Kinsta Managed WordPress Hosting beproefd en getest – is het echt zo goed?

WordPress aanbiedingen


Bent u op zoek naar de snelste WordPress-webhost? Wilt u dat iemand ervoor zorgt dat uw WordPress-website veilig en geback-upt wordt??

Zo ja, dan is Kinsta misschien wel de beheerde WordPress-webhost waarnaar u op zoek was. Maar meld je nog niet aan!

In deze review leggen we niet alleen precies uit tot welke verschillende functies je toegang krijgt, we onthullen ook de laadtijden van onze test WordPress-websites gehost door Kinsta. Bovendien delen we ook hoe deze laadtijden worden beïnvloed wanneer meerdere bezoekers tegelijkertijd toegang krijgen tot de sites in onze gebruikerssimulatietests. Om de kwaliteit van Kinsta verder te beoordelen, publiceren we ook de resultaten van onze downtime-monitoringtests.

In tegenstelling tot sommige andere Kinsta-recensies – en andere webhosting-recensies in het algemeen – onbekend voor Kinsta, hebben we onafhankelijk betaald voor tests die onze door Kinsta gehoste WordPress-websites op de proef stellen, met behulp van premium services zoals Pingdom en Load Impact om zinvolle gegevens te verzamelen en ontdek het volledige verhaal achter de marketingclaims van Kinsta. Als je niet het type persoon bent dat zich gemakkelijk laat meeslepen door chique marketing en stijlvolle bedrijfswebsites, dan helpen de gegevens in deze review je om een ​​weloverwogen beslissing te nemen of Kinsta het beste is voor jouw website.

Dus als u op zoek bent naar de beste WordPress-hosting of als u gewoon wilt weten wat premium webhosts zoals Kinsta te bieden hebben, dan is deze recensie iets voor u.

Laten we erin duiken …

Over Kinsta WordPress Web Hosting

Sinds de oprichting in 2013 heeft Kinsta hard gewerkt om de hostingprovider te worden voor WordPress-gebruikers die verder willen kijken dan marketingcampagnes en lage prijzen om een ​​snelle en veilige thuisbasis voor hun website te vinden.

Kinsta WordPress Hosting Homepage

Dat wil niet zeggen dat het instapmodel van $ 30 per maand van Kinsta niet concurrerend is in vergelijking met andere premium beheerde WordPress-hosts, het is alleen dat dit geen goedkope budgethosting is.

Wat u voor uw geld krijgt, is beheerde WordPress-hosting. Dit betekent dat Kinsta niet alleen een aantal aspecten van het beheren van een WordPress-website voor je regelt, maar ook je site host in een omgeving die is geoptimaliseerd voor WordPress-websites.

Hierdoor worden taken als het beveiligen, cachen en back-uppen van uw WordPress-website uit handen genomen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico dat er iets misgaat als u niet bekend bent met de manier waarop WordPress werkt.

Met door Kinsta beheerde WordPress-hosting kunt u snellere laadtijden van websites verwachten, evenals minder downtime en minder prestatieproblemen in vergelijking met generieke webhosting.

Aangezien Kinsta alleen hosting voor WordPress-websites aanbiedt, is al hun ondersteunend personeel zeer ervaren in het helpen van WordPress-gebruikers en zijn ze ook experts in het oplossen van problemen met deze software. Sommige ondersteunende medewerkers dragen zelfs bij aan de WordPress-software.

Hoewel er nu veel bedrijven zijn die beheerde WordPress-hosting aanbieden, hebben we, zoals we in deze review zullen onderzoeken, een paar verschillen met de andere hosts die in deze ruimte actief zijn.

Wat krijg je bij Kinsta?

Als het idee van snelle laadtijden, minder websitebeheertaken om uit te voeren en minder downtime om je zorgen te maken over geluiden aantrekkelijk is, dan is Kinsta wellicht de juiste webhost voor jou. Laten we, om te zien of dat het geval is, eens kijken wat u precies krijgt als u zich bij hen aanmeldt.

Gebruik van het Google Cloud Platform

Google Cloud Platform-serverlocaties

Door gebruik te maken van het Google Cloud Platform kan Kinsta 20 serverlocaties aanbieden voor het hosten van je website.

