Kinsta, WP Engine of Flywheel – Drie van de best beheerde WordPress-hosts vergeleken!


Kinsta vs Flywheel vs WP Engine is een voortdurende rivaliteit in de wereld van managed WordPress-hosting. Elk bedrijf heeft zijn voor- en nadelen, elk een iets andere sfeer en elk doel is om een ​​iets ander type klant aan te trekken.

Laten we de zaken rechtzetten door te kijken naar wat deze drie spelers aan tafel brengen en hoe u tussen hen kunt kiezen. Welke moet je kiezen voor je site: Kinsta, Flywheel of WP Engine? Laten we kijken.

De achtergrond van Kinsta vs Flywheel vs WP Engine

Voordat we ingaan op de kern van de zaak en een kijkje nemen onder de motorkap van elk van deze hosts, laten we snel samenvatten waar managed WordPress-hosting voor staat en wat onze kanshebbers een goede keuze maakt, vooral als u op zoek bent naar een betrouwbare host voor uw volgende WordPress-website.

Om eerlijk te zijn, de term ‘managed WordPress hosting’ wordt tegenwoordig veel gebruikt en in sommige gevallen betekent het in de praktijk niet echt veel.

Veel hostingbedrijven hebben zich gerealiseerd dat het gebruik van het ‘WordPress’ -label in hun marketingmateriaal extra aandacht trekt voor hun anders standaard gedeelde hostingaanbod. In wezen heeft dit ertoe geleid dat de beheerde WordPress-hostingruimte een beetje verwaterd is geworden en veel gebruikers weten niet meer wie ze moeten vertrouwen wanneer ze een hostingplatform zien dat zichzelf als ‘geoptimaliseerd voor WordPress’ adverteert.

Welnu, er is geen probleem met deze drie providers: alle drie zijn de echte deal.

 • WP Engine zijn een van de pioniers van de managed WordPress-hostingmarkt – ze bieden vanaf het begin geoptimaliseerde WordPress-plannen. Momenteel hebben ze hun product ontwikkeld tot het punt waarop ze willen dienen als een soort ‘WordPress digital experience platform’ (hun eigen woorden – meer hierover hieronder) en niet alleen een hostingprovider.
 • Kinsta zijn nieuwkomers op de WordPress-hostingmarkt – met veel te bieden! Hun aanpak doet me denken aan WP Engine toen ze voor het eerst begonnen.
 • Vliegwiel zijn de goedkoopste beheerde WordPress-host van de drie (en eigenlijk het bedrijf dat we gebruiken om deze website te hosten. Ze bieden een aantal unieke functies die specifiek zijn voor ontwerpers en webdesign-gerichte bureaus. En vanwege hun lage toegangsprijs , ze trekken ook site-eigenaren aan die anders voor een goedkoper shared-hostingplan zouden hebben gekozen – ze uitnodigend in de wereld van managed WordPress-hosting tegen een zeer betaalbare prijs.

Hier ziet u hoe deze bedrijven het tegen elkaar opnemen op basis van een handvol belangrijke criteria:

Kinsta vs Flywheel vs WP Engine in detail

Ga naar sectie: �� Prijzen | �� Functies | �� WordPress voordelen | �� Gebruiksgemak | �� Prestaties | �� Eindoordeel

�� 1. Prijzen

Prijs is de belangrijkste factor voor de meeste mensen wanneer ze letterlijk alles kopen. Dit is volkomen begrijpelijk. Het maakt niet uit hoeveel beter oplossing A is dan oplossing B, het maakt niet uit of u het niet kunt betalen.

Laten we dus eerst kijken naar het onderwerp prijzen.

En direct buiten de poort is er een probleem. Elk bedrijf heeft meerdere plannen en het zou onleesbaar zijn om ze allemaal in één enkele tabel of lijst te presenteren. Laten we in plaats daarvan de zaken opsplitsen in niveaus.

Voor elk bedrijf vergelijken we de prijzen op:

 • instapniveau: (voor één site)
 • mid-tier (voor drie tot vijf sites)
 • geavanceerd (voor tien sites of meer).

