Liquid Web WooCommerce Hosting Entry Plan Review – Den beste WooCommerce Hosting på markedet?

WordPress-tilbud


Som en relativt nykommer er Liquid Web et selskap du kanskje ikke er for kjent med hvis du ikke legger så mye vekt på WordPress-vertsmarkedet. Men selv om de er ganske nye, har de fortsatt noen virkelig interessante hosting-tilbud – ett av dem vil vi se nærmere på i dag.

Les videre for en grundig titt på hva Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting har å tilby, hvordan det sammenligner med konkurransen, hvor lett å bruke det, hvor mye det koster og om det hele er verdt det.

Innholdsfortegnelse:

�� Flytende nettbakgrunn | �� Pris | �� Funksjoner | �� Brukervennlighet | �� Ytelse | ��‍♂️ Mot konkurransen | �� Konklusjon

�� Historien om Liquid Web WooCommerce Hosting

Liquid Web introduserte sine WooCommerce-hostingplaner tidlig i 2018. Den første pakken bød på en håndfull uventede funksjoner, noen gode optimaliseringer under panseret, og en samlet gjennomtenkt tilnærming til den moderne WooCommerce-butikken og dens behov.

Det hadde imidlertid en feil.

Det var $ 249 i måneden på inngangsnivå. ��

Jeeeez! ��

De fleste ble ikke mildt sagt imponert.

Men Liquid Web har lyttet til samfunnets innspill, og har nå kommet med en rimeligere plan som gir mye mer mening for en nybegynner. Eller gjør det?

væske-web-managed-woocommerce-hosting

Følgende er en gjennomgang av det Nybegynner plan for Liquid Webs WooCommerce-vertsoppsett.

�� Pris

La oss ta elefanten ut av rommet først. ��

Liquid Web WooCommerce hosting er fremdeles ikke fem dollar billig eller til og med tjue dollar billig.

Nybegynnerplanen er 39 dollar (oppdatering: nå $ 19) en måned.

Så er spørsmålet: Hvorfor vil du bruke 39 dollar (oppdatering: nå $ 19) en måned på WooCommerce-hosting med Liquid Web når du kunne få et godt nok oppsett fra SiteGround for $ 11,95?

Og det blir verre. På den planen som inngangsnivå tillater, gir Liquid Web deg bare 15 produkter *. Hva?! Det er hele 2,60 dollar per produkt per måned.

(* Det er enten 15 produkter og ubegrensede bestillinger eller 150 bestillinger i måneden og ubegrensede produkter.)

Vent, ikke legg igjen denne vurderingen ennå! Hør på meg! ��

Liquid Web leverer en rekke verdifulle funksjoner og bonuser som forvandler dette tilbudet til noe du faktisk vil vurdere.

�� Funksjonene du får med Liquid Web WooCommerce Hosting

For det første, la oss si dette igjen, siden det er en slags nøkkel i denne anmeldelsen:

Som en del av nybegynnerplanen, må du bestemme om du vil ha ubegrensede produkter eller ubegrensede bestillinger. Du kan ikke ha begge deler.

 • Hvis du velger ubegrensede produkter, vil du bare kunne håndtere 150 bestillinger hver måned.
 • Hvis du velger ubegrensede bestillinger, kan du bare selge 15 produkter totalt.

Nå for noen gode nyheter: Liquid Web leverer mange interessante funksjoner og optimaliseringer som er ment å ikke bare hjelpe deg med å drive butikken din effektivt, men også hjelpe deg med å finne nye salgsmuligheter.

Noen sentrale elementer i dette inkluderer:

 • ubegrensede personalkontoer
 • rapportering
 • leveringspriser
 • tilbud om avgang
 • PDF-fakturaer
 • pakkesedler
 • produktbunter
 • Beaver Builder Standard inkludert (verdi av $ 99)
 • selger og kryss selger
 • ønskeliste
 • forlatt handlekurv (via Jilt – $ 29 verdi)
 • gratis SSL
 • iThemes Security Pro innebygd ($ 80 verdi)
 • Astra Pro-tema inkludert (verdi av $ 59)
 • Alle IconicWP-plugins som er samlet (verdi av $ 56).

