Най-добрите VPS и облачни хостинг услуги за WordPress, в сравнение (2020 г.)

Сделки с WordPress


Ако вашият уебсайт превъзхожда вашата организация за хостинг или искате да стартирате нов сайт на възможно най-доброто ниво, WordPress VPS и облачният хостинг са очевидният избор.

Както видяхме при тестване на някои от най-популярните споделени хостове, не е необходимо много едновременни посетители да поставят уебсайт на колене.

Ето защо, въпреки че най-добрите VPS и облачни хостинг пакети за WordPress могат да ви се струват скъпи в сравнение с евтините хостинг пакети за споделено влизане на ниво, това е добре изразходвани пари, ако искате уебсайтът ви да се зарежда бързо и по-важното – да останете онлайн, когато повече повече от 20 потребители имат достъп до вашия сайт наведнъж.

Така че, имайки това предвид, нека разгледаме плановете за входно ниво от най-добрите VPS и компании за хостинг в облак, за да ви помогнем да намерите сигурен и високоефективен дом за вашия уебсайт WordPress.

Но първо, кратко обяснение защо трябва да помислите за VPS и хостинг в облак и как работят тези видове услуги.

Contents

Защо VPS и облачен хостинг за WordPress?

Както бе споменато, споделеният хостинг на входно ниво може да е евтин, но със сигурност има своите недостатъци. Времето за бавно зареждане и периодите на недостъпност са две от основните причини да се обмисли отдалечаване от хостинг на бюджет – но това не е всичко.

Избирайки един от плановете от това ръководство и надграждане до най-добрия облачен и виртуален частен сървър (VPS) хостинг за WordPress, вие също ще получите достъп до полезни функции, като автоматично архивиране на сайтове, подобрена сигурност и персонал за поддръжка на експерти..

Какво представляват VPS и облачен хостинг?

Най-добрите VPS и все по-популярните облачни хостинг услуги за WordPress разпределят вашия уебсайт по-щедра част от сървър, в сравнение с хостинг на начално ниво или, в случай на хостинг в облак, собствен контейнер.

По-малко споделяне на ресурси

Въпреки че са на един и същ физически сървър, тези контейнери – или виртуални частни сървъри – не споделят никакви ресурси помежду си. Благодарение на това, ако един сайт на сървъра започне да изразходва повече ресурси, това няма да повлияе негативно на работата на останалите сайтове на същия сървър. Сайтът също няма да рискува да бъде взет офлайн от хостинг компанията като превантивна мярка – както е при споделения хостинг с ниска цена. Липсата на споделяне между сайтове и клиенти предоставя и ползи за сигурността.

Силно мащабируем

Ползите от облачния хостинг са още по-големи. Благодарение на мащабируемостта на облачните изчисления, бързият и лесен достъп до повече сървърни ресурси не е никога повече от едно кликване. Някои облачни хостове, като Kinsta, дори имат автоматично мащабиране, което гарантира, че вашият сайт винаги може да се справи с неочаквани скокове на трафика.

Възможност за работа с шипове в трафика

С най-добрия облачен хостинг на WordPress, вашият уебсайт ще има достъп до всички ресурси, от които се нуждае, ако внезапно изпита скок в трафика. Освен това, ако аудиторията ви расте постоянно, няма нужда да мигрирате вашия сайт към нов сървър на по-висок ниво или да планирате в рамките на една и съща компания. Ресурсите, налични за вашия облачен контейнер, могат просто да бъдат увеличени, за да отговарят на новите ви изисквания.

Няма повече борба за ресурси

Независимо дали изберете по-традиционен VPS хостинг или нововъзникващ облачен хостинг, ще помогнете на уебсайта си, като се отдалечите от споделения хостинг на входно ниво. Вашият сайт вече няма да бъде хостван в среда, в която възможно най-много сайтове са натъпкани на един сървър. Дните за споделяне на ресурси и борба за оцеляване на бюджетен споделен сървър ще приключи.

Скорост, устойчивост и поддръжка

По-бързото време за зареждане, възможността да се справят с повече посетители и подобреното ъптайм са само част от предимствата, които очакват тези, които избират VPS и облачен хостинг за своя уебсайт WordPress.

Сега знаем защо трябва да обмислите този тип хостинг, нека разберем кой предлага най-добрите WordPress VPS и облачни хостинг планове.