Met dat in gedachten zijn hier de prijsverschillen tussen de drie bedrijven:

Tabel (a): Kinsta vs Flywheel vs WP Engine voor ENTRY-LEVEL hosting

Kinsta
Vliegwiel
WP Engine

Prijs$ 30$ 15$ 35
Sites111
Maandelijkse bezoeken20.000500025.000
Schijfruimte5 GB5 GB10 GB
Bandbreedteonbeperkt250 GB50 GB
Gratis sitemigratieNYY
SSLYYY
CDN50 GB inbegrepenplus $ 10 per maandY

Tabel (b): Kinsta vs Flywheel vs WP Engine voor MID-TIER-hosting

Kinsta
Vliegwiel
WP Engine

Prijs$ 100$ 100$ 115
Sites3105
Maandelijkse bezoeken100.000150.000100.000
Schijfruimte10 GB40 GB20 GB
Bandbreedteonbeperkt4TB200 GB
Gratis sitemigratiesslechts voor één siteYY
SSLYYY
CDN200 GB inbegrepenplus $ 10 per maand per siteY

Tabel (c): Kinsta vs Flywheel vs WP Engine voor GEAVANCEERDE plannen

Kinsta
Vliegwiel
WP Engine

Prijs$ 200$ 100$ 290
Sites101015
Maandelijkse bezoeken250.000150.000400.000
Schijfruimte20 GB40 GB30 GB
Bandbreedteonbeperkt4TB400 GB
Gratis sitemigratiesgewoon tweeYY
SSLYYY
CDN300 GB inbegrepenplus $ 10 per maand per siteY

* De hierboven vermelde prijzen zijn van toepassing wanneer u maandelijks betaalt. Elk bedrijf heeft kortingen als je het hele jaar vooruit betaalt.

Iets dat meteen duidelijk wordt, is dat er veel variatie is in die tabellen en geen duidelijke winnaar als we rekening houden met alle parameters.

Zelfs als u maar één website wilt hosten, kan uw beslissing nog steeds moeilijk zijn, afhankelijk van de hoeveelheid verkeer die u verwacht of de schijfruimte waarvan u weet dat u die gaat gebruiken.

Desalniettemin, zoals je kunt zien, de goedkoopste platform van de drie om mee te beginnen zijn vliegwiel. Hun instapniveau is de helft van de prijs van wat de andere twee bedrijven hebben. Uiteraard zijn er enkele beperkingen aan – vooral hun 5.000 bezoekers per maand.

Terwijl ik bezig ben, Vliegwiel zeggen ze geen extra kosten in rekening brengen, maar ik heb geen ervaring met hoe dit specifiek werkt. Ik kan me niet voorstellen dat ze de extra bezoeken boven uw planlimiet gewoon zullen opslokken. Je zult waarschijnlijk worden gestimuleerd om te upgraden naar een hoger plan, wat logisch is.

Als die 5.000 maandelijkse bezoekers niet genoeg zijn, heeft Flywheel aanvullende plannen voor één site met meer ruimte:

 • $ 30 per maand – 25.000 bezoeken | 10GB schijf | 500 GB bandbreedte
 • $ 75 per maand – 100.000 bezoeken | 20GB schijf | 1 TB bandbreedte

Over te hoge kosten gesproken, hier is hoe ze spelen met de andere twee bedrijven:

 • Kinsta: $ 1 per 1.000 bezoeken boven je plan cap
 • WP Engine: $ 2 per 1.000 bezoeken

Ja, je leest het goed, WP Engine laadt twee keer zoveel op als Kinsta.

Wat je ook in de bovenstaande tabellen kunt zien, is dat Kinsta ‘onbeperkte’ bandbreedte biedt. Dit is zo omdat Kinsta houdt niet per se bandbreedte bij. Hun prijzen zijn gebaseerd op het totale aantal unieke bezoeken per maand, en niet op de hoeveelheid gegevens die die bezoeken door de kabel verplaatsen.

Als we naar de mid-tier hosting gaan (tabel B), liggen de dingen ongeveer in hetzelfde bereik.

 • Als je drie WordPress-sites wilt lanceren, kun je dat bij elke host doen voor dezelfde prijs.
 • Vijf sites? Dit wordt veel goedkoper met WP Engine en Flywheel. Om vijf sites met Kinsta te runnen, heb je hun ‘BUSINESS 2’ -plan nodig, dat $ 200 per maand is.

