Revisió DreamHost: DreamHost és un amfitrió digne de WordPress? I Quin Hosting Escolliu? (2020)

Ofertes de WordPress


Fundada el 1996, DreamHost és una de les empreses d’allotjament de propietat independent més ben establertes en l’actualitat. Ofereixen una àmplia gamma de paquets per a tot tipus de llocs web, inclosos alguns plans orientats a WordPress assequibles i dotats de funcions.

En aquesta revisió, ens centrem en aquells plans dirigits als usuaris de WordPress, inclosos els seus paquets d’allotjament compartit de preu més baix i els seus plans d’allotjament de WordPress gestionats de manera premium, per ajudar-vos a trobar l’opció adequada per al vostre lloc web..

A més de mirar les funcions a les que teniu accés quan allotgeu el vostre lloc web amb DreamHost, també expliquem les diferents maneres que aquestes funcions s’implementen en els diversos plans i comparem el rendiment dels plans compartits amb els plans d’allotjament WordPress WordPress gestionats per DreamHost, així podreu veure quina és l’elecció més adequada per al vostre projecte.

Si utilitzeu serveis de pagament com Pingdom i Load Impact, aquesta revisió no remetrà només el contingut de màrqueting DreamHost. En lloc d’això, podeu utilitzar les nostres dades i experiència d’allotjament de llocs web amb DreamHost per prendre una decisió informada sobre si heu d’acollir el vostre lloc web amb aquesta empresa o no, i, si és així, quin pla és el millor..

Anem a començar…

Contents

Visió general dels plans d’allotjament DreamHost

Com s’ha esmentat, DreamHost ofereix un servei d’allotjament compartit bàsic d’entrada, així com un allotjament més especialitzat gestionat per WordPress, és a dir, DreamPress. També ofereixen un servidor privat virtual de gamma alta (VPS) i allotjament de servidor dedicat.

Captura de pantalla de la pàgina principal de DreamHost

Per a aquells que vulguin allotjar aplicacions en línia, hi ha disponibles plans de hosting en computació en núvol i emmagatzematge d’objectes, pàgina de preus massa oficial.

Visió general dels plans d'allotjament DreamHost

DreamHost té molts plans, incloent allotjament compartit i allotjament de WordPress gestionat.

Tot i així, a continuació, ens centrarem en els allotjaments compartits d’entrada i els plans d’allotjament gestionats de DreamPress premium que són adequats per als usuaris de WordPress.

Per fer-vos una idea del que hi ha disponible de DreamHost, us oferim una breu visió general d’aquests diferents plans abans d’explorar les seves millors funcions amb més profunditat (i també mencioneu alguns inconvenients possibles).

Allotjament compartit de DreamHost

Primer cap amunt, tenim els plans d’allotjament compartits que representen la manera més barata d’acollir el vostre lloc web amb DreamHost:

 • Inici compartit: Des de 2,59 dòlars al mes per allotjar un lloc web amb 50 GB d’emmagatzematge SSD.
 • Sense límits compartits: Des de 5,95 dòlars al mes per allotjar llocs web il·limitats amb emmagatzematge SSD il·limitat.

Aquests preus poden semblar molt competitius, però hauríeu de pagar durant tres anys d’acollida anticipada per accedir-hi. Si pagueu un any per endavant, augmentareu la quota mensual equivalent a 3,95 dòlars per al pla Starter i 6,95 dòlars per al pla Unlimited, mentre que l’elecció de pagar mensualment us costarà 4,95 $ i 10,95 dòlars, respectivament. Si creeu un lloc web per a una organització sense ànim de lucre, val la pena veure si accepteu el descompte DreamHost pertinent..

Sense límit de banda ni de límit de visitant

Mentre que el pla d’inici us proporciona 50 GB d’emmagatzematge SSD, el pla Unlimited us permet utilitzar tant l’emmagatzematge SSD com vulgueu. Tanmateix, no hi ha límits en l’amplada de banda i l’ús dels inodes, ni el nombre de visites que els vostres llocs poden rebre. També rebeu un nom de domini gratuït si decidiu pagar anualment en lloc de mensualment, i cadascú obté un certificat SSL xifrat gratuït que us ajudarà a assegurar el seu lloc web.

Tot i que les bonificacions d’emmagatzematge i l’amplada de banda il·limitades són atractives, els usuaris familiaritzats amb l’allotjament compartit de pressupost no seran sorpresos de saber que si el vostre lloc web consumeix massa recursos, com ara la memòria RAM del servidor, DreamHost pot suggerir-vos l’actualització a una forma més hàbil. com ara les opcions de DreamPress o VPS. Podeu obtenir més informació sobre la política il·limitada en aquesta pàgina al lloc web de DreamHost.

Hosting de WordPress gestionat per DreamPress des de DreamHost

Tot i que podeu instal·lar WordPress en els plans compartits i, fins i tot, optar per instal·lar el programari de WordPress automàticament durant la inscripció, els que busquen allotjament de WordPress de major rendiment poden trobar els plans DreamPress més atractius:

 • DreamPress: Des de 16,95 dòlars per 30 GB d’emmagatzematge SSD i construït per a visitants mensuals de ~ 100k.
 • DreamPress Plus: Des de 24,95 dòlars, per a 60 GB d’emmagatzematge SSD i construït per a visitants mensuals de ~ 300 k, a més d’utilitzar Jetpack Professional i un ús CDN il·limitat..
 • DreamPress Pro: Des de 71,95 dòlars, per 120 GB d’emmagatzematge SSD i construït per a visitants mensuals d’1M més, a més de Jetpack Professional, ús il·limitat de CDN i funció de supervisió i resolució de problemes del lloc DreamCare..

Un cop més, com els plans d’allotjament compartit, pagar durant un any a l’alça obté els preus indicats anteriorment, mentre que el pagament mensual fa que la taxa s’augmenti fins a 19,95 dòlars, 29,95 dòlars i 79,95 dòlars al mes, respectivament. A més, al igual que amb els plans compartits, hi ha un descompte sense ànim de lucre disponible a DreamHost.

Emmagatzematge i límits mensuals de visitants

Com podeu veure, a diferència del pla d’allotjament compartit il·limitat, hi ha límits d’emmagatzematge existents als plans DreamPress. Mentre que, com els plans compartits, l’amplada de banda no es compleix, DreamHost proporciona el nombre aproximat de visitants mensuals que els plans han estat construïts per gestionar.

A la pràctica, no hi ha allotjament il·limitat i, si consumiu massa recursos en els plans compartits, se us demanarà l’actualització. Per tant, és bo veure les publicacions dels plans DreamPress que s’han publicat, ja que permet determinar quin pla és el més adequat.

Per exemple, si sabeu que el vostre lloc utilitzarà 40 GB d’emmagatzematge i rebrà al voltant de 300k de visitants mensuals, el pla d’entrada DreamPress no serà suficient i haureu de triar el pla més car DreamPress Plus.