Най-добрият VPS и облачен хостинг за уебсайтове на WordPress

Това ръководство ще покрие специално плановете за начално ниво от най-добрите VPS и компаниите за хостинг в облак. Всички те обаче предлагат по-високи спецификационни планове за тези с по-големи нужди.

WP двигател

WP Engine Управляван хостинг на WordPress

WP Engine са най-голямото име в WordPress управлявания хостинг и са били пионери в този сектор на хостинг индустрията. Въпреки че WP Engine сега предлага уебсайтове за много впечатляващи клиенти, включително Yelp, Ticketmaster и Soundcloud, те все още са щастливи да работят със собствениците на уебсайтове на WordPress с по-скромна аудитория.

Сега използвайки виртуализирани облачни среди (вместо традиционна VPS конфигурация), плановете на WP Engine включват SSL сертификат, достъп до глобална мрежа за доставка на съдържание (CDN) и безплатна миграция на сайтове. Подобно на Flywheel, WP Engine имат агенционни пакети, заедно с редовните си уебсайтове за WordPress, хостинг и корпоративни планове, обслужващи клиенти с всякакви форми и размери.

Табло за управление на клиенти на WP Engine

Снимка на таблото за управление на уебсайта на WP Engine.

Ключови детайли за облачен хостинг на WP Engine

 • Персонализиран контролен панел за управление на уебсайта WordPress.
 • Пакети, съобразени с отделни лица, агенции, разработчици и предприятия.
 • Управлявано архивиране на уебсайтове на WordPress и актуализации на софтуера.
 • Три места за обработка на данни, с допълнителни три на разположение срещу допълнително заплащане.
 • Инструменти за бързо създаване на сценични среди и клониране на сайтове.
 • Възможност за сигурно споделяне на достъп до акаунта с членове на екипа и клиенти.
 • Безплатна миграция на уебсайтове на WordPress към WP Engine.
 • Клиентите на WP Engine включват AMD, My Fitness Pal и Banana Republic.

Информация за плана за входно ниво на двигателя на WP

WP Engine имат опит в хостинг на уебсайтове на WordPress от всички размери, като техният стартов план включва:

 • Една инсталация на WordPress с три среди (разработка, поставяне и производство).
 • 25 000 посещения на месец.
 • 10 GB дисково пространство.
 • 50GB честотна лента.
 • Надвишавайте таксите от $ 1 за всеки 1000 посетители над лимита си.
 • Безплатен SSL сертификат.
 • CDN е включен.
 • $ 20 на месец, таксувани годишно ($ 350 годишно) или $ 35 на месец, таксувани месечно.

Въпреки че плановете са изброени като споделен хостинг на уебсайта на WP Engine, този тип споделен хостинг не бива да се сравнява с споделен хостинг с ниска цена от компании като Bluehost, GoDaddy или HostGator.

Ако сравнявате WP Engine с висококачествен споделен хостинг от SiteGround, ползите от производителността на виртуализираните за WordPress виртуализирани хостинг среди на WP Engine са ясни, за да видите.

Можете да разгледате пълните подробности за ценовите планове на WP Engine тук.

Мисли за WP Engine

Въпреки че WP Engine не е евтин – поне в сравнение с споделения хостинг с ниска цена – ако скоростта и производителността на сайта са важни за вас, плановете им биха могли да имат финансов смисъл. Допълнителните функции, като управлявани архивирания и актуализации, както и лесна поетапност, помагат да се направи WP Engine и по-привлекателен.

Официален уебсайт

маховик

Хостинг на маховик VPS

Flywheel предлагат интересен набор от WordPress VPS хостинг и пакети за управление на уебсайтове. Тези планове са насочени към дизайнери и агенции, които се нуждаят от надежден, високоефективен уебсайт – без да се притесняват от някоя от техническите подробности.

Освен че разполага с една от по-атрактивните табла за управление на VPS и облачен хостинг акаунт, Flywheel също има много функции, които да улеснят процеса на стартиране и управление на уебсайтове на WordPress.

Услуга за маховик с бял етикет

Flywheel предлага опция за бели етикети по избор за таксуване на вашите клиенти.

Освен това, ако хоствате сайтове за вашите клиенти, Flywheel разполага с функции и пакети, които трябва да се харесат. Например, новата опционална функция White Label ви позволява да таксувате клиентите си за хостинг и други услуги, като използвате собствената си марка и ценообразуване, чрез клиентско табло, насочено към клиента. С Flywheel вие също получавате добър контрол върху това какво ниво на достъп клиентите ви стигат до сайтовете, които хоствате за тях.