Als je geïnteresseerd bent in het hosten van tien of meer sites (tabel C), zul je verleid worden door het aanbod van Flywheel. Het is erg intrigerend om tien sites voor $ 100 per maand te hosten op een managed hosting-installatie. Flywheel richt dit plan op freelancers die sites maken voor klanten, wat een zeer interessant aanbod is.

Het hosten van meerdere sites met WP Engine is het duurst – niet alleen voor de tien-site mark, maar vanaf daar ook verder.

 • 20 sites: vliegwiel – $ 250 | Kinsta – $ 300 | WP Engine – $ 390
 • 30 sites: vliegwiel – $ 250 | Kinsta – $ 400 | WP Engine – $ 590
 • 40 sites: Vliegwiel – aangepast | Kinsta – $ 400 | WP Engine – $ 790

Toegegeven, je krijgt een aantal coole functies met WP Engine voor de prijs – die we binnenkort zullen bespreken – maar dat aantal op zich is behoorlijk groot.

Interessant genoeg voert Kinsta nu ook een promotie uit waarbij je gratis sitemigraties krijgt als je van Flywheel of WP Engine komt. Die lijken niet te tellen voor uw aantal toegestane sitemigraties, zoals te zien is in de tabellen A, B en C.

�� 2. Basisfuncties

Het belangrijkste idee achter managed WordPress-hosting is om de gebruiker een serveromgeving te bieden die specifiek is geconfigureerd voor WordPress-websites en die geen andere software toestaat.

Het gaat er ook om u weg te leiden van wat er met de eigenlijke servermachine aan de hand is en u in plaats daarvan een gebruiksvriendelijkere interface te geven. Kortom, vergeet cPanel.

Met dat in gedachten, verwacht ik dat het aanbod van Kinsta, Flywheel en WP Engine deze ideeën weerspiegelt:

2.1. Basis hostingparameters

Hier is hoe dingen zich afspelen, te beginnen met enkele algemene functies:

Kinsta
Vliegwiel
WP Engine

Dagelijkse back-upsYYY
MultisiteYYY
EnsceneringYYY
SFTPYYY
Gratis migratiesY maar afhankelijk van het planYY geautomatiseerd
HTTP / 2YYY
Gratis SSLYYY
SSHYNN
Ondersteuning24/7 bereikbaarM-F 9.00 tot 17.00 uur CDT24/7 bereikbaar
Git-integratieYNY
CDNY beperkte bandbreedteY extra betaaldY

Om het duidelijk te zeggen: alles is aanwezig. En dat is eigenlijk hoe je de dingen zou verwachten. Dit is tenslotte premium WordPress-hosting en niet uw alledaagse gedeelde server.

Afgezien van al deze ‘ja’, zijn de enige opvallende verschillen:

 • Kinsta lijkt het enige platform hier te zijn dat SSH-toegang biedt.
 • Vliegwielondersteuning is niet 24/7 beschikbaar, wat een probleem kan zijn voor mensen die niet in de VS wonen.
 • Vliegwiel is ook de enige zonder ingebouwde Git-integratie.
 • Sitemigraties met WP Engine worden automatisch gedaan en niet door een technicus. Dit betekent dat dingen soms niet werken als uw site een beetje niet-standaard is.
 • Gratis sitemigraties met Kinsta zijn beperkt tot minder dan het totale aantal toegestane sites in je plan.
 • Kinsta beperkt ook het gratis CDN-verkeer dat je kunt overzetten, vanaf 50 GB voor het instapmodel. De extra kosten voor CDN-verkeer zijn $ 0,10 per GB.
 • CDN is een betaalde extra met Flywheel – $ 10 per maand per site.

