Kaikki parhaiten hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset – arvioitu ja vertailtu (2020)

WordPress-tarjoukset


Jos tarvitset isännöintiä WordPress-verkkosivustoosi, siellä on joitain erinomaisia ​​WordPress-keskittyneitä hosting-paketteja. Osana näitä paketteja voit nauttia automatisoiduista verkkosivustojen päivityksistä ja varmuuskopioista sekä pääsystä asiantuntevalle tukihenkilöstölle, joka tuntee WordPressin sisäpuolelta – ja paljon muuta. Mutta mikä on paras ja kenen pitäisi luottaa verkkosivustoosi?

Tässä oppaassa tarkastellaan hallittuja WordPress-isäntäryhmiä, joita pidetään yleisesti liiketoiminnan parhaimpana, mukaan lukien WP Engine, Kinsta, Vauhtipyörä, Pressable, SiteGround, Pagely ja WordPress VIP. Emme kata vain tärkeimpiä ominaisuuksia, joihin pääset, mutta myös testituloksia, jotka osoittavat, mikä on nopein ja luotettavin hallittu WordPress-isäntä tänään..

Aloitetaan!

Contents

Mitä ylläpidetään WordPress-isännöintiä?

Hallitun WordPress-isännöinnin avulla voit odottaa verkkosivustosi isännöintia palvelimella, joka on optimoitu erityisesti WordPress-verkkosivustoille toimittamaan nopeammat latausajat ja vähentämään seisokkeja..

Paitsi, että pääset myös WordPressiin keskittyneisiin ominaisuuksiin, kuten WordPress-ohjelmistopäivitysten hallintaan, automatisoituihin verkkosivustojen varmuuskopioihin ja WordPress-centric-tietoturvasäännöksiin.

Koska näiden yritysten henkilöstö huolehtii WordPress-verkkosivustoista koko päivän, heidän pitäisi pystyä ratkaisemaan mahdollisesti ilmenevät ongelmat nopeasti ja antamaan apua mahdollisissa kyselyissäsi.

Koska WordPressin käyttö jatkaa kasvuaan, monet verkkoisäntäyritykset yrittävät rahaa WordPress-puomissa markkinoimalla suunnitelmansa hallituksi WordPress-isäntänä. Joissain tapauksissa nämä ovat kuitenkin vain uudelleensijoitettuja yleisiä isännöintisuunnitelmia, jotka ovat vaaleat verrattuna parhaiten tosi hallittuihin WordPress-isännöintisuunnitelmiin..

Sekaannusten välttämiseksi tässä oppaassa on vain sellaisia, joita pidetään laajalti totta hallituina WordPress-hosting-palveluyrityksinä – kuten sellaisia, jotka isännöivät vain WordPress-verkkosivustoja ja joilla on hyvä maine. Yksi poikkeus tästä säännöstä on SiteGround. Vaikka SiteGround isännöi muun tyyppisiä verkkosivustoja, heidän hallittuja WordPress-isännöintisuunnitelmia verrataan hyvin tämän oppaan muihin vaihtoehtoihin, ja ne ovat myös WordPress-yhteisön hyvin arvostettu nimi.

Hallinnoidussa WordPress-isännöinnissä maksat enemmän kuin yleisessä isännöinnissä. Kuten tämä vertailu osoittaa, saat kuitenkin paljon enemmän rahaa vastaan ​​- mukaan lukien pääsy hyödyllisiin ominaisuuksiin, joiden avulla WordPress-verkkosivuston hallinta on vähemmän aikaa vievää ja stressaavaa..

Tietoja nopeus- ja käyttöaikatesteistä

Tähän vertailuun käytettiin perusteellisen Review Signal WordPress Hosting Performance -vertailun nopeuden ja käytettävyyden tietoja osoittamaan, kuinka nopea ja luotettava nämä isännät olivat.

Valitsemattoman suorituskyvyn testaamiseksi Load Storm -sovellusta käytettiin simuloimalla sivustossa käyviä, kirjautuvia ja selailevia todellisia käyttäjiä.

