Kinsta administreret WordPress-hosting Prøvet og testet – Er det virkelig så godt?

WordPress-tilbud


Leder du efter den hurtigste WordPress-webhost? Vil du have nogen til at passe på at holde dit WordPress-websted sikkert og sikkerhedskopieret?

I så fald kunne Kinsta bare være den administrerede WordPress-webhost, du har været på udkig efter. Men tilmeld dig ikke endnu!

I denne gennemgang forklarer vi ikke kun nøjagtigt de forskellige funktioner, du får adgang til, vi afslører også lastningstiderne på vores test WordPress-websteder, der er vært hos Kinsta. Oven i det deler vi også, hvordan disse indlæsningstider påvirkes, når flere besøgende får adgang til webstederne på samme tid i vores brugersimuleringstest. For at vurdere kvaliteten af ​​Kinsta yderligere offentliggør vi også resultaterne fra vores downtime-overvågningstest.

I modsætning til andre Kinsta-anmeldelser – og andre webhostinganmeldelser generelt – ukendt for Kinsta, har vi uafhængigt betalt for test, der placerer vores Kinsta-hostede WordPress-websteder gennem deres tempo, ved hjælp af premium-tjenester som Pingdom og Load Impact for at indsamle meningsfulde data , og afslør hele historien bag Kinstas markedsføringskrav. Hvis du ikke er den type person, der let er svinget af fancy marketing og stilfulde firmawebsteder, hjælper dataene i denne anmeldelse dig med at tage en informeret beslutning om Kinsta er det bedste til dit websted.

Så hvis du leder efter den bedste WordPress-hosting, eller du bare er interesseret i at finde ud af, hvad premium webhosts som Kinsta har at tilbyde, er denne anmeldelse til dig.

Lad os dykke ind …

Om Kinsta WordPress Web Hosting

Siden de blev grundlagt i 2013 har Kinsta arbejdet for at blive den valgte hostingudbyder for WordPress-brugere, der er parate til at se ud over marketingkampagner og lave priser for at finde et hurtigt og sikkert hjem til deres websted.

Kinsta WordPress Hosting Hjemmeside

Det er ikke at sige, at indgangsplanen for $ 30 per måned fra Kinsta ikke er konkurrencedygtig sammenlignet med andre premium-administrerede WordPress-værter, det er bare det, at dette ikke er lavprisbudgettet hosting.

Hvad du får for dine penge administreres WordPress-hosting. Dette betyder, at Kinsta ikke kun tager sig af nogle aspekter af styring af et WordPress-websted for dig, men de er også vært for dit websted i et miljø, der er optimeret til WordPress-websteder.

Takket være dette tages opgaver som sikring, cache og sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted af dig. Dette sparer ikke kun tid, men det reducerer risikoen for, at noget går galt, hvis du ikke er bekendt med, hvordan WordPress fungerer.

Med Kinsta administreret WordPress-hosting kan du forvente hurtigere indlæsningstider for websteder samt mindre nedetid og færre ydelsesproblemer sammenlignet med generisk webhosting.

Da Kinsta kun tilbyder hosting til WordPress-websteder, er alle deres supportmedarbejdere meget erfarne med at hjælpe WordPress-brugere og er også eksperter på at løse problemer i forbindelse med denne software. Nogle af supportmedarbejderne er endda bidragydere til WordPress-softwaren.

Selvom der nu er mange virksomheder, der tilbyder administreret WordPress-hosting, som vi vil undersøge i denne anmeldelse, har Kinsta nogle få forskelle fra de andre værter, der opererer i dette rum.

Hvad får du med Kinsta?

Hvis ideen om hurtige indlæsningstider, færre webstedsadministrationsopgaver at tage sig af og mindre nedetid for at bekymre dig om lyde, der tiltaler, kan Kinsta være den rigtige webhost for dig. For at se, om det er tilfældet, lad os undersøge nøjagtigt, hvad du får, når du tilmelder dig dem.

Brug af Google Cloud Platform

Google Cloud Platform Serverplaceringer

Ved at bruge Google Cloud Platform kan Kinsta tilbyde 20 serverplaceringer til hosting af dit websted.

