Kinsta ha gestionat WordPress Hosting Prova i provat: realment és tan bo?

Ofertes de WordPress


Esteu buscant l’amfitrió web més ràpid de WordPress? Voleu que algú s’ocupi de mantenir una còpia de seguretat del vostre lloc web de WordPress?

Si fos així, Kinsta podria ser només l’amfitrió web gestionat per WordPress que vau cercar. Però encara no us inscriviu!

En aquesta revisió, no només expliquem exactament les diverses funcions a les quals teniu accés, també revelem els temps de càrrega dels nostres llocs web de proves de WordPress que allotja Kinsta. A més a més, també compartim com es veuen afectats aquells temps de càrrega quan diversos visitants accedeixen als llocs alhora en les nostres proves de simulació d’usuaris. Per avaluar la qualitat de Kinsta, també publiquem els resultats de les proves de control de temps morts.

A diferència d’altres ressenyes de Kinsta (i altres ressenyes d’allotjament web en general) desconegudes per Kinsta, hem pagat independentment les proves que posen els nostres llocs web de WordPress amb Kinsta a la seva velocitat, utilitzant serveis premium com Pingdom i Load Impact per obtenir dades significatives. i descobreix la història completa de les reclamacions de màrqueting de Kinsta. Si no sou el tipus de persona que es pot transmetre fàcilment per màrqueting fantàstic i webs de negocis elegants, les dades d’aquesta revisió us ajudaran a prendre una decisió informada sobre si Kinsta és el millor per al vostre lloc web..

Per tant, si busqueu el millor allotjament de WordPress, o simplement us interessa esbrinar quins són els allotjaments web premium com Kinsta, aquest comentari és per a vosaltres..

Ens endinsem en …

Quant a Kinsta WordPress Hosting

Des que van ser fundats el 2013, Kinsta ha estat treballant per convertir-se en el proveïdor d’hostaleria d’elecció per als usuaris de WordPress que estan preparats per mirar més enllà de les campanyes de màrqueting i preus baixos per trobar un habitatge ràpid i segur per al seu lloc web..

Pàgina d'inici d'allotjament WordPress Kinsta

No vol dir que el pla inicial de 30 dòlars mensuals de Kinsta no és competitiu en comparació amb altres hosts de WordPress gestionats premium, sinó que aquest no és un allotjament de pressupost de baix cost.

El que obteniu pels vostres diners és el hosting de WordPress gestionat. Això significa que Kinsta no només té cura d’alguns aspectes de la gestió d’un lloc web de WordPress per a vosaltres, sinó que també allotja el vostre lloc en un entorn optimitzat per a llocs web de WordPress..

Gràcies a això, es poden treure de les mans tasques com la seguretat, la memòria cau i la còpia de seguretat del lloc web de WordPress. No només això estalvia temps, sinó que redueix el risc que algú vagi malament si no coneixeu el funcionament de WordPress.

Amb l’allotjament de WordPress gestionat per Kinsta, podeu esperar temps de càrrega de llocs web més ràpids, així com menys temps d’inici i menys problemes de rendiment en comparació amb l’allotjament web genèric..

A més, com Kinsta només ofereix allotjament per a llocs web de WordPress, tot el seu personal d’assistència té una gran experiència en ajudar els usuaris de WordPress i també és expert en la resolució de problemes relacionats amb aquest programari. Alguns del personal d’assistència són fins i tot col·laboradors del programari WordPress.

Tot i que ara hi ha moltes empreses que ofereixen allotjament de WordPress gestionat, tal com explorarem en aquesta revisió, Kinsta té algunes diferències respecte a la resta de hosts que operen en aquest espai..

Què obteniu amb Kinsta?

Si la idea de temps de càrrega ràpida, menys tasques de gestió de llocs web a tenir en compte i menys temps d’inici per preocupar-se pels sons atractius, Kinsta podria ser l’amfitrió web adequat per a vosaltres. Per veure si és així, mireu exactament el que obteniu quan us registreu amb ells.

Ús de la plataforma Google Cloud

Ubicacions del servidor de Google Cloud Platform

Mitjançant l’ús de la plataforma Google Cloud, Kinsta pot oferir 20 ubicacions de servidor per allotjar el vostre lloc web.

