Kinsta Hosting WordPress Terurus Dicuba dan Diuji – Benarkah Itu Bagus?

Tawaran WordPress


Adakah anda mencari hos web WordPress terpantas? Adakah anda ingin seseorang menjaga keselamatan laman web WordPress anda dan disandarkan?

Sekiranya demikian, Kinsta hanya boleh menjadi hos web WordPress terurus yang anda cari. Tetapi jangan mendaftar sekarang!

Dalam tinjauan ini, kami tidak hanya menjelaskan dengan tepat pelbagai ciri yang anda dapat akses, kami juga mendedahkan masa pemuatan laman web ujian WordPress kami yang dihoskan oleh Kinsta. Selain itu, kami juga berkongsi bagaimana masa pemuatan tersebut dipengaruhi apabila banyak pengunjung mengakses laman web pada masa yang sama dalam ujian simulasi pengguna kami. Untuk menilai kualiti Kinsta lebih jauh, kami juga menerbitkan hasil dari ujian pemantauan waktu henti juga.

Tidak seperti beberapa ulasan Kinsta lain – dan ulasan hosting web lain secara umum – tidak diketahui oleh Kinsta, kami secara bebas membayar ujian yang meletakkan laman web WordPress yang dihoskan oleh Kinsta melalui langkah mereka, menggunakan perkhidmatan premium seperti Pingdom dan Load Impact untuk mengumpulkan data yang bermakna , dan bongkar kisah penuh di sebalik tuntutan pemasaran Kinsta. Sekiranya anda bukan jenis orang yang mudah terpengaruh oleh pemasaran yang menarik dan laman web syarikat yang bergaya, maka data dalam ulasan ini akan membantu anda membuat keputusan yang tepat mengenai apakah Kinsta adalah yang terbaik untuk laman web anda.

Oleh itu, jika anda mencari hosting WordPress terbaik, atau anda hanya berminat untuk mengetahui apa yang ditawarkan oleh host web premium seperti Kinsta, ulasan ini sesuai untuk anda.

Mari selami…

Mengenai Web Hosting WordPress Kinsta

Sejak ditubuhkan pada tahun 2013, Kinsta telah berusaha untuk menjadi penyedia hosting pilihan bagi pengguna WordPress yang bersedia untuk melihat di luar kempen pemasaran dan harga yang rendah untuk mencari rumah yang cepat dan selamat untuk laman web mereka.

Halaman Utama Hosting WordPress Kinsta

Itu belum lagi rancangan tahap kemasukan $ 30-per-bulan dari Kinsta tidak kompetitif berbanding dengan host WordPress yang diuruskan premium lain, cuma ini bukan hosting anggaran kos rendah.

Apa yang anda dapat untuk wang anda adalah hosting WordPress yang dikendalikan. Ini bermaksud Kinsta tidak hanya mengurus beberapa aspek mengurus laman web WordPress untuk anda, tetapi mereka juga menghoskan laman web anda dalam lingkungan yang dioptimumkan untuk laman web WordPress.

Berkat ini, tugas seperti mengamankan, menyimpan cache dan menyandarkan laman web WordPress anda dilepaskan dari tangan anda. Ini bukan sahaja menjimatkan masa, tetapi mengurangkan risiko sesuatu yang salah sekiranya anda tidak mengetahui cara kerja WordPress.

Dengan hosting WordPress yang dikendalikan oleh Kinsta, anda dapat menjangkakan masa memuatkan laman web yang lebih cepat, serta waktu henti yang lebih rendah dan masalah prestasi yang lebih sedikit dibandingkan dengan hosting web generik.

Selain itu, kerana Kinsta hanya menawarkan hosting untuk laman web WordPress, semua staf sokongan mereka sangat berpengalaman dalam membantu pengguna WordPress, dan juga pakar dalam menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan perisian ini. Sebilangan kakitangan sokongan malah menjadi penyumbang perisian WordPress.

Walaupun sekarang terdapat banyak syarikat yang menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan, seperti yang akan kita kaji dalam ulasan ini, Kinsta memang mempunyai sedikit perbezaan dari host lain yang beroperasi di ruang ini.