Així, tot i que sembla que els plans DreamPress són més limitats que els plans d’allotjament compartits, no és el cas. Si heu intentat allotjar llocs web de WordPress grans i ocupats en els plans compartits de nivell d’entrada, en algun moment és possible que tingueu problemes de rendiment.

Tanmateix, ho posarem a prova més endavant en aquesta publicació quan realitzem les proves de simulació de càrrega per esbrinar si realment els plans DreamPress són més capaços que els plans compartits de nivell d’entrada.

Hosting compartit de DreamHost vs Hosting WordPress gestionat per DreamPress

A banda de les òbvies variacions de preu, la principal diferència entre el servei d’allotjament compartit de baix cost i els plans d’allotjament gestionats per DreamPress premium és que aquest últim està dirigit als propietaris de llocs web que busquen temps de càrrega més ràpids i un millor rendiment del lloc en general..

Per ajudar a il·lustrar la diferència de rendiment entre aquests dos tipus de pla, més endavant en aquesta revisió trobareu els resultats de les nostres proves que mostren els temps de càrrega dels llocs allotjats als plans compartits i els plans DreamPress..

Això no és el temps de càrrega i la capacitat de gestionar diversos visitants on aquests plans són diferents, però. A més del rendiment del lloc, els plans DreamPress inclouen algunes de les funcions addicionals i també versions millorades d’algunes de les funcions que es troben als plans compartits.

Així doncs, per ajudar-vos a decidir quin pla pot ser el més adequat per al vostre lloc web, a la següent secció, explorarem les funcions més importants d’aquests plans, així com qualsevol diferència de com s’implementen aquestes funcions en els plans d’allotjament compartit en comparació. amb els plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress.

Millors funcions d’allotjament web DreamHost

El conjunt adequat de funcions us facilitarà la cura del vostre lloc web, el manteniment segur i la gestió del vostre compte. Per tant, teniu present això, explorem les funcions més importants de DreamHost, incloses les disponibles als plans d’allotjament de WordPress compartits i gestionats.

Mateix nom, funcionalitat diferent

Com s’ha esmentat, algunes funcions estan disponibles tant en els plans compartits com en els plans DreamPress, però es lliuren i s’implementen de maneres diferents. En aquest cas, destacarem aquestes diferències per ajudar-vos a veure quin pla pot ser el més adequat per al vostre lloc web.

Còpies de seguretat de llocs web de WordPress

Les funcions de còpia de seguretat a la qual s’accedeix varien molt segons el tipus d’allotjament que trieu de DreamHost i quin dels plans que trieu.

Funcions de còpia de seguretat de hosting de WordPress administrades per DreamPress

Per exemple, els clients de tots els plans de DreamPress poden utilitzar la solució de còpia de seguretat DreamHost a casa. Tot i així, com els plans DreamPress Plus i Pro inclouen una subscripció Jetpack Professional, aquests plans també inclouen l’accés al potent servei de còpia de seguretat de VaultPress..

Llista de còpia de seguretat de VaultPress

VaultPress realitza una còpia de seguretat del vostre lloc web a intervals regulars i sempre que detecti canvis al vostre lloc.

Tal com explica la nostra revisió de VaultPress, aquesta és una de les millors eines de còpia de seguretat de WordPress, oferint-vos accés a còpies de seguretat en temps real, emmagatzematge il·limitat per als vostres fitxers de seguretat i restauracions d’un clic. A diferència de moltes altres solucions de còpia de seguretat de WordPress, podeu restaurar arxius individuals de manera ràpida per ajudar-vos a generar els errors que hagueu comès en l’edició de temes o els altres fitxers que formen el vostre lloc web..

Restauració d’una còpia de seguretat de VaultPress

VaultPress us permet descarregar i restaurar fitxers i taules de bases de dades individuals des de l’arxiu de còpia de seguretat.

Tanmateix, si escolliu el pla DreamPress de nivell d’entrada i us perdeu l’accés a les funcions de còpia de seguretat de Jetpack Professional, podreu accedir a un sistema de còpia de seguretat funcional, si és una mica bàsic. Amb aquesta funció DreamPress, cada dia es crea una còpia de seguretat del vostre lloc automàticament, i també podeu crear una còpia de seguretat manual al dia..

Sistema de còpia de seguretat de DreamPress

Els llocs web allotjats en els plans de DreamPress es fan una còpia de seguretat automàticament cada dia.

Totes aquestes còpies de seguretat s’emmagatzemen durant dues setmanes i es pot accedir a l’àrea del compte DreamHost. Tanmateix, no hi ha cap opció per descarregar una còpia de seguretat o realitzar una restauració parcial, com ara restaurar només la base de dades o els fitxers de temes individuals, per exemple.

Funcions de còpia de seguretat de l’allotjament compartit

Per a aquells que tenen un pla d’allotjament compartit de preu més baix, les opcions per fer una còpia de seguretat del vostre lloc web de WordPress no són tan senzilles. Un dels mètodes és instal·lar la vostra elecció del complement de còpia de seguretat de WordPress, inclòs el pagament per separat del servei VaultPress que inclou els plans DreamPress Plus i Pros..

Plugin de còpia de seguretat de DreamObjects

La solució de còpia de seguretat recomanada DreamHost és integrar el vostre lloc amb el servei DreamObjects.

L’altra opció és registrar-se en un compte DreamObjects de DreamHost pagat i utilitzar el complement gratuït de BackOps de DreamObjects per crear i emmagatzemar còpies de seguretat en aquest servei d’emmagatzematge en núvol de DreamHost. Aquesta solució us permet fer una còpia de seguretat de tot el vostre lloc web i la seva base de dades, diàriament, setmanalment o mensualment. També podeu descarregar els fitxers de còpia de seguretat i triar quantes còpies de seguretat cal conservar al servidor.

Arxius de còpia de seguretat de DreamObjects

Amb un compte DreamObjects, les vostres còpies de seguretat es creen i es carreguen automàticament a l’emmagatzematge al núvol.

Hi ha una prova gratuïta de 30 dies que et permet provar la solució de Backups de DreamObjects, però, després, hauràs de pagar. Tot i això, amb preus que comencen des de 0,95 dòlars al mes per 40 GB d’emmagatzematge, és una opció de bon valor per fer una còpia de seguretat del vostre lloc web de WordPress al núvol.

Eina de còpia de seguretat de domini DreamHost

La còpia de seguretat es fa amb el vostre domini DreamHost automàticament, però no teniu tant control com amb un bon complement de còpia de seguretat de WordPress.

També hi ha una opció de restauració de domini que us permet restaurar el directori web de tot el vostre domini a un punt durant les dues darreres setmanes. Tot i que això us pot ajudar a sortir de problemes si hi ha algun problema amb el vostre lloc web o compte, no aconseguireu el mateix nivell de control que ho feu amb un bon complement de WordPress, com ara la possibilitat de restaurar determinades parts del vostre lloc web..

