Kinsta Managed WordPress Hosting Testet og testet – Er det virkelig så bra?

WordPress-tilbud


Leter du etter den raskeste WordPress-verten? Vil du at noen skal passe på å holde WordPress-nettstedet ditt sikkert og sikkerhetskopiert?

I så fall kan Kinsta bare være den administrerte WordPress-verten du har lett etter. Men ikke registrer deg ennå!

I denne gjennomgangen forklarer vi ikke bare nøyaktig de forskjellige funksjonene du får tilgang til, vi avslører også lastetidene for test WordPress-nettsteder som er vert for Kinsta. På toppen av det deler vi også hvordan disse lastetidene påvirkes når flere besøkende får tilgang til nettstedene samtidig i brukersimuleringstestene våre. For å vurdere kvaliteten på Kinsta videre, publiserer vi også resultatene fra overvåkningstestene våre for nedetid.

I motsetning til noen andre Kinsta-anmeldelser – og andre webhotellomtaler generelt – ukjent for Kinsta, har vi uavhengig betalt for tester som plasserte våre Kinsta-hostede WordPress-nettsteder gjennom tempoene deres, og bruker premium-tjenester som Pingdom og Load Impact for å samle meningsfulle data , og avdekke hele historien bak Kinstas markedsføringskrav. Hvis du ikke er den typen person som lett blir svaiet av fancy markedsføring og stilige bedriftsnettsteder, vil dataene i denne vurderingen hjelpe deg å ta en informert beslutning om Kinsta er det beste for nettstedet ditt.

Så hvis du leter etter det beste WordPress-vertskapet, eller du bare er interessert i å finne ut hva premium webverter som Kinsta har å tilby, er denne anmeldelsen for deg.

La oss dykke inn …

Om Kinsta WordPress Web Hosting

Siden de ble grunnlagt i 2013, har Kinsta jobbet for å bli den valgte leverandøren av valg for WordPress-brukere som er forberedt på å se lenger enn markedsføringskampanjer og lave priser for å finne et raskt og sikkert hjem for nettstedet deres.

Kinsta WordPress Hosting Hjemmeside

Det er ikke å si at inngangsplanen for $ 30 per måned fra Kinsta ikke er konkurransedyktig sammenlignet med andre premium administrerte WordPress-verter, det er bare at dette ikke er rimelig budsjetthotell.

Det du får for pengene dine blir administrert WordPress hosting. Dette betyr at Kinsta ikke bare tar seg av noen aspekter ved å administrere et WordPress-nettsted for deg, men at de også er vert for nettstedet ditt i et miljø som er optimalisert for WordPress nettsteder.

Takket være dette blir oppgaver som sikring, hurtigbufring og sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet tatt av hendene dine. Ikke bare sparer dette deg tid, men det reduserer risikoen for at noe går galt hvis du ikke er kjent med hvordan WordPress fungerer.

Med Kinsta administrerte WordPress-hosting kan du forvente raskere lastetid for nettsteder, i tillegg til mindre nedetid og færre ytelsesproblemer sammenlignet med generisk webhotell.

Siden Kinsta bare tilbyr hosting for WordPress-nettsteder, er alle deres supportmedarbeidere svært erfarne med å hjelpe WordPress-brukere, og er også eksperter på å løse problemer relatert til denne programvaren. Noen av støttepersonellene er til og med bidragsytere til WordPress-programvaren.

Selv om det nå er mange selskaper som tilbyr administrert WordPress-hosting, som vi vil utforske i denne gjennomgangen, har Kinsta noen få forskjeller fra de andre vertene som opererer på dette rommet.

Hva får du med Kinsta?

Hvis ideen om raske lastetider, færre administrasjonsoppgaver for nettstedet å ta vare på og mindre driftsstans for å bekymre deg for lydene som tiltalende, kan Kinsta være den rette webhotellet for deg. La oss sjekke ut hva du får når du registrerer deg for å se om det er tilfelle.

Bruk av Google Cloud Platform

Google Cloud Platform Server-lokasjoner

Ved å bruke Google Cloud Platform, kan Kinsta tilby 20 serverplasser for hosting av nettstedet ditt.

