Kinsta vs WPEngine – Hvilket tilbyr den best administrerte WordPress-hosting?

WordPress-tilbud


WP Engine og Kinsta er to av de hotteste navnene i administrert WordPress-hosting – som er akkurat den typen hosting du bør vurdere om du har et lønnsomt nettsted å kjøre. Men hvilken er best? Og hvilken bør du velge? Det er spørsmålene vi hjelper deg å svare på i denne sammenligningen – ved hjelp av noen hastighets- og ytelsestester i det virkelige liv

Både Kinsta og WP Engine har funksjonsrike planer og positive omdømme, mens de også deler lignende prisstrategier, noe som gjør valg mellom dem veldig vanskelig – i det minste ved første øyekast. Når du har lest denne sammenligningen, vil du imidlertid ha all informasjonen du trenger for å bestemme hvilken av de to du skal velge.

For å sikre at du blir fullt informert, vil vi ikke bare sammenligne funksjonene og brukeropplevelsen til disse to vertene – vi inkluderer også lastetidene for to spesialoppsatte teststeder, så vel som deres respektive oppetid og ytelsesovervåking resultater. Disse resultatene vil vise hvor godt hver vert håndterer flere besøkende som har tilgang til nettstedene samtidig, og den resulterende effekten dette har på nettstedets hastighet.

La oss dykke inn …

Kinsta og WP-vertplaner for motorinngangsnivå

Kinsta og WP Engine tilbyr begge et bredt spekter av hostingplaner for WordPress-nettsteder som er egnet for alle typer prosjekter – fra grunnleggende blogger til store bedriftsnettsteder. Uansett størrelse på nettstedet og publikummet, bør begge vertene ha en plan som oppfyller dine krav.

WPEngine - Hjemmeside

Selv om denne veiledningen dekker selskapene som helhet, har vi sammenlignet planene for begge vertene for ytelsestesting og funksjonsevaluering. På grunn av dette kan til og med lesere med lavere budsjetter få et godt innblikk i hvilken som tilbyr best administrerte WordPress-hosting.

Kinsta - Hjemmeside

Så med det i tankene er hoveddetaljene i planene for inngangsnivå som ble brukt i denne WP Engine og Kinsta-sammenligningen:

 • Kinsta Starter-plan: $ 30 per måned for ett WordPress-nettsted, 10 GB lagringsplass, 20 000 besøk per måned og 50 GB CDN-bruk.
 • WP Engine Startup plan: $ 35 per måned for ett WordPress-nettsted, 10 GB lagringsplass, 25 000 besøkende per måned og 50 GB båndbredde.

Når det gjelder båndbreddekvoter, gjelder WP Engine 50 GB-kvoten for båndbredde på serveren, mens Kinsta ikke har en grense for serverbåndbredde – selv om de har en akseptabel brukspolicy. I stedet gjelder 50 GB-godtgjørelsen på Kinsta Starter-planen for CDN-bruk.

Både WP Engine og Kinsta tilbyr rabatter hvis du betaler årlig, og gir deg faktisk to måneders gratis hosting hvis du velger å betale for ett år på forhånd.

Selv om det ikke er mye å skille Kinsta og WP Engine når det gjelder nøkkelfunksjonene ovenfor, er det faktisk noen viktige forskjeller mellom disse to vertene som vi nå vil fremheve.

WP Engine vs Kinsta Overage Charges

Både Kinsta og WP Engine setter grenser for antall besøk nettstedet ditt kan motta og hvor mye båndbredde det kan konsumere. Hvis du overskrider disse månedlige grensene, vil du bli belastet med følgende meravgift:

 • Kinsta: $ 1 for hver 1000 ekstra månedlige nettstedbesøk og $ 0,10 for hver ekstra GB CDN-båndbredde som brukes.
 • WP Engine: $ 2 for hver 1000 ekstra månedlige nettstedbesøk, men ingen båndbredde koster noe.

WP Engine vil aldri strupe kunder eller ta nettstedet sitt offline hvis kvoten overskrides eller det oppstår en trafikkspik. Imidlertid, hvis du konsekvent går over grensene dine, anbefaler de at du vurderer å oppgradere til en høyere plan. Kinsta vil heller ikke begrense tilgangen til nettstedet ditt for vanlige overskridelser, men hvis det oppstår et ekstremt overskudd, kan det hende at nettstedet ditt blir frakoblet til problemet er løst..

Med begge vertene kan du overvåke besøkene og båndbreddegradene fra instrumentpanelet, forhåpentligvis bidra til å unngå overraskelsesoverskridelser.

Analytics-oversikten

Begge vertene gir deg et godt innblikk i bruken din, selv om Kinsta gir litt mer informasjon enn WP Engine.

Med de økonomiske detaljene ute av veien, la oss undersøke nøyaktig hva hver vert har å tilby før vi kommer til resultatene for resultattesting.

Kinsta vs WP Engine Hovedfunksjoner

Noen av fordelene med å velge administrert WordPress-hosting fra selskaper som Kinsta eller WP Engine inkluderer raskere nettstedshastighet, tilgang til ekspertstøtteansatte, mer robust sikkerhet og nyttige funksjoner som vanligvis ikke finnes i billigere delte hostingplaner.

Her er noen av grunnene til å vurdere WP Engine og Kinsta, og forskjellene som vil hjelpe deg å ta en endelig beslutning.

Administrert WordPress Cloud Hosting

For å gi deg en avansert infrastruktur, tilbyr både Kinsta og WP Engine nå skyhosting i samarbeid med Google Cloud Platform. Enten du velger WP Engine eller Kinsta, blir nettstedet ditt faktisk vert på Google Cloud Platform.

Takket være den nesten uendelig skalerbare naturen til skyhotellet som tilbys av Google, vil nettstedet ditt alltid ha tilgang til ressursene den trenger. Imidlertid vil du alltid handle direkte med enten Kinsta eller WP Engine for alt, inkludert fakturering, nettstedadministrasjon, brukerstøtte og mer.

