Преглед под налягане – една от най-добрите управлявани хостинг услуги на WordPress?

Сделки с WordPress


Pressable са един от първоначалните доставчици на управляван хостинг на WordPress, така че ако търсите нов дом за съществуващия си сайт или искате да стартирате нов уебсайт на WordPress с висококачествен хост, прочетете на.

За да ви помогнем да решите дали Pressable са подходящи за вас, ще изтъкнем техните най-добри характеристики, посочвайки някои от техните слабости, а също така ще споделим резултатите от серия тестове за ефективност – включително тестване на Pingdom и Load Impact (вижте по-долу за повече информация).

При толкова много опции, изборът на хост може да бъде труден, но до момента, в който приключите с четенето на този преглед, трябва да знаете дали Pressable са правилната компания, на която можете да се доверите на вашия уебсайт.

Нека се потопим в …

Contents

За уеб хостинг под налягане

Pressable са създадени през 2010 г., което ги прави един от най-утвърдените играчи в управляваното пространство за хостинг на WordPress, заедно с Pagely и WP Engine.

Домашна страница за хостинг под налягане

След няколко години успешно хостинг на уебсайтове на WordPress, те бяха придобити от Automattic, компанията, основана от Matt Mullenweg, съосновател на софтуера WordPress. Automattic също създава (и притежава) други проекти, свързани с WordPress, включително WordPress.com и WooCommerce. Така че, ако търсите добре утвърдена хостинг компания, която е силно обвързана с WordPress проекта Pressable, със сигурност поставете отметка в тези полета.

Заедно с дългите си години в бизнеса, Pressable само хоства уебсайтове на WordPress, така че, ако се регистрирате за един от техните планове, ще работите с компания, която има голям опит в подкрепа на потребителите на WordPress и задоволяване на техните нужди.

WordPress-оптимизиран управляван хостинг

Като част от услугата вашият уебсайт ще бъде хостван в инфраструктура, която е оптимизирана за софтуера WordPress, за да се надяваме, че доставя бързи времена за зареждане и ще даде възможност на вашия сайт да борави с няколко посетители наведнъж без скъпи прекъсвания..

Резултатите от тестовете, в които ще разгледаме по-късно, ще разкрият дали това наистина е така или не, но без да се дава прекалено много все още, ако скоростта и издръжливостта са приоритет, Pressable определено трябва да бъде в списъка ви.

Какво прави натиска различно?

С толкова много други уеб хостове, фокусирани върху WordPress, защо да помислите за Pressable?

Pressable всъщност адресира тази точка на своя уебсайт, заявявайки, че управляваните домакини на WordPress предлагат една и съща основна услуга, но че имат за цел да се разграничат от конкуренцията, като предоставят изключителни услуги.

Ще проучим дали това е вярно или не, но, за да ви дадем бърз поглед, те имат няколко функции, които биха ви помогнали да започнете да работите със своя уебсайт, като например безплатни миграции и консьерж подход към грижата за клиентите.

Преди да стигнем до резултатите от нашите тестове за ефективност и да разгледаме някои от най-добрите функции на Pressable – и някои от техните недостатъци – ето бърз преглед на техните хостинг планове.

Хостинг планове

Pressable имат добър избор от хостинг планове, които да избирате, което ги прави подходящи за широк кръг собственици на уебсайтове.

Планове за ценообразувани управлявани хостинг цени

Pressable имат девет ценови планове за избор, плюс опция по избор.

Интересното е, че за разлика от много други управлявани хостове на WordPress, всичките им планове включват неограничено SD пространство за съхранение:

 • Лични: $ 25 на месец за една инсталация на WordPress и до 60 000 преглеждания на страници.
 • Стартер: 45 долара на месец за до десет инсталиране на WordPress и до 200 000 показвания на страници.
 • Про: 90 долара на месец за до 20 инсталации на WordPress и до 400 000 показвания на страници.
 • Агенция: 135 долара на месец за до 30 инсталации на WordPress и до 600 000 преглеждания на страници.
 • Агенция 2: 180 долара на месец за до 40 инсталации на WordPress и до 800 000 показвания на страници.
 • Агенция 3: 225 долара на месец за до 50 инсталиране на WordPress и до милион преглеждания на страници.

Те също имат някои VIP планове, започващи от $ 750 на месец, които поддържат до 150 инсталации на WordPress и 10 милиона показвания на страници – и те също могат да създават персонализирани планове, ако тези надбавки не са достатъчно щедри.

Всичките им планове включват и абонамент за Premium план на Jetpack от Automattic, струващ 99 долара годишно, без допълнителни разходи. Ще разберем какво точно означава това, но накратко, това определено е набор от инструменти, до които си струва да имаме достъп.