Детайли за хостинг на маховика VPS

 • Опростено табло за управление на акаунти и уебсайтове.
 • Комплект инструменти за разработка за бързо стартиране и клониране на сайтове.
 • По желание хостинг на бели етикети и персонализирана услуга за фактуриране.
 • Поетапна зона за безопасна работа по персонализиране на сайта.
 • Nightly архивиране на уебсайтове на WordPress.
 • Инструменти за управление на проекти и за сътрудничество с контролирано споделяне на достъп до акаунта.
 • Безплатна миграция на уебсайтове на WordPress към Flywheel.

Информация за плановете на маховика

Flywheel предлагат редица ценови планове, включително Tiny VPS план за входно ниво, който има следната спецификация:

 • Инсталиране на WordPress.
 • 5000 посещения на месец.
 • 5 GB дисково пространство.
 • 25GB честотна лента.
 • Без такси за излишък.
 • Безплатен SSL сертификат.
 • По желание CDN (за допълнителни $ 10 на месец).
 • Достъп до повечето функции на маховика.
 • $ 14 на месец, таксувани годишно ($ 165 годишно) или $ 15 на месец, таксувани месечно.

Можете да разгледате пълната информация за ценовите планове на маховика тук.

Мисли върху маховика

Ако вашите умения са по-фокусирани върху дизайна и маркетинга, а не върху управлението на уебсайтове, услугата Flywheel VPS е пригодена да гарантира, че вашите сайтове – и тези на вашите клиенти – са надеждно хоствани на оптимизирани за WordPress сървъри. Допълнителните инструменти и функции на маховика също помагат на тази хостинг услуга да се открои от конкуренцията, особено ако създавате сайтове за клиенти.

С $ 14 на месец Flywheel предлага и една от най-достъпните услуги за WordPress VPS хостинг услуги. Въпреки че някои от спецификациите са по-ниски от повечето други планове за начално ниво.

Официален уебсайт

Pagely

Pagely управляван VPS и облачен хостинг на WordPress

Подобно на WP Engine, Pagely са добре установено име в управляваното хостинг пространство на WordPress. В миналото те предлагаха планове за редовни собственици на уебсайтове на WordPress, но с цените, които сега започват от 299 долара на месец, Pagely са се фокусирали върху пазарите на предприятията и публичния сектор, както и на всеки друг със сериозни изисквания за хостинг.

Клиенти за уеб хостинг на страницата

Някои от добре познатите клиенти, които са работили с Pagely.

С клиенти, включително Visa, Comcast и Disney, изборът на Pagely ще ви осигури добра компания. Услугите им обаче могат да бъдат излишни за вашия уебсайт, особено ако едва започвате или не генерирате големи приходи.

Pagely VPS хостинг ключови подробности

 • Мащабируем облачен хостинг WordPress стек, създаден на Amazon Web Services.
 • Персонализиран контролен панел за управление на уебсайта WordPress.
 • Услуга за оптимизиране на изображения.
 • Инструменти за одит, тестване и анализи на уебсайта на WordPress.
 • Управлявано архивиране на уебсайтове на WordPress и актуализации на софтуера.
 • Инструменти за стадиране и синхронизиране на сайта с поддръжка на версии.
 • Роли, базирани на екип за сигурно споделяне на достъп.
 • Две безплатни миграции на уебсайтове на WordPress към Pagely.

Странична информация за планове за влизане на ниво

Както бе споменато, след старта си през 2006 г., Pagely се разположиха далеч от долния край на управлявания хостинг спектър на WordPress, като плановете вече варират от $ 299 до $ 2249 на месец и след това.

Въпреки че предлагат VPS хостинг, оптимизиран за WordPress, той идва на цена, дори при плана за входно ниво VBURST-2:

 • До десет инсталирания на WordPress.
 • Неограничени месечни посещения.
 • 30 GB дисково пространство.
 • 50GB честотна лента.
 • Предварително определена цена за честотна лента и разширяване на диска.
 • Безплатен SSL сертификат.
 • CDN е включен.
 • 284 долара на месец, таксувани годишно (3,408 долара годишно) или 299 долара на месец, таксувани месечно.

