Kinsta vs SiteGround: Performance sammenlignet – Hvilken er bedre for WordPress? (2020)

WordPress-tilbud


Hvis du leder efter WordPress-hosting i høj kvalitet, er Kinsta og SiteGround to navne, der ofte dukker op.

Begge har opbygget store omdømme i WordPress-samfundet, og begge tilbyder administreret WordPress-hostingprodukter af høj kvalitet.

Hvis du forsøger at vælge mellem Kinsta og SiteGround, er du sandsynligvis mere interesseret i forskellene end lighederne – og det er det, jeg er her for at dække i dag.

Jeg går sammen med begge værter, giver dig et kig på betjeningspanelerne, kører nogle performance tests og deler andre relevante oplysninger.

I sidste ende tror jeg, at begge er gode muligheder, men der er nogle vigtige forskelle, der kan føre til, at du vælger det ene over det andet. SiteGround er overkommelig og tilbyder et stort smell for dit penge, når det kommer til funktioner og ydeevne, mens Kinsta tilbyder den samlede bedste ydelse og brugeroplevelse, dog til et højere prispoint.

Der er dog meget mere end det, så lad os få hands-on for at hjælpe dig med at tage din hosting-beslutning …

Kinsta vs SiteGround: Sammenligning af nøglefunktioner

Både Kinsta og SiteGround tilbyder en række vigtige og concierge-funktioner. Det vil sige, begge tilbyder nøglefunktioner, som alle WordPress-websteder har brug for, samt praktiske funktioner til at hjælpe dig med den daglige styring af dit websted.

KinstaSiteGround
WordPress Installer
Auto WordPress-opdateringer
Dashboard til tilpasset hosting
Automatiske sikkerhedskopier
On-demand-sikkerhedskopier✅ *
Iscenesættelsessteder✅ *
Cachen på serverniveau✅ *
PHP 7.3+
Gratis SSL
Gratis CDN❌ **
E-mail-hosting
Datacentre215 ***

Nogle bemærkninger:

 • * Ikke tilgængelig i den billigste plan
 • ** SiteGround reklamerer for en gratis Cloudflare CDN og gør det let at integrere, men dette er ikke rigtig unikt for platformen, og du kan bruge Cloudflare med enhver vært. Kinsta giver dig faktisk adgang til en premium CDN-service.
 • *** SiteGround giver dig kun mulighed for at vælge et datacenter for hele din konto, mens Kinsta lader dig vælge et andet datacenter for hvert enkelt WordPress-sted.

Som du kan se, begge tilbyder en stjernefunktionsliste, skønt ikke alle funktioner er tilgængelige på SiteGround billigste niveau. Det betyder, at hvis du vil have de mest sammenlignelige funktionsspecifikationer, vil du følge med SiteGround’s GrowBig plan eller derover (mere om priser senere).

En vigtig forskel i funktionen er, at Kinsta gør ikke tilbyder e-mail-hosting, mens SiteGround gør det.

Det vil sige, SiteGround lader dig oprette din egen e-mail-adresse ([email protected]) fra dit hosting-dashboard.

Hvis du vil oprette din egen e-mail-adresse med Kinsta, har du brug for en ekstern e-mail-hostingløsning, f.eks. Googles G Suite. Dette er ikke en big deal, og mange mennesker anbefaler faktisk at bruge noget som G Suite over din værts e-mail-hosting. Men du kan forvente at betale noget som $ 5 om måneden for privilegiet. Eller du kan bruge en gratis e-mail-hostingtjeneste, såsom Zoho Mail.

Kinsta vs SiteGround: Sammenligning af brugeroplevelse

I 2019 tilbyder både Kinsta og SiteGround brugerdefinerede hosting-dashboards, der gør det nemt at administrere websider.

Begge tilbyder en fantastisk oplevelse, skønt Kinsta tilbyder et par mere avancerede værktøjer, som brugerne måske kan sætte pris på. For eksempel tilbyder Kinsta meget mere detaljeret analyse samt New Relic-overvågning og et redigeringsstyringsværktøj i instrumentbrættet.

Tidligere anvendte SiteGround et standard dPanel til cPanel-hosting, og ældre SiteGround-konti bruger stadig cPanel. Alle nye SiteGround-konti oprettet efter 30. juli 2019 bruger imidlertid det nye brugerdefinerede hosting-dashboard, der er beskrevet nedenfor.

Kinsta

Kinsta tilbyder et 100% brugerdefineret hosting-dashboard, der gør det virkelig let at administrere dine WordPress-websteder og se nøgleanalyser og brugsmetriker.

Den vigtigste betjeningsside giver dig et højt niveau af din kontobrug samt viser vigtige meddelelser:

Kinsta-hovedpanelside

Derfra kan du åbne separate dashboards for hvert websted, der findes på din konto.