Het belangrijkste dat Kinsta onderscheidt van de meeste andere beheerde WordPress-hostingproviders, is hun gebruik van het Google Cloud Platform. Dit betekent dat WordPress-websites worden gehost op de infrastructuur die is gemaakt en onderhouden door Google en wordt gebruikt door bedrijven zoals Spotify, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips en Coca-Cola, om er maar een paar te noemen..

Als Google Cloud Platform-partner kan Kinsta je website hosten op een state-of-the-art infrastructuur met de keuze uit 21 wereldwijde serverlocaties – en meer onderweg (Hong Kong en Zwitserland komen binnenkort). De zeer schaalbare hardware van het Google Cloud Platform zorgt ervoor dat uw website altijd toegang heeft tot de bronnen die nodig zijn om uw bezoekers een soepele gebruikerservaring te bieden. Als uw website bijvoorbeeld viraal gaat, zorgt automatische schaling ervoor dat uw site eventuele schommelingen in het verkeer aankan.

Automatische back-ups van WordPress-websites

Zoals eerder vermeld, maken automatische dagelijkse back-ups van WordPress-websites deel uit van de service bij Kinsta. Automatische back-ups worden minimaal 14 dagen bewaard op de instapplannen en langer op de hogere abonnementen. Back-ups terugzetten is eenvoudig, met de optie om ze te implementeren op uw live site of de testomgeving.

Kinsta Website Backup Manager

Back-ups van WordPress-websites kunnen eenvoudig worden beheerd via het Kinsta-accountdashboard.

Naast dagelijkse back-ups kunt u tegen een extra maandelijks bedrag upgraden naar zes uur en elk uur back-ups. U kunt ook, indien nodig, met één druk op de knop handmatig complete website-back-ups maken. U kunt deze back-ups ook downloaden om ze veilig te bewaren.

WordPress Website Staging-service

Kinsta Staging Website Manager

Met behulp van de staging-site die bij alle Kinsta-hostingplannen is inbegrepen, kun je eventuele wijzigingen testen voordat je naar je live-site kopieert.

Alle Kinsta-hostingplannen omvatten toegang tot een staging-site waar je nieuwe plug-ins, website-aanpassingen en code-bewerkingen kunt testen, voordat je ze met één klik naar je live-site pusht.

Kinsta Developer Tools

Kinsta heeft een aantal gemakkelijk toegankelijke tools die ontwikkelaars nuttig kunnen vinden.

Ontwikkelaars moeten ook de mogelijkheid waarderen om te schakelen tussen verschillende PHP-versies, eenvoudig opnieuw opstarten van de PHP-engine en toegang tot de New Relic PHP-bewakingstool. Er is ook een zoek-en-vervangfunctie die toegankelijk is via het Kinsta-dashboard om wijzigingen aan te brengen in de inhoud van je WordPress-websitedatabase.

Technische details van Kinsta Managed WordPress Hosting

Dit gedeelte van onze Kinsta-review zou al je vragen over de fijnere punten en technische details van deze service moeten beantwoorden voordat we verder gaan met de snelheid, uptime en prestatietestresultaten van de site:

 • Website caching: Er zijn vier soorten caching beschikbaar, waaronder caching op serverniveau en een interne WordPress caching-plug-in.
 • Content Delivery Network (CDN): 50 GB KeyCDN-gebruik per maand op het instapniveau Kinsta-abonnement; meer over de hogere plannen.
 • PHP: Schakel met één druk op de knop tussen PHP 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3 en 7.4.
 • HTTP / 2.0: In gebruik op de servers en de CDN.
 • SSL: Ontvang een gratis SSL-certificaat van Let’s Encrypt of installeer uw eigen SSL-certificaat.
 • SFTP: Beveiligde FTP-toegang tot uw webruimte voor het uploaden en bewerken van bestanden.
 • Server bestandsbeheer: Geen online bestandsbeheer; alleen FTP-toegang tot de serverruimte.
 • Toegang tot de database: phpMyAdmin wordt gebruikt om via een browser toegang te krijgen tot de WordPress-websitedatabase.
 • E-mailservice: Geen e-mailservice op een van de Kinsta-abonnementen; G Suite is de aanbevolen optie.
 • Beheer van WordPress-websites: Mogelijkheid om plug-ins bij te werken via het My Kinsta-accountdashboard, maar geen automatische plug-in of WordPress kernsoftware-updates.
 • Plugin-beperkingen: Er is een lijst met verboden plug-ins, waaronder enkele plug-ins voor caching, beveiliging en optimalisatie die de prestaties van de website kunnen beïnvloeden.
 • Veiligheids maatregelen: Er zijn tal van maatregelen getroffen om uw site veilig te houden, waaronder GeoIP-blokkering, DDoS-scannen, het proactief stoppen van schadelijke code die het netwerk binnenkomt, zelfherstellende PHP, GCP-firewall en meer.
 • Services voor opschonen na hacking: Als je site wordt gehackt terwijl deze wordt gehost door Kinsta, zullen ze deze gratis repareren.
 • Datacenter locaties: 21 serverlocaties om uit te kiezen, inclusief opties in Australië en Zuid-Amerika, evenals meerdere locaties in de VS, Europa en Azië.
 • Staging-sites: Alle plannen omvatten toegang tot een staging-site met implementatie met één klik op de live site.
 • Migratie van WordPress-websites: Gratis beschikbaar op alle hostingplannen.
 • Bezoekersanalyse: Bekijk gegevens over uw websiteverkeer via het My Kinsta-dashboard.
 • Uptime-controles: De status van uw site wordt elke vijf minuten gecontroleerd, zodat het ondersteuningsteam kan reageren op gevallen van downtime die worden gedetecteerd.
 • Ondersteunende kanalen: Een 24/7 live chat-kanaal en ticketsysteem, maar geen telefonische ondersteuning.

Meer informatie vind je op de features-pagina van de Kinsta-website.

Dashboard voor Kinsta-accountbeheer

Als het gaat om het beheren van je account, heeft Kinsta hun eigen aangepaste dashboard gemaakt. De My Kinsta-portal is heel gemakkelijk te navigeren en stelt je in staat om taken uit te voeren, zoals het maken van nieuwe WordPress-websites, het bijwerken van alle plug-ins die je op je site hebt geïnstalleerd en het beheren van back-ups.

Mijn Kinsta-dashboard voor accountbeheer

Kinsta gebruikt een aangepast dashboard voor account- en websitebeheer.

U kunt statistieken over het resourcegebruik bekijken om te zien hoeveel van uw planallocatie u heeft verbruikt, en ook de analyse van websitebezoekers bekijken via het dashboard.

WordPress installeren

Nadat je je bij Kinsta hebt aangemeld, kun je inloggen op het aangepaste configuratiescherm en een WordPress-website maken. Het proces is heel eenvoudig en in slechts een paar klikken heb je een gloednieuwe WordPress-installatie opgezet en klaar voor gebruik.

Maak een nieuwe WordPress-site

Het maken van een nieuwe WordPress-installatie kost slechts een paar klikken met Kinsta.

Als je meerdere sites met Kinsta host via één account, kunnen die sites worden beheerd via hetzelfde dashboard.

Kinsta Website Management Panel

Meerdere WordPress-websites kunnen worden beheerd via hetzelfde dashboard-account.

Zodra je bent ingelogd op je Kinsta-accountdashboard, kun je ook contact opnemen met het ondersteunend personeel via de live 24/7 chatservice. Hoewel Kinsta geen telefonische ondersteuning biedt, kun je een ticket indienen of de messenger gebruiken om de helpdesk te bereiken.

Kinsta Web Hosting-prestaties

Zoals eerder vermeld in deze Kinsta-recensie, is een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor premium managed WordPress-hosting de snellere laadtijden van websites die u kunt verwachten. Echter, met zoveel webhostingbedrijven die nu voor WordPress geoptimaliseerde services aanbieden, garandeert het simpelweg kiezen van een plan dat op de markt wordt gebracht als managed WordPress-hosting geen indrukwekkende sitesnelheid.

Om je te helpen beslissen of Kinsta de prestatieniveaus levert die je zoekt, hebben we enkele tests uitgevoerd. Deze toonden aan hoe snel een WordPress-website is geladen, hoeveel downtime er is opgetreden gedurende een bepaalde periode en hoe goed meerdere gelijktijdige bezoekers zijn afgehandeld.

Kinsta laadtijd testresultaten

Om je te helpen een beter idee te krijgen van wat voor soort laadtijden je van Kinsta kunt verwachten, hebben we de snelheid getest van een site met een lichtgewicht thema geïnstalleerd, evenals een site met een functierijk multifunctioneel thema. De laadtijden werden geregistreerd met tussenpozen van 30 minuten gedurende een periode van zeven dagen, met behulp van de Pingdom-bewakingsservice.

