Revisió del pla de negocis de WordPress.com: què podeu obtenir i val la pena? (2020)

Ofertes de WordPress


Si sou un usuari experimentat de WordPress, probablement haureu ignorat l’allotjament del vostre lloc web amb WordPress.com.

Tanmateix, gràcies al llançament del pla de negocis de WordPress.com, moltes de les raons per les quals WordPress.com s’ha deixat de banda com un amfitrió web seriós (com ara la possibilitat d’utilitzar plugins i temes propis, per exemple, ).

No només això, sinó que, a més de superar els inconvenients d’acollir el vostre lloc web amb WordPress.com, el pla d’empresa també inclou algunes funcions i funcionalitats realment útils..

A continuació, explorarem tots els avantatges i els contres d’aquest servei per ajudar-vos a decidir si realment aquest és el millor host per al vostre lloc web. A més, també anem a veure alguns resultats de les nostres pròpies proves de velocitat de càrrega de llocs web independents i control de rendiment de manera que podeu veure com es compara amb altres opcions.

Els que són nous a WordPress poden preguntar-se per què allotjar un lloc web amb WordPress.com, una empresa profundament relacionada amb la fundació i el desenvolupament del programari WordPress, no és l’objectiu òbvia. A continuació, ajudarem a explicar per què és així, però també per què, amb l’arribada del pla de negocis, moltes de les objeccions habituals no s’apliquen realment.!

L’allotjament de WordPress.com i el seu pla de negoci en particular, encara no ho són per a tothom. Així doncs, per assegurar-nos que aquesta revisió sigui totalment equilibrada (com haurien de ser totes les bones revisions, per descomptat), també anirem en contra / negatius del servei..

Anem a començar…

Contents

Característiques principals de l’allotjament empresarial de WordPress.com

WordPress Hosting per a negocis

Abans d’obtenir els motius pels quals potser no voleu registrar-vos amb hosting de negocis WordPress.com, aquí teniu alguns dels millors motius per considerar aquesta opció per al vostre lloc web.

Llibertat d’ús de la vostra elecció de temes i complements

El fet de poder utilitzar qualsevol tema que us agradi o instal·lar tots els complements que vulgueu no pot semblar molt a qui hagi allotjat un lloc web de WordPress amb empreses com Bluehost, GoDaddy o SiteGround, llegiu el nostre missatge de comparació aquí.

Tot i això, fins fa relativament poc, si volíeu utilitzar els serveis d’allotjament de WordPress.com, teníeu una limitació severa quant a quins temes i complements podríeu utilitzar al vostre lloc web..

Ara bé, però, els clients del pla d’allotjament empresarial de WordPress.com no només poden cercar i instal·lar temes i complements directament des del tauler de comandament de WordPress, sinó que també poden carregar temes i complements des del seu ordinador, inclosos els que han comprat directament de altres fonts, o fins i tot les que han creat ells mateixos.

Hi ha alguns complements que no estan permesos, com ara WP Super Cache, BackWPup i Advanced Cleaner Database. Tot i això, tenir una llista de plugins prohibits és una pràctica força habitual amb molts amfitrions de WordPress gestionats, inclosos WP Engine i Kinsta (llegiu la nostra comparació aquí, que també prohibeixen els complements que puguin afectar negativament el servei que proporcionen..

Afortunadament, les funcions dels complements prohibits, com ara la memòria cau, les còpies de seguretat del lloc web i altres eines d’optimització són a la vostra disposició com a part del pla d’allotjament de negocis de WordPress.com. Per això, en realitat no et perdràs cap funcionalitat essencial. En lloc d’això, només obteniu accés a aquestes funcions directament des del vostre host web, en lloc dels desenvolupadors de complements de tercers. Fins i tot pot ser un benefici, perquè si alguna cosa va malament o si necessiteu ajuda, només tindreu una empresa per tractar-la, en lloc de diversos proveïdors..

Ajuda de creació de llocs web

Tant si sou nous en crear llocs web com si necessiteu inspiració per al vostre proper projecte, haureu de trobar útil l’assistent de creació de llocs web de WordPress.com. Tot i que podeu utilitzar l’experiència d’usuari de WordPress predeterminada disponible amb llocs web allotjats amb allotjament propi, amb hosting WordPress.com, també podreu accedir al procés de configuració per llançar el vostre lloc..

Llista de verificació de creació de llocs web

La llista de comprovació facilita veure quines tasques heu completat i què encara cal fer per ajudar-vos a llançar el vostre lloc nou

A més de la llista de comprovació útil, l’assistent també fonamenta el vostre lloc preguntant-vos en quin tipus de projecte esteu treballant. A tot l’assistent, es mostra la icona de xat en directe que us proporcionarà una manera ràpida de rebre ajuda del personal d’assistència en cas que necessiteu.

Trieu el tipus de lloc web

L’assistent de WordPress.com us ajudarà a crear el vostre lloc web nou.

Després d’haver triat el tipus de lloc web que voleu crear, com ara un bloc o un lloc d’empresa, podeu aplicar un dels estils o demostracions preconstruïdes. Hi ha molts d’ells per triar, per tant, independentment de quins estiguis treballant, hauríeu de trobar una opció pertinent.

Definiu el tema del lloc web

El creador de llocs web WordPress.com us ofereix moltes plantilles preconstruïdes per triar.

