Mitkä ovat parhaat yritystason hosting-suunnitelmat WordPressille?

WordPress-tarjoukset


Mihin menee, kun tarvitset vakavasti korkealaatuista yritystason isännöintiä WordPressille? Kun sinulla on verkkosivusto, jolla on mahdollisesti miljoonia kuukausittain kävijöitä, ja yritystä, jolla ei yksinkertaisesti ole varaa isännöidä mitään, paitsi alan paras yritys, minne sinun pitäisi kääntyä?

Olet todennäköisesti jo kuullut muutamasta erittäin kykenevästä isäntästä, kuten WordPress VIP, Pagely ja WP Engine, mutta mikä tekee näistä isäntiä erilaisista? Mitä heillä on tarjottavanaan, ja onko muita harkitsemisen arvoisia?

Tässä on käytännöllinen katsaus yritystason WordPress-isäntämaailmaan ja vertailu parhaillaan saatavilla oleviin ratkaisuihin.

Katsotaanpa …

TL; DR: Yhteenvetotaulukko:

Parhaat yritystason hosting-suunnitelmat WordPressille

Yhtiö
Hinta / m
Käyntiä / m
Levytila
kaistanleveys
Sivustot sallittu
Av. Vast. Aika *
Pagely$ 2,500Rajoittamaton150GB2TB400259 ms
WordPress VIP$ 5,000RajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton5108 ms
Kinsta$ 6001 miljoona80GBRajoittamaton60417 ms
Pantheon$ 830Rajoittamaton100 Gt-plusRajoittamaton33154 ms
puristettavissa$ 7505 miljoonaaRajoittamatonRajoittamaton100484 ms
Media-temppeli$ 2500Rajoittamaton1TB1.5TB5
WP-moottoriMukautettu (600–40 000 dollaria)5 miljoonaa400 Gt – 1 TtRajoittamaton100509 ms
Vauhtipyörä$ 2,5001 miljoona50GB5TB1

* ReviewSignal data 1, 2.

Mikä on yritystason isännöinti?

Yksinkertaisesti sanottuna WordPressin yritystason isännöinti laskee muutamiin tekijöihin:

 1. Palvelininfrastruktuuri.
 2. Palvelimen skaalautuvuus ja mahdollinen kuormitus kestävät.
 3. Kehittäjän työkalujen laatu.
 4. Asiakaspalvelu – tarvittaessa käsine-käsine -tekijä.

Ensinnäkin, kuten odotit, laadukkaan yritystason isäntäalustan on annettava sinulle pääsy erittäin optimoituun infrastruktuuriin, joka on valmis ottamaan vastaan ​​vakavan kuorman..

Ihmiset, jotka saavat WordPress-yrityksen isännöintiä, tekevät paljon kehitystä – ja säännöllisesti -, ja jotkut siitä kehittäjästä ovat todennäköisesti edistyneet tavalla, jolla se käyttää WordPress-alustaa. Asiat voivat mennä pieleen, ja toisinaan tapahtuu, minkä vuoksi on tarpeen olla lataus- / testausympäristöjä ja optimoituja asennuksia, jotka pystyvät käsittelemään rasitusta..

Tämä rajoittaa periaatteessa vaihtoehdot vain kouralliseen arkkitehtuuriin:

 • Dedikoidut palvelimet.
 • Optimoidut VPS-asetukset.
 • Edistyneet pilvipalvelimen asetukset (yleisimmin Google tai Amazon).

Joka tapauksessa yritystason isännöinti on niin kaukana klassisesta jaetun isäntäasetuksen asetuksista kuin mahdollista.

 • Jaettu isäntä = hylly hosting-asetukset – yksi koko sopii kaikille.
 • Yritystason isäntä = räätälöity asennus, joka on suunniteltu erityisesti sinulle ja joka on valmis käsittelemään kaikkia kuormituksia.

Sen keskeinen näkökohta on se et jaa resursseja muiden asiakkaiden tai sivustojen kanssa, joten et ole alttiina meluisalle naapuriongelmalle.