Den vigtigste ting, der adskiller Kinsta fra de fleste andre administrerede WordPress-hostingudbydere er deres brug af Google Cloud Platform. Dette betyder, at WordPress-websteder er hostet på infrastrukturen, der er oprettet og vedligeholdt af Google, og brugt af virksomheder som Spotify, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips og Coca-Cola, for blot at nævne nogle få.

At være en Google Cloud Platform-partner giver Kinsta mulighed for at være vært for dit websted på en avanceret infrastruktur med valget af 21 globale serverplaceringer – og mere på vej (Hong Kong og Schweiz kommer snart). Google Cloud Platforms meget skalerbare hardware sikrer, at dit websted altid har adgang til de ressourcer, det har brug for, for at give en glat brugeroplevelse for dine besøgende. For eksempel, hvis dit websted bliver viralt, sikrer automatisk skalering, at dit websted er i stand til at håndtere eventuelle stigninger i trafikken.

Automatiske sikkerhedskopier af WordPress-websteder

Som nævnt er automatiske daglige backup af WordPress-websider en del af tjenesten hos Kinsta. Automatiske sikkerhedskopieringer opbevares i mindst 14 dage på indgangsplanerne og længere på de højere planer. Det er nemt at gendanne sikkerhedskopier med muligheden for at distribuere dem til dit live site eller testmiljøet.

Kinsta Backup Manager for websteder

WordPress-webside-sikkerhedskopier styres let gennem Kinsta-kontoens kontrolpanel.

Udover daglige sikkerhedskopier kan du opgradere til seks-timers og timeprogrammer mod et ekstra månedligt gebyr. Du kan også manuelt oprette komplette sikkerhedskopier på webstedet med et tryk på en knap, når det er nødvendigt. Du har også muligheden for at downloade disse sikkerhedskopier til sikkert.

WordPress-webstedsstationsservice

Kinsta Staging Website Manager

Ved hjælp af iscenesættelseswebstedet, der er inkluderet i alle Kinsta-hostingplaner, kan du teste eventuelle ændringer, før du kopierer til dit live-site.

Alle Kinsta-hostingplaner inkluderer adgang til et iscenesættelseswebsted, hvor du kan teste nye plugins, tilpasninger af websteder og kodeændringer, før du skubber dem til dit live-site med kun et enkelt klik.

Kinsta Developer Tools

Kinsta har nogle let tilgængelige værktøjer, som udviklere kan finde nyttige.

Udviklere bør også sætte pris på muligheden for at skifte mellem forskellige PHP-versioner, let genstart af PHP-motoren og adgang til det nye Relic PHP-overvågningsværktøj. Der er også en søg-og-udskift-funktion, der er tilgængelig fra Kinsta-betjeningspanelet til at foretage ændringer i indholdet i din WordPress-websteddatabase.

Tekniske detaljer om Kinsta Managed WordPress Hosting

Dette afsnit af vores Kinsta-gennemgang skal besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om de finere punkter og tekniske detaljer ved denne service, før vi går videre til webstedshastighed, oppetid og resultattestresultater:

 • Cache-websted: Fire typer cache på plads, herunder cachen på serverniveau og et internt WordPress-cache-plugin.
 • Content Delivery Network (CDN): 50 GB KeyCDN-brug pr. Måned på Kinsta-planen på indgangsniveauet; mere om de højere planer.
 • PHP: Skift mellem PHP 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3 og 7.4 ved at trykke på en knap.
 • HTTP / 2.0: I brug på serverne og CDN.
 • SSL: Få et gratis SSL-certifikat fra Let’s Encrypt, eller installer dit eget.
 • SFTP: Sikker FTP-adgang til dit websted til upload og redigering af filer.
 • Serverfilhåndtering: Ingen online filhåndtering; bare FTP-adgang til serverpladsen.
 • Databaseadgang: phpMyAdmin bruges til at få adgang til WordPress-webstedets database via en browser.
 • E-mail-service: Ingen e-mail-service på nogen af ​​Kinsta-planerne; G Suite er den anbefalede mulighed.
 • WordPress website management: Mulighed for at opdatere plugins via dashboardet My Kinsta-kontoen, men ingen automatisk plugin eller WordPress-kernesoftwareopdateringer.
 • Plugin-begrænsninger: Der er en liste over forbudte plugins, herunder nogle cache, sikkerhed og optimerings plugins, der kan påvirke websteds ydeevne.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: Masser af foranstaltninger er på plads for at holde dit websted sikkert, herunder GeoIP-blokering, DDoS-scanning, proaktivt stoppe ondsindet kode ind i netværket, selvhelende PHP, GCP firewall, plus mere.
 • Oprydningstjenester efter hack: Hvis dit websted er hacket, mens det er hostet af Kinsta, ordner de det gratis.
 • Datacenterplaceringer: 21 serverplaceringer at vælge imellem, inklusive muligheder i Australien og Sydamerika samt flere placeringer i USA, Europa og Asien.
 • Iscenesættelsessteder: Alle planer inkluderer adgang til et iscenesættelseswebsite med et-klik-distribution til det live-site.
 • WordPress website migration: Gratis tilgængelig på alle hostingplaner.
 • Besøgende analyse: Se data om din websitetstrafik gennem My Kinsta-betjeningspanelet.
 • Uptime-kontrol: Status på dit websted kontrolleres hvert femte minut for at give supportteamet mulighed for at reagere på alle tilfælde af nedetid, der opdages.
 • Support kanaler: En 24/7 live chatkanal og billetsystem, men ingen telefonisk support.

Du kan finde mere information på funktionssiden på Kinsta-webstedet.

Kinsta Dashboard til kontostyring

Når det kommer til styring af din konto, har Kinsta oprettet deres eget brugerdefinerede betjeningspanel. My Kinsta-portalen er meget nem at navigere og giver dig mulighed for at udføre opgaver, såsom at oprette nye WordPress-websteder, opdatere eventuelle plugins, du har installeret på dit websted og styre sikkerhedskopier.

Mit Kinsta-kontoadministrationspanel

Kinsta bruger et brugerdefineret dashboard til konto- og webstedsstyring.

Du kan se ressourceforbrugsstatistikker for at se, hvor meget af din planfordeling du har forbrugt, og også se webstedsbesøgsanalyse via betjeningspanelet.

Installation af WordPress

Når du er tilmeldt dig Kinsta, kan du logge på det brugerdefinerede kontrolpanel og oprette et WordPress-websted. Processen er meget ligetil, og med få klik skal du få en splinterny WordPress-installation konfigureret og klar til at gå.

Opret et nyt WordPress-sted

Oprettelse af en ny WordPress-installation tager kun et par klik med Kinsta.

Hvis du er vært for flere websteder med Kinsta gennem en konto, kan disse websteder administreres gennem det samme betjeningspanel.

Kinsta-administrationspanel for websteder

Flere WordPress-websteder kan administreres gennem den samme dashboard-konto.

Når du er logget ind på dit Kinsta-konto dashboard, kan du også kontakte supportpersonalet via den live 24/7 chat-service. Selvom Kinsta ikke tilbyder telefonisk support, kan du indsende en billet eller bruge messenger til at nå helpdesk.

Kinsta Web Hosting Performance

Som nævnt tidligere i denne Kinsta-gennemgang er en af ​​hovedårsagerne til at vælge premium-administreret WordPress-hosting de hurtigere indlæsningstider for websteder, du kan forvente. Men med så mange webhostingfirmaer, der nu tilbyder WordPress-optimerede tjenester, garanterer simpelthen ikke en plan, der markedsføres som administreret WordPress-hosting, imponerende webstedshastighed.

For at hjælpe dig med at beslutte, om Kinsta leverer de præstationsniveauer, du leder efter, har vi udført nogle test. Disse viste, hvor hurtigt et WordPress-websted blev indlæst, hvor meget nedetid forekom i en bestemt periode, og hvor godt flere samtidige besøgende blev håndteret.