Resum de còpies de seguretat de llocs web de WordPress

Quan es tracta de còpies de seguretat de llocs web, la diferència principal entre els plans és que els llocs allotjats en els plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress es fan una còpia de seguretat de forma automàtica una vegada al dia, mentre que en els plans compartits us permetrà organitzar la vostra solució de còpia de seguretat o confiar. el sistema de còpia de seguretat del domini relativament limitat.

Tot i això, els plans DreamPress Plus i Pro també inclouen l’accés a la impressionant solució de còpia de seguretat de VaultPress mitjançant el pla Professional Jetpack.

Temes de WordPress

Com s’ha esmentat, el pla DreamPress Plus i Pro, però no el pla d’entrada, inclouen accés a Jetpack Professional. A més dels altres avantatges d’aquest, també podreu accedir a més de 200 temes de WordPress premium, així com a molts d’altres gratuïts, que abasten una gran varietat d’estils i propòsits. Podeu navegar per aquests temes mitjançant el vostre compte de Jetpack Professional per accedir al portal de WordPress.com.

Temes de WordPress

Els comptes DreamPress Plus i Pro inclouen l’accés als temes premium a WordPress.com.

Malauradament, com el pla d’entrada DreamPress de nivell, els plans compartits no inclouen accés a cap tema de WordPress, tret de les opcions gratuïtes disponibles de manera predeterminada a tots els taulers de WordPress. Per descomptat, podeu instal·lar qualsevol tema que vulgueu que heu baixat d’altres llocs.

Lloc web i assistència a l’usuari

Independentment de si escolliu els plans compartits entre DreamHost o els seus plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress, podreu accedir al canal de suport de xat en viu que està obert entre les 5.30 i les 21.30 hores del Pacífic, set dies a la setmana. També tindreu la possibilitat de enviar entrades i sol·licituds d’assistència per correu electrònic les 24 hores del dia.

Assistència telefònica Premium

Tot i que no hi ha cap línia telefònica d’assistència estàndard, podeu sol·licitar una trucada al servei d’assistència de DreamHost. Tot i que es tracta d’un servei de pagament, alguns plans inclouen diverses devolucions gratuïtes al mes, com ara DreamPress Plus i Pro que inclouen tres i cinc trucades gratuïtes al mes, respectivament..

Contacte amb l'assistència de DreamHost

L’assistència telefònica és un servei premium que s’inclou amb alguns plans o un complement de pagament amb d’altres.

Els clients dels altres plans, com ara les opcions d’allotjament compartides i el pla DreamPress de nivell d’entrada, així com aquells que necessiten més devolucions del que inclou el pla, poden pagar 9,95 dòlars per sol·licitud de devolució o 14,95 dòlars mensuals per tres devolucions al mes..

Malauradament, els números fora dels Estats Units i del Canadà no es poden utilitzar per sol·licitar una devolució de trucada i les trucades només es proporcionen en anglès.

La manca d’assistència telefònica estàndard i un servei de xat en directe 24 hores / 24 fa que DreamHost no tingui les opcions d’assistència d’alguns altres amfitrions web populars, com SiteGround i moltes empreses d’allotjament de WordPress gestionades.

Servei de suport de WordPress DreamPress

Quan es tracta d’assistència, els clients de DreamPress també tenen accés prioritari a un equip d’experts de WordPress interns que estan separats del personal que dóna suport als clients dels altres plans. L’objectiu d’això és garantir que els clients de DreamPress tinguin un accés més ràpid al personal de suport, que també tingui una major experiència en WordPress.

Servei de suport a Jetpack

Si trieu el pla DreamPress Plus o Pro, que inclouen la subscripció de Jetpack Professional, també podreu accedir al personal de suport de Jetpack WordPress, oferint-vos un altre lloc per ajudar-vos amb el vostre lloc web..

Durant la prova d’aquesta revisió de DreamHost, el personal d’assistència va ser útil i sensible, tant al xat en directe com als canals de correu electrònic.

Instal·lació de llocs web de WordPress

La possibilitat de crear un lloc d’escenificació us ofereix un lloc segur per treballar en una còpia del vostre lloc web, sense posar en risc el vostre lloc en viu..

Alguns exemples de quan és possible que vulgueu crear una versió d’escenificació del vostre lloc inclouen la prova de nous plugins, la instal·lació d’un nou tema o el codi d’edició. Un cop hàgiu acabat de provar, podeu substituir el lloc en directe per la versió d’escenificació en només uns clics, segons el sistema que utilitzeu..

Funció de posada en escena de DreamPress

A diferència dels plans d’allotjament compartits, els plans DreamPress inclouen una funció de posada en escena.

Si bé els plans d’allotjament compartits no inclouen cap funció de posada en escena, els plans DreamPress faciliten la creació d’un lloc d’escenificació. Simplement feu clic al botó per crear el lloc d’escenificació i, un cop configurat, utilitzeu els controls per copiar el contingut entre els dos llocs.

Controls de posada en escena

La funció d’escenificació DreamPress és molt fàcil d’utilitzar.

El sistema d’escenificació DreamPress és molt fàcil d’utilitzar. Tanmateix, a diferència d’altres hostes, com SiteGround i WP Engine, no podeu triar quins components del vostre lloc voleu transferir entre els entorns en viu i de posada en escena, com ara només els fitxers, la base de dades o fins i tot només una taula de bases de dades específica..

Això significa que l’única opció és transferir tot el lloc web, sobreescrivint tot el lloc de destinació del procés. L’inconvenient d’això és que podríeu tenir problemes si s’haguessin afegit publicacions noves al lloc en viu mentre s’estava treballant en el disseny del lloc d’escenificació, per exemple.

Tauler de control DreamHost

A diferència de molts proveïdors populars d’allotjament compartit, però com la majoria dels amfitrions de WordPress gestionats, DreamHost no utilitza el programari cPanel per permetre-vos gestionar el vostre compte..

Tauler de control DreamHost

DreamHost utilitza un tauler de control personalitzat en lloc del popular programari de cPanel.

En lloc d’això, heu d’utilitzar el tauler de control personalitzat DreamHost per dur a terme tasques com ara gestionar els dominis associats al vostre compte, instal·lar WordPress i accedir a les eines que us permeten interactuar amb l’espai del servidor i les bases de dades..

Gestor de fitxers DreamHost

Podeu accedir als fitxers de l’espai del vostre servidor mitjançant el gestor de fitxers personalitzat DreamHost.

Per sort, el tauler de control DreamHost està ben dissenyat i fàcil d’utilitzar. Tot i que poden faltar alguns components de cPanel, totes les eines i controls essencials estan disponibles per garantir que podreu gestionar el vostre lloc web i el vostre compte d’allotjament..

Accés a la base de dades phpMyAdmin

Podeu accedir a la base de dades del vostre lloc web de WordPress mitjançant la interfície phpMyAdmin.

Funcions professionals de Jetpack

Com que teniu accés al pla de Jetpack Professional amb els dos primers plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress, Plus i Pro, val la pena cobrir quines funcions inclouen per ajudar-vos a decidir si val la pena pagar més per aquests plans de preus més elevats..

