SiteGround vs WP Engine: què ofereix el millor allotjament de WordPress?

Ofertes de WordPress


Si busqueu allotjament per al vostre lloc web de WordPress, dos noms als quals us trobareu properament són WP Engine i SiteGround. Les dues empreses ofereixen serveis d’allotjament centrats en WordPress, però és millor?

A la comparació d’avui, explorarem les funcions que s’ofereixen, què obté pels diners i quin servei proporciona els temps de càrrega més ràpids.

Des del llançament del 2010, WP Engine s’ha convertit en un dels principals protagonistes de l’espai d’allotjament de WordPress gestionat de manera premium i ha obtingut una reputació d’especialista en aquesta àrea. SiteGround ofereix paquets d’allotjament d’ús general amb finalitats generals des del seu llançament el 2004, afegint posteriorment l’allotjament de WordPress gestionat a la seva línia.

Aleshores, què és millor per a WordPress? Comencem…

Comparats els plans d’allotjament

WP Engine ofereix tres principals plans d’allotjament compartit de WordPress, amb dues opcions addicionals de rendiment superior. SiteGround també disposa de tres principals plans d’allotjament compartits, així com opcions de servidor dedicades de gamma alta i hosting empresarial.

Per a aquesta comparació, ens centrarem en el pla d’allotjament compartit de primer nivell de GoGeek de SiteGround i el pla personal d’allotjament d’entrada de nivell compartit de WP Engine. Aquests dos plans tenen preus similars, tot i que (com veurem a la secció de preus d’aquesta comparació), el primer ofereix actualment estalvis importants per als que paguen anualment..

Els plans WP Engine Personal i SiteGround GoGeek són bones opcions per als usuaris de WordPress, ja que els servidors estan optimitzats per al programari de WordPress, i també inclouen WordPress preinstal·lats per a un llançament fàcil del lloc web..

Detalls del pla: SiteGround GoGeek vs WP Engine Personal

Els detalls principals dels plans personals de SiteGround GoGeek i WP Engine són els següents:

 • Nombre d’instal·lacions de WordPress permeses: WP Engine: una; SiteGround: llocs web il·limitats.
 • Visitants suportats per mes – Motor WP: 25.000 (màxim); SiteGround: 100.000 (recomanat).
 • Espai web – WP Engine: 10 GB; SiteGround: 30 GB.
 • Transferència de dades: WP Engine: no modificat; SiteGround: no modificat.

Analitzarem els preus amb més detall a la següent secció, tot i que les principals diferències són que SiteGround us permetrà allotjar un nombre il·limitat de llocs web al vostre compte de GoGeek, mentre que el pla WP Engine Personal està limitat a un lloc en directe (més un lloc d’escenificació).

A més, WP Engine cobreix un nombre determinat de visitants del vostre lloc, mentre que SiteGround no, només indica el nombre de visitants que el pla és adequat per a.

Què passa si superes el teu límit?

Si supereu el límit amb WP Engine, podeu esperar que pagueu les despeses de begudes, en comptes de tenir accés al vostre lloc web restringit. Tot i que no hi ha cap tipus d’ús amb el pla SiteGround GoGeek, si sembla que el vostre lloc web pot patir problemes de rendiment com a conseqüència d’un nombre de visitants o d’activitat més gran, l’equip d’assistència es posarà en contacte amb vosaltres per discutir les vostres opcions..

Opcions de preus de plans personals de SiteGround GoGeek i WP Engine

Abans d’arribar als detalls de cada servei, aquí teniu la informació sobre preus del SiteGround GoGeek i els plans personals del motor WP:

 • Pla personal del motor WP: 29 dòlars al mes (dos mesos gratis si es paga anualment).
 • SiteGround GoGeek: 29,95 dòlars al mes (reduït a l’equivalent a 11,95 dòlars al mes si es paga anualment).

Opcions de preus del motor WP

Els detalls d’ús i la informació de preus dels plans d’allotjament compartits de WP Engine.

El pla personal de 29 dòlars de WP Engine és el pla d’entrada, mentre que GoGeek és el pla d’allotjament compartit de primer nivell de SiteGround..

Opcions de preus de SiteGround

Els detalls d’ús i la informació sobre preus dels SiteGround comparteixen els plans d’allotjament.

