NearlyFreeSpeech.NET – Den bedste minimalistiske webhostingtjeneste? Til WordPress?

WordPress-tilbud


Næsten gratis tale, også kendt som NearlyFreeSpeech.NET og NFSN, er en webhost som ingen anden. Som navnet antyder er det ejet og drevet af absolut ytringsfriheder, som er vært for alt, hvad der ikke er ulovligt i USA. Her er et demonstrativt citat fra deres “Om” side:

”De mest almindelige trusler [mod ytringsfrihed] kommer fra virksomheder og det pres, de kan bringe. […] Vi ved, hvad vores juridiske beskyttelse er, og hvor langt de går. Vi ved, hvordan man fortæller trusler fra legitime klager (som desværre kommer fra tid til anden). Som et resultat har vi med succes fortalt virksomhedens blæser, der synes, at trusler får resultater, hvor de skal stoppes siden 2002, og på dette tidspunkt er vi meget gode til det. ”

De fleste officielle virksomhedswebsider indeholder ikke udtrykket ”corporate blowhards”, og de erkender heller ikke idealer, der faktisk betyder noget. (“Vi er fanatiske over kundesupport!” Og lignende insisteringer er meningsløse på dette tidspunkt.)

Der er en semi-skjult side på næsten gratis tale-webstedet kaldet “Pieces of Flair”, der citerer kultklassikeren Office Space, før de viser logoerne til software og tjenester, som NFSN bruger. Denne webhost har en personlighed og ikke på en foragtet måde.

Jeg skal advare dig nu: Jeg er ikke en upartisk korrekturlæser. Næsten gratis tale er langtfra min favorit blandt de tre webhosts, som jeg har brugt – de to andre er HostGator og A Small Orange – og jeg vil stadig beskytte næsten gratis tale, hvis det koster tre gange så meget. Men det gør det ikke på grund af den måde, virksomheden er designet på.

Hvordan du betaler

Bortset fra deres vægt på frit udtryk, adskiller Nearly Free Speech sin forretningsmodel fra standardwebhost. De fleste virksomheder, der tilbyder delt hosting, såsom EIGs gigantiske portefølje, bruger en forsikringslignende opsætning – de sælger den gennemsnitlige kunde mere lagerbeholdning, end de har brug for, og de fleste websteder ender kun med en brøkdel af de ressourcer, der er tildelt dem (ligesom de fleste folk kontanter aldrig deres hjemmeforsikringspolicer).

Næsten gratis tale Webhosting-skærmbillede

Næsten gratis tales hjemmeside.

Næsten gratis tale er på den anden side pay-as-you-go, svarende til et gavekort. Du indlæser penge på din konto, og servicegebyrerne trækkes fra denne saldo. Dette kan være billigere eller dyrere end standard webhosting, afhængigt af hvor mange websteder du har, om de er statiske eller dynamiske (WordPress er dynamisk), og hvor meget trafik disse websteder håndterer.

Næsten Free Speechs prisfastsættelse circa 9/5/2016

Næsten Free Speechs prisfastsættelse.

NFSN tilbyder en båndbredde-lommeregner og en prisberegning, så du groft kan bedømme, hvor meget det vil koste at være vært for dine websteder der. For sammenhæng betalte jeg på A Small Orange $ 5 pr. Måned for fire websteder; nu betaler jeg cirka $ 3,50 pr. måned for otte (hovedsagelig lav trafik).

Brugererfaring

Den konceptuelle model af cPanel virker besværlig, når du har prøvet Nearly Free Speechs brugerdefinerede kontrolpanel. En cPanel er forankret på et websted, og alt andet er en tilføjelse. Hvis du beslutter, at du ikke længere ønsker at vedligeholde det “anker” -websted, skal hele cPanel’en konfigureres igen.

I modsætning hertil betragter næsten fri tale hvert websted som sin egen enhed. At dreje nye projekter op og ned er let, uanset om du vil have NFSN til at håndtere DNS eller ikke. Deres interface er baseret på faner, som du kan skifte mellem, og det er en virkelig funktionel webapp. Hvis du ikke har et domænenavn endnu, eller ikke ønsker et, lader de dig endda være vært for webstedet på eksempelnavn.nfshost.com.