Kinsta Zevendaagse snelheidstestresultaten met een lichtgewicht thema

Op het moment van schrijven was Twenty Seventeen opgenomen als het standaardthema met nieuwe WordPress-installaties. Het is een lichtgewicht optie zonder franje die genoeg biedt om u op weg te helpen met een basisblog. Om u een idee te geven wat voor soort laadtijden u zou kunnen ervaren met dit thema of een vergelijkbare optie, volgen hier de resultaten die Pingdom over zeven dagen heeft geregistreerd:

Kinsta Pingdom Page Speed ​​Resultaten

De gemiddelde laadtijd voor de WordPress-website met het Twenty Seventeen-thema was 307 milliseconden.

Met het laden van de pagina in minder dan een derde van een seconde, toonden de resultaten aan dat de testsite met het lichtgewicht Twenty Seventeen-thema zeer snel werd geladen. Vergeleken met de resultaten van onze test van de instapmodel Bluehost en HostGator shared hostingplannen, was Kinsta veel sneller (hoewel ook duurder).

Als je echter van plan bent een meer feature-rijk WordPress-thema te gebruiken, laten we dan eens kijken hoe Kinsta presteert met een zwaardere optie.

Kinsta Zevendaagse snelheidstestresultaten met een multifunctioneel thema

Avada is een van de meest populaire WordPress-thema’s die vandaag beschikbaar zijn. Dit thema kan niet alleen worden gebruikt om bijna elk type website te maken, maar het zit ook boordevol functies. Vanwege de hoge functionaliteit die dit type thema biedt, hebben websites die Avada en andere soortgelijke multifunctionele thema’s gebruiken, meestal grotere bestandsgroottes, wat resulteert in langzamere laadtijden – vooral met goedkope instapmodel shared hosting.

Avada Theme Demo-startpagina

De lay-out van de Avada Agency demo-startpagina die wordt gebruikt voor het testen van de laadtijden van Kinsta.

Om erachter te komen hoe capabel de door Kinsta premium beheerde WordPress-hostingservice was in het omgaan met multifunctionele thema’s, installeerden we Avada op onze WordPress-testsite en importeerden we een van de vooraf gebouwde demo’s van de website. Net als voorheen werden de laadtijden zeven dagen lang elke 30 minuten geregistreerd, maar deze keer was de bestandsgrootte van de geteste pagina, omdat het Avada-thema werd gebruikt, veel groter.

Pingdom Kinsta Avada Thema Snelheidstestresultaten

De Avada Agency demo-homepage laadde gemiddeld in 1,25 seconden over een periode van zeven dagen.

De Avada Agency demo-startpagina werd in 1,25 seconden geladen omdat de bestandsgrootte veel groter was dan de Twenty Seventeen-startpagina, met een gewicht van maar liefst 5,14 MB, vergeleken met de bestandsgrootte van het lichtgewicht thema van 265 KB.

Omdat de startpagina van uw website mogelijk niet alle functies van de Avada Agency-demo bevat, zoals een multimediaschuifregelaar, een portfoliogalerij, animaties en grote afbeeldingsbestanden, hebben we ook de laadtijden van de pagina getest van een meer basale blogpost die met dit is gemaakt thema.

Avada Theme Test Blog Post-indeling

De blogpostpagina van Avada Agency die ook is getest met Pingdom.

Ondanks een kleinere bestandsgrootte van 2,11 MB, vergeleken met de 5,14 MB van de demo-homepage van Avada Agency, was de laadtijd vreemd genoeg niet sneller, namelijk 1,56 seconden, vergeleken met de 1,25 seconden van de homepage.

Kinsta Site Speed ​​Test-resultaten

Hoewel de bestandsgrootte kleiner was dan die van de Avada-startpagina, werd de testblogpost niet sneller geladen.

Hoe dan ook, Kinsta was in staat om respectabele laadtijden te leveren, zelfs met behulp van een Avada-showcase-demo boordevol hulpbronnen-hongerige functies en widgets. Voor context kunt u zien hoe lang het duurde om hetzelfde thema te laden met behulp van de managed WordPress-hostingservice van Envato in onze recensie.