Met de basisdingen uit de weg, volgt hier wat meer informatie over de serverinfrastructuur van elk van de bedrijven:

2.2. Servers en datacenters

Dit is wie de servers beheert met Kinsta, Flywheel en WP Engine:

 • Kinsta – Google Cloud Platform
 • Vliegwiel – eigen en Google Cloud Platform
 • WP Engine – Google Cloud Platform en Amazon AWS

En nu de beschikbare serverlocaties:

Kinsta
Vliegwiel
WP Engine
België;
Frankfurt, Duitsland;
London, Verenigd Koninkrijk;
Nederland;
Finland;
Mumbai, India;
Singapore;
Taiwan;
Tokio, Japan;
Sydney, Australië;
São Paulo, Brazilië;
Montreal Canada;
Iowa, Verenigde Staten;
Oregon, Verenigde Staten;
Virginia, Verenigde Staten;
South Carolina, Verenigde Staten;
Los Angeles, Californië, VS.
Singapore;
Toronto Canada;
Amsterdam, Nederland;
Frankfurt, Duitsland;
London, Verenigd Koninkrijk;
New York, Verenigde Staten;
San Francisco, Verenigde Staten
België;
Ierland;
London, Verenigd Koninkrijk;
Frankfurt, Duitsland;
Taiwan;
Sydney, Australië;
Tokio, Japan;
Montreal Canada;
Iowa, Verenigde Staten;
Virginia, Verenigde Staten;
South Carolina, Verenigde Staten;
Oregon, Verenigde Staten;
Ohio, VS.

Opmerkingen over datacenterlocaties voor Kinsta, Flywheel en WP Engine:

 • De dekking van Kinsta lijkt het meest indrukwekkend, met een aantal goede locaties, niet alleen in de VS, maar ook in heel Azië en Europa.
 • Flywheel heeft geen datacenter in Australië en heeft maar één locatie in Azië.
 • WP Engine biedt over het algemeen een goede kaart. Er ontbreekt niets.

Bovendien is het de moeite waard erop te wijzen dat Flywheel samenwerkt met Google Cloud om een ​​nieuwe set hostingpakketten uit te rollen. Op het moment van schrijven was de serverinfrastructuur bij Flywheel van hun eigen, maar dat verandert terwijl u dit leest.

Er zijn nieuwe hostingplannen in de maak, met nieuwe functies en enkele upgrades in vergelijking met de standaardplannen, met name:

Vliegwiel nieuwe plannen

�� 3. WordPress-specifieke functies en voordelen

Laten we nu even de tijd nemen om te bespreken waar u waarschijnlijk het meest in geïnteresseerd bent: zijn er WordPress-specifieke functies die door deze bedrijven worden aangeboden en die hen echt het label ‘managed WordPress-hosting’ zouden opleveren??

Het korte antwoord is ja, die zijn er. Maar elk bedrijf benadert het onderwerp vanuit een andere hoek. Afgezien van het feit dat je er alleen WordPress-sites mee kunt hosten.

3.1. Kinsta

Kinsta is het jongste bedrijf in deze onderlinge vergelijking. Daarmee lijken ze hun niche gevonden te hebben door zowel gebruiksvriendelijk als krachtig te zijn.

Wanneer je Kinsta gebruikt, wordt het duidelijk dat ze ernaar streven je leven als website-eigenaar zo gemakkelijk mogelijk te maken – vanuit technisch oogpunt – zodat je je geen zorgen hoeft te maken over server-dingen. Maar tegelijkertijd profiteert u van zaken als back-ups, zelfs zo vaak als elke zes uur, CDN-integratie, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis en meer.

Als het specifiek om WordPress-functies gaat, is het de moeite waard om erop te wijzen dat hun multi-site capaciteit met domein mapping en goede back-up mechanismen, met 14 tot 30 dagen back-up retentie. U kunt alle back-ups in uw gebruikerspaneel bekijken, en dat zijn eigenlijk hele snapshots met containers, in plaats van standaard database- en bestandssysteemarchieven.

Kinsta-back-ups

Er is ook een gebruiksvriendelijke enscenering: u kunt met een paar klikken een kopie van uw site maken, nieuwe functies en plug-ins testen en de site vervolgens naar buiten duwen als u tevreden bent met het resultaat (of schrappen).

Kinsta houdt ook uw geïnstalleerde WordPress-plug-ins in de gaten en laat u weten of een van hen uw aandacht nodig heeft.