Selv om denne WP Engine vs Kinsta-sammenligningen er fokusert på inngangsplanene fra disse to vertene – som begge bruker Google Cloud Platform – er det verdt å nevne at topp dedikerte hostede planer fra WP Engine gir deg muligheten til å bruke Amazon Web Services-plattformen for nettstedet ditt. En fordel med dette er at du kan velge mellom flere datasentersteder – forutsatt at du er forberedt på å betale den høyere prisen for de dyrere dedikerte planene fra WP Engine.

For de fleste lesere av denne sammenligningen, bør imidlertid planene som bruker Google Cloud Platform gi nok ressurser.

Fordelene med WordPress Cloud Hosting

En god grunn til å vurdere skyhosting er at ressursene som er tilgjengelige for nettstedet ditt kan automatisk eller manuelt økes eller skaleres av verten, når og når det er nødvendig.

Dette i motsetning til mer tradisjonell hosting, der nettstedet ditt kanskje må flyttes til en server med høyere spesifikasjoner når du oppgraderer, noe som potensielt kan føre til driftsstans og forstyrrelser. Ikke bare kan denne overføringen til en server med høyere ytelse forårsake forstyrrelser, men den må planlegges i. Med skyhosting kan de ekstra ressursene få tilgang til nettstedet ditt nesten med en gang – når det er nødvendig – noe som gjør skyhosting ideell for å håndtere uventet trafikk pigger, samt de gangene du trenger å gå til en høyere plan, men ikke vil oppleve noe driftsstans.

Selv om det er mange gode WordPress-nettskyleverandører, betyr å velge Kinsta eller WP Engine at du vil ha et erfaren WordPress-vertsfirma som passer på nettstedet ditt, samtidig som du utnytter de nesten uendelige ressursene i Google Cloud Platform.

Innholdsleveringsnettverk

I tillegg til å være vertskap for nettstedet ditt i skyen, inkluderer både WP Engine og Kinsta tilgang til et innholdsleveringsnettverk eller et CDN som en del av deres planer på inngangsnivå.

Aktiver CDN i WP Engine

Begge vertene har valgfri CDN-integrasjon som kan aktiveres med bare noen få klikk.

På grunn av dette, hvis du velger å aktivere CDN, vil nettstedfilene dine bli lagret flere steder i hele verden. Når en besøkende deretter får tilgang til nettstedet ditt, vil disse filene bli servert fra stedet nærmest den besøkende. Fordi filene har mindre avstand til å reise enn med et nettsted som ikke bruker et CDN, bør besøkende oppleve raskere lastingstid. Ikke bare det, men hvis du har lagret nettstedfilene dine flere steder, gir overflødighet, noe som kan redusere perioder med utilgjengelighet dersom et datasenter skal være offline.

Vår guide til innholdsleveringsnettverk for WordPress-brukere forklarer dette mer detaljert, men det er absolutt verdt å ha det.

Aktiver CDN i Kinsta

Å aktivere den valgfrie CDN-integrasjonen med begge vertene er veldig greit.

Med både WP Engine og Kinsta kan du aktivere CDN med bare noen få klikk fra kontoområdet ditt. Når det er aktivert, trenger du ikke å gjøre noe annet, og tjenesten vil ta vare på alt for deg. Når det gjelder hvilken CDN hver vert bruker, har Kinsta inngått samarbeid med KeyCDN mens WP Engine bruker MaxCDN, selv om du er fri til å lage dine egne CDN-ordninger hvis du foretrekker det.

WordPress nettsted migrering

Hvis du tenker å flytte et eksisterende WordPress-nettsted til enten Kinsta eller WP Engine, er den gode nyheten at begge vertene gjør det veldig enkelt å migrere nettstedet til plattformen deres.

Kinsta migrerer WordPress-nettstedet ditt til deres servere gratis som en del av planene deres, inkludert ubegrensede migrasjoner hvis du vil flytte flere WordPress-nettsteder fra bestemte verter, inkludert WP Engine, Flywheel og DreamHost. WP Engine tilbyr ikke en migrasjonstjeneste.

Bortsett fra den gratis migrasjonen som tilbys av Kinsta, er det veldig greit å overføre et WordPress-nettsted til disse vertene manuelt. Siden begge vertene har enten en intern migrasjonsplugin (WP Engine) eller et anbefalt tredjepartsverktøy (Kinsta), sammen med detaljerte instruksjoner, bør hele prosessen gå greit.

WordPress-temaer

Siden kjøpet av StudioPress, får WP Engine-kunder nå tilgang til 37 premium WordPress-temaer for sine nettsteder, noe som gjør dette til den største forskjellen mellom Kinsta og WP Engine.

StudioPress-temaer

Noen av de premium WordPress-temaene fra StudioPress som WP Engine-kunder kan bruke uten ekstra kostnad.

Med priser på de mest populære WordPress-temaene som starter på rundt $ 60, og noen av StudioPress-temaene som er tilgjengelige for WP Engine-kunder som koster opp til $ 129, kan det å få et tema uten ekstra kostnad bety betydelig besparelse – forutsatt at du kan finne et som er riktig for nettstedet ditt blant de tilgjengelige alternativene.

Dessverre har Kinsta ikke temaer som er inkludert i vertsplanene deres. Imidlertid er det fortsatt mange gode gratis temaer der ute.

Tilgang til ekspert WordPress Support Staff

En annen nøkkelfunksjon ved god administrert WordPress-hosting er tilgang til ekspertstøtteansatte. Siden selskaper som Kinsta og WP Engine bare er vert for WordPress-nettsteder, er deres supportpersonell svært erfarne når det gjelder å passe på denne typen nettsteder. I motsetning til generisk hosting, når du kontakter Kinsta eller WP Engine, bør du alltid være koblet med noen som vet hvordan man best kan støtte WordPress-brukere.

Imidlertid er det noen forskjeller i hvordan du kan kontakte supportpersonalet på Kinsta og WP Engine som kan være viktig for deg, avhengig av dine preferanser:

 • Kinsta supportalternativer: 24/7 live chat og billetter til alle planer, men ingen telefonstøtte.
 • WP Engine supportalternativer: 24/7 live chat på alle planer, 24/7 telefonsupport på alle planer unntatt startnivået på startnivå, og billetter bare tilgjengelige på spesialtilpassede dedikerte planer.