Resultater af Kinsta-ladetidstest

For at hjælpe dig med at få en bedre idé om, hvilken slags indlæsningstider du kan forvente af Kinsta, testede vi hastigheden på et websted med et letvægtstema installeret, såvel som et websted, der bruger et funktionsrige multifunktions-tema. Indlæsningstiderne blev registreret med 30 minutters intervaller over en syv-dages periode ved anvendelse af Pingdom-overvågningstjenesten.

Kinsta syv-dages hastighedstestresultater med let tema

I skrivende stund blev Twenty Seventeen inkluderet som standardtema med nye WordPress-installationer. Det er en letvægtsindstilling uden frills, der tilbyder nok til at komme i gang med en grundlæggende blog. For at give dig en idé om, hvilken slags indlæsningstid du kan opleve ved hjælp af dette tema eller en lignende mulighed, her er de resultater, der er registreret af Pingdom over syv dage:

Resultater af Kinsta Pingdom-sidehastighed

Den gennemsnitlige belastningstid for WordPress-webstedet ved hjælp af temaet Twenty Seventeen var 307 millisekunder.

Når siden blev indlæst på mindre end en tredjedel af et sekund, viste resultaterne, at teststedet ved hjælp af det lette Twenty Seventeen-tema blev indlæst meget hurtigt. Sammenlignet med resultaterne fra vores test af BlueHost og HostGator delte hostingplaner, var Kinsta meget hurtigere (skønt også dyrere).

I tilfælde af at du planlægger at bruge et mere funktionsrige WordPress-tema, så lad os se, hvordan Kinsta klarer sig med en mere tungvægtindstilling.

Kinsta syv-dages hastighedstestresultater med et alsidig tema

Avada er et af de mest populære WordPress-temaer, der findes i dag. Ikke kun kan dette tema bruges til at oprette næsten enhver type websted, men det kommer også spækket med funktioner. På grund af de høje niveauer af funktionalitet, der tilbydes af denne type tema, har websteder, der bruger Avada og andre lignende multifunktionelle temaer, dog en tendens til at have større filstørrelser, der resulterer i langsommere indlæsningstider – især med delt hosting til lavere omkostninger.

Avada Theme Demo Hjemmeside

Avada Agency-demos hjemmesidelayout, der bruges til at teste Kinsta-belastningstider.

For at finde ud af, hvor dygtig Kinsta premium-administreret WordPress-hostingtjeneste var til at håndtere flerbrudstemaer, installerede vi Avada på vores WordPress-testwebsted og importerede en af ​​dens prebuilt websteddemoer. Som før blev belastningstiderne registreret hvert 30. minut i syv dage, men denne gang, da Avada-temaet blev brugt, var filstørrelsen på den side, der blev testet, meget større.

Resultater af Pingdom Kinsta Avada-hastighedstest

Avada Agency’s demoside blev gennemsnitligt indlæst på 1,25 sekunder over en syv-dages periode.

Avada Agenturets demoside blev indlæst på 1,25 sekunder, da filstørrelsen var meget større end Twenty Seventeen-hjemmesiden, som vejer ind på en enorm 5,24 MB, sammenlignet med det lette temas filstørrelse på 265 KB.

Da din hjemmeside muligvis ikke indeholder alle funktionerne i Avada Agenturets demo, såsom en multimedieslider, et porteføljegalleri, animationer og store billedfiler, testede vi også sideindlæsningstiderne for et mere grundlæggende blogindlæg oprettet ved hjælp af dette tema.

Avada-tematest-blogindlæg

Avada Agenturets blogindlæg, der også blev testet med Pingdom.

På trods af at have en mindre filstørrelse på 2,11 MB sammenlignet med 5,14 MB på Avada Agenturets demoside, var indlæsningstiden underligt ikke hurtigere, idet den kom på 1,56 sekunder sammenlignet med de 1,25 sekunder på hjemmesiden.

Resultater af Kinsta-hastighedstest

Selvom filstørrelsen var mindre end Avada-hjemmesiden, indlæste testblogginposten ikke hurtigere.

Uanset hvad, Kinsta var i stand til at levere respektable lastetider, selv ved hjælp af en Avada-showcase-demo fyldt med ressourcehungrige funktioner og widgets. For sammenhæng kan du se, hvor meget længere tid det samme tema tog at indlæse ved hjælp af den administrerede WordPress-hostingtjeneste fra Envato i vores gennemgang.