Her ser du grundlæggende detaljer om dit websted – som f.eks. Serverens IP-adresse og din SFTP-konto – samt en liste over værktøjer og indstillinger:

Kinsta-dashboard

Et af de mest nyttige værktøjer her er Backups fanen, hvor du kan administrere de automatiske sikkerhedskopier, som Kinsta tager hver dag, og også tage en manuel sikkerhedskopi efter behov:

Kinsta backup værktøj

Kinsta gør det også super nemt at gendanne en sikkerhedskopi til enten din live-server eller din iscenesættelsesserver.

Når vi taler om iscenesættelsesservere, kan du også bruge Skift miljø drop-down for hurtigt at skifte mellem din live-server og din iscenesættelsesserver.

Du får et identisk betjeningspanel til dit iscenesættelseswebsted, hvilket gør det nemt at teste ændringer. Du får også en ny mulighed for Push Staging to Live:

Kinsta iscenesættelsesværktøj

For at tilføje et nyt WordPress-sted til din konto inkluderer Kinsta et let installationsprogram, der ud over at installere en tom kerneinstallation også kan hjælpe dig med at installere WooCommerce eller opsætte WordPress Multisite:

Kinsta WordPress-installationsprogram

Hvis du er en strømbruger, vil du elske Analytics område, som giver dig mulighed for at grave ind i brugen for hele din konto eller individuelle websteder:

Kinsta analyse i instrumentbrættet

Og til sidst, hvis du har flere personer på dit team, vil du gerne have, at Kinsta inkluderer et detaljeret brugertilladelsessystem, der giver dig andre adgang til din hosting-konto og styrer, hvor meget strøm de har:

Kinsta brugeradministrationsværktøj

Alt i alt er Kinsta-hosting-betjeningspanelet en glæde at bruge og en af ​​mine yndlingsbrugeroplevelser.

SiteGround

Det nye brugerdefinerede dashboard til SiteGround-hosting er en enorm opgradering i forhold til deres tidligere brug af cPanel. Når du går til denne tilpassede løsning, giver SiteGround en meget mere brugervenlig oplevelse sammen med en række nyttige værktøjer.

Dette er en stor ændring, og jeg tror, ​​det sætter SiteGround’s brugeroplevelse tættere på Kinsta’s, og også meget over mange andre WordPress-værter til et lignende prispoint.

Når du først åbner det nye kontoudashboard, ser du en grundlæggende oversigt og nogle tip til, hvordan du får mest muligt ud af din konto:

SiteGround hovedpanel

Derfra kan du få adgang til de forskellige områder på din konto fra toppen, herunder tilføje nye tjenester og styre dine faktureringsoplysninger.

Du vil tilbringe det meste af din tid i websteder dog, hvilket er, hvor du administrerer alle websteder på din konto.

Her ser du en oversigt over alle dine websteder, samt muligheder for at få adgang til to områder for hvert websted:

 1. Webstedsværktøjer
 2. WordPress Kit

SiteGround-webstedets betjeningspanel

I Webstedsværktøjer område, kan du administrere e-mail-konti, bruge en filhåndtering i dashboardet og se nogle grundlæggende analyser for dit websted:

SiteGround-webstedsværktøjer

En af de pæne ting ved dette område er, at du kan ‘pin’ dine yndlingsværktøjer til toppen af ​​grænsefladen, så du kan oprette din egen brugerdefinerede dashboardvisning, der opfylder dine egne arbejdsgange.

I WordPress Kit område, får du værktøjer til at administrere:

 • Caching
 • Automatiske opdateringer
 • Iscenesættelsessteder
 • On-demand-sikkerhedskopier

SiteGround WordPress Kit-indstillinger

Hvis du vil tilføje et nyt sted, inkluderer SiteGround også et virkelig praktisk WordPress-installationsværktøj, der giver dig mulighed for at oprette et nyt tomt WordPress-installation, eller komme i gang med en eCommerce-butik med forudinstalleret WooCommerce:

SiteGround WordPress-installationsværktøj

Ligesom med Kinsta tilbyder det nye SiteGround-betjeningspanel også et nyt samarbejder funktion, der giver dig mulighed for at give adgang til din konto. Du har dog ikke så meget kontrol over brugertilladelser, som du får med Kinsta:

SiteGround-brugeradministration

Kinsta vs SiteGround: Performance Comparison

For at få en fornemmelse af, hvordan disse værter sammenligner ud fra et præstationsperspektiv, oprettede jeg identiske teststeder på begge værter, der er vært på datacentre i det samme geografiske område.

Jeg ville have, at denne sammenligning skulle efterligne den virkelige verden så meget som muligt, så jeg importerede et komplet demo-sted bygget med det populære Avada-tema. Hvis du vil se, hvordan mit testwebsted ser ud, kan du tjekke et fuldt skærmbillede her.

