Mikä on ylläpitämä WordPress-hosting ja milloin se kannattaa ylimääräisiä kustannuksia?

WordPress-tarjoukset


WordPress-sivustosi on arvokas voimavara, joten haluat varmistaa, että se on turvallinen, toimii tehokkaasti ja on parhaissa mahdollisissa käsissä. Vaikka hallittu WordPress-isäntä voi auttaa tässä, on tärkeää tietää, että se ei ole ehdoton parannuskeino. Tässä artikkelissa selitän tarkalleen, mikä WordPress-hallinta on, kun sinun pitäisi valita se, onko se lisäkustannusten arvoinen ja mitä sinun tulee pitää mielessä valitessasi isännöintipalvelua (plus muutama suositus).

Aloitetaan.

Ensimmäinen: harvat hosting-perusteet

Ensinnäkin, mitä tarkalleen isännöi? No, yksinkertaisesti sanottuna, isännöinti (tai web-hosting) on ​​palvelu, jota tarvitset tietojen tallentamiseen ja verkkosivustosi tekemiseen verkkoon (ts. Internetin käyttäjille).

Ylläpito on yritykseltä ostama palvelu. Parhaan mahdollisen päätöksen tekemiseksi sinun on ymmärrettävä, mitä erilaiset hosting-paketit sisältävät ja miten ne vaikuttavat sivustoosi. Joissakin tapauksissa tämä sisältää vain vähimmäisvaatimukset – oikeastaan ​​vain julkisesti käytettävän paikan verkkosivustosi tallentamiseksi verkossa -, kun taas toisissa paketeissa voi olla ominaisuuksia, jotka poistavat turvallisuuden, suorituskyvyn ja sivuston yleisen hallinnan taakan hartioiltasi..

Mitä enemmän ominaisuuksia ja palveluita isännöintisuunnitelma tarjoaa, sitä todennäköisempää on, että sitä kutsutaan hallinnoiduksi isäntänä. Kun tällaiset hosting-suunnitelmat on erityisesti räätälöity WordPressiin ja optimoitu niihin (kaikkeen tekniseen hosting-ympäristöön yleisempiin sivuston hallintaominaisuuksiin), me tarkoitamme niitä hallinnoitu WordPress-hosting suunnitelmat.

Mikä on ylläpidetty hosting?

Suurinta osaa tänään tarjolla olevista paketeista pidetään jossain määrin hallittuina. Miksi? Koska verkkosivuston ylläpito on itse asiassa paljon monimutkaisempaa kuin luuletkaan. Monet ihmiset voivat luoda ja käyttää WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja ilman liikaa vaivaa, mutta kuinka monella ihmisellä on verkonhallintataitoja tai osaako hän luoda Nginx-tiedostoja ja / tai päivittää käyttöjärjestelmäpäivityksiä omille palvelimilleen SSH: n kautta?

Kaikki verkkosivustot on tallennettu tietokoneille, joissa kaikissa on muisti, suoritin, kiintolevy, portit, jotka käsittelevät Internet-liikennettä ja niin edelleen – ja niistä kaikista on huolehdittava käyttöjärjestelmätasolla. Jos käyttöjärjestelmässä on virhe, se on korjattava. Jos haittaohjelma on päässyt koneeseen, se on puhdistettava – ja se vain raaputtaa pintaan kaikkia päivittäisiä asioita, jotka on tehtävä sivustosi pitämiseksi tikkana.

Tämä on hallintotaso, jota nykyään tarjoavat melkein kaikki isännät. Itse asiassa se on heidän etujensa mukaista. Suurimmalla osalla käyttäjiä ei ole mitään tarvetta hallita matalan tason isäntäympäristöään – ja mikäli heille annetaan mahdollisuus tehdä niin, se todennäköisesti tekisi asiat melko nopeasti. Tämä johtaisi heidän verkkosivustojensa laskemiseen ja syyttää todennäköisimmin isäntään, joka sitten todennäköisesti sai tehtäväkseen asioiden palauttamisen ja ajamisen uudelleen.

Toisin sanoen hallitsemalla palvelinta puolestasi, isännät tappavat kaksi lintua yhdellä kivellä: Säästävät sinut itsestäsi ja pelastavat itsensä tukilippujen laumoista.

Kutsutaan tämän tyyppistä hallintaa palvelintason hallinta – ja ellet nimenomaan hae paljaita metallipalvelimia, näet todennäköisesti kaikki tällaiset ominaisuudet valitsemassasi hosting-paketissa.