Зареждащи се такси

Тъй като всеки план има ограничение за преглед на страница, може би се чудите какво ще стане, ако преминете над тази надбавка. Е, добрата новина е, че Pressable няма да ви таксува автоматично за превишаване на лимита на трафика във вашия план – поне според един от техните агенти за обслужване на клиенти.

Те обаче предлагат допълнителни изгледи на страници при необходимост. Това предполага, че можете да бъдете таксувани за превишаване на вашия лимит, но това също означава, че можете да изберете да платите, за да увеличите надбавката си по време на натоварени периоди – да речем, ако очаквате сезонни скокове на трафика – вместо да преминете към по-скъп план.

Резюме на хостинг планове

Както показват подробностите за хостинг плановете по-горе, Pressable са също толкова фокусирани да помагат на тези с един или два уебсайта на WordPress, както и тези с големи портфейли от сайтове. Така че, какъвто и да е вашият бюджет или изисквания, има вероятност да има подходящ план, който да е подходящ.

Ако обаче $ 25 на месец е твърде много, по-ниска спецификация, по-евтиният споделен хостинг доставчик може да бъде по-подходящ вариант.

Тъй като всички планове за Pressable се предлагат с неограничено място за съхранение, основните точки, които трябва да вземете предвид при избора на един от управляваните им планове за хостинг на WordPress, са броят на уебсайтовете, които искате да хоствате в акаунта си, и броят показвания на страници, които ще получавате.

Ключови функции за хостинг на WordPress

Освен неограничено място за съхранение, разбира се, има и други функции, до които притискащите клиенти получават достъп. Ето бърз преглед на тези функции и как работят.

Персонализиран борд

Всички планове включват безплатни миграции на уебсайтове на WordPress, така че ако вече хоствате един или повече сайтове някъде другаде, можете да ги преместите на Pressable, след като се регистрирате. Те също имат свой плъгин за миграция на WordPress, за да опростят процеса на ръчно преместване на сайт към своите сървъри.

Когато се регистрирате с Pressable, като част от техния ангажимент за предоставяне на висококачествена поддръжка на клиенти, назначавате член на персонала, който ще ви помогне да настроите акаунта си, да стартирате нов сайт или да управлявате миграцията си.

Клиентите също получават достъп до първокласни видео уроци от WP101, които обхващат как да използват WordPress. Можете да разберете повече за тези уроци в нашия преглед на WP101, но ако искате достъп до висококачествени, разказани видео уроци, които покриват всички аспекти на използването на WordPress, ще оцените това допълнително.

Тъй като Pressable са фокусирани върху предоставянето на отлично обслужване на клиентите, това е един от начините да се разграничат от конкуренцията. Така че, ако сте новак в WordPress или изобщо в създаването на уебсайтове, това може да бъде привлекателен аспект.

WordPress Управление на уебсайтове

Освен повишената производителност и по-бързото време за зареждане, една от основните причини да изберете управляван хостинг на WordPress за по-евтини алтернативи е, че много от задачите, свързани с грижата за вашия уебсайт, се грижат за вас.

С Pressable това означава, че софтуерът на WordPress за вашия уебсайт се актуализира от ваше име, когато е налице стабилна версия. Те също така ще архивират вашия уебсайт WordPress всеки ден (повече за това как става това по-късно).

Някои други задачи се обработват от Pressable, като проактивна поддръжка на сайта и анализ на производителността, но това е само ако изберете един от техните планове за Enterprise. Въпреки че, тъй като тези планове започват от $ 750 на месец и поддържат сто инсталации на WordPress или повече, те могат да бъдат излишни за нуждите на някои читатели.

Jetpack Plugin Management

Приставките от директорията на WordPress.org могат да бъдат зададени да се актуализират автоматично чрез интеграцията на Jetpack.

Въпреки че актуализациите на плъгините и темите са ваша отговорност за повечето планове, благодарение на абонамента Jetpack Premium, който е достъпен за всички клиенти с натискане, можете да активирате автоматични актуализации за инсталирани приставки, които са достъпни от директорията на WordPress.org.

Автоматично архивиране на уебсайтове на WordPress

Pressable автоматично ще архивира вашия сайт всеки ден като част от тяхната управлявана хостинг услуга WordPress, но се препоръчва да активирате и инструмента за архивиране на Jetpack, до който всички клиенти получават достъп.