Tämän lisäksi minkä tahansa yritystasoksi kutsuvan alustan on kyettävä mittakaavaa pidemmälle kuin mitä normaalilta isännältä odotetaan – etenkin kun tapahtuu kaikenlaisia ​​suunnittelemattomia liikenteen piikkejä.

Automaattiset kuormituksen tasapainottajat ovat yleisiä tässä valtakunnassa, koska ne voivat siirtää resursseja alustan yli sinne, missä he ovat eniten tarpeellisia. Myös konttipohjainen arkkitehtuuri on yleistymässä tässä maailmassa, koska se tarjoaa yleensä sujuvamman skaalauksen kuin virtuaalikoneet tai erilliset palvelimet.

Sitten siirrytään asiakaspalvelun aiheeseen tai, kuten jo aiemmin kutsuin, ”käsinkäsine” -kertoimeen. Esimerkiksi, kun kirjaudut yritystä isännöivään asennukseen, sinulle annetaan usein tunnus henkilökohtainen tilinhoitaja kenen tehtävänä on auttaa sinua saamaan alustasi liikkeelle, ja kuka on usein yhteyspisteesi eteenpäin. Pohjimmiltaan yritystason isännöinti on kyse tarjoamisesta räätälöinnit asiakaskohtaisesti.

Tätä sävyä varten nämä alustat yleensä antavat sinulle pääsyn erillinen ‘dev’, ‘test’ ja ‘live’ ympäristö, jotka ovat avainasemassa edistyneessä kehitystyössä. Toinen tärkeä näkökohta on, että kaikilla näillä ympäristöillä on oltava sama arkkitehtuuri, muuten saatat kohdata ongelmia “testitulosten” toistamisessa “live” -sivustolla..

Kaikkia edellä olevia huomioiden katsotaanpa yksittäisiä pelaajia WordPress-yritystason hosting-markkinoilla:

8 parasta yritystason hosting-palvelua WordPressille

Oikotiet: Pagely | WordPress VIP | Kinsta | Pantheon | Painettavissa | Media-temppeli | WP-moottori | Vauhtipyörä

Pagely

yrityksen WordPress-isännöinti Pagelyltä

Pagely on yksi WordPress-ekosysteemin tunnetuimmista premium-hosting-yrityksistä. He ovat yksi harvoista isännistä, jotka eivät tarjoa lähtötasosuunnitelmaa sinänsä, vaan keskittyvät pikemminkin edistyneempiin asetuksiin, jotka tarvitsevat ylimääräistä käsittelytehoa ja skaalautuvuutta. Kuten Pagely myöntää, he palvelevat enimmäkseen B2B-markkinoita.

He tarjoavat isäntäspektrinsä yritystason puolella tehokkaan infrastruktuurin, joka toimii Amazon Web Services -palvelussa (AWS)..

Asiakkaat voivat käyttää Git-, SVN-, SFTP- tai palveluita, kuten BeanStalk ja DeployHQ. Lisäksi he voivat ottaa käyttöön 11 maailmanlaajuista tietokeskusta tai maantieteellisesti monistaa alueiden välillä. He voivat myös vapaasti viedä työnsä kehittämiseen, lavastamiseen ja tuotantoon, ja tarvittaessa myös post-depook-koodien tarkistuspalvelu on käytettävissä..

Hinta & parametrit

Pagely tarjoaa kaksi tasoa heidän WordPress-isännöintiyrityksessään: valmiiksi määritetyt suunnitelmat ja mukautetut klusterit.

sivutsuunnitelmat

Halvempaa, 2500 dollaria kuukaudessa suunnitelma antaa sinulle Rajoittamaton käynti, 150 Gt levytilaa, 2 Tt kaistaleveyttä (CDN sisältyy), ja enintään 400 (!) WordPress asentaa.