On kuitenkin toinen hallittujen hosting-palveluiden haara, jonka avulla voit suorittaa palvelimella monia yleisiä korkeamman tason tehtäviä, esimerkiksi verkkosivustojen varmuuskopioita. Kutsutaan tätä toista palveluhaaraa sovellustason hallinta.

Sovellustason hallintapalvelut ovat tyyppiä, jota tarjotaan hallituissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa. Ominaisuuksiin sisältyy todennäköisesti:

 • palvelintason välimuisti (ja monet muut suorituskykykohtaiset palvelut)
 • automatisoidut päivittäiset sivuston varmuuskopiot
 • ydin WordPress-päivitykset
 • verkkosivustojen muutokset
 • haittaohjelmien tarkistus
 • kyky luoda nopeasti ja helposti lavasivustoita
 • tilattavat WordPress -kohtaiset yhden napsautuksen varmuuskopiot
 • paljon enemmän (käymme läpi monet näistä hetkessä).

Hallittujen WordPress-hosting-palveluiden edut

Pohjimmiltaan hallitun WordPress-isäntäympäristön ylivoimainen etu on, että kaikki siinä oleva sisältö on täysin räätälöity WordPressin ajamiseen. Yleiset isännät (ts. Tyyppi, joka ylläpitää kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, jotka toimivat kaikenlaisilla alustoilla) eivät voi todella optimoida järjestelmiään yhdeksi erityiseksi alustana, koska heidän on kyettävä käyttämään niin monta erityyppistä ohjelmistoa. Samalla palvelimella voi olla WordPress-sivusto, Joomla-sivusto, räätälöity sivusto, joka käyttää Laravelia, Solmupalvelin ja niin edelleen. Ei voida vain optimoida kaikkea yhtä aikaa.

Ylläpito WordPress-isännät puolestaan ​​toimivat yksinomaan WordPressin kanssa, ja sellaisenaan he voivat räätälöidä kaikki palvelimet – käyttöjärjestelmästä ja tiedostojärjestelmästä komentorivityökaluihin – optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Upea esimerkki tällaisesta optimoinnista on verkkosivustojen välimuisti – asia, joka voidaan saada toimimaan paljon tehokkaammin palvelinpuolen tasolla kuin se voi yksinkertaisesti käyttämällä etuosan WordPress-laajennuksia.

Suojaus on toinen ala, jolla hallittu WordPress-hosting on erinomainen. On paljon helpompaa rakentaa turvallinen järjestelmä, kun tiedät tarkalleen, mikä siinä toimii ja mitkä tietyn ohjelmiston (tässä tapauksessa WordPress) heikkoudet ovat. Koska isännät ymmärtävät, kuinka WordPress reagoi, kun joku yrittää kirjautua sisään väärillä tiedoilla, ne voivat rakentaa palvelimelle erityisiä työkaluja, jotka lukitsevat kaikki haitalliset yritykset automaattisesti.

Kaiken tämän tulos on huomattavasti nopeampi, turvallisempi ja vakaampi isännöintiarkkitehtuuri. Hyvä analogia on se, miksi televisio ei kaatuu, mutta tietokoneesi saattaa tehdä niin aika ajoin. Vaikka nykyaikaisissa televisioissa on vähän tietokoneita, niitä käytetään yhdessä, hyvin erityisessä tehtävässä. Toisaalta tietokoneet tukevat erittäin suurta määrää toimintoja – saaden ne alttiiksi tarttumaan tai menemään väärin jollain odottamattomalla tavalla..

Hallittujen WordPress-isäntäjärjestelmien on keskityttävä vain yhteen järjestelmään: WordPressiin. Tämän avulla he voivat käyttää WordPressin erilaisia ​​vahvuuksia ja vaimentaa sen heikkouksia, mikä johtaa ympäristöön, joka tekee yhden asian erittäin hyvin.

Ylläpito WordPress-hosting-ominaisuudet

Tällä hetkellä hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset tarjoavat useita erilaisia ​​ominaisuuksia. Seuraava on valikoima hyödyllisimmistä.

Automaattisesti hallitut päivitykset

Automaattiset päivitykset ovat olleet WordPressin ominaisuus jo pitkään. Hallittu WordPress-isäntä voi kuitenkin viedä nämä askeleen eteenpäin soveltamalla suojauskorjauksia automaattisesti heti, kun ne ilmestyvät – samalla tavalla kuin ne soveltavat WordPress-version tärkeimpiä päivityksiä sivustoihin. Jotkut yritykset ilmoittavat mahdollisuuksien mukaan jopa etukäteen tällaisista päivityksistä varmistaaksesi, että sinulla on aina riittävästi aikaa valmistautua.