След като активирате функцията за архивиране на Jetpack Premium, вашият сайт също автоматично ще бъде архивиран от тази услуга всеки ден. Въпреки това, за разлика от услугата за ежедневно архивиране Pressable, функцията за архивиране на Jetpack Premium ви позволява лесно да възстановите тези архиви през уеб-базирано табло. Можете също да изтеглите резервните копия на Jetpack сами – нещо, което не можете да направите със стандартната система Pressable.

Jetpack Backup System

Всички планове за натискане включват автоматично ежедневно архивиране на уебсайтове чрез Jetpack Premium план.

С помощта на архивируемите резервни копия трябва да помолите екипа за поддръжка да възстанови резервно копие за вас, което може да не е удобно, ако трябва да го направите бързо (може би след като сте нарушили нещо на сайта си).

Друг вариант за архивиране от Pressable е да се регистрирате в платените Amazon S3 или Rackspace Cloud Files решения за онлайн съхранение и да ги свържете към вашия Pressable акаунт. Осъществяването на връзката между двата ви акаунта не е лесно, но трябва да го направите само веднъж и след това резервно копие на файловете на уебсайта ви и базата данни автоматично ще се прехвърля във вашия акаунт за съхранение в онлайн.

Резервни копия на Amazon S3

Pressable може да изпрати резервни копия на уебсайта ви до акаунт в Amazon S3 (на снимката) или Rackspace Cloud Files.

Ползата от прехвърлянето на вашите резервни копия от Pressable е, че вашите файлове ще се съхраняват на сигурно място и ще се запазват толкова дълго, колкото са ви необходими, в сравнение с 30-те дни, които се съхраняват с резервните решения за Pressable и Jetpack Premium (въпреки че можете да изтеглете резервните копия на Jetpack за безопасно съхраняване).

Струва си да се спомене, че ако искате да възстановите резервно копие, изпратено до Amazon S3 или Rackspace, ще трябва ръчно да го направите чрез FTP и phpMyAdmin.

Използването на добавка за резервно копие на WordPress на трета страна е друга възможност, въпреки че ако Pressable открие, че вашият избор на приставка за архивиране причинява проблеми с производителността или ресурсите, той ще бъде деактивиран и премахнат.

Като цяло системата за архивиране Pressable работи. Някои други хостове обаче предлагат по-добри решения за архивиране, като бизнес плана на WordPress.com, който включва достъп до превъзходния инструмент за архивиране на VaultPress..

Управление на акаунти и уебсайтове

В съответствие с тяхната отдаденост да помагат на клиентите си да постигнат успех, областта на акаунта на Pressable е много лесна за използване. За начало създаването на нов уебсайт на WordPress във вашия акаунт е много просто: Просто въведете име за вашия нов сайт и той ще бъде готов след няколко секунди.

Подвижно табло

Дизайнът на таблото за притискане е чист и лесен за навигация.

След като е готов, можете да конфигурирате някои настройки за сайта чрез таблото за притискане или да прескочите направо към администраторската област на WordPress чрез бързата връзка. Ако искате да преместите съществуващ уебсайт на WordPress на Pressable, можете да започнете процеса и от този екран.

Те не предлагат услуга за регистрация на домейн, така че ще трябва да направите свои собствени договорености за осигуряване на домейн за вашия сайт. Това обаче е доста просто. Докато не сте готови да насочите домейна си към новия сайт, той ще бъде хостван в поддомейн Pressable и ще се съхранява в режим на частна разработка, докато не дойде време да стартирате на живо.

Настройки на уебсайта

Настройките на сайта в капака на таблото за притискане, позволяващи абонамента на Jetpack Premium, пречистване на кеша, активиране на безплатен SSL сертификат Let’s Encrypt и още няколко възможности. Можете да конфигурирате връзката с Amazon S3 или Rackspace, която позволява архивирането на уебсайта ви да се съхранява във вашия облачен акаунт.

Настройки на акаунта за натискане

Определено не трябва да бъдете претоварени с таблото за управление на Pressable и неговите настройки.

Табло за управление на WordPress

Натискането не прави никакви промени в стандартното изживяване на WordPress, като са инсталирани само плъгините Akismet, Classic Editor и Jetpack. За разлика от някои хостове, както е показано в последния ни преглед на SiteGround, не се правят промени в процеса на инсталиране на WordPress по подразбиране, като добавяне на съветника за настройка на сайт или групиране в допълнителни теми и плъгини на трети страни.

Табло за табло за инсталиране на WordPress

При натискане нещата са прости с инсталация на WordPress, която е много близка до стандартното изживяване с инсталиран Jetpack.

Тъй като е вероятно да използвате Jetpack, за да се възползвате от функциите на Premium план, до който получавате достъп като клиент, който може да бъде натиснат, можете също да управлявате уебсайта си на WordPress чрез таблото за управление на WordPress.com.