Som du kan se, vil disse inkluderingene legge til noen seriøse prislapper hvis du skulle få dem separat. Astra Pro, IconicWP-plugins, Jilt og Beaver Builder utgjør totalt 323 dollar. Dette er uten tvil gode nyheter, og det koster 39 dollar (oppdatering: nå $ 19) prislappen på selve hostingingen enklere å svelge. Det er selvfølgelig, hvis du faktisk planla å kjøpe alle disse ekstra verktøyene.

OK, så hva er ikke der?

La oss ikke glemme at dette fremdeles er WooCommerce vi snakker om, noe som betyr at du kanskje trenger en ekstra betalingsgateway eller to. De er vanligvis $ 79 per pop.

Liquid Web tar heller ikke vare på e-posten din som en del av denne planen. Den har en egen prislapp – $ 11 i måneden for en postkasse.

Hva med selve serveren? Dette er ikke et stykke informasjon du lett kan finne på Liquid-nettstedet, men supportteamet forteller meg at du får en maskin som har to prosessorer, 2 GB RAM, 40 GB SSD-diskplass og 5 TB månedlig båndbredde.

Under panseret skiller ikke denne nybegynnerplanen seg fra Liquid Webs ti ganger dyre planer – det er samme miljø og samme maskinvare. Det er ingen tonet ned delt oppsett. Totalt sett er dette en virkelig gjennomtenkt pakke som inkluderer mange gode verktøy. Funksjonsmessig leverer Liquid Web virkelig! ��

Det er omtrent som å kjøpe en allerede opprettet tom WooCommerce-butikk som inkluderer alle de viktige elementene som kommer fra start. På en måte…

�� Brukervennlighet

Siden jeg ser alvorlig på denne anmeldelsen av Liquid Web WooCommerce, Jeg har kjøpt nybegynnerplanen for å se hvor enkel det er i praksis. Her er min erfaring:

Rett etter at du har fullført kjøpet, vil du se en bekreftelsesskjerm som instruerer deg til å vente på en telefon fra din personlige salgsingeniør, som vil hjelpe deg med å håndtere det første oppsettet.

Samtalen kommer aldri.

Enda mer interessant er det heller ingen e-postkommunikasjon (i alle fall ikke med en gang). Så hvis du nettopp har kjøpt og lurer på hva som skjer, gjør ikke Liquid Web nok for å informere deg eller til og med erkjenne at de har mottatt bestillingen din.

Det tar rundt en time før de første e-postene fra Liquid Web begynner å komme inn. I dem informerer de deg om at nettstedet ditt faktisk er ferdig konfigurert – du har WordPress og WooCommerce allerede kjørt!

Så bare for å gjenta: Det er ikke nødvendig å installere verken WordPress eller WooCommerce på egenhånd. Liquid Web gjør det for deg – og mer.

Du får også e-post fra tredjeparts tjenesteleverandører som er en del av Liquid Web-tilbudet.

e-post

Dessverre hjelper ikke disse e-postene mye med tanke på å gjøre butikkoppsettet enklere. Den klassiske velkomst-e-posten fra Liquid Web forteller deg hvordan du kan logge på kontoen din og hvor du kan finne alt, men den sier ikke hva du skal gjøre videre. Husk at jeg er en nybegynner og jeg har kjøpt en “Nybegynner” -plan.

Det eneste stedet Liquid Web peker deg på er kunnskapsbasen deres der du angivelig kan finne all den informasjonen du trenger. De henviser deg ikke direkte til noen form for “les denne første” ressursen. I stedet sender de deg over til denne generiske søkeresultatsiden.

kunnskapsbase

Ikke optimal.

Å finne ut hva du skal gjøre er hovedsakelig på deg. I en av e-postene sender Liquid Web deg også innloggingsdetaljene for wp-admin.

Alt i orden, men på grunn av alle programtilleggene som er forhåndsinstallert, er den første innloggingsopplevelsen ikke veldig vennlig. I stedet for å se noen generelle velkomstmeldinger, går brukeren direkte til Convert Pro-innstillingspanelet, som om å lage noen e-postoptins er det mest kritiske trinnet av alle.

Liquid Web WooCommerce hosting gjennomgang: første innlogging

Av en eller annen grunn finner du også ut at alle disse forhåndsinstallerte plugins og temaer er utdaterte.

utdatert

Når du går over til dashbordet, vil du også finne ut at ingen av pluginene / tjenestene er blitt aktivert – Jetpack, Astra Pro, Beaver Builder, osv. – så du må gjøre det for hånd.