Kinsta Hosting-webstedets hastighedstests Oversigt

Resultater af Kinsta Page Speed ​​Pingdom Test

Resultater af overvågning af Pingdom-sidehastighed fra de tre Kinsta-teststeder.

Kinsta er bestemt hurtige webhosts. Som du kan se af testresultaterne, bestemmer dit valg af tema, hvor hurtigt dit websted faktisk indlæses – med det lette Twenty Seventeen-tema indlæses meget hurtigere end det funktionsrige Avada-tema.

Hvis du planlægger at bruge et tema, der er lidt mere spændende end Twenty Seventeen, men du heller ikke vil bruge de actionfyldte demoer af Avada-temet uden at foretage nogen justeringer, vil du sandsynligvis opleve lastetider et eller andet sted imellem to resultater, der blev registreret. Når alt kommer til alt er Avada-demoerne designet til at vise kapaciteterne i dette tema snarere end at repræsentere noget, som de fleste mennesker vil bruge som det er.

Kort over Kinsta Data Center og Pingdom Test Center

Teststederne blev hostet i Kinsta Oregon-datacenteret, og belastningstiderne blev registreret fra San Jose Pingdom-serverens placering.

Til testene blev Kinsta-datacenteret i Oregon valgt sammen med den nærmeste Pingdom-serverplacering, som var i San Jose. Disse to placeringer er relativt tæt på hinanden, så besøgende, der får adgang til dit websted fra længere væk, kan opleve længere sideindlæsningstider.

Bortset fra den cache, der blev anvendt af Kinsta, blev der ikke gjort andet for at optimere teststederne. Derfor kan du muligvis forbedre hastigheden på dit WordPress-websted med optimering af billeder og databaser, komprimere temafiler og udføre andre opgaver for at levere hurtigere indlæsningstid.

Load Impact Performance Testing

Udover at overvåge sideindlæsningstider over en syv-dages periode testede vi også, hvor godt webstedet fungerede under en belastning. Til denne test blev Load Impact-tjenesten brugt til at simulere flere brugere, der adgang til det Kinsta-hostede WordPress-websted på samme tid.

Fra og med kun en bruger, der adgang til webstedet, begyndte yderligere virtuelle brugere (repræsenteret af den blå linje på grafen nedenfor) adgang til webstedet med regelmæssige intervaller over en periode på ti minutter, indtil der var 250 virtuelle brugere, der adgang til webstedet samtidig. Webstedets belastningstider blev registreret af tjenesten i løbet af denne testperiode på ti minutter for at se, hvilken indflydelse det stigende antal samtidige besøgende havde på udførelsen af ​​webstedet.

Resultater af Kinsta-belastningskontrol

Indlæs tidspunkter på WordPress-webstedet, der er hostet af Kinsta, når op til 250 virtuelle brugere samtidig fik adgang til webstedet.

Grafen ovenfor viser, at belastningstiderne for stedet (repræsenteret af den grønne linje) forblev ens, selv når 250 virtuelle brugere adgang til webstedet på samme tid. Du kan selv se resultaterne af denne test på Load Impact-webstedet.

Hvis du ser på Load Impact Performance Testing-sektionen i vores Bluehost, GoDaddy og HostGator-sammenligning, vil du se, at de delte lave omkostningsplaner fra disse tre værter alle led af ydelsesproblemer, før 50 virtuelle brugere adgang til webstedet samtidigt.

Resultater af Kinsta Uptime Test

En anden grund til at vælge premium administreret WordPress-hosting frem for billigere og lavere ydeevneindstillinger er en reduktion i perioder, hvor dit websted er nede eller utilgængeligt. Nogle af de værdier, der er delt indgangsniveau-værter, tilbyder 99,9% oppetid, og selvom dette ser godt ud på papiret, er det over et år, der virker på at være over otte timers driftstid.

Uptime Calcualtions

Kinsta garanterer 99,9% oppetid, hvilket svarer til lidt over ti minutters driftstid om ugen, men i vores test blev 100% oppetid registreret.