Det viktigste som skiller Kinsta fra de fleste andre administrerte WordPress-hostingleverandører er deres bruk av Google Cloud Platform. Dette betyr at WordPress nettsteder er vert på infrastrukturen opprettet og vedlikeholdt av Google, og brukes av selskaper som Spotify, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips og Coca-Cola, for bare å nevne noen.

Å være en Google Cloud Platform-partner lar Kinsta være vertskap for nettstedet ditt på en topp moderne infrastruktur med valg av 21 globale serverlokasjoner – og mer på vei (Hong Kong og Sveits kommer snart). Den svært skalerbare maskinvaren på Google Cloud Platform sikrer at nettstedet ditt alltid har tilgang til ressursene det trenger for å gi en jevn brukeropplevelse for de besøkende. Hvis nettstedet ditt for eksempel blir viralt, sikrer automatisk skalering at nettstedet ditt vil kunne håndtere eventuelle økninger i trafikken.

Automatiske sikkerhetskopier av WordPress-nettsteder

Som nevnt er automatiske daglige sikkerhetskopier av WordPress-nettsteder en del av tjenesten hos Kinsta. Automatiske sikkerhetskopieringer oppbevares i minimum 14 dager på inngangsplanene, og lenger på de høyere planene. Å gjenopprette sikkerhetskopier er enkelt, med muligheten til å distribuere dem til ditt live nettsted eller testmiljøet.

Kinsta Backup Manager for nettstedet

Sikkerhetskopier av WordPress-nettsteder administreres enkelt gjennom Kinsta-kontoens instrumentbord.

I tillegg til daglige sikkerhetskopier, kan du oppgradere til seks timers og time sikkerhetskopiering mot en ekstra månedlig avgift. Du kan også opprette komplette sikkerhetskopier på nettstedet manuelt ved å trykke på en knapp, etter behov. Du har også muligheten til å laste ned disse sikkerhetskopiene for sikkerhet.

WordPress Staging Service for nettsted

Kinsta Staging Nettstedssjef

Ved å bruke iscenesettingssiden som er inkludert i alle Kinsta-vertsplaner, kan du teste ut eventuelle endringer før du kopierer til ditt live nettsted.

Alle Kinsta-hostingplaner inkluderer tilgang til et iscenesettingssted der du kan teste ut nye plugins, tilpasninger av nettsteder og kodeendringer, før du skyver dem til ditt live nettsted med bare ett klikk.

Kinsta Developer Tools

Kinsta har noen lett tilgjengelige verktøy som utviklere kan finne nyttige.

Utviklere bør også sette pris på muligheten til å veksle mellom forskjellige PHP-versjoner, enkel omstart av PHP-motoren og tilgang til det nye Relic PHP-overvåkningsverktøyet. Det er også en søk-og-erstatt-funksjon som er tilgjengelig fra Kinsta-oversikten for å gjøre endringer i innholdet i WordPress-nettstedsdatabasen..

Tekniske detaljer for Kinsta Managed WordPress Hosting

Denne delen av Kinsta-gjennomgangen vår skal svare på spørsmål du måtte ha om de finere poengene og tekniske detaljene til denne tjenesten før vi går videre til nettstedets hastighet, oppetid og resultattest:

 • Bufring av nettsteder: Fire typer hurtigbufring på plass, inkludert hurtigbufring på servernivå og et internt WordPress-hurtigbufring-plugin.
 • Content Delivery Network (CDN): 50 GB KeyCDN-bruk per måned på Kinsta-planen på startnivå; mer om de høyere planene.
 • PHP: Bytt mellom PHP 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3 og 7.4 ved å trykke på en knapp.
 • HTTP / 2.0: I bruk på serverne og CDN.
 • SSL: Få et gratis SSL-sertifikat fra Let’s Encrypt, eller installer ditt eget.
 • SFTP: Sikre FTP-tilgang til webområdet ditt for opplasting og redigering av filer.
 • Serverfilbehandling: Ingen online filbehandler; bare FTP-tilgang til serverområdet.
 • Databasetilgang: phpMyAdmin brukes til å få tilgang til WordPress nettstedsdatabase gjennom en nettleser.
 • E-posttjeneste: Ingen e-posttjeneste på noen av Kinsta-planene; G Suite er det anbefalte alternativet.
 • WordPress nettstedsadministrasjon: Mulighet for å oppdatere plugins via oversikten over My Kinsta-kontoen, men ingen automatiske programvareoppdateringer for plugin eller WordPress.
 • Plugin-begrensninger: Det er en liste over forbudte plugins, inkludert noen cache, sikkerhet og optimalisering plugins som kan påvirke nettstedets ytelse.
 • Sikkerhetstiltak: Mange tiltak er på plass for å holde nettstedet ditt sikkert, inkludert GeoIP-blokkering, DDoS-skanning, proaktivt stoppe ondsinnet kode inn i nettverket, selvhelende PHP, GCP-brannmur, pluss mer.
 • Oppryddingstjenester etter hacking: Hvis nettstedet ditt er hacket mens det er vert av Kinsta, ordner de det gratis.
 • Datasenterplasseringer: 21 serverplasser å velge mellom, inkludert alternativer i Australia og Sør-Amerika, samt flere lokasjoner i USA, Europa og Asia.
 • Iscenesettingssteder: Alle planer inkluderer tilgang til et iscenesettingssted med distribusjon med ett klikk til live-området.
 • WordPress nettsted migrering: Gratis tilgjengelig på alle hostingplaner.
 • Besøksanalyse: Se data om nettstedstrafikken din via My Kinsta-oversikten.
 • Oppetidskontroller: Status for nettstedet ditt blir sjekket hvert femte minutt for å la supportteamet svare på alle tilfeller av nedetid som blir oppdaget.
 • Støttekanaler: En 24-timers live chat-kanal og billettsystem, men ingen telefonstøtte.

Du kan finne mer informasjon på funksjonssiden på Kinsta-nettstedet.

Kinsta Dashboard for kontostyring

Når det gjelder administrering av kontoen din, har Kinsta laget et eget tilpasset dashbord. My Kinsta-portalen er veldig enkel å navigere, og lar deg utføre oppgaver som å lage nye WordPress-nettsteder, oppdatere eventuelle plugins du har installert på nettstedet ditt og administrere sikkerhetskopier..

Mitt Kinsta Dashboard for kontoadministrasjon

Kinsta bruker et tilpasset oversikt for konto- og nettstedadministrasjon.

Du kan se statistikk om ressursbruk for å se hvor mye av planfordelingen du har brukt, og også se analyser av besøkende på nettstedet gjennom dashbordet.

Installerer WordPress

Når du har meldt deg på Kinsta, kan du logge deg på det tilpassede kontrollpanelet og opprette et WordPress-nettsted. Prosessen er veldig grei, og med bare noen få klikk vil du ha en helt ny WordPress-installasjon satt opp og klar til å gå.

Lag et nytt WordPress-nettsted

Å lage en ny WordPress-installasjon tar bare noen få klikk med Kinsta.

Hvis du er vert for flere nettsteder med Kinsta gjennom en konto, kan disse nettstedene administreres gjennom det samme dashbordet.

Kinsta Management Management Panel

Flere WordPress-nettsteder kan administreres gjennom den samme dashbordkontoen.

Når du har logget deg på instrumentbordet ditt på Kinsta-kontoen, kan du også kontakte kundestøtteapparatet via chat-tjenesten live 24/7. Selv om Kinsta ikke tilbyr telefonstøtte, kan du sende inn en billett eller bruke messenger for å nå kundestøtten.

Kinsta ytelse for webhotell

Som nevnt tidligere i denne Kinsta-gjennomgangen, er en av de viktigste grunnene til å velge premium administrert WordPress-hosting de raskere lastetidene for nettstedet du kan forvente. Imidlertid, med så mange webhotellbedrifter som nå tilbyr WordPress-optimaliserte tjenester, garanterer ikke ganske enkelt å velge en plan markedsført som administrert WordPress hosting.

For å hjelpe deg med å bestemme om Kinsta leverer ytelsesnivåene du leter etter, har vi utført noen tester. Disse viste hvor raskt et WordPress-nettsted lastet inn, hvor mye driftsstans oppsto over en angitt periode, og hvor godt flere samtidige besøkende ble håndtert.