Kinsta-plug-ins

Last but not least, u krijgt WP-CLI vanaf het begin geïntegreerd, wat handig is als u de voorkeur geeft aan een directere manier van interactie met uw WordPress-site.

Als je met een bestaande site binnenkomt, is er een handig Migrations-menu in de hoofdzijbalk. U kunt individuele sitemigraties aanvragen en, afhankelijk van waar de migratie vandaan komt (migraties van WP Engine en Flywheel zijn gratis, ongeacht uw plan), moet u deze mogelijk afzonderlijk betalen.

Over het maken van nieuwe sites gesproken, dit is ook heel gemakkelijk te doen. U krijgt een knop ‘Site toevoegen’ in uw gebruikerspaneel. U kunt uw aanmeldingen en wachtwoorden instellen, een domeinnaam koppelen en een serverlocatie kiezen, en u bent klaar. Nadat je een aantal formulieren hebt ingevuld, zie je een nieuwe WordPress-instantie in je gebruikerspaneel. Kinsta somt de belangrijke verbindingsdetails op één plek op.

Kinsta website centraal

3.2. Vliegwiel

De focus van Flywheel ligt ongetwijfeld op gebruiksgemak. Bovendien hebben ze de belangrijkste functies voor elk type gebruiker vastgesteld en deze zonder fouten geleverd.

Als u bijvoorbeeld freelancer bent, helpt Flywheel u wanneer het tijd is om de site aan uw klant over te dragen. U kunt Flywheel vertellen om te beginnen met het factureren in plaats van u, waardoor u zichzelf effectief verwijdert van verdere transacties nadat het project is voltooid.

Als u nog een stap verder wilt gaan, kunt u een van de bulkplannen van Flywheel krijgen, het witte label van Flywheel op alles zetten en beginnen met het verkopen van hosting aan uw klanten.

Nog een opwindend kenmerk van Flywheel’s is de mogelijkheid om uw site lokaal te ontwikkelen via hun aangepaste tool – Local by Flywheel – en deze vervolgens te implementeren op een live server wanneer deze gereed is.

Als je met een bestaande site binnenkomt, krijg je ook gratis migraties. Bovendien werkt Flywheel met WordPress Multisite als je het nodig hebt.

Er zijn ook automatische back-ups en herstel met één klik, om nog maar te zwijgen van hun algehele aangepaste WordPress-serverconfiguraties, plus geoptimaliseerde ingebouwde caching.

Vliegwielback-ups

Bovendien maakt Flywheel het werken aan uw WordPress-site gemakkelijker, dankzij hun handige aan / uit-schakelaars voor zaken als WP_CACHE (hoewel alleen WP-Rocket een officieel ondersteunde cacheplug-in op het platform is), WP_DEBUG en staging met één klik inschakelen.

Vliegwiel geavanceerd

3.3. WP Engine

WP Engine is niet helemaal de originele pionier van managed WordPress-hosting – die eer gaat eigenlijk naar Pagely. Ze zijn nu echter het grootste hostingbedrijf in de ruimte – met het grootste marktaandeel.

Het aanbod van WP Engine is in de loop der jaren behoorlijk geëvolueerd. De fase waarin ze zich nu bevinden, lijkt erop gericht te zijn een breder klantenbestand aan te trekken en niet langer te doen alsof ze de boetiek WordPress-host zijn die ze vroeger waren.

Zelfs hun sitemigraties worden tegenwoordig automatisch uitgevoerd, wat logisch is, gezien de schaal van hun werking.

Kortom, ze zijn de mainstream van WordPress-hosting.

Maar dat betekent niet dat ze niets interessants te bieden hebben. Integendeel, ze staan ​​nog steeds aan de top van hun spel als het gaat om voor WordPress geoptimaliseerde servers, samen met een aangepast websitebeheerpaneel.

U krijgt veel voordelen wanneer u zich aanmeldt bij WP Engine, waaronder:

 • goede staging-structuur met Dev-, Stage- en Prod-omgevingen
 • geautomatiseerde back-ups
 • ondersteuning voor WordPress Multisite en meer.

Bovendien biedt WP Engine in feite alles wat als het snijvlak van hostingtechnologie kan worden beschouwd.