Apa Yang Anda Dapatkan dengan Kinsta?

Sekiranya idea untuk memuatkan masa dengan cepat, lebih sedikit tugas pengurusan laman web yang perlu dijaga, dan kurang masa henti untuk bimbang tentang bunyi yang menarik, maka Kinsta boleh menjadi hos web yang tepat untuk anda. Untuk mengetahui apakah itu masalahnya, mari lihat apa yang anda dapat semasa mendaftar dengannya.

Penggunaan Platform Awan Google

Lokasi Pelayan Platform Awan Google

Dengan menggunakan Google Cloud Platform, Kinsta dapat menawarkan 20 lokasi pelayan untuk hosting laman web anda.

Perkara utama yang memisahkan Kinsta dari kebanyakan penyedia hosting WordPress yang dikendalikan lain adalah penggunaan Google Cloud Platform. Ini bermaksud laman web WordPress dihoskan pada infrastruktur yang dibuat dan dikendalikan oleh Google, dan digunakan oleh syarikat seperti Spotify, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips dan Coca-Cola, untuk menyebut beberapa.

Menjadi rakan kongsi Platform Awan Google membolehkan Kinsta menghoskan laman web anda di infrastruktur canggih dengan pilihan 21 lokasi pelayan global – dan banyak lagi dalam perjalanan (Hong Kong dan Switzerland akan datang). Perkakasan Google Cloud Platform yang sangat berskala memastikan laman web anda sentiasa mempunyai akses ke sumber yang diperlukan untuk memberikan pengalaman pengguna yang lancar kepada pengunjung anda. Sebagai contoh, jika laman web anda menjadi viral, penskalaan automatik memastikan laman web anda dapat menangani lonjakan lalu lintas.

Sandaran Laman Web WordPress Automatik

Seperti yang disebutkan, sandaran laman web WordPress harian automatik adalah sebahagian daripada perkhidmatan di Kinsta. Sandaran automatik disimpan selama minimum 14 hari pada rancangan tahap kemasukan, dan lebih lama pada rancangan yang lebih tinggi. Memulihkan sandaran adalah mudah, dengan pilihan untuk menyebarkannya ke laman web langsung atau persekitaran ujian anda.

Pengurus Sandaran Laman Web Kinsta

Sandaran laman web WordPress diuruskan dengan mudah melalui papan pemuka akaun Kinsta.

Serta sandaran harian, anda boleh menaik taraf sandaran enam jam dan setiap jam dengan bayaran bulanan tambahan. Anda juga boleh membuat sandaran laman web yang lengkap secara manual dengan satu sentuhan butang, bila dan bila diperlukan. Anda juga mempunyai pilihan untuk memuat turun sandaran ini untuk disimpan.

Perkhidmatan Pementasan Laman Web WordPress

Pengurus Laman Web Kinsta Staging

Dengan menggunakan laman pementasan yang disertakan dengan semua rancangan hosting Kinsta, anda dapat menguji sebarang perubahan sebelum menyalin ke laman langsung anda.

Semua rancangan hosting Kinsta merangkumi akses ke laman web pementasan di mana anda boleh menguji plugin baru, penyesuaian laman web dan pengeditan kod, sebelum memasukkannya ke laman langsung anda hanya dengan satu klik.

Alat Pembangun Kinsta

Kinsta mempunyai beberapa alat yang mudah diakses yang mungkin berguna oleh pembangun.

Pembangun juga harus menghargai keupayaan untuk menukar antara versi PHP yang berbeza, menghidupkan semula mesin PHP dengan mudah, dan akses ke alat pemantauan PHP Relik Baru. Terdapat juga ciri carian dan ganti yang dapat diakses dari papan pemuka Kinsta untuk membuat perubahan pada kandungan pangkalan data laman web WordPress anda.