Til tross for forskjellene beskrevet ovenfor, under testingen for denne sammenligningen, ga begge vertene et godt støttenivå.

Live Chat Support Channel fra Kinsta

Begge vertene tilbyr 24/7 support via live chat på planene deres på inngangsnivå.

Selv om grunnleggende oppgaver som å sette opp et nytt WordPress-nettsted, migrere et eksisterende nettsted og peke et domene til kontoene, ble fullført uten problemer, klarte jeg under testing å forårsake noen få problemer som krevde meg å kontakte WP Engine og Kinsta støttepersonell.

Disse problemene oppsto etter å ha opprettet og slettet nye WordPress-nettsteder, eksperimentert med forskjellige migreringsplugins, prøvd flere domeneregistratorer og aktivert og deaktivert SSL-sertifikater. Etter å ha gjennomført slike aktiviteter en stund, begynte nettstedene å oppleve noen problemer – hovedsakelig å gjøre med domenene og navneserverene..

Dette ga en god mulighet til å prøve ut Kinsta- og WP Engine-støttepersonalet, som jeg kontaktet gjennom live chat-kanalene som var tilgjengelige for deres planer på startnivå. Selv om noen lesere kanskje foretrekker å kontakte supportpersonalet på telefon – noe som ikke er tilgjengelig på noen av WP Engine eller Kinsta inngangsnivåplanene, var live chat-kanalene for begge vertene veldig responsive og problemene ble løst av de første jeg koblet til med. Når jeg tok kontakt med støtteapparatene, tok det bare noen sekunder før noen svarte.

Hvis det å være i stand til å kontakte kundestøtte via telefon er en avtale, må du velge noen av WP Engine-planene bortsett fra oppstartsplanen på startnivået. Kinsta tilbyr ikke telefonstøtte i det hele tatt, men de tilbyr support via e-postbilletter (i tillegg til live chat) på alle planer, mens med WP Engine er billetter forbeholdt kunder på deres toppnivåplan.

Motsatt er telefonstøtte tilgjengelig på alle de delte hostingplanene for SiteGround, som du kan finne ut mer om i vår nylige SiteGround-gjennomgang.

Siden tilgang til ekspertstøtteansatte er et av de viktigste salgsargumentene for administrert WordPress-hosting, var det betryggende å se at både WP Engine og Kinsta håndterte problemene raskt og effektivt.

Automatiserte og manuelle WordPress-sikkerhetskopier av nettsteder

En annen nøkkelfunksjon ved premium WordPress-fokusert hosting er tilbudet av et brukervennlig backup-verktøy på nettstedet.

Kinsta og WP Engine er ikke noe unntak i denne forbindelse, ettersom begge vertene tilbyr automatiske daglige sikkerhetskopier av nettsteder på alle planene sine, i tillegg til at de gir deg muligheten til manuelt å lage en sikkerhetskopi av nettstedet når du trenger det. Imidlertid er det nok en gang viktige forskjeller i hvordan hver vert gir denne funksjonen.

WP Engine Backup-poeng for nettsteder

Med WP Engine kan de automatiserte sikkerhetskopiene lastes ned for sikkerhet; med Kinsta, må du manuelt opprette en nedlastbar sikkerhetskopi først.

Sikkerhetskopiene eller gjenopprettingspunktene oppbevares på WP Engine- og Kinsta-serverne, og er tilgjengelige via kontodashboardet, med muligheten til å laste ned dem for sikkerhetsbevaring. Imidlertid, mens WP Engine lar deg laste ned noen av de eksisterende sikkerhetskopiene i dashbordet ditt, med Kinsta må du generere en egen nedlastbar sikkerhetskopi. Med Kinsta kan du bare generere en av disse nedlastbare sikkerhetskopiene en gang i uken.

Kinsta WordPress-sikkerhetskopi av nettsteder

Kinsta-sikkerhetskopier er lagret i 14 dager, mens WP Engines holder opptil 40 sikkerhetskopier i dashbordet.

De automatiserte sikkerhetskopiene som opprettes daglig av Kinsta, lagres i 14 dager, mens med WP Engine er de siste 40 daglige automatiserte sikkerhetskopiene tilgjengelige. Når du gjenoppretter sikkerhetskopier, er det eneste alternativet med Kinsta å gjenopprette hele sikkerhetskopien, mens du med WP Engine kan inkludere eller ekskludere databasen fra sikkerhetskopieringen. Begge vertene gir deg muligheten til å gjenopprette en sikkerhetskopi til produksjonsstedet eller iscenesettelsesmiljøet med bare noen få klikk.

WP Engine Restore Backup-alternativer

WP Engine gir deg muligheten til å gjenopprette sikkerhetskopien med eller uten databasen, mens med Kinsta er det eneste alternativet en full gjenoppretting.

Med WP Engine kan du lage en delvis sikkerhetskopi – noe som kan være nyttig på store nettsteder – slik at du for eksempel kan ekskludere temaer og plugins. Dette alternativet er ikke tilgjengelig med Kinsta, men når du oppretter en nedlastbar sikkerhetskopi, er hele nettstedet ditt tilgjengelig for nedlasting, noe som gjør det mulig å slette filer fra arkivet manuelt ikke.

WP Engine Partial Backup Options

WP Engine lar deg lage en delvis sikkerhetskopi, mens det nærmeste alternativet med Kinsta er å laste ned en full sikkerhetskopi og deretter slette det du ikke trenger.

Det er viktig å kunne lage en sikkerhetskopi av nettstedet ditt på forespørsel (for eksempel før du oppdaterer WordPress-programvaren eller aktiverer en ny plugin), så det er bra å se at begge vertene gjør det veldig greit.

Selv om begge vertene tilbyr en funksjonell sikkerhetskopitjeneste, har WP Engine noen sammenlikning med sine funksjoner og funksjoner når de skal sammenligne funksjonene og funksjonalitetene sine. Dette inkluderer å holde sikkerhetskopifilene lenger, slik at du kan laste ned eksisterende sikkerhetskopifiler, og gi deg mer kontroll over hva sikkerhetskopiene og gjenopprettingen inkluderer. Imidlertid gir Kinsta deg muligheten til å betale for ekstrautstyret for sikkerhetskopiering hver time, noe som gir deg flere gjenopprettingspunkter du kan jobbe med.