El principal que separa Kinsta de la majoria d’altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats és l’ús de la plataforma Google Cloud. Això significa que els llocs web de WordPress s’allotgen a la infraestructura creada i mantinguda per Google, i utilitzats per empreses com Spotify, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips i Coca-Cola, per citar només alguns..

El fet de ser soci de la plataforma Google Cloud permet a Kinsta allotjar el vostre lloc web en una infraestructura d’última generació amb l’opció de 21 ubicacions de servidors globals i molt més en el camí (properament s’arriba Hong Kong i Suïssa). El maquinari altament escalable de la plataforma Google Cloud garanteix que el vostre lloc web tingui sempre accés als recursos que necessita per oferir una bona experiència d’usuari als vostres visitants. Per exemple, si el vostre lloc web es fa viral, l’escalat automàtic assegura que el vostre lloc serà capaç de suportar les sobrecarregues del trànsit.

Còpia de seguretat automàtica del lloc web de WordPress

Com s’ha esmentat, les còpies de seguretat automàtiques diàries de WordPress formen part del servei de Kinsta. Les còpies de seguretat automàtiques es mantenen durant un mínim de 14 dies en els plans d’entrada i més llarg en els plans superiors. Restaurar còpies de seguretat és fàcil, amb l’opció de desplegar-los al vostre lloc en viu o a l’entorn de prova.

Gestor de còpia de seguretat de llocs web de Kinsta

Les còpies de seguretat del lloc web de WordPress es gestionen fàcilment a través del tauler de control del compte Kinsta.

A més de còpies de seguretat diàries, podeu actualitzar a còpies de seguretat de sis hores i hores per un suplement mensual. També podeu crear manualment còpies de seguretat completes del lloc web amb només prémer un botó, segons i quan sigui necessari. També teniu l’opció de descarregar aquestes còpies de seguretat per guardar-les.

Servei d’escenificació de llocs web de WordPress

Gestor de llocs web Kinsta Staging

Si utilitzeu el lloc d’escenificació inclòs amb tots els plans d’allotjament Kinsta, podeu provar els canvis abans de copiar-los al vostre lloc en directe.

Tots els plans d’allotjament Kinsta inclouen l’accés a un lloc d’escenificació on podeu provar nous plugins, personalitzacions de llocs web i edicions de codi, abans d’afegir-los al vostre lloc en directe amb un sol clic..

Eines per a desenvolupadors de Kinsta

Kinsta té algunes eines de fàcil accés que els desenvolupadors poden considerar útils.

Els desenvolupadors també haurien d’apreciar la capacitat de canviar entre diferents versions de PHP, reiniciar fàcilment el motor PHP i accedir a l’eina de control de la nova relíquia PHP. També hi ha una funció de cerca i substitució que és accessible des del tauler de Kinsta per modificar el contingut de la base de dades del lloc web de WordPress.

Detalls tècnics de Kinsta Hosting WordPress gestionat

Aquesta secció de la nostra revisió de Kinsta ha de respondre a qualsevol pregunta que pugueu tenir sobre els punts més fins i els detalls tècnics d’aquest servei abans d’avançar cap a la velocitat del lloc, el temps de funcionament i els resultats de les proves de rendiment:

 • Memòria cau del lloc web: Quatre tipus de memòria cau al seu lloc, inclosos la memòria cau a nivell de servidor i un complement de caché de WordPress intern.
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN): 50 GB d’ús de KeyCDN al mes en el pla Kinsta d’entrada; més en els plans superiors.
 • PHP: Canviarà entre PHP 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3 i 7.4 amb només prémer un botó.
 • HTTP / 2.0: En ús als servidors i al CDN.
 • SSL: Obteniu un certificat SSL gratuït de Let’s Encrypt o instal·leu el vostre.
 • SFTP: Accés FTP segur al vostre espai web per penjar i editar fitxers.
 • Gestor de fitxers del servidor: No hi ha cap gestor de fitxers en línia; només accedeix a FTP a l’espai del servidor.
 • Accés a la base de dades: phpMyAdmin s’utilitza per accedir a la base de dades de llocs web de WordPress mitjançant un navegador.
 • Servei de correu electrònic: Cap servei de correu electrònic en cap dels plans de Kinsta; G Suite és l’opció recomanada.
 • Gestió de llocs web de WordPress: Possibilitat d’actualitzar els complements mitjançant el tauler de control del meu compte Kinsta, però no hi ha cap complement automàtic ni actualitzacions de programari principal de WordPress.
 • Restriccions de complements: Hi ha una llista de complements prohibits, inclosos alguns plugins de memòria cau, seguretat i optimització que poden afectar el rendiment del lloc web.
 • Mesures de seguretat: Hi ha moltes mesures per mantenir el vostre lloc segur, com ara el bloqueig GeoIP, l’exploració DDoS, aturar de manera proactiva el codi maliciós que entra a la xarxa, el PHP autocuració, el tallafoc GCP, a més.
 • Serveis de neteja post-hack: Si el vostre lloc és piratejat mentre Kinsta allotja, ho arreglarà de forma gratuïta.
 • Ubicacions del centre de dades: Hi ha 21 ubicacions del servidor, entre les quals hi ha opcions a Austràlia i Amèrica del Sud, així com diverses ubicacions als Estats Units, Europa i Àsia.
 • Llocs de posada en escena: Tots els plans inclouen l’accés a un lloc d’escenificació amb un desplegament d’un clic al lloc en viu.
 • Migració de llocs web de WordPress: Disponible gratuïtament en tots els plans d’allotjament.
 • Analítica de visitants: Consulteu les dades del trànsit del vostre lloc web a través del tauler My Kinsta.
 • Comptes de temps: L’estat del lloc es revisa cada cinc minuts per permetre a l’equip d’assistència respondre a qualsevol cas d’aturada que es detecti.
 • Canals de suport: Un canal de xat en directe 24 hores i un sistema de venda de bitllets, però sense suport telefònic.

Podeu trobar més informació a la pàgina de funcions del lloc web de Kinsta.

Tauler de control de comptes de Kinsta

A l’hora de gestionar el vostre compte, Kinsta ha creat el seu propi quadre de comandament personalitzat. El portal My Kinsta és molt fàcil de navegar i us permet realitzar tasques com crear nous llocs web de WordPress, actualitzar qualsevol complement que hàgiu instal·lat al vostre lloc i gestionar còpies de seguretat..

El meu Tauler de control de comptes Kinsta

Kinsta utilitza un tauler de control personalitzat per a la gestió de comptes i llocs web.

Podeu veure les estadístiques d’ús de recursos per veure quina quantitat de la vostra assignació de pla heu consumit i també veure les analítiques de visitants de llocs web a través del tauler.

Instal·lació de WordPress

Una vegada que us hàgiu registrat a Kinsta, podeu iniciar la sessió al tauler de control personalitzat i crear un lloc web de WordPress. El procés és molt senzill i, en pocs clics, tindreu una nova instal·lació de WordPress configurada i preparada per començar..

Creeu un lloc nou de WordPress

La creació d’una instal·lació nova de WordPress només requereix uns quants clics amb Kinsta.

Si allotgeu diversos llocs amb Kinsta a través d’un compte, aquests llocs es poden gestionar a través del mateix tauler de control.

Tauler de gestió de llocs web de Kinsta

Es poden gestionar diversos llocs web de WordPress mitjançant el mateix compte de tauler.

Un cop que hagueu iniciat la sessió al tauler de comptes de Kinsta, també podeu contactar amb el personal d’assistència mitjançant el servei de xat en directe 24 hores / 7. Tot i que Kinsta no ofereix atenció telefònica, podeu enviar un bitllet o utilitzar el missatger per arribar al servei d’assistència.

Rendiment d’allotjament web de Kinsta

Com s’ha comentat anteriorment en aquesta revisió de Kinsta, un dels motius principals per triar un allotjament de WordPress gestionat de manera premium és els temps de càrrega més ràpids dels llocs web que podeu esperar. Tot i així, amb tantes empreses d’allotjament web que ofereixen ara serveis optimitzats per WordPress, simplement l’elecció d’un pla comercialitzat com a hosting de WordPress gestionat no garanteix una velocitat impressionant del lloc..

Per ajudar-vos a decidir si Kinsta proporciona els nivells de rendiment que busqueu, hem realitzat algunes proves. Aquests mostren la rapidesa amb què es va carregar un lloc web de WordPress, la quantitat d’aturada en un període determinat i la bona gestió dels visitants simultanis..