Resultat av Kinsta-lastetid

For å hjelpe deg med å få et bedre inntrykk av hva slags lastetid du kan forvente av Kinsta, testet vi hastigheten til et nettsted med et lett tema installert, samt et nettsted som bruker et funksjonsrikt flerbruks-tema. Lastetidene ble registrert med 30 minutters intervaller over en syv-dagers periode ved bruk av Pingdom-overvåkingstjenesten.

Kinsta syvdagers hastighetstestresultater med et lett tema

I skrivende stund ble Twenty Seventeen inkludert som standardtema med nye WordPress-installasjoner. Det er et lett alternativ uten frills som tilbyr nok til å komme i gang med en grunnleggende blogg. For å gi deg en ide om hva slags lastetid du kan oppleve ved bruk av dette temaet eller et lignende alternativ, er her resultatene registrert av Pingdom over syv dager:

Kinsta Pingdom-sidehastighetsresultater

Gjennomsnittlig lastetid for WordPress-nettstedet ved bruk av Twenty Seventeen-temaet var 307 millisekunder.

Når siden lastet inn på under en tredjedel av et sekund, viste resultatene at teststedet med det lette Twenty Seventeen-temaet lastet veldig raskt. Sammenlignet med resultatene fra vår test av delt hostingsplanene Bluehost og HostGator, var Kinsta mye raskere (men også dyrere).

Men hvis du planlegger å bruke et mer funksjonsrikt WordPress-tema, la oss se hvordan Kinsta klarer seg med et mer tungvektalternativ.

Kinsta syvdagers hastighetstestresultater med et flerfunksjonstema

Avada er et av de mest populære WordPress-temaene som er tilgjengelige i dag. Ikke bare kan dette temaet brukes til å lage nesten alle typer nettsteder, men det kommer også spekket med funksjoner. På grunn av det høye nivået av funksjonalitet som tilbys av denne typen temaer, har nettsteder som bruker Avada og andre lignende flerbruks-temaer imidlertid en tendens til å ha større filstørrelser som resulterer i tregere lastetid – spesielt med delt delt hosting.

Avada Theme Demo Hjemmeside

Avada Agency sin hjemmesideoppsett som ble brukt til å teste Kinsta-belastningstidene.

For å finne ut hvor dyktige Kinsta premium-administrerte WordPress-hosting-tjenester var til å håndtere flerbruks-temaer, installerte vi Avada på vårt WordPress-testnettsted og importerte en av sine forhåndsbyggede nettsteddemoer. Som før ble lastetidene registrert hvert 30. minutt i syv dager, men denne gangen, mens Avada-temaet ble brukt, var filstørrelsen på siden som ble testet mye større.

Pingdom Kinsta Avada Theme Speed ​​Test Results

Demada-hjemmesiden til Avada Agency lastet i løpet av 1,25 sekunder i gjennomsnitt over en syv-dagers periode.

Demada-hjemmesiden til Avada Agency ble lastet på 1,25 sekunder, da filstørrelsen var mye større enn Twenty Seventeen-hjemmesiden, som veide inn til en enorm 5.14 MB, sammenlignet med det lette temaets filstørrelse på 265 KB.

Siden hjemmesiden til nettstedet ditt muligens ikke inkluderer alle funksjonene i Avada Agency-demoen, for eksempel en multimedia glidebryter, et porteføljegalleri, animasjoner og store bildefiler, testet vi også lastetidene for siden til et mer grunnleggende blogginnlegg opprettet ved hjelp av dette tema.

Avada Tematest Blogginnlegg

Avada Agency blogginnlegg som også ble testet med Pingdom.

Til tross for at den hadde en mindre filstørrelse på 2,11 MB, sammenlignet med 5,14 MB på Demada-hjemmesiden til Avada Agency, var ikke lastetiden merkelig nok raskere, og kom inn på 1,56 sekunder, sammenlignet med 1,25 sekunder på hjemmesiden..

Resultat av Kinsta-hastighetstest

Selv om filstørrelsen var mindre enn på Avada-hjemmesiden, lastet ikke testblogginnlegget raskere.