WordPress Staging-nettsteder

Begge vertene lar deg lage et iscenesettingsnettsted hvor du kan prøve ut nye plugins, tilpasse et tema eller utføre andre oppgaver som kan ha negativ innvirkning på de besøkende hvis du gjorde dem på ditt live nettsted. Når du er klar, kan du overføre innholdet på iscenesettingsnettstedet til ditt live- eller produksjonsnettsted.

Begge vertene gjør det veldig enkelt å overføre innhold mellom iscenesettelsen og live-nettstedene dine. Men nok en gang er det noen forskjeller i hvordan de leverer denne funksjonen som vi vil utforske nå.

WP Engine Staging Feature

WP Engine gir deg faktisk tre miljøer å jobbe med, inkludert utviklings-, iscenesettelses- og produksjonsmiljøer. En måte denne ordningen kan brukes på er å jobbe på et nettsted i utviklingsmiljøet og overføre det til iscenesettelsesmiljøet, der det er tilgang til dem du har gitt tillatelse til, for eksempel dine klienter eller team.

Konfigurering av WP Engine Staging Site

WP Engine lar deg lage iscenesettelses- og utviklingsmiljøer for bygging og testing av nettsteder.

Når du er klar, kan du overføre iscenesettingsstedet til produksjonsmiljøet, slik at det blir tilgjengelig for alle.

Når du kopierer iscenesettingsstedet til produksjonsmiljøet med WP Engine, kopieres bare filene (i stedet for innholdet som er lagret i WordPress-databasen). Du kan imidlertid kopiere valg av tabeller fra iscenesettingsdatabasen hvis du vil. Du kan lese mer om hvordan iscenesettelsesfunksjonen fungerer på WP Engine-nettstedet.

Kinsta Staging Feature

Kinsta holder ting enkelt med bare to miljøer: Live og iscenesettelse. Når du oppretter et iscenesettingsnettsted, har du muligheten til å gjenopprette en av de eksisterende sikkerhetskopiene dine til iscenesettingsstedet, og gi deg en klone av ditt liveområde å jobbe med. Når du er klar, kan du skyve iscenesettingssiden til live-siden.

Kinsta Staging Site Creation

Stasjonsfunksjonen Kinsta er enkel å bruke, men er ikke så sofistikert som WP Engine-tilnærmingen.

I motsetning til WP Engine, kopieres hele nettstedet og databasen med Kinsta fra iscenesettelsesmiljøet til det levende nettstedet (i stedet for bare nettstedfilene og ditt valg av databasetabeller). Derfor, hvis du vil ha mer kontroll over hva som er kopiert mellom miljøer, kan du foretrekke WP Engine-tilnærmingen til iscenesettingssteder.

Overførbare nettsteder

I tillegg til de tre miljøene for ditt hovednettsted – utvikling, iscenesettelse og produksjon – er en annen fin utviklervennlig funksjon ved WP Engine muligheten til å lage overførbare nettsteder. Disse overførbare nettstedene har de tre miljøene som vanlige nettsteder har, men nettstedene er passordbeskyttet – inkludert produksjonsmiljøet – slik at bare de med riktig legitimasjon kan få tilgang til dem.

Formålet med funksjonen for overførbare nettsteder er å gi et rom der utviklere kan produsere nettsteder for sine klienter, som deretter kan overføres til klientens WP Engine-konto når de er klare til å bli startet. Alternativt kan utvikleren kjøpe en kreditt – $ 20 i oppstartplanen – for å være vert for et ekstra nettsted på kontoen sin, noe som gjør nettstedet levende og offentlig tilgjengelig.

Du får ikke denne funksjonen med Kinsta, så hvis du liker ideen om å kunne opprette nettsteder som enkelt kan overføres fra hostingkontoen din og til andres konto, kan det hende at Kinsta ikke er verten for deg.

WP Engine og Kinsta brukeropplevelser

I tillegg til funksjonene du får tilgang til, er det også viktig å se på brukeropplevelsen hver vert gir. Tross alt, hvis ditt valg av vert gjør det vanskelig å administrere kontoen din eller opprette et nytt WordPress-nettsted, kan du ende opp med å angre på beslutningen din.

Så med det i tankene, la oss se raskt på hvordan det er å bruke hver vert for å opprette og administrere et WordPress-nettsted.

Opprette et WordPress-nettsted med Kinsta og WP Engine

Heldigvis gjør både Kinsta og WP Engine det veldig enkelt å lage et nytt WordPress-nettsted. Når du har registrert deg og opprettet kontoen din, kan du oppgi noen få detaljer for å sette opp det nye WordPress-nettstedet.

Lag ny side med Kinsta

Med Kinsta kan du velge hvilket datasentersted nettstedet ditt skal være vert på når du oppretter et nytt nettsted.

I tillegg til å velge hvor nettstedet ditt skal være vertskap, kan du også kopiere et av de eksisterende Kinsta-hostede nettstedene til det nye nettstedet. Med WP Engine kan du velge en dataplassering når du oppretter kontoen og registrerer deg for en plan, men du kan ikke velge et datasentersted hver gang du oppretter et nytt nettsted. Du kan imidlertid kontakte kundestøtte og be om migrering til et annet sted om nødvendig.

Lag ny side med WP Engine

WP Engine gjør også prosessen med å lage et nytt nettsted veldig greit.

I likhet med Kinsta, gir WP Engine deg også muligheten til å kopiere et av de eksisterende nettstedene på kontoen din til det nye nettstedet. Dette kan være nyttig hvis du har opprettet et nettsted i iscenesettelsesmiljøet og er klar til å publisere det, eller hvis du har en tilpasset WordPress-nettstedskonfigurasjon du bruker som grunnlag for nye prosjekter.

Wordsta-vert WordPress Dashboard

De ekstra kontrollene som er lagt til på WordPress nettsteder som er vert for Kinsta, gjør det enkelt å tømme hurtigbufferen.