Med hensyn til præstationsoptimeringer lavede jeg ingen af ​​mine egne performance-justeringer, men som jeg nævnte i funktionsafsnittet ovenfor implementerer begge værter cache på serverniveau.

På SiteGround har du muligheden for at deaktivere denne cache til at bruge din egen cache-løsning, eller du kan integrere SiteGround’s cache-cache på serverniveau med WP Rocket.

Hos Kinsta er cache-serveren på serverniveau altid tændt, men du kan også kombinere den med WP Rocket, og de to integrerer sammen.

For at indsamle de faktiske data om ydelsestest brugte jeg WebPageTest til at køre ti separate hastighedstest med følgende konfiguration:

 1. Teststed i Chicago, Illinois
 2. 20 Mbps forbindelse, hvilket er omkring den gennemsnitlige internethastighed i USA

Først deler jeg bare de rå data. Så vil jeg tage gennemsnittet og drage nogle konklusioner.

Kinsta

Gennemsnittet på tværs af alle ti test var 3,06 sekunder.

Test 1Test 2Test 3Test 4Test 5
4.040 s2.647 s2.913 s2.728 s2.922 s
Test 6Test 7Test 8Test 9Test 10
3.730 s3.159 s2.942 s2.864 s2,657 s

Du kan se de fulde resultater på WebPageTest:

 • Test en til fem
 • Test seks til ti

SiteGround

Gennemsnittet på tværs af alle ti test var 3,46 sekunder.

Test 1Test 2Test 3Test 4Test 5
3.523 s3.735 s3.988 s3.382 s3.163 s
Test 6Test 7Test 8Test 9Test 10
3.701 s3.606 s3,342 s3.011 s3.109 s

Du kan se de fulde resultater på WebPageTest:

 • Test en til fem
 • Test seks til ti

At sætte det sammen

Når du lægger den gennemsnitlige sideindlæsningstid sammen, er det sådan, hvordan ting ryste ud:

KinstaSiteGround
Gennemsnitlig sideindlæsning3,06 s3,46 s

Som du kunne forvente, slog Kinsta SiteGround ud, når det kommer til ydeevne og tilbyder især hurtigere sideindlæsningstider med min 20 Mbps testforbindelse.

Så hvis ydeevne er yderst vigtig for dig, vil du være sammen med Kinsta, hvis du har råd til det.

Kinsta vs SiteGround: Sammenligninger af supportmuligheder

Med hensyn til support tilbyder både Kinsta og SiteGround support 24/7, selvom SiteGround giver dig flere kanaler, gennem hvilke du kan få adgang til denne support.

Med hensyn til kvalitet er både Kinsta og SiteGround to af de bedre værter, når det kommer til support.

Uanset hvilken vært, du vælger, vil du være i stand til at oprette forbindelse til venlige, vidende supportpersonale uden at vente for længe. Derudover er begge værter ret gode til faktisk at løse eventuelle underliggende problemer for dig.

Kinsta

Kinsta tilbyder udelukkende live chat support – de gør faktisk et punkt i ikke at tilbyde telefon support, som de forklarer her.

Kinsta bruger Intercom til at administrere sin live chat support, som tilbyder en virkelig praktisk måde at få adgang til support.

I stedet for at skulle åbne en ny chat, når du har brug for hjælp, kan du bruge den allestedsnærværende Intercom-widget til at chatte med Kinsta-support hvor som helst i dit Kinsta-instrumentbord. Du kan også fortsætte med at chatte eller få adgang til gamle chatlogs, selvom du flytter til en anden del af dit dashboard:

Kinsta live chat

SiteGround

SiteGround tilbyder 24/7 support via telefon, live chat eller billet. Så hvis du kan lide at kunne få nogen i telefonen, er det noget i SiteGround’s fordel, da SiteGround er den eneste, der tilbyder telefonstøtte.

SiteGround’s live chat-service er dog ikke så praktisk – du skal åbne et live chat-vindue og holde dette vindue aktivt i hele din chatvarighed.

Dette er en smule nit-betyder, men Kinstas implementering af live chat er lidt mere praktisk.

Kinsta vs SiteGround: Prissammenligning

Når det kommer til prisfastsættelse, er SiteGround betydeligt mere overkommelige end Kinsta. SiteGround tilbyder også salgsfremmende priser, der kan spare dig for et pakke i din første faktureringscyklus, men det er vigtigt at huske, at du bliver nødt til at betale en regelmæssig pris for hver faktureringscyklus efter dette.