Dat gezegd hebbende, hun gebruikerspaneel is iets minder eenvoudig dan dat van Kinsta of Flywheel, en het is niet geoptimaliseerd voor mobiel, waardoor het een beetje intimiderend is wanneer je voor het eerst inlogt.

Tegelijkertijd doet WP Engine veel in de WordPress-community. Ze hebben onlangs de themawinkel StudioPress gekocht en sindsdien hebben ze het uitstekend geïntegreerd in hun aanbod. Elk WP Engine-hostingplan geeft u nu toegang tot meer dan 35 StudioPress-thema’s – inclusief hun vlaggenschip, het Genesis-framework. Als ik het me goed herinner, kost het afzonderlijk kopen van het framework $ 60 – en de individuele subthema’s gaan vaak boven de $ 100. Er is hier dus een echte waarde en een serieuze factor om te overwegen bij het kiezen tussen Kinsta, Flywheel en WP Engine.

Nog meer recentelijk verwierf WP Engine Array Themes samen met hun Atomic Blocks en Gutenberg News. WP Engine is blijkbaar op zoek naar het nieuwe Gutenberg-tijdperk van WordPress. We zouden de producten van Array binnenkort moeten zien integreren in het aanbod van WP Engine.

Tegelijkertijd staat het echter bekend dat WP Engine enkele dingen beperkt die u met uw WordPress-site kunt doen. Vooral om te voorkomen dat u bepaalde (kwaliteits) plug-ins gebruikt.

�� 4. Gebruiksgemak

Je ervaring met Kinsta, Flywheel of WP Engine begint vrijwel op dezelfde manier. Nadat u een standaard aanmeldingsproces hebt doorlopen, krijgt u toegang tot uw nieuw ingestelde gebruikersaccount.

Wat hier belangrijk is, is dat u geen van de vertrouwde cPanel-achtige interface of een andere gebruikersinterface ziet die een gedeeld hostingplatform u zou kunnen bieden. In plaats daarvan krijg je interactie met je server via een volledig aangepaste interface die tot doel heeft je te scheiden van de dingen die onder de motorkap gebeuren.

Wat betreft hoe gemakkelijk dat allemaal te gebruiken is, is Flywheel nummer één voor mij, dan Kinsta en vervolgens WP Engine. Maar u kunt de rechter zijn: zo zien de meest voorkomende panelen eruit bij elk van de platforms:

Het hoofddashboard

Kinsta:

Kinsta dashboard

Vliegwiel:

Vliegwiel dashboard

WP-motor:

WP Engine-dashboard

Individuele siteweergave

Kinsta:

individuele site Kinsta

Vliegwiel:

individuele site Vliegwiel

WP-motor:

individuele site WP Engine

Een site migreren

Kinsta:

migraties Kinsta

Vliegwiel:

migraties Vliegwiel

WP Engine heeft geautomatiseerde migraties, dus het proces is daar een beetje anders. Het omvat het installeren van een aangepaste plug-in op de site waarnaar u wilt migreren en vervolgens verbinding maken met uw WP Engine-installatie. Lees hier meer over.

Analytics

Kinsta:

analyse Kinsta

Vliegwiel:

analytics Vliegwiel

WP-motor:

analyse WP Engine

Het lijkt erop dat WP Engine geen andere statistiekenmodule heeft dan wat zichtbaar is in het dashboard.

Back-ups

Kinsta:

back-ups van Kinsta

Vliegwiel:

back-ups Vliegwiel

WP-motor:

back-ups van WP Engine

Enscenering

Kinsta:

enscenering van Kinsta

Vliegwiel:

enscenering Vliegwiel

WP-motor:

enscenering van WP Engine

WP Engine lijkt verschillende interfaces te hebben voor staging, afhankelijk van het type plan dat je gebruikt. Wat in mijn geval beschikbaar is, is staging via de wp-admin. Hier is de andere optie.

Nogmaals, deze sectie is alleen bedoeld om u enkele van de verschillende interface-secties te laten zien die door elk bedrijf worden aangeboden. Misschien valt een van hen op als iets dat u wilt gebruiken.