Un cop hàgiu definit quin tipus de lloc web voleu crear, l’assistent afegirà contingut i us mostrarà les opcions rellevants relacionades amb temes i altres decisions de disseny..

Assistent de configuració de lloc web

A partir de les vostres seleccions anteriors, l’assistent començarà a crear el vostre lloc nou.

També podeu triar ràpidament entre els estils de format disponibles mitjançant l’assistent, que us permetrà canviar els tipus de lletra, colors i altres propietats de visualització del vostre lloc..

Trieu el format del lloc web

L’assistent inclou uns quants estils predefinits.

Un cop el lloc comenci a prendre forma, ja podeu començar a editar el contingut del marcador de posició i afegir el vostre propi text a través de la interfície intuïtiva. Simplement feu clic al text que voleu editar i podeu escriure directament a la pàgina.

Edició de clics i tipus

El text i altres continguts dels llocs web de WordPress.com es poden editar a través de la interfície puntual.

Finalment, podeu triar un nom de domini o una adreça per al vostre lloc web. L’assistent de WordPress.com t’ajudarà a trobar una adreça i una extensió de nom de domini adequades i obtindràs gratuïtament el nom de domini durant el primer any com a part del pla de negocis de WordPress.com (tot i que hauràs de pagar per renovar-lo cada un dels següents) curs).

Elecció d’un domini

El pla de negocis de WordPress.com inclou el primer any de les taxes de domini.

Com a part del servei, els clients del pla de negoci també poden programar una sessió individualitzada amb un membre del personal de suport de WordPress.com per ajudar a configurar el seu lloc i obtenir més informació sobre el programari de WordPress.

Tot i que no heu d’utilitzar l’assistent, com podeu veure, es tracta d’una eina completa que ajudarà als propietaris de llocs web nous i als usuaris de WordPress a construir ràpidament el contorn del seu lloc. Tot i que hi ha moltes eines de creació de llocs web de tercers per a WordPress, és bo tenir accés a una de les que ha creat l’equip de WordPress i que s’integri perfectament al programari de WordPress..

Tot està gestionat per a vostè

No només us ajuden a llançar el vostre lloc web, sinó que també el gestionaran per vosaltres, o com a mínim, molts dels aspectes més importants del funcionament d’un lloc web de WordPress..

El que això suposa a la pràctica és que l’equip de WordPress.com farà tot el possible per garantir que el vostre lloc web funcioni de manera correcta i segura. Així, per exemple, si de sobte es popularitza el vostre lloc web, potser després que un article s’hagi fet viral o que el vostre públic hagi crescut gradualment, els recursos addicionals del servidor es destinaran perfectament al vostre lloc. Tot això es fa sense la necessitat d’actualitzar el pla ni moure el lloc web, com pot ser el cas d’alguns altres host.

També podeu configurar que els complements que hagueu instal·lat s’actualitzin automàticament (tot i que, encara que no activeu aquesta funció, alguns complements s’actualitzaran de tota manera si hi ha disponible una correcció relacionada amb la seguretat).

Gestor d’actualitzacions de complements

Com a part del servei gestionat, els plugins instal·lats es poden configurar per actualitzar-se automàticament.

Còpia de seguretat de llocs web i restauració de llocs

Com a part d’aquest servei gestionat, es fa una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc web cada dia. Restaurar una còpia de seguretat i rebutjar el vostre lloc a un dels punts de còpia de seguretat és molt senzill i també podeu descarregar els fitxers de còpia de seguretat per guardar-los..

Sistema de còpia de seguretat de WordPress

Cada dia es creen còpies de seguretat del lloc web de WordPress i podeu accedir-hi a través del tauler.

Com que aquesta funcionalitat es proporciona a través del servei de VaultPress premium, també d’Automatattic (l’empresa que hi ha al darrere de WordPress.com, el fundador del qual també va ajudar a crear WordPress), teniu accés a una de les millors solucions de còpia de seguretat de WordPress al voltant de WordPress.com. Pla de negocis. Si descarregueu una còpia de seguretat, l’arxiu extret us permet accedir a tots els fitxers que formen el vostre lloc web, inclosa la base de dades de WordPress.

Contingut del fitxer de còpia de seguretat de llocs web

Les còpies de seguretat baixades contenen tots els fitxers que formen el vostre lloc web, inclosos els fitxers plugin i base de dades.

Una altra característica realment bonica del servei d’allotjament d’empreses de WordPress.com és que podeu veure una llista de les darreres mil activitats que s’han realitzat al vostre lloc des del vostre tauler de control. Inclou qui s’ha iniciat la sessió, quan i des de quina adreça IP.

Registre d’activitats del lloc web

El registre d’activitats facilita la recuperació dels canvis i també és útil per a propòsits de seguretat.

Tot i que no es registra tot, hi ha moltes activitats, incloses activitats relacionades amb complements, creació i supressió de continguts i altres canvis al vostre lloc. Des del registre d’activitats, és possible rebobinar abans de realitzar una acció anterior.

Per tant, si per exemple heu suprimit accidentalment una pàgina, haureu de ser capaç de desfer eficaçment aquesta acció mitjançant el registre d’activitats. Tanmateix, perdreu qualsevol altre canvi que hàgiu fet al vostre lloc des d’aquest moment.

Retrocedeix els canvis del lloc web

Podeu rebobinar moltes de les accions realitzades al vostre lloc des dels punts de restauració del registre d’activitats.