Lähes kaikissa hallinnoiduissa WordPress-isänteissä WordPressin uusimman version käyttö yleensä pannaan täytäntöön. Tämä tekee paitsi verkkosivustosi turvallisemmaksi (sulkemalla tunnetut tietoturva-aukot mahdollisimman nopeasti), myös tekee isäntäverkosta turvallisemman kokonaisuutena – jonka edut houkuttelevat sinut asiakkaana (yleisempi käytettävyys, vähemmän hyökkäyksiä jne.).

Automaattiset ja manuaaliset varmuuskopiot

WordPressin suosion takia erikoistuneet isännät voivat tehdä varmuuskopiointimenettelystä nopeamman, tehokkaamman ja luotettavamman. Lisäksi se, että isäntä tekee säännöllisiä varmuuskopioita, helpottaa myös sivustosi palauttamista, jos asiat menee pieleen (mitä hyvää on varmuuskopioinnilla, jos et voi käyttää sitä itse mistä tahansa syystä).

Pitämällä isäntäsi tekemään säännöllisiä varmuuskopioita, joita on helppo käyttää, on mahdollista, koska heillä on erinomainen sijainti ymmärtää WordPressin kiinteää rakennetta. Tämä sopii myös seuraavalle ominaisuudellemme …

Parempi WordPress-tuki

Mittariltasi tuellasi vaihtelee yrityksittäin, mutta mielestäni on turvallista sanoa, että keskimäärin hallittu WordPress-isäntätuki tietää (tai ainakin sen pitäisi) tietää WordPressistä huomattavasti enemmän kuin tavallisen ei-erikoistuneen isännän tuki. Koska WordPress on vain yksi järjestelmä, on paljon helpompaa ratkaista mahdolliset ongelmat.

Automaattinen WordPress-asennus

Ominaisuus, jonka avulla voit saada käyttöösi uuden WordPress-sivuston muutamassa sekunnissa. Kun tarvitset uutta sivustoa, täydellinen WordPress-asennus (ja tarvittava tietokantayhteys jne.) Luodaan automaattisesti. Sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt lomake joillakin järjestelmänvalvojan ja sivuston yksityiskohdilla. Helppo!

Vaiheympäristöt

Tämä on loistava ominaisuus kehittäjille ja / tai sivuston ylläpitäjille. Lavastusympäristö alkaa täydellisenä kopiona olemassa olevasta sivustostasi, johon pääset vain henkilökohtaisesti (tai jolla on epäselvä URL-osoite), ja se on erittäin kätevä testata uusia laajennuksia / teemoja tai päivittää / muuttaa koodia ennen muutosten tekemistä sivustollesi.

Hienosäädetyt kojetaulut

Tavalliset isäntäpaneelit eivät ole yleensä kovin käyttäjäystävällisiä, koska he eivät tiedä mitä ohjelmistoa käytät. Seurauksena on, että jotkut tarjoavat sinulle suuren joukon vaihtoehtoja – joista monet eivät yksinkertaisesti sovellu WordPressiin -, kun taas toiset ovat niin niukkoja, että niillä on vain muutama peruslinkki tietokannan tai tiedostojesi hallintaan..

Ylläpito WordPress-hosting-kojetaulut puolestaan ​​voivat tehdä kaikenlaisia ​​hyödyllisiä asioita, kuten tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​tilastoja käytöstä / vierailijoista, antaa muille pääsyn tilillesi, näyttää sinulle, jos sinulla on vanhentuneita laajennuksia, kertoa tarkalleen, mitä WordPress-versiota käytät ja niin edelleen.

Esimerkiksi Kinsta, laatuhallittu WordPress-isäntä, antaa sinulle kojelaudan, jossa on yksityiskohtaiset käyttö- ja suorituskykymittarit, monien muiden ominaisuuksien lisäksi. Voit käyttää näitä analysoimaan käyttöäsi ja kävijöitä sekä hienosäätämään sivustosi tehokkuutta:

Kinsta isännöi kojetaulun analytiikka -osaa

Parempi välimuisti

Kuten edellä mainittiin, WordPress-ympäristön ennustettavuuden luonteen vuoksi paljon tehokkaampi palvelinpuoleinen välimuistiratkaisu voidaan helposti toteuttaa, ja se voi vaikuttaa dramaattisesti sivustosi nopeuteen varmistamalla, että jokainen sivu on välimuistissa mahdollisimman tehokkaasti ja niin kauan mahdollisimman.