Detalls del pla Jetpack

Els plans DreamPress Plus i Pro inclouen l’accés a les funcions del pla Jetpack Professional.

Sistema de còpia de seguretat de WordPress millorat

Com s’ha esmentat anteriorment, el sistema de còpia de seguretat de VaultPress del pla Jetpack Professional és molt superior a la solució estàndard de còpia de seguretat DreamPress. De fet, VaultPress és, possiblement, el millor sistema de còpia de seguretat disponible per a WordPress.

Mentre que els plans de DreamPress inclouen còpies de seguretat automàtiques diàries, VaultPress realitzarà una còpia de seguretat del vostre lloc web en temps real, així com quan es detectin qualsevol canvi. Gràcies a això, podreu tornar a fer la reproducció ràpidament abans de fer un canvi, com suprimir una publicació o instal·lar un complement, per exemple.

Amb VaultPress, també podreu descarregar i restaurar còpies de seguretat completes i parcials, com ara fitxers individuals, només la carpeta de connectors o taules de bases de dades.

Més funcions de seguretat de llocs de WordPress

A més del seu potent sistema de còpia de seguretat, VaultPress també explora automàticament el vostre lloc per trobar programari maliciós i maliciós mentre supervisa l’activitat sospitosa del vostre lloc web i la seva base de dades. També podeu executar una exploració manual si sospiteu que alguna cosa pot estar malament amb el vostre lloc.

Escaneig de seguretat de VaultPress

VaultPress examina el vostre lloc en segon pla per trobar problemes de seguretat, però també podeu executar exploracions manuals.

Una altra característica útil relacionada amb la seguretat del pla Jetpack Professional és el registre d’activitats que mostra alguns esdeveniments des del vostre lloc web. Tot i que aquesta funció està disponible en els plans de Jetpack gratuïts, el pla Professional mostra una llista d’activitats de l’any passat, en comparació amb només 30 dies dels altres plans Jetpack.

Registre d’activitats de Jetpack

El pla Professional Jetpack mostra una llista d’activitats al vostre lloc web de l’any passat.

La funció del registre d’activitats us podria ajudar a supervisar el vostre lloc per tenir problemes de seguretat, ja que us permetrà detectar accions que no vau realitzar. També es pot utilitzar per ajudar a resoldre el vostre lloc mitjançant la visualització dels esdeveniments que es van produir abans que es produís un problema.

Eines addicionals d’optimització de llocs

Si bé el servei d’allotjament gestionat DreamPress s’ha optimitzat per ajudar al vostre lloc web de WordPress a carregar-se el més ràpidament possible, el pla Professional Jetpack inclou algunes eines addicionals per ajudar a millorar la velocitat del vostre lloc i el seu contingut..

Una d’aquestes eines és el Jetpack CDN que inclou un emmagatzematge il·limitat. Amb el CDN activat, els fitxers del vostre lloc web es distribueixen automàticament a servidors de tot el món, reduint la distància que han de recórrer per arribar als vostres visitants. A més de manejar imatges, el Jetpack CDN també admet vídeo, proporcionant-vos una manera de descarregar aquests fitxers grans del vostre espai de servidor DreamHost i estalviar el vostre emmagatzematge..

Jetpack CDN

Els fitxers, incloses imatges i vídeos, es transfereixen automàticament al Jetpack CDN per millorar els temps de càrrega.

El procés per afegir fitxers al CDN és completament perfecte; només heu de penjar els fitxers com de costum a la vostra mediateca de WordPress i es transferiran en segon pla a la xarxa distribuïda de servidors Jetpack. No hi ha publicitat ni marca publicada als vostres vídeos.

També hi ha una eina de cerca millorada que té com a objectiu proporcionar resultats més ràpids i rellevants als vostres visitants quan cerquen el vostre lloc web, sobretot si el contingut del vostre web es pot definir.

Opcions de suport millorades

Com DreamPress no proporciona actualment un canal de xat en directe 24/7 (en canvi, està obert en horari d’oficina, set dies a la setmana), podent accedir al suport de correu electrònic prioritari del personal d’assistència de WordPress.com a través del pla Professional Jetpack és una bona incorporació als plans DreamPress Pro i Plus.

Accés a temes premium de WordPress

Tots els llocs web de WordPress necessiten un tema i, tot i que hi ha alguns grans temes gratuïts per aquí, els premium solen semblar més agradables, tenen plantilles més útils i donaran un aspecte més professional al vostre lloc. Per sort, com s’ha esmentat, el pla Jetpack Professional us ofereix una selecció de temes premium de WordPress.

Tema WordPress de Arcane Premium

Aquest és un exemple d’un dels temes premium que podeu triar amb els plans DreamPress Plus i Pro.

Amb el pla de Jetpack Professional, obteniu més de 200 temes premium per triar, inclosos alguns que costen fins a 79 dòlars. Així, si veieu un tema que us agradi, l’import que estalvieu al no haver de comprar-lo podria cobrir la diferència de preu d’uns mesos entre el pla d’entrada de DreamPress, que no té temes, i el pla Plus, que proporciona. accediu a aquest tema premium.

Tauler de gestió de llocs web de WordPress.com

També convé esmentar que, un cop activat Jetpack al vostre lloc, podreu gestionar alguns aspectes de WordPress mitjançant els mateixos usuaris del tauler de control de la plataforma allotjada de WordPress.com. Si preferiu el tauler de control de WordPress, allotjat per defecte, també estarà disponible.

Tauler de comandament Jetpack

Jetpack us permet gestionar el vostre lloc web mitjançant un tauler de control molt similar al quadre de comandament WordPress.com.

Aquesta opció d’interfícies pot resultar atractiva per a qualsevol persona que pensi en passar del servei de WordPress.com allotjat al seu propi lloc web de WordPress, però no vol deixar enrere l’experiència d’usuari de WordPress.com.

Tauler de control per defecte de WordPress

Encara és fàcilment accessible el tauler de configuració predeterminat del programari WordPress allotjat per si mateix.

Curiosament, ja que aquesta interfície de tauler s’allotja al lloc web de WordPress.com i no és una cosa que s’insereixi al vostre lloc de WordPress, no us haureu de preocupar de frenar el vostre lloc..

En comparació amb el tauler de control per defecte, probablement sigui més fàcil d’utilitzar el tauler de control d’estil WordPress.com, amb la seva interfície més moderna. Tot i així, encara haureu d’utilitzar el tauler de control de WordPress que s’allotgi de manera predeterminada per completar algunes tasques, com ara treballar amb alguns complements i temes de tercers..

Resum del complement del pla professional Jetpack

És cert que podeu subscriure-vos al pla de Jetpack Professional i pagar aquestes funcions útils, independentment de si us registreu als plans DreamPress Plus o Pro o no.