Tot i que es pot accedir a les còpies de seguretat i als punts de restauració a través del tauler de pàgina web, si el vostre lloc està desactivat o no disponible, potser per un error fatal, encara és possible utilitzar la funcionalitat de còpia de seguretat per restaurar el vostre lloc a un punt anterior..

Si bé la majoria dels amfitrions web ofereixen algun tipus de solució de còpia de seguretat, aquest sistema basat en VaultPress des de WordPress.com és el més funcional i fàcil d’utilitzar fins ara.

Allotjament d’experts de WordPress

Suport de WordPres.com

El servei de suport en xat en viu disponible les 24 hores del dia està disponible a la taula de comandaments del vostre compte.

Molts dels amfitrions de WordPress més ben gestionats i compartits s’enorgulleixen de contractar personal d’assistència expert per tenir cura dels llocs web dels seus clients i proporcionar-los ajuda quan necessiten ajuda..

Aquestes empreses també optimitzen els seus servidors i la resta de tecnologia que utilitzen per obtenir el millor rendiment de WordPress.

Tot i que és fantàstic, si decidiu convertir-vos en client de negocis de WordPress.com, realment, talleu el intermediari i allotgeu el vostre lloc web directament amb l’empresa el fundador que va ajudar a crear WordPress i que continua donant suport al desenvolupament d’aquest programari..

També teniu accés 24/7 al personal d’assistència de WordPress.com o als enginyers de la felicitat, ja que els agrada trucar, a través dels canals de xat en directe i de correu electrònic. Durant la prova d’aquesta revisió empresarial de WordPress.com, el personal d’assistència ha estat atent i servicial.

Així, en teoria, si hi ha algú que sàpiga allotjar, gestionar i donar suport als llocs web de WordPress i els seus propietaris, hauria de ser WordPress.com.

Tanmateix, la connexió de WordPress.com i WordPress.org no garanteix un servei de gamma alta. Així, per ajudar a establir quin tipus de serveis tenen accés els clients, les proves de velocitat, el control de la conducció d’operacions i els resultats de maneig de càrregues més endavant en aquesta revisió revelaran quina és la situació real.

Sense límits d’emmagatzematge ni amplada de banda

A diferència dels plans personals i premium WordPress.com de preus més baixos, el pla de negocis us ofereix una quantitat il·limitada d’espai d’emmagatzematge amb què treballar. Tampoc hi ha un ample de banda ni límits de visitants.

Com que aquests límits d’emmagatzematge i amplada de banda són bastant rars, sobretot quan es tracta d’allotjament de WordPress gestionat, això fa que el pla de negocis de WordPress.com sigui una opció atractiva si voleu allotjar fitxers grans o rebre molt de trànsit al vostre lloc web, especialment a aquest rang de preus.

Reproductor d'arxius d'àudio Podcast

Els fitxers de vídeo i àudio es poden inserir fàcilment a les publicacions i allotjar-los al vostre compte de pla d’empresa.

Els plans de WordPress.com ara també han millorat l’assistència per allotjar podcasts, així que, si estàs pensant a començar el teu propi programa, aquest és un altre motiu per considerar aquest amfitrió per al teu lloc web. L’allotjament de vídeo també està ben acomodat, gràcies al reproductor i al suport VideoPress del pla de negocis.

Accés a temes i complements premium

Els clients del pla de negocis (i del pla Premium de preu més baix) tenen accés a una selecció de temes que, d’altra manera, hauran de pagar per utilitzar-los. En el moment d’escriure, hi havia més de 200 temes premium per triar, i també temes més gratuïts.

Navegador de temes premium de WordPress

Els clients del pla d’empresa tenen accés a més de 200 temes premium de WordPress des del seu tauler.

Els temes cobreixen una àmplia gamma d’estils i propòsits, de manera que sigui quin sigui el tipus de lloc web que creeu, hi ha una bona possibilitat que no hagueu de pagar per un tema premium d’altres llocs si us registreu amb el pla de negocis de WordPress.com.

Més temes de WordPress premium

Més de llocs temàtics premium allotjats al pla de negocis de WordPress.com es poden utilitzar de forma gratuïta.

A més, a mesura que aquests temes estan disponibles al tauler de comandament de WordPress.com, es pot accedir fàcilment i aplicar-lo ràpidament al lloc web. La interfície facilita filtrar els temes per les seves funcions i quin tipus de lloc web són més adequats per crear. A més, han estat aprovats per l’equip de revisió de temes de WordPress, per la qual cosa haurien d’haver estat produïts amb un alt nivell.

Tanmateix, si és important per a tu l’accés a temes premium de WordPress sense cap cost addicional, potser us interessa saber que els clients de WP Engine tenen accés a tots els temes de StudioPress com a part dels seus plans d’allotjament.

Quan es tracta de plugins premium, Jetpack d’Automaticic (l’empresa que hi ha darrere de WordPress.com) s’activa de manera predeterminada al vostre lloc. Tot i que Jetpack i les seves funcions bàsiques són gratuïtes per a qualsevol usuari, els clients del pla comercial WordPress.com tenen accés als mòduls Jetpack del pla Professional, que costaria 29 dòlars al mes si es compren per separat..

Plans de preus de plugins de Jetpack

Les funcions del pla Professional Jetpack estan disponibles per als llocs web allotjats al pla de negocis.

