impacte de càrrega”) per veure com aquests llocs gestionaven diversos usuaris. accedint-hi alhora, i després vam mirar l’efecte que això tenia en els temps de càrrega de la pàgina web / pàgina.

Per tant, us heu de convocar amb SiteGround? I, si és així, quin pla heu de triar? Quant haureu de pagar?

Ens endinsem en …

Quant als Plans StartUp i GoGeek

Si busqueu allotjar el vostre lloc web de WordPress amb un amfitrió de confiança, com han demostrat les nostres comparacions d’allotjament anteriors, SiteGround és una elecció fantàstica. Però, amb algunes diferències importants entre els plans, per no parlar dels seus diferents punts de preu, potser us preguntareu si heu de triar el pla StartUp o GoGeek per al vostre lloc web. Si és així, heu arribat al lloc adequat.

Revisat els plans d'allotjament de SiteGround

Si bé el pla StartUp és el pla d’allotjament de WordPress gestionat a nivell d’entrada de SiteGround, GoGeek és l’opció més potent i cara. També hi ha un pla GrowBig de gamma mitjana que es troba entre StartUp i GoGeek.

Preu StartUp vs GoGeek

Tot i que el preu no hauria de ser l’únic factor a l’hora de triar un pla d’allotjament, és probable que el vostre pressupost tingui un paper important en la vostra decisió. Així, teniu en compte això, aquí teniu els preus i els detalls dels plans StartUp i GoGeek.

Comparat amb els plans compartits de SiteGround

Aquests són els detalls clau dels plans d’allotjament de WordPress gestionats de SiteGround.

Com a referència, també s’inclouen els detalls del pla GrowBig de nivell mig al costat dels plans d’entrada StartUp i GoGeek de nivell superior:

 • StartUp: 0,33 USD * al mes per un lloc web, 10 GB d’espai web i ~ 10.000 visites mensuals.
 • GrowBig: 5,95 dòlars al mes per a llocs web il·limitats, 20 GB d’espai web i ~ 25.000 visites mensuals.
 • GoGeek: 11,95 dòlars al mes per a llocs web il·limitats, 30 GB d’espai web i ~ 100.000 visites mensuals.

Com veieu, si voleu allotjar més d’un lloc web al vostre compte, haureu d’anar més enllà del pla d’inici del nivell d’entrada. A més, a més de les bonificacions enumerades anteriorment, el pla GoGeek inclou algunes funcions i eines útils addicionals, a la vegada que us proporciona més recursos per millorar el rendiment del vostre lloc web..

Els llocs web allotjats al pla de primer nivell també tenen accés a nivells addicionals de caché, posicionant encara més el pla GoGeek com una elecció potencialment bona per a aquells que busquen un lloc web de càrrega ràpida amb un pressupost. Tanmateix, els resultats de la prova que veuràs més endavant en aquesta comparació mostraran si un pagament més efectiu aconsegueix o no un lloc web més ràpid.

Amb SiteGround, no hi ha límits de transferència de dades, també coneguts com a amplada de banda. En canvi, el nombre de visites mensuals que rep el vostre lloc s’utilitza com a punt de referència per ajudar-vos a triar el pla adequat segons els nivells de trànsit. No obstant això, tot i que no hi ha límits en amplada de banda i nombre de visites, hi ha altres límits.

Aquests límits i assignacions es recullen amb més detall més endavant a la secció d’allotjament optimitzat de WordPress d’aquesta revisió, però, per resumir, cobreixen l’ús dels inodes el nombre de fitxers o carpetes del vostre compte, que podeu fer un seguiment a través de l’àrea del vostre compte..

Ara, anem a explorar exactament a què obtindreu accés amb els plans SiteGround StartUp i GoGeek i quines són les seves diferències principals.

* Nota: Els preus que figuren són tarifes introductòries especials per als nous clients. En el moment d’escriure, SiteGround tenia un descompte COVID-19 que va veure reduït el pla StartUp a 0,33 dòlars mensuals durant els tres primers mesos. Després d’això, el pla es renovarà al 50% del preu normal. El descompte per a la renovació s’aplica només a la renovació de 12 mesos i la resta de preus especials anunciats només s’apliquen a la vostra factura inicial. Per a totes les renovacions posteriors, s’apliquen preus regulars.

Què s’han d’oferir els plans StartUp i GoGeek

Com que els plans StartUp i GoGeek s’anuncien com a hosting de WordPress gestionat, això vol dir que, entre altres coses, s’accedeix a servidors web optimitzats per a llocs web de WordPress, així com a algunes funcions addicionals que us ajudin a configurar i gestionar una forma segura. i protegir el lloc WordPress.

Ara explorarem les funcions d’aquests plans (i les seves diferències) per ajudar-vos a decidir si StartUp o GoGeek són adequats per a vosaltres..

Google Cloud Hosting optimitzat per WordPress

Google Cloud Hosting

SiteGround ara allotja llocs web al pla StartUp i GoGeek a la plataforma Google Cloud.

A principis del 2020, SiteGround va anunciar que començarien a utilitzar la plataforma Google Cloud per allotjar part de la infraestructura, inclosos els seus programes d’allotjament WordPress WordPress i StartUp i GoGeek. Els llocs web de tots els nous clients s’allotgen a la plataforma Google Cloud, i els llocs existents es traslladen gradualment a la nova plataforma.