Пример за табло за WordPress.com

Приставката Jetpack ви дава възможност да управлявате уебсайта си през таблото за управление на WordPress.com.

Някои читатели могат да предпочетат да управляват уебсайта си чрез таблото за WordPress.com – особено ако преминават от хостваната услуга на WordPress.com към хостинг на уебсайта си с Pressable.

Създаване на уебсайт за поставяне

Правенето на клонинг на вашия сайт за създаване на тестова или разработваща среда, в която можете спокойно да изпробвате нови плъгини, теми и други промени в уебсайта ви е лесно с Pressable.

Създаване на клонинг на сайт

Създаването на клонинг на вашия сайт е лесно.

Въпреки това, по-скоро изненадващо, няма функция за избутване на клонирания сайт обратно към сайта на живо, от който е създаден – или за натискането му навсякъде другаде, по този въпрос.

Страница с функции на натискане

Страницата с функции споменава сайтове за поставяне, но може да не работи по начина, който очаквате.

Въпреки че на страницата с функции се споменава създаването на сайтове за етапи, при по-подробна проверка това се отнася до процеса на създаване на първоначален сайт за разработка, върху който можете да работите насаме, докато не е готов за стартиране. Няма възможност за бързо прехвърляне на съдържанието на сайт между различни среди, както при някои други хостове, като например Kinsta и SiteGround. Един от начините да заобиколите това е да изтриете сайта на живо, след това да преименувате или да създадете клонинг на тестовия сайт, но това не е най-удобният работен процес.

Достъп до файлове и бази на уебсайтове

Както е при много уеб хостове, ако трябва да получите достъп до базата данни на вашия уебсайт WordPress, има бърза връзка, която го прави достъпен чрез phpMyAdmin.

Достъп до phpMyAdmin база данни

При натискане осигуряват достъп до вашата база данни на уебсайта на WordPress чрез phpMyAdmin.

За съжаление няма базиран на браузъра онлайн файлов мениджър, но можете да получите достъп до сървърното си пространство чрез SFTP и вашия клиент за софтуер за трансфер на файлове по избор.

Информация за това как работи всичко може да намерите в полезната онлайн база от знания Pressable.

Като цяло стилът на потребителския интерфейс на таблото няма да печели никакви награди, но липсата му на елементарност прави намирането на това, което търсите достатъчно просто. Ако предпочитате уеб хост с визуално привлекателен потребителски интерфейс, таблото за маховик е трудно победимо.

Четири центъра за данни и CDN

Новата инфраструктура на „PressableEdge” на Pressable използва четири центъра за данни плюс CDN. Достъпът до CDN е включен във всеки план чрез тяхната собствена, вътрешна CDN! Благодарение на това съдържанието на уебсайта ви се съхранява по целия свят, за да доставя по-бързо време за зареждане на вашата глобална аудитория.

Поддръжка на уебсайтове и акаунти на WordPress

Както споменахме, един от начините, по които Pressable цели да се разграничат от конкуренцията, е чрез ангажимента им да подкрепят своите потребители и да осигурят отлична грижа за клиентите.

Така че, имайки това предвид, е малко разочароващо да видите, че личният план за вход на ниво $ 25 на месец не включва достъп до 24/7 канала за чат на живо. Вместо това клиентите в плана за влизане могат да се свържат с обслужващия персонал по канала за електронни билети, който е 24/7. Поддръжката по телефона е запазена за онези от плана за VIP 1 на 750 месеца на месец и по-високи.

Опции за поддръжка при натискане

За разлика от някои от състезанията, поддръжката чрез чат на живо не е налична в плана за влизане.

За сравнение, плановете за хостинг за манипулатори, Kinsta и WP Engine, управлявани от хостинг, включват 24/7 поддръжка за чат на живо. Така че, ако предпочитате да разговаряте с персонала на службата за помощ в реално време, може да искате да помислите за един от тези хостове или да отидете за един от плановете от по-високо ниво, като например Starter план за 45 долара на месец, вместо това.

Добрата новина е, че ако получите достъп до канала за чат на живо, би трябвало да можете да се свържете много бързо с персонала на сервизната служба – поне въз основа на нашия опит, изследващ този преглед. Екипът също беше много полезен, когато отговаряше на въпроси и решаваше проблеми.

Освен опциите за поддръжка, свързването с експертния екип за поддръжка на WordPress.com чрез приоритетния имейл канал е друг начин за получаване на помощ с вашия уеб сайт, благодарение на достъпа до Jetpack Premium.