Entre les funcions del pla Professional Jetpack hi ha eines per augmentar el rendiment del vostre lloc, funcions de seguretat addicionals i funcionalitat d’automatització de mitjans socials. Podeu obtenir més informació sobre les eines a les quals accediu a la nostra recent guia del complement Jetpack.

Per descomptat, tal com es va tractar anteriorment, una de les característiques clau del pla de negocis, a través de les opcions més barates de WordPress.com, és que podeu instal·lar la vostra elecció de plugins gratuïts i de pagament d’altres proveïdors..

Suport per a codi personalitzat

A més de tenir la llibertat d’instal·lar la vostra elecció de temes i complements (a part dels que figuren a la llista d’extensions incompatibles), com a usuari de WordPress.com Business també podeu personalitzar el vostre lloc web mitjançant l’ús de codi personalitzat. Per tant, si voleu modificar un tema més enllà del que sigui possible a través de les seves opcions i configuracions, editeu un complement existent o personalitzeu la funcionalitat de WordPress d’una altra manera, podeu fer-ho.

Dit això, si realment voleu fer canvis importants relacionats amb els codis personalitzats al vostre lloc web de WordPress, haureu de contactar amb el personal d’assistència de WordPress.com abans de registrar-vos per discutir les vostres necessitats i esbrinar si es poden acomodar, per si acudeixen. contra els termes del servei.

L’enfocament del millor dels dos països per a la publicació de continguts i la gestió de llocs web

Quan es tracta de gestionar el vostre lloc web de WordPress, inclosa la configuració de la configuració, la creació de contingut i la instal·lació de plugins i temes, es pot accedir a aquesta funcionalitat a través del quadre de comandament personalitzat de WordPress.com..

Tauler de control de WordPress.com

El vostre lloc web es pot gestionar mitjançant la interfície d’usuari personalitzada de WordPress.com.

Aquest quadre de comandament de WordPress.com és diferent del tauler de control predeterminat dels llocs web de WordPress que s’allotgen de manera autònoma i fa una bona tasca de simplificar l’experiència d’usuari de WordPress per defecte. Tanmateix, també podeu utilitzar el tauler de control per defecte de WordPress si voleu l’experiència de WordPress “veritable”.

Tauler de control per defecte de WordPress

El quadre de comandament predeterminat de WordPress encara està disponible al costat del quadre de comandament WordPress.com.

Amb l’accés a les dues interfícies d’usuari, els que són nous a WordPress, així com els que han trobat la interfície d’usuari de WordPress aclaparadora o confusa, han d’agrair la taula de comandes simplificada del servei WordPress.com.

Publicacions de WordPress

El tauler de WordPress.com té un aspecte més maco que el quadre de comandament predeterminat de WordPress.

Tanmateix, aquells que prefereixen l’experiència d’usuari de WordPress pur, amb accés directe a totes les funcions i funcionalitats del tauler de comandaments predeterminat de WordPress, han d’estar encantats de saber que poden gestionar el seu lloc i crear contingut d’aquesta manera..

Llista de publicacions de Tauler de comandament de WordPress

Qualsevol que prefereixi el tauler de comandament de WordPress està encantat de saber que encara està disponible.

Algunes de les funcions del pla de negocis de WordPress.com, com ara el sistema de còpia de seguretat i la biblioteca de temes premium, només són accessibles a la taula de comandaments de WordPress.com. Per tant, és bo veure que podeu canviar ràpidament entre les dues interfícies segons calgui.

Nou editor de WordPress

L’edició de contingut es fa mitjançant la interfície actualitzada de l’Editor de WordPress de manera predeterminada.

Aquesta opció d’interfícies i experiències d’usuari hauria d’ajudar el pla de negocis de WordPress.com a apel·lar a qualsevol persona que tingui un lloc web de WordPress que s’allotgi a si mateix i estigui preocupada per una possible pèrdua de funcionalitat quan migri al servei de WordPress.com. A l’altre extrem de l’espectre, aquells que prefereixen un enfocament més raonat de la gestió del lloc web haurien de trobar l’elecció de taulers de control atractius també.

Editor clàssic de WordPress

Podeu tornar fàcilment a l’experiència d’edició de WordPress anterior mitjançant la instal·lació del complement gratuït d’Editor clàssic.

Com que el tauler de control i l’administració predeterminats de WordPress han crescut en funcionalitat al llarg dels anys, s’ha tornat una mica aclaparador, especialment per als nous a WordPress.

Per superar-ho, cada cop són més els host web que intenten implementar les seves pròpies interfícies d’usuari per simplificar l’experiència d’usuari de WordPress. Tot i això, l’equip de WordPress.com probablement ha trobat la millor solució fins ara per crear una interfície fàcil d’utilitzar que simplifiqui la gestió d’un lloc web sense renunciar a cap funcionalitat.

Relativament assequibles

Després de mirar les funcions del pla de negocis de WordPress.com, queda clar que aquest servei pot ser legítimament anomenat hosting de WordPress gestionat; els resultats de la nostra prova de rendiment dels dos llocs allotjats al pla de negocis de WordPress.com (al qual estem a punt d’arribar) també ho demostren.

Així doncs, i amb això, i el fet que els plans d’entrada d’empreses d’allotjament de WordPress gestionats populars com WP Engine i Kinsta arribin a 30 dòlars, el preu de 25 mesos al mes del pla de negocis WordPress.com fa que això sigui un Opció relativament assequible.