Hi ha molts avantatges d’acollir llocs web al núvol, inclosos:

 • més fàcil escala i gestió de recursos per a temps de càrrega més ràpids
 • emmagatzematge distribuït per millorar el temps d’activitat
 • oportunitat d’aprofitar l’última infraestructura de Google Cloud per obtenir un millor rendiment
 • més opcions d’ubicacions del centre de dades per tal de servir millor els vostres visitants
 • sostenibilitat millorada, gràcies al compromís de Google per la neutralitat del carboni.

SiteGround continuarà optimitzant el seu entorn d’allotjament per als llocs web de WordPress, fins i tot ja que ara utilitzen la plataforma Google Cloud per a la seva infraestructura. Per això, podeu aprofitar l’experiència que SiteGround ha reunit des de fa 15 anys d’allotjament de llocs web de WordPress, combinada amb la potència de Google Cloud.

Tot i així, hi ha algunes diferències en el tipus de recursos de servidor i de base de dades que heu assignat, segons si escolliu el pla GoGeek o StartUp..

Recursos del servidor

El pla d’allotjament que escolliu també determina quins recursos de servidor i base de dades tindrà accés al vostre lloc web.

Algunes de les diferències en l’assignació de recursos entre els plans StartUp i GoGeek inclouen:

 • Procés simultani del servidor: StartUp ten vs GoGeek 30.
 • Inodes: StartUp 150.000 vs GoGeek 450.000.
 • Mida de la base de dades: StartUp 500 MB vs GoGeek 1.000 MB.
 • Consultes a la base de dades: Inicia fins a un 10% dels recursos del servidor i GoGeek fins al 30% dels recursos del servidor.

Tot i que no sempre és el cas quan es comparen els nombres, per a les xifres anteriors, major és millor. Amb més recursos de servidor disponibles per al vostre lloc web, juntament amb les altres funcions relacionades amb el rendiment del pla GoGeek, podeu esperar temps de càrrega més ràpids del pla d’allotjament de WordPress gestionat de primer nivell de SiteGround, en comparació amb les ofertes de preus més baixos..

Podeu fer un seguiment de quants recursos, com ara els inodes, que feu servir a través de l’àrea del vostre compte SiteGround. Fer-ho és una bona idea, ja que si sobrepassa la franquícia, el lloc web es podria desconnectar fins que hagi treballat amb el suport de SiteGround per resoldre qualsevol problema que causi el consum de recursos. SiteGround us enviarà un correu electrònic si arribeu al 90 per cent del vostre límit total, però, a causa de les possibles conseqüències de sobrepassar el límit, és recomanable vigilar les vostres estadístiques..

Estadístiques del servidor

Podeu veure la quantitat de recursos del servidor que utilitzeu mitjançant l’àrea del vostre compte SiteGround.

Migració de llocs web de WordPress

Un altre dels bons motius per triar SiteGround és que, si ja teniu un lloc web de WordPress que s’hi allotja de forma independent, voleu moure’s, el procés de migració d’un lloc de WordPress des d’un altre host és molt senzill..

Plugin WordPress Migrator de SiteGround

El pla GoGeek inclou una migració gratuïta d’un lloc web de WordPress per compte, però en altres plans, podeu utilitzar el complement SiteGround Migrator per transferir el vostre lloc web de WordPress.

Si bé els que trien el pla GoGeek aconsegueixen una transferència única de llocs web de WordPress realitzada per l’equip SiteGround com a part del seu paquet, aquells del pla StartUp poden utilitzar el complement gratuït de SiteGround Migrator per realitzar la transferència ells mateixos..

Resultats del complement de migració

La transferència d’un lloc web de WordPress amb el connector Migrador de SiteGround és molt senzilla.

Migrar un lloc web de WordPress amb el complement SiteGround només implica uns passos senzills, de manera que tothom hauria de poder completar el procés. Tanmateix, si voleu que la tranquil·litat que es deriva en saber que algú experimentat ha migrat el vostre lloc i heu comprovat que tot s’ha transferit correctament, el pla de GoGeek pot resultar més atractiu..

Còpies de seguretat de llocs web automatitzats de WordPress

Com s’ha esmentat anteriorment, els plans de hosting de WordPress gestionats de SiteGround inclouen còpies de seguretat automàtiques diàries de llocs web. Per tant, si alguna cosa va malament amb el vostre lloc, tindreu accés a una còpia de seguretat completa que no tingui més de 24 hores.

Còpies de seguretat de llocs web SiteGround

Amb SiteGround GoGeek, podeu restaurar tot el lloc, o només la base de dades o fitxers.

Tot i així, hi ha una gran captura amb les còpies de seguretat de SiteGround: tret que estiguis al pla GoGeek (o GrowBig), hauràs de pagar per recuperar la còpia de seguretat. A més, si voleu crear la vostra pròpia còpia de seguretat fora de la programació de còpia de seguretat automàtica, com per exemple abans d’instal·lar un nou complement, haureu d’estar al pla de GoGeek de primer nivell per poder crear còpies de seguretat sota demanda (tot i que podeu comprar la possibilitat de crear una sola còpia de seguretat als plans StartUp i GrowBig segons i quan sigui necessari).

Restaure els fitxers de còpia de seguretat

En restaurar la còpia de seguretat del fitxer, podeu seleccionar quins fitxers voleu restaurar.

Per sort, a diferència d’altres hostes web, SiteGround no té una llista de complements prohibits de WordPress. Això significa que no podeu instal·lar la vostra elecció de complement de còpia de seguretat de WordPress i crear i restaurar còpies de seguretat segons els vostres termes.