Uansett var Kinsta i stand til å levere respektable lastetider, selv ved å bruke en Avada-showcase-demo fullpakket med ressurssultne funksjoner og widgets. For sammenheng kan du se hvor mye lengre tid det samme temaet tok å laste ved hjelp av den administrerte WordPress-hosting-tjenesten fra Envato i vår anmeldelse.

Kinsta Hosting Site Speed ​​Tests Sammendrag

Resultater av Kinsta Page Speed ​​Pingdom Test

Resultatene for overvåking av Pingdom-hastighet fra de tre Kinsta-teststedene.

Kinsta er definitivt raske webverter. Som du kan se av testresultatene, vil valg av tema bestemme hvor raskt nettstedet ditt faktisk lastes inn – med det lette tjue sytten temaet som lastes inn mye raskere enn det funksjonsrike Avada-temaet.

Hvis du planlegger å bruke et tema som er litt mer spennende enn Twenty Seventeen, men du heller ikke kommer til å bruke de actionfylte demoene til Avada-temaet uten å gjøre noen justeringer, vil du sannsynligvis oppleve lastetider et sted mellom to resultater som ble registrert. Avada-demoene er tross alt designet for å vise frem egenskapene til dette temaet, snarere enn å representere noe som folk flest vil bruke som det er.

Kart over Kinsta Data Center og Pingdom Test Center

Teststedene ble arrangert i Kinsta Oregon datasenter, og lastetidene ble registrert fra serveren til San Jose Pingdom.

For testene ble Kinsta datasenter i Oregon valgt, sammen med nærmeste Pingdom-serverplassering, som var i San Jose. Disse to stedene ligger relativt nær hverandre, så besøkende som besøker nettstedet ditt lenger unna kan oppleve lengre sideinnlastningstider.

Bortsett fra hurtigbufringen som ble brukt av Kinsta, ble det ikke gjort noe annet for å optimalisere teststedene. Derfor kan det hende du kan forbedre hastigheten på WordPress-nettstedet ditt med optimalisering av bilder og databaser, komprimere temafiler og utføre andre oppgaver for å levere raskere lastetid.

Test av ytelseseffekt

I tillegg til å overvåke lastetidene for siden over en syv dager lang periode, testet vi også hvor bra nettstedet fungerte under en belastning. For denne testen ble Load Impact-tjenesten brukt til å simulere flere brukere som fikk tilgang til det Kinsta-hostede WordPress-nettstedet samtidig.

Fra og med at bare en bruker fikk tilgang til nettstedet, begynte flere virtuelle brukere (representert av den blå linjen på grafen nedenfor) å få tilgang til nettstedet med jevne mellomrom i løpet av ti minutter til det var 250 virtuelle brukere som fikk tilgang til nettstedet samtidig. Lastetidene til nettstedet ble registrert av tjenesten i løpet av denne ti minutters testperioden for å se hvilken innvirkning det økende antall besøkende samtidig hadde på ytelsen til nettstedet..

Resultat av Kinsta Last Effekt Test

Lastetider på WordPress-nettstedet som er vert for Kinsta, da opptil 250 virtuelle brukere samtidig fikk tilgang til nettstedet.

Grafen over viser at lastetidene for nettstedet (representert av den grønne linjen) forble konsistente, selv når 250 virtuelle brukere fikk tilgang til nettstedet samtidig. Du kan se resultatene av denne testen selv på nettstedet Load Impact.

Hvis du ser på Load Impact Performance Testing-delen i Bluehost, GoDaddy og HostGator-sammenligningen, vil du se at de lave kostnadsdelte planene fra disse tre vertene alle led av ytelsesproblemer før 50 virtuelle brukere fikk tilgang til nettstedet samtidig.

Resultater av Kinsta Uptime Test

En annen grunn til å velge premium administrert WordPress-hosting fremfor billigere og lavere ytelsesalternativer er en reduksjon i perioder der nettstedet ditt er nede eller utilgjengelig. Noen av de beste vertene på inngangsnivå delte verter tilbyr 99,9% oppetid, og selv om dette ser bra ut på papiret, er det over et år som fungerer over åtte timers driftstid.

Oppetidskalkulasjoner

Kinsta garanterer 99,9% oppetid, noe som tilsvarer drøyt ti minutters driftsstans i uken, men i testene våre ble det registrert 100% oppetid.