Tot i això, tenint en compte que el pla de Jetpack Professional costa 29 dòlars al mes i el pla DreamPress Plus comença a 24,95 dòlars, això ajuda a fer més atractiu el pla Plus. L’únic inconvenient d’utilitzar Jetpack és que algunes funcions es duplicen, com ara còpies de seguretat, i potser podreu tenir dos equips de suport per comunicar-vos.

Tot i això, aquest és un problema menor en comparació amb les funcions actualitzades, la funcionalitat addicional i les opcions de suport més que es proporcionen. Si ja estàs pensant en els plans DreamPress, el pla Jetpack Professional sens dubte fa que el pla Plus sigui una opció més temptadora en comparació amb el pla DreamPress de nivell d’entrada que no inclou la subscripció Premium Jetpack Professional..

Podeu obtenir més informació sobre les funcions i el pensament d’aquest servei a la nostra guia final del complement Jetpack.

Desavantatges de l’allotjament compartit de DreamHost i administrat per WordPress

Ara que hem cobert les millors funcions del servei DreamHost, inclosos els plans de WordPress compartits i gestionats, ha arribat el moment de veure alguns dels inconvenients d’aquests paquets i aquesta empresa d’allotjament..

Falta d’accés a temes premium de WordPress

Primerament, tret que trieu els plans DreamPress Plus o Pro més cars, el fet que no tingueu accés a cap tema de WordPress premium pot resultar impossible. Tot i que la majoria dels plans compartits d’altres hostes no tenen temes premium de WordPress, alguns plans d’allotjament gestionats, com ara WP Engine i StudioPress, els seus plans inclouen.

Opcions d’assistència limitada

L’assistència telefònica directa i l’absència d’accés 24 hores al xat en viu podrien suposar un problema per a alguns.

Tot i que podeu desactivar un correu electrònic a qualsevol hora del dia o de la nit, de vegades necessiteu accés immediat a algú que us pugui ajudar amb un problema d’urgència. Si el servei de devolució està disponible a la vostra regió i està cobert pel vostre pla, això podria compensar la falta d’una línia telefònica telefònica o un xat en viu durant tot el dia. No obstant això, ja que només cobreix els Estats Units i el Canadà i és un servei de pagament en alguns plans (hosting compartit), això no s’aplicarà per a tothom.

No hi ha millores de Tauler de WordPress

Un altre inconvenient potencial de DreamHost és la manca de millores del tauler de control per defecte de WordPress. Alguns hostes, com SiteGround, per exemple, inclouen un assistent de configuració del lloc web que es mostra al vostre lloc web de WordPress que pretén ajudar-vos a configurar el nou lloc..

SiteGround també afegeix un conjunt de controls al tauler de control de WordPress, a través del seu propi complement, que us permet configurar certs aspectes del vostre lloc web i el seu rendiment, cosa que també manca de DreamHost.

Tanmateix, aquells dels plans DreamPress que inclouen la subscripció al pla Jetpack Professional poden gestionar molts aspectes del seu lloc web mitjançant la interfície d’usuari de WordPress.com..

Funcionalitat de còpia de seguretat pobra

Tot i que cada dia es fa una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc web en els plans de DreamPress, aquest no és el cas dels plans d’allotjament compartits.

En els plans compartits, es fa una còpia de seguretat de forma automàtica del vostre domini i del vostre compte, però no obteniu el mateix nivell de control sobre les vostres còpies de seguretat que ho fa amb algunes altres eines, com ara la possibilitat de triar a quin dia podeu tornar a executar o quines parts del vostre lloc web voleu restaurar.

Podeu registrar-vos al servei d’emmagatzematge al núvol de DreamObjects pagat i utilitzar el complement de còpia de seguretat de DreamHost per accedir a un sistema més ric en funcions. Instal·lar el vostre propi complement de còpia de seguretat també és una opció, però estaria bé que es tractés d’una característica estàndard dels plans compartits de DreamHost, com passa amb la majoria d’altres hosts comparables..

Confiança excessiva en Jetpack

Un altre problema que alguns lectors poden tenir amb els plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress de DreamHost és la forta confiança del pla Jetpack Professional per oferir moltes de les funcions clau, com ara les eines d’optimització de seguretat i d’obtenció del lloc, per exemple..

D’una banda, aprofitar un conjunt de funcions forts existent per part d’una empresa com WordPress.com és una idea intel·ligent. Però, per l’altra, de vegades se sent com si estigués treballant en dos sistemes que, en certa manera, ho sou.

Resum de DreamHost Downsides

En general, quan es tracta de funcions i funcionalitats, la majoria dels inconvenients de DreamHost són més evidents en els plans d’allotjament compartits, en lloc dels plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress més especificats..

Per tant, si busqueu una experiència d’allotjament rica en funcions, els plans DreamPress són probablement la millor opció de DreamHost en comparació amb els plans compartits..

Tot i això, hi ha molt més que escollir un host web que simplement comprovar si té les funcions que necessiteu. També heu d’intentar esbrinar quina mena de rendiment pot oferir un host abans de registrar-vos. A la següent secció d’aquesta revisió de DreamHost, t’ajudarem a fer això.

Rendiment d’allotjament compartit de DreamHost i DreamPress

Ara ja sabeu què obteniu amb els plans DreamHost, inclosos alguns dels inconvenients d’aquest amfitrió web, és el moment de veure com funcionen els llocs web allotjats amb aquesta empresa..

Per a les nostres proves, hem utilitzat els serveis Pingdom i Load Impact per carregar la velocitat dels nostres llocs. També vam mirar com de bé es podien manejar diversos visitants que hi accedeixen alhora, així com quin és el nivell de temps que podríeu esperar de DreamHost.

Si bé, sens dubte, DreamHost té algunes bones funcions, no servirà gaire si el vostre lloc es carrega lentament, no pot manejar diversos visitants simultanis i sol estar fora de línia. Per tant, descobrim quina és la situació en aquesta secció de la nostra revisió DreamHost.

S’està carregant els resultats de les proves de temps de DreamHost

Per a les nostres proves, hem creat quatre llocs web de WordPress. Dos d’aquests llocs es van allotjar als plans compartits de DreamHost i dos en els plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress.

Primer, vam instal·lar el tema de WordPress predeterminat lleuger i actual, Vint-i-nou, en un dels llocs allotjats al pla compartit i, després, vam instal·lar el mateix tema en un dels llocs allotjats al pla DreamPress. Després vam instal·lar el popular i popular tema Avada als altres dos llocs.

L’objectiu era no només veure quina capacitat de DreamHost era a l’hora d’acollir temes bàsics lleugers bàsics i temes polivalents de pes pesat, sinó també ajudar-vos a comparar el rendiment dels plans compartits amb els plans gestionats de DreamPress. L’objectiu és ajudar-vos a decidir sobre la millor opció per al vostre projecte.

El servei Pingdom es va utilitzar per a aquestes proves, i els temps de càrrega dels llocs es van registrar cada 30 minuts. Després de set dies de les proves, es va utilitzar el temps mitjà de càrrega de cada lloc per a aquest article.