Actualitzacions de llocs web de WordPress

Un aspecte clau per mantenir un lloc web de WordPress segur i segur és mantenir actualitzat el programari de WordPress. Per sort, com a part del servei d’allotjament de WordPress gestionat, SiteGround s’ocuparà d’això. El gestor d’automatització de WordPress de SiteGround també us permet l’opció d’habilitar les actualitzacions automàtiques dels complements, deixant-vos un altre treball.

Actualitzacions automàtiques de WordPress

El Gestor d’actualitzacions automàtiques de WordPress us permet controlar quan s’actualitza automàticament el programari de WordPress.

Per obtenir més comoditat, el lloc web de WordPress es farà una còpia de seguretat automàticament abans d’aplicar les actualitzacions, donant-vos la possibilitat de tornar a un estat anterior en cas que alguna cosa vagi malament. Tot i que, com s’ha esmentat, si no esteu al pla de GoGeek, haureu de pagar per restaurar la còpia de seguretat del lloc web..

Memòria cau del lloc web de WordPress

Per ajudar a millorar la velocitat del vostre lloc web, SiteGround ha creat un complement personalitzat de memòria caché de WordPress (Optimitzador de SG) que us permet gestionar la memòria cau dels vostres llocs web des de la taula de comandaments de WordPress. El complement s’instal·la de manera predeterminada als nous llocs web de WordPress allotjats a SiteGround i inclou una interfície fàcil d’utilitzar per controlar com s’optimitza el vostre lloc web..

SiteGround SG Optimizer Plugin

El connector Optimitzador de SiteGround ofereix moltes funcionalitats a través d’una interfície fàcil d’utilitzar.

L’eina de caché de SiteGround us permet controlar molt bé com s’aplica aquesta tecnologia al vostre lloc web, comparant favorablement alguns dels millors plugins de memòria cau premium per a WordPress..

Mitjançant la interfície del complement, també és possible habilitar altres funcions relacionades amb el rendiment, com ara la memòria cau del navegador i la compressió GZIP, i també optimitzar el front end del vostre lloc web mitjançant la minificació dels fitxers HTML, CSS i JavaScript subjacents. L’optimització d’imatges i la càrrega pereçosa d’imatges també són opcions.

Configuració del frontend de plugins d’Optimizer SG

Es poden activar funcions com l’optimització d’imatges, la minificació de fitxers i la càrrega de mandra a través de la interfície de l’Optimitzador SG.

Quan es tracta del tipus de memòria cau que estarà disponible al vostre lloc web, els clients dels plans GrowBig i GoGeek de nivell mitjà i superior tenen accés a la funció de memòria cau especial de WordPress, mentre que els del pla StartUp d’entrada de nivell no tenen accés. t. També hi ha una tecnologia propietària SuperCacher que pretén augmentar el nombre de visites que un lloc pugui suportar alhora, alhora que augmenta la velocitat global.

Opcions de caché de pla de preus

El pla d’allotjament que escolliu dictarà quin tipus de lloc a la memòria cau del lloc d’accés.

Tot aquest argot de caché pot ser confús, però, amb l’esperança, aquest desglossament dels tres nivells de caché del SiteGround SuperCacher us proporciona una visió general de les principals diferències entre els plans:

 • Nivell 1: Memòria cau estàtica (tots els plans).
 • Nivell 2: Memòria cau dinàmica, ambdós alimentats per NGINX (plans GrowBig i GoGeek).
 • Nivell 3: base de dades de cache de resultats de consultes, que s’executa en Memcached (plans GrowBig i GoGeek).

La secció de resultats de proves de velocitat del lloc d’aquesta comparació hauria de proporcionar una millor idea de l’impacte dels diferents nivells de memòria cau.

Eina d’escenificació de llocs web de WordPress

Una versió de posada en escena del vostre lloc web us permet provar amb seguretat la darrera versió de WordPress, editar el codi i fer altres canvis, sense posar en risc el lloc en directe ni interrompre l’experiència de l’usuari dels vostres visitants. Només els plans GrowBig i GoGeek inclouen aquesta funcionalitat.

La creació i la gestió d’un entorn d’escenificació es fa a l’àrea del compte del lloc web SiteGround i, durant la prova d’aquesta revisió, tot funcionava com s’esperava.

Crea lloc d’escenificació

Només els plans de nivell superior de GoGeek i de nivell mig GrowBig inclouen l’accés a l’eina d’escenificació del lloc web de WordPress.

Quan estiguis llest, pots empenyre automàticament tot el lloc d’escenificació al teu entorn d’allotjament en directe o, en canvi, triar quins elements del lloc de prova cal transferir. Si no voleu transferir tot el lloc de prova, l’eina d’escenificació de SiteGround mostrarà de manera útil les taules de la base de dades del lloc d’escenificació que heu canviat..

Implementació personalitzada del lloc de posada en escena

L’eina d’escenificació de SiteGround us permet triar els canvis que cal introduir al vostre lloc en directe.

A continuació, podeu triar quina d’aquestes taules s’ha de publicar al lloc en viu. A causa d’aquesta funcionalitat, teniu l’opció de, per exemple, transferir només la taula que conté la configuració del lloc, sense sobreescriure cap altra part del vostre lloc en viu, com ara les publicacions o els comentaris dels usuaris..

Per a una seguretat addicional, es crea automàticament una còpia de seguretat del lloc en directe abans d’impulsar els canvis des de l’entorn d’escenificació.

Gestiona els llocs d’escenificació

La creació i gestió dels entorns de posada en escena té lloc a l’àrea de compte SiteGround.