Resultats de les proves de temps de càrrega de Kinsta

Per ajudar-vos a tenir una millor idea de quin tipus de temps de càrrega podeu esperar de Kinsta, vam provar la velocitat d’un lloc amb un tema lleuger instal·lat, així com un lloc que utilitza un tema polivalent ric en funcions. Els temps de càrrega es van registrar a intervals de 30 minuts durant un període de set dies, mitjançant el servei de monitorització Pingdom.

Resultats de les proves de velocitat de Kinsta de set dies amb un tema lleuger

En el moment d’escriure, Vint-i-setze es va incloure com a tema predeterminat amb les noves instal·lacions de WordPress. Es tracta d’una opció lleugera que no s’ofereix, que ofereix prou per començar amb un bloc bàsic. Per fer-vos una idea de quin tipus de temps de càrrega podeu experimentar amb aquest tema o una opció similar, aquí teniu els resultats registrats per Pingdom al llarg de set dies:

Kinsta Pingdom Resultats de velocitat de la pàgina

El temps de càrrega mitjà del lloc web de WordPress amb el tema Vint-catorze va ser de 307 mil·lisegons.

Amb la càrrega de la pàgina en menys d’un terç de segon, els resultats van mostrar que el lloc de la prova utilitzant el tema lleuger Vint-catorze va carregar molt ràpidament. Comparat amb els resultats de la nostra prova del nivell d’entrada Bluehost i HostGator, els plans d’allotjament compartits, Kinsta va ser molt més ràpid (tot i que també és més car).

Tanmateix, en cas que pensis utilitzar un tema de WordPress més ric en funcions, vegem com actua Kinsta amb una opció més pesada.

Resultats de proves de velocitat de set dies de Kinsta amb un tema polivalent

Avada és un dels temes de WordPress més populars disponibles avui. No només es pot utilitzar aquest tema per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web, sinó que també inclou funcions. Tanmateix, a causa dels alts nivells de funcionalitat que ofereix aquest tipus de temes, els llocs web que utilitzen Avada i altres temes polivalents similars solen tenir mides de fitxers més grans que donen lloc a temps de càrrega més lents, sobretot amb allotjament compartit de baix nivell..

Pàgina principal de demostració de temes Avada

El disseny de la pàgina principal de demostració de l’Agència Avada usat per provar els temps de càrrega de Kinsta.

Per conèixer la capacitat de servei del servei d’allotjament de WordPress gestionat per Kinsta premium en manejar temes polivalents, vam instal·lar Avada al nostre lloc de proves de WordPress i vam importar una de les seves demostracions de llocs web preconstruïts. Com abans, els temps de càrrega es van registrar cada 30 minuts durant set dies, però aquesta vegada, a mesura que s’estava utilitzant el tema Avada, la mida del fitxer de la pàgina que s’està provant era molt més gran..

Resultats de les proves de velocitat del tema Pingdom Kinsta Avada

La pàgina d’inici de demostració de l’Agència Avada es va carregar en 1,25 segons de mitjana, durant un període de set dies.

La pàgina d’inici de demostració d’Agència d’Avada es va carregar en 1,25 segons, ja que la mida del fitxer era molt més gran que la de la pàgina d’inici Vint-catorze, amb un pes de 5,14 MB, en comparació amb la mida del fitxer del tema lleuger de 265 KB..

Com que la pàgina d’inici del vostre lloc web pot no incloure totes les funcions de la demostració de l’Agència Avada, com ara un control lliscant multimèdia, una galeria de carteres, animacions i fitxers d’imatges grans, també vam provar els temps de càrrega de pàgines d’una publicació de bloc més bàsica creada amb aquesta tema.

Maquetació del bloc de proves de tema Avada

La pàgina de publicació del bloc de l’Agència Avada que també es va provar amb Pingdom.

Tot i tenir una mida de fitxer menor de 2,11 MB, en comparació amb els 5,14 MB de la pàgina d’inici de demostració de l’Agència Avada, el temps de càrrega estranyament no va ser més ràpid, arribant a 1,56 segons, comparat amb els 1,25 segons de la pàgina principal..

Resultats de proves de velocitat del lloc Kinsta

Tot i que la mida del fitxer era menor que la de la pàgina principal d’Avada, la publicació del bloc de proves no es va carregar més ràpidament.