WordPress-välimuistilaajennuksen avulla palvelimesi on silti ladattava WordPress ennen kuin se voi välittää välimuistissa olevan sivun. Mutta palvelintason välimuistilla palvelin voi kokonaan ohittaa WordPress-sovelluksen ja palvella vain välimuistisivua, mikä tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn optimoinnin.

Paremman välimuistion avulla sekä verkkosivuston omistaja että isännät ovat onnellisempia. Tämä johtuu siitä, että käyttämällä parasta mahdollista välimuistijärjestelmää verkkosivusto toimii nopeammin ja vaatii vähemmän palvelinresursseja, mikä puolestaan ​​auttaa isäntää säästämään rahaa.

Korkeampi turvallisuus

Olemme jo käsittäneet joitain turvallisuuden perusnäkökohtia. Automaattiset päivitykset, parempi tuki ja (yleensä) päivittäiset varmuuskopiot parantavat turvallisuutta, mutta kulissien takana tapahtuu paljon enemmän hallitun isännöinnin avulla. Esimerkiksi: tiukat WordPress-tason käytännöt.

Oletetaan, että suosittu laajennus ilmoittaa, että sillä on tietoturvavuoto. Yleinen isäntä ei voi tehdä mitään tässä – todennäköisemmin he eivät edes tiedä siitä! WordPress-isännät seuraavat jatkuvasti näitä uutisia ja voivat estää laajennuksen asentamisen heti. Jos kyseessä on erityisen ilkeä tietoturvaongelma, ne voivat jopa poistaa kaikki nämä laajennukset heti käytöstä (tällöin he ottavat yhteyttä sivuston omistajiin ASAP: iin). Vaikka tämä saattaa aiheuttaa joidenkin verkkosivustojen omistajien marinaa, se on paljon parempi kuin verkkosivustojen vaarantaminen ja / tai kaatuminen (ja useimmat isäntäkoneet tekevät tämän vain pahimmissa tilanteissa).

Lyhyesti sanottuna, kun kyse on WordPressiin liittyvistä tietoturvakysymyksistä, WordPress-kohtaiset isännät voivat tarkkailla asioita helpommin ja reagoida nopeammin ja tehokkaammin kuin kollegansa..

Ylläpito WordPress-isännöinnin alaosat

Joten kaikilla näillä hienoilla ominaisuuksilla ja kaikilla mukavilla asioilla, jotka olen jo sanonut, voisiko olla mitään haittapuolia? No, tietysti, aina on muutama.

Vain WordPress

En pitäisi tätä sellaisenaan haittana, mutta se on silti mainitsemisen arvoinen. Ei missään tapauksessa ole mahdollista saada mitään muuta sivustoa hallittuun WordPress-isäntään. Jotkut niistä antavat sinulle enemmän vapautta kuin toiset, mutta vaikka saatat teknisesti pystyä myös esimerkiksi johtamaan Joomlan sivustoa, takaa melkoisesti, että se poistetaan heti, kun se löydetään..

Joustavuuden menetys

Kuten edellä mainitsin, WordPress-isäntälaitteilla on tiukempia käytäntöjä kuin vastaavilla, mikä johtaa parempaan arkkitehtuuriin, joka enemmän kuin korvaa mahdolliset haitat (mielestäni).

Esimerkiksi monet hallinnoidut WordPress-isännät kieltävät tietyt laajennukset – tosin yleensä syystä. Esimerkiksi kolmannen osapuolen välimuistin laajennukset eivät yleensä ole sallittuja, eikä myöskään monilla muilla laajennuksilla, joilla on huono tulos, usein turvallisuus- ja / tai suorituskykyongelmien vuoksi. Toisaalta, onko tämä todella niin huono? Loppujen lopuksi kukaan ei halua laajennusta, joka on epävarma tai joka syö kaikki käytettävissä olevat sivuston resurssit / muisti.

Se on vain kaupan rikkoja, jos sinun on ehdottomasti käytettävä yhtä näistä kielletyistä laajennuksista.

Korotettu hinta

Laadukkaasti hallitun WordPress-isännöintikokemuksen luominen vaatii huomattavaa osaamista, tekniikkaa ja rahaa. Koneet, joissa talteen verkkosivustosi, ovat yleensä paljon tehokkaampia, ja kustannukset siirtyvät nöyrälle sivuston omistajalle. Siellä on joitain edullisia vaihtoehtoja, mutta yleensä alin haluamasi hinta on noin 30 dollaria kuukaudessa.