Hvis du følger e-postene fra tredjepart du fikk ved siden av Liquid Web, integrerer du etter hvert nettstedet ditt med de fleste av disse. Jeg sier “mest” fordi jeg fremdeles ikke har fått detaljene mine for noen av de lovede IconicWP-programtilleggene, så …

Dette kan høres ut som ingen ting å gjøre for deg hvis du allerede er kjent med WordPress og WooCommerce, men for en nybegynner er dette virkelig forvirrende. Når du for eksempel går til dashbordet til det nyopprettede nettstedet, får du to-til-tre plugin-aktiveringsmeldinger på skjermen (den ene over den andre), og du aner ikke hva du bør takle først. Og husk at jeg er en nybegynner som har blitt lokket av løftet om en administrert WooCommerce-opplevelse.

I tillegg går det ikke så bra med noen av disse aktiveringene. Dette var hva jeg så da jeg prøvde å aktivere Astra:

astra mislyktes

Dashbordet er også der du kan bestemme om du vil velge ubegrensede produkter eller ubegrensede bestillinger – hovedbegrensningen til nybegynnerplanen som vi snakket om tidligere.

velg grenser

�� Et sammendrag om emnet brukervennlighet:

Bokstavelig talt alt som er gjort for deg, er å få en håndfull ekstra plugins og tjenester (gratis og betalt) installert, men ikke konfigurert. Så det er fortsatt du som må gjennom motivene og få alt dette til å fungere.

Selve brukerpanelet på Liquid Web (ikke wp-admin) ligner WP Engines til en viss grad, men med mindre synlige alternativer. Det er sikkert langt fra hva du får med Kinsta eller svinghjulet – forkjemperne for nybegynnervennlige grensesnitt.

Panelet på Liquid Web:

Liquid Web WooCommerce hosting gjennomgang: panelet

Til tross for navnet er denne planen til tross for navnet ikke veldig nybegynnervennlig.

Og før du blir sint på at jeg ikke setter pris på alt det Liquid Web gir meg, er det nøkkelen her at planen heter ‘Nybegynner’. Og hvis du er nybegynner, er dette bare ikke en god opplevelse. ��

For å gjøre det klart, vil alle komponentene som er inkludert i pakken til slutt fungere som de skal. Hvis du ikke er skremt, og du er i orden med å konfigurere dem på egenhånd, trenger du ikke å bekymre deg for ombordproblemene som blir fremhevet her.

Oppdater. Etter en stund får du etter hvert en e-post fra en partner manager, der du spør om du vil komme i kontakt og diskutere oppsettet ditt.

�� Ytelse

Jeg maksimerte butikken min ved å legge til 15 produkter (ha!), La til et design på Astra og Beaver Builder (siden Liquid Web oppfordrer meg til å gjøre det) og la nettstedet gjennom noen Pingdom-tester. Her er resultatene (jeg gjorde tre tester fra hvert sted).

Serverplassering: Michigan, USA

 • Washington, D.C: 1,03s, 0,93s, 0,98s; gjennomsnitt 0,98s
 • San Francisco: 0,96s, 0,95s, 0,97s; gjennomsnittlig 0,96s
 • Frankfurt: 2,41s, 2,45s, 2,39s; gjennomsnitt 2,42s
 • Sydney: 3.51s, 3.77s, 4.04s; gjennomsnittlig 3,77

Disse resultatene er greie hvis du er i USA. Jeg husker ikke om Liquid Web spurte meg om min foretrukne serverplassering, så jeg vet ikke om det er et alternativ å ha serveren din i Europa hvis det er ditt målmarked.

��‍♂️ Liquid Web WooCommerce Hosting versus konkurransen

Denne WooCommerce nybegynnerplanen for Liquid Web har i utgangspunktet to hovedkonkurrenter:

 • vert vert e-handelsplattformar, her representert av Shopify
 • billigere WooCommerce-verter, representert av SiteGround.

Ok, hør meg ut. Hvis du vet noe om hosting, vet du sannsynligvis at de ikke er Liquid Web’s faktiske konkurrenter funksjonelt sett.

Imidlertid vil jeg hevde at siden planen kalles ‘Nybegynner’ og den er ment å hjelpe folk med å komme i gang med e-handelens verden, så vil disse menneskene virkelig se nærmere på Shopify, BigCommerce, SiteGround og til og med billig hosting alternativene til GoDaddy … Hvorfor ville de ikke det?

