Pressbar anmeldelse – En af de bedst styrede WordPress Hosting Services?

WordPress-tilbud


Trykbar er en af ​​de originale udbydere af administreret WordPress-hosting, så hvis du leder efter et nyt hjem til dit eksisterende websted, eller hvis du vil starte et nyt WordPress-websted med en vært i høj kvalitet, skal du læse videre.

For at hjælpe dig med at beslutte, om Pressable er det rigtige for dig, fremhæver vi deres bedste funktioner, påpeger nogle af deres svagheder og deler også resultaterne fra en række ydelsestest – inklusive Pingdom og Load Impact-test (se nedenfor for flere detaljer).

Med så mange muligheder derude kan det være vanskeligt at vælge en vært, men når du er færdig med at læse denne anmeldelse, skal du vide, om Pressable er det rigtige firma til at stole på med dit websted.

Lad os dykke ind …

Om Pressable Web Hosting

Pressable blev grundlagt i 2010, hvilket gjorde dem til en af ​​de mest veletablerede spillere i det administrerede WordPress-hosting-rum sammen med Pagely og WP Engine.

Hosting, der kan presses

Efter et par års succes med hosting af WordPress-websteder blev de erhvervet af Automattic, firmaet grundlagt af Matt Mullenweg, medstifter af WordPress-softwaren. Automattic oprettede også (og ejer) andre WordPress-relaterede projekter, herunder WordPress.com og WooCommerce. Så hvis du leder efter et veletableret hostingfirma med stærke bånd til WordPress-projektet, der kan trykkes, skal du bestemt markere disse felter.

Sammen med deres mange år i branchen er Pressable kun vært for WordPress-websteder, så hvis du tilmelder dig en af ​​deres planer, samarbejder du med et firma, der har stor erfaring med at støtte WordPress-brugere og imødekomme deres behov.

WordPress-optimeret administreret hosting

Som en del af tjenesten hostes dit websted på en infrastruktur, der er optimeret til WordPress-softwaren, der forhåbentlig leverer hurtige indlæsningstider og giver dit websted mulighed for at håndtere flere besøgende på en gang uden nogen dyre nedetid.

Testresultaterne, som vi vil undersøge senere, vil afsløre, om det virkelig er tilfældet, men uden at give for meget væk endnu, hvis hastighed og modstandsdygtighed er en prioritet, skal Pressable helt sikkert være på din shortlist.

Hvad der gør forskelligt at trykke på?

Med så mange andre WordPress-fokuserede webhosts derude, hvorfor skulle du overveje at være Pressable?

Trykbar adresserer faktisk dette punkt på deres hjemmeside og siger, at administrerede WordPress-værter alle tilbyder den samme grundlæggende service, men at de sigter mod at differentiere sig fra konkurrencen ved at levere enestående service.

Vi vil undersøge, om det er sandt eller ej, men for at give dig en hurtig indsigt har de nogle få funktioner, der skal hjælpe dig med at få dit websted i gang, f.eks. Gratis migration og en concierge-tilgang til kundepleje.

Før vi kommer til resultaterne af vores performancetest og ser på nogle af Pressable’s bedste funktioner – og nogle af deres ulemper – her er en hurtig oversigt over deres hosting-planer.

Hosting planer

Trykbare har et godt udvalg af hostingplaner at vælge imellem, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af webstedsejere.

Planbare styrede hosting-prisplaner

Trykbare har ni prisplaner at vælge imellem plus en brugerdefineret mulighed.

Interessant nok, i modsætning til mange andre administrerede WordPress-værter, inkluderer alle deres planer ubegrænset SD-lager:

 • Personligt: ​​$ 25 om måneden for en WordPress-installation og op til 60.000 sidevisninger.
 • Starter: $ 45 om måneden for op til ti WordPress-installationer og op til 200.000 sidevisninger.
 • Pro: $ 90 om måneden for op til 20 WordPress-installationer og op til 400.000 sidevisninger.
 • Agentur: $ 135 om måneden for op til 30 WordPress-installationer og op til 600.000 sidevisninger.
 • Agentur 2: $ 180 om måneden for op til 40 WordPress-installationer og op til 800.000 sidevisninger.
 • Agentur 3: 225 $ om måneden for op til 50 WordPress-installationer og op til en million sidevisninger.

De har også nogle VIP-planer, der starter på $ 750 om måneden, der understøtter op til 150 WordPress-installationer og 10 millioner sidevisninger – og de kan også oprette tilpassede planer, hvis disse kvoter ikke er generøse nok.

Alle deres planer inkluderer også et abonnement på Premium-planen for Jetpack fra Automattic, værd $ 99 om året, uden ekstra omkostninger. Vi vil dække præcis, hvad det betyder, men kort sagt, det er bestemt en pakke værktøjer, der er værd at have adgang til.