Kaksinkertaisen 5000 dollarin kuukausisuunnitelman hankkiminen antaa sinulle lisätukea ElasticSearch / ElasticCache, tuotanto / QA / latausympäristöille, monialueen virhetoimintojen palautukselle, jopa viidelle tietokannan orjalle ja geo-välimuistille..

Ei ole perustamismaksuja.

Plussat
Haittoja
 • Erittäin merkittäviä asiakkaita, mukaan lukien Visa, Disney, eBay, Virgin Atlantic, Comcast ja muut.
 • Rajoittamaton käynti; jopa 400 sivustoa sallittu.
 • Pystyy käsittelemään miljardeja kuukausittaisia ​​pyyntöjä.
 • Joustava koodin käyttöönotto.
 • Käyttöönoton jälkeinen koodikatsaus on saatavana vain kalleimmalla suunnitelmalla – 20 000 dollaria kuukaudessa.
 • Ei puhelintukea ollenkaan.

Virallinen nettisivu.

WordPress VIP

WordPress-VIP

WordPress VIP on WordPress.com-alustan yritystason versio. Kyllä, samassa WordPress.com-sivustossa, joka tarjoaa sinulle täysin ilmaisia ​​blogeja, on myös markkinoiden kalleimpia ja monimutkaisimpia yritysjärjestelyjä..

VIP-alusta on suunnattu korkean profiilin / suuren liikenteen kustantajille ja tarjoaa heille lisää etuja ja ominaisuuksia, joita on vaikea löytää muualta..

WordPress VIP ei kuitenkaan ole jotain mitä voit ostaa juuri niin. Jokainen asiakas on hyväksyttävä, ennen kuin hän voi aloittaa työskentelyn VIP-alustan kanssa.

Mikä tosiasiallisesti erottaa WordPress VIP: n, on sen tarjoama tuki.

Ensinnäkin, ja tätä voidaan pitää joidenkin skenaarioiden haittapuolina, yrityksen asiantuntija tarkistaa koodisi manuaalisesti ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön. Tämä sisältää teemoja, laajennuksia ja muita manuaalisia muokkauksia.

Lähteiden mukaan nämä kooditarkistukset voivat yleensä kestää kymmenestä 15 arkipäivään. Itse prosessi on kuitenkin suunniteltu Gitin ympärille, joten voit tehdä siitä osan työnkulusta.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että et välttämättä pysty käyttämään joitain laajennuksia, varsinkin jos ne ovat melko hämäriä tai jos ne ovat sinun oma luomuksesi. Tässä on luettelo tällä hetkellä valtuutetuista laajennuksista.

Mitä tulee vuorovaikutukseen WordPress VIP -ekosysteemin kanssa, tiimi seuraa jatkuvasti sivustosi liikennekuvioita ja käsittelee laitteiston lisäyksiä, optimointeja ja skaalausalgoritmeja, jotka virittävät suorituskyvyn tarvittaessa.

Hinta & parametrit

WordPress VIP on luettelon prikkain vaihtoehto aloittaaksesi. Lisäksi siellä on a Asennusmaksu 15 000 dollaria. Sen jälkeen kuukausittainen laskusi tulee olemaan ainakin $ 5,000 (enintään 20 000 dollaria).

Vaikka tämän suunnitelman avulla voit rakentaa vain viittä sivustoa, hyvä uutinen on, että kaikki muu on rajaton:

 • rajoittamaton käynti kuukaudessa,
 • rajoittamaton levytila,
 • rajoittamaton kaistanleveys.

Vaikka ”rajaton” -tunniste on yleinen asia nähdä halvassa WordPress-hosting-tilassa (3 dollaria kuukaudessa tai niin), WordPress VIP -palvelussa, tosirajoja ei ole.

WordPress VIP tarjoaa sinulle 20 plus -datakeskuksia ympäri maailmaa, räätälöityä säilöttyä infrastruktuuria, 24/7-tukea, tunnin varmuuskopioita redundanssilla tiedostojen tallennuksella ja automaattisilla suojauskorjauksilla sekä keskitetyn tiimin, joka seuraa jatkuvasti suorituskykyä.