Абонамент за Jetpack Premium

Както споменахме по-рано, всички планове от този хост включват абонамент за Jetpack Premium план. Това не само ви дава достъп до някои наистина полезни функции, но ако сами се регистрирате в Jetpack Professional, това ще ви струва 99 долара годишно.

Абонаментни планове за Jetpack

Всички планове за натискане включват абонамент за $ 99 годишно Jetpack Premium план.

Въпреки че планът Premium не включва достъп до всички функции на Jetpack – за това ще ви е необходим професионален абонамент – той ви предоставя някои полезни инструменти и екстри, включително:

 • ежедневни автоматизирани резервни копия на уебсайтове, които се съхраняват в продължение на 30 дни
 • защита срещу атака от груби сили
 • мониторинг на престоя
 • автоматизирано сканиране на зловреден софтуер
 • автоматични корекции за сигурност
 • неограничен хостинг на изображения и видео
 • приоритетна поддръжка по имейл от експертите на WordPress.com
 • плюс повече.

Като цяло абонаментът Jetpack Premium прави чудесно допълнение към почти всеки уебсайт на WordPress, като помага да запазите сайта си безопасен, сигурен и работещ безпроблемно. За повече информация можете да получите пълен преглед на този набор от инструменти в нашия цялостен преглед на приставки за Jetpack.

Въпреки това, натискането не е единственият управляван хост на WordPress, който включва абонамент за Jetpack в своя план. Бизнес-планът за WordPress.com в размер на 25 долара на месец включва по-богатия на Jetpack Professional план, както и плана на DreamPress Plus от 24.95 долара на месец от DreamHost. Основните предимства на Професионалния план пред план с по-ниска цена са изборът на повече от 200 първокласни WordPress теми и използването на VaultPress, вероятно най-добрата резервна система за WordPress.

Недостатъци на натискане

Има много добри причини да се регистрирате с този домакин. От неограничената надбавка за съхранение до $ 99-годишната абонамент Jetpack Premium, да не говорим за впечатляващите времена на зареждане, които предстои да стигнем, Pressable със сигурност е конкурентно управлявано WordPress хостинг решение.

Има обаче няколко недостатъка на услугата, които могат да ви направят пауза, в зависимост от вашите изисквания и предпочитания. И така, преди да стигнем до резултатите от нашите тестове за ефективност, ето някои от потенциалните недостатъци.

Няма достъп до Premium WordPress теми

Въпреки че има безброй стилни безплатни теми за WordPress, от които да избирате, премиум темите често имат по-добър дизайн, повече шаблони и по-дълги списъци с функции.

За да привлекат повече клиенти, някои хостове вече предлагат достъп до премиум WordPress теми като част от своите планове. Те включват WP Engine и висококачествените теми на StudioPress, които техните планове включват, както и премиум теми от WordPress.com, които DreamPress Plus и WordPress.com бизнес планове включват.

Ограничена вътрешна резервна система

Вярно е, че Pressable автоматично ще архивира вашия уебсайт WordPress всеки ден. Както споменахме обаче, ако искате да възстановите резервно копие, ще трябва да се свържете с отдела за помощ и да ги помолите да го направят вместо вас.

Ако бързате да възстановите резервно копие, може би след като нещо се е объркало с вашия сайт, това и липсата на достъп до канала за поддръжка на чат на живо в плана за входно ниво може да ви забави.

Много други хоствани премиум хостове, като Kinsta и WP Engine, правят архивирането на уебсайтове достъпно и достъпно от таблото за управление на клиентския акаунт.

Процес на възстановяване при натискане и Jetpack Backup

Можете лесно да върнете вашия уебсайт до ежедневна точка за възстановяване, създадена от системата за архивиране на Jetpack.

За щастие, планът Jetpack Premium, който се предлага с плановете за притискане, има собствена система за ежедневно архивиране, която помага да се преодолее този проблем, както и способността ви да инсталирате свой собствен резервен приставка за WordPress по избор.

Без професионален абонамент за Jetpack

Докато абонаментът за Jetpack Premium е високо оценен, абонаментът за по-скъпия и богат на функции план Jetpack Professional ще бъде по-добър. Резервните копия, които се създават автоматично в реално време, когато се направи промяна на вашия сайт и се съхраняват за неопределено време, вместо за 30 дни, както и достъпът до темите за WordPress с премия 200 плюс, които предоставя, ще бъдат оценени от повечето собственици на уебсайтове.

Както е, абонаментът Jetpack Premium все още е добра характеристика на Pressable.