За разлика от повечето от най-добрите VPS и облачен хостинг за WordPress, няма ограничение за месечните посещения или показвания на страници. Въпреки това, пропускателната способност е същата като WP Engine, въпреки че цената е близо десет пъти по-висока, така че е ясно, че Pagely са свързани с ефективността на сайта и качествената поддръжка. Плановете за влизане на ниво с функции, които включват достъп до CDN, кеширане и други екстри за ефективност и сигурност, както и поддръжка без нива на ниво, демонстрират това.

Можете да разгледате пълната информация за ценовите планове на Pagely тук.

Мисли за Pagely

Както можете да видите от ценообразуването, Pagely не са за случайния собственик на уебсайт WordPress. Но ако цените най-високата производителност, мащабируемостта, надеждността и поддръжката само за експерт преди всичко, можете да попаднете в демографския целеви клиент на Pagely.

Официален уебсайт

Kinsta

Kinsta Google Cloud Platform WordPress хостинг

За разлика от Pagely, плановете за хостинг на Kinsta се рекламират като за всички – малки или големи. С плановете, започващи от 30 долара на месец, те със сигурност са на по-високи цени в края на достъпния край на WordPress VPS и облачния хостинг спектър.

Това обаче не означава, че в плановете на Kinsta липсват функции. Ръчните и автоматичните архиви са включени в плана за входно ниво, както е кеширането и надбавката за CDN. Хоствани на мощната облачна платформа на Google, тези планове са силно мащабируеми, за да отговорят на изискванията на най-популярните уебсайтове.

Има и гаранция, която гарантира, че Kinsta ще коригира уебсайта ви, ако се хакне. Компании като Ubisoft, Asos и Ricoh използват Kinsta, като някои интересни казуси очертават ползите от преместването в Kinsta на уебсайта им.

Табло за управление на акаунта в Kinsta

Демонстрация на таблото за управление на акаунти в Kinsta.

Kinsta Cloud Hosting Key Details

 • Оптимизиран за WordPress хостинг, изграден върху инфраструктурата на Google Cloud Platform.
 • Опростено табло за управление на много сайтове по избор.
 • 21 локации на сървъра, с четири региона за избор.
 • Бърза и лесна постановка на уебсайт.
 • Nightly архивиране на уебсайтове на WordPress.
 • Автоматични актуализации на софтуера WordPress.
 • По желание платени надстройки за допълване на основните планове.

Информация за входно ниво на Kinsta

Клиентите получават достъп до всички хостинг функции на Kinsta и основната инфраструктура, независимо на кой план са включени, включително плана за хостинг на началния облачен хостинг за начално ниво:

 • Инсталиране на WordPress.
 • 20 000 посещения на месец.
 • 10 GB дисково пространство.
 • Няма ограничение за твърда лента.
 • Надвишавайте таксите от $ 1 за всеки 1000 посетители над лимита си.
 • Безплатен SSL сертификат.
 • CDN е включен.
 • 25 долара на месец, таксувани годишно (300 долара годишно) или 30 долара на месец, таксувани месечно.

Можете да разгледате пълните подробности за ценовите планове на Kinsta тук.

Мисли за Кинста

Избирайки облачната платформа на Google за тяхната инфраструктура, Kinsta успяха да предложат високи нива на ефективност и мащабируемост на своите клиенти. Като избягвате да слизате по споделения VPS хостинг маршрут и вместо да хоствате всеки сайт на WordPress в неговия индивидуален контейнер, няма да трябва да се притеснявате от скокове на трафика, причиняващи забавяне на сайта или дори престой в Kinsta.

Освен стандартния управляван хостинг на WordPress, Kinsta предлага и оптимизиран за WooCommerce хостинг за всеки, който работи в онлайн магазин с WordPress и тази популярна приставка за електронна търговия.

Официален уебсайт

Медиен храм

Хостинг компания, управлявана от Media Temple WordPress

Media Temple предлагат управляван хостинг на WordPress, както и набор от VPS опции сред техните услуги. Въпреки че управляваният хостинг на WordPress включва много функции, собствениците на WordPress уебсайтове ще намерят полезни, той е споделен хостинг. Така че, ако търсите истински VPS хостинг за уебсайта си WordPress, следващото ниво от WordPress, управлявано от Media Temple, е за вас.

Ако изберете план за хостинг VPS на Media Temple, вие, разбира се, ще можете да хоствате уебсайтове на WordPress във вашия акаунт. Въпреки това, тъй като планът за VPS Media Temple за входно ниво включва корен достъп до сървъра, възможност за инсталиране на друг софтуер, ако е необходимо, и по-големи опции за конфигуриране на сървъра, вие получавате повече свобода, заедно с повишаване на производителността, осигурено от хостинг на VPS.