For at give dig en idé om, hvordan de to værter sammenligner, ser jeg på både niveauet på indgangsniveauet og det næste niveau op (AKA det andet niveau). Husk, at du har brug for SiteGround’s anden niveau plan for at få adgang til nogle styrede WordPress-funktioner, såsom iscenesættelse og on-demand-sikkerhedskopier.

Plan for indrejse:

KinstaSiteGround
Kampagnepris (måned)N / A$ 3,95
Normal pris (måned)$ 30$ 11,95
FaktureringscyklusMånedligeårlig
Websteder tilladt11
Trafik20.00010.000
Opbevaring10 GB10 GB

Anden niveau plan:

KinstaSiteGround
Kampagnepris (måned)N / A$ 5,95
Normal pris (måned)$ 60$ 19,95
FaktureringscyklusMånedligeårlig
Websteder tilladt2Ubegrænset
Trafik40.00025.000
Opbevaring20 GB20 GB

Ud over kun prisforskellen er en anden vigtig ting at bemærke, at SiteGround giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder på deres niveau på højere niveau og derover, mens Kinsta altid begrænser dig til et bestemt antal sider.

Så hvis du har en masse lavtrafik-websteder, vil du bestemt gå med SiteGround, mens Kinsta gør en bedre mulighed for et lille antal højtrafik-websteder.

Derudover er SiteGround lidt mere generøs med deres opbevaringsgrænser. Hvis du dog skal overskride lagringsgrænserne, kan du altid overveje at downloade dine mediefiler til en billigere objektlagringstjeneste som Amazon S3.

Endelig er en vigtigere ting at bemærke disse trafikgrænser – dvs. antallet af besøgende, du kan have pr. Måned.

Hos Kinsta er disse besøgsgrænser en faktisk grænse. Kinsta lukker aldrig dit websted bare fordi du overskrider disse grænser, men de opkræver et gebyr for et overskud, hvis du overskrider dine grænser ($ 1 pr. Tusinde besøg). Bemærk: Kinsta udelukker automatisk botbesøg, så disse grænser gælder kun for menneskelige besøgende.

Med SiteGround er grænserne imidlertid mere et ‘foreslået estimat’. De hjælper med at give dig en idé om, hvad din plan kan håndtere, men SiteGround begrænser faktisk din konto af CPU-brug, ikke trafik. Jeg har fundet ud af, at du med et optimeret websted og smart cache faktisk kan overskride disse trafikvurderinger med en god mængde uden at løbe ind i problemer.

Konklusion: Skal du vælge Kinsta eller SiteGround?

Både Kinsta og SiteGround er muligheder i høj kvalitet til at være vært for et WordPress-sted, så jeg tror ikke, du vil tage en dårlig beslutning her.

I stedet skal dit valg virkelig bare komme ned på dit budget, samt hvor meget du værdsætter bestemte funktioner.

Set fra et budgetperspektiv er SiteGround naturligvis meget mere tilgængelige. Med planer, der starter på kun $ 3,95 om måneden (promovering) eller $ 11,95 om måneden (almindelig prisfastsættelse), er SiteGround meget billigere end Kinstas startniveau $ 30-pr-måned-plan.

Derudover giver SiteGround dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder (dog ikke på det billigste niveau), hvilket gør dem til en fantastisk budgetmulighed for masser af små websteder, og deres trafikgrænser er ikke hårde grænser, hvorimod Kinsta betaler dig for at gå over din trafikgrænse (skønt Kinsta aldrig vil afskære dit websted bare for at overskride grænserne – ikke rolig!).

På trods af at have tilbudt en pris, lykkes SiteGround dog stadig at pakke ind en masse praktiske funktioner, som andre budgetværter ikke tilbyder. For eksempel får du stadig et brugerdefineret hosting-dashboard, iscenesættelseswebsteder (ikke på det billigste lag), automatiske sikkerhedskopieringer / opdateringer osv. Du kan lære mere i vores SiteGround-gennemgang.

Når det er sagt, sparker Kinsta tingene op med et mere premium-produkt. Du får hurtigere sideindlæsningstider, et rigtig godt instrumentpanel med masser af praktiske værktøjer og stor support. Så meget som jeg kan lide det nye SiteGround-hosting-dashboard, er Kinsta’s dashboard stadig overlegen efter min mening, og jeg elsker virkelig nogle af de automatiske arbejdsgange, de har tilføjet (som at automatisk sikkerhedskopiere dit websted, hver gang du skubber dit sted til live).

Så hvis du har et lille antal sider og er villig til at betale en præmiepris for en premium-service, skuffer Kinsta ikke og tilbyder et overlegen produkt til SiteGround, når du fjerner prisen fra ligningen. Du kan lære mere i vores Kinsta-gennemgang.

Vælg det, der fungerer efter dit budget og dine behov, og jeg tror ikke, du kommer ulykkelig væk på ingen måde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me