WordPress VIP: n tarjoama infrastruktuuri on sekoitus pilvipalveluvaihtoehtoja ja omistettuja palvelimia. Erityinen arkkitehtuuri ei ole asia, jota yritys mainostaa paljon.

Plussat
Haittoja
 • Rajoittamaton kaikki ilman ylimääräisiä maksuja tai ylennysmaksuja.
 • Vaikuttava asiakaskunta, mukaan lukien yritykset kuten Facebook, Getty Images, UPS, Spotify ja Quartz.
 • Pystyy käsittelemään mitä tahansa kuormaa ja toiminnan laajuutta.
 • Koodiarvostelut, jotka varmistavat, että sivustosi on virheetön, turvallinen ja optimoitu.
 • Tunnetaan GoP-ratkaisuna huippuluokan yritystoimintaan WordPressille.
 • Saat tutun WordPress.com-palkin sivun yläosaan sekä alatunnisteeseen pakollisen Powered by WordPress.com VIP -palvelun..
 • Kooditarkistukset voivat viedä aikaa ja hidastaa kehitysprosessiasi.
 • Rajoitettu määrä hyväksyttyjä laajennuksia ja teemoja.
 • Vain enintään viisi WordPress-asennusta.

Virallinen nettisivu.

Kinsta

kinsta

Kinsta on suhteellisen uusi toimija WordPress-hosting-markkinoilla (perustettu vuonna 2013). Silti he ovat onnistuneet nimeämään itselleen jo houkuttelevan hinnoittelun perusteella lähtötasolla ja erinomaisen kokonaissuorituskyvyn vuoksi – testattu. Niiden asiakaskunta on myös vaikuttava ja palvelee yrityksiä, kuten Ubisoft, Ricoh, General Electric, Workforce ja Intuit.

Kinsta tarjoaa useita hosting-suunnitelmia tarpeidesi mukaan ja kaksi niistä yritystasolla.

Hinta & parametrit

Hyllyn ulkopuolella, Kinsta on halvin yritystason WordPress-hosting tässä luettelossa. Heillä on neljä vaihtoehtoa:

 • Yritys 1: 600 dollaria kuukaudessa, 60 WordPress asentaa, jopa miljoona käyntiä, 100 Gt levytilaa, rajoittamaton kaistaleveys.
 • Yritys 2: 900 dollaria kuukaudessa, 80 asennusta, 1,5 miljoonaa käyntiä, 150 Gt levytilaa.
 • Enterprise 3: 1200 dollaria kuukaudessa, 120 asennusta, 2 miljoonaa käyntiä, 200 Gt levytilaa.
 • Yritys 4: 1500 dollaria kuukaudessa, 150 asennusta, 3 miljoonaa käyntiä, 250 Gt levytilaa.

Kupun alla Kinsta toimii Google Cloud Platformilla, ja voit valita yhden 21: stä datakeskuksen sijainnista.

Saat myös automaattisen skaalautuvuuden, monialueellisen käyttöönoton ja sen, mitä he kutsuvat uusimpaan tietoturvaan (sivustoja tarkkaillaan joka minuutti käytettävyyden, DDoS-hyökkäysten ja haittakoodien varalta). Tämän lisäksi voit testata laajennuksia, teemoja ja muita koodeja yhdellä napsautuksella toimivissa ympäristöissä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit valita joukosta lisäosia, kuten Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, ylimääräiset varmuuskopiot, skaalausvierailut ja CDN-ominaisuudet.

Plussat
Haittoja
 • Todellinen 24/7 tuki nopeilla vastausaikoilla.
 • Houkutteleva hinta ja hyvät palvelinparametrit.
 • Sisältää viisi ilmaista “valkoisten hansikkaiden” muuttoa – ei perustamismaksuja.
 • Suuri suorituskyky riippumattomien testien mukaan.
 • Sinun on silti käsiteltävä ylisuuri maksuja.

Virallinen nettisivu.