Dækningsgebyrer

Da hver plan har en sidevisningsgrænse, undrer du dig måske, hvad der sker, hvis du går over denne godtgørelse. Nå, den gode nyhed er, at trykbar kan ikke automatisk debitere dig for at overskride trafikgrænsen på din plan – i det mindste ifølge en af ​​deres kundeserviceagenter.

De tilbyder dog yderligere sidevisninger efter behov. Dette antyder, at du kan blive debiteret for at overskride din grænse, men det betyder også, at du kan vælge at betale for at øge din kvote i travle perioder – sige, hvis du forudser sæsonbetonede trafikspidser – snarere end at gå op til en dyrere plan.

Oversigt over hostingplaner

Som det fremgår af detaljerne i hostingplanerne ovenfor, er Pressable lige så fokuserede på at hjælpe dem med et eller to WordPress-websteder som dem med store porteføljer af websteder. Så uanset dit budget eller dine behov, er der sandsynligvis en plan, der kan presses, der passer godt til.

Men hvis $ 25 pr. Måned er for meget, kan en lavere spec, billigere delt hosting-udbyder muligvis være en mere passende mulighed.

Da alle Pressable-planer har ubegrænset lagerplads, er de vigtigste punkter, du skal overveje, når du vælger en af ​​deres administrerede WordPress-hostingplaner, antallet af websteder, du gerne vil være vært for på din konto, og antallet af sidevisninger, du vil modtage.

Funktioner, der kan trykkes på WordPress Hosting

Bortset fra ubegrænset lagerplads er der naturligvis andre funktioner, som kunder, der kan presses, får adgang til. Her er en hurtig oversigt over disse funktioner, og hvordan de fungerer.

Personaliseret Onboarding

Alle planer inkluderer gratis WordPress-webstedsmigrationer, så hvis du allerede er vært for et eller flere websteder et andet sted, kan du få dem flyttet til Pressable, når du er tilmeldt dig. De har også deres eget WordPress-migreringsplugin for at forenkle processen med manuelt at flytte et websted til deres servere.

Når du tilmelder dig Pressable, som en del af deres forpligtelse til at levere kundesupport i høj kvalitet, tildeles du en medarbejder, der hjælper dig med at oprette din konto, starte et nyt websted eller styre din migrering.

Kunder får også adgang til premium video-tutorials fra WP101, der dækker, hvordan man bruger WordPress. Du kan finde ud af mere om disse tutorials i vores WP101-gennemgang, men hvis du gerne vil have adgang til fortalt videotutorials af høj kvalitet, der dækker alle aspekter ved brug af WordPress, vil du sætte pris på dette ekstra.

Da Pressable er fokuseret på at levere fremragende kundeservice, er dette en måde, de adskiller sig fra konkurrencen på. Så hvis du er ny inden for WordPress eller til at oprette websteder generelt, kan dette være et attraktivt aspekt.

WordPress Webstedsstyring

Bortset fra øget ydelse og hurtigere indlæsningstid er en af ​​de vigtigste grunde til at vælge administreret WordPress-hosting frem for billigere alternativer, at mange af de opgaver, der er involveret i at passe på dit websted, er taget af dig.

Med Pressable betyder det, at WordPress-softwaren til dit websted opdateres på dine vegne, når en stabil version er tilgængelig. De tager også sikkerhedskopi af dit WordPress-websted hver dag (mere om, hvordan dette fungerer senere).

Nogle andre opgaver håndteres af Pressable, f.eks. Proaktiv webstedsvedligeholdelse og performance-analyse, men det er kun hvis du vælger en af ​​deres Enterprise-planer. Selvom disse planer starter på $ 750 om måneden og understøtter hundrede WordPress-installationer eller mere, kan de muligvis være overdrevne for nogle læsers behov.

Jetpack Plugin Management

Plugins fra WordPress.org Directory kan indstilles til automatisk at opdatere via Jetpack-integrationen.

Selvom plugin- og temaopdateringer er dit ansvar for de fleste planer, takket være Jetpack Premium-abonnementet, der er tilgængeligt for alle kunder, der kan presses, kan du aktivere automatiske opdateringer til plugins, du har installeret, der er tilgængelige fra WordPress.org Directory.

Automatiske sikkerhedskopier af WordPress-websteder

Trykbar sikkerhedskopierer automatisk dit websted hver dag som en del af deres administrerede WordPress-hostingtjeneste, men det anbefales, at du også aktiverer Jetpack-backupværktøjet, som alle kunder får adgang til.

Når du har aktiveret Jetpack Premium-backupfunktionen, sikkerhedskopieres dit websted også automatisk af denne service hver dag. I modsætning til den daglige backup-service, der kan trykkes, giver Jetpack Premium-backupfunktion dig let mulighed for at gendanne disse sikkerhedskopier via et webbaseret dashboard. Du kan også downloade Jetpack-sikkerhedskopierne – noget du ikke kan gøre med det almindelige Pressable-system.