Fanerne til næsten gratis tale's webapp.

Fanerne til næsten gratis tale’s webapp.

Her er fanerne fra venstre mod højre:

 • Medlemshjem har links til nylige virksomheds blogindlæg, ofte stillede spørgsmål og en liste over dine websteder og kontosaldo.
 • Profil viser dine kontooplysninger og nogle adgangslogger.
 • Konti – dette er lidt forvirrende, da NFSN kalder det, du normalt ville tænke på, som en konto din “Profil”. Kontiene, der er anført under fanen “Konti”, ligner mere forskellige fonde, i tilfælde af at du vil have en detaljeret kontrol over de penge, du tildeler til hvert af dine websteder.

Næsten fri tale

Fanen “Websteder” i web appen Næsten gratis tale.

 • steder viser alle de websteder, du er vært for på NFSN. Du kan klikke på hvert navn for at få mere detaljeret information om webstedets opsætning og ressourceforbrug, eller gøre noget som at føje et cron-job til listen over planlagte opgaver.
 • domæner viser alle de domæner, du har tilføjet til NFSN og indeholder links til administration af DNS- eller e-mail-indstillinger.
 • MySQL, som viser dine MySQL-processer (du kan klikke på hver for at uddybe flere detaljer eller oprette en ny database inden for denne proces) og links til phpMyAdmin login-siden.
 • Support, som forklarer den support, du i øjeblikket er berettiget til og går ind på de forskellige muligheder, som næsten gratis tale giver. Mere om det på lidt.

Den næsten gratis tale-grænseflade føles forfriskende Web 1.0, lidt i retning af et “Brutalist” websted som Pinboard. Tjenesten er elsket af de teknisk kyndige borgere af Hacker News.

For at opdatere det faktiske indhold på dine websteder – for eksempel ved at uploade et billede – skal du bruge SFTP (vanilla FTP er som standard deaktiveret af sikkerhedsmæssige årsager, selvom du kan slå det til, hvis du ønsker det) eller SSH til dit sted via kommandolinje. Dette kan være en smule skræmmende for webdev-newbies – der er ingen menu med installationsmuligheder med et enkelt klik som på en mainstream cPanel – men filadministrationsgrænsefladen for en FTP-klient skal være velkendt for alle, der har brugt et Windows- eller Apple-operativsystem.

Support

Den største undergang af NFSN for de fleste potentielle brugere er, at de tilbyder meget begrænset support ud af boksen – jeg gætter på, at det er sådan, de holder deres service så billig. Hvis du har brug for mere substantiel support, tilbyder de imidlertid et månedligt $ 5-abonnement. Tilsyneladende bruger meget få mennesker dette – det gør jeg ikke – da der ikke er nogen nylige anmeldelser online.

Næsten gratis tale holder også et aktivt medlemsforum og fremragende omfattende dokumentation. De fleste problemer, du vil støde på, er allerede løst – du skal bare søge lidt. I en anmeldelse af seks år med næsten gratis tale skrev blogger PrivacyDusk:

”[A] gratis alternativ [til betalt support] er at bruge forummet med aktive medlemmer, hvor du kan få råd fra andre kunder, du kan kun se dette forum efter tilmelding til en konto, forumet indekseres ikke af søgemaskiner, Jeg fandt, at det var meget nyttigt, og personalet indlæg også der ofte for at hjælpe dig. En anden dejlig funktion er kun en meningsmåling, hvor folk kan stemme, hvilken ny komponent de gerne vil have implementeret næste gang, og det vil blive taget i betragtning af personalet afhængigt af hvor mange stemmer der er, og hvor let det er at gøre det. ”

Næsten fri tale er kun passende for folk, der er behagelige med at google sig ud af forvirrende problemer, som kan håndtere mild frustration og nogle eksperimenter, før de finder en løsning. Men det betyder ikke, at det kun passer godt til eksperter! Jeg vidste meget lidt om webudvikling, før jeg tilmeldte mig næsten gratis tale – faktisk er jeg stadig en novice – og alligevel var jeg i stand til at flytte mine WordPress-websteder der uden store problemer.