WordPress.com Business vs Kinsta vs WP Engine

El preu del pla de negocis de WordPress.com compara bé els plans d’entrada de Kinsta i WP Engine.

Val la pena assenyalar que heu de pagar un any per allotjar-vos prèviament amb WordPress.com. Si decidiu pagar anualment amb WP Engine i Kinsta, obtindreu un descompte que redueix els preus mensuals equivalents a 25 $ i 29 $ respectivament..

Tot i que podeu pagar molt menys escollint allotjament compartit amb un pressupost compartit per part d’una empresa com HostGator o Bluehost, no tindreu accés al mateix nivell de funcions ni de rendiment que el del negoci de WordPress.com..

Què passa amb els altres plans d’allotjament de WordPress.com?

Comparació de funcions

A banda de la possibilitat de crear una botiga de comerç electrònic, el pla de negocis és l’opció més rica en funcions de WordPress.com.

Si teniu un pressupost reduït, però encara voleu que el vostre lloc web estigui allotjat per WordPress.com, els altres plans de preus més baixos poden interessar-vos:

 • Blogger: 3 dòlars al mes, facturat anualment amb 6 GB d’espai d’emmagatzematge.
 • Personal: 5 dòlars al mes, facturat anualment amb 6 GB d’espai d’emmagatzematge.
 • Premium: 8 dòlars al mes, facturats anualment amb 13 GB d’espai d’emmagatzematge.
 • Negoci: 25 dòlars al mes, facturats anualment amb espai d’emmagatzematge il·limitat.
 • Comerç electrònic: 45 dòlars al mes, facturat anualment amb espai d’emmagatzematge il·limitat.

L’inconvenient principal dels plans més barats (Blogger, personal i Premium), en comparació amb el pla de negocis, és que no podeu pujar temes ni instal·lar plugins. Tampoc podeu eliminar la marca de WordPress.com i hi ha límits d’espai d’emmagatzematge.

Si voleu saber més informació sobre els diferents plans, podeu veure tots els detalls al lloc web de WordPress.com.

Per què no només utilitzeu allotjament web regular?

Ara que el pla d’allotjament de negocis de WordPress.com us ofereix gairebé tota la mateixa llibertat amb complements i temes que l’allotjament de WordPress compartit i gestionat regularment, per què no només feu servir una empresa com SiteGround o WP Engine per allotjar el vostre lloc web?

Aquesta és una bona pregunta i, amb sort, els resultats de les proves de rendiment us ajudaran a respondre. Però no es tracta només de la velocitat del lloc. Tal com s’ha mostrat en aquesta revisió, funcions com el potent i intuïtiu sistema de còpia de seguretat, el tauler de control de WordPress.com fàcil d’utilitzar i l’assistent de configuració del lloc web fan que aquest servei sigui una opció d’allotjament atractiva..

Inconvenients de l’allotjament comercial de WordPress.com

Abans d’arribar a les dades de la prova, hi ha algunes raons per les quals l’allotjament de negocis de WordPress.com pot no ser adequat per a vosaltres.

Falta d’accés a l’espai del servidor i a les bases de dades

Amb molts allotjaments web, inclosos alguns serveis d’allotjament de WordPress gestionats, podeu utilitzar un gestor de fitxers en línia o programari FTP per accedir a l’espai del servidor on s’emmagatzema el vostre lloc web. Amb aquest accés, podeu crear, suprimir i editar els fitxers del servidor. També podeu pujar fitxers, com ara plugins, temes i qualsevol altre tipus permès pel vostre amfitrió.

Gestor de fitxers SiteGround

Alguns hosts, inclòs SiteGround, us permeten gestionar els fitxers de l’espai del vostre servidor, però això no és possible amb l’allotjament de negocis de WordPress.com..

Un dels avantatges d’aquest accés al servidor és que podeu editar ràpidament els fitxers que formen el vostre lloc web de WordPress, com ara el fitxer wp-config.php, permetent canviar el funcionament de WordPress o solucionar determinats problemes, com ara la connexió de bases de dades. error.

Accés a bases de dades SiteGround

Amb l’allotjament de WordPress.com, no podeu accedir directament a la base de dades del vostre lloc web.

Tanmateix, amb l’allotjament de WordPress.com, no podeu accedir al vostre espai del servidor d’aquesta manera ni accedir a la base de dades del lloc web de WordPress. Tot i que no hauria de ser un problema per a molts lectors, si és un dels vostres requisits, l’allotjament de WordPress.com no serà per vosaltres..

Restriccions i condicions dels connectors

Com s’ha esmentat anteriorment en aquesta revisió, hi ha uns quants complements que no podeu instal·lar al vostre lloc web.

Tot i que la llista de complements incompatibles no ha de contenir cap sorpresa per als que hagin vist anteriorment allotjament gestionat i que haguessin vist les llistes de complements que aquestes empreses rebutgen, definitivament, hauríeu de revisar la llista abans de signar-vos a l’allotjament de negocis WordPress.com..

A l’altre extrem de l’espectre, els llocs web allotjats al pla de negocis de WordPress.com han d’utilitzar el complement anti-spam d’Akismet i el complement Jetpack. Tot i que el connector Jetpack presenta algunes funcions excel·lents, hi ha qui pot ressentir-ne haver d’utilitzar-lo. Tanmateix, no és rar que altres hostes de WordPress tinguin plugins obligatoris que han de instal·lar els seus clients, com ara les eines de memòria cau i la gestió de llocs.