De qualsevol forma, Kinsta va poder lliurar temps de càrrega respectables, fins i tot utilitzant una demostració d’aparador d’Avada plena de funcions i ginys amb recursos de recursos. Per context, podeu veure el temps que es va carregar el mateix tema amb el servei d’allotjament de WordPress gestionat d’Envato a la nostra revisió.

Resum de les proves de velocitat del lloc d’allotjament Kinsta

Kinsta Resultats de la prova del Pingdom Speed

Resultats de control de la velocitat de la pàgina Pingdom dels tres llocs de prova Kinsta.

Kinsta són amfitrions web ràpids. Com es pot veure en els resultats de les proves, la vostra elecció del tema determinarà la velocitat que es carrega el vostre lloc. El tema Avada és molt ràpid que el tema Avada, molt ric en funcions..

Si teniu previst utilitzar un tema una mica més emocionant que Vint-i-disset, però tampoc usareu les demostracions plenes d’accions del tema Avada sense fer ajustos, probablement experimenteu temps de càrrega en algun lloc entre els dos resultats que es van registrar. Al cap i a la fi, les demostracions Avada estan dissenyades per mostrar les capacitats d’aquest tema, en lloc de representar alguna cosa que la majoria de la gent farà servir tal com és.

Mapa del centre de dades Kinsta i del centre de proves de Pingdom

Els llocs de prova es van allotjar al centre de dades de Kinsta Oregon i els temps de càrrega es van registrar des de la ubicació del servidor de San Jose Pingdom..

Per a les proves, es va triar el centre de dades Kinsta a Oregon, juntament amb la ubicació del servidor Pingdom més propera, que es trobava a San Jose. Aquestes dues ubicacions són relativament properes entre elles, de manera que els visitants que accedeixen al vostre lloc web des de més lluny poden experimentar temps de càrrega de pàgina més llargs.

A banda de la memòria cau que va utilitzar Kinsta, no es va fer res més per optimitzar els llocs de prova. Per tant, és possible que pugueu millorar la velocitat del vostre lloc web de WordPress amb l’optimització d’imatges i bases de dades, comprimint fitxers de temes i realitzant altres tasques per oferir temps de càrrega més ràpids.

Prova de rendiment d’impacte de càrrega

A més de controlar els temps de càrrega de pàgines durant un període de set dies, també vam provar el funcionament del lloc web amb càrrega. Per a aquesta prova, es va utilitzar el servei Load Impact per simular diversos usuaris que accedeixen al lloc web de WordPress allotjat per Kinsta al mateix temps.

A partir d’un sol usuari que accedeix al lloc, usuaris virtuals addicionals (representats per la línia blava del gràfic següent) van començar a accedir al lloc a intervals regulars durant un període de deu minuts fins que hi havia 250 usuaris virtuals que accedien al lloc simultàniament. El servei va registrar durant els deu minuts de prova els temps de càrrega del lloc web per veure quin impacte va tenir el nombre creixent de visitants simultanis en el rendiment del lloc..

Resultats de les proves d’impacte de càrrega Kinsta

Temps de càrrega del lloc web de WordPress allotjat per Kinsta quan fins a 250 usuaris virtuals accedien simultàniament al lloc.

El gràfic anterior mostra que els temps de càrrega del lloc (representats per la línia verda) van romandre consistents, fins i tot quan 250 usuaris virtuals accedien al lloc alhora. Podeu veure els resultats d’aquesta prova per si mateix al lloc web de Load Impact.

Si feu una ullada a la secció Prova de rendiment d’impacte de càrrega de la nostra comparació Bluehost, GoDaddy i HostGator, veureu que els plans compartits de baix cost d’aquests tres amfitrions patien problemes de rendiment abans que 50 usuaris virtuals accedissin al lloc simultàniament..

Resultats de les proves de temps de Kinsta

Un altre motiu per triar allotjament de WordPress gestionat de manera premium mitjançant opcions de rendiment més barat i de menor rendiment és la reducció dels períodes en què el vostre lloc web està baixat o no disponible. Alguns dels amfitrions compartits de millor nivell d’accés a nivell d’entrada ofereixen un nivell de vida del 99,9% i, tot i que això sembla excel·lent en paper, al llarg d’un any, és superior a vuit hores d’inactivitat..

Calcualitzacions en temps de funcionament

Kinsta garanteix un 99,9% de temps de vida, que equival a una mica més de deu minuts de temps d’inactivitat a la setmana, però a les nostres proves es va registrar un temps de funcionament 100%..