Подробности за хостинг плановете на Media Temple

Преглед на слоевете за уеб хостинг на Media Temple.

Основният недостатък на избора на VPS хостинг за техния управляван хостинг на WordPress е, че ще трябва да поемете по-практическа роля в поддържането и оптимизирането на вашия уебсайт WordPress, поне в сравнение с услугите, предлагани от компании като WP Engine и Kinsta.

Media Temple VPS хостинг ключови детайли

 • Разработчик (самоуправляван) и управлявани VPS хостинг слоеве.
 • Добър набор от планове за всеки VPS ниво.
 • Единичен център за данни, разположен във Вирджиния, САЩ.
 • Инсталиране с едно щракване на много приложения, включително WordPress.
 • Възможност за „избухване извън гарантираните ви ресурси“ за справяне с шиповете на трафика.
 • По желание се заплаща услуга за миграция на уебсайтове WordPress към Media Temple.
 • Други незадължителни платени надстройки, налични за допълване на основните планове.
 • Клиентите на Media Temple включват Adobe, CSS-Tricks.com и Samsung.

Информация за план за вход на ниво медиен храм

Плановете за VPS на Media Temple се предлагат в три основни разновидности, включително самостоятелно управлявани, управлявани и изцяло управлявани. Независимо кой тип сте избрали, можете незабавно да мащабите нагоре или надолу сред VPS плановете за Media Temple в рамките на вашето ниво, тъй като вашите нужди се променят.

Предлагането на VPS на входно ниво от Media Temple е самоуправляваният план от ниво 1:

 • Неограничени инсталации на WordPress (в границите на дисковото пространство).
 • 2TB на честотна лента.
 • 20 GB дисково пространство.
 • Не надвишавайте таксите от 0,15 долара за GB над лимита си.
 • 25 долара на месец, таксувани годишно (300 долара годишно) или 30 долара на месец, таксувани месечно.

Можете да разгледате пълните подробности за ценовите планове на Media Temple тук.

Мисли за медийния храм

Както и управляваните WordPress хостинг и VPS планове за Media Template, те предлагат и напълно управлявана облачна услуга на Amazon, която може да ви интересува. Цените в облака и подробностите за плана са достъпни при поискване, така че ще трябва да се свържете с тях, за да намерите повече.

Официален уебсайт

Пантеон

Хостинг на уебсайтове на Pantheon WordPress

Pantheon предлагат нещо малко по-различно от по-голямата част от премиум VPS и облачните хостинг компании. Така че, въпреки че планът за входно ниво на Pantheon е сходен по цена с другите опции в това ръководство, това не е наистина VPS хостинг или облачен хостинг по този въпрос.

Вместо това с Pantheon получавате достъп до изолиран контейнер, който използва отделни екземпляри за приложението и неговите надеждни услуги. Като част от този подход всеки уебсайт на WordPress и неговата база данни се съхраняват в мини-клъстер, отделно от всички останали хоствани сайтове, включително вашите собствени тестови сайтове. Всичко това помага да се разграничи Pantheon от традиционния споделен хостинг.

Диаграма за мащабиране на пантеон

Илюстрация на системата Пантеон за мащабиран уеб хостинг.

Основното предимство на този подход е, че е лесно бързо и гладко мащабиране на разпределението на ресурсите, като се гарантира, че сайтовете могат да се справят със скокове на трафика. В резултат на това общата продължителност на работата се подобрява, отчасти защото не е необходимо сървърът да бъде офлайн, докато той е оразмерен. Може би най-хубавото е, че мащабирането е автоматично и следователно ще отнеме само няколко секунди на сайта ви да има достъп до повече ресурси, така че да може да продължи безпрепятствено потребителско изживяване на вашите посетители.

Пантеон хостинг ключови подробности

 • Услуга за хостинг на WordPress.
 • Автоматични ежедневни резервни копия, съхранявани извън сайта.
 • Предварително конфигурирани среди за разработка, тестване и живи уебсайтове.
 • Удобен за разработчиците хостинг, с инструменти за команден ред и внедряване на базата на Git.
 • Мениджър на ролеви потребители за безопасно предоставяне на достъп до вашия акаунт.
 • Единен център за данни, разположен в САЩ, плюс глобален CDN с повече от 40 места.
 • WordPress инструменти за миграция на уебсайтове.
 • Безплатен акаунт за разработчици, за да ви позволи да тествате уебсайта си в Pantheon.
 • Клиентите на Pantheon включват IBM, Dell и Mr. Money Mustache.