Löydät halvemmat suunnitelmat erittäin vähäisen liikenteen sivustoille, mutta useimmat sivustot vaativat vähintään 30 dollaria kuukaudessa – ehkä enemmän.

Milloin WordPress-hosting onnistuu, ylimääräiset kustannukset kannattavat?

Mielestäni se on mustavalkoinen: Jos sinulla on varaa siihen ja sinun täytyy vain ajaa WordPress, siirry suoraan hallittuun WordPress-isännöintiin! On joitain poikkeuksia, joihin tutustun hetkessä, mutta tämä on yleinen neuvojani.

Katsotaanpa tapauksia, joissa hallittu WordPress-isännöinti on ei lisäkustannusten arvoinen.

Ovatko sivustosi testi- tai kehityssivustosi?

Jos luot nopean testisivuston tai kehität jotain verkossa, sinun ei tarvitse kaikkea hallitun paketin mukana tulevaa voimaa. Jaetulla isäntällä on todennäköisesti useampia seisokkeja ja se on huomattavasti hitaampaa, mutta tämän ei pitäisi olla ongelma tässä tilanteessa – ja viiden dollarin kuukausikustannukset tulevat olemaan huomattavasti helpommin vatsavaivat (varsinkin jos kehität useita sivustoja / ideoita samanaikaisesti).

Tässä ovat suositellut jaetun isännöinnin tarjoajat.

Oletko budjetissa?

Olemme kaikki olleet siellä: Joskus muutama ylimääräinen dollari on vain liian paljon. Jos sinulla ei ole valintaa, älä murehdi liikaa – varsinkin vain asettaessasi. Jos budjetti on tiukka, säästää rahaa jo varhain ja vaihtaa isäntiä, kun sinulla on siihen turvallista varaa tehdä, mikä on järkevä taktiikka (ellei suorituskyky todella ole sivustosi / ideasi kannalta alusta alkaen).

Onko sinulla missioon kriittisiä kuin WordPress-komponentteja?

Jotkut verkkosivustot voivat toimia WordPressillä, mutta niillä on joitain syrjäisiä koodeja, jotka eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan ilman. Näissä tilanteissa sinun on käytettävä korkealaatuista yleistä isäntälaitetta, jonka avulla voit ajaa mitä tahansa vapaasti sen sijaan.

Ovatko sivustosi vähäliikenteisiä?

Jos sinulla on vähäliikenteinen sivusto, jolla voi elää vähän seisokkeja (henkilökohtainen sivusto, jolla ei ehkä ole aikomusta koskaan muuttua yritykseksi), et ehkä tarvitse lainkaan hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua. Toki, me kaikki haluamme nähdä verkkosivustomme 100% ajasta ja ladata alle sekunnissa, mutta jos sinulla on henkilökohtainen blogi, jota käy vain noin tuhat ihmistä kuukaudessa, onko sillä todella merkitystä, jos se on vain ylöspäin 99% ajasta ja latautuu kahdessa tai kolmessa sekunnissa?

Matalaliikenteisissä sivustoissa voit myös mennä alemman tason WordPress-isäntään, joka käyttää jaettua hosting-ympäristöä, kuten SiteGround. Tämäntyyppiset isännät eivät ole yhtä hyviä kuin “tosi” hallinnoitu WordPress-isäntä, mutta ne tarjoavat hienon keskipisteen vaniljajaetun isännöinnin ja hallitussa WordPress-isännöinnissä välillä.

Onko sinulla monia sivustoja?

Useimmat isännät rajoittavat WordPress-asennusten lukumäärää. Hallitsevassa WordPress-isännöinnissä sopimus on: “Toki, sinulla voi olla 30 sivustoa, mutta luovuta 250 dollaria kuukaudessa!” Jos kaikki nämä sivustot ovat rahaa tekeviä, se on tietysti hieno, mutta ole valmis maksamaan sivustoa kohden ( tai valitse erityinen monisivusto-kauppa). Jos sinulla on paljon sivustoja, voi olla parempi jättää vähäliikenteiset sivustot, jos ne ovat, ja käyttää vain hallittuja WordPress-hosting-palveluita tärkeimmille..

Lopuksi suosittelen voimakkaasti, että mennään edellä mainittujen viiden kohdan yli. Jos vastauksesi on kieltävä jokaiselle, suositteluni on valita hallittu WordPress-isännöinti joka kerta.