Pantheon

Pantheon

Pantheon on toiminut näillä markkinoilla vuodesta 2010, ja tuona aikana he ovat rakentaneet vaikuttavan asiakaskunnan, mukaan lukien yritykset, kuten Nvidia, IBM, Cisco, Boston Herald, Dell ja monet muut..

Heidän yritystason ratkaisunsa väittävät olevan nopein ja skaalautuvin isännöinti. Tämä johtuu siitä, että Pantheon on monivuokralainen käyttöjärjestelmä palveluna, jossa kaikki asiakassivustot toimivat samalla alustan infrastruktuurilla Google Cloud Platformin kautta (liikenteestä riippumatta).

Hinta & parametrit

Vaikka myyntisivulla sanotaan, että voit hankkia Pantheon-yrityspalveluita 10 000 dollaria vuodessa, tätä lukua on vaikea saada, kun käytät heidän hintalaskuria. Näet, että hintalappu kasvaa melko nopeasti, kun tarvitset enemmän palvelimen virtaa.

Kaikki yrityssuunnitelmat antavat sinulle Rajoittamaton käynti ja kaistanleveys, 33 WordPress asentaa tai enemmän, ja 100 Gt plus levytilaa.

Yksi Pantheonin tärkeimmistä vahvuuksista on heidän dev-, testi- ja live-ympäristönsä sekä niiden asennustavat. Ne kaikki yhdistetään versiohallinnalla ja antavat myös suoran kehityksen. Lisäksi jokaisella ympäristöllä on sama arkkitehtuuri ja suorituskykyominaisuudet, mikä on valtavaa suorittaa tarkkoja testejä ja varmistaa, että mikä tahansa koodi, jonka haluat levittää, käyttäytyy samalla tavalla “live” -käytössä kuin “testissä” tai “dev” ‘.

Tämän lisäksi voit myös hallita asennuksen tietoturvaa hallitsemalla ryhmäsi pääsyä ja päättämällä kenen sallitaan käyttää “live” -palvelussa. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, mitä Pantheonilla on heidän joukkueille tarkoitettujen pro dev -työkalujen sarjassa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Pantheon palvelee WordPress-sivustojen lisäksi myös Drupalia. Itse asiassa ne luotiin ensin palvelemaan korkean tason Drupalin asennuksia.

Plussat
Haittoja
 • Ei ylimääräisiä maksuja eikä perustamiskustannuksia.
 • Suuri ‘dev’, ‘test’, ‘live’ ympäristö.
 • Pro dev -työkalut ryhmätyöhön.
 • Hinnoittelu voi nousta jyrkästi tarpeidesi kasvaessa.

Virallinen nettisivu.

puristettavissa

puristettavissa

Pressable on WordPress-erityinen hosting-yritys, joka perustettiin vuonna 2010 San Antoniossa, Teksasissa. He ovat ylpeitä siitä, että alusta on turvallinen, skaalautuva ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Yritystason spektrin lopussa (koska niillä on myös lähtötason asetukset) heidän hosting-suunnitelmansa ovat täysin muokattavissa, jolloin jokainen asiakas voi rakentaa oman hosting-ratkaisun tarpeidensa mukaan.

Hinta & parametrit

Pressable-yritystason suunnitelmat alkavat klo 750 dollaria kuukaudessa, jonka voit vastaanottaa jopa 5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden avulla. Voit käynnistää jopa 100 WordPress asentaa, liian.

Painettavissa olevat voivat ylpeillä fyysisestä laitteistoerottelustaan ​​ja vankilassa olleista käyttäjäympäristöistä, jotka lisäävät uuden tietoturvakerroksen.

Jokaiselle asiakkaalle annetaan myös tilin haltija, joka auttaa heitä rakentamaan tarkan asennuksen, jota he tarvitsevat, ja virittämään kaiken.

Plussat
Haittoja
 • Hyvä hinta-palvelin-tehosuhde.
 • Tilinhoitaja jokaiselle tilille.
 • He käyttävät omia tietokeskuksia, jos se on mitä haluat.
 • Silti suhteellisen pieni yritys verrattuna muihin luettelossa oleviin yrityksiin. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla todellinen virhe monille.