SiteGround us ofereix 30 dies, mentre que WP Engine us ofereix 60 dies per sol·licitar un reemborsament complet..

Principals funcions d’allotjament web

Ara hem tractat els preus i els detalls clau dels plans, anem a explorar quina mena de serveis ofereixen SiteGround i WP Engine..

Còpies de seguretat de llocs web

Tot i que hi ha alguns excel·lents complements de còpia de seguretat de WordPress (com ara VaultPress, deixar que el vostre amfitrió web tingui cura de les còpies de seguretat del lloc, us pot proporcionar tranquil·litat).

Tant els plans de SiteGround GoGeek com WP Engine Personal inclouen còpies de seguretat automàtiques diàries del vostre lloc, així com la possibilitat de crear còpies de seguretat manuals. Els clients poden restaurar les còpies de seguretat mitjançant els panells de control del seu compte d’allotjament o sol·licitar que el personal d’assistència faci una restauració.

Canals d’assistència

L’única manera de contactar amb l’equip d’assistència del motor WP Engine per a aquells que estan al nivell d’entrada Pla personal és a través del canal de xat en directe 24 hores. Tots els plans d’allotjament del motor WP, a part del pla personal, ofereixen atenció telefònica 24 hores al dia, mentre que l’assistència de bitllets està reservada al pla d’empresa de nivell superior..

Opcions d'assistència de SiteGround

Els clients de SiteGround del pla GoGeek tenen accés al telèfon obert les 24 hores del dia, al xat en viu i al servei d’entrades.

Els clients del SiteGround GoGeek poden contactar amb el servei d’atenció 24/7 a través del telèfon, el xat en viu i el sistema de ticketing. Les sol·licituds d’assistència dels clients de GoGeek (i el pla de GrowBig inferior) tenen prioritat sobre les sol·licituds de clients al pla StartUp de nivell d’entrada.

Webs de posada en escena

La creació d’una versió d’escenificació del vostre lloc us proporciona un espai segur per dur a terme treballs de prova i desenvolupament abans d’aplicar els canvis al vostre lloc en viu.

Tant els plans WP Engine Personal com SiteGround GoGeek us permeten crear una còpia del vostre lloc en un entorn protegit. La creació d’un lloc d’escenificació amb WP Engine és increïblement senzilla, amb els controls ubicats a l’àrea d’administració de WordPress. Amb SiteGround, el procés és tan fàcil, però es produeix a través del tauler de control extern cPanel (més endavant).

Migració de llocs web de WordPress

Si ja teniu un lloc web de WordPress, traslladar-lo a WP Engine o SiteGround no és cap problema. SiteGround ofereix una migració de llocs gratuïta per a clients nous sense temps d’aturada previstos i un temps de sortida d’unes hores.

Controls de migració del motor WP

El connector WP Engine Automation Migration us ajudarà a desplaçar el vostre lloc de WordPress al servei d’allotjament de WP Engine.

WP Engine té un complement gratuït que facilitarà la migració d’un lloc web de WordPress d’un altre host als seus servidors. Si teniu problemes durant la migració, podeu contactar amb l’assistència.

Centres de dades

Tant WP Engine com SiteGround us ofereixen opcions quan es tracta del lloc web d’allotjament.

WP Engine disposa de centres de dades als Estats Units, Canadà, Regne Unit, Bèlgica, Irlanda, Taiwan i Tòquio. Tanmateix, les vostres opcions varien en funció del pla que trieu, i el pla Personal només cobreix els Estats Units, el Regne Unit, Bèlgica i Taiwan.

Quan creeu un compte d’allotjament GoGeek, podeu triar entre els centres de dades SiteGround dels Estats Units, Regne Unit, Països Baixos, Singapur i Itàlia..

WP Engine vs Temps de càrrega de SiteGround

Un dels temps principals de càrrega és un dels motius principals per triar un amfitrió de WordPress gestionat per un allotjament compartit genèric. Sovint, els avantatges d’un lloc web més ràpid poden ajudar a justificar el cost addicional. Però quin host web és més ràpid: WP Engine o SiteGround?

Demostració de tema Avada

Per a les proves de velocitat es va utilitzar el tema polivalent Avada i una de les seves pàgines de demostració plenes de funcions.