Virheitä, joita vältetään valittaessa hallittua WordPress-isäntää

Ennen kuin pääsemme WordPress-palvelimien parhaiten hallinnoimien luetteloomme, haluaisin varoittaa sinua joitain yleisistä sudenkuopista, jotka valitaan tämän tyyppisen isännän valinnassa.

Muokattu jaettu hosting ei ole WordPress-hosting

Jotkut isäntäyritykset, kuten SiteGround, ylpeilevät hallinnoidulla WordPress-isännöinnillä verkkosivuillaan, mutta ne eivät ole oikeasti “totta” hallinnoimia WordPress-isäntiä.

SiteGround ovat todellakin erittäin kykeneviä isäntiä, joilla on suuri asiakastuki, mutta heidän WordPress-infrastruktuurinsa on pohjimmiltaan sama kuin sekä heidän yleiset jaetut isännöintipalvelut että Joomla-arkkitehtuuri – ei jotain mitä etsimme. Tämä on yleinen malli monien isäntien kanssa, pelkästään siksi, että he mainostavat ”hallinnoitua WordPress-isännöintiä”, ei välttämättä tarkoita, että he ovat ”hallinnoituja” enemmän erikoistuneita isäntiä..

Toisin sanoen yksi näistä muunnetusta jaetusta isännästä voi silti olla hyvä valinta, jos vaihtoehtona olisi säännöllinen jaettu isäntä. Vaikka et saisi optimoitua ympäristöä, saat silti kätevästi hallittuja WordPress-ominaisuuksia, kuten lavasivustot ja automaattiset päivitykset. Pohjimmiltaan on parempi kuin ei mitään, jos budjettisi sallii sen.

Liian hyvää ollakseen totta

Toinen nyrkkisääntö: Et voi vain ostaa hyvää majoitusta vain muutamalla dollarilla kuukaudessa. Jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se on melkein aina – etenkin isännöinnin maailmassa.

Huomaa: Alla olevaan suositeltujen WordPress-isäntien luetteloon olen sisällyttänyt vain yritykset, joilla on erityisesti WordPressille rakennettu arkkitehtuuri ja ominaisuudet, jotka tukevat yksinomaan alustaa.

Tiedä mistä maksat

Ylläpito WordPress-isännät yrittävät yleensä veloittaa sinulta tarkat resurssit (muisti ja levytila ​​jne.), Joita sivustosi käyttää.

Lisäksi sinulla on yleensä kova vierailijaluku suunnitelmallesi. Nyt tämä ei tarkoita sitä, että sivustosi suljetaan, jos ylität rajan, mutta joudut maksamaan ylimääräisiä palkkioita, jos ylität vierailijasi jakauman (yleensä noin 1 dollari tuhatta kävijää kohti rajan yli).

Löydät myös joitain hallittuja WordPress-isäntiä, jotka latautuvat kaistanleveydellä, vaikka se ei ole läheskään yhtä yleistä.

Todelliset isäntäkustannukset aiheutuvat kaistanleveydestä, ei kävijöiden lukumäärästä, minkä vuoksi mielestäni vierailijapohjainen hinnoittelumalli ei ole kaikkein paras tapa edetä asioissa … mutta valitettavasti monet isännät seuraavat vierailijapohjaista lähestymistapaa, koska se on yksinkertaisempaa asiakkaiden ymmärtää.

Ylläpitävät WordPress-hosting-yritykset

Katsotaanpa lopuksi joitain markkinoiden parhaiten hallituista WordPress-isännöintiyrityksistä. Seuraavilla yrityksillä on hyvät kokemukset, he tietävät tarkalleen mitä tekevät ja ovat erikoistuneet vain WordPress-pohjaisten verkkosivustojen ylläpitoon.

WP-moottori

WP Engine on yksi suurimmista ja tunnetuimmista hallinnoimista WordPress-isäntäkohdista – ja niitä rahoitti alun perin WordPress.com-yrityksen takana oleva yritys Automattic. Vuonna 2018 WP Engine sai lisäksi 250 dollaria miljoona rahoituksessa, joten tämä on ehdottomasti yksi suurimmista hallinnoiduista WordPress-isäntäyrityksistä.

Heidän kolme yleisintä suunnitelmaansa antavat sinulle takaisin 30 dollaria, 115 dollaria ja 290 dollaria kuukaudessa, jos maksat kuukausittain. Saat myös kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos maksat vuoden etukäteen.