Perincian Teknikal Kinsta WordPress Hosting Terurus

Bahagian tinjauan Kinsta ini harus menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada mengenai perkara yang lebih baik dan butiran teknikal perkhidmatan ini sebelum kami beralih ke keputusan ujian kelajuan, waktu operasi, dan prestasi laman web:

 • Cache laman web: Terdapat empat jenis caching, termasuk cache peringkat pelayan dan plugin caching WordPress dalaman.
 • Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN): 50 GB penggunaan KeyCDN sebulan pada rancangan Kinsta peringkat kemasukan; lebih banyak mengenai rancangan yang lebih tinggi.
 • PHP: Tukar antara PHP 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3 dan 7.4 dengan satu sentuhan butang.
 • HTTP / 2.0: Digunakan pada pelayan dan CDN.
 • SSL: Dapatkan sijil SSL percuma dari Let’s Encrypt, atau pasang sendiri.
 • SFTP: Akses FTP yang selamat ke ruang web anda untuk memuat naik dan menyunting fail.
 • Pengurus fail pelayan: Tiada pengurus fail dalam talian; hanya akses FTP ke ruang pelayan.
 • Akses pangkalan data: phpMyAdmin digunakan untuk mengakses pangkalan data laman web WordPress melalui penyemak imbas.
 • Perkhidmatan e-mel: Tidak ada perkhidmatan e-mel pada sebarang rancangan Kinsta; G Suite adalah pilihan yang disyorkan.
 • Pengurusan laman web WordPress: Keupayaan untuk mengemas kini pemalam melalui papan pemuka akaun My Kinsta, tetapi tidak ada kemas kini perisian automatik atau perisian teras WordPress.
 • Sekatan pemalam: Terdapat senarai pemalam yang dilarang, termasuk beberapa pemalam cache, keselamatan, dan pengoptimuman yang dapat mempengaruhi prestasi laman web.
 • Langkah keselamatan: Banyak langkah dilakukan untuk menjaga keselamatan laman web anda, termasuk penyekat GeoIP, pengimbasan DDoS, proaktif menghentikan kod jahat memasuki rangkaian, PHP penyembuhan diri, firewall GCP, dan banyak lagi.
 • Perkhidmatan pembersihan pasca-hack: Sekiranya laman web anda diretas semasa dihoskan oleh Kinsta, mereka akan memperbaikinya secara percuma.
 • Lokasi pusat data: 21 lokasi pelayan untuk dipilih, termasuk pilihan di Australia dan Amerika Selatan, serta beberapa lokasi di Amerika Syarikat, Eropah dan Asia.
 • Laman web pementasan: Semua rancangan merangkumi akses ke laman pementasan dengan penggunaan satu klik ke laman langsung.
 • Penghijrahan laman web WordPress: Tersedia secara percuma untuk semua rancangan hosting.
 • Analisis pelawat: Lihat data lalu lintas laman web anda melalui papan pemuka My Kinsta.
 • Pemeriksaan masa: Status laman web anda diperiksa setiap lima minit untuk membolehkan pasukan sokongan bertindak balas terhadap kejadian downtime yang dikesan.
 • Saluran sokongan: Saluran sembang langsung dan sistem tiket 24/7, tetapi tidak ada sokongan telefon.

Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat di halaman ciri laman web Kinsta.

Papan Pemuka Pengurusan Akaun Kinsta

Ketika menguruskan akaun anda, Kinsta telah membuat papan pemuka tersuai mereka sendiri. Portal My Kinsta sangat mudah dinavigasi, dan membolehkan anda melakukan tugas seperti membuat laman web WordPress baru, mengemas kini sebarang plugin yang telah anda pasang di laman web anda dan menguruskan sandaran.

Papan Pemuka Pengurusan Akaun Kinsta Saya

Kinsta menggunakan papan pemuka khusus untuk pengurusan akaun dan laman web.

Anda dapat melihat statistik penggunaan sumber untuk melihat berapa banyak peruntukan rancangan yang telah anda habiskan, dan juga melihat analisis pelawat laman web melalui papan pemuka.

Memasang WordPress

Setelah mendaftar dengan Kinsta, anda boleh log masuk ke panel kawalan tersuai dan membuat laman web WordPress. Prosesnya sangat mudah, dan hanya dalam beberapa klik, anda akan memasang pemasangan WordPress baru dan bersedia untuk memulakan.