�� 5. Prestaties

Het analyseren van de prestaties van Kinsta, Flywheel en WP Engine kan lastig zijn als je maar één site op elk hebt ingesteld – zoals ik. Dus, in plaats van dat ik u vertel hoe snel elk van mijn sites laadt, laat ik u verwijzen naar de gegevens van ReviewSignal, die een groter aantal sites bevat om naar te kijken.

Laten we beginnen met de tabel:

Prestaties van Kinsta vs Flywheel vs WP Engine vergeleken

Kinsta
Vliegwiel
WP Engine

Piekreactietijd (en)10.015.611.5
Gemiddelde reactietijd (s)0.3552.4150.509
Verhouding tussen totale fouten en totale verzoeken0,001%30.949%0,041%
Gemiddelde doorvoer (MB / s)11.886.5664.19
Uptime10010099,95
PHP Bench score8.8539.73110.766
WP Bench score1036555418

Opmerkingen:

 • PHP Bench score is een prestatiestatistiek die aangeeft hoe goed PHP-code op een server draait; lager is beter
 • WP Bench score is vergelijkbaar, maar specifiek voor WordPress (het kan sterk variëren op basis van de database-architectuur en of de database lokaal draait of niet); hoger is beter
 • Gemiddelde doorvoer (MB / s) is een maat voor hoeveel gegevens per seconde naar de infrastructuur van de host kunnen worden verzonden; hoger is beter

Over het algemeen zijn Kinsta, op basis van de gegevens die we hebben, de winnaars van de drie prestaties. Ze zijn over de hele linie op vrijwel elke statistiek beter. Houd er echter rekening mee dat de tests bij elk van de bedrijven voor verschillende prijspunten zijn uitgevoerd.

Een ander ding dat opvalt, is dat Flywheel een aanzienlijk aantal fouten vertoont in verhouding tot het totale aantal verzoeken. Dit hoeft niet per se een probleem te zijn voor alle gebruikers, maar het betekent dat het platform onder een grotere belasting kan worstelen. Maar nogmaals, het is niet alsof Flywheel marketing is voor gebruikers met een hoge belasting.

�� Eindoordeel

Zoals met de meeste producten die van nature nogal complex zijn – wat WordPress-hosting zeker is – is het moeilijk om een ​​enkele winnaar te noemen tussen de drie: Kinsta vs Flywheel vs WP Engine.

Dat gezegd hebbende, ik heb mijn favorieten:

 • Als u bijvoorbeeld minder dan 5.000 bezoekers per maand krijgt en u uw site wilt verplaatsen naar managed WordPress-hosting om te zien hoeveel beter de ervaring is vergeleken met shared hosting, gaat u waarschijnlijk voor Flywheel kiezen.
 • Als u ergens binnen het bereik van 20.000 bezoeken per maand komt, betaalt u ongeveer hetzelfde bij elk bedrijf op deze lijst – $ 30 of zo. Kinsta biedt echter meer datacenterlocaties dan de andere, 24/7 ondersteuning en een mooi gebruikerspaneel – zeker gemakkelijker te gebruiken dan die van WP Engine.
 • Ten slotte, als u een freelancer bent die zich wil bezighouden met het doorverkopen van hosting of die gewoon wil dat het gemakkelijker wordt bij het werken met clientsites, lijkt Flywheel een betere oplossing omdat ze voor dat doel ingebouwde functies hebben.

Toch is het beste pad dat u kunt nemen bij het nemen van uw beslissing om elk van de bovenstaande secties nogmaals door te nemen en speciale aandacht te besteden aan de informatie in de tabellen. Bekijk hoeveel het kost om X-sites te hosten, wat voor soort verkeer u kunt accepteren, uit welke datacenters u kunt kiezen, welke andere functies u krijgt enzovoort.

�� Verder lezen

 • Als je een bredere kijk wilt hebben op de wereld van managed WordPress-hosting, hier is onze grote vergelijking van acht prominente bedrijven in die ruimte (inclusief Kinsta, Flywheel en WP Engine).
 • Hier is onze uitgebreide Kinsta-recensie.
 • Hier is onze uitgebreide Flywheel-review.
 • Dit is onze uitgebreide WP Engine-review.

Gebruikt / gebruikt – of overweegt te gebruiken – een van deze drie hosts? Gedachten?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map