Virallinen nettisivu.

Media-temppeli

MediaTemple

Media Temple, vaikka se on tunnettu kaikista standardeista, on suhteellisen uusi toimija WordPressin yritystason isännöintitilassa. He ovat toistaiseksi tunnetut enimmäkseen klassisista isännöintitarjonnoistaan, mukaan lukien jaettu isännöinti, VPS ja WordPressin hallittu isännöinti.

Heidän äskettäin lanseerattu yritystaso on rakennettu Amazonin AWS-alustan päälle, ja sen tarkoituksena on tarjota käyttäjille ensinnäkin mielenrauha..

Hinta & parametrit

Media Temple istuu siististi WordPress-yritystason keskitasolla, osoitteessa 2500 dollaria kuukaudessa.

Sitä varten voit rakentaa jopa viisi sivustoa, saat 1 Tt pilvitallennusta ja 1,5 Tt kaistanleveyttä rajattomasti käyntejä. Voit skaalata asennuksen 10 EC2-esiintymään ja saat tukea Amazonin RDS-tietokantaan.

Jokainen yritysasetus saa omistettu tilivastaava jotka auttavat ratkaisemaan kaikki ongelmat ja työskentelevät aktiivisesti käyttäjien kanssa. Tämä on osa Media Temple (mt) One -tarjousta. Ajatuksena on, että saat aina yhden numeron soittaaksesi, saman henkilön kanssa toisessa päässä joka kerta.

Tämän lisäksi Media Templen CloudTech-tiimi hallinnoi jatkuvasti kaikkia asennuksia.

Plussat
Haittoja
 • (mt) Yksi mukana.
 • Rajoittamaton käynti.
 • Vain enintään viisi WordPress-asennusta.

Virallinen nettisivu.

WP-moottori

wpengine

WP Engine on yksi niistä yrityksistä, jota minun ei varmasti tarvitse esitellä sinulle. Vuosien varrella ne ovat osoittautuneet parhaiden yritysten joukkoon, jotka tarjoavat optimoituja suunnitelmia kaiken kokoisille WordPress-sivustoille. Tällä hetkellä ne ovat yksi suosituimmista siirtymisalustoista, kun kyse on WordPress-isännöinnistä.

Ei ole yllättävää, että WP Engine tarjoaa paljon tarjottavaa myös yritystasolla.

Hinta & parametrit

Käytettävissä olevat hintapisteet eivät ole jotain siitä, mitä WP Engine mainostaa sivustollaan, ja rehellisesti sanottuna on vaikea saada siitä irti keskustelun aikana..

Päivän lopussa heidän yritystason tasonsa alkavat klo 600 dollaria kuukaudessa ja menee jopa 40 000 dollariin kuukaudessa.

Heidän infrastruktuurinsa toimii GCP: llä ja AWS: llä (asiakkaan tarpeista riippuen), ja se on erillinen klusteroitu ympäristö, jossa on tarpeettomia datakeskuksia, monialueinen saatavuus ja kuorman tasapainotus.

Jokainen asiakas saa myös omistettu tilivastaava kuka auttaa sisäänrakentamisessa ja jatkuvassa tilipalvelussa.

Voit luottaa tähän yrityssuunnitelmaan, jotta pystyt käsittelemään jopa 5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa, antaa sinulle 400 Gt – 1 Tt levytilaa ja rajaton kaistanleveys. Voit myös hankkia jopa 100 WordPress asentaa.

Plussat
Haittoja
 • Iso, palkittu tukitiimi, josta vastausajat ovat lyhyitä. Rajoittamaton liukumäärä sisältyy hintaan.
 • Omistettu tilivastaava.
 • 24 tunnin puhelintuki.
 • Rakennettu AWS: lle ja GCP: lle asiakkaasta riippuen.
 • Epäselvä hinnoittelu (mukaan lukien asiat, kuten ylitykset).