Jetpack Backup System

Alle pressbare planer inkluderer automatiske daglige sikkerhedskopier på websider via Jetpack Premium-planen.

Med de trykbare sikkerhedskopieringer er du nødt til at bede supportpersonalet om at gendanne en sikkerhedskopi til dig, hvilket muligvis ikke er praktisk, hvis du har brug for at få det gjort hurtigt (måske efter at du har ødelagt noget på dit websted).

En anden backup-mulighed fra Pressable er at tilmelde dig de betalte Amazon S3- eller Rackspace Cloud Files-onlineopbevaringsløsninger og forbinde dem til din Pressable-konto. Forbindelsen mellem dine to konti er ikke ligetil, men du behøver kun at gøre det en gang, og derefter overføres en sikkerhedskopi af dine webstedsfiler og databasen automatisk til din online lagerkonto hver dag.

Amazon S3-sikkerhedskopier

Trykbar kan sende dit websteds sikkerhedskopier til en Amazon S3 (billede) eller Rackspace Cloud Files-konto.

Fordelen ved at overføre dine sikkerhedskopier ud af Pressable er, at dine filer gemmes et sikkert sted og opbevares, så længe du har brug for dem, sammenlignet med de 30 dage, de holdes med Pressable- og Jetpack Premium-sikkerhedskopieringsløsningerne (selvom du kan download af Jetpack-sikkerhedskopierne til sikker opbevaring).

Det er værd at nævne, at hvis du vil gendanne en sikkerhedskopi, der er sendt til Amazon S3 eller Rackspace, skal du manuelt gøre det via FTP og phpMyAdmin.

Brug af et WordPress-backup-plugin fra tredjepart er en anden mulighed, selvom hvis Trykbar opdager, at dit valg af backup-plugin forårsager ydelse eller ressourceproblemer, vil det blive deaktiveret og fjernet.

Samlet set fungerer det trykbare backup-system. Nogle andre værter leverer imidlertid bedre sikkerhedskopieringsløsninger, såsom WordPress.com forretningsplan, der inkluderer adgang til det overlegne VaultPress backup værktøj.

Konto- og webstedsstyring

I tråd med deres dedikation til at hjælpe deres kunder med at opnå succes er Pressable’s kontoområde meget let at bruge. For det første er det meget ligetil at oprette et nyt WordPress-websted på din konto: Du skal blot indtaste et navn til dit nye websted, og det vil være klar inden for et par sekunder.

Dashboard, der kan presses

Designet på Pressable-instrumentbrættet er rent og let at navigere.

Når det er klar, kan du derefter konfigurere nogle indstillinger for webstedet via Pressable-dashboardet eller springe direkte til WordPress-admin-området via det hurtige link. Hvis du vil migrere et eksisterende WordPress-websted til Pressable, kan du også starte processen fra denne skærm.

De tilbyder ikke en domæneregistreringstjeneste, så du bliver nødt til at træffe dine egne arrangementer for at sikre et domæne til dit websted. Imidlertid er det ret ligetil at gøre det. Indtil du er klar til at pege dit domæne til det nye websted, vil det blive hostet på et underdomæne, der kan presses, og holdes i den private udviklingsfunktion, indtil det er tid til at gå live.

Webstedsindstillinger

Webstedsindstillingerne på dækslet Pressable-dækslet aktiverer Jetpack Premium-abonnementet, renser cachen, aktiverer det gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat og et par flere indstillinger. Du kan konfigurere forbindelsen til Amazon S3 eller Rackspace, der tillader, at dine websteds-sikkerhedskopier gemmes på din sky-konto.

Kontoindstillinger, der kan trykkes

Du skal bestemt ikke blive overvældet af betjeningspanelet og dets indstillinger.

WordPress Dashboard

Trykbar kan ikke foretages nogen ændringer i standard WordPress-oplevelsen, med bare Akismet, Classic Editor og Jetpack plugins installeret. I modsætning til nogle værter, som demonstreret i vores nylige SiteGround-gennemgang, foretages der ingen ændringer i standard WordPress-installationsprocessen, såsom at tilføje en webstedsinstallationsguide eller sammenlægge ekstra tredjeparts temaer og plugins.

WordPress Installations Dashboard

Trykbar holder tingene enkle med en WordPress-installation, der er meget tæt på standardoplevelsen med Jetpack installeret.

Da det sandsynligvis vil bruge Jetpack til at drage fordel af funktionerne i den Premium-plan, du får adgang til som en Pressable-kunde, kan du også administrere dit WordPress-websted via WordPress.com-instrumentbrættet.