Kinsta har også en garanti på 99,9% oppetid, med penger på regningen hvis oppetiden faller under dette nivået. Under testene våre registrerte Pingdom imidlertid en imponerende oppetid på 100% over en syv dager lang periode.

Resultater av Kinsta Pingdom oppetidstest

Teststedene ble online og tilgjengelige i 100% av tiden i løpet av den syv dager lange testperioden.

Så selv om Kinsta ikke garanterer 100% oppetid, opplevde vi ingen driftsstans i testperioden. Det samme kunne ikke sies om Bluehost, GoDaddy eller SiteGround i lignende tester vi har utført tidligere, hvor disse billigere hostingplanene opplevde flere minutters nedetid hver.

Det dekker testingen av Kinsta-administrerte WordPress-hosting-tjenester. La oss se på hvor mye du må betale for å være vert for nettstedet ditt med Kinsta.

Prisinformasjon for Kinsta Hosting

Kinsta-priser

Kinsta har for tiden åtte administrerte WordPress-hostingplaner.

Kinsta har Starter- og Pro-planene, i tillegg til fire forretningsplaner og to Enterprise-planer. Her er de viktigste detaljene:

 • Starter: $ 30 per måned for en WordPress-installasjon, 20 000 besøk og 10 GB diskplass.
 • Pro: $ 60 per måned for to WordPress-installasjoner, 40 000 besøk og 20 GB diskplass.
 • Forretningsplaner: Fra $ 100 per måned for tre WordPress-installasjoner, 100 000 besøk og 30 GB diskplass.
 • Enterprise planer: Fra $ 600 per måned for 60 WordPress-installasjoner, 1 000 000 besøk og 100 GB diskplass.

Ved å betale årlig får du to måneder gratis, og alle planer inkluderer et gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikat, samt CDN-tilgang. Det er også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle planer, slik at du kan prøve Kinsta uten økonomisk risiko.

Hver plan har tilgang til den samme infrastrukturen, drevet av Google Cloud Platform. Dette betyr at oppgradering bare øker antallet tillatte WordPress-installasjoner, og besøkene og lagringsfradragene, i stedet for å forbedre ytelsen til nettstedet, som tilfellet er med andre webverter.

Hva med Overage Avgifter?

Når det gjelder gebyr for overskudd, er det to hovedtyper. Avgift for besøk for overskudd er $ 1 per 1 000 besøk, mens CDN-overskudd belastes $ 0,10 per GB. Kostnadene blir øyeblikkelig brukt på kontoen din, og nettstedet ditt holdes online. Når det gjelder Kinsta som ekstreme overdrivelser, forbeholder de seg imidlertid retten til midlertidig å begrense tilgangen til nettstedet ditt til problemet er løst.

Du kan se alle detaljer på Kinsta-plansiden.

Siste tanker

Som du kan se, tilbyr Kinsta hurtigstyrt WordPress-hosting med imponerende nivåer av oppetid og muligheten til å håndtere flere besøkende på samme tid.

Du får også tilgang til noen virkelig verdige funksjoner, for eksempel automatiske sikkerhetskopier av nettsteder, sikkerhetsovervåking og et enkelt å bruke iscenesettelsesmiljø. Støttepersonalet er hjelpsomme og veldig responsive via 24/7 live chat-tjenesten.

Selv om Kinsta-prisingen er på linje med andre administrerte WordPress-hostingleverandører, er den ikke billig sammenlignet med delt hosting på inngangsnivå. På alle områder er Kinsta imidlertid et enormt steg opp fra lavprishotell hosting.

Så hvis du leter etter en raskere og mer pålitelig vert for WordPress-nettstedet ditt, eller hvis du vil lansere det nye nettstedet ditt på administrert WordPress-hosting, er Kinsta sterkt anbefalt.

Hvis du fremdeles ikke er sikker, takket være 30 dagers pengene-tilbake-garanti, kan du alltid registrere deg og migrere nettstedet ditt til iscenesettelsesmiljøet. Du kan selv se hvor raskt nettstedet ditt lastes inn, med muligheten til å få refusjon hvis du ikke er fornøyd med resultatene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map