Per a la prova del temps de càrrega de SiteGround vs WP Engine, vam instal·lar el tema Avada més venut i vam importar una de les seves demostracions a la versió preinstal·lada de la configuració de WordPress proporcionada per cada amfitrió. Durant set dies es va fer el seguiment d’una pàgina de la demostració de l’Agència Avada als dos llocs de Pingdom. Aquests són els resultats:

En comparació dels temps de càrrega WP Engine i SiteGround en comparació

La velocitat de la pàgina WP Engine vs SiteGround resulta de set dies de proves amb Pingdom.

Com veieu, els resultats de les proves mostren una notable diferència en la velocitat de la pàgina, amb WP Engine proporcionant els temps de càrrega més ràpids:

 • SiteGround: 1,91 segons
 • Motor WP: 627 milisegons

A mesura que s’anaven recopilant les dades, ens vam posar en contacte amb el servei d’assistència de SiteGround per veure si tenien algun consell sobre l’acceleració del lloc web de la prova. Segons els seus consells i la documentació en línia, es va habilitar la compressió gZIP i la memòria cau del navegador. La memòria cau estava habilitada tant per als llocs web de WP Engine com de SiteGround, com també ho eren totes les altres tècniques que milloren el rendiment (més en els posteriors). Per a tots dos serveis, es va triar la ubicació de proves de Pingdom més propera al centre de dades on s’allotjava el lloc web.

Aquests són els resultats registrats per Pingdom durant els set dies de proves per al lloc web de WordPress que va tenir WP Engine:

Resultats de pingdom al lloc web WP Engine

Els temps de càrrega de pàgines que es van registrar per al lloc web de WordPress allotjat per WP Engine.

I aquests són els resultats registrats per Pingdom durant els set dies de proves per al lloc web de WordPress allotjat per SiteGround:

Resultats de velocitat de la pàgina Pingdom per a SiteGround

Els temps de càrrega de pàgines que es van registrar per al lloc web de WordPress allotjat per SiteGround.

Per a la prova es va utilitzar el contingut demostratiu d’un tema polivalent ple de funcions, de manera que pot ser possible obtenir millors resultats mitjançant l’ús d’un tema més lleuger amb contingut optimitzat per millorar el rendiment o experimentant amb les altres maneres de fer WordPress més ràpid..

SiteGround vs WP Engine Uptime

Durant la prova de SiteGround i WP Engine, vam supervisar el temps de funcionament i Pingdom va registrar els nivells següents durant 11 dies de la prova:

 • Temps de funcionament del motor WP: 100%
 • Temps de funcionament del lloc: 100%

Així, doncs, amb els dos serveis que tenen un bon nivell de funcionament, passem per sobre dels punts més fins del SiteGround i el WP Engine, els plans d’allotjament de WordPress que us ajudaran a decidir quin és el que més us convé..

Altres detalls del pla personal de SiteGround GoGeek i WP Engine

El Gestor de fitxers SiteGround en línia

Amb SiteGround, podeu accedir al servidor web i als seus fitxers a través del gestor de fitxers en línia.

 • Emmagatzematge en memòria cau del lloc web: WP Engine té un sistema de caché propietat anomenat EverCache, mentre que SiteGround té la seva tecnologia SuperCacher.
 • Servei de xarxa de lliurament de contingut (CDN): SiteGround inclou accés CDN CloudFlare gratuït, mentre que WP Engine ofereix accés CDN per 19,95 dòlars addicionals al mes..
 • PHP: SiteGround ofereix una selecció de versions incloses 5.3 i 7.1, mentre que amb WP Engine podeu triar entre PHP 5.6 i 7.1. WP Engine també ofereix un complement gratuït de comprovació de compatibilitat.
 • HTTP / 2.0: tant WP Engine com SiteGround utilitzen HTTP / 2.0.
 • SSL: tant WP Engine com SiteGround ofereixen gratuïtament Xifrem certificats SSL i admeten altres opcions.
 • SFTP: tant WP Engine com SiteGround ofereixen accés SFTP a tots els plans.
 • Administrador de fitxers del servidor: SiteGround ofereix accés al servidor web mitjançant un gestor de fitxers en línia, mentre que WP Engine no.
 • Accés a la base de dades: tant SiteGround com WP Engine ofereixen accés mitjançant phpMyAdmin.
 • Servei de correu electrònic: SiteGround ofereix un servei de correu electrònic complet, mentre que WP Engine no ofereix serveis de correu electrònic.
 • Gestió de llocs web de WordPress: tots dos serveis mantindran actualitzat el seu programari de llocs web de WordPress.
 • Restriccions de complements: SiteGround permet tots els complements de WordPress, mentre que WP Engine té una llista de complements no autoritzats.
 • Mesures de seguretat: tant SiteGround com WP Engine realitzen comprovacions d’exploració de programari maliciós i DDoS al vostre lloc web, WP Engine també limita els intents d’inici de sessió i molt més.
 • Serveis de neteja post-hack: SiteGround no ofereix cap servei de neteja de pirates o infeccions, mentre que WP Engine proporcionarà assistència per arreglar el vostre lloc si es troba pirat al seu allotjament..

Ara que coneixeu bé les principals semblances i diferències de WP Engine i SiteGround, explorem l’experiència de l’usuari de cada host web.

Una vista ràpida al voltant dels quadres de comandaments WP Engine i SiteGround

Tant amb WP Engine com amb SiteGround, la gestió del compte i del lloc web es realitza a través dels seus taulers de comandament en línia.

Dins del tauler de clients de WP Engine

El quadre de comandament del compte WP Engine.

El quadre de comandament personalitzat del motor WP facilita la quantitat d’emmagatzematge que utilitzeu i quants visitants del vostre lloc s’han registrat. Aquestes dues xifres poden afectar la facturació, de manera que és bo poder-les revisar de cop. També podeu veure la quantitat de banda que consumeix el vostre lloc.

Gestiona les còpies de seguretat de llocs web amb WP Engine

Es poden crear, descarregar i restaurar còpies de seguretat des del tauler de control WP Engine.

Com s’ha esmentat, amb WP Engine, el vostre lloc web es farà una còpia de seguretat automàtica amb una programació regular i abans que s’instal·lin les actualitzacions del programari de WordPress. Tanmateix, també podeu crear manualment una còpia de seguretat en qualsevol moment a través del tauler de control del vostre compte de WP Engine. Com que és una bona idea fer una còpia de seguretat del vostre lloc cada vegada que feu canvis, és bo veure que només cal fer un clic per crear una còpia de seguretat amb WP Engine. Restablir una còpia de seguretat és tan senzill.

Creeu un lloc d’escenificació amb WP Engine

Creeu una versió d’escenificació del vostre lloc web a través de la secció WP Engine del tauler de control de WordPress.

Els llocs web allotjats per WP Engine també tenen un conjunt addicional de controls opcional en els seus taulers de WordPress. Mitjançant aquests controls, podeu trobar la configuració de la memòria cau, la possibilitat de crear un entorn d’escenificació per al vostre lloc web i enllaços al tauler de control del vostre compte al lloc web WP Engine i al portal de suport..

Eines de rendiment de pàgines del motor WP

WP Engine us ofereix la possibilitat de provar el rendiment de pàgines específiques del vostre lloc web.

Al vostre compte al lloc del motor WP, hi ha una eina de prova de rendiment a nivell de pàgina. En introduir l’URL d’una pàgina del vostre lloc, podeu produir un informe que expliqui el funcionament d’aquesta pàgina juntament amb recomanacions per a millores.

Com contactar amb l'assistència de WP Engine

Es pot contactar amb el personal d’assistència WP Engine mitjançant la funció de xat en directe del tauler.

Altres característiques del tauler de control personalitzat del lloc web de WP Engine són:

 • la possibilitat de contactar amb l’equip d’assistència mitjançant el servei de xat en directe
 • la capacitat de crear i gestionar instal·lacions addicionals de WordPress (segons el vostre pla)
 • la possibilitat d’accedir als registres d’errors i d’accés
 • la possibilitat d’atorgar a altres persones l’accés al vostre tauler de control amb un rol d’usuari específic
 • la capacitat de crear i gestionar comptes d’usuari SFTP
 • la capacitat de gestionar els detalls de facturació del vostre compte.

El quadre de comandament WP Engine està ben dissenyat i fàcil d’utilitzar. Tots els elements bàsics estan coberts sense res més que pugui distreure o confondre.

El quadre de comandament SiteGround cPanel

Algunes de les eines i controls disponibles a través del SiteGround cPanel.

A diferència del WP Engine i del seu tauler de control personalitzat, SiteGround utilitza el popular programari cPanel per al seu tauler. SiteGround i cPanel us donen molt de control sobre el vostre compte d’allotjament web, però també pot ser una mica aclaparador. Si bé WP Engine es centra en allotjar llocs web de WordPress, el servei SiteGround és més variat, i això es reflecteix en el tauler de control.

Més des del SiteGround cPanel

SiteGround us proporciona més llibertat i un major accés a la configuració del vostre compte, però això pot resultar confús per a alguns usuaris.

Tot i que obteniu un bon control sobre les còpies de seguretat de llocs web amb SiteGround, la interfície d’usuari per gestionar-los no és tan delicada com amb WP Engine..

Gestiona les còpies de seguretat del lloc web SiteGround

Les còpies de seguretat del lloc web es creen automàticament amb SiteGround, però també podeu crear-les i restaurar-les a través del tauler de control.

Igual que WP Engine, SiteGround afegeix un tauler de control al quadre de comandaments de WordPress dels llocs web que allotja mitjançant el seu complement SG Optimizer. Mitjançant la secció SG Optimizer del tauler de WordPress, podeu habilitar la memòria cau, forçar HTTPS i canviar la versió PHP..

SiteGround SuperCacher Plugin

L’eina SiteGround SuperCacher es pot configurar des del tauler de control de WordPress.

Altres funcions del tauler de control de SiteGround són:

 • la possibilitat d’obrir entrades d’assistència, accedir al canal de suport en xat en directe o trobar el número de telèfon d’ajuda
 • la capacitat de gestionar dominis i subdominis addicionals
 • la capacitat de crear i restaurar còpies de seguretat
 • la possibilitat d’instal·lar WordPress i altres programes i scripts
 • la possibilitat d’accedir als registres d’errors i d’accés
 • la possibilitat d’accedir al correu web i configurar diversos comptes de correu electrònic
 • la possibilitat d’atorgar a altres persones el vostre tauler de control
 • la capacitat de crear i gestionar comptes d’usuari SFTP
 • la capacitat de gestionar els detalls de facturació del vostre compte.

Tot i que podeu fer molt més mitjançant el tauler de control de SiteGround, com ara gestionar diversos llocs web, instal·lar programari addicional (com Joomla) al vostre espai web mitjançant Softaculous o accedir als fitxers del servidor, la interfície no és tan fàcil d’utilitzar. i intuïtiu com el quadre de comandament de WP Engine.

Pensaments finals

El pla WP Engine Personal va poder lliurar temps de càrrega més ràpids en comparació amb el pla SiteGround GoGeek a les nostres proves.

Tanmateix, si aprofiteu el seu actual descompte de pagament actual, el pla SiteGround GoGeek és molt més barat que el seu rival.

Altres punts a considerar són el fet que el pla SiteGround GoGeek permet allotjar diversos llocs web en diferents dominis, mentre que el pla WP Engine Personal suporta només un lloc web de WordPress més un lloc d’escenificació..

El pla SiteGround GoGeek també permet crear altres tipus de llocs web a més de llocs de WordPress, inclou un servei de correu electrònic i proporciona accés al vostre espai del servidor mitjançant una interfície gràfica d’usuari. També podeu contactar amb l’equip d’assistència de SiteGround per correu electrònic i telèfon, mentre que amb WP Engine aquests extres no estan inclosos. Tot i això, WP Engine ofereix una experiència d’usuari més senzilla.

Si el preu és la vostra principal consideració, el pla SiteGround GoGeek i el seu descompte anual de pagaments són molt atractius. Tanmateix, si valoreu el rendiment i la simplicitat, preferiu utilitzar un servei amb un únic focus i no us importa que tingueu assistència telefònica, el pla personal del motor WP Engine és la millor opció.

Heu utilitzat / utilitzat algun d’aquests dos amfitrions? Pensaments sobre cadascun?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map