Samenvatting van de snelheidstests van de Kinsta-hostingsite

Kinsta Page Speed ​​Pingdom Testresultaten

Resultaten van Pingdom-paginasnelheidscontrole van de drie Kinsta-testsites.

Kinsta zijn absoluut snelle webhosts. Zoals u kunt zien aan de hand van de testresultaten, bepaalt uw keuze van het thema hoe snel uw site daadwerkelijk wordt geladen – met het lichtgewicht Twenty Seventeen-thema dat veel sneller laadt dan het functierijke Avada-thema.

Als je van plan bent om een ​​thema te gebruiken dat iets spannender is dan Twenty Seventeen, maar je gaat ook de actievolle demo’s van het Avada-thema niet gebruiken zonder aanpassingen aan te brengen, zul je waarschijnlijk laadtijden ergens tussen de twee resultaten die werden geregistreerd. De Avada-demo’s zijn immers ontworpen om de mogelijkheden van dit thema te laten zien, in plaats van iets te vertegenwoordigen dat de meeste mensen zullen gebruiken zoals het is.

Kaart van Kinsta Data Center en Pingdom Test Center

De testlocaties werden gehost in het datacenter van Kinsta Oregon en de laadtijden werden geregistreerd vanaf de serverlocatie San Jose Pingdom.

Voor de tests is gekozen voor het Kinsta-datacenter in Oregon, samen met de dichtstbijzijnde Pingdom-serverlocatie in San Jose. Deze twee locaties liggen relatief dicht bij elkaar, dus bezoekers die uw website van verderaf bezoeken, kunnen langere laadtijden voor de pagina ervaren.

Afgezien van de caching die door Kinsta werd gebruikt, werd er niets anders gedaan om de testsites te optimaliseren. Daarom kunt u mogelijk de snelheid van uw WordPress-website verbeteren met optimalisatie van afbeeldingen en databases, het comprimeren van themabestanden en het uitvoeren van andere taken voor snellere laadtijden.

Load Impact Performance Testing

Naast het monitoren van de laadtijden van de pagina gedurende een periode van zeven dagen, hebben we ook getest hoe goed de website presteerde onder een belasting. Voor deze test werd de Load Impact-service gebruikt om meerdere gebruikers te simuleren die tegelijkertijd toegang hadden tot de door Kinsta gehoste WordPress-website.

Beginnend met slechts één gebruiker die toegang tot de site kreeg, begonnen extra virtuele gebruikers (weergegeven door de blauwe lijn in de onderstaande grafiek) gedurende tien minuten met regelmatige tussenpozen toegang te krijgen tot de site totdat er 250 virtuele gebruikers tegelijkertijd toegang hadden tot de site. De laadtijden van de website werden door de service geregistreerd tijdens deze testperiode van tien minuten om te zien welke impact het toenemende aantal gelijktijdige bezoekers had op de prestaties van de site.

Kinsta Load Impact Test Results

Laadtijden van de WordPress-website gehost door Kinsta wanneer tot 250 virtuele gebruikers tegelijkertijd toegang tot de site hadden.

De bovenstaande grafiek laat zien dat de laadtijden van de site (weergegeven door de groene lijn) consistent bleven, zelfs wanneer 250 virtuele gebruikers tegelijkertijd de site bezochten. De resultaten van deze test kunt u zelf bekijken op de Load Impact website.

Als je het gedeelte Load Impact Performance Testing van onze Bluehost-, GoDaddy- en HostGator-vergelijking bekijkt, zul je zien dat de goedkope gedeelde plannen van deze drie hosts allemaal prestatieproblemen hadden voordat 50 virtuele gebruikers tegelijkertijd de site bezochten.

Kinsta Uptime-testresultaten

Een andere reden om te kiezen voor premium managed WordPress-hosting in plaats van goedkopere en slechtere prestatie-opties is een verkorting van de periodes dat uw website niet beschikbaar is of niet beschikbaar is. Sommige van de voordeligste instapmodel gedeelde hosts bieden een uptime van 99,9%, en hoewel dit er op papier goed uitziet, is dat meer dan een jaar, wat neerkomt op meer dan acht uur downtime.

Uptime-berekeningen

Kinsta garandeert een uptime van 99,9%, wat neerkomt op iets meer dan tien minuten downtime per week, maar in onze tests werd 100% uptime geregistreerd.