Информация за план за вход в Пантеон

Пантеонът има шест основни плана, разделени на три нива на хостинг, като се започне с базовия план за входно ниво:

 • Максимум три домена.
 • 25 000 месечни посещения / обслужвани 125 000 страници.
 • 20 GB дисково пространство.
 • Безплатен SSL сертификат.
 • Бързо включен CDN.
 • Средна такса от 2,50 долара за 1000 посещения над лимита ви.
 • 50 долара на месец, таксувани месечно.

Можете да разгледате пълната информация за ценовите планове на Пантеон тук.

Мисли за Пантеона

Ако идеята за незабавно мащабируемо разпределение на ресурсите, без престой по време на процеса, звучи привлекателно, Пантеонът може да бъде добър вариант. Те не са единственият хост, предлагащ този тип хостинг, въпреки че, например, с Kinsta предлагат подобно изживяване. Въпреки това, Пантеон определено трябва да бъде в списъка ви.

Освен това, възможността да се регистрирате за безплатен акаунт за програмисти ви дава добра възможност да видите какви подобрения могат да направят този тип хостинг на вашия уебсайт. Благодарение на инструмента за вносител, са нужни само няколко кликвания, за да мигрирате уебсайт на WordPress към Pantheon.

Официален уебсайт

ОБЛЕЧЕН

Pressabe VPS управляван хостинг на WordPress

Натискащите се разграничават от конкуренцията, като нямат ограничения за честотна лента или ограничения за съхранение или квота за памет. Вместо това бихте избрали план въз основа на броя сайтове, които искате да хоствате.

Съществуват квоти за преглед на страници, но ако надхвърлите посочената сума, вместо да бъдете таксувани, ще проведете разговор с вашия специализиран мениджър на акаунти, за да обсъдите вашите изисквания и ако е необходимо преструктуриране..

Тъй като Pressable са уеб-хост, фокусиран върху WordPress, те могат да ви помогнат с вашия уебсайт WordPress и да отправят препоръки за избор на тема и плъгини. Включени са и други функции за хостинг на WordPress.

 • Пакети, насочени към агенции и разработчици, търговци и предприятия.
 • План на уебсайтове за управлявана електронна търговия на WooCommerce.
 • Управлявано архивиране на уебсайтове на WordPress и актуализации на софтуера.
 • Един център за данни в Тексас, САЩ.
 • Възможност за лесно предоставяне на достъп на сътрудниците до вашите сайтове.
 • Хостинг планове, изградени за мащабиране за обработка на 20 х дневен трафик при търсене.
 • Инструменти за бързо създаване на сценични среди и клониране на сайтове.
 • Безплатен достъп до Jetpack Premium.
 • Безплатна миграция на уебсайтове на WordPress на до пет сайта към Pressable.
 • Клиентите, подлежащи на притискане, включват Estée Lauder, Whirlpool и Laughing Squid.

Информация за планове за входно ниво

Планът за начално ниво за натискане за начално ниво е с конкурентни цени и е добър вариант за тези, които имат няколко уебсайта за хостинг:

 • До пет инсталации на WordPress.
 • 60 000 посещения на месец.
 • Без ограничения за съхранение или широчина на честотната лента или разходи за надценка.
 • Безплатен SSL сертификат.
 • CDN е включен.
 • 15-дневен безплатен пробен период.
 • $ 20.83 на месец, таксувани ежегодно ($ 250 годишно) или $ 25 на месец, които се таксуват месечно.

Можете да разгледате пълните подробности за ценовите планове на Pressable тук.

Мисли за натискане

Хостингът под натиск не е стандартен VPS хостинг. Вашият сайт е хостван в клъстер от сървъри със специални ресурси, които седят зад балансиращо натоварване, за да се гарантира, че уебсайтът ви винаги е изтласкан към сървър с най-малко натоварване. Предимството на това е, че вашият сайт винаги трябва да работи с оптимална скорост.

Благодарение на липсата на честотна лента и ограничения за съхранение, както и без такси за свръхпроизводство, Pressable и неговият ниски цени за управление на WordPress хостинг на входно ниво е добре да се обмисли.