Buat Laman WordPress Baru

Membuat pemasangan WordPress baru hanya memerlukan beberapa klik dengan Kinsta.

Sekiranya anda mengehoskan beberapa laman web dengan Kinsta melalui satu akaun, laman web tersebut dapat dikendalikan melalui papan pemuka yang sama.

Panel Pengurusan Laman Web Kinsta

Beberapa laman web WordPress dapat diuruskan melalui akaun papan pemuka yang sama.

Sebaik sahaja anda log masuk ke papan pemuka akaun Kinsta, anda juga dapat menghubungi staf sokongan melalui perkhidmatan sembang 24/7 secara langsung. Walaupun Kinsta tidak menawarkan sokongan telefon, anda boleh menghantar tiket atau menggunakan utusan untuk sampai ke meja bantuan.

Prestasi Pengehosan Web Kinsta

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya dalam tinjauan Kinsta ini, salah satu sebab utama untuk memilih hosting WordPress yang dikendalikan premium adalah masa memuatkan laman web yang lebih pantas yang anda harapkan. Namun, dengan begitu banyak syarikat hosting web yang kini menawarkan perkhidmatan yang dioptimumkan untuk WordPress, hanya memilih rancangan yang dipasarkan sebagai hosting WordPress yang dikendalikan tidak menjamin kelajuan laman web yang mengagumkan.

Untuk membantu anda memutuskan sama ada Kinsta memberikan tahap prestasi yang anda cari, kami telah melakukan beberapa ujian. Ini menunjukkan seberapa cepat laman web WordPress dimuat, berapa banyak waktu henti berlaku dalam jangka masa yang ditentukan, dan seberapa baik banyak pelawat serentak ditangani.

Keputusan Ujian Masa Memuatkan Kinsta

Untuk membantu anda mendapatkan idea yang lebih baik mengenai jenis masa muat yang dapat anda harapkan dari Kinsta, kami menguji kelajuan laman web dengan tema ringan yang dipasang, dan juga laman web yang menggunakan tema serbaguna yang kaya dengan ciri. Waktu pemuatan dicatatkan pada selang 30 minit dalam tempoh tujuh hari, menggunakan perkhidmatan pemantauan Pingdom.

Keputusan Ujian Kelajuan Tujuh Hari Kinsta dengan Tema Ringan

Pada masa penulisan, Twenty Seventeen dimasukkan sebagai tema lalai dengan pemasangan WordPress baru. Ini adalah pilihan ringan tanpa embel-embel yang menawarkan cukup banyak untuk memulakan anda dengan blog asas. Untuk memberi anda idea tentang jenis pemuatan yang mungkin anda alami semasa menggunakan tema ini atau pilihan yang serupa, berikut adalah hasil yang dicatat oleh Pingdom selama tujuh hari:

Hasil Kelajuan Halaman Kinsta Pingdom

Masa muat purata untuk laman web WordPress yang menggunakan tema Twenty Seventeen adalah 307 milisaat.

Dengan memuatkan halaman dalam waktu kurang dari sepertiga detik, hasilnya menunjukkan bahawa laman web ujian yang menggunakan tema Twenty Seventeen ringan dimuat dengan sangat cepat. Berbanding dengan hasil ujian kami mengenai rancangan hosting bersama Bluehost dan HostGator peringkat permulaan, Kinsta jauh lebih pantas (walaupun juga lebih mahal).

Namun, sekiranya anda merancang untuk menggunakan tema WordPress yang lebih kaya ciri, mari kita lihat bagaimana prestasi Kinsta dengan pilihan yang lebih berat.

Keputusan Ujian Kelajuan Tujuh Hari Kinsta dengan Tema Serbaguna

Avada adalah salah satu tema WordPress paling popular yang ada sekarang. Tema ini bukan sahaja dapat digunakan untuk membuat hampir semua jenis laman web, tetapi juga dilengkapi dengan ciri-ciri. Walau bagaimanapun, kerana tahap fungsi yang tinggi yang ditawarkan oleh jenis tema ini, laman web yang menggunakan Avada dan tema serbaguna serupa yang lain cenderung mempunyai ukuran fail yang lebih besar yang mengakibatkan masa pemuatan lebih perlahan – terutamanya dengan hosting bersama tahap rendah.

Laman Web Demo Tema Avada

Susun atur laman web demo Agensi Avada yang digunakan untuk menguji masa muat Kinsta.

Untuk mengetahui sejauh mana kemampuan perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan premium Kinsta dalam menangani tema serbaguna, kami memasang Avada di laman web ujian WordPress kami dan mengimport salah satu demo laman web prabangunnya. Seperti sebelumnya, waktu muat dicatat setiap 30 minit selama tujuh hari, tetapi kali ini, ketika tema Avada sedang digunakan, ukuran fail halaman yang diuji jauh lebih besar.

Keputusan Ujian Kelajuan Tema Pingdom Kinsta Avada

Halaman utama demo Avada Agency dimuat rata-rata dalam 1.25 saat, dalam jangka masa tujuh hari.

Halaman utama demo Agensi Avada dimuat dalam 1,25 saat kerana ukuran failnya jauh lebih besar daripada laman utama Twenty Seventeen, beratnya 5,14 MB besar, dibandingkan dengan ukuran fail tema ringan 265 KB.

Oleh kerana laman web laman web anda mungkin tidak termasuk semua ciri demo Agensi Avada, seperti slaid multimedia, galeri portfolio, animasi, dan fail gambar besar, kami juga menguji masa memuat halaman dari catatan blog yang lebih asas yang dibuat menggunakan ini tema.

Tata Letak Catatan Blog Uji Tema Avada

Halaman entri blog Avada Agency yang juga diuji dengan Pingdom.

Walaupun memiliki ukuran file yang lebih kecil 2.11 MB, dibandingkan dengan 5.14 MB dari halaman utama demo Avada Agency, waktu pemuatan anehnya tidak lebih cepat, masuk pada 1.56 saat, dibandingkan dengan 1.25 saat beranda.

Keputusan Ujian Kelajuan Tapak Kinsta

Walaupun saiz fail lebih kecil daripada halaman utama Avada, catatan blog ujian tidak memuat lebih cepat.

Walau apa pun, Kinsta dapat memberikan masa pemuatan yang terhormat, bahkan menggunakan demo pameran Avada yang dipenuhi dengan fitur dan widget yang memerlukan sumber. Untuk konteks, anda dapat melihat berapa lama masa yang sama untuk memuatkan tema yang sama menggunakan perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan dari Envato dalam ulasan kami.

Ringkasan Ujian Kelajuan Laman Web Hosting Kinsta

Keputusan Ujian Pingdom Kelajuan Halaman Kinsta

Hasil pemantauan kelajuan halaman pingdom dari tiga laman web ujian Kinsta.

Kinsta semestinya menjadi hos web yang pantas. Seperti yang dapat anda lihat dari hasil ujian, tema pilihan anda akan menentukan seberapa pantas laman web anda dimuat – dengan tema Twenty Seventeen yang ringan dimuat jauh lebih pantas daripada tema Avada yang kaya dengan ciri.

Sekiranya anda merancang untuk menggunakan tema yang sedikit lebih menarik daripada Twenty Seventeen, tetapi anda juga tidak akan menggunakan demo penuh tema Avada tanpa membuat penyesuaian, anda mungkin akan mengalami masa memuat di suatu tempat di antara dua hasil yang dicatatkan. Lagipun, demo Avada dirancang untuk memperlihatkan kemampuan tema ini, dan bukannya mewakili sesuatu yang akan digunakan oleh kebanyakan orang sebagaimana adanya.

Peta Pusat Data Kinsta dan Pusat Ujian Pingdom

Laman-laman ujian dihoskan di pusat data Kinsta Oregon, dan masa muat direkodkan dari lokasi pelayan San Jose Pingdom.

Untuk ujian, pusat data Kinsta di Oregon dipilih, bersama dengan lokasi pelayan Pingdom terdekat, yang berada di San Jose. Kedua-dua lokasi ini berdekatan antara satu sama lain, jadi pelawat yang mengakses laman web anda dari jarak jauh mungkin mengalami masa memuat halaman yang lebih lama.

Selain caching yang digunakan oleh Kinsta, tidak ada yang lain yang dilakukan untuk mengoptimumkan laman web ujian. Oleh itu, anda mungkin dapat meningkatkan kelajuan laman web WordPress anda dengan pengoptimuman gambar dan pangkalan data, memampatkan fail tema, dan menjalankan tugas-tugas lain untuk memberikan masa pemuatan yang lebih cepat.

Uji Prestasi Kesan Beban

Serta memantau waktu pemuatan halaman dalam jangka masa tujuh hari, kami juga menguji seberapa baik prestasi laman web di bawah pemuatan. Untuk ujian ini, perkhidmatan Load Impact digunakan untuk mensimulasikan beberapa pengguna yang mengakses laman web WordPress yang dihoskan oleh Kinsta pada masa yang sama.

Bermula dengan hanya satu pengguna yang mengakses laman web ini, pengguna maya tambahan (diwakili oleh garis biru pada grafik di bawah) mula mengakses laman web ini secara berkala selama sepuluh minit sehingga terdapat 250 pengguna maya yang mengakses laman web ini secara serentak. Waktu muat laman web dicatatkan oleh perkhidmatan dalam tempoh ujian selama sepuluh minit ini untuk melihat apa kesan peningkatan jumlah pengunjung serentak terhadap prestasi laman web ini.

Keputusan Ujian Kesan Beban Kinsta

Muatkan masa laman web WordPress yang dihoskan oleh Kinsta apabila sehingga 250 pengguna maya mengakses laman web tersebut secara serentak.

Grafik di atas menunjukkan bahawa masa muat laman web (diwakili oleh garis hijau) tetap konsisten, walaupun ketika 250 pengguna maya mengakses laman web pada masa yang sama. Anda boleh melihat sendiri keputusan ujian ini di laman web Load Impact.

Sekiranya anda melihat bahagian Load Impact Performance Testing dari perbandingan Bluehost, GoDaddy dan HostGator kami, anda akan melihat bahawa rancangan bersama kos rendah dari ketiga host ini semua mengalami masalah prestasi sebelum 50 pengguna maya mengakses laman web ini secara serentak.

Keputusan Ujian Waktu Kinsta

Alasan lain untuk memilih hosting WordPress yang diuruskan premium daripada pilihan prestasi yang lebih murah dan lebih rendah adalah pengurangan tempoh ketika laman web anda tidak berfungsi atau tidak tersedia. Beberapa hos bersama tahap kemasukan bernilai terbaik menawarkan tahap uptime 99.9%, dan, walaupun ini kelihatan hebat di atas kertas, lebih dari setahun yang berfungsi melebihi 8 jam waktu henti.

Kalkulasi Masa Masa

Kinsta menjamin 99.9% waktu operasi, yang setara dengan lebih dari sepuluh minit waktu henti seminggu, tetapi dalam ujian kami, 100% waktu operasi dicatatkan.

Kinsta juga mempunyai jaminan uptime 99.9%, dengan wang dari bil anda jika waktu operasi turun di bawah tahap ini. Walau bagaimanapun, semasa ujian kami, Pingdom mencatatkan waktu operasi yang mengagumkan sebanyak 100% dalam tempoh tujuh hari.

Keputusan Ujian Waktu Kinsta Pingdom

Laman web ujian tetap dalam talian dan tersedia selama 100% sepanjang masa selama tujuh hari ujian.

Oleh itu, walaupun Kinsta tidak menjamin 100% waktu operasi, kami tidak mengalami gangguan semasa tempoh ujian kami. Perkara yang sama tidak dapat dinyatakan mengenai Bluehost, GoDaddy, atau SiteGround dalam ujian serupa yang kami jalankan sebelumnya, di mana rancangan hosting yang lebih murah ini mengalami beberapa minit waktu henti setiap.

Itu merangkumi pengujian kami terhadap perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan Kinsta. Sekarang, mari kita lihat berapa banyak yang anda perlu bayar untuk mengehoskan laman web anda dengan Kinsta.

Butiran Harga Hosting Kinsta

Harga Kinsta

Kinsta kini mempunyai lapan rancangan hosting WordPress yang diuruskan.

Kinsta mempunyai rancangan Starter dan Pro, serta empat rancangan Perniagaan dan dua rancangan Enterprise. Berikut adalah butiran utama mereka:

 • Permulaan: $ 30 sebulan untuk satu pemasangan WordPress, 20,000 lawatan, dan ruang cakera 10 GB.
 • Pro: $ 60 sebulan untuk dua pemasangan WordPress, 40,000 lawatan, dan ruang cakera 20 GB.
 • Rancangan perniagaan: Bermula dari $ 100 sebulan untuk tiga pemasangan WordPress, 100,000 lawatan, dan ruang cakera 30 GB.
 • Rancangan perusahaan: Bermula dari $ 600 sebulan untuk 60 pemasangan WordPress, 1,000,000 lawatan, dan ruang cakera 100 GB.

Membayar setiap tahun memberi anda percuma dua bulan, dan semua rancangan merangkumi sijil Let’s Encrypt SSL percuma, serta akses CDN. Terdapat juga jaminan pengembalian wang selama 30 hari untuk semua rancangan, jadi anda boleh mencuba Kinsta tanpa risiko kewangan.

Setiap rancangan memiliki akses ke infrastruktur yang sama, yang didukung oleh Google Cloud Platform. Ini bermakna peningkatan hanya meningkatkan jumlah pemasangan WordPress yang dibenarkan, dan elaun lawatan dan penyimpanan, daripada meningkatkan prestasi laman web, seperti yang berlaku dengan beberapa hos web lain.

Bagaimana dengan Bayaran Purata?

Sekiranya terdapat bayaran berlebihan, terdapat dua jenis utama. Bayaran lebihan lawatan adalah $ 1 bagi setiap 1,000 lawatan, sementara bayaran berlebihan CDN dikenakan pada $ 0,10 per GB. Bayaran tersebut segera dikenakan ke akaun anda, dan laman web anda disimpan dalam talian. Walau bagaimanapun, dalam hal Kinsta yang menganggapnya terlalu banyak, mereka berhak untuk mengehadkan sementara akses ke laman web anda sehingga masalah itu diselesaikan..

Anda boleh melihat butiran lengkap di halaman rancangan Kinsta.

Pemikiran Akhir

Seperti yang anda lihat, Kinsta menawarkan hosting WordPress yang diuruskan dengan cepat dengan tahap waktu operasi yang mengagumkan dan kemampuan untuk menangani beberapa pengunjung pada masa yang sama.

Anda juga mendapat akses ke beberapa ciri yang benar-benar bermanfaat, seperti sandaran laman web automatik, pemantauan keselamatan dan persekitaran pementasan yang mudah digunakan. Kakitangan sokongan sangat membantu dan sangat responsif melalui perkhidmatan sembang langsung 24/7.

Walaupun harga Kinsta sesuai dengan penyedia hosting WordPress yang dikendalikan lain, itu tidak murah dibandingkan dengan hosting bersama peringkat permulaan. Namun, di semua bidang, Kinsta merupakan langkah besar dari hosting web kos rendah.

Oleh itu, jika anda mencari hos yang lebih pantas dan lebih dipercayai untuk laman web WordPress anda, atau jika anda ingin melancarkan laman web baru anda di hosting WordPress yang dikendalikan, Kinsta sangat digalakkan.

Sekiranya anda masih tidak pasti, berkat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, anda selalu boleh mendaftar dan memindahkan laman web anda ke persekitaran pementasan. Anda kemudian dapat melihat sendiri seberapa cepat laman web anda dimuat, dengan pilihan untuk mendapatkan bayaran balik jika anda tidak berpuas hati dengan hasilnya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map