WordPress nettsteder opprettet med WP Engine og Kinsta er veldig nær standard WordPress-installasjonen. Begge vertene legger til en ekstra seksjon til WordPress Dashboard som gir deg muligheten til å tømme nettstedets cache, mens WP Engine har en viss tilleggsfunksjonalitet som lar deg aktivere eller deaktivere CDN, samt en knapp for å kopiere nettstedet til iscenesettelsesområdet . WP Engine legger også til nyttige lenker til støtte- og dokumentasjonssidene til WordPress Dashboard.

WP Engine-Hosted WordPress Dashboard

Både WP Engine og Kinsta legger til en ekstra seksjon til WordPress Dashboard for nettsteder som de er vert for.

En bemerkelsesverdig forskjell mellom WordPress-nettsteder som er vert for Kinsta og WP Engine, er at et nettsted opprettet med WP Engine viser meldinger som minner deg om å opprette et gjenopprettingspunkt når du skal oppdatere et plugin, et tema eller WordPress-programvaren.

Lag gjenopprettingspunkt i WP Engine

Du blir oppfordret til å sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører oppdateringer på et nettsted som er vert for WP Engine.

I tilfelle du lurte på, kan premium StudioPress-temaene som WP Engine-kunder nå får tilgang til, lastes ned fra ditt WP Engine-kontoområde til datamaskinen din, og deretter lastes opp til WordPress Dashboard.

StudioPress Theme Download

Kunder fra WP Engine kan laste ned premium StudioPress WordPress-temaer fra sitt kontoområde.

Det er godt å se at begge vertene gir deg en ganske ren WordPress-installasjon, i motsetning til noen andre verter som legger til tredjeparts plugins og temaer til nettstedet ditt, som du kanskje ikke vil ha.

Migrere et eksisterende WordPress-nettsted til WP Engine og Kinsta

Som nevnt tidligere, vil begge vertene migrere et eksisterende WordPress-nettsted til serverne sine.

Imidlertid er det bare Kinsta som tilbyr en hands-off migrasjonstjeneste på alle planer, mens med WP Engine er denne tjenesten forbeholdt kunder på deres dedikerte planer. Så hvis du ikke kvalifiserer for hands-off migrasjon, eller du heller vil ta vare på prosessen selv, må du utføre en manuell migrering.

WordPress nettsted migrering til Kinsta

Den anbefalte gratis Migrate Guru-plugin fra BlogVault gjør det veldig enkelt å flytte et WordPress-nettsted til Kinsta.

Heldigvis har begge vertene gjort en god jobb med å forenkle prosessen med å migrere et WordPress-nettsted til plattformene sine. WP Engine har sin egen gratis plugin – basert på Migration Guru-verktøyet fra BlogVault – som gjør det veldig enkelt å migrere et WordPress-nettsted til serverne deres, med detaljert dokumentasjon som alle skal kunne følge.

Migration Plugin fra WP Engine

WP Engine har sin egen migreringsplugin som støttes med skriftlige og videoopplæringsprogrammer.

Kinsta har ikke en egen migreringsplugin, men de anbefaler og støtter bruken av gratis Migrate Guru WordPress-plugin fra BlogVault. Med begge vertene har du også muligheten til å bruke ditt eget valg av migreringsplugin i stedet.

WP Engine og Kinsta Account Management

I stedet for å bruke en hyllevøsning som cPanel – som ofte er tilfelle med web-verter – har både WP Engine og Kinsta laget egne dashboards for kontoadministrasjon. Gjennom disse portalene kan du opprette WordPress-nettsteder, opprette og gjenopprette sikkerhetskopier og utføre andre viktige oppgaver.

Kinsta Konto Dashbord Brukergrensesnitt

Kinsta-dashbordet er godt designet med et pent utseende som gjør det enkelt å administrere kontoen og nettstedet ditt.

Ettersom begge vertene gir deg en bestemt kvote på båndbredde og besøk som nettstedet ditt kan konsumere og motta hver måned, samt en begrensning på hvor mye diskplass du kan bruke, er det godt å se at både WP Engine og Kinsta gir deg en rask og praktisk måte å holde et øye med denne statistikken – spesielt som om du går over disse grensene, kan du bli belastet meravgift.

WP Engine Account Dashboard Brukergrensesnitt

WP Engine-instrumentbordet er også enkelt å bruke, men kanskje ikke så stilig som Kinsta-kontrollpanelet.

Begge vertene gir rask og enkel tilgang til WordPress-databasene via phpMyAdmin-programvaren, selv om du også kan koble deg til databasen med et verktøy du ønsker.

WP Engine phpMyAdmin Database Access

Begge vertene lar deg jobbe med WordPress-databasen din via phpMyAdmin eller ditt valg av grensesnitt.

Begge vertene har laget veldig brukervennlige grensesnitt for å administrere kontoen din. Det er virkelig ikke så mye å skille WP Engine og Kinsta i denne forbindelse – selv om du kan oppdatere programtilleggene som er installert på nettstedet ditt via Kinsta-kontoens instrumentbord..

Administrer WordPress-plugins

I motsetning til WP Engine, gir Kinsta deg muligheten til å oppdatere WordPress-plugins gjennom kontoområdet ditt.

Det avslutter vår oversikt over hvordan det er å bruke Kinsta- og WP Engine-administrerte WordPress-hosting-tjenester. Begge leverer en tilgjengelig brukeropplevelse, selv om WP Engine har noen få små tillegg som du kanskje setter pris på, for eksempel beskjedene om å sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt før du installerer oppdateringer.