Липса на поддръжка за чат на живо в план за влизане

Ако предпочитаният от вас начин за връзка с персонала за поддръжка на вашия хост е чрез чат на живо, тогава планът за входно ниво може да не е за вас. Началният план за 45 долара на месец, който поддържа десет инсталации на WordPress и 200 000 преглеждания на страници месечно – и плановете над него – включва 24/7 поддръжка за чат на живо, но за тези на личен план за влизане в $ 25 на месец единствен опцията е чрез канала за поддръжка на имейл билети.

Отрицателните аспекти на Pressable със сигурност няма да бъдат разбойници за всички, но определено си струва да се подчертаят, за да ви помогнат да вземете информирано решение дали да се регистрирате с този хост или не.

Като изключим това, е време да разгледаме нивата на производителност, които Pressable са в състояние да предоставят.

Резултати от хостинг тестове за ефективност

Както току що видяхме, техните планове включват някои полезни функции, които ще ви помогнат да създадете и управлявате уебсайт на WordPress. Въпреки това, нито един преглед на хостинг не би бил завършен без поглед върху вида производителност, който можете да очаквате за вашия уебсайт.

За да разберем как са се представили в тази област, използвахме услугите на Pingdom и Load Impact, за да измерим скоростта и устойчивостта на нашите тестови уебсайтове WordPress.

За първия набор от тестове Pingdom беше използван за наблюдение на скоростта на нашите сайтове, за да намери средното им време за зареждане. След това се използва Load Impact, за да се види как един от тестовите сайтове обработва няколко посетители, които имат достъп до него едновременно и какъв ефект има това за времето за реакция на сайта..

Наличието на сайтовете също се следи от Pingdom, за да ви даде представа какви нива на продължителност на Pressable може да се постигне.

Ако искате да знаете как може да работи вашия уебсайт, ако изберете този хост, този раздел от нашия преглед ще ви даде добра идея.

Резултати от тестовете за време на зареждане

За да разберем колко бързо могат да се зареждат сайтовете, хоствани с Pressable, създадохме два уебсайта на WordPress и след това инсталирахме лека тема на един от тях и тежка тема на другата.

Времето за зареждане на двата сайта след това се записва от Pingdom на всеки 30 минути. След седем дни тестване имахме средно време за зареждане за всеки сайт. Ето резултатите …

Леки резултати за тематична скорост на сайта

Използвахме леката тема Twenty Nineteen – тази, която понастоящем е активирана по подразбиране в новите уебсайтове на WordPress – така че всеки, който планира да създаде основен блог или обикновен уебсайт, може да добие добра представа колко бързо може да се зареди сайта им, ако избере Pressable за свой домакин.

Двадесет деветнадесет примера на тема

Twenty Nineteen е безплатна и основна тема на WordPress, която е идеална за блогове и прости сайтове.

След настройването на тестовия сайт беше създадена проста страница, съдържаща текст и изображение. След седем дни на запис на скоростта на тази страница на интервали от 30 минути, средното време за зареждане е 538 милисекунди.

Резултати от скоростта на страницата на Pingdom Двадесет и деветнадесет тема

Средното време за зареждане на сайта, използвайки леката тема, беше 538 милисекунди.

За да ви дадем представа за това колко добре Pressable сравнява с други уеб хостове в същия ценови диапазон, предишните ни прегледи показаха, че подобен сайт, хостван на DreamPress управляван хостинг план от DreamHost, зареден за 581 милисекунди, докато резултатите от нашата WordPress.com Прегледът на бизнес хостинга беше малко по-бавен на 603 милисекунди.

Резултати от времето за зареждане на темата с тежка категория

Avada е една от най-продаваните теми на WordPress. Инсталирайки тази тежка тема в другия ни тестов сайт и импортирайки един от демонстрациите на Avada, ние би трябвало да можем да дадем на всеки, който възнамерява да стартира богат на функции уебсайт, добро указание за това кои времена за зареждане могат да очакват, ако домакин на сайта им с Pressable.

Демо страница на агенция Avada

Avada е една от най-богатите на функции и популярни теми на WordPress днес в продажба.

След като Avada беше инсталирана и демонстрацията на агенцията бе внесена и настроена, скоростта на началната страница се записва от Pingdom на всеки 30 минути. След седем дни наблюдение, средното време за зареждане е 957 милисекунди.

Резултати за скоростта на страницата на Pingdom Тема Avada

Началната страница на тестовия сайт, използващ темата Avada и нейната демонстрация на агенция, имаха средно време за зареждане от 957 милисекунди.

В сравнение с времето за зареждане на някои от другите управлявани WordPress хостинг компании, които тествахме, Pressable се представи много добре, когато хоства голям уебсайт, използвайки темата Avada.