Eksempel på Dashboard på WordPress.com

Jetpack-plugin giver dig mulighed for at administrere dit websted gennem WordPress.com-dashboard.

Nogle læsere foretrækker muligvis at administrere deres websted gennem WordPress.com-betjeningspanelet – især hvis de flytter fra den hostede WordPress.com-service til at være vært for deres websted med Pressable.

Oprettelse af et iscenesættelseswebsted

At gøre en klon af dit websted for at skabe et test- eller udviklingsmiljø, hvor du med sikkerhed kan prøve nye plugins, temaer og andre ændringer på dit websted er ligetil med Pressable.

Oprettelse af en klon af et websted

Det er nemt at oprette en klon på dit websted.

Dog overraskende er der ingen funktion til at skubbe det klonede sted tilbage til det live-site, det blev oprettet fra – eller skubbe det andre steder, for den sags skyld.

Trykbare funktioner side

Funktionssiden nævner iscenesættelseswebsteder, men det fungerer muligvis ikke på den måde, du forventer.

Selvom funktionssiden nævner oprettelse af iscenesættelsessteder, refererer dette ved nærmere undersøgelse processen med at oprette et første udviklingswebsted, som du kan arbejde på privat, indtil det er klar til at blive lanceret. Der er ingen mulighed for hurtigt at overføre indholdet på et websted mellem forskellige miljøer, som der er med nogle andre værter, såsom Kinsta og SiteGround. En måde at komme omkring på dette er at slette det levende websted, derefter omdøbe eller oprette en klon af teststedet, men det er ikke den mest brugervenlige arbejdsgang.

Webstedsfil og databaseadgang

Som det er tilfældet med mange webhosts, er der et hurtigt link, der gør det tilgængeligt via phpMyAdmin, hvis du har brug for at få adgang til databasen på dit WordPress-websted..

Trykbar phpMyAdmin-databaseadgang

Trykbar giver adgang til din WordPress-websteddatabase via phpMyAdmin.

Desværre er der ingen browserbaseret online filhåndtering, men du kan få adgang til din serverplads via SFTP og din filoverførselssoftwareklient efter eget valg.

Oplysninger om, hvordan alt fungerer, findes i den nyttige online vidensbase, der kan presses.

Generelt vil stilen på dashboardets brugergrænseflade ikke vinde nogen priser, men dens mangel på rod gør det let at finde det, du leder efter. Hvis du foretrækker en webhost med en visuelt tiltalende brugergrænseflade, er svinghjulets betjeningspanel svært at slå.

Fire datacentre og et CDN

Pressable’s nye “PressableEdge” -infrastruktur bruger fire datacentre plus en CDN. CDN-adgang er inkluderet i enhver plan via deres proprietære, interne CDN! Takket være dette gemmes dit websteds indhold overalt i verden for at levere hurtigere indlæsningstid til dit globale publikum.

WordPress Hjemmeside og kontosupport

Som nævnt er en af ​​måderne, der kan presses til at differentiere sig fra konkurrencen, gennem deres forpligtelse til at støtte deres brugere og yde fremragende kundepleje.

Så med det i tankerne er det lidt skuffende at se, at indgangsniveauet $ 25 per måned Personaleplan ikke inkluderer adgang til den 24/7 live chat-kanal. I stedet kan kunder på planen for indgangsniveau kontakte supportpersonalet via e-mail-billetkanalen, der er bemandet døgnet rundt. Telefonstøtte er forbeholdt dem, der er på $ 750-en-måneders VIP 1-plan og derover.

Trykbare supportindstillinger

I modsætning til nogle af konkurrencerne, er support via live chat ikke tilgængelig på entry-level-planen.

Til sammenligning inkluderer planerne for svinghjul, Kinsta og WP Engine hosting-planer alle 24/7 live chat support. Så hvis du foretrækker at chatte med helpdesk-personalet i realtid, kan du overveje en af ​​disse værter eller gå til en af ​​de højere niveauer-planer, f.eks. $ 45-en-måneders startplan i stedet for.

Den gode nyhed er, at hvis du får adgang til live chat-kanalen, skal du være i stand til at oprette forbindelse til helpdesk personale meget hurtigt – i det mindste baseret på vores erfaringer med at undersøge denne anmeldelse. Holdet var også meget hjælpsomme, når de besvarede spørgsmål og løste problemer.

Foruden supportmulighederne er det en anden måde at få hjælp til dit websted ved at kontakte det ekspert WordPress.com supportpersonale via den prioriterede e-mail-kanal takket være Jetpack Premium-adgangen.

Jetpack Premium-abonnement

Som nævnt tidligere inkluderer alle planerne fra denne vært et abonnement på Jetpack Premium-planen. Ikke kun giver dette dig adgang til nogle virkelig nyttige funktioner, men hvis du selv skulle tilmelde dig Jetpack Professional, ville det koste dig $ 99 om året.