Официален уебсайт

LiquidWeb

LiquidWeb WordPress VPS и облачен хостинг

LiquidWeb предлагат набор от хостинг услуги, включително управляван хостинг на WordPress, специализиран облачен хостинг и пакета им за облачни сайтове. Въпреки това, LiquidWeb облачен VPS хостинг е опцията, която разглеждаме в тази статия, тъй като това е техният план за входно ниво и подходящ избор за тези, които търсят надграждане от хостинг споделен хостинг.

LiquidWeb Cloud VPS хостинг ключови подробности

 • Ресурси лесно мащабируеми чрез потребителски портал за управление.
 • Три локации на центрове за данни, включително две в САЩ и едно в Европа.
 • Инструменти за бързо създаване на сценични среди и клониране на сайтове.
 • Безплатна миграция на уебсайтове на WordPress към LiquidWeb.
 • Налични платени добавки, включително пакет iThemes.

Информация за плана за VPS на облачно ниво на вход на LiquidWeb

Ако се регистрирате за VPS план за облачен LiquidWeb, ще ви бъде предоставен набор от ресурси в техния облак, като планът за входно ниво включва:

 • Неограничени инсталации на WordPress (в границите на дисковото пространство и RAM паметта).
 • 40 GB дисково пространство.
 • 5TB честотна лента.
 • Не надвишавайте таксите от 0,15 долара за GB над лимита си.
 • Безплатен SSL сертификат за първата година.
 • Избор на операционна система на контролния панел.
 • CDN е включен.
 • Приспособими конфигурации на сървъра и надбавки.
 • От $ 49 на месец, таксувани месечно.

Както споменахме, LiquidWeb предлага и управляван хостинг план на WordPress, който описват като VPS хостинг. Той обаче е малко по-скъп от горните планове за VPS за входно ниво с по-малко дисково пространство. Получавате достъп до оптимизирана за WordPress хостинг среда, автоматизирани архивиране и пълен достъп до сървъра – нещо, което не се вижда често при управляван хостинг на WordPress, така че може да бъде добра алтернатива на техния стандартен VPS план.

Можете да разгледате пълните подробности за ценовите планове на LiquidWeb тук.

Мисли върху LiquidWeb

С хостинг VPS хостинг на LiquidWeb и управлявани хостинг планове на WordPress VPS имате възможност да избирате между по-традиционен универсален хостинг план или услуга, фокусирана върху WordPress.

Официален уебсайт

DigitalOcean

WordPress хостинг за разработчици на DigitalOcean

DigitalOcean са насочени към разработчиците, които се нуждаят от стабилна и мащабируема среда за своите проекти за уебсайтове. Тази допълнителна свобода означава, че получавате по-безпроблемна услуга и хоризонтална среда за сдвоени връзки, особено в сравнение с най-добре управляваните WordPress VPS и доставчиците на облачен хостинг.

Така че, ако имате нужда от тази среда, подходяща за разработчиците, DigitalOcean е там с най-добрите.

Ключови детайли за облачен хостинг DigitalOcean

 • Високо гъвкави и мащабируеми хостинг планове.
 • Високи нива на контрол над вашата виртуална машина.
 • Осем центъра за данни в три региона.
 • Прозрачно почасово ценообразуване.
 • Екип акаунти и сигурен споделен достъп за сътрудничество.
 • Инсталиране с едно щракване на много приложения, включително WordPress.
 • Много поддръжка и функции за разработчиците.
 • По желание платени надстройки за допълване на основните планове.
 • Клиентите включват TaskRabbit, jQuery и Ghost.

Информация за входно ниво на DigitalOcean

Клиентите получават достъп до всички първокласни хостинг функции DigitalOcean, независимо на кой план са включени, включително плана за хостинг на начално ниво:

 • 25 GB дисково пространство.
 • 1TB честотна лента.
 • Средна такса от 0,01 долара за допълнително прехвърлени GB.
 • $ 5 на месец, таксувани месечно (таксувани от час) с два месеца безплатно за нови клиенти.

Можете да разгледате подробности за това и другите планове от DigitalOcean на техния уебсайт.

Мисли за DigitalOcean

Тъй като DigitalOcean предлагат високо мащабируема услуга, насочена към разработчиците, плановете им започват с ниска цена и сравнително ниска спецификация. Сравнително ниската цена на DigitalOcean отразява липсата на много от функциите, които получавате с управлявани хостинг услуги на WordPress, като WP Engine или Flywheel. Можете обаче лесно да увеличавате мащаба си – или виртуална машина – за достъп до повече памет, съхранение и честотна лента, до впечатляващи количества.

Официален уебсайт

Linode

Vode хостинг за Vode хост на Linode

Подобно на DigitalOcean, Linode предлага облачен хостинг за разработчици. И така, отново, ако имате нужда от по-голяма свобода над вашата хостинг среда и вида дейности, с които можете да се захванете на разпределеното ви сървърно пространство, и нямате нужда от управлявано преживяване в WordPress, Linode може да бъде за вас.

Цените на Linode са много сходни с DigitalOcean, като първите предлагат малко по-малко място за съхранение в техните планове. Отново, по отношение на съхранението и честотната лента, вие получавате повече за парите си с Linode и DigitalOcean, в сравнение с VPS, фокусирани върху WordPress и облачни хостинг услуги. Недостатъкът на това обаче е липсата на функции за управление на WordPress, като например автоматично архивиране на уебсайтове и актуализации на софтуера.

Основни детайли за облачен хостинг на Linode

 • Високо гъвкави и мащабируеми планове за хостинг в облак.
 • Високи нива на контрол над вашето сървърно пространство.
 • Изграден по поръчка софтуер за управление на Linode manager и управление на командния ред.
 • Девет центъра за данни в три региона.
 • Много поддръжка и функции за разработчиците.
 • По желание платени надстройки за допълване на основните планове.
 • Клиентите включват The Onion и AccuRadio.

Информация за план за вход на ниво Linode

Цените започват ниско с Linode, но не включват функциите, свързани с WordPress, намерени другаде:

 • 20 GB дисково пространство.
 • 1TB честотна лента.
 • Средна такса от 0,02 долара за прехвърлен допълнителен GB.
 • $ 5 на месец, таксувани месечно (таксувани от часа).

Мисли за Линод

Интересно е, че като DigitalOcean, сметката на Linode по час. Тъй като сте свободни да превключвате планове по всяко време, както и когато е необходимо, почасовото таксуване гарантира, че сте справедливо таксувани за ресурсите, до които имате достъп през месеца.

Ако търсите VPS-ориентирана към разработчици VPS и услуга за хостинг в облак за уебсайта си WordPress, и Linode и DigitalOcean заслужават да проучат допълнително.

Официален уебсайт

Ами харесванията на HostGator, Bluehost и GoDaddy?

HostGator, Bluehost и GoDaddy са едни от най-известните имена в уеб хостинга – главно поради големите им клиентски бази, ниските цени и агресивните промоции. Освен евтин споделен хостинг, те предлагат и достъпни VPS хостинг, така че защо не са включени тук?

Основната причина е, че тези уеб хостове не са известни със своето качество. Освен това, вместо да предлагат услуги, съобразени с конкретна демографска група, като например WordPress потребители или разработчици, те вместо това предимно предоставят общ хостинг.

Ето защо, ако искате да извлечете всички предимства, които може да осигури най-добрият VPS и облачен хостинг, като например времена за бързо зареждане, стабилни сървъри и отлична поддръжка, препоръчваме да изберете една от компаниите в това ръководство.

Заключителни мисли

С цените, започващи от $ 5 – въпреки че 30 $ са по-реалистична сума – можете незабавно да увеличите скоростта на уебсайта си, като преминете към една от най-добрите облачни услуги на WordPress в облака и VPS, споменати по-горе.

С наличните безплатни миграции на уебсайтове, преминаването към по-добър хост изобщо не трябва да полага много усилия. Наличието на задачи като актуализации на софтуера, сигурност на сайта и архивиране, свалени от ръцете ви, помага да направите тези планове още по-привлекателни.

Облачният хостинг е особено вълнуващо развитие в управляваното хостинг пространство на WordPress. Възможността да се възползвате от инфраструктурата на технологичните гиганти Amazon и Google чрез уеб хостове като Pagely и Kinsta просто не беше опция преди няколко години. Сега можете да стартирате уебсайта си със същите стекове като някои от най-големите корпорации в света, и всичко това на разумна месечна цена.

Ако все още не сте сигурни, че този тип хостинг е за вас, някои компании, като Pantheon, предлагат безплатни акаунти за временна разработка на сървъри. Благодарение на това можете да мигрирате съществуващия си WordPress сайт само с няколко кликвания и да видите как се представя на тестов сървър. Направих това с моя уебсайт за портфолио и се изненадах, когато видях колко по-бързо се зарежда.

Използван / използващ VPS или облачен хостинг или някой от горните хостове? Мисли?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me