Например тестовият сайт, използващ Avada от нашия преглед на Kinsta, имаше средно време за зареждане 1,25 секунди, докато същия сайт от нашия преглед на WP Engine имаше време за зареждане 1,43 секунди. Тестовият сайт на Avada от нашия преглед на DreamPress беше още по-бавен, със средно време на зареждане 1,89 секунди, въпреки че бизнес планът на WordPress.com свърши добра работа при хостинг на сайт, използващ Avada в последния ни преглед, доближавайки се до най-близкия до Pressable с средна скорост от 1,06 секунди в сравнение с 957 милисекунди от хоствания сайт Pressable.

Въпреки че началната страница на демонстрацията на агенцията изглежда страхотно, тя няма да е подходяща за всички проекти. Така че, имайки това предвид, беше проследен публикация в блога от тестовия сайт Avada, за да ви даде представа колко бързо може да се зареди сайтът ви, ако използвате тази тема, без да импортирате някоя от демонстрациите му. След седем дни тестване, публикацията в блога с по-малкия размер на файла имаше средно време за зареждане 1,39 секунди, което идваше учудващо по-бавно от скоростта на по-голямата начална страница.

Резултати от скоростта на страницата на Pingdom

Публикация в блога на сайта, използваща темата Avada и демонстрацията на агенцията, е имала средно време за зареждане 1,39 секунди.

Обобщение на времето за зареждане

Както се очаква, сайтът, използващ леката тема, имаше по-бързи пъти за зареждане от сайта, използващ темата за тежка категория. Въпреки това сайтът, използващ темата Avada, все още имаше много уважавани времена на зареждане, особено началната страница с големия си размер от 4,53 мегабайта.

Резюме на скоростта на страницата за преглед при натискане

Средната продължителност на зареждане на сайтовете, хоствани от Pressable, както е записано от Pingdom.

Както показаха резултатите от скоростта на нашия сайт, независимо дали планирате да използвате лека тема като двадесет деветнадесет или опция за тежка категория като Avada, Pressable са много способен уеб хост.

Заредете резултатите от тестовете за ефективност на въздействието

Освен че следихме времето за зареждане на нашите тестови уебсайтове с Pingdom, ние също искахме да знаем доколко Pressable успява да хоства сайтове, които получават голям брой посетители.

За да разберем това, използвахме услугата Load Impact, за да симулираме едновременно множество потребители, които имат достъп до един от тестовите сайтове. В нашия тест за ефективност броят на виртуалните потребители, които имат достъп до началната страница на сайта, използвайки темата Avada, се увеличи от една на 200, за период от пет минути. През този период времето за реакция на сайта се записва на редовни интервали, за да се види дали сайтът остава стабилен.

Графиката по-долу показва резултатите от нашия тест за въздействие на натоварване, като синята линия представлява броя на виртуалните потребители (VU), достъпни до сайта едновременно, докато зелената линия показва времето за реакция на тестваната страница..

Тест за ефективност на натоварването

Тъй като броят на виртуалните потребители, които имат достъп до сайта, нараства от едно на 200, времето за реакция остава стабилно.

Както можете да видите от резултатите по-горе, времето за реакция на тестовия URL адрес не е повлияно, тъй като броят на виртуалните потребители, които имат достъп до сайта, се увеличава от една на 200 за период от пет минути. Ако искате да знаете повече за този тест, можете да видите резултатите за себе си на уебсайта Load Impact.

Въз основа на тези резултати, ако търсите уеб хост, който може да се справи с шипове в трафика или многобройни посетители, които редовно имат достъп до вашия сайт, Pressable са повече от способна възможност.

Въпреки това, тъй като тези резултати са сравними с резултатите от нашите тестове на други планове за хостинг на WordPress с подобна цена от компании, включително DreamHost, Kinsta, WP Engine и бизнес плана на WordPress.com, Pressable не са единствената компания, която предлага това ниво на изпълнение на тази цена.

Резултати от теста за необичайна работа

При натискане има 100-процентова гаранция за продължаване и според Pingdom нашите два тестови сайта не са имали престой през седемте ни дни на наблюдение.

Резултати от тестови проверки за Pingdom Uptime

Според Pingdom нито един от двата ни сайта не е имал престой през седемдневния период на тестване.

Ако обаче вашият сайт изпитва престой, докато е хостван от Pressable, или, по-точно, ако мрежата от центрове за данни за преносими данни не е достъпна, можете да имате право на възстановяване в размер на 5 процента от хостинг таксите за всеки 30 минути престой в мрежата. , до 100 процента от таксите.

Нашите сайтове обаче не са имали престой, докато са били наблюдавани от Pingdom.

Технически подробности

Ето още няколко технически подробности за Pressable и управляваните им планове за хостинг на WordPress, които ще ви помогнат да решите дали това е правилният избор за вашия уебсайт:

 • Кеширане на уебсайтове: Pressable имат вътрешна кешираща система, която покрива кеширане на обекти, кеширане на страници и статично кеширане на активи, за да подобри ефективността на уебсайта.
 • Мрежа за доставка на съдържание (CDN): Всички планове за пресата включват достъп до глобалния им CDN.
 • PHP: Всички уебсайтове, хоствани с притискане, работят с PHP 7.2.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 е активиран за всички планове за натискане.
 • SSL: На вашия сайт са достъпни безплатни SSL сертификати от Let’s Encrypt или можете да използвате собствените си сертификати от другаде.
 • SFTP: Можете да получите достъп до сървърното си пространство чрез SFTP и по ваш избор на клиент.
 • Мениджър на сървърни файлове: Няма файлов мениджър, базиран на браузър, за достъп до сървърното пространство и неговите файлове.
 • Достъп до база данни: Базите данни на уебсайта на WordPress могат да бъдат достъпни чрез phpMyAdmin.
 • Услуга по имейл: Плановете за Pressable не включват никакви имейл услуги, но препоръчителните опции за домейни, хоствани с Pressable са Rackspace, GoDaddy Workspace и G Suite.
 • Управление на уебсайта на WordPress: Като част от управляваната услуга, софтуерът WordPress се актуализира автоматично. Въпреки че актуализациите на плъгините са отговорност на клиента, можете да настроите Jetpack да актуализира автоматично плъгини от директорията WordPress.org.
 • Ограничения за приставки: Някои плъгини са забранени, включително някои разширения за кеширане и оптимизация.
 • Мерки за сигурност: Натискане непрекъснато следи сайтовете, които хоства, за подозрителна активност. Jetpack Premium, който е достъпен за всички планове, предоставя допълнителни функции за сигурност.
 • Услуги за почистване след хакване: Pressable може да окаже помощ при премахването на всякакъв зловреден софтуер или възстановяване на сайта до неговия предварително хакнат статус.
 • Местоположение на центъра за данни: Pressable има сървърни местоположения по целия свят (Амстердам, Бърбанк, Вашингтон D.C. и Далас / Форт Уърт). Достъпът до CDN, включен във всички планове, ще разпространява съдържанието на уебсайта ви в световен мащаб.
 • Съставни сайтове: Във всички планове се предлага ограничена услуга за поставяне.
 • Миграция на уебсайтове на WordPress: Плановете включват безплатни миграции, извършвани от обслужващия персонал. Има и вътрешен плъгин, който помага на потребителите да мигрират ръчно уебсайтовете си в WordPress.
 • Временни проверки и гаранция: Те непрекъснато наблюдават актуализациите на сайта и гарантират, че тяхната мрежа от центрове за данни ще бъде на разположение 100% от времето през даден месец, с изключение на планираната поддръжка, с възстановяване на средства, ако това не е постигнато.
 • Поддържащи канали: Всички планове включват 24/7 поддръжка на билети и всички планове, освен личния план за входно ниво, включват 24/7 чат поддръжка. Тези във ВИП плановете получават достъп до телефонна поддръжка и специален канал Slack. Планът Jetpack Premium, който получават всички клиенти на Pressable, включва и услуга за поддръжка по имейл.

Надяваме се, че ще отговори на всички останали въпроси, които може да имате относно услугата.

Заключителни мисли

Така че, трябва ли да се регистрирате с Pressable?

Тъй като цените започват от разумни (за управляван хостинг на WordPress най-малко) 25 долара на месец и впечатляващи времена за зареждане с възможност за обработка на множество едновременни посетители, Pressable трябва да бъде сериозен претендент за всеки, който търси хостинг с висока производителност.

Има няколко области, в които те не са толкова силни, колкото някои от конкуренцията, като леко по-лошата система за архивиране, липсата на пълнофункционален инструмент за поставяне и липсата на поддръжка за чат на живо в плана за входно ниво.

Тъй като можете да получите повечето, ако не всички, от тези функции от други първокласни управлявани хостове, включително Flywheel, Kinsta и WP Engine, може да искате да пазарувате, ако те са важни за вас.

Ако обаче поддръжката по имейл и напълно адекватният инструмент за архивиране на Jetpack са достатъчно добри за вас и не се нуждаете от способността да натискате съдържание между различни среди с едно натискане на бутон, Pressable може да бъде чудесен дом за вашия уебсайт WordPress. За справка, ако 24/7 поддръжката на чат на живо е от съществено значение, тя може да бъде отключена чрез надграждане до $ 30-месечен десет-уебсайт стартов план.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me