WP Engine hallitsi WordPress-isännöintiä

Ne ovat yksi markkinoiden suurimmista hallinnoimista WordPress-isännöintiyrityksistä, ja ovat todellakin sekä erittäin arvostettuja että luotettavia.

Voit oppia lisää täydellisestä WP Engine -majoituskatsauksesta ��

Virallinen nettisivu

Vauhtipyörä

Vauhtipyörät ovat yksi suosituimmista ylläpitämistäni WordPress-palvelimista (ja ovat itse asiassa niitä, joita aiemmin ylläpidettiin tällä sivustolla.) WP Engine osti ne tosiasiallisesti kesäkuussa 2019, vaikka näitä kahta ohjataan edelleen täysin erillisinä kokonaisuuksina..

Heillä on halvin lähtötason todella hallinnoitu WordPress-hosting-paketti, tarjolla on kasa ainutlaatuisia ominaisuuksia ja ilmainen sivuston siirtäminen, ja heillä on vaikuttava suorituskyky ja yksi markkinoiden parhaimmista kojetauluista..

Vauhtipyörä hallinnoi WordPress-isännöintiä

Ne tarjoavat lähtötason suunnitelman vain 15 dollaria kuukaudessa, mutta se sallii vain 5000 kuukausivierailun. Siellä on myös toinen yhden sivuston suunnitelma 30 dollaria kuukaudessa, samoin kuin suunnitelmat, jotka sallivat useiden sivustojen käytön 115 dollarilla (kymmenen sivua) ja 290 dollarilla (30 sivustolla) kuukaudessa, vastaavasti.

Kuten WP Engine, saat myös kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos maksat vuoden etukäteen.

Voit oppia lisää vauhtipyörän täydellisestä katsauksesta ��

Virallinen nettisivu

Kinsta

Vauhtipyörän ohella Kinsta on yksi suosikeistani. Heistä tuli Euroopan suurin hallittu WordPress-isäntä vain kaksi vuotta aloittamisensa jälkeen, ja he ovat jatkaneet tekniikan eturintamassa asettamalla koko infrastruktuurinsa Google Cloudiin.

Kinsta hallitsi WordPress-isännöintiä

Kinsta ovat teknisesti mahtavia, ja tarjoavat myös erittäin huippuluokan hosting-suunnitelmia. Heidän lähtötason suunnitelma maksaa 30 dollaria kuukaudessa, ja he tarjoavat sitten sieltä laajan valikoiman suunnitelmia – alkaen 60 dollarista kuukaudessa ja jatkuen jopa 1500 dollariin kuukaudessa.

Kuten muutkin, voit saada kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos maksat vuoden etukäteen.

Voit oppia lisää Kinsta-palvelun täydellisestä katsauksesta ��

Jos haluat apua näiden kolmen ensimmäisen isännän välillä, meillä on myös vertailu: WP Engine vs Vauhtipyörä vs Kinsta.

Virallinen nettisivu

Pagely

Pagely on toinen suuri yritys, jolla on vaikuttava asiakasluettelo – Comcast, Disney, Visa ja Booking.com. Niiden skaalaamiskyky on erittäin vaikuttava, mutta ne ovat myös paljon kalliimpia kuin muut isännät, eivätkä ne ole vaihtoehto useimmille WordPress-käyttäjille.

Sivun isännöinti

Heidän halvin suunnitelma on 199 dollaria kuukaudessa, mikä sallii viiden sivuston. Heidän seuraavan tasonsa ovat vastaavasti 299 dollaria, 499 dollaria ja 999 dollaria kuukaudessa, muokattavissa oleva yritysvaihtoehto alkaa 2500 dollarista kuukaudessa.

Pagely ovat myös ainoat isäntä tässä luettelossa, jotka tekevät ei maksu vierailijoiden perusteella. Ne sisältävät suunnitelmien arvioidun sivun katselumerkin, joka auttaa sinua valitsemaan oikean suunnitelman, mutta tämä ei ole raja, kuten se on muiden isäntien kohdalla..

Virallinen nettisivu

Vaihtaminen muilta isännöimiltä

Hinnoittelu tekee melko selväksi, että WordPress-hallintajärjestelmästä voi tulla suhteellisen kallista melko nopeasti. Nämä yritykset ovat kuitenkin niin hyviä optimoimaan WordPressiä, että verkkosivustosi käyttää poikkeuksellisen hyvin palvelimilla, joiden tekniset tiedot ovat huomattavasti alhaisemmat kuin nykyisellä jaetulla tai VPS: llä..