Aquests són els resultats …

Resultats de temes lleugers compartits i de DreamPress

Si teniu previst crear un bloc bàsic o un lloc web de negocis senzill, el tema Vint-i-nou que està habilitat en nous llocs web de WordPress de manera predeterminada és una opció adequada.

Vint-i-nou-deu temes de WordPress

Actualment, Vint-i-Dinou és el tema de WordPress predeterminat i és adequat per a llocs web bàsics.

Un cop configurats els llocs, es va crear una pàgina bàsica que conté text i una imatge. Pingdom es va registrar els temps de càrrega de l’URL d’aquesta pàgina cada 30 minuts. Després de set dies de proves, el temps de càrrega mitjà de la pàgina de prova del lloc web de WordPress amb un tema lleuger allotjat al pla compartit DreamHost de baix cost va ser d’1,41 segons.

Pingdom vint-i-vuitze pàgines de velocitat

El lloc que utilitza el tema Vint-i-nou que es va allotjar al pla compartit DreamHost tenia un temps de càrrega mitjà d’1,41 segons.

La mateixa pàgina es va crear al lloc allotjat al pla d’allotjament de WordPress gestionat per DreamPress i controlat a Pingdom. Després de set dies de proves, el temps mitjà de càrrega de la pàgina de prova del lloc amb un tema de pes pesat, allotjat al pla DreamPress, va ser de 581 milisegons.

Pingdom de DreamHost Vint-i-nouze pàgines de velocitat de DreamPress

El lloc que utilitza el tema Vint-i-nou, allotjat en el pla DreamPress tenia un temps de càrrega mitjà de 581 mil·lisegons..

Com es pot veure en els resultats, el temps de càrrega del lloc web de WordPress allotjat al pla més car DreamPress era molt més ràpid que el lloc allotjat al pla d’allotjament més barat compartit.

Velocitat de pingdom vint-i-vuitze resultats de temes

La mitjana de temps de càrrega dels llocs que utilitzen el tema Vint-i-Dinze després de set dies de control per part de Pingdom.

Per context, el temps de càrrega mitjà del lloc allotjat de DreamPress (581 mil·lisegons) que utilitza el tema lleuger s’acosta molt als temps dels plans comparables a la nostra recent revisió d’allotjament de negocis de WordPress.com (603 milisegons). Tanmateix, el temps mitjà de càrrega del nostre lloc de prova allotjat al pla compartit DreamHost (1,41 segons) va ser molt més lent que el temps d’un lloc similar de la nostra revisió d’allotjament compartida SiteGround (576 milisegons).

Resultats de temes pesats i compartits de DreamHost i DreamPress

Si voleu utilitzar un dels temes més rics en funcions disponibles per a WordPress, aleshores, l’Avada més venut és una opció fantàstica. Per tant, per donar-vos una idea dels temps de càrrega que podeu esperar si escolliu un tema polivalent i allotgeu el vostre lloc web amb DreamHost, aquí teniu els resultats de les nostres proves dels llocs que utilitzen Avada..

Demostració de l'Agència de Tema Avada

El polivalent Avada és un dels temes WordPress més venuts de tots els temps.

Per a aquestes proves, la demostració de l’Agència del tema Avada es va importar als llocs web de WordPress. A continuació, les pàgines d’inici d’aquests llocs es van controlar a Pingdom, els temps de càrrega es van registrar cada 30 minuts. Després de set dies de control, el temps de càrrega mitjà del lloc allotjat en el pla compartit de DreamHost va ser de 4,3 segons.

S'estan carregant índexs del lloc Avada allotjat compartit

El lloc que utilitzava el tema Avada, allotjat al pla compartit DreamHost tenia un temps mitjà de càrrega de 4,3 segons.

Per al lloc web que utilitza el tema Avada allotjat al pla d’allotjament de WordPress gestionat per DreamPress, el temps de càrrega mitjà després de set dies de prova va ser de 1,89 segons.

Temps de càrrega del lloc Avada allotjat per DreamPress

El lloc que utilitzava el tema Avada, allotjat al pla DreamPress tenia un temps mitjà de càrrega de 1,89 segons.

Un cop més, com els temps de càrrega dels llocs amb el tema Vint-i-nou de lleuger, hi havia una gran diferència entre la velocitat dels llocs mitjançant el tema Avada de pes pesat allotjat als hosting compartits i els plans DreamPress.

Càrrega de temps de llocs mitjançant tema Avada

La mitjana de temps de càrrega dels llocs que utilitzen el tema Avada després de set dies de control per part de Pingdom.

Per context, els llocs del nostre SiteGround comparteixen la comparació de plans d’allotjament, amb el tema Avada, molt més ràpids (1,59 segons) que els llocs allotjats al pla compartit DreamHost (4,3 segons)..

A més, els llocs que utilitzen Avada del nostre WP Engine (1,43 segons) i Kinsta (1,25 segons), van ser més ràpids que el DreamPress va allotjar Avada (1,89 segons).

Notes sobre els resultats de les proves de velocitat de Pingdom DreamHost

Com haureu notat a les captures de pantalla de Pingdom anteriors, les mides de les pàgines que s’han supervisat als llocs de prova varien, tot i utilitzar els mateixos temes i contingut.

Aquesta variació en la mida de la pàgina es pot atribuir als diferents tipus de memòria cau i a altres funcions que milloren el rendiment que hi ha en els diversos plans DreamHost..

Per exemple, els llocs allotjats als plans DreamPress tenen habilitades les funcions de millora de rendiment Premium Jetpack Professional, com ara el CDN de WordPress.com i l’optimització d’imatges i fitxers, a més de tenir accés a la funcionalitat de caché DreamPress. Això és probable tenir en compte la mida reduïda de la pàgina, en comparació amb els plans compartits i la seva funcionalitat d’optimització més bàsica.

Resum de temps de càrrega compartida de DreamHost i DreamPress

Com podeu veure, els temps de càrrega dels llocs en els plans compartits que utilitzen el tema Avada de pes pesat eren molt més lents que els llocs que utilitzen el tema lleuger Vint-i-nou. Per tant, si teniu previst utilitzar una de les demostracions de llocs web rics en funcions d’un tema polivalent com Avada, probablement l’allotjament compartit de baix cost de DreamHost no és una opció adequada.

Temps de càrrega dels llocs allotjats per DreamHost

La mitjana de temps de càrrega dels quatre llocs de prova després de set dies de control per part de Pingdom.

Tanmateix, fins i tot els temps de càrrega del lloc allotjat per DreamPress amb el tema Avada no eren tan impressionants com els resultats del nostre Kinsta i WP Engine gestionat la comparació d’allotjament de WordPress.

Per això, si els temps de càrrega ràpida són la vostra principal preocupació, els plans d’allotjament gestionats de DreamHost compartits i gestionats per DreamPress pot ser que no siguin les millors opcions per al vostre lloc web si teniu previst utilitzar un tema pesat i després importar-ne una de les seves demostracions..