Derfor er Liquid Web bedre enn SiteGround eller Shopify for noen som går inn med bare en ide for en nettbutikk og ikke noe faktisk arbeid som gjøres bortsett fra det?

Denne er tøff. La oss begynne med litt råinfo:

Liquid Web WooCommerce nybegynner
SiteGround GoGeek
Shopify Basic

nettsteder1ubegrenset1
båndbredde5TB~ 100 000 besøk månedligUbegrenset *
Disk40 GB SSD30 GB SSDUbegrenset *
begrensninger15 totale produkter eller 150 bestillinger i månedenIngen2 stabsregnskap
E-postkontoerNeiJaNei
Pris per måned$ 39 (oppdatering: nå $ 19)$ 11,95 ny / $ 34,95 fornyelse$ 29

* Vi vet alle at det bare er ubegrenset før det ikke er det.

Effektivt, oppsett av Liquid Web er ganske sikkert imponerende. Imidlertid er det vanskelig å fortelle hva som sitter under panseret på Shopify. Uansett vil Liquid Web sannsynligvis kunne håndtere det du kaster på dem, spesielt siden du bare har lov til å ha 15 produkter eller 150 bestillinger …

La oss heller ikke glemme at du mottar mye ekstra: Astra Pro, Beaver Builder, Convert Pro, iThemes Security Pro og Jilt.

Det eneste holdet er prisen. Shopify er $ 10 billigere totalt sett. SiteGround gir deg to prispoeng – $ 11,95 på din første faktura og deretter $ 34,95 etter det. Hvis du er trygg og ønsker å minimere disse kostnadene, er den maksimale første registreringsperioden tre år, noe som gjør den $ 27,05 billigere enn Liquid Web.

For meg er ikke Liquid Web klare vinnere i denne oppstillingen. Visst, de tilbyr mye kraft, men vi kan ganske enkelt ikke se bort fra prisen. Dessuten er det fortsatt nybegynnere som vi snakker om her. Kort sagt, hvis du uansett er begrenset til 150 bestillinger i måneden, trenger du virkelig all den kraften?

�� Konklusjon

Det er tøft for meg å sette en sluttkarakter på denne anmeldelsen.

Hvis jeg skulle dele den opp i et par kategorier, måtte det være:

 • Kraft: ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Funksjoner: ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Pris: ⭐⭐
 • Egnethet for nybegynnere: ⭐

Når jeg tenker på det, er den typen brukere som virkelig kan dra nytte av dette tilbudet noen med en eksisterende liten butikk som er lei av sin nåværende vert og bare ønsker å få et oppsett som ganske enkelt fungerer. ��

Bortsett fra det, synes jeg det er vanskelig å se verdien av alle klokkene og fløytene for en nybegynner.

Det eneste utsiktene til å lansere en nettbutikk er skremmende nok hvis det er første gang du holder på rundt. Jeg kan ikke se for meg at nybegynnere hopper rett inn i ting som forlatt vognkonfigurasjon, lager flere optin-former og så videre når de kommer i gang. Å legge til produkter, designe nettstedet, sørge for at det fungerer – det er nok av hodepine hvis du bygger din aller første e-handelsbutikk.

I tillegg er det ikke så godt som begynnervennlig å komme i gang med Liquid Web-plattformen. De kaster deg rett inn i midten av et tomt WooCommerce-oppsett med massevis av forhåndsinstallerte plugins som du trenger for å finne ut hvordan du kan temme på egenhånd.

Totalt sett ser Liquid Web ut som om de har en flott plattform for eksisterende butikker, større butikker med mange ordrer, de som har ytelsesproblemer med sin nåværende vert og butikker som allerede er gift med WooCommerce, men det er vanskelig å kalle disse brukerne nybegynnere.

Hvis jeg får under 150 bestillinger i måneden eller har mindre enn 15 produkter i katalogen, trenger jeg sannsynligvis ikke flytende nett.

Så bør du registrere deg på Liquid Web WooCommerce hosting basert på denne gjennomgangen?

 • �� Etablerte WooCommerce-oppsett som trenger mer juice? Ja! Men brukerne følger ikke nybegynnerplanen.
 • �� Nybegynnere til e-handel med bare en idé til en butikk? Nei.

Tar jeg feil. Hva tror du? Fortell meg hvorfor Liquid Web rocker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map