Kinsta har også en 99,9% oppetidsgaranti med penge fra din regning, hvis oppetiden falder under dette niveau. Under vores test registrerede Pingdom imidlertid en imponerende oppetid på 100% over en syv-dages periode.

Resultater af Kinsta Pingdom oppetidstest

Teststederne forblev online og tilgængelige i 100% af tiden i den syv-dages testperiode.

Så selvom Kinsta ikke garanterer 100% oppetid, oplevede vi ikke nogen nedetid i vores testperiode. Det samme kunne ikke siges om Bluehost, GoDaddy eller SiteGround i lignende test, vi udførte tidligere, hvor disse billigere hostingplaner oplevede flere minutters nedetid hver.

Det dækker vores test af Kinsta-administrerede WordPress-hostingtjeneste. Lad os nu se på, hvor meget du skal betale for at være vært for dit websted med Kinsta.

Detaljer om prisfastsættelse af Kinsta

Kinsta-prisfastsættelse

Kinsta har i øjeblikket otte administrerede WordPress-hostingplaner.

Kinsta har Starter- og Pro-planerne samt fire forretningsplaner og to Enterprise-planer. Her er deres vigtigste detaljer:

 • Starter: $ 30 pr. Måned for en WordPress-installation, 20.000 besøg og 10 GB diskplads.
 • Pro: $ 60 pr. Måned for to WordPress-installationer, 40.000 besøg og 20 GB diskplads.
 • Forretningsplaner: Fra $ 100 pr. Måned for tre WordPress-installationer, 100.000 besøg og 30 GB diskplads.
 • Enterprise planer: Fra $ 600 pr. Måned for 60 WordPress-installationer, 1.000.000 besøg og 100 GB diskplads.

Ved at betale årligt får du to måneder gratis, og alle planer inkluderer et gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat samt CDN-adgang. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle planer, så du kan prøve Kinsta uden økonomisk risiko.

Hver plan har adgang til den samme infrastruktur, drevet af Google Cloud Platform. Dette betyder, at opgradering bare øger antallet af tilladte WordPress-installationer, og besøg og opbevaringstilladelser, snarere end at forbedre webstedsydelsen, som det er tilfældet med nogle andre webhosts.

Hvad med dækningsgebyrer?

Når det kommer til gebyrer for overskud, er der to hovedtyper. Gebyrer for besøgs overskydende beløb er $ 1 pr. 1.000 besøg, mens CDN-overskydninger opkræves til $ 0,10 pr. Gebyrerne anvendes straks på din konto, og dit websted holdes online. I tilfælde af, hvad Kinsta udtrykker ekstreme overdrivelser, forbeholder de sig dog retten til midlertidigt at begrænse adgangen til dit websted, indtil problemet er løst.

Du kan se de fulde detaljer på siden Kinsta-planer.

Afsluttende tanker

Som du kan se, tilbyder Kinsta hurtigt administreret WordPress-hosting med imponerende niveauer af oppetid og muligheden for at håndtere flere besøgende på samme tid.

Du får også adgang til nogle ægte værdifulde funktioner, såsom automatisk sikkerhedskopiering af websteder, sikkerhedsovervågning og et brugervenligt iscenesættelsesmiljø. Supportpersonalet er hjælpsom og meget lydhør via den 24/7 live chat-service.

Selvom Kinsta-prissætningen er på linje med andre administrerede WordPress-hostingudbydere, er den ikke billig sammenlignet med delt hosting på indgangsniveau. På alle områder er Kinsta imidlertid et massivt skridt op fra web-hosting til lave omkostninger.

Så hvis du leder efter en hurtigere og mere pålidelig vært til dit WordPress-websted, eller hvis du vil starte dit nye websted på administreret WordPress-hosting, anbefales Kinsta stærkt.

Hvis du stadig ikke er sikker, takket være 30-dages pengene-tilbage-garanti, kan du altid tilmelde dig og migrere dit websted til iscenesættelsesmiljøet. Du kan derefter selv se, hvor hurtigt dit websted indlæses, med muligheden for at få en refusion, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map