Jetpack-abonnementsplaner

Alle pressbare planer inkluderer et abonnement på Jetpack Premium-planen på 99 dollar om året.

Mens Premium-planen ikke inkluderer adgang til alle Jetpack-funktionerne – har du brug for et Professional-abonnement til det – det giver dig nogle nyttige værktøjer og ekstramateriale, herunder:

 • daglige automatiserede sikkerhedskopier af websteder, der opbevares i 30 dage
 • beskyttelse mod brute force attack
 • overvågning af nedetid
 • automatisk malware-scanning
 • automatiske sikkerhedsrettelser
 • ubegrænset billed- og videohosting
 • prioriteret e-mail-support fra WordPress.com-eksperter
 • plus mere.

Generelt giver Jetpack Premium-abonnementet en fantastisk tilføjelse til næsten ethvert WordPress-websted, hvilket hjælper med at holde dit websted sikkert, sikkert og køre uden problemer. For mere information kan du få en fuld oversigt over dette sæt værktøjer i vores omfattende Jetpack-plugin-gennemgang.

Trykbar er imidlertid ikke den eneste administrerede WordPress-vært, der inkluderer et Jetpack-abonnement på deres plan. Forretningsplanen for $ 25 om måneden WordPress.com inkluderer den mere funktionsrige Jetpack Professional-plan, ligesom DreamPress Plus-planen på 24,95 dollar om måneden fra DreamHost. De største fordele ved Professional-planen i forhold til den lave pris Premium-plan er valg af mere end 200 premium WordPress-temaer og brugen af ​​VaultPress, uden tvivl det bedste backup-system til WordPress.

Ulemper ved trykbar

Der er mange gode grunde til at tilmelde sig denne vært. Fra den ubegrænsede opbevaringstilladelse til Jetpack Premium-abonnementet på 99 dollar om året, for ikke at nævne de imponerende indlæsningstider, vi er ved at komme til, Pressable er bestemt en konkurrencedygtig administreret WordPress-hostingløsning.

Der er dog et par ulemper ved den service, der kan give dig pause, afhængigt af dine krav og præferencer. Så inden vi kommer til resultaterne af vores ydelsestest, er her nogle af de potentielle ulemper.

Ingen adgang til premium WordPress-temaer

Selvom der er utallige stilfulde gratis WordPress-temaer at vælge imellem, har premium-temaer ofte bedre design, flere skabeloner og længere funktionslister.

For at lokke flere kunder tilbyder nogle værter nu adgang til premium WordPress-temaer som en del af deres planer. Disse inkluderer WP Engine og de høje kvalitet StudioPress-temaer, som deres planer inkluderer, samt de premium-temaer fra WordPress.com, som DreamPress Plus og WordPress.com forretningsplaner inkluderer.

Begrænset internt backup-system

Det er sandt, at Pressable automatisk sikkerhedskopierer dit WordPress-websted hver dag. Men som nævnt, hvis du vil gendanne en sikkerhedskopi, skal du kontakte helpdesk og bede dem om at gøre det for dig.

Hvis du har travlt med at gendanne en sikkerhedskopi, måske efter at noget er gået galt med dit websted, kan dette og den manglende adgang til live chat-supportkanalen på planen for indgangsniveau bremse dig.

Mange andre premium-administrerede værter, såsom Kinsta og WP Engine, gør sikkerhedskopier af websteder tilgængelige og handlingsmæssige fra kundekontoens dashboard.

Trykbar og Jetpack Backup Restore Process

Du kan nemt rulle dit websted tilbage til et dagligt gendannelsespunkt oprettet af Jetpack backup-systemet.

Heldigvis har Jetpack Premium-planen, der følger med Pressable-planerne, sit eget daglige backup-system, der hjælper med at overvinde dette problem, ligesom din evne til at installere dit eget WordPress-backup-plugin, du vælger.

Intet Jetpack Professional-abonnement

Mens Jetpack Premium-abonnementet er meget værdsat, ville et abonnement på den dyrere og funktionsrige Jetpack Professional-plan være bedre. De sikkerhedskopier, der oprettes automatisk i realtid, hver gang en ændring foretages på dit websted, og opbevares på ubestemt tid i stedet for 30 dage, samt adgangen til 200-plus premium WordPress-temaer, det giver, ville blive værdsat af de fleste webstedsejere.

Som det er, er Jetpack Premium-abonnementet stadig en god funktion ved Pressable.

Mangel på live chat support på indtastningsplan

Hvis din foretrukne metode til at kontakte din host supportpersonale er via live chat, er planen for indgangsniveau muligvis ikke for dig. Startplanen på 45 dollars om måneden, der understøtter ti WordPress-installationer og 200.000 sidevisninger om måneden – og planerne ovenfor – inkluderer 24/7 live chat-support, men for dem, der er på $ 25 om måneden indgangsniveau Personlig plan, er den eneste indstillingen er via supportkanalen via e-mail-billet.