Tot i això, encara no travesseu DreamHost fora de la vostra llista. Quan el nostre proper conjunt de proves estan a punt de mostrar, DreamHost és especialment bo per gestionar les pujades en el trànsit.

Prova de rendiment d’impacte de càrrega DreamHost

A més de conèixer la velocitat potencial del vostre lloc web, també és important establir com el vostre lloc pot fer front a diversos visitants que hi accedeixen alhora. Per conèixer el rendiment que comporta DreamHost en aquesta situació, hem utilitzat el servei Load Impact per simular diverses visites simultànies als llocs web de prova de WordPress.

Per a les proves de càrrega d’impacte, s’han utilitzat les pàgines d’inici dels llocs web que utilitzen el tema Avada, allotjats a DreamHost compartits i els plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress. Aquests són els resultats …

Prova d’impacte de càrrega de hosting compartit de DreamHost

Normalment, en provar el rendiment de l’allotjament compartit, establim Load Impact per augmentar el nombre d’usuaris virtuals que accedeixen al lloc alhora d’un a 50, durant un període de cinc minuts..

Tot i això, a diferència de la majoria de plans d’allotjament compartits que hem provat fins ara, el lloc DreamHost ha estat capaç de gestionar 50 usuaris virtuals simultanis sense respondre..

En aquesta prova, amb un màxim de 50 usuaris simultanis, el temps de càrrega va augmentar a mesura que va augmentar el nombre d’usuaris. No obstant això, com mostra la línia verda del gràfic següent, la velocitat del lloc es va recuperar abans de finalitzar la prova. Podeu veure el gràfic de resultats interactius d’aquesta prova per si mateix al lloc web de Load Impact.

Resultats de les proves d’impacte de càrrega

La línia verda mostra el temps de càrrega del lloc de prova al pla compartit DreamHost a mesura que augmentava el nombre d’usuaris virtuals.

Com que el lloc del pla d’allotjament compartit continuava donant resposta quan 50 usuaris virtuals hi accedien alhora, es va executar una segona prova per veure què passaria quan el nombre d’usuaris virtuals simultanis augmentés a 250..

A la segona prova, com mostra el gràfic següent, els temps de càrrega van tornar a augmentar a mesura que més usuaris virtuals van accedir al lloc. Tot i això, amb 77 usuaris virtuals, el temps de càrrega era relativament acceptable d’1,83 segons. Mentre que el temps de càrrega va augmentar fins a 27,51 segons inacceptables en 166 usuaris virtuals, es va recuperar i es va estabilitzar fins a poc més de un segon dels 200 usuaris virtuals fins al final de la prova, quan 250 usuaris virtuals van accedir al lloc. El gràfic interactiu de resultats d’aquesta prova està disponible al lloc web de Load Impact.

Resultats de les proves d’impacte de càrrega

El temps de càrrega del lloc al pla compartit DreamHost es va recuperar i estabilitzar abans de finalitzar la prova.

Tot i que els llocs de prova allotjats al pla compartit de DreamHost van lluitar inicialment a mesura que augmentava el nombre d’usuaris, la manera de disminuir els temps de càrrega fins a un nivell útil va ser impressionant. Els llocs de la nostra comparació Bluehost, GoDaddy i SiteGround segurament no han funcionat tan bé en aquest tipus de proves.

Per tant, en funció dels resultats de les nostres proves, si el vostre lloc web està allotjat en aquest pla compartit i rep de sobte un augment del trànsit, els temps de càrrega haurien de seguir utilitzats després que DreamHost hagués tingut un minut o dos per ajustar-se a la càrrega més gran..

Ara anem a veure com el pla de hosting de WordPress gestionat per DreamPress més car maneja la mateixa càrrega.

Prova d’impacte de càrrega de hosting gestionada per DreamPress

Per a la prova de DreamPress, vam anar a la simulació de 250 usuaris virtuals que accedeixen al lloc web de WordPress, augmentant el nombre d’usuaris d’un a 250 durant un període de cinc minuts. Igual que la prova del pla d’allotjament compartit, la pàgina principal del lloc web de WordPress, que utilitzava el tema Avada i la seva demostració d’Agència, va ser supervisada per Load Impact.

Carrega els resultats de DreamPress Impacte

Els temps de càrrega del lloc web de WordPress de DreamPress allotjats no van variar a mesura que el nombre d’usuaris virtuals va augmentar fins a 250.

Tal com mostra el gràfic anterior, els temps de càrrega del lloc, que és representat per la línia verda, no van canviar realment a mesura que el nombre d’usuaris virtuals que accedeixen al lloc va augmentar a 250. Podeu veure el gràfic de resultats interactius d’aquesta prova a el lloc web Load Impact. Hem fet aquest mateix test per segona vegada i, de nou, els temps de càrrega no han patit a mesura que augmentava el nombre d’usuaris virtuals.

La capacitat de DreamPress per gestionar 250 usuaris virtuals simultanis, sense augment de temps de càrrega, coincideix amb els resultats de la nostra revisió WP Engine. Tot i això, Load Impact va registrar temps més ràpids per al lloc allotjat per WP Engine en comparació amb el lloc del pla DreamPress.

Resultats de supervisió en temps real de DreamHost

A més de provar els temps de càrrega dels llocs allotjats en els plans de WordPress compartits i gestionats de DreamHost, també es va controlar la durada dels llocs durant set dies..

Pingdom Resultats de temps de funcionament

Resultats de seguiment de la presència de pingdom en els quatre llocs de prova durant un període de set dies.

Com es pot veure en els gràfics, Pingdom va registrar alguns temps d’inactivitat dels llocs de prova. La secció més gran d’aturada, que va ser d’unes tres hores, segons Pingdom, es va deure a una actualització programada del sistema operatiu del servidor compartit..

Anunci de Twitter de DreamHost

DreamHost va notificar als usuaris que el temps d’inactivitat es produiria a causa de l’actualització programada programada.

Per mantenir els clients actualitzats, es van publicar notificacions a Twitter, es van mostrar missatges als taulers de comandes del compte i es van enviar correus electrònics. A causa de la naturalesa prevista del temps d’inactivitat, la baixada inferior al 100 per cent de la durada de la vida no es va qualificar per a la garantia DreamHost..

No obstant això, com es pot veure en els resultats de Pingdom, alguns dels llocs de prova van experimentar altres períodes d’aturada durant els set dies de control.

Pingdom Resultats de temps de funcionament

Pingdom va registrar temps d’inactivitat per a un dels llocs allotjats al pla compartit DreamHost.

Després de consultar el temps d’inactivitat registrat per Pingdom amb DreamHost, van comprovar que el servidor estava realment en línia durant aquest període i van suggerir que podria haver estat un problema amb Pingdom. Malauradament, no s’ha pogut comprovar personalment l’estat dels llocs durant aquests períodes.

