Managed WordPress Hosting van Media Temple – eerste indrukken!

WordPress aanbiedingen


Ik denk dat het redelijk is om te zeggen dat meer dan enkelen van ons dit zagen aankomen … en laag en eindelijk, Media Temple heeft eindelijk een gloednieuwe Managed WordPress Hosting-service aangekondigd! Met standaard maximaal drie WordPress-installaties toegestaan, twee staging-zones per elk van deze drie installaties, ergens in de regio met maximaal een miljoen maandelijkse paginaweergaven, een gloednieuwe WordPress-themamarkt en prestaties die, naar eigen zeggen, zouden moeten beter zijn dan alle andere op de markt tot nu toe (meer hierover in een volgend bericht). Ik weet het – wowzers !!! Pas op voor WP Engine!

Over de dienst:

Media Temple heeft naar mijn bescheiden mening wijselijk besloten om dit nieuwe aanbod te positioneren in de topregio van beheerde WordPress-hostingplatforms, niet concurrerend op prijs, maar op prijs-kwaliteitverhouding, functionaliteit en prestaties. Bovendien hebben ze, in plaats van verschillende pakketten aan te bieden, besloten om het simpel te houden door slechts één abonnement aan te bieden voor $ 29. Laten we verder gaan om te zien wat dat u oplevert …

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Maximaal drie WordPress-installaties als standaard
  • Een maandelijkse limiet voor pageview ergens in de regio van een miljoen – zucht!
  • Een alles-in-één, gemakkelijk te navigeren bedieningspaneel
  • Twee staging-omgevingen met één klik per installatie
  • Toegang tot een unieke WordPress-themamarkt *
  • Zeer schaalbare ‘next-gen’ cloudinfrastructuur
  • Standaard meerdere caching-lagen ingebouwd
  • Geïntegreerde e-mailtoegang met volledige IMAP-ondersteuning
  • Automatische back-ups, beveiliging en updates
  • Onbeperkte bandbreedte en 20 GB SSD-opslag

Hoe het eruit ziet / voelt?

De gebruikersinterface die ze voor deze service hebben geleverd, is in één woord: ‘erg mooi’ (ja ja – twee woorden dan). Media Temple heeft duidelijk veel aandacht besteed aan het creëren van een interface die zowel extreem gemakkelijk te navigeren als echt heel mooi is:

Schermafbeelding van het backend-configuratiescherm:

Screenshot van Media Temple Managed WordPress Hosting Account Center

Hoe eenvoudig is het in te stellen?

Het is je misschien opgevallen dat een paar van de huidige beheerde WordPress-hostingproviders de zaken overdreven ingewikkeld maken (om het beleefd te zeggen). Niet zo met Media Temple: er zijn geen verwarrend ingewikkelde instructies, geen velden in te vullen die niet voor zichzelf spreken en alles wat gedaan moet worden als het domein dat je ermee wilt gebruiken, geregistreerd is bij een andere registrar is verander gewoon de naamservers om te verwijzen naar die van Media Temple – bovendien is er ook 24 uur per dag gemakkelijk toegankelijke instant-chat-ondersteuning om u te helpen als u vastloopt.

Snelheid. . .

Een van de belangrijkste verkoopargumenten voor dit soort service is snelheid. Snelheid heeft niet alleen invloed op de stemming van gebruikers (en dus bouncepercentage en conversies enz.), Maar ook op SEO. Back-ups, beveiliging en al die andere voordelen zijn geweldig, maar ik denk dat het echte verkoopargument (de factor die $ 29 dollar per maand goedkoper maakt in plaats van duur) het verschil is dat dit soort instellingen kan maken voor de pageload-tijden van een site!

Dus hoe snel is het?

Onze eerste tests geven aan dat out-of-the-box (d.w.z. met een nieuwe installatie, geen van de instellingen gewijzigd, geen extra plug-ins en niets anders dan het standaardthema geïnstalleerd) laadtijden (voor de voorpagina) ergens zijn in het gebied tussen 0,4 en 0,7 seconden**! Hier is onze bijna volledig out-of-the-box *** testsite, als je het zelf wilt doornemen, zeg GTMetrix of Pingdom: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (update: site nu offline).

GTmetrix-rapport:

GTMetrix-rapport

Opmerkelijk:

Volgens ondersteuning, hoewel er momenteel geen integratie is voor CDN’s (Content Delivery Networks), onderzoekt het team dit actief en dergelijke functionaliteit moet hopelijk beschikbaar worden gemaakt als onderdeel van een niet al te verre implementatie van functies.

Conclusie:

Media Temple heeft duidelijk de branding, reputatie en middelen om niet alleen op dit gebied te concurreren, maar mogelijk zelfs om het te leiden! Bovendien hebben ze, nu ze eigendom zijn van (hoewel onafhankelijk beheerd door) GoDaddy, ook alle financiën die ze nodig hebben om hun ideeën te ondersteunen en uit te breiden. Het is misschien nog vroeg, maar deze nieuwe service van hen lijkt een absolute winnaar te zijn!

Meer informatie:

Lees de officiële aankondiging op de Media Temple-blog op http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Bekijk de officiële door Media Temple beheerde WordPress-hosting van Google Hangout, gehost door het lanceringsteam op https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c

Lees het officiële overzicht op de officiële Media Temple-website op http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* met momenteel slechts één thema beschikbaar (meer zal later worden toegevoegd natuurlijk).

** Met behulp van de standaardinstellingen van GTMetrix en Pingdom.

*** letterlijk alles wat we hebben gedaan is alle opmerkingen en pingbacks uitschakelen.

Hebben we iets gemist? Gedachten?

(bijwerken – 19 maart – sinds het schrijven van dit bericht heeft Media Temple contact opgenomen en ons vriendelijk een speciale aanbieding gedaan kortingscode WinningWP-lezers recht geven op een vrij genereuze 30% korting alle Media Temple-hostingplannen, inclusief de eerder genoemde nieuwe beheerde WordPress-hostingservice – coupon bekijken

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me