Kinsta vs WP Engine Technical Details

Før vi kommer til resultattestresultatene, er her teknisk informasjon om disse vertene som skal hjelpe deg å bestemme om WP Engine eller Kinsta er det beste alternativet for nettstedet ditt:

 • Bufring av nettsteder: Begge vertene har sin egen hurtigbufringsteknologi på plass, med Kinsta som har cache-lagring på servernivå og et internt WordPress-hurtigbufring-plugin, mens WP Engine har regelmessig hurtigbufring av nettsteder og valgfri objektbufring for cache-databaseforespørsler.
 • Content Delivery Network (CDN): Begge vertene gir valgfri CDN-tilgang, med WP Engine-planer inkludert CDN-tilgang fra MaxCDN uten ekstra kostnad, og Kinsta inkludert KeyCDN-bruk på sine planer som standard.
 • PHP: Begge vertene gjør det enkelt å veksle mellom forskjellige versjoner av PHP, men mens WP Engine støtter PHP 5.6 og 7.2, kan Kinsta-brukere velge mellom PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 og 7.4.
 • HTTP / 2.0: Både Kinsta og WP Engine bruker HTTP / 2.0 på serverne og CDN.
 • SSL: Begge vertene tilbyr gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikater, mens de også gir deg muligheten til å importere ditt eget sertifikat eller kjøpe et gjennom kontoen din.
 • SFTP: Begge vertene lar deg koble til serverområdet ditt for å laste opp og redigere filer via Secure FTP, med WP Engine som også gir deg muligheten til å opprette flere SFTP-brukerkontoer.
 • Serverfilbehandling: Verken WP Engine eller Kinsta tilbyr en online filbehandler for tilgang til serverplass.
 • SSH: Kinsta gir sikker skalltilgang til serverplassen din på alle planer, mens med WP Engine er SSH forbeholdt de som ligger på topp dedikerte hostingplaner.
 • Databasetilgang: Begge vertene bruker phpMyAdmin for å gi tilgang til WordPress nettstedsdatabase gjennom en nettleser med mulighet for å koble til via ditt foretrukne verktøy.
 • E-posttjeneste: Ingen e-posttjeneste på noen av Kinsta- eller WP Engine-vertsplanene.
 • WordPress nettstedsadministrasjon: Verken WP Engine eller Kinsta oppdaterer temaene eller pluginene dine automatisk for deg, men WP Engine oppdaterer WordPress-programvaren automatisk – selv om du har muligheten til å utsette en oppdatering i 60 dager. I motsetning til WP Engine, gir Kinsta deg muligheten til å oppdatere pluginene dine via instrumentbordet for My Kinsta-kontoen.
 • Plugin-begrensninger: Begge vertene har lister over forbudte Kinsta eller ikke tillatte WP Engine-plugins som du ikke kan bruke, inkludert noen cache, backup og optimalisering plugins som kan påvirke ytelsen til nettstedet.
 • Sikkerhetstiltak: Kinsta har mange tiltak på plass for å holde nettstedet ditt sikkert, inkludert GeoIP-blokkering, DDoS-skanning, proaktivt stoppe ondsinnet kode inn i nettverket, og mer, mens nettsteder skannes for WP Engine for malware og andre sikkerhetsproblemer, og supportteamet vil iverksette tiltak hvis noe uoppdaget blir oppdaget.
 • Oppryddingstjenester etter hacking: Hvis nettstedet som er vert for WP Engine er hacket, betaler de Sucuri for å fikse det mens Kinsta fikser nettstedet ditt gratis hvis det er hacket.
 • Datasenterplasseringer: Begge vertene lar deg velge mellom flere serverplasser i USA, Canada, Europa, Asia og Australia gjennom deres partnerskap med Google Cloud Platform.
 • Iscenesettingssteder: Både WP Engine og Kinsta planer inkluderer tilgang til et iscenesettingssted med distribusjon med ett klikk til det levende nettstedet gjennom brukerportalens grafiske grensesnitt.
 • WordPress nettsted migrering: Alle Kinsta-planer inkluderer en WordPress-websideoverføring, eller du kan bruke den anbefalte gratis plugin-en til å migrere nettstedet selv. WP Engine oppgir ikke migrering av nettsteder på inngangsplanen, men har en gratis plugin du kan bruke til å gjøre det selv. Overføringsverktøyene er enkle å bruke og fungerer bra, med begge vertene som gir detaljerte instruksjoner.
 • Besøksanalyse: Begge vertene lar deg se på trafikken på nettstedet og tildelingsbruksdata gjennom kontordashboards.
 • Oppetidskontroller: Med begge vertene overvåkes fronten av nettstedet ditt for nedetid, mens bakenden også overvåkes for å holde et øye med den generelle nettstedets helse. Handling utføres hvis et problem blir oppdaget. Begge vertene har en oppetidsgaranti, med 99,95% oppetid garantert av WP Engine og 99,9% av Kinsta.
 • Støttekanaler: WP Engine tilbyr en 24/7 live chat-kanal på alle planer, og 24/7 telefonsupport er tilgjengelig på alle planer bortsett fra startnivået på startnivået. WP Engine 24/7 billettstøtte er kun forbeholdt de spesialtilpassede dedikerte planene. Med Kinsta er en 24-timers live chat-kanal og billettsystem på plass i alle planer, men det er ingen telefonstøtte.

Du kan finne mer informasjon om plan sammenligning side av WP Engine nettsted og funksjonssiden på Kinsta-nettstedet.

WP Engine vs Kinsta Lastetider

En av hovedårsakene til å velge en premium administrert WordPress-vert fremfor billigere delt hosting er de raskere lastingstidene nettstedet ditt bør oppnå.

Som testene fra SiteGround vs WP Engine-sammenligningen viste, er godt administrert WordPress-hosting definitivt raskere enn den beste delte hosting. Men er det forskjell mellom styrte verter? Og i så fall hvem som er raskere, Kinsta eller WP Engine?

For å svare på dette spørsmålet, opprettet vi flere test WordPress-nettsteder med hver vert, og overvåket deretter ytelsen deres ved hjelp av den betalte Pingdom-tjenesten. Lastetidene for testnettstedene ble registrert med 30 minutters intervaller, over en syv dager lang periode.

For å gi deg et mer avrundet bilde av hvordan nettstedet ditt kan fungere hvis det er vert av WP Engine eller Kinsta, registrerte testsidene våre lastingstidene når du bruker et lett tema, samt når du bruker mer funksjoner, tungvektalternativ.