Samfundet er en skjult perle af næsten fri tale. For eksempel var en af ​​mine frustrationer med A Small Orange manglen på support til Let’s Encrypt, en gratis certifikatmyndighed, der hjælper dig med at få HTTPS installeret og automatiseret uden at betale en krone. NFSN aktiverer heller ikke Let’s Encrypt, men en klistret tråd i det private medlemsforum linker til et medlems tilpassede kodede løsning og forklarer, hvordan man bruger den. Voila, jeg har HTTPS på alle mine websteder uden at skulle købe et certifikat eller slå mit hoved mod en væg for at finde ud af, hvordan man installerer det.

WordPress om næsten fri tale

For tre år siden var installation af WordPress på NFSN en kæmpe smerte, fordi deres tilladelsesmodel er mere sikker (AKA mere låst) end de fleste webhosts. Heldigvis, da jeg prøvede næsten gratis tale, havde de offentliggjort detaljerede instruktioner i FAQ-medlemmerne. Du skal bare udføre hvert trin som beskrevet og kopiere-indsætte et par kommandoer.

Denne proces kræver SSH-ing på webstedet og ved hjælp af en kommandolinjegrænseflade til WordPress kaldet WP-CLI (som kommer forudinstalleret). Du er nødt til at blive komfortabel med et par kommandoer, f.eks. Chmod – men du behøver ikke helt at forstå * nix tilladelsessystemer for at få alt opsat.

Opdatering af et WordPress-tema via kommandolinjen ved hjælp af WP-CLI.

Opdatering af et WordPress-tema via kommandolinjen ved hjælp af WP-CLI.

Den eneste andre upraktiske ting ved at bruge WordPress på næsten fri tale er, at eventuelle opdateringer, inklusive til temaer og plugins, skal startes via kommandolinjen. Men det er alligevel mere sikkert! Du skal også oprette en brugerdefineret .htaccess-fil, hvis du vil bruge noget andet end standard WordPress-permalinksstrukturen. Som jeg sagde tidligere, kan nogle Googling muligvis være nødvendige ?

Når du ikke skal vælge næsten gratis tale

Jeg elsker at bruge næsten fri tale som webhost, men der er situationer, hvor det ikke giver mening. Hvis du kører et stort websted med høj trafik, er priser baseret på ressourceforbrug faktisk et dårligt valg. Meget bedre at drage fordel af den forsikringslignende model, som jeg beskrev i starten! Og selvom administrerede værter som WPEngine er dyrere, hvis dit websted er din levebrød, er det værd at betale ekstra for den sikkerhed og ydeevne, der følger med at hosting dit websted med en specialtjeneste – hvilket giver dig fri til simpelt fokus på de faktorer, der adskiller din forretning og forbedre din samlede indtægt.

Næsten gratis tale er heller ikke ideel for brugere, der ikke er teknisk kyndige og ikke er tilpas med at få deres hænder beskidte, så at sige. Som jeg nævnte i afsnittet “Support”, er NFSN en meget DIY webhost. Du skal selv konfigurere alt. For eksempel er skalerbarhed og webstedshastighed dit eget ansvar – nogle komprimerings- og cachemuligheder er indbygget i tjenesten, men for det meste er du Chief Performance Officer sammen med alt andet.

Konklusion

Der er et par ting, som jeg gerne vil se næsten gratis taleændring – at aktivere Let’s Encrypt HTTPS som et let afkrydsningsfelt under webstedsopsætning ville være fantastisk, og jeg vil bestemt ikke have noget imod, at man klikker på WordPress-installationer. Men hvis du lige har nok af en praktisk hacker-etos til at røre rundt på kommandolinjen, og du foretrækker enkelhed og klarhed frem for et stærkt indlæst cPanel, er næsten gratis tale muligvis den perfekte webhost for dig. Det er for mig.

Brugt / brug af næsten gratis tale web hosting? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map