Manquen algunes funcions que es troben en qualsevol altre lloc

Si trieu allotjament de WordPress gestionat de manera premium d’entre una empresa com WP Engine o Flywheel, o fins i tot alguns plans d’allotjament compartits de preu més baix, inclosos els de SiteGround, podreu accedir a algunes funcions que no estan disponibles a l’allotjament de negocis de WordPress.com. pla.

Llocs de clients transferibles

Una d’aquestes funcions és la possibilitat de crear llocs privats per a clients que no estiguin disponibles ni facturats públicament fins que no estiguin preparats per viure. De manera que, si busqueu un dissenyador web que us ajudi a col·laborar amb els clients i transferiu la propietat dels llocs que creeu, probablement hi ha opcions millors que l’allotjament de negocis de WordPress.com..

Ambients web diversos

A més, si voleu treballar en una versió de desenvolupament o posada en escena del vostre lloc web, abans d’impulsar aquests canvis al vostre lloc en viu només amb un simple botó, aquesta funcionalitat no està disponible a WordPress.com..

Suport al comerç electrònic

Un altre conjunt de funcionalitats no disponibles al pla de negocis de WordPress.com és la possibilitat de crear una botiga de comerç electrònic. Tot i que podeu afegir un simple botó de PayPal al vostre lloc web que us permet vendre articles en línia, si voleu crear una botiga en línia amb funcions completes, haureu d’actualitzar al més car pla de comerç electrònic de 45 dòlars al mes..

Finalment, si bé la interfície d’usuari de WordPress.com està ben dissenyada, no és tan agradable mirar com a l’estil del portal de clients Flywheel.

Resultats de proves de rendiment empresarial de WordPress.com

Per tant, ara hem tractat els avantatges i els contres del pla d’allotjament de negocis de WordPress.com, fem un cop d’ull a quins són els factors més importants a tenir en compte a l’hora d’escollir un amfitrió web: la velocitat del lloc, els nivells de funcionament i la capacitat de maneig. múltiples visitants alhora.

WordPress.com Carregant resultats de les proves de temps

En primer lloc, per provar la velocitat d’aquest amfitrió, es van crear dos llocs web de WordPress en dos comptes diferents de negocis de WordPress.com. En un lloc es va utilitzar el tema predeterminat i lleuger de Vint-i-nou, i, a l’altra, es va instal·lar i activar el popular i popular tema Avada..

Provar el rendiment dels llocs web mitjançant aquests dos temes contrastats us ha de donar una idea de la rapidesa que es podria carregar el vostre lloc web, en funció de l’estil de tema que vulgueu utilitzar i del tipus de lloc web que gestionareu..

Per a les proves de velocitat, Pingdom va controlar els temps de càrrega d’una URL de cada lloc. Al lloc que utilitzava el tema Avada de pes pesat, es va supervisar la URL de la pàgina principal, i per al tema Vig vint-i-vuit lleuger, una publicació de bloc.

Els temps de càrrega d’aquests URL van ser registrats per Pingdom cada 30 minuts durant un període de set dies, donant un temps de càrrega mitjà per a cada lloc..

Resultats de les proves de velocitat de tema lleuger

El tema Vint-i-dinou està activat de manera predeterminada en els nous llocs web de WordPress i és un bon exemple de tema lleuger que algú pot utilitzar per a un simple bloc o lloc de negoci bàsic. Un cop configurat el lloc, es va crear una pàgina bàsica que incloïa algun text i una imatge. La resta del lloc, inclosa la configuració i els plugins instal·lats per WordPress.com, es van deixar en el seu estat predeterminat.

Vint-i-nou-deu temes de WordPress

Vint-i-dinou és el tema predeterminat de WordPress actual, i és un bon exemple de tema lleuger.

Després de set dies de control, on es va registrar la velocitat del lloc cada 30 minuts, el temps de càrrega mitjà de la pàgina de prova del lloc web allotjat al pla de negocis de WordPress.com va ser de 603 mil·lisegons..

Resultats de pingdom

La pàgina del lloc web que utilitza el tema lleuger tenia un temps de càrrega mitjà de 603 ms després de set dies de les proves.

Aquest temps mitjà de càrrega és molt respectable i indica que el pla de negocis de WordPress.com és més que capaç d’acollir blocs i llocs web senzills. Ara, sobre els resultats del lloc web amb el tema pesat.

Resultats de proves de velocitat multiusos

Com que Avada és un dels temes més populars de WordPress (si no el més popular), és una elecció adequada per crear llocs web rics en funcions per fer-ho.

Un cop configurat el segon lloc allotjat a l’altre pla de negocis de WordPress.com, es va instal·lar el tema premium Avada i es va importar una de les demostracions de la biblioteca d’opcions. La demostració del lloc web de l’Agència Avada va ser escollida per a aquesta prova, ja que incloïa moltes funcions populars, com ara lliscants i fons de vídeo.

Demostració de l'Agència de Tema WordPress Avada

La demostració de l’Agència del tema Avada es va importar al lloc per provar com era adequat el pla de negocis de WordPress.com per a llocs web amb pes pesat.