Her er resultatene …

Resultater for lett vekt

Hvis du oppretter en enkel blogg, eller du ønsker at nettstedet ditt skal ha et minimalt design, kan du velge et relativt lett tema for nettstedet ditt. Et moderne og populært eksempel er Twenty Nineteen, den siste utgaven fra det offisielle WordPress.org-temateamet som er aktivert som standard på nye WordPress-nettsteder.

Tyve nitten WordPress Theme

Det gratis, lette Twenty Nineteen-temaet er som standard aktivert på nye WordPress-nettsteder.

Med mindre filstørrelser og fravær av fancy ekstrautstyr, bør Twenty Nineteen lastes veldig raskt. Så la oss se hvor raskt testnettstedene våre var da vi brukte dette temaet, og når de ble arrangert av WP Engine og Kinsta.

Pingdom-sidehastighetsresultater for tjue nitten

Sammenligning av lastetidene for Kinsta og WP Engine ved hjelp av et lett tema.

Som du kan se av sammendraget ovenfor, over syv dager med overvåking av ladetidene for blogginnlegg på nettstedene ved bruk av Twenty Nineteen-temaet, var nettstedet som er vert for WP Engine det raskeste. Med WP Engine var median lastetid 361 millisekunder, sammenlignet med 405 millisekunder på nettstedet Kinsta.

Med bare 44 millisekunder, eller 0,044 sekunder mellom dem, er det imidlertid ikke mye å skille WP Engine og Kinsta når du bruker et grunnleggende tema.

Pingdom-resultater for tjue nitten med WP-motor

Laster tidsresultater for nettstedet ved hjelp av et lett tema som er vert for WP Engine.

Bildene over og nedenfor viser lastetidene som ble tatt opp med jevne mellomrom i løpet av den syv dager lange testperioden for blogginnleggene på nettstedene ved bruk av Twenty Nineteen-temaet.

Pingdom-resultater for tjue nitten med Kinsta

Lastetidresultater for nettstedet ved hjelp av et lett tema som er vert av Kinsta.

Resultater for flere formål

Mens Twenty Nineteen er et godt alternativ for alle som søker et gratis, raskt og brukervennlig tema for nettstedet sitt, i den andre enden av spekteret har du temaer som Avada. Disse flerbruks-temaene er vanligvis spekket med forhåndsbygd innhold på nettstedet, kraftige plugins og utallige funksjoner, og det mest solgte Avada-temaet er intet unntak.

Avada Theme Agency hjemmeside Demo

Vårt andre testtester overvåket lastingstiden for et nettsted ved å bruke Avada Agency-demoen.

Så hvis du planlegger å lage et bedriftsnettsted, et byrånettsted, en netthandel eller en blogg med funksjoner som glidebrytere, animasjonseffekter eller videobakgrunner, vil du vite om Kinsta eller WP Engine er flinkere til å være vert for en nettsted ved hjelp av et flerbrukt tema som Avada.

Avada Agency Demo Hjemmeside Laster inn resultater

For å gjøre disse testene mer realistiske, importerte vi Avada Agency demo til test WordPress nettsteder. Lastetidene på hjemmesidene ble registrert av Pingdom hvert 30. minutt, over en periode på syv dager. Her er et sammendrag av resultatene:

Sidehastighet på Avada-hjemmesiden

Over syv dager med testing lastet hjemmesiden til nettstedet ved bruk av Avada-temaet raskere med Kinsta enn WP Engine.

Som Pingdom-testresultatene viste, lastet hjemmesiden til nettstedet som ble hostet av Kinsta på 1,07 sekunder, mens den samme siden på WP Engine-hostet nettstedet lastet på 1,19 sekunder, med en forskjell på 0,12 sekunder, eller 120 millisekunder, mellom dem.

Avada Hjemmeside Laster tider

Hjemmesiden til nettstedet ved å bruke Avada-temaet som er vert av Kinsta lastet på 1.07 sekunder.

Noen lesere kan merke at størrelsen på siden som testes er forskjellig i de to resultatene, vist over og nedenfor. Du finner mer informasjon om dette i neste del av denne sammenligningen, men variasjonen i sidestørrelse kan forklare forskjellen i lastetider.

Avada hjemmeside testresultater for WP Engine

For nettstedet som er vert for WP Engine, lastet demonstrasjonshjemmesiden fra Avada-temaet inn på 1,19 sekunder.

Avada Agency Demo Blogginnlegg Lastetid Resultater

Demo-hjemmesidene til et produkt som Avada gjør en god jobb med å vise frem hva disse temaene er i stand til. Imidlertid trenger ikke alle nettsteder en multimedia lysbildefremvisning, animasjonseffekter eller en innebygd video på hjemmesiden sin.

Avada Theme Agency Demo Blog Post

Vi testet også lastetidene for et blogginnlegg med en mindre filstørrelse opprettet med Avada.

Så for å gi deg et inntrykk av hva slags lastetid du kan forvente av en mer beskjeden side opprettet med Avada, målte vi også ytelsen til et blogginnlegg på testnettstedene våre. Her er et sammendrag av resultatene fra syv dager med måling av lastetidene:

Resultater for Avada blogginnlegg

I motsetning til hjemmesidetesten, lastet denne siden WP Engine-vert siden raskere enn siden vert av Kinsta.

Denne gangen var resultatene nesten identiske, med siden som ble arrangert av WP Engine på 1,19 sekunder og Kinsta-vertskapssiden kom på bare 0,02 sekunder, eller 20 millisekunder, tregere.

Som du ser, lastet bloggen og hjemmesiden til nettstedet som er vert for WP Engine på 1,19 sekunder, til tross for forskjellen i størrelse. Men med Kinsta ble det mindre blogginnlegget lastet på 1,21 sekunder, mot 1,07 sekunder for den større hjemmesiden. Begge tester – for hjemmesiden og blogginnleggene – ble kjørt på samme tid, i løpet av de samme syv dagene.

Her er en oversikt over lastetidene for blogginnlegget fra nettstedet som er vert for WP Engine og bruker Avada-temaet, som spilt inn av Pingdom:

Resultater av WP Engine Avada Blogg

Diagrammet under viser lastetidene for blogginnlegget fra nettstedet Kinsta fra Pingdom:

Avada blogginnlegg Times vert av Kinsta

Hvorfor forskjellen i sidestørrelser?