Si voleu un espai segur on provar nous plugins o experimentar amb diferents paràmetres de tema i fragments de codi, l’eina de posada en escena és un altre motiu bo per triar els plans GoGeek o GrowBig segons el pla StartUp..

Servei de correu electrònic SiteGround

Tots els plans d’allotjament de WordPress gestionats per SiteGround inclouen un servei de correu electrònic que permet crear adreces i bústies d’entrada il·limitades per als vostres dominis, com ara [email protected] o [email protected]

Podeu enviar i rebre correus electrònics a través de tres dels clients de correu electrònic més populars, inclosos RoundCube i SquirrelMail, que us permetran accedir als vostres comptes de correu electrònic des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet. De forma alternativa, podeu configurar un servei com ara Gmail o Outlook per enviar i rebre missatges mitjançant l’adreça de correu electrònic del domini del vostre lloc web.

Gestió de comptes de correu electrònic de SiteGround

Tots els plans de SiteGround inclouen la possibilitat de crear adreces de correu electrònic ilimitades i bústies de entrada per al vostre domini.

Tot i que tots els plans inclouen l’accés al servei de correu electrònic de SiteGround, el pla GoGeek té una capacitat de bústia més gran i altres dotacions augmentades en comparació amb el pla StartUp..

Fins i tot alguns dels millors amfitrions de WordPress gestionats premium que costen més del doble del preu dels plans StartUp i GoGeek no inclouen un servei de correu electrònic, per la qual cosa és fantàstic veure-ho disponible per a tots els clients de SiteGround..

Descripció general de detalls tècnics

Aquesta secció de la nostra comparació us proporciona una visió general dels principals detalls tècnics i diferències entre aquests dos plans d’allotjament:

 • Memòria cau del lloc web: Servei de SuperCache intern amb caché limitat disponible al pla StartUp i tots els nivells de caché disponibles al pla GoGeek. Gestió de la memòria cau del lloc i optimització proporcionada mitjançant un complement WordPress intern.
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN): Tots els plans d’allotjament de WordPress SiteGround inclouen la integració opcional amb un pla CDN gratuït de Cloudflare, amb la possibilitat d’actualitzar-se a un pla de pagament o triar el propi proveïdor de CDN..
 • PHP: Possibilitat de canviar entre les versions 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 i 7.4 de PHP des de l’àrea de compte SiteGround.
 • HTTP / 2.0: En ús als servidors i al CDN.
 • SSL: Utilitzeu el certificat SSL gratuït de Xifrar SSL, importar el vostre propi certificat o comprar un certificat diferent a través de SiteGround.
 • SFTP: Possibilitat de crear diversos comptes FTP segurs per accedir al vostre espai web per penjar i editar fitxers.
 • Gestor de fitxers del servidor: S’ha accedit al gestor de fitxers basat en un navegador en línia a través de l’àrea de compte SiteGround.
 • Accés a la base de dades: phpMyAdmin s’utilitza per accedir a la base de dades de llocs web de WordPress mitjançant un navegador.
 • Servei de correu electrònic: Servei de correu electrònic a tots els plans d’allotjament compartits de SiteGround, amb la mida de la bústia més gran al pla GoGeek.
 • Gestió de llocs web de WordPress: Eina d’actualització automàtica que manté al dia el programari i els complements de WordPress (opcionals), amb la possibilitat de retardar les actualitzacions individuals.
 • Restriccions de complements: No hi ha cap llista de complements no autoritzats, a diferència d’alguns amfitrions de WordPress gestionats.
 • Mesures de seguretat: SiteGround busca els llocs web que busquen programari maliciós i altres problemes de seguretat. Protecció addicional disponible mitjançant el complement de pagament de l’escàner SG Site.
 • Serveis de neteja post-hack: SiteGround no ajudarà a netejar el vostre lloc si es pirateja, però us dirigirà a Sucuri.
 • Ubicacions del centre de dades: Elecció de quatre ubicacions de servidors al Regne Unit, UE, Àsia i Estats Units.
 • Llocs de posada en escena: El pla de màxim nivell GoGeek inclou una eina útil d’escenificació, però el pla StartUp no.
 • Migració de llocs web de WordPress: El pla GoGeek inclou una transferència de llocs web de WordPress per compte, gestionada per l’equip de suport de SiteGround. Els clients de StartUp poden utilitzar el complement gratuït de SiteGround Migrator per moure el seu lloc web o pagar perquè hagi migrat per ells.
 • Comptes i garantia d’horaris: SiteGround supervisa els seus servidors en temps morts, però no comprova l’estat dels llocs que allotgen. SiteGround garanteix un temps de funcionament de la xarxa del 99,9% anual (cosa que permet aproximadament 8 h 45 milions de temps d’inici), amb crèdits d’allotjament que s’ofereixen si el temps de treball baixa per sota del 99,9%.
 • Canals de suport: El taulell d’assistència disposa de personalitzat 24 hores, amb canals de xat en directe, telèfon i bitllets disponibles en tots els plans. Els problemes de suport plantejats pels clients de GoGeek tenen prioritat sobre els clients de StartUp (i GrowBig) per obtenir temps de tornada més ràpids, tot i que els clients de StartUp poden actualitzar-se a Suport Premium amb una quota mensual addicional.

Podeu veure totes les diferències entre els plans d’allotjament StartUp i GoGeek a la pàgina de comparació de plans del lloc web de SiteGround..

Experiència d’usuari

Com que els plans StartUp i GoGeek són serveis de hosting de WordPress gestionats, no hauria de sorprendre saber que crear un lloc web de WordPress al vostre compte és molt senzill. De fet, gràcies al nou assistent del compte, podeu optar per instal·lar WordPress automàticament durant el procés de registre.

No només això, sinó que ara s’inclouen les noves instal·lacions de WordPress a SiteGround, el complement intern Starter de WordPress que pretén simplificar el procés de creació d’un nou lloc. Una vegada que inicieu la sessió al vostre lloc web de WordPress nou, l’eina Starter us ajudarà a triar un tema per al vostre lloc.

Web Starter WordPress

L’inici de WordPress de SiteGround us permet triar entre una selecció de temes gratuïts i de pagament entre diferents fonts.

Un cop heu triat un tema o que hàgiu escollit per complir amb el tema predeterminat actual de Vint i vint, teniu l’opció d’habilitar algunes funcions essencials, com ara un formulari de contacte, la funcionalitat de comerç electrònic i la suite d’eines Jetpack..

Recomanacions de complements

També podeu afegir algunes funcions útils al vostre lloc web de WordPress mitjançant el programa d’inici.

El tercer i últim pas de WordPress Starter us ofereix l’oportunitat d’habilitar algunes extensions relacionades amb el màrqueting, inclosos un plugin SEO i un complement d’analítica. Després d’això, s’instal·larà WordPress d’acord amb les vostres especificacions i estarà llest per iniciar la sessió.

Tauler de control personalitzat de WordPress

Tanmateix, l’experiència de WordPress millorada a SiteGround no s’acaba aquí. Quan inicieu la sessió al vostre lloc web nou, veureu que s’ha creat un tauler de control personalitzat per facilitar la cerca de les funcions més utilitzades de WordPress, com ara les seccions de creació de contingut i la configuració de disseny..

Tauler de control personalitzat de SiteGround

Els llocs web de WordPress, allotjats a SiteGround, tenen un quadre de comandament personalitzat opcional.

També hi ha enllaços amb contingut d’assistència útil al lloc del SiteGround, en cas que necessiteu assistència. Si no sou un fan del Tauler de control personalitzat de SiteGround, podeu canviar fàcilment a la versió per defecte amb només un botó..

Gràcies a l’eina Starter, podeu tenir cura de l’essencial, com triar un tema, afegir un formulari de contacte o habilitar un complement SEO, tot d’una, sense haver de sortir del Tauler de control de WordPress. Per descomptat, més endavant podeu canviar els temes i els complements. Tanmateix, a l’hora de posar-se en funcionament, Starter facilita el llançament d’un nou lloc web de WordPress en pocs passos.

Tot i que ara la majoria d’amfitrions web s’ocupen d’instal·lar WordPress per a vosaltres, no tots són tan útils com l’eina d’inici de SiteGround a l’hora de configurar el nou lloc web..

Creació de llocs web de WordPress addicionals

Si heu triat el pla GoGeek, amb la possibilitat de crear llocs web de WordPress il·limitats (permís d’emmagatzematge), aleshores podeu crear una nova instal·lació de WordPress en pocs clics a l’àrea del vostre compte SiteGround..

Per fer-ho, només cal que inicieu la sessió a l’àrea del vostre compte SiteGround, feu clic al botó Afegeix un lloc web nou i seguiu els passos per crear un lloc web de WordPress nou..

Crea un lloc web nou

SiteGround facilita la creació d’instal·lacions addicionals de WordPress al vostre compte.

A continuació, podeu triar quin domini o subdomini instal·lar WordPress i proporcionar els detalls d’inici de sessió del nou lloc.

Configuració del connector de cau

Un cop tinguts cura de l’essencial, podeu començar a optimitzar el vostre lloc a través del tauler de control del complement del SiteGround Optimizer des del vostre Tauler de control de WordPress.

Ja hem cobert la principal funcionalitat del connector SG Optimizer i les diferents maneres d’optimitzar el vostre lloc, a la secció Cache del lloc web de WordPress d’aquesta comparació. Tot i així, una característica útil útil d’aquesta eina que val la pena destacar és la possibilitat de canviar entre les versions PHP disponibles directament des del vostre Tauler de control de WordPress.

Estableix la versió PHP

Els plans SiteGround StartUp i GoGeek tenen molta flexibilitat a l’hora d’escollir una versió PHP.

Com s’ha esmentat, els usuaris de SiteGround poden triar entre una impressionant gamma de versions PHP, garantint la màxima compatibilitat amb plugins antics i nous.

A més d’això, podeu netejar la memòria cau en qualsevol moment fent clic a l’enllaç útil a la barra d’eines d’administració de WordPress o dins del tauler de control de l’Optimitzador SG. De manera que, tot i que el connector actualitzarà automàticament la memòria cau cada vegada que es modifiqui el contingut del lloc, podeu enxampar la memòria cau de manera manual segons sigui necessari, com per exemple quan es proven nous plugins o la configuració del tema..

Configuració dels complements de caché

La definició d’URL que s’exclou de la memòria cau és només una de les funcions de l’eina de caché de SiteGround.

Activació del servei gratuït de CDN Cloudflare

A més de la memòria cau, una altra manera d’ajudar a millorar la velocitat del vostre lloc web en tots els plans, inclosos StartUp i GoGeek, és l’accés a una xarxa de lliurament de contingut mitjançant un pla gratuït de Cloudflare. Aquesta integració opcional amb Cloudflare es pot activar a l’àrea del compte SiteGround. Un cop activat, el CDN es gestiona a través del portal del compte SiteGround, proporcionant-vos el control sobre quins aspectes del vostre lloc web s’optimitzen d’aquesta manera..

Configuració CDN de SiteGround

Tots els plans d’allotjament de SiteGround inclouen la integració opcional amb el servei gratuït de Cloudflare CDN.

A més d’optar per actualitzar el servei de CDN pagat de Cloudflare, també podeu utilitzar el vostre propi CDN. Si teniu persones de tot el món que visiten el vostre lloc, l’ús d’un CDN és una manera excel·lent d’aconseguir que tots els visitants experimentin temps de càrrega similars, independentment d’on estiguin basats..

Gràcies a la integració gratuïta de Cloudflare CDN, SiteGround facilita aquesta funció que millora el rendiment.

Com podeu veure, hi ha uns quants passos implicats per configurar i optimitzar el vostre lloc web de WordPress. Tot i això, SiteGround ha fet un bon treball per fer que el procés sigui el més fàcil possible, tot i que, tot i així, ha proporcionat accés a algunes funcions i serveis avançats, com ara un CDN i diversos nivells de caché i optimització..

Accés a la base de dades i al servidor de fitxers de WordPress

Quan es tracta de gestionar els fitxers que formen el vostre lloc web i la seva base de dades subjacent, SiteGround us proporciona un accés complet. A més d’utilitzar la vostra elecció de client FTP per iniciar la sessió a l’espai del servidor, també podeu utilitzar el gestor de fitxers en línia personalitzat disponible a l’àrea del compte SiteGround..

Gestor de fitxers SiteGround

A més d’accedir al servidor mitjançant programari FTP, també podeu utilitzar el Gestor de fitxers SiteGround.

Accedir a la base de dades és igual de senzill, de nou, gràcies al programari (aquesta vegada phpMyAdmin) que és accessible a través de l’àrea de comptes de SiteGround..

Accés a la base de dades phpMyAdmin

Es pot accedir fàcilment a la base de dades del lloc web de WordPress mitjançant la interfície web phpMyAdmin.

Si mai heu de suprimir o editar un fitxer de temes o complements, canvieu la vostra contrasenya d’administrador de WordPress després d’haver estat bloquejat fora del lloc o realitzar alguna altra tasca similar, llavors tenir aquest nivell d’accés al servidor i a la base de dades és molt valuós..

Després d’una recent actualització a l’àrea de compte de SiteGround, els clients ja no tenen accés a cPanel i a les seves eines. No obstant això, moltes, si no totes, de les mateixes funcions disponibles a través de cPanel ja estan disponibles a la nova àrea de comptes de SiteGround, sovint en formats molt més fàcils d’utilitzar. En general, la migració des de cPanel cap a un lloc propi i una plataforma de gestió de comptes sembla un canvi positiu. A causa del funcionament de la nova zona de clients, això és especialment cert si allotgeu diversos llocs amb SiteGround, ja que els podeu gestionar tots des d’una ubicació.

Pròximament cobreix l’experiència d’utilitzar el servei d’allotjament SiteGround per configurar i gestionar un lloc web de WordPress. Com podeu veure, els plans de WordPress gestionats per SiteGround StartUp i GoGeek són ideals tant per a aquells que són nous a WordPress com per als usuaris de poder..

Comparat amb el rendiment de StartUp i GoGeek

Com acabem de cobrir, els plans de SiteGround StartUp i GoGeek tenen moltes funcions que tenen com a objectiu augmentar el rendiment del vostre lloc web de WordPress, així com algunes diferències en els nivells de millora del rendiment de cada pla..

Així doncs, per ajudar-vos a decidir si el pla d’allotjament de SiteGround GoGeek és el més adequat per al vostre lloc web o si el pla StartUp de preu més baix serà suficient, vam crear alguns llocs web de WordPress i vam provar el seu rendiment..

Primer cap amunt, es van registrar la velocitat dels nostres llocs de proves per veure amb quina velocitat es carregaven de mitjana durant un període de set dies. Aleshores, vam utilitzar un simulador de càrrega per esbrinar com funcionaven els llocs web dels plans StartUp i GoGeek quan diversos visitants accedien al mateix temps. També vam supervisar el temps de funcionament dels llocs de prova per veure com la nostra experiència es compara amb la garantia de temps de xarxa del 99,9% de SiteGround..

Comencem per mirar els temps de càrrega …

Carregant resultats de les proves de temps

Per obtenir una imatge més completa de quins tipus de temps de càrrega podeu experimentar si escolliu els plans d’allotjament StartUp o GoGeek de SiteGround, varem registrar la velocitat d’un lloc web de WordPress utilitzant un tema WordPress lleuger, així com un segon lloc amb un ús més exigent. alternativa polivalent rica en funcions.

El servei Pingdom de pagament es va utilitzar per controlar la velocitat dels llocs web, amb els temps de càrrega registrats a intervals de 30 minuts durant un període de set dies. El primer procés és una comparació dels plans StartUp i GoGeek amb un simple tema gratuït de WordPress.

Resultats de les proves de velocitat de tema lleuger

El tema predeterminat actual que s’activa als nous llocs web de WordPress és el tema gratuït Vint vint de l’equip de WordPress.org. És un bon exemple de tema lleuger bàsic que poden utilitzar molts nous propietaris de llocs web de WordPress.

Vint i vint temes de WordPress

El tema gratuït dels Vint Vint i vint es va utilitzar per veure el bé que SiteGround podia allotjar un lloc mitjançant un tema lleuger.

Per tant, per fer-vos una idea de quins temps de càrrega podeu esperar si escolliu aquest tema o una opció sense semblants, aquí teniu els resultats dels nostres set dies de control dels llocs allotjats amb StartUp i GoGeek amb Pingdom:

Pingdom Vint Vint Resum

El lloc de prova allotjat al pla StartUp es va carregar en una mitjana de 943 mil·lisegons, mentre que el lloc allotjat per GoGeek va ser més ràpid, amb una mitjana de 768 milisegons..

Com podeu veure, el lloc allotjat al pla GoGeek més car era més ràpid que el lloc allotjat al pla StartUp d’entrada de nivell.

A continuació, es mostra un desglossament més detallat dels temps de càrrega durant el període de set dies registrat per Pingdom:

Planifica el procés d’inici de SiteGround Càrrega de temps amb vint-i-cinc temes

Els temps de càrrega del lloc web de WordPress allotjats al pla StartUp mitjançant el tema Vint-i-vint.

Durant el període de set dies, Pingdom va registrar un temps de càrrega mitjà de 943 ms per al lloc allotjat en el pla StartUp mitjançant el tema Vint i vint lleugers..

SiteGround GoGeek Temps de càrrega amb un tema de Vint i vint

Els temps de càrrega del lloc web de WordPress allotjats al pla GoGeek mitjançant el tema Vint i vint.

Resultats de proves de velocitat multiusos

Tot i que els temes lleugers gratuïts, com els Vint vint, són ideals per a blocs bàsics, hi ha una bona probabilitat d’optar per un tema de WordPress polivalent més ric en funcions per al vostre lloc web. Per la seva funcionalitat i versatilitat millorades, aquests temes solen tenir mides de fitxers més grans que poden fer que els llocs web es carreguin més lentament en comparació amb un tema lleuger.

Per tant, per donar-vos una idea dels temps de càrrega que podríeu esperar si escolliu un tema polivalent ric en funcions, també hem comparat els temps de càrrega de dos llocs de prova als plans StartUp i GoGeek amb el tema Avada més venut activat..

Tema WordPress Avada

El tema Avada i la seva demostració d’Agència es van utilitzar per a les proves de velocitat del nostre lloc.

Per provar els temps de càrrega de StartUp i GoGeek amb el tema Avada, es va utilitzar la demostració de l’Agència als dos llocs.

Els temes polivalents, com Avada, sovint tenen una selecció variada de demostracions de llocs web pre-construïts; per a les nostres proves, hem importat la demostració de l’Agència Avada als dos llocs. Aquí teniu un resum breu dels resultats de Pingdom, seguit d’un desglossament més detallat dels temps de càrrega dels dos llocs:

Resum de Pingdom Avada

Quan es va tractar d’utilitzar un tema de WordPress ric en funcions amb una mida de fitxer més gran, el lloc allotjat per GoGeek va ser prop de mig segon més ràpid que el lloc del pla StartUp..

Quan s’utilitza un tema de pes pesat, els temps de càrrega generals dels llocs de prova han augmentat, cosa que fa que la diferència de rendiment entre els plans StartUp i GoGeek sigui més acusada.

SiteGround StartUp Pla Avada Temes de càrrega Avada

Durant un període de set dies, la pàgina principal de l’Agència Avada es va carregar en un temps mitjà de 2,71 segons quan es va allotjar al pla StartUp..

Com era d’esperar, amb una mida de pàgina gran de 6,47 MB ​​-en comparació amb 149 KB del tema Vint-i-vint-, la pàgina principal del tema Avada va trigar més a carregar-se, mentre Pingdom va registrar una mitjana de setmanes de 2,71 segons per al lloc del pla StartUp..

Temps de càrrega del tema Avda del lloc de GoGeek

La pàgina principal del lloc mitjançant la demostració de l’Agència Avada que es troba al pla GoGeek es va carregar en una mitjana de 2,29 segons.

La pàgina principal del lloc allotjada al pla GoGeek es va carregar en 2,29 segons de mitjana, enfront dels 2,71 segons del lloc allotjat al pla StartUp. Aquesta diferència de velocitat entre els dos plans sembla que, com més gran sigui la funció del lloc o més gran, més es beneficiarà de ser allotjat al pla GoGeek de nivell superior..

Resum dels temps de càrrega

Resum del temps de càrrega de SiteGround

Un resum dels temps de càrrega de SiteGround enregistrats per Pingdom.

Aquests resultats de proves de velocitat del lloc suggereixen que, independentment de si decidiu utilitzar un tema lleuger sense gaires widgets o funcions addicionals, o bé opteu per un tema pesat amb lliscants i imatges grans, obtindreu temps de càrrega més ràpids escollint el pla SiteGround GoGeek. pel pla StartUp més barat.

Prova de rendiment d’impacte de càrrega

Les proves de velocitat de pàgina dels llocs web de WordPress allotjats al pla de SiteGround StartUp i GoGeek es van dur a terme en llocs de prova que no van rebre cap visitant. Així que, tot i que sí que us donen una bona idea de com es compara el rendiment d’aquests dos plans, no expliquen la història completa.

Per tant, per donar-vos una millor idea de quin pla és l’opció d’allotjament adequada per al vostre lloc web, també hem realitzat algunes proves de càrrega. Al realitzar proves de pagament des del servei de càrrega Impacte, vam poder simular diversos usuaris que visiten cada lloc web alhora per veure com manejaven una càrrega d’usuaris cada vegada més pesada.

Per a les proves, el temps de càrrega d’una publicació del bloc als llocs web de WordPress que s’utilitzen StartUp i GoGeek amb el tema Avada van ser controlats per Load Impact. Durant la prova, el nombre d’usuaris virtuals que accedeixen a la pàgina que s’està controlant va augmentar durant un període de cinc minuts, fins que hi havia 200 usuaris virtuals que accedien a la pàgina alhora..

Aquests són els resultats de les proves d’impacte de càrrega dels dos llocs …

Resultats de la prova d’impacte de càrrega del pla StartUp

Segons els resultats de la prova de Load Impact, el pla StartUp de nivell d’entrada de SiteGround va fer un bon treball d’allotjament al lloc web de WordPress amb el tema Avada de pes pesat instal·lat..

Prova de càrrega d'impacte de StartUp

A la prova d’impacte de càrrega, el lloc allotjat al pla StartUp SiteGround va mantenir la resposta fins que hi van accedir uns 130 usuaris virtuals.

Tal com mostra la línia blava del gràfic anterior, els temps de resposta van ser una mica erràtics a mesura que augmentava el nombre d’usuaris virtuals simultanis. Tot i això, no va ser fins que el nombre d’usuaris virtuals simultanis va arribar a uns 130 que el lloc no va respondre.

Així, si no espereu que més de 130 visitants accedeixin al vostre lloc de forma regular de forma regular, el pla StartUp hauria de poder gestionar el vostre públic sense gaires dificultats..

Per obtenir més informació sobre el rendiment del lloc allotjat de StartUp, podeu veure els resultats de la prova al lloc web de Load Impact.

Resultats de les proves d’impacte de càrrega del pla GoGeek

Tot i que el lloc allotjat per StartUp semblava força robust quan fins a 130 usuaris virtuals hi van accedir alhora, el lloc web de WordPress del pla GoGeek era encara més estable..

Prova d’impacte de càrrega del pla GoGeek

En aquesta prova d’impacte de càrrega, el lloc allotjat al pla SiteGround GoGeek va mantenir la resposta fins al final de la prova, quan 199 usuaris virtuals hi van accedir.

Tal com mostra la línia blava del gràfic anterior de Load Impact, la velocitat del lloc de prova allotjat al pla GoGeek no es va veure afectada negativament durant tota la prova, fins i tot quan 199 usuaris virtuals hi van accedir alhora..

Per tant, si voleu que el vostre lloc web de WordPress pugui fer front a un gran nombre d’usuaris o augment de trànsit, el pla GoGeek seria una bona inversió.

Per veure el funcionament del lloc web allotjat per GoGeek, podeu veure els resultats de la prova al lloc web Load Impact.

Resultats de temps

Els alts nivells de temps de vida són igual (si no més) importants que els temps de càrrega ràpida. Al cap i a la fi, si el vostre lloc no està disponible, no importa la velocitat que es carrega quan estigui en línia. Així doncs, tenint en compte això, també hem supervisat els llocs d’assaig per a temps d’inactivitat mitjançant el controlador de temps de funcionament Pingdom.

Pingdom Resultats de temps de funcionament

Durant set dies de monitoratge, només un dels llocs va patir algun temps d’inactivitat i només va estar durant un minut.

Tal com demostren els resultats de Pingdom, només un dels quatre llocs de prova va patir temps d’inactivitat durant els set dies de control i, fins i tot, la quantitat de temps de vida mai no va baixar del nivell del 99,9% garantit per SiteGround..

En general, els nostres llocs web de proves, allotjats per SiteGround, van ser fàcils de configurar i van funcionar bé sota pressió, el lloc del pla GoGeek seguia sent molt estable quan experimentava una gran càrrega..

Pensaments finals

Les proves dels plans StartUp i GoGeek deixen clar que SiteGround és, de fet, un amfitrió de gran qualitat però econòmic.

Els nous a WordPress apreciaran la facilitat d’ús de l’experiència SiteGround. Tot i que ja no hi ha accés cPanel, els usuaris de poder encara poden realitzar tasques com l’edició de fitxers i la gestió de bases de dades mitjançant la nova àrea de comptes de SiteGround. També són fàcils d’utilitzar altres funcions, com ara l’eina d’escenificació del pla GoGeek. De fet, quan es tracta de funcions i funcionalitats, els plans de SiteGround es comparen favorablement amb moltes de les empreses d’allotjament de WordPress gestionades de manera premium més costoses.

Tanmateix, tal com mostra la nostra comparació de SiteGround i WP Engine, els plans de preus més baixos de SiteGround no són tan ràpids com els de WP Engine. (Nota: per a aquells que no ho sàpiguen, WP Engine és considerat com un dels de gamma alta, encara que també sigui més car, els serveis de hosting de WordPress gestionats.) Però, a menys que estigui disposat a pagar 30 dòlars al mes o més, SiteGround són una alternativa digna, sobretot si es compara amb altres hostes de baix cost com GoDaddy o Bluehost.

En general, és molt recomanable triar SiteGround per al vostre lloc web, sobretot si no podeu justificar el preu d’un pla d’entrada de Kinsta (llegiu la nostra ressenya completa aquí o WP Engine. Quan es tracta de si voleu el pla StartUp o GoGeek, el GoGeek més ràpid però més car és l’elecció òptima en termes de major rendiment del lloc web i funcions addicionals. Tot i això, si el vostre pressupost no pot assolir un preu més alt, el pla StartUp més assequible és un bon compromís..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me