Pelkästään lisätyn suorituskyvyn ansiosta 30 dollarin sarja on ei-brainer. Jos sinulla on sinulle tärkeä sivusto – etenkin jos se ansaitsee rahaa -, sinun pitäisi melkein varmasti siirtää se hallittuun WordPress-isännöintiin (katso yllä luettelo olosuhteista, kun se ei ole paras vaihtoehto). Jos maksat tällä hetkellä noin 5 dollaria kuukaudessa yleisestä jaetusta hosting-suunnitelmasta, maksat enemmän kuukaudessa, jos vaihdat, mutta vastineeksi saat nopeamman ja luotettavamman verkkosivuston..

Itse asiassa, vaikka käyttäisitkin tällä hetkellä 50 dollaria kuukaudessa VPS: llä, vaihdat todennäköisesti myös 30 dollarin kuukausitasoon – ja säästät jopa rahaa prosessissa. Kysy kaikin tavoin mahdolliselta hallitulta isäntältäsi ja kerro heille tietosi käyttötilastosi, mutta olet todennäköisesti hyvin rajoissa useimmissa tapauksissa. Jos sivustosi ei sovi 30 dollaria kuukaudessa, harkitsen vakavasti siirtymistä 100 dollarin tasoon samoista syistä kuin jaettu joukko. Olet sijoittamassa pääasiassa verkkosivustosi / yrityksesi tulevaisuuteen ja saatat nähdä yhtä arvokkaita suorituskyvyn voittoja melkein heti.

Korkeammat hinnat (esimerkiksi 250 dollarista 1 500 dollariin kuukaudessa) voivat vaikuttaa melko outoilta useimmille pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta monille suurille sivustoille, joilla on satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa, tämä summa ei oikeastaan ​​ole mitään epätavallista. Tietyn määrän jälkeen sinun on vain otettava huomioon korkeammat isännöintikustannukset. Itse asiassa on runsaasti itsehallittuja VPS-ratkaisuja, jotka asuvat 2 000 dollarin plus-alueella – puhumattakaan oman paljaan metallipalvelimen hankkimisesta.!

Vaikka sinulla olisi suuri sivusto, WordPress-hosting-tarjousten hallinnoimilla optimoinneilla voi olla valtava hyöty – olen itse nähnyt, kuinka hallinnoitu WordPress-isäntä ajaa 3000 dollaria kuukaudessa suuren asiakkaan isäntälaskusta yksinkertaistamalla optimoimalla tiedostojen tallennuskäytäntönsä!

Bottom Line: Tarvitsetko ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua?

Tämän artikkelin päätelmä on, että kyllä, olettaen, että käytät vain WordPressiä, sinun pitäisi melkein ehdottomasti mennä hallittuun WordPress-isännöintiin kuin jaettuun, VPS: ään tai paljaaseen metalliin.

Itse asiassa pelkästään suorituskyvyn parantamiseksi on todennäköisesti taloudellisesti järkevää tehdä niin useimmissa WordPress-yrityssivustoissa. Loppujen lopuksi kuinka monta muuta tulosta sivusto tekeisi, jos se latautuisi sekunnin tai kaksi nopeammin (ajattele asiakastyytyväisyyttä, SEO edut ja niin edelleen).

Lyhyesti: Hallitun WordPress-isännöinnin käyttäminen ei tarjoa vain hienosäädettyä ympäristöä, jossa sivustosi on paremmin varusteltu menestymään ja kestämään liikenteen nousua, mutta se tarjoaa myös mielenrauhan lisävarmuuden ja turvallisuuden suhteen..

Joissakin hyvin erityisissä tilanteissa sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta siirtyä hallittuun WordPress-isännöintiin – esimerkiksi koska budjetti ei salli sitä, sinun täytyy suorittaa enemmän kuin vain WordPress tai sivustosi on oikeastaan ​​vain henkilökohtaiseen käyttöön, jossa esimerkiksi parempaan suorituskykyyn liittyvät asiat eivät ole todellisia huolenaiheita.

Vaikka suurimmalle osalle sivustoista, vaikka hallinnoitu WordPress-isäntä voi olla huomattavasti kalliimpaa kuin jaetun isäntä (ja jopa vähän enemmän kuin yleinen VPS-isäntä), edut todella oikeuttavat lisäkustannukset.

Käytätkö hallittua WordPress-majoitusta? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map