Detalls tècnics de DreamHost

Per proporcionar-vos informació addicional per ajudar-vos a decidir si DreamHost és l’opció adequada per al vostre lloc web i, si és així, quin dels seus plans és la millor elecció, aquí teniu una visió ràpida d’alguns dels detalls tècnics i diferències més importants. l’allotjament compartit i els serveis d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress:

 • Memòria cau del lloc web: WP Super Cache és el connector de memòria cau recomanat per a clients d’allotjament compartits, mentre que els llocs dels plans DreamPress tenen una memòria cau integrada del servidor gestionada mitjançant el complement Purga Cache Purge.
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN): Els plans CDN Cloudflare i gratuïts de pagament es poden activar a través del tauler de control DreamHost per als clients dels plans compartits, mentre que els plans DreamPress Plus i Pro inclouen un ús CDN il·limitat mitjançant la integració Jetpack. Els clients del pla d’entrada de DreamPress també poden utilitzar el servei Cloudflare CDN.
 • PHP: Els propietaris de llocs web poden triar entre les versions 7.1, 7.2 i 7.3 de PHP.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 està habilitat en tots els plans compartits de DreamHost i DreamPress.
 • SSL: Els certificats gratuïts SSL de Let’s Encrypt s’apliquen al vostre lloc o podeu utilitzar els vostres propis certificats d’altres llocs.
 • SFTP: Podeu accedir a l’espai del vostre servidor tant en els plans compartits com en DreamPress mitjançant SFTP.
 • Gestor de fitxers del servidor: Hi ha un gestor de fitxers basat en un navegador per accedir a l’espai del servidor i als seus fitxers.
 • Accés a la base de dades: Podeu accedir a les bases de dades del lloc web de WordPress mitjançant phpMyAdmin.
 • Servei de correu electrònic: Els plans DreamPress i el Pla compartit il·limitat inclouen un servei de correu electrònic, però el pla d’inici compartit de nivell d’entrada no ho fa i està disponible com a complement addicional de pagament de DreamHost..
 • Gestió de llocs web de WordPress: El programari de WordPress es pot configurar per actualitzar-se automàticament, però els complements i els temes han de ser actualitzats per defecte pel client. Tot i això, Jetpack es pot utilitzar per habilitar actualitzacions automàtiques de complements.
 • Restriccions de complements: No es prohibeixen cap complement, però alguns recomanacions no són recomanables per utilitzar-los als plans DreamPress.
 • Mesures de seguretat: mod_security es pot habilitar de forma gratuïta per proporcionar seguretat addicional al lloc en tots els plans.
 • Serveis de neteja post-hack: DreamShield és un complement de pagament que explorarà i eliminarà programari maliciós i altres problemes a partir de 3 dòlars al mes. Els plans DreamPress Plus i Pro inclouen el pla Jetpack Professional, que proporciona accés al personal d’assistència de Jetpack, que us ajudarà a solucionar qualsevol problema al vostre lloc..
 • Ubicacions del centre de dades: Podeu triar entre els dos centres de dades nord-americans a Virgínia i Oregó i el CDN distribuirà el vostre contingut a nivell mundial.
 • Llocs de posada en escena: La funció del lloc d’escenificació només està disponible als plans de DreamPress, tot i que podeu utilitzar un complement d’escenificació als plans compartits.
 • Migració de llocs web de WordPress: Un pla de migració de llocs web de WordPress està disponible als plans compartits per 99 $, mentre que els plans DreamPress inclouen una migració gratuïta de llocs web de WordPress.
 • Comptes i garantia d’horaris: DreamHost té una garantia de temps de vida al 100% amb crèdit aplicat als comptes de client quan es produeixi temps d’inactivitat, però només el pla DreamPress Pro inclou la supervisió del lloc i la resolució de problemes si es detecta un problema mitjançant la funció DreamCare, tot i que DreamCare es pot adquirir com a complement. per altres plans. Tot i això, el pla de Jetpack Professional al qual tenen accés els clients de DreamPress Plus i Pro inclou la supervisió d’aturada.
 • Canals de suport: L’assistència està disponible a través del xat en viu, que està obert de 17.30 a 21.30 hores a l’hora del Pacífic, set dies a la setmana, mentre que l’assistència per correu electrònic està disponible les 24 hores. També podeu sol·licitar una trucada al personal d’assistència. Els plans DreamPress Plus i Pro que s’ofereixen amb el pla Jetpack Professional inclouen l’accés a experts de suport de WordPress de Jetpack.

Esperem, que respongui a les preguntes restants que pugueu tenir sobre els plans d’allotjament compartits DreamHost i DreamPress.

Pensaments finals

Els plans compartits de DreamHost són una mica diferent. Els preus dels plans compartits són molt econòmics, sobretot si esteu preparats per pagar tres anys abans.

Tanmateix, als plans compartits no hi ha algunes funcions útils que sovint estan disponibles en altres llocs, com ara un sistema de còpia de seguretat integrat. Les limitades hores del canal de suport en xat en directe i la falta d’un número d’assistència telefònica poden ser un altre motiu per creuar els plans compartits DreamHost fora de la vostra llista, segons els vostres requisits d’assistència. El temps d’inactivitat registrat per Pingdom, però no per DreamHost, és un altre àmbit d’inquietud a l’hora de recomanar els plans compartits.

D’altra banda, quan es tractava de manejar diversos usuaris que accedien als llocs de prova alhora, els llocs del pla compartit DreamHost van funcionar molt bé.

A diferència dels plans compartits, els plans d’allotjament de WordPress gestionats per DreamPress inclouen totes les funcions que podeu esperar d’aquest tipus de paquets, com ara còpies de seguretat diàries, ús de CDN i posada en escena. Això és especialment important als plans Plus i Pro de nivell mitjà i superior que s’inclouen amb el pla Jetpack Professional i totes les funcions útils que inclou. Tot i això, els llocs que van acollir DreamPress no van ser tan ràpids com alguns de la competència, com Kinsta i WP Engine, tot i que van funcionar bé en les proves de Load Impact.

Si teniu en compte que heu de gestionar WordPress de DreamHost, probablement val la pena saltar-vos el pla DreamPress de nivell d’entrada si us ho podeu permetre i escollir el pla Plus o Pro per accedir al pla Jetpack Professional. Tot això, desbloqueja el potent sistema de còpia de seguretat de VaultPress, una selecció de temes premium de WordPress i les altres funcions relacionades amb la seguretat i el rendiment que fan que aquests plans siguin molt més atractius..

A més, com el pla de Jetpack Professional inclou l’accés al servei d’assistència de correu electrònic de WordPress.com, teniu un altre lloc on recorreu si necessiteu ajuda amb el vostre lloc web. Tot i que, tal com va mostrar la nostra recent revisió de hosting de WordPress.com, escollir DreamPress no és l’única manera d’accedir a les funcions de Jetpack Professional com a part de la vostra subscripció de hosting.

Els plans d’allotjament de WordPress compartits i gestionats de DreamHost són molt bons, però no fan molt per distingir-se de la competència i tenen alguns inconvenients..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me