Kuormitusvaikutusta käytettiin välimuistin suorituskyvyn arvioimiseen pyytämällä toistuvasti testisivustojen kotisivua.

Maantieteelliset vasteajat 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettiin myös WebPageTestin avulla.

Testipaikkojen saatavuuden mittaamiseksi Uptime Robotia ja StatusCakea käytettiin seisokkien seurantaan vähintään kolme kuukautta.

Kiitos Kevin Ohashille kaikesta kovasta työstä, jota näiden tietojen kerääminen vaati.

Kinsta

Kinsta on yksi arvostetuimmista nimistä hallitussa WordPress-isännöintitilassa – ainakin puhuttaessa teknisten käyttäjien kanssa arvostamalla vahvaa suorituskykyä. Keskittymällä erittäin optimoidun WordPress-isäntäympäristön luomiseen ja tarjoamalla samalla valikoima ominaisuuksia, joista kaikkien verkkosivustojen omistajat pitävät hyödyllisiä, Kinsan tulisi vetää kaikkia, jotka etsivät nopeaa ja turvallista kotia WordPress-verkkosivustolleen..

Jos kirjaudut Kinstaan, WordPress-verkkosivustosi isännöi nyt Google Cloud Platform -palvelussa. Koska Kinsta-henkilökunta tukee ja hallinnoi sivustoltasi, saat kuitenkin molempien maailmojen parhaat puolet hyödyntämällä vaikuttavaa Google-arkkitehtuuria ja samalla pääsyn WordPress-asiantuntijatiimiin, johon voit kääntyä, kun tarvitset apua.

Kinsta WP-hosting

ominaisuudet

Kinsta keskittyy ympäristön, työkalujen ja ominaisuuksien tarjoamiseen, jotta verkkosivustosi toimii mahdollisimman nopeasti.

Keskeiset ominaisuudet

Kun valitset Kinsta, saat pääsyn seuraaviin:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto Kinstaan.
 • Päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot.
 • Verkkosivuston lavastus- ja kloonaustyökalut (ei lähtötasosuunnitelmassa).
 • SFTP-pääsy verkkosivustoosi.
 • Tietokantojen käyttö phpMyAdminin kautta.
 • Hallintapaneeli WordPress-ohjelmistojen ja laajennusten päivittämiseen manuaalisesti.
 • Valittavana on 20 datakeskuksen sijaintia ympäri maailmaa.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • Läpinäkyvät ylikuormitusmaksut.
 • Ilmainen CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite (ei lähtötasosuunnitelmassa).
 • Google Cloud Platform -palvelun ylläpitämät sivustot.

Joitakin Kinsta-hosting-suunnitelmien kohokohtia ovat:

Vaiheympäristö

Kinsta tarjoaa sinulle helppokäyttöisen käyttöliittymän tilisi ja WordPress-verkkosivustojen hallintaan. Osa Kinsta-hallintapaneelin toiminnoista sisältää sen, että voit luoda nopeasti lavasuhteisia verkkosivustoja, joissa voit testata uusia laajennuksia, teemoja ja koodimuutoksia häiritsemättä live-sivustoasi. Vaikka joillakin muilla isäntälaitteilla on lavastusominaisuus, sisällön siirtäminen eri ympäristöjen välillä on Kinsan kanssa erittäin yksinkertaista.

Globaalit tietokeskukset

Nyt kun Kinsta käyttää Google Cloud Platformia, heidän asiakkaansa voivat valita verkkosivustoilleen 20 datakeskuksen sijaintia. Sen lisäksi, että ylläpidät verkkosivustosi useissa paikoissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa, voit myös valita Intian, Aasian ja Australian tietokeskuksista vastaavat sitä, missä yleisösi sijaitsevat.

Manuaaliset varmuuskopiot

Automaattisten päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi Kinsta antaa sinun luoda tarvittaessa manuaalisen varmuuskopion sivustostasi tilin hallintapaneelin kautta. Siksi, jos olet asentamassa uutta laajennusta tai muutat teemaasi, voit luoda heti palautuspisteen, jos joudut peruuttamaan muutokset.

Ominaisuuksien yhteenveto

Vaikka Kinsta-kojelauta ei ole aivan yhtä houkutteleva kuin Vauhtipyörä-vastaava, se on hyvin suunniteltu ja helppo navigoida. Tämä tarkoittaa, että tehtävät, kuten uuden sivuston luominen, sivuston kloonaaminen tai ohjelmiston päivittäminen, ovat vaivatonta. Tietokeskuksen valinnan tulisi houkutella myös jokaiselle, jolla on tietyllä alueella keskittyvä yleisö – varsinkin jos kyseessä on epästandardi alue, kuten Aasia tai Australia.

Kinsta Speed ​​ja Uptime Testi

Sivusto, joka ylläpidettiin 30 dollaria kuukaudessa koskevalle aloitussuunnitelmalle, testattiin asettamalla Kinsta luokkaan 25–50 dollaria kuukaudessa tarkistussignaalitesteissä..

Kinsan isännöimällä sivustolla käyvässä Load Storm -testissä, joka skaalasi 500–2000 käyttäjää, keskimääräinen vastausaika oli 505 millisekuntia.

Kuormitusvaikutustestissä, joka skaalattiin yhdestä tuhanteen käyttäjään 15 minuutin aikana, huipun keskimääräinen latausaika oli 619 millisekuntia.

WebPageTest.org-testien mukaan Kinsta-sivuston keskimääräinen latausaika, joka perustuu 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettuihin aikoihin, oli 1,34 sekuntia..

Kahden käyttöaikatestauksen aikana, jotka tehtiin Kinsan ylläpitämällä sivustolla, sekä Uptime Robot että StatusCake tallensivat käyttöaikaa sataprosenttisesti..

hinnoittelu

Kinsta-suunnitelmat alkavat 30 dollarista kuukaudessa 1500 dollariin kuukaudessa heidän ylimmän tason yrityssuunnitelmaansa.

Alkutason aloitussuunnitelma sisältää 20 000 kuukausikäyntiä, 10 Gt SSD-tallennustilaa ja 50 Gt CDN-käyttöoikeutta. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy ilmainen siirto WordPress-verkkosivustosi siirtämiseen Kinstaan, mutta jos haluat ylläpitää useampaa kuin yhtä sivustoa, sinun on valittava korkeampi suunnitelma kuin lähtötason vaihtoehto.

Kinsta-johtopäätös

Vaikka Kinsta ei ole saman tason tilien jakamisessa ja yhteistyöominaisuuksissa kuin Flywheel, voit silti antaa muiden käyttäjien turvallisesti käyttää tiliäsi ja sitä ylläpitämiä sivustoja kykyä hallita tarkalleen, mitä kukin käyttäjä voi tehdä ja nähdä.

Kuten katsauksemme osoitti, Kinsta tulee omaksi nopeiden latausaikojensa ja suuren tietokeskuksen valinnan mukaan. Siksi, jos etsit isäntää, joka näyttää verkkosivustosi mahdollisimman nopeasti yleisöllesi riippumatta siitä, mihin he sijaitsevat, rikkomatta pankkia ja tarjoamalla sinulle silti monia hyödyllisiä ominaisuuksia, Kinsta on hyvä vaihtoehto.

Käy Kinsta-verkkosivustolla.

WP-moottori

WP Engine on yksi parhaiten vakiintuneista hallinnoiduista WordPress-hosting-yrityksistä, joten jos etsit isäntää, jolla on monen vuoden kokemus, WP Engine sopii varmasti laskuun.

Sen sijaan, että keskityttäisiin tietyntyyppisiin asiakkaisiin, kuten verkkosuunnittelijoihin, kehittäjiin tai uusiin WordPressiin, WP Engine tarjoaa ominaisuusluettelon, joka vetoaa laajalle yleisölle. Lyhyesti sanottuna, jos käytät WordPressiä, olet WP Enginen kohderyhmä.

WP-moottorin hallinnoima WordPress-hosting

ominaisuudet

Vuosien mittaan WP Engine on lisännyt suunnitelmiinsa yhä enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia. Joitakin esimerkkejä ovat korkealaatuisten teemien valinta StudioPressistä, joihin asiakkaat pääsevät, kehitys- ja latausympäristöt jokaiselle isännöidylle verkkosivustolle sekä kyky luoda yksityisiä siirrettäviä sivustoja asiakkaille.

Kuten Kinsta, WP Engine käyttää nyt myös Google Cloud Platformia, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman datakeskuksia, joista valita.

Keskeiset ominaisuudet

Ennen kuin katsomme eräitä WP Enginen erottelutoimintoja, tässä on heidän suunnitelmissaan olevat tiedot:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen laajennus WordPress-verkkosivuston siirtymiseen WP Engineen.
 • Päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot.
 • Verkkosivustojen lataus- ja kehitysympäristöt.
 • SFTP-pääsy verkkosivustoosi.
 • Tietokantojen käyttö phpMyAdminin kautta.
 • WP Enginen ylläpitämät WordPress-ohjelmistopäivitykset.
 • Valittavana on 13 datakeskuksen sijaintia ympäri maailmaa.
 • 24/7 live chat-tuki (puhelin- ja lipputuki saatavana korkeammissa suunnitelmissa).
 • Ilmainen CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite on saatavana maksullisena lisäosana.
 • Pääsy 35 plus plus WordPress-teemoihin StudioPressistä.
 • Google Cloud Platform -palvelun ylläpitämät sivustot.

Joitakin WP Engine -majoitussuunnitelmien kohokohtia ovat:

StudioPress WordPress -teemat

Jokainen WordPress-verkkosivusto tarvitsee teeman, ja vaikka voit löytää hyviä ilmaisia ​​teemoja, premium-vaihtoehdot näyttävät yleensä paremmalta ja tarjoavat sinulle enemmän vaihtoehtoja verkkosivustollesi. Kun WP Engine on hankkinut StudioPressin, heidän asiakkaansa pääsevät nyt käyttämään joitain parhaista WordPress-teemoista ilman lisäkustannuksia..

Kehittäjäystävälliset ominaisuudet

Sen lisäksi, että kohdennetaan säännöllisiin verkkosivustojen omistajiin, joilla on automaattiset varmuuskopiot ja ohjelmistopäivitykset, puhumattakaan teemakirjastoista, kunkin verkkosivuston saamien kehitys- ja latausympäristöjen pitäisi auttaa WP Englantia houkuttelemaan myös kehittäjiä ja koodaajia..

Nopean ja helpon prosessin avulla, jolla sisältöä voidaan siirtää kolmen ympäristön välillä, kehittäjät voivat turvallisesti kokeilla kehitysympäristössä, jakaa työnsä, kun se on valmis asiakkaidensa tai tiimien kanssa lavastusympäristössä, sitten siirtää muutokset välittömästi elinympäristöön, kun kaikki on testattu ja hyväksytty.

Vauhtipyörän tavoin myös WP-moottorilla on nyt siirrettävien sivustojen ominaisuus, jonka avulla asiakkaat voivat luoda yksityisen sivuston, jota ei lasketa huomioon suunnitelmansa sivurahoitukseen. Tämä yksityinen verkkosivusto voidaan jakaa asiakkaille, jotka voivat ottaa sen haltuunsa, kun se on valmis toimimaan. Samoin kuin Vauhtipyörä, sinun ei tarvitse aloittaa tyhjällä WordPress-verkkosivustolla joka kerta. Sen sijaan voit kopioida nopeasti olemassa olevan verkkosivuston uudelle sivustolle toimimaan perustana.

Skaalautuva pilvipalvelu

Nyt kun WP Engine käyttää isäntäympäristönsä Google Cloud Platform -palvelua, asiakkaiden verkkosivustojen resurssit voidaan skaalata heti ilman seisokkeja. Kuten Kinsta ja Flywheel – muut hallinnoidut WordPress-isännät, jotka käyttävät Google Cloud Platformia – WP Engine -asiakkaat voivat halutessaan isännöidä verkkosivustoaan monissa paikoissa ympäri maailmaa..

Ominaisuuksien yhteenveto

Vaikka erikoistuminen voi olla hyvää, WP Engine on laajentanut vetovoimaansa yrityksen kasvaessa. Bloggaajat ja pienten sivustojen omistajat, jotka etsivät nopeaa ja hallittua ympäristöä WordPress-verkkosivustolleen, pitävät WP Enginea houkuttelevana, samoin kuin teknisemmän ammattitaitoiset sivustojen omistajat, jotka haluavat käyttää käytännöllistä lähestymistapaa verkkosivustojensa luomiseen ja hallintaan.

WP-moottorin kierrosluvun ja käyttöajan testit

Valitettavasti WP Engineä ei sisällytetty vuoden 2019 tarkistussignaalitesteihin. Review Signal -sivuston mukaan jos tunnettua yritystä ei ole mukana, luultavasti siksi, että he kieltäytyivät osallistumasta.

hinnoittelu

Lähtötason käynnistyssuunnitelman hinta on 35 dollaria kuukaudessa, ja WP Engine on hiukan kalliimpi kuin jotkut muut tässä käsitellyt hallitut hosting-yritykset. Saat kuitenkin suhteellisen antelias 10 Gt tallennustilaa, 25 000 kuukausittaista vierailukorvausta ja 50 Gt kaistanleveyttä. Säästät rahaa, jos käytät mielellään yhtä premium-StudioPress-teemoista. Jos maksat vuosittain kuukausittaisten sijasta, saat myös kahden kuukauden ilmaisen isännöinnin.

WP-moottorin päätelmät

Jos haluat käydä yhdellä kokeneimmista nimistä hallitussa WordPress-isännöinnissä, WP Engine on vaikea voittaa. Kuten ominaisuusluettelo osoittaa, et kuitenkaan maksa vain nimestä, vaan pääsy joihinkin todella hyödyllisiin työkaluihin ja lisäominaisuuksiin, joiden avulla voit luoda ja ylläpitää WordPress-verkkosivustoasi.

Käy WP Engine -sivustolla.

Vauhtipyörä

Vauhtipyörä on hallinnoitu WordPress-hosting-yritys, jonka suunnitelmat on suunnattu mainoksille, kuten verkkosuunnittelijoille ja toimistoille. Flywheel-tilin kojetaulujen käyttöliittymä on todella hienosti suunniteltu, joten jos arvostat miellyttävää työympäristöä vaikuttavien hosting-ominaisuuksien rinnalla, Flywheel voi olla sinulle.

Lisäksi Flywheel-sivustoja ylläpidetään nyt Google Cloud Platformilla, ja ne ovat äskettäin uusineet arkkitehtuurinsa alusta alkaen. Tästä syystä voit odottaa nopeampaa ja kestävämpää isännöintipalvelua Flywheeliltä, ​​ja sivustosi käytettävissä olevat resurssit pystyvät skaalaamaan automaattisesti tarvittaessa.

Vauhtipyörän hallinnoima isännöinti

ominaisuudet

Jotta Flywheel voisi houkutella kohderyhmäänsä, suunnitelmiin sisältyy joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka helpottavat yhteistyötä ja auttavat niitä, jotka hallinnoivat useita asiakassivustoja, samoin kuin kyky perustaa kehitysalueet keskeneräisten projektien projektille.

Keskeiset ominaisuudet

Kun kirjaudut Vauhtipyörälle, saat seuraavat ominaisuudet:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto vauhtipyörälle.
 • Päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot.
 • Verkkosivuston lavastus- ja kloonaustyökalut.
 • SFTP-pääsy verkkosivustoosi.
 • Tietokantaan pääsy mukautetun käyttöliittymän kautta.
 • Hallinnoidut WordPress-ohjelmistopäivitykset hallituilla laajennuspäivityksillä, jotka ovat saatavana maksullisena lisäosana.
 • Valinta kymmenestä datakeskuksen sijainnista.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • Ei ylimääräisiä maksuja.
 • Ilmainen nopeasti CDN-käyttö.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite on saatavana kaikissa suunnitelmissa ylätason aloitussuunnitelman yläpuolella.
 • Google Cloud Platform -palvelun ylläpitämät sivustot.

Vakiominaisuuksien lisäksi Flywheel tarjoaa joitain lisäominaisuuksia, joista voi olla hyötyä:

Verkkosivun piirustukset

Aika säästää, Flywheel antaa sinun pakata teemoja ja laajennuksia luodaksesi piirustuksia, joita voidaan käyttää joka kerta, kun luot uuden WordPress-verkkosivuston. Jos huomaat käyttävän samaa kokoonpanoa joka kerta, kun käynnistät uuden projektin, tämän ominaisuuden pitäisi olla apua – varsinkin kun voit luoda useita piirustuksia.

Demo-asiakassivustot

Vauhtipyörä on erittäin helppo luoda WordPress-esittelysivustoja, kun luot sivustoja asiakkaillesi. Sinun ei tarvitse edes suorittaa maksua, ennen kuin sivusto on valmis toimimaan, mikä antaa sinulle yksityisen alueen, jossa voit työskennellä yhteistyössä asiakkaidesi kanssa. Kun asiakas on tyytyväinen sivustoon, hän tai sinä voit suorittaa maksun, ja sivusto avautuu.

Paikallinen WordPress-kehitystyökalu

Toinen ominaisuus, joka vetoaa sekä suunnittelijoihin että kehittäjiin, on Flywheel Local -työkalu. Tämän ohjelmiston avulla on erittäin helppoa luoda paikallisia WordPress-verkkosivustoja tietokoneellesi.

Toisin kuin tavallinen paikallinen WordPress-asennus, Flywheel Local antaa sinun jakaa yksityisesti työskentelemäsi sivustot live-linkin kautta. Voit myös helposti siirtää paikallisen WordPress-verkkosivustosi sisällön, asetukset ja suunnittelun yhteen Flywheel-palvelun sivustoihin ja päinvastoin.

Yhteistyöominaisuudet

Sen lisäksi, että yksinkertaistat prosessia, jolla asiakkaillesi annetaan pääsy heidän työskentelemäsi sivustoihin, voit myös luoda tilit tiimisi jäsenille tai muille kehittäjille, joiden kanssa teet yhteistyötä. Koska jokainen käyttäjä saa oman käyttäjänimen ja salasanan, kirjautumistietoja ei tarvitse jakaa, jotta pääsy tilillesi ja sivustoihisi.

Ominaisuuksien yhteenveto

Jos työskentelet muiden kanssa tai luot ja hallitset sivustoja asiakkaille, olet varma, että arvostat Vauhtipyörän ominaisuuksia. Nämä ylimääräiset ominaisuudet kattavat hallittujen isännöintiperusteiden, kuten verkkosivustojen varmuuskopiot ja automaattiset päivitykset, myös vauhtipyörän erottumaan kilpailusta..

Voit tarkastella täydellisiä tietoja viimeisimmässä käytännöllisessä Flywheel-hosting-arvosteluessamme.

Vauhtipyörän nopeus ja käyttöaikatestit

Lähtötason vauhtipyöräsuunnitelman tietoja tarkistussignaalista alle 25 dollarin kuukaudessa testausluokassa käytettiin isäntävertailussa.

Load Storm -testissä, jossa skaalautui 500–2000 käyttäjää, jotka pääsivät Flywheel-sivustolle, keskimääräinen vasteaika oli 1 790 millisekuntia.

Kuormitusvaikutustestissä, joka skaalautui yhdestä tuhanteen käyttäjään 15 minuutin aikana, huipun keskimääräinen latausaika oli 2 940 millisekuntia.

WebPageTest.org-testien mukaan Vauhtipyörä-sivuston keskimääräinen latausaika, joka perustuu 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettuihin aikoihin, oli 1,27 sekuntia.

Kahden käyttöaikatestin aikana, jotka tehtiin vauhtipyörän ylläpitämällä sivustolla, Uptime Robot käytti käyttöaikaa 99,966 prosenttia ja StatusCake käytti käyttöaikaa 99,98 prosenttia..

hinnoittelu

Vauhtipyörien hallinnoimat isännöintisuunnitelmat alkavat suhteellisen edulliseen hintaan 23 dollaria kuukaudessa, kun laskutus tapahtuu vuodessa, ja nousevat jopa 266 dollariin kuukaudessa kuukauden korkeimman tason agentuurisuunnitelman suhteen (vaikka hinnoittelu voi vaihdella riippuen palvelimen sijaintisi valinnasta). Vauhtipyörä tarjoaa myös räätälöityjä suunnitelmia niille, jotka tarvitsevat räätälöityä isännöintipalvelua.

Viimeaikaisen suunnitelmiensa päivityksen jälkeen lähtötason vauhtipyöräsuunnitelma on nyt houkuttelevampi kuin aiemmin, päästöoikeuksien kasvun ansiosta. Starter-suunnitelmassa saat nyt käyttöoikeuden 5 Gt tallennustilaan, 50 Gt kaistanleveyttä ja mahdollisuuden saada 25 000 käyntiä kuukaudessa.

Jos haluat isännöidä useita WordPress-verkkosivustoja yhdellä tilillä, mukaan lukien omat sivustosi ja asiakassivustosi, sinun on valittava joko freelance- tai agentuurisuunnitelma, jossa hinnat alkavat 105 dollaria kuukaudessa entiseltä ja 266 dollaria kuukaudessa jälkimmäiseltä..

Vauhtipyörän johtopäätös

Vauhtipyörä kannattaa ehdottomasti lisätä suosikkilistallesi, jos etsit isäntää, jolla on kokemusta työskentelystä suunnittelijoiden, kehittäjien ja toimistojen kanssa ja joka ymmärtää heidän tarpeet.

Jos teet yhteistyötä asiakkaiden kanssa tai haluat helpon ja käyttäjäystävällisen tavan esitellä heille luomiasi sivustoja, tyylikäs Flywheel-käyttöliittymä ja lisätyökalut tekevät koko prosessista erittäin yksinkertaisen.

Lisäksi, jos olet aikaisemmin harkinnut sivustosi isännöintiä vauhtipyörän kanssa, heidän äskettäin hyväksymänsä Google Cloud Platform -palvelun pitäisi vakuuttaa sinut ottamaan uudelleen.

Käy Vauhtipyörä-sivustolla.

puristettavissa

Painettava toivo erottaa itsensä kilpailusta tarjoamalla kaikki samat hallitut WordPress-isännöintiominaisuudet kuin muille alan yrityksille, mutta myös keskittymällä entistä enemmän poikkeuksellisen palvelun tarjoamiseen ja asiakkaiden tyytyväisyyteen pitämiseen.

Osana sitoutumistaan ​​asiakaspalveluun Pressable-tiimi tukee sinua henkilökohtaisesti siirryttäessä sivustosi heidän palvelimilleen tai luomalla ensimmäisen WordPress-verkkosivustosi. Niillä on myös muutama muu ominaisuus, joiden tarkoituksena on auttaa sinua saamaan kaikki irti WordPress-verkkosivustostasi.

Painettavissa oleva Ylläpito WordPress-hosting

ominaisuudet

Pressable-ydinominaisuudet ovat verrattavissa hyvin muihin hallinnoituihin WordPress-hosting-yrityksiin – muutamalla lisäyksellä, jotka auttavat heitä tukemaan asiakkaitaan tehokkaammin kuin kilpailu.

Keskeiset ominaisuudet

Pressable-asiakkaat pääsevät seuraaviin WordPress-verkkosivustojen ominaisuuksiin:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto Pressable-palveluun.
 • Päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot.
 • Verkkosivuston lavastus.
 • SFTP-pääsy verkkosivustoosi.
 • Tietokantojen käyttö phpMyAdminin kautta.
 • Pressable: n ylläpitämät WordPress-ohjelmistopäivitykset.
 • Yksi datakeskus sijaitsee San Antoniossa, Teksasissa.
 • 24/7 lipputuki (chat-tuki ei ole saatavana lähtötasosuunnitelmassa).
 • Ilmainen CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys (vain käyntilisä).
 • WordPress-monisivusto.
 • Valinta Jetpack-integroinnin kautta käytettävissä olevista WordPress-teemoista.

Joitakin Pressable-isännöintisuunnitelmien kohokohtia ovat:

Henkilökohtainen onboarding

Kun kirjaudut Pressable-palveluun, sinulle määritetään henkilökohtainen yhteyshenkilö heidän tukitiiminsä yhteydessä. Ajatuksena on, että jatkuvan yhteyspisteen avulla on helpompaa ratkaista WordPress-verkkosivustollasi mahdollisesti ilmenevät ongelmat.

Jos tämäntyyppinen järjestely vetoaa sinuun, tai jos et ole varma uuden WordPress-sivuston perustamisesta tai olemassa olevan sivuston siirtämisestä uuteen isäntään, Pressable voi olla yritys tutkimaan tarkemmin.

WordPress-koulutus

Toinen ominaisuus, joka osoittaa Pressablen sitoutumisen asiakastyytyväisyyteen, on WP101-video-opasarja, johon kaikki asiakkaat pääsevät. Olemme tarkistaneet WP101: n aiemmin, mutta kyseessä on sarja kerrottuja videoita, jotka opastavat sinut WordPressin pääominaisuuksista ja joistakin muista asioista, joita voit tehdä tämän verkkosivuston ohjelmistolla.

Normaalisti joudut maksamaan pääsystä WP101-video-oppaisiin, mutta Pressable-ohjelmalla se sisältyy heidän isäntäsuunnitelmiinsa ilman lisäkustannuksia.

Jetpack Premium

Painettavissa olevat asiakkaat pääsevät myös käyttämään Jetpack Premium -palvelua, jonka arvo on 99 dollaria kuukaudessa. Kun Jetpack on käynnissä sivustossasi, voit ottaa käyttöön ominaisuuksia, kuten päivittäiset tietoturvatarkistukset, joissa on automaattinen ratkaisu monille ongelmille, sisällön markkinointityökalut, kuten niihin liittyvä viesti-widget, ja parannetut verkkosivustojen varmuuskopiot.

Kaikki tämä voi auttaa helpottamaan WordPress-verkkosivuston käyttöä ja hallintaa.

Ominaisuuksien yhteenveto

Pressablen väitteitä olla asiakkaan keskittyneimpiä hallittuja WordPress-isäntiä on vaikea eritellä. Tarkasteltuaan niiden ominaisuuksia, he tarjoavat kuitenkin varmasti hyödyllisiä lisäominaisuuksia, joita useimmilla muilla isäntäisillä ei ole, ja kattavat samalla muualta löytyvät olennaiset asiat. 24/7-live-chat-tuen puuttuminen lähtötason suunnitelmasta ei kuitenkaan välttämättä miellytä kaikkia.

Painettavissa olevat nopeus- ja käyttöaikatestit

Review Signalin testaama Pressablen suunnitelma oli 25 dollarin henkilökohtainen vaihtoehto, jolloin tämä isäntä luokkaan 25 dollaria – 50 dollaria kuukaudessa.

Review Signal -tiimi kirjasi keskimääräisen vasteajan 457 millisekuntia Load Storm -testissä. Asteikolla oli 500–2000 käyