SiteGround vs WP-motor – Hvilken tilbyder den bedste WordPress-hosting?

WordPress-tilbud


Hvis du leder efter hosting til dit WordPress-websted, er to navne, du snart vil komme på tværs af, WP Engine og SiteGround. Begge virksomheder tilbyder WordPress-fokuserede hostingtjenester – men det er bedst?

I dagens sammenligning undersøger vi de tilbudte funktioner, hvad du får for dine penge, og hvilken service der leverer de hurtigste indlæsningstider.

Siden lanceringen i 2010 er WP Engine blevet en af ​​de vigtigste spillere i det premiumstyrede WordPress hosting-rum og har fået et ry som en specialist på dette område. SiteGround har tilbudt hosting-pakker til generelle formål siden lanceringen i 2004 og senere tilføjet administreret WordPress-hosting til sin lineup.

Så hvad er bedre for WordPress? Lad os komme igang…

Hostingplaner sammenlignet

WP Engine tilbyder tre vigtigste WordPress-delte hostingplaner med to yderligere muligheder med højere ydeevne. SiteGround har også tre vigtigste delte hostingplaner samt dedikerede serverindstillinger og enterprise hosting.

Til denne sammenligning fokuserer vi på GoGeek-delt plan for hosting-hosting fra SiteGround og den delte hosting-start-personlige plan fra WP Engine. Disse to planer har lignende priser, selvom (som vi ser i prisafsnittet i denne sammenligning) førstnævnte i øjeblikket tilbyder betydelige besparelser for dem, der betaler årligt.

WP Engine Personlige og SiteGround GoGeek-planer er gode valg for WordPress-brugere, fordi serverne er optimeret til WordPress-software og også leveres med WordPress forudinstalleret til en let lancering af webstedet.

Planoplysninger: SiteGround GoGeek vs WP Engine Personal

De vigtigste detaljer i SiteGround GoGeek- og WP Engine-personlige planer er som følger:

 • Antal tilladte WordPress-installationer – WP Engine: en; SiteGround: ubegrænsede websteder.
 • Understøttede besøgende pr. Måned – WP Engine: 25.000 (maks.); SiteGround: 100.000 (anbefales).
 • Web plads – WP Engine: 10 GB; SiteGround: 30 GB.
 • Dataoverførsel – WP-motor: uudviklet; SiteGround: ikke meteret.

Vi vil se nærmere på priser i det næste afsnit, men de vigtigste forskelle er, at SiteGround giver dig mulighed for at være vært for et ubegrænset antal websteder på din GoGeek-konto, mens WP Engine Personal plan er begrænset til kun et live site (plus et iscenesættelsessted).

Derudover dækker WP Engine et bestemt antal besøgende på dit websted, mens SiteGround ikke gør det, kun angiver antallet af besøgende, som planen er egnet til.

Hvad sker der, hvis du går over din grænse?

Hvis du overskrider grænsen med WP Engine, kan du forvente at betale overskydende gebyrer i stedet for at have adgang til dit websted begrænset. Selvom der ikke er nogen brugshætter med SiteGround GoGeek-planen, vil supportteamet kontakte dig for at diskutere dine muligheder, hvis det ser ud til, at dit websted kan lide af præstationsproblemer som følge af øget antal besøgende eller aktivitet..

SiteGround GoGeek og WP Engine Personlige planpriser for indstillinger

Inden vi kommer til detaljerne om hver service, her er prisoplysningerne om SiteGround GoGeek og WP Engine Personlige planer:

 • WP Engine Personal Plan: $ 29 om måneden (to måneder gratis, hvis den betales årligt).
 • SiteGround GoGeek: $ 29,95 om måneden (reduceret til svarende til $ 11,95 om måneden, hvis der betales årligt).

Valg af WP-motorpriser

Brugeroplysninger og prisoplysninger for WP Engine delte hostingplaner.

Den personlige plan på $ 29 om måneden fra WP Engine er planen på entry-level, mens GoGeek er den delte hostingplan fra top niveauet fra SiteGround.

SiteGround-prisindstillinger

Brugeroplysninger og prisoplysninger for de delte hostingplaner for SiteGround.

Når det kommer til pengene-tilbage-garantier, giver SiteGround dig 30 dage, mens WP Engine giver dig 60 dage til at ansøge om en fuld refusion.

Vigtigste webhostefunktioner

Nu har vi dækket prisfastsættelsen og de vigtigste detaljer for planerne, lad os undersøge, hvilken slags service SiteGround og WP Engine tilbyder.

Sikkerhedskopiering af websted

Selvom der er nogle fremragende WordPress-backup-plugins derude (som VaultPress, kan det at give din webhost tage sig af webstedets sikkerhedskopiering give dig ro i sindet.

Både SiteGround GoGeek og WP Engine Personlige planer inkluderer automatiske daglige sikkerhedskopier af dit websted samt muligheden for at oprette manuelle sikkerhedskopier selv. Kunder kan gendanne sikkerhedskopier via deres kontrolpaneler for hostingkonti eller anmode om, at supportpersonalet gennemfører en restaurering.

Support kanaler

Den eneste måde at kontakte WP Engine supportteam for dem på entry level Personlig plan er gennem 24/7 live chat-kanalen. Alle WP Engine-hostingplaner bortset fra den personlige plan tilbyder telefonisk support 24/7, mens billetsupport er forbeholdt den øverste niveau Enterprise plan.

SiteGround-supportmuligheder

SiteGround-kunder på GoGeek-planen får adgang til telefon, live chat og billetsupport 24/7.

SiteGround GoGeek-kunder kan kontakte 24/7 support via telefon, live chat og billetsystemet. Supportanmodninger fra GoGeek-kunder (og den lavere GrowBig-plan) -kunder prioriteres højere end forespørgsler fra kunder på startniveau-startplan.

Iscenesættelseswebsteder

Oprettelse af en iscenesættelsesversion af dit websted giver dig et sikkert rum til at udføre test- og udviklingsarbejde, før du anvender ændringerne på dit live site.

Både WP Engine Personal og SiteGround GoGeek-planerne giver dig muligheden for at oprette en kopi af dit websted i et beskyttet iscenesættelsesmiljø. Oprettelse af et iscenesættelsessted med WP Engine er utroligt ligetil med kontrollerne placeret i dit WordPress admin-område. Med SiteGround er processen næsten lige så let, men finder sted gennem dit eksterne cPanel-instrumentbræt (mere om det senere).

WordPress-webstedsmigration

Hvis du allerede har et WordPress-websted, er det ikke et problem at flytte det til WP Engine eller SiteGround. SiteGround tilbyder en gratis webstedsmigrering for nye kunder uden forventet nedetid og en omdrejningstid på et par timer.

WP Engine Migration Controls

WP Engine Automated Migration-plugin hjælper med at flytte dit WordPress-sted til WP Engine’s hosting-service.

WP Engine har et gratis plugin, der vil gøre det lettere at migrere et WordPress-websted fra en anden vært til dets servere. Hvis du støder på problemer under migreringen, kan du kontakte support.

Datacentre

Både WP Engine og SiteGround giver dig muligheder, når det kommer til, hvor dit websted er vært.

WP Engine har datacentre i USA, Canada, Storbritannien, Belgien, Irland, Taiwan og Tokyo. Imidlertid varierer dine indstillinger afhængigt af hvilken plan du vælger, med den personlige plan kun dækker De Forenede Stater, Storbritannien, Belgien og Taiwan.

Når du opretter en GoGeek-hosting-konto, kan du vælge fra SiteGround-datacentre i USA, Storbritannien, Holland, Singapore og Italien.

WP-motor vs SiteGround-ladetider

En forbedret indlæsningstid er en af ​​hovedårsagerne til at vælge en administreret WordPress-vært frem for generisk delt hosting. Ofte kan fordelene ved et hurtigere websted hjælpe med at retfærdiggøre de ekstra omkostninger. Men hvilken webhost er hurtigere: WP Engine eller SiteGround?

Avada Theme Demo

Det multifunktionelle Avada-tema og en af ​​dets funktionspakkede demosider blev brugt til hastighedstestene.

Til vores SiteGround vs WP Engine-ladetidstest installerede vi det bedst sælgende Avada-tema og importerede en af ​​dens demoer til den forudinstallerede version af WordPress-konfiguration leveret af hver vært. En side fra Avada Agenturets demo blev sporet på begge steder i Pingdom i syv dage. Her er resultaterne:

WP Engine vs SiteGround Indlæsningstider sammenlignet

WP Engine vs SiteGround-sidehastighed er resultatet fra syv dages test med Pingdom.

Som du kan se, viser vores testresultater en mærkbar forskel i sidehastighed, hvor WP Engine leverer de hurtigere belastningstider:

 • SiteGround: 1,91 sekunder
 • WP-motor: 627 millisekunder

Da data blev indsamlet, kontaktede vi SiteGround supporttanken for at se, om de havde nogen råd om at fremskynde testwebstedet. Baseret på deres råd og online-dokumentation blev gZIP-komprimering og browser-cache aktiveret. Cache blev aktiveret til både WP Engine og SiteGround websteder – ligesom alle andre præstationsfremmende teknikker, der udgjorde deres tjenester (mere om dem senere). For begge tjenester blev Pingdom-testpladsen tættest på det datacenter, hvor webstedet blev vært, valgt.

Dette er de resultater, der er registreret af Pingdom i løbet af de syv dage med testning af WordPress-webstedet, som WP Engine er vært for:

Pingdom-resultater til WP Engine-webstedet

Sideindlæsningstider, der blev registreret for WordPress-webstedet hostet af WP Engine.

Og dette er de resultater, der er registreret af Pingdom i løbet af de syv dages test for WordPress-webstedet, der er hostet af SiteGround:

Resultater af Pingdom-sidehastighed for SiteGround

Sideindlæsningstider, der blev registreret for WordPress-webstedet, der er hostet af SiteGround.

Demoindholdet fra et funktionspakket multifunktions-tema blev brugt til testingen, så det kan være muligt at få bedre resultater fra at bruge et mere letvægtigt tema med indhold, der er optimeret til forbedret ydelse, eller ved at eksperimentere med de andre måder, du kan gøre WordPress hurtigere.

SiteGround vs WP Engine Uptime

Under testen af ​​SiteGround og WP Engine overvågede vi oppetid, og de følgende niveauer blev registreret af Pingdom over 11 dages test:

 • WP-motor oppetid: 100%
 • SiteGround oppetid: 100%

Så med begge tjenester med gode oppetidsresultater, lad os gå over de finere punkter i SiteGround og WP Engine WordPress-hostingplaner, så du kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er bedst for dig.

Andre SiteGround GoGeek- og WP Engine-personlige planoplysninger

Online SiteGround File Manager

Med SiteGround kan du få adgang til webserveren og dens filer gennem online filhåndteringen.

 • Webstedscache: WP Engine har et proprietært cachesystem kaldet EverCache, mens SiteGround har sin egen SuperCacher-teknologi.
 • Content Delivery Network (CDN) -tjeneste: SiteGround inkluderer gratis CloudFlare CDN-adgang, mens WP Engine tilbyder CDN-adgang for yderligere $ 19,95 om måneden.
 • PHP: SiteGround tilbyder et udvalg af versioner inklusive 5.3 og 7.1, mens du med WP Engine kan vælge mellem PHP 5.6 og 7.1. WP Engine tilbyder også et gratis kompatibilitetscheck-plugin.
 • HTTP / 2.0: både WP Engine og SiteGround bruger HTTP / 2.0.
 • SSL: Både WP Engine og SiteGround tilbyder gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater og understøtter andre indstillinger.
 • SFTP: Både WP Engine og SiteGround tilbyder SFTP-adgang på alle planer.
 • Serverfilhåndtering: SiteGround tilbyder webserveradgang via en online filhåndtering, mens WP Engine ikke gør det.
 • Databaseadgang: Både SiteGround og WP Engine tilbyder adgang via phpMyAdmin.
 • E-mail-service: SiteGround tilbyder en komplet e-mail-tjeneste, mens WP Engine ikke tilbyder e-mail-tjenester.
 • WordPress-webstedsadministration: begge tjenester holder din WordPress-webstedsoftware opdateret.
 • Plugin-begrænsninger: SiteGround tillader alle WordPress-plugins, mens WP Engine har en liste over ikke tilladte plugins.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: Både SiteGround og WP Engine udfører malware og DDoS-scanningskontrol på dit websted, hvor WP Engine også begrænser loginforsøg og mere.
 • Oprydningstjenester efter hack: SiteGround tilbyder ingen hack- eller infektionsoprydningstjenester, mens WP Engine vil yde hjælp til at rette dit websted, hvis det er hacket på dets hosting.

Nu hvor du har en god forståelse af WP Engine og SiteGround’s vigtigste ligheder og forskelle, så lad os undersøge brugeroplevelsen for hver webhost.

Et hurtigt kig rundt på WP Engine og SiteGround Dashboards

Med både WP Engine og SiteGround finder konto- og webstedsstyring sted gennem deres online dashboards.

Inde i WP Engine kundedashboard

Kontrolpanel til WP Engine-konto.

Det brugerdefinerede WP Engine-instrumentbræt gør det nemt at se, hvor meget lager du bruger, og hvor mange besøgende på dit websted, der er blevet logget. Disse to tal kan påvirke, hvordan du bliver faktureret, så det er godt at være i stand til at kontrollere dem med et øjeblik. Du kan også se, hvor meget båndbredde dit websted bruger.

Administrer sikkerhedskopier af websteder med WP Engine

Sikkerhedskopier kan oprettes, downloades og gendannes fra dit WP Engine-dashboard.

Som nævnt, med WP Engine, sikkerhedskopieres dit websted automatisk efter en regelmæssig tidsplan, og inden WordPress-softwareopdateringer er installeret. Du kan imidlertid også manuelt oprette en sikkerhedskopi på ethvert tidspunkt gennem dit WP Engine-kontoudashboard. Da det er en god ide at tage backup af dit websted, hver gang du foretager ændringer, er det dejligt at se, at det kun tager et klik for at oprette en sikkerhedskopi med WP Engine. Gendannelse af en sikkerhedskopi er lige så let.

Opret et iscenesættelsessted med WP Engine

Opret en iscenesættelsesversion af dit websted gennem WP Engine-sektionen på dit WordPress-dashboard.

Websteder, der er hostet af WP Engine, har også et valgfrit ekstra sæt kontroller i deres WordPress-dashboards. Gennem disse kontroller kan du finde cacheindstillingerne, muligheden for at oprette et iscenesættelsesmiljø til dit websted og links til dit kontoudashboard på WP Engine-webstedet og supportportalen.

WP Engine Side-værktøj til ydeevne

WP Engine giver dig mulighed for at teste ydelsen på specifikke sider på dit websted.

Tilbage i dit kontoområde på WP Engine-webstedet er der et værktøj til test af ydelsestests på niveau. Ved at indtaste URL’en til en side på dit websted, kan du fremstille en rapport, der viser, hvor god den side fungerer, sammen med anbefalinger til forbedringer.

Sådan kontaktes WP Engine support

WP Engine supportpersonale kan kontaktes via live chat-funktionen på instrumentbrættet.

Andre funktioner i det tilpassede WP Engine-websted for websteder inkluderer:

 • muligheden for at kontakte supportteamet via live chat-tjenesten
 • muligheden for at oprette og administrere yderligere WordPress-installationer (afhængigt af din plan)
 • muligheden for at få adgang til fejl og adgang til logfiler
 • muligheden for at give andre adgang til dit kontrolpanel med en bestemt brugerrolle
 • muligheden for at oprette og administrere SFTP-brugerkonti
 • muligheden for at administrere faktureringsoplysningerne for din konto.

WP Engine-instrumentbrættet er godt designet og let at bruge. Alle de nødvendige ting er dækket uden noget ekstra, der potentielt kan distrahere eller forvirre.

SitePrins cPanel-betjeningspanel

Nogle af de værktøjer og kontroller, der er tilgængelige via SiteGround cPanel.

I modsætning til WP Engine og dets brugerdefinerede kontrolpanel bruger SiteGround den populære cPanel-software til sit instrumentbræt. SiteGround og cPanel giver dig meget kontrol over din webhostingkonto, men dette kan også være en smule overvældende. Mens WP Engine er fokuseret på hosting af WordPress-websteder, er SiteGround-tjenesten mere varieret, og dette afspejles i kontrolpanelet.

Mere fra SiteGround cPanel

SiteGround giver dig mere frihed og større adgang til din kontokonfiguration, men det kan være forvirrende for nogle brugere.

Selvom du får en god mængde kontrol over sikkerhedskopier af websteder med SiteGround, er brugergrænsefladen til styring af dem ikke så glat som det er med WP Engine.

Administrer SiteGround-sikkerhedskopier på websteder

Websteds-sikkerhedskopier oprettes automatisk med SiteGround, men du kan også selv oprette og gendanne dem via kontrolpanelet.

Ligesom WP Engine tilføjer SiteGround et kontrolpanel til WordPress-betjeningspanelet for websteder, det er vært via sin SG Optimizer-plugin. Gennem SG Optimizer-sektionen på dit WordPress-dashboard kan du aktivere cache, tvinge HTTPS og ændre PHP-versionen.

SiteGround SuperCacher-plugin

SiteGround SuperCacher-værktøjet kan konfigureres fra dit WordPress-dashboard.

Andre funktioner i SiteGround-kontrolpanelet inkluderer:

 • muligheden for at åbne supportbilletter, få adgang til live chat supportkanalen eller finde hjælpetelefonnummeret
 • muligheden for at administrere yderligere domæner og underdomæner
 • muligheden for at oprette og gendanne sikkerhedskopier
 • muligheden for at installere WordPress og anden software og scripts
 • muligheden for at få adgang til fejl og adgang til logfiler
 • muligheden for at få adgang til webmail og opsætte flere e-mail-konti
 • muligheden for at give andre adgang til dit kontrolpanel
 • muligheden for at oprette og administrere SFTP-brugerkonti
 • muligheden for at administrere faktureringsoplysningerne for din konto.

Selvom du kan gøre meget mere gennem SiteGround-kontrolpanelet, såsom administrere flere websteder, installere yderligere software (såsom Joomla) på dit websted ved hjælp af Softaculous eller få adgang til filerne på din server, er grænsefladen ikke så brugervenlig og intuitivt som WP Motors instrumentbræt.

Afsluttende tanker

WP Engine Personal Plan var i stand til at levere hurtigere belastningstider sammenlignet med SiteGround GoGeek-planen i vores test.

Men hvis du drager fordel af den aktuelle årlige betalingsrabat, er SiteGround GoGeek-planen meget billigere end dens rival.

Andre punkter at overveje inkluderer det faktum, at SiteGround GoGeek-plan giver dig mulighed for at være vært for flere websteder på forskellige domæner, mens WP Engine Personal plan understøtter kun et WordPress-websted plus et iscenesættelsessite.

SiteGround GoGeek-planen giver dig også mulighed for at oprette andre typer websteder udover WordPress-websteder, inkluderer en e-mail-tjeneste og giver adgang til dit serverrum gennem en grafisk brugergrænseflade. Du kan også kontakte SiteGround-supportteamet via e-mail og telefon, mens disse ekstraudstyr ikke er inkluderet i WP Engine. WP Engine tilbyder dog en mere ligetil brugeroplevelse.

Hvis prisen er din vigtigste vurdering, er SiteGround GoGeek-planen og dens årlige betalingsrabat meget tiltalende. Men hvis du værdsætter ydelse og enkelhed, foretrækker at bruge en service med et enkelt fokus og ikke har noget imod at afvise telefonisk support, så er WP Engine Personal plan den bedre mulighed.

Brugt / brug af en af ​​disse to værter? Tanker om hver?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me