De negative aspekter af Pressable vil bestemt ikke være dealbreakers for alle, men de er bestemt værd at fremhæve for at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning om, hvorvidt du tilmelder dig denne vært eller ej.

Med det ude af vejen, er det tid til at se på niveauerne for ydeevne, som Pressable er i stand til at levere.

Resultater af hostingpræstationsprøver

Som vi lige har set, inkluderer deres planer nogle nyttige funktioner, der hjælper dig med at oprette og administrere et WordPress-websted. Ingen hostinganmeldelse ville dog være komplet uden at se på den type ydelse, du kan forvente for dit websted.

For at finde ud af, hvordan de optrådte på dette område, brugte vi tjenesterne Pingdom og Load Impact til at måle hastigheden og modstandskraften på vores test WordPress-websteder.

I det første sæt tests blev Pingdom brugt til at overvåge hastigheden på vores websteder for at finde deres gennemsnitlige belastningstider. Derefter blev Load Impact brugt til at se, hvordan et af teststederne håndterede flere besøgende, der fik adgang til det på samme tid, og hvilken indvirkning dette havde på responstiderne på webstedet.

Tilgængeligheden af ​​siderne blev også overvåget af Pingdom for at give dig en idé om, hvilke niveauer af oppetid Pressable kunne opnå.

Hvis du gerne vil vide, hvordan dit websted kan fungere, hvis du vælger denne vært, vil dette afsnit af vores anmeldelse give dig en god idé.

Resultater for indlæsning af testtid

For at finde ud af, hvor hurtigt sider, der hostes med Pressable muligvis indlæses, oprettede vi to WordPress-websteder og installerede derefter et letvægtstema på et af dem og et tungvægtstema på det andet.

Ladningstiderne for de to steder blev derefter registreret af Pingdom hvert 30. minut. Efter syv dages testning havde vi en gennemsnitlig indlæsningstid for hvert sted. Her er resultaterne …

Resultater af letvægtsstemasidehastighed

Vi har brugt det lette Twenty Nineteen-tema – det, der i øjeblikket er aktiveret som standard på nye WordPress-websteder – så alle, der planlægger at oprette en grundlæggende blog eller et simpelt websted, kan få en god idé om, hvor hurtigt deres websted kan indlæses, hvis de vælger Trykbar som deres vært.

Tyve nitten temaeksempel

Twenty Nineteen er et gratis og grundlæggende WordPress-tema, der er ideelt til blogs og enkle websteder.

Efter opsætning af teststedet blev der oprettet en enkel side indeholdende tekst og et billede. Efter syv dage med registrering af hastigheden på denne side med 30 minutters intervaller var den gennemsnitlige indlæsningstid 538 millisekunder.

Pingdom-sidehastighedsresultater Twenty Nineteen Theme

Den gennemsnitlige indlæsningstid for webstedet ved hjælp af det lette tema var 538 millisekunder.

For at give dig en idé om, hvor godt Pressable kan sammenlignes med andre webhosts i samme prisklasse, viste vores tidligere anmeldelser, at et lignende websted, der blev hostet på DreamPress-administreret hostingplan fra DreamHost, indlæst i 581 millisekunder, mens resultaterne fra vores WordPress.com Gennemgang af forretningsværelse var lidt langsommere ved 603 millisekunder.

Resultater af tung vægtindlæsningstid

Avada er et af de bedst sælgende WordPress-temaer tilgængelige. Ved at installere dette tungvægtstema på vores andet testsite og importere et af Avada-demoerne, bør vi være i stand til at give alle, der har til hensigt at lancere et funktionsrige websted en god indikation af, hvilke indlæsningstider de kan forvente, hvis de er vært for deres websted med Pressable.

Avada Agency Demo Startside

Avada er et af de mest funktionsrige og populære WordPress-temaer, der sælges i dag.

Når Avada var blevet installeret og agenturets demo importeret og konfigureret, blev hastigheden på hjemmesiden registreret af Pingdom hvert 30. minut. Efter syv dages overvågning var den gennemsnitlige indlæsningstid 957 millisekunder.

Pingdom-sidehastighedsresultater Avada-tema

Hjemmesiden til teststedet ved hjælp af Avada-temaet og dets agenturdemo havde en gennemsnitlig indlæsningstid på 957 millisekunder.

Sammenlignet med indlæsningstiderne for nogle af de andre administrerede WordPress-hostingfirmaer, vi har testet, fungerede Pressable meget godt, når det var vært for et stort websted ved hjælp af Avada-temaet.

For eksempel havde teststedet, der brugte Avada fra vores Kinsta-gennemgang, en gennemsnitlig indlæsningstid på 1,25 sekunder, mens det samme sted fra vores WP Engine-gennemgang havde en ladetid på 1,43 sekunder. Avada-testwebstedet fra vores DreamPress-gennemgang var endnu langsommere med en gennemsnitlig indlæsningstid på 1,89 sekunder, selvom WordPress.com forretningsplan gjorde et godt stykke arbejde med at være vært for et websted ved hjælp af Avada i vores nylige anmeldelse, og kom tættest på Pressable med en gennemsnitshastighed på 1,06 sekunder sammenlignet med de 957 millisekunder på det pressable hostede websted.

Selvom hjemmesiden til Agenturets demo ser godt ud, vil den ikke være egnet til alle projekter. Så med det i tankerne blev et blogindlæg fra Avada-testwebstedet overvåget for at give dig en idé om, hvor hurtigt dit websted kunne indlæses, hvis du brugte dette tema uden at importere en af ​​dens demoer. Efter syv dages testning havde blogindlægget med den mindre filstørrelse en gennemsnitlig indlæsningstid på 1,39 sekunder, hvilket kom overraskende langsommere end hastigheden på den større hjemmeside.

Pingdom-sidehastighedsresultater Blogindlæg

Et blogindlæg på webstedet ved hjælp af Avada-temaet og Agenturets demo havde en gennemsnitlig indlæsningstid på 1,39 sekunder.

Indlæsning af indlæsningstid

Som forventet havde webstedet, der brugte det lette tema, hurtigere indlæsningstider end det websted, der brugte det tungvægtige tema. Imidlertid havde det sted, der brugte Avada-temaet, stadig meget respektive lastetider, især hjemmesiden med sin store størrelse på 4,53 megabyte.

Oversigt over sidehastighed, der kan trykkes på

Den gennemsnitlige indlæsningstid for de websteder, der er hostet af Pressable, som registreret af Pingdom.

Som vores webstedshastighedsresultater har vist, om du planlægger at bruge et letvægts tema som Twenty Nineteen eller en tungvægtindstilling som Avada, Pressable er en meget kapabel webhost.

Load Impact Performance Testing Results

Udover at overvåge indlæsningstiderne på vores testwebsteder med Pingdom, ønskede vi også at vide, hvor godt Pressable var i stand til at være vært for websteder, der modtog et stort antal besøgende.

For at finde ud af dette brugte vi Load Impact-tjenesten til at simulere flere brugere, der har adgang til et af teststederne på samme tid. I vores ydelsestest steg antallet af virtuelle brugere, der får adgang til hjemmesiden til webstedet ved hjælp af Avada-temaet, fra en til 200 i løbet af en periode på fem minutter. I denne periode blev stedets responstid registreret med regelmæssige intervaller for at se, om stedet forblev stabilt.

Grafen herunder viser resultaterne fra vores Load Impact-test, hvor den blå linje repræsenterer antallet af virtuelle brugere (VU), der har adgang til webstedet samtidig, mens den grønne linje viser responstiden for den side, der testes.

Load Impact Performance Test

Da antallet af virtuelle brugere, der får adgang til webstedet, steg fra en til 200, var responstiden stabil.

Som du kan se af resultaterne ovenfor, blev reaktionstiden for test-URL’et ikke påvirket, da antallet af virtuelle brugere, der adgang til webstedet steg fra en til 200 i løbet af en periode på fem minutter. Hvis du vil vide mere om denne test, kan du se resultaterne for dig selv på webstedet Load Impact.

Baseret på disse resultater, hvis du leder efter en webhost, der kan håndtere pigge i trafikken eller flere besøgende, der regelmæssigt får adgang til dit websted, er Trykbar en mere end kapabel mulighed.

Da disse resultater imidlertid kan sammenlignes med resultaterne fra vores test af andre lignende prissatte administrerede WordPress-hostingplaner fra virksomheder, herunder DreamHost, Kinsta, WP Engine og WordPress.com forretningsplan, er Pressable ikke det eneste firma, der tilbyder dette niveau af ydelse til denne pris.

Resultater af oppetidstest

Pressbar har en 100 procents oppetidsgaranti på plads, og ifølge Pingdom oplevede vores to teststeder ikke nogen nedetid i løbet af vores syv dages overvågning.

Resultater, der kan trykkes på, Pingdom Uptime Test Resultater

Ifølge Pingdom oplevede ingen af ​​vores to steder nogen nedetid i løbet af syv-dages testperioden.

Hvis dit websted imidlertid oplever nedetid, mens det hostes af Pressable, eller for at være mere præcis, hvis Pressable-datacenternetværket ikke er tilgængeligt, kan du være berettiget til refusion på 5 procent af hostinggebyrerne for hver 30 minutters netværksstoptid , op til 100 procent af gebyrerne.

Vores websteder oplevede dog ikke nogen nedetid, mens de blev overvåget af Pingdom.

Tekniske detaljer

Her er nogle flere tekniske detaljer om Pressable og deres administrerede WordPress-hostingplaner, der hjælper dig med at beslutte, om de er det rigtige valg til dit websted:

 • Cache-websted: Trykbare har et internt cache-cache-system, der dækker cache-objekter, caching af sider og statisk aktivering af cache for at forbedre webstedsydelsen.
 • Content Delivery Network (CDN): Alle pressbare planer inkluderer adgang til deres globale CDN.
 • PHP: Alle pressede hostede websteder kører PHP 7.2.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 er aktiveret på alle de pressbare planer.
 • SSL: Gratis SSL-certifikater fra Let’s Encrypt er tilgængelige på dit websted, eller du kan bruge dine egne certifikater fra andre steder.
 • SFTP: Du kan få adgang til din serverplads via SFTP og dit valg af klient.
 • Serverfilhåndtering: Der er ingen browserbaseret filhåndtering for adgang til serverpladsen og dens filer.
 • Databaseadgang: WordPress-webstedets databaser kan fås via phpMyAdmin.
 • E-mail-service: De pressbare planer inkluderer ikke e-mail-tjenester, men de anbefalede indstillinger for domæner, der er hostet med Pressable, er Rackspace, GoDaddy Workspace og G Suite.
 • WordPress website management: Som en del af den administrerede service opdateres WordPress-softwaren automatisk. Selvom plugin-opdateringer er kundens ansvar, kan du indstille Jetpack til at opdatere plugins fra WordPress.org Directory automatisk.
 • Plugin-begrænsninger: Visse plugins er ikke tilladt, herunder nogle cache- og optimeringsudvidelser.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: Trykbar kan kontinuerligt overvåges de websteder, de er vært for, for mistænksom aktivitet. Jetpack Premium, der er tilgængelig på alle planer, giver yderligere sikkerhedsfunktioner.
 • Oprydningstjenester efter hack: Trykbar kan yde hjælp til at fjerne malware eller gendanne et websted til dets forhåndshacket status.
 • Datacenterplaceringer: Pressable har serverplaceringer over hele verden (Amsterdam, Burbank, Washington D.C. og Dallas / Fort Worth). CDN-adgangen, der er inkluderet i alle planer, vil distribuere dit websteds indhold globalt.
 • Iscenesættelsessteder: En begrænset iscenesættelsestjeneste er tilgængelig på alle planer.
 • WordPress website migration: Planerne inkluderer gratis migrationer udført af supportpersonalet. Der er også et internt plugin, der hjælper brugere manuelt med at migrere deres WordPress-websteder.
 • Uptime-kontrol og garanti: De overvåger løbende opetider af websteder og garanterer, at deres datacenternetværk vil være tilgængeligt 100% af tiden i en given måned, ekskl. Planlagt vedligeholdelse, med tilbagebetalinger, hvis dette ikke opnås.
 • Support kanaler: Alle planer inkluderer 24/7 billetsupport, og alle planer, bortset fra entry-level personlig plan, inkluderer 24/7 chat support. Dem på VIP-planerne får også adgang til telefonisk support og en dedikeret Slack-kanal. Den Jetpack Premium-plan, som alle Pressable-kunder får, inkluderer også en e-mail-supporttjeneste.

Forhåbentlig svarer det på de resterende spørgsmål, du måtte have om tjenesten.

Afsluttende tanker

Så skulle du tilmelde dig med Pressable?

Med priser, der starter med en rimelig (til administreret WordPress-hosting mindst) $ 25 om måneden og imponerende lastetider med muligheden for at håndtere flere samtidige besøgende, skal Pressable være en alvorlig konkurrent for alle, der søger hosting med høj ydeevne.

Der er et par områder, hvor de ikke er så stærke som nogle af konkurrencen, såsom det lidt underordnede sikkerhedskopieringssystem, manglen på et fuldt udstyret iscenesættelsesværktøj og fraværet af live chat-support på entry-level-planen.

Da du kan få de fleste, hvis ikke alle, af disse funktioner fra andre premium-administrerede værter, herunder svinghjul, Kinsta og WP Engine, kan du måske shoppe rundt, hvis de er vigtige for dig.

Hvis e-mail-support og det perfekt tilstrækkelige Jetpack-backupværktøj er gode nok for dig, og du ikke har brug for evnen til at skubbe indhold mellem forskellige miljøer med et tryk på en knap, kan Pressable være et godt hjem til dit WordPress-websted. Til reference, hvis 24/7 live chat support er vigtig, kan det låses op ved at opgradere til $ 45-a-måneden, ti-webstedets startplan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me