Kinsta heeft ook een uptime-garantie van 99,9%, met geld van uw rekening als de uptime onder dit niveau zakt. Tijdens onze tests boekte Pingdom echter een indrukwekkende uptime van 100% over een periode van zeven dagen.

Kinsta Pingdom Uptime-testresultaten

De testsites bleven online en gedurende de testperiode van zeven dagen 100% van de tijd beschikbaar.

Dus hoewel Kinsta geen 100% uptime garandeert, hebben we tijdens onze testperiode geen downtime ondervonden. Hetzelfde kon niet worden gezegd van Bluehost, GoDaddy of SiteGround in vergelijkbare tests die we eerder hebben uitgevoerd, waarbij deze goedkopere hostingplannen elk enkele minuten downtime hadden.

Dat omvat onze tests van de door Kinsta beheerde WordPress-hostingservice. Laten we nu eens kijken hoeveel u moet betalen om uw website bij Kinsta te hosten.

Prijsinformatie van Kinsta Hosting

Kinsta-prijzen

Kinsta heeft momenteel acht beheerde WordPress-hostingplannen.

Kinsta heeft de Starter- en Pro-abonnementen, evenals vier Business-abonnementen en twee Enterprise-abonnementen. Dit zijn hun belangrijkste details:

 • Starter: $ 30 per maand voor één WordPress-installatie, 20.000 bezoeken en 10 GB schijfruimte.
 • Pro: $ 60 per maand voor twee WordPress-installaties, 40.000 bezoeken en 20 GB schijfruimte.
 • Bedrijfsplannen: vanaf $ 100 per maand voor drie WordPress-installaties, 100.000 bezoeken en 30 GB schijfruimte.
 • Enterprise-abonnementen: vanaf $ 600 per maand voor 60 WordPress-installaties, 1.000.000 bezoeken en 100 GB schijfruimte.

Jaarlijks betalen geeft u twee maanden gratis en alle abonnementen bevatten een gratis Let’s Encrypt SSL-certificaat en toegang tot CDN. Er is ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op alle abonnementen, dus je kunt Kinsta proberen zonder financieel risico.

Elk abonnement heeft toegang tot dezelfde infrastructuur, mogelijk gemaakt door het Google Cloud Platform. Dit betekent dat upgraden alleen maar het aantal toegestane WordPress-installaties en de bezoeken en opslagvergoedingen verhoogt, in plaats van de websiteprestaties te verbeteren, zoals het geval is bij sommige andere webhosts.

Hoe zit het met extra kosten?

Er zijn twee hoofdtypen als het gaat om te hoge vergoedingen. De kosten voor bezoekoverschrijdingen zijn $ 1 per 1.000 bezoeken, terwijl voor CDN-overschrijdingen $ 0,10 per GB in rekening wordt gebracht. De kosten worden onmiddellijk in rekening gebracht op uw account en uw website wordt online gehouden. In het geval van wat Kinsta extreme overschrijdingen noemt, behouden ze zich het recht voor om de toegang tot uw website tijdelijk te beperken totdat het probleem is opgelost.

Je kunt de volledige details bekijken op de Kinsta-plannenpagina.

Laatste gedachten

Zoals je kunt zien, biedt Kinsta snel beheerde WordPress-hosting met indrukwekkende uptime en de mogelijkheid om meerdere bezoekers tegelijkertijd te behandelen.

U krijgt ook toegang tot enkele echt waardevolle functies, zoals automatische back-ups van websites, beveiligingsmonitoring en een gebruiksvriendelijke testomgeving. Het ondersteunend personeel is behulpzaam en reageert snel via de 24/7 live chat-service.

Hoewel de Kinsta-prijzen in lijn zijn met andere managed WordPress-hostingproviders, is het niet goedkoop in vergelijking met shared hosting op instapniveau. Op alle gebieden is Kinsta echter een enorme stap voorwaarts van goedkope webhosting.

Dus, als je op zoek bent naar een snellere en betrouwbaardere host voor je WordPress-website, of als je je nieuwe site op managed WordPress-hosting wilt lanceren, wordt Kinsta ten zeerste aanbevolen.

Als u het nog steeds niet zeker weet, kunt u zich dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie altijd aanmelden en uw site migreren naar de testomgeving. U kunt dan zelf zien hoe snel uw site wordt geladen, met de mogelijkheid om een ​​terugbetaling te krijgen als u niet tevreden bent met de resultaten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me