Media Temple’s administrerede WordPress-hosting – første indtryk!

WordPress-tilbud


Jeg synes, det er fair at sige, at mere end et par af os så dette komme… og lavt og se, endelig har Media Temple endelig annonceret en splinterny Managed WordPress Hosting-service! Med mulighed for op til tre WordPress-installationer som standard, to iscenesættelseszoner pr hver af disse tre installationer, et sted i området med op til en million månedlige sidevisninger, et helt nyt WordPress-tema markedsplads og ydeevne, som de siger, burde være bedre end nogensinde på markedet (mere om dette i et kommende indlæg). Jeg ved – wowzers !!! Pas på WP Engine!

Om tjenesten:

Media Temple har efter min ydmyge mening klogt besluttet at placere dette nye tilbud i top-end-regionen af ​​administrerede WordPress-hostingplatforme, hvor de ikke konkurrerer om pris, men i stedet for værdi for pengene, funktionalitet og ydelse. Hvad mere er, i stedet for at tilbyde forskellige forskellige pakker, har de besluttet at holde det enkelt ved at tilbyde kun en plan til 29 dollar. Lad os gå videre for at se, hvad det får dig …

Nøglefunktioner inkluderer:

  • Op til tre WordPress-installationer som standard
  • En månedlig sidevisningsgrænse på et sted i en million – gisp!
  • Et alt-i-en, let at navigere kontrolpanel
  • To iscenesættelsesmiljøer med 1 klik pr. Installation
  • Adgang til et unikt WordPress-temamarked *
  • Meget skalerbar ‘næste gen’ sky-infrastruktur
  • Indbygget flere cachelag som standard
  • Integreret e-mail-adgang med fuld IMAP-support
  • Automatiske sikkerhedskopier, sikkerhed og opdateringer
  • Ubegrænset båndbredde og 20 GB SSD-lager

Hvordan ser det ud / føles?

Den brugergrænseflade, de har leveret til denne service, er med et ord: ‘meget smuk’ (ja, ja – to ord derefter). Media Temple har åbenlyst lagt en masse tanke i at skabe en grænseflade, der både er ekstremt let at navigere og virkelig ret smuk:

Skærmbillede af backend-kontrolpanelet:

Skærmbillede af Media Temple Administreret WordPress Hosting Account Center

Hvor nemt er det at konfigurere?

Du har måske bemærket, at et par af de nuværende administrerede WordPress-hostingudbydere gør tingene alt for komplicerede (for at sige det høfligt). Ikke så med Media Temple: der er ingen forvirrende komplicerede instruktioner, ingen felter, der skal udfyldes, som ikke er selvforklarende, og alt hvad der skal gøres, hvis det domæne, du vil bruge dem tilfældigvis bliver registreret hos en anden registrator, er skal du blot ændre navneserverne for at pege på dem fra Media Temple – der er mere, der er også døgnet rundt let tilgængelig instant-chat support til hjælp, hvis du sidder fast.

Hastighed. . .

Et af de største salgssteder for denne form for service er hastighed. Hastighed påvirker ikke kun stemningen hos brugerne (og derfor afvisningsprocent og konverteringer osv.) Men også SEO. Sikkerhedskopier, sikkerhed og alle disse andre fordele er fantastiske, men det er min gæt, at det rigtige salgspunkt (faktoren, der giver $ 29 dollars om måneden, lyder billigt snarere end dyrt) er forskellen, som denne form for konfiguration kan gøre for et websteds sideopladningstider!

Så hvor hurtigt er det?

Vores indledende test viser, at indlæsningstider (for en ny installation, ingen af ​​indstillingerne er ændret, ingen ekstra plugins og intet andet end standardtemaet installeret) et eller andet sted i området mellem 0,4 og 0,7 sekunder**! Her er vores næsten-helt-out-of-the-box *** testwebsted, hvis du ønsker at køre det igennem siger GTMetrix eller Pingdom for dig selv: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (opdatering: site nu offline).

GTmetrix-rapport:

GTMetrix-rapport

bemærkelsesværdige:

Ifølge supporten, selvom der ikke er nogen aktuel integration for CDN’er (Content Delivery Networks), er teamet aktivt i gang med at undersøge dette, og sådan funktionalitet bør forhåbentlig gøres tilgængelig som en del af en ikke alt for fjern funktionstildeling.

Konklusion:

Media Temple har åbenlyst branding, omdømme og ressourcer til ikke kun at konkurrere på dette felt, men muligvis endda at fortsætte og lede det! Hvad mere er, nu hvor de ejes af (selvom de uafhængigt drives af) GoDaddy, vil de også have alle de finanser, de har brug for for at tage backup og udvide deres ideer. Det kan stadig være tidlige dage endnu, men denne nye tjeneste tilsyneladende ser ud til at være en absolut vinder!

Mere info:

Læs den officielle meddelelse på Media Temple-bloggen på http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Se det officielle Media Temple-administrerede WordPress-vært for Google Hangout, der er vært af startteamet på https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c

Læs den officielle oversigt på det officielle Media Temple-websted på http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* med lige nu det eneste tilgængelige tema (flere tilføjes senere selvfølgelig).

** Brug af GTMetrix og Pingdoms standardindstillinger.

*** bogstaveligt talt alt, hvad vi har gjort, er at slå alle kommentarer og pingbacks fra.

Gik vi glip af noget? Tanker?

(opdatering – 19. marts – Siden skrive dette indlæg har Media Temple været i kontakt og venligt givet os et særligt tilbud rabatkode hvilket giver WinningWP-læsere ret til en ret generøs 30% rabat alle hosting-planer for Media Temple, inklusive ovennævnte nye administrerede WordPress-hostingtjeneste – se kupon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me