Kinsta també té una garantia de temps de vida del 99,9%, amb diners fora de la factura si el temps d’activitat baixa per sota d’aquest nivell. Tot i això, durant les nostres proves, Pingdom va registrar un temps de funcionament impressionant del 100% durant un període de set dies.

Resultats de les proves de temps de Kinsta Pingdom

Els llocs de prova es van mantenir en línia i van estar disponibles durant el 100% del temps durant el període de prova de set dies.

Així doncs, tot i que Kinsta no garanteix el 100% de la seva capacitat de funcionament, no vam experimentar cap temps d’inactivitat durant el període de prova. No es podria dir el mateix de Bluehost, GoDaddy o SiteGround en proves similars que vam realitzar anteriorment, on aquests plans d’allotjament més barats van experimentar diversos minuts d’aturada cadascun..

Això cobreix la nostra prova del servei d’allotjament de WordPress gestionat per Kinsta. Ara, mirem quant heu de pagar per allotjar el vostre lloc web amb Kinsta.

Detalls de preus de hosting de Kinsta

Preu Kinsta

Actualment Kinsta té vuit plans d’allotjament de WordPress gestionats.

Kinsta té els plans Starter i Pro, així com quatre plans de negoci i dos plans Enterprise. Aquí hi ha els seus detalls clau:

 • Inici: 30 dòlars mensuals per una instal·lació de WordPress, 20.000 visites i 10 GB d’espai en disc.
 • Pro: 60 dòlars al mes per dues instal·lacions de WordPress, 40.000 visites i 20 GB d’espai en disc.
 • Plans comercials: a partir de 100 dòlars mensuals per tres instal·lacions de WordPress, 100.000 visites i 30 GB d’espai en disc.
 • Plans d’empresa: a partir de 600 dòlars mensuals per 60 instal·lacions de WordPress, 1.000.000 visites i 100 GB d’espai en disc.

Si es paga anualment, s’obtenen dos mesos de franc i tots els plans inclouen un certificat SSL Encrypt SSL gratuït, així com accés a CDN. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies a tots els plans, de manera que podeu provar Kinsta sense risc financer.

Cada pla té accés a la mateixa infraestructura, alimentat per la plataforma Google Cloud. Això significa que l’actualització només augmenta el nombre d’instal·lacions permeses de WordPress i les bonificacions de visites i emmagatzematge, en lloc de millorar el rendiment del lloc web, com és el cas d’alguns altres host web.

Què passa amb les tarifes de sobres?

Pel que fa als honoraris de consum, hi ha dos tipus principals. Els honoraris de les despeses de visita són d’1 $ per cada 1.000 visites, mentre que les begudes CDN es cobren a 0,10 dòlars per GB. Els costos s’apliquen immediatament al vostre compte i el vostre lloc web es manté en línia. Tanmateix, en el cas del terme Kinsta begudes extremes, es reserven el dret de limitar temporalment l’accés al vostre lloc web fins que s’hagi resolt el problema..

Podeu veure els detalls complets a la pàgina de plans de Kinsta.

Pensaments finals

Com podeu veure, Kinsta ofereix allotjament de WordPress gestionat ràpidament amb nivells de temps impressionants i capacitat de manejar diversos visitants al mateix temps.

També teniu accés a algunes funcions que val la pena, com ara còpies de seguretat automàtiques de llocs web, supervisió de seguretat i un entorn d’escenificació fàcil d’utilitzar. El personal d’assistència és útil i molt atès a través del servei de xat en viu les 24 hores.

Tot i que el preu Kinsta està en línia amb altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats, no és barat en comparació amb el servei d’allotjament compartit d’entrada. Tanmateix, en tots els àmbits, Kinsta és un gran pas de l’allotjament web de baix cost.

Per tant, si busqueu un amfitrió més ràpid i fiable per al vostre lloc web de WordPress, o si voleu llançar el vostre lloc nou en un allotjament de WordPress gestionat, Kinsta és molt recomanable.

Si encara no esteu segur, gràcies a la garantia de devolució de 30 dies, sempre podreu registrar-vos i migrar el vostre lloc cap a l’entorn d’escenificació. A continuació, podeu veure per quina velocitat es carrega el vostre lloc, amb l’opció d’obtenir un reemborsament si no esteu satisfet amb els resultats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map