Som nevnt viser Pingdom-resultatene forskjellige størrelser og antall forespørsler for sidene som blir overvåket, og WP Engine-vert Avada-hjemmesiden er angivelig 5.14 MB, og den samme siden på Kinsta-vertskapssiden er 5.08 MB. En lignende forskjell kan sees på Avada-blogginnlegget og de tjue nitten tematestene.

Nettstedene ble satt opp på samme måte, starter med en ny installasjon av WordPress, deretter installerte temaene, aktiverte de nødvendige plugins og importerte demoinnholdet. I et forsøk på å overvinne de forskjellige størrelsene som er spilt inn av Pingdom, opprettet jeg også et nettsted på en annen vert, ved å bruke Avada-temaet, og deretter migrerte det til WP Engine og Kinsta ved å bruke et plugin for duplisering av nettsteder. Men fremdeles viste Pingdom-resultatene forskjellige sidestørrelser for tilsynelatende identiske nettsteder.

Til tross for at de ble opprettet på samme måte, kan det være at cache- og CDN-konfigurasjonen som ble satt på plass av vertene, så vel som de interne plugins som er aktivert av WP Engine og Kinsta, påvirket sidens endelige størrelser..

Som bildene nedenfor viser, varierer sidestørrelsene som er registrert av Pingdom under testingen. Ettersom dette gjelder alle testsidene, synes jeg det er rettferdig å si at resultatene er relevante og gir et godt innblikk i hvor raskt disse vertene er.

Pingdom-sammenbrudd av WP-motorvert nettsted

Sidestørrelseskolonnen viser forskjellige størrelser for siden som overvåkes, til tross for at det ikke er gjort endringer på nettstedet i løpet av testperioden.

Pingdom fordeling av Kinsta vert nettsted

Igjen lister Pingdom forskjellige størrelser for siden som overvåkes på nettstedet Kinsta.

For hastighetstesting av nettstedene ble nettstedene alle vert på samme fysiske beliggenhet Iowa, og det samme teststedet ble valgt i Pingdom, New York.

Laster innvirkningstestingstesting

Ovenstående lastetidstester ble utført på nettsteder som ikke fikk trafikk. Selv om disse resultatene kan brukes til å sammenligne hastigheten til disse to vertene, er det også nyttig å se hvordan testnettstedene fungerer når flere besøkende får tilgang til dem samtidig.

Ved å bruke Load Impact-tjenesten kunne vi simulere flere brukere som fikk tilgang til nettstedene samtidig, mens lastingstidene for nettstedene ble registrert. I våre tilpassede tester økte antallet virtuelle brukere som fikk tilgang til nettstedene i løpet av en ti-minutters periode til det var 250 samtidige virtuelle brukere som besøkte nettstedet. I løpet av denne ti minutters perioden registrerte Load Impact hastigheten på nettstedene.

I grafene nedenfor representerer den blå linjen antall virtuelle brukere som får tilgang til nettstedet, mens den grønne linjen viser lastetiden til nettstedet.

Kinsta-nettstedets innvirkningsresultater

Nettstedet som ble hostet av Kinsta, håndterte 250 virtuelle brukere samtidig uten ytelse.

For mer informasjon om hvordan denne testen ble utført og hvilken effekt den hadde på nettstedet som er vert for Kinsta, kan du se resultatene på nettstedet Load Impact.

WP Engine Site Load Impact Results

Nettstedet som er vert for WP Engine, har også plass til 250 virtuelle brukere samtidig uten avmatning.

Resultatene fra denne testen er også tilgjengelige på nettstedet Load Impact.

For sammenheng viser Bluehost, GoDaddy og SiteGround-sammenligningen WordPress-nettsteder som er vert på disse billigere delte planene, slet med mindre enn 50 samtidige virtuelle brukere. Selv om vår nyeste SiteGround-gjennomgang demonstrerte, fungerte den mellomliggende GoGeek-delte planen fra SiteGround godt med hundre samtidige virtuelle brukere. Så hvis WP Engine og Kinsta-planene er for dyre, kan det hende du kan finne et robust hjem for nettstedet ditt med en delt hostingplan fra et selskap som SiteGround hvis du ser over planene på startnivået.

Kinsta vs WP Engine Uptime

Begge vertene har oppetidgarantier på plass, med WP Engine som tar sikte på å tilby 99,95% servicetilgjengelighet og 99,9% fra Kinsta. Selv om forskjellen mellom 99,95% og 99,9% kanskje ikke virker som mye, tilsvarer denne oppetidskalkulatoren, i løpet av et år, en forskjell på omtrent fire timer i garantert driftsstans mellom de to vertene. Imidlertid opplevde ingen av de fire testnettstedene vi overvåket under testene våre noe driftsstans fra verten over den syv dager lange testen.

Kinsta vs WP Engine Uptime Comparison

Ingen av de fire testnettstedene som vert arrangert av WP Engine og Kinsta opplevde noe driftsstans.

Siste tanker

Ved første øyekast er det ikke mye som skiller Kinsta og WP Engine. Begge vertene har planer på inngangsnivå på samme måte med sammenlignbar lagrings-, båndbredde og besøkskvoter. Videre lagres nettsteder som er vert for både WP Engine og Kinsta på den kraftige Google Cloud Platform.

Selv resultatene fra vår lastetid og ytelsestesting gjør det ikke enkelt å erklære den ene verten bedre enn den andre.

På grunn av dette er det ikke før du begynner å grave i detaljene og faktisk bruker vertene at forskjellene begynner å bli tydelige og en begynner å dukke opp som vinneren.

Med et mer funksjonelt sikkerhetskopisystem på plass, flere alternativer for bruk av iscenesettingssider, og ingen overbelastning på båndbredde – for ikke å snakke om tilgang til de 37 premium-temaene fra StudioPress – får du mer for pengene dine med WP Engine.

Derfor, med mindre det er en spesifikk funksjon du må ha tilgang til som bare er levert av Kinsta, bør du sannsynligvis først vurdere å være vert for nettstedet ditt med WP Engine.

Brukt / bruker en av disse to vertene? tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me