A més dels complements que s’apliquen automàticament a qualsevol lloc web allotjat al pla de negocis de WordPress.com, el tema Avada també activa uns quants complements quan s’instal·len. Tots aquests complements, així com la configuració de WordPress, es van deixar en els seus estats predeterminats.

La mida del fitxer de la pàgina que s’està provant des d’aquest lloc era molt més gran que la pàgina de prova de l’altre lloc i, per això, el temps mitjà de càrrega després de set dies de control per Pingdom va ser d’1,06 segons o 1.060 mil·lisegons..

WordPress Pingdom Avada Page Test de velocitat

La pàgina del lloc que utilitzava el tema Avada tenia un temps de càrrega mitjà d’1,06 segons.

Com es mostra a la imatge de dalt, la pàgina de prova del lloc utilitza el temps Avada de pes pesat carregat en un temps impressionant. Això malgrat la mida del fitxer de la pàgina era molt més gran que la pàgina de prova del lloc mitjançant el tema lleuger.

Resum de velocitat de pàgina WordPress.com

Resum de la velocitat de la pàgina Pingdom

Els dos llocs de proves allotjats al pla de negocis de WordPress.com es carregaran ràpidament.

En resum, els dos llocs web de proves allotjats al pla de negocis de WordPress.com van funcionar bé en les proves de velocitat de la pàgina de Pingdom:

 • Lleuger temps de càrrega mitjà de vint temes lleugers: 603 mil·lisegons (382,39 KB mida de la pàgina).
 • Temps de càrrega mitjà del tema de pes pesat Avada: 1,06 segons (mida de pàgina 5,29 MB).

No obstant això, com que el lloc de prova que utilitza el tema Avada de pes pesat ha tingut un rendiment especialment bo, sembla que el pla de negocis de WordPress.com és una elecció especialment adequada per a qualsevol persona que utilitzi aquest tipus de temes o crei pàgines amb grans formats de fitxers..

També convé assenyalar que no s’han fet cap esforç per optimitzar els llocs de prova. Per tant, si us heu centrat a fer que el vostre lloc web de WordPress es carregui més ràpid, per exemple, reduint les mides dels fitxers d’imatges, minimitzant fitxers o activant la compressió gzip, podríeu obtenir resultats encara millors del vostre lloc allotjat de WordPress.com..

Pla de negocis de WordPress.com davant la competència

En una comparació recent de WP Engine i Kinsta, també vam provar els temps de càrrega d’un lloc web amb el tema Avada.

Tot i que aquest article no és una comparació d’aquests hostes, és interessant tenir en compte que el lloc que utilitza el mateix tema pesat tenia temps de càrrega millors al pla de negocis de WordPress.com, en comparació amb els temps dels llocs allotjats al WP d’entrada. Plans de motor i Kinsta.

No obstant això, el lloc allotjat per WordPress.com que utilitzava el tema lleuger vint-i-dinou no va ser tan ràpid si es compara amb els llocs allotjats amb Kinsta i WP Engine amb el mateix tema..

Curiosament, en les proves que hem realitzat per a la nostra comparació de SiteGround GoGeek vs StartUp, quan es tracta del tema lleuger, els llocs allotjats en aquests plans més barats carregats en temps similars als del pla de negocis WordPress.com.

Tot i això, quan es tractava del tema pesat, els temps de càrrega del lloc allotjats als plans compartits de SiteGround no eren tan impressionants com els allotjats al pla de negocis de WordPress.com..

Aquests resultats donen suport al fet que, si teniu previst crear un lloc senzill amb un tema lleuger, els temps de càrrega d’un bon host compartit, com SiteGround, poden ser similars als que obtindríeu del negoci de WordPress.com. pla.

Tanmateix, si utilitzeu un tema polivalent popular com Divi o Avada, o si el vostre lloc web contindrà moltes imatges i altres actius amb grans mides de fitxer, probablement obtindreu un millor rendiment del pla de negocis de WordPress.com..

Prova de rendiment d’impacte de càrrega de WordPress.com

La velocitat pura de la pàgina no és l’única mètrica que hem analitzat per a la nostra revisió del pla de negocis de WordPress.com. També volíem saber fins a quin punt els llocs allotjats en aquest pla podrien gestionar diversos visitants al mateix temps.

Com que els nostres llocs de prova no reben realment cap trànsit, vam utilitzar el servei de càrrega Impacte per simular diversos visitants que accedeixen al lloc simultàniament..

Per a aquesta prova de rendiment, la pàgina principal del lloc web que utilitzava el tema Avada de pes pesat va ser supervisada per Load Impact. El servei va simular 250 usuaris que accedien a la pàgina, passant d’un usuari virtual a 250 usuaris simultanis a un ritme constant durant una prova de deu minuts.

Al gràfic següent, la línia blava representa el nombre d’usuaris virtuals (VU) que accedeixen al lloc alhora, mentre que la línia verda mostra el temps de càrrega de la pàgina..

Prova d’impacte de càrrega empresarial de WordPress.com

Fins a 250 usuaris virtuals que accedeixen simultàniament a la prova no van tenir cap impacte en el temps de càrrega.

Com es pot veure al gràfic anterior, el temps de càrrega del lloc no va patir, ja que el nombre d’usuaris virtuals que hi accedeixen simultàniament va augmentar fins a 250. Podeu veure els resultats i altres detalls d’aquesta prova per si mateix al lloc web de Load Impact..