Virallinen nettisivu.

Vauhtipyörä

vauhtipyörä

Vauhtipyörä, vaikkakin WordPress-isännöintimaailman tunnettu yritys, on uusi toimija yritystason isännöinnissä. Heidän huipputasoa kutsutaan Flywheel Blueksi, ja se lupaa olla kaikkea mitä voisit odottaa yritystason alustalta.

Vauhtipyörä on ylpeä siitä, että tarjoaa asiakkailleen tehokkaita (mutta helppokäyttöisiä) kehitystyökaluja ja pääsyn oikeille ihmisille – asiantuntijoille – jotka voivat tarjota todellista apua.

Vauhtipyörä on myös onnistunut rakentamaan melko vaikuttavan asiakaskunnan, mukaan lukien Forbes, Lenovo, Michiganin yliopisto ja The Washington Post..

Hinta & parametrit

Vauhtipyörä sininen alkaa klo 2500 dollaria kuukaudessa, ja antaa sinulle hosting-asetukset, jotka on rakennettu sekä GCP: lle että AWS: lle (tarpeistasi riippuen).

Tämän asennuksen on tarkoitus toimia jopa miljoona käyntiä kuukaudessa, antaa sinulle 50 Gt levytilaa ja 5 Tt kaistaleveyttä. Sinulla voi kuitenkin olla vain yksi WordPress-ilmentymä juoksee sitä.

Isäntäasetukset ovat automaattinen skaalaus WordPress-klusterissa, jolla on redundanssi ja sisäänrakennettu automaattinen virhetoiminto. Jokainen asiakas saa myös omistettu tilinhallinta, neljännesvuosittain julkaistavat raporttikortit (käyttöaikayhteenvedot, varmuuskopiotiedot, hakkerointiyritykset lopetettu, ja niin edelleen) ja automatisoidut ulkopuoliset varmuuskopiot.

Asiakastuen laatu on myös syytä mainita erikseen. Jokainen käyttäjä saa heille tarkoitetun mukautetun tukisähköpostiosoitteen, ja jokainen lähettämä lippu siirtyy suoraan linjan eteen.

Plussat
Haittoja
 • Rakennettu AWS: lle ja GCP: lle asiakkaasta riippuen.
 • Vauhtipyörän mukautettu tilin hallintapaneeli yksinkertaistaa verkkosivujen hallintaa.
 • Välitön liikenteen skaalaaminen tarvittaessa.
 • Hieman tyyris, jos haluat käyttää useampaa kuin yhtä sivustoa.

Virallinen nettisivu.

Mikä näistä yritystason WordPress-palvelimista valitaan?

Päivän lopussa ei ole täysin reilua sanoa, että yritys A on parempi kuin yritys B, koska ne tarjoavat, esimerkiksi, enemmän kaistanleveyttä. Tai että saat enemmän WordPress-asennuksia ja niin edelleen.

Loppujen lopuksi se on yritystason WordPress-isännöinti, josta me täällä puhumme, ja kaikki tässä luettelossa esitetyt suunnitelmat ovat erittäin muokattavissa, ja jokainen yritys haluaa virittää asiat tarkalleen tarpeitasi vastaavasti.

Yllä oleva luettelo antaa sinulle perustan aloittaa oman tutkimuksen tekeminen ja on hyvä yleiskuva siitä, mitä voit odottaa jokaiselta alustalta. Sen avulla voit rajata luettelon kolmesta viiteen yritykseen ja alkaa tavoittaa heidät erikseen ilmoittamalla heille tarpeitasi ja budjettiasi, kunnes laskeudut siihen, joka antaa sinulle parhaan tarjouksen.

Suorituskykyisesti he ovat kaikki samassa ballparkissa. Kuten huomaat, melkein kaikkia näitä alustoja ylläpidetään joko Amazonin palvelimilla tai Google Cloud Platformilla. Joten mistä todella tulee asiakastuki, hinta-pino-suhde ja isäntän toimittamat kehittäjätyökalut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me