Com que aquest nivell de rendiment es compara bé amb els resultats de les mateixes proves d’impacte de càrrega de les nostres ressenyes de Kinsta i WP Engine, situa el pla de negocis de WordPress.com en la mateixa categoria que els plans d’entrada de preus similars d’aquests dos amfitrions de WordPress gestionats. quan es tracta de la capacitat de manejar la càrrega de diversos usuaris que accedeixen simultàniament al lloc.

Resultats de proves de temps de WordPress.com

Mesurar el temps d’inici d’un lloc web és una altra bona manera de provar el rendiment d’un amfitrió. Així, durant deu dies, vam supervisar la disponibilitat dels nostres llocs de proves amb el servei de comprovació d’horari de Pingdom.

Pingdom Uptime Test

Durant els deu dies de control, un lloc va tenir un temps de vida del 100 per cent i un altre del 99,99 per cent.

Tal com mostren els resultats, un dels nostres llocs de prova no va patir cap temps d’inactivitat, mentre que l’altre no estava disponible durant un minut durant deu dies de control.

Tenint en compte que el temps de funcionament és encara més important que la velocitat de la pàgina, és fantàstic veure que els nostres llocs de proves estaven disponibles almenys el 99,99 per cent del temps.

Detalls tècnics d’allotjament comercial de WordPress.com

Abans de concloure aquesta revisió d’allotjament de negocis de WordPress.com, aquí teniu alguns detalls tècnics sobre el servei que us pot interessar:

 • Memòria cau del lloc web: Solució de memòria cau personalitzada que es pot escalar quan cal, sense la intervenció dels propietaris de llocs.
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN): El contingut del lloc web es distribueix automàticament als servidors de tot el món.
 • PHP: Actualment s’està utilitzant la versió 7.2.19 de PHP i no es pot canviar de versió. La informació de la versió més recent es troba aquí.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 és compatible.
 • SSL: Els certificats SSL gratuïts de Let’s Encrypt s’apliquen al vostre lloc, però no hi ha cap opció d’utilitzar els vostres propis certificats d’altres llocs.
 • SFTP: No hi ha accés FTP als servidors ni a l’espai d’emmagatzematge.
 • Gestor de fitxers del servidor: No hi ha cap gestor de fitxers basat en un navegador en línia per accedir al servidor o assistència per als complements del gestor de fitxers.
 • Accés a la base de dades: No hi ha accés a la base de dades de llocs web de WordPress.
 • Servei de correu electrònic: No hi ha cap servei de correu electrònic, però podeu utilitzar el reenviament de correu electrònic o utilitzar un proveïdor de correu electrònic de tercers amb el vostre domini.
 • Gestió de llocs web de WordPress: El programari de WordPress s’actualitza automàticament.
 • Restriccions de complements: Hi ha una llista de complements incompatibles que no estan permesos.
 • Mesures de seguretat: Es controla el trànsit per detectar activitat sospitosa i es prova regularment la seguretat del lloc com a part de les mesures de seguretat de WordPress.com.
 • Serveis de neteja post-hack: WordPress.com proporcionarà ajuda si el vostre lloc està piratejat.
 • Ubicacions del centre de dades: No podeu triar una ubicació del centre de dades ni decidir on s’allotjarà el vostre lloc web. Tot i això, el CDN distribueix el contingut del vostre lloc web a diverses ubicacions mundials.
 • Llocs de posada en escena: No hi ha cap facilitat per crear llocs d’escenificació al vostre compte de WordPress.com i els plugins de configuració no són compatibles.
 • Migració de llocs web de WordPress: Podeu utilitzar el complement All in One WP Migration o seguir les instruccions per traslladar el vostre lloc web de WordPress al hosting empresarial de WordPress.com.
 • Comptes i garantia d’horaris: No hi ha garanties de temps de funcionament o de vigilància dels temps d’inactivitat.
 • Canals de suport: Els clients del pla de negocis de WordPress.com tenen accés al servei de xat en viu les 24 hores.

Esperem, que respongui a les preguntes que quedin sobre el servei. Si no és així, no dubteu a deixar un comentari, o poseu-vos en contacte amb l’equip pre-venda de WordPress.com molt útil i sensible a través del seu canal de xat en viu.

Pensaments finals

El pla de negocis de WordPress.com és molt impressionant.

La possibilitat d’instal·lar la vostra elecció de temes i complements significa que el pla de negocis de WordPress.com s’ha d’incloure en qualsevol discussió dels amfitrions de WordPress més ben gestionats. A més de la funcionalitat, els resultats de les proves demostren que aquest servei pot competir en funció del rendiment amb els millors amfitrions d’aquesta franja de preus.

Afegiu els avantatges addicionals del pla de negocis de WordPress.com, com ara l’accés a temes premium, el potent sistema de còpia de seguretat i l’assistent de configuració de llocs web, per no parlar dels preus competitius, i aquest servei es presenta com una de les millors opcions per als propietaris de llocs web de WordPress. buscant allotjament premium.

En el passat, el servei de WordPress.com allotjat es considerava una alternativa inferior a l’experiència de WordPress que s’allotjava de manera autònoma. Ara bé, però, el pla de negocis de WordPress.com supera gairebé totes les objeccions que qualsevol persona tingui de triar aquest servei per allotjament tradicional web.

Per tant, si busqueu la millor experiència de hosting per al vostre lloc web, el pla de negocis de WordPress.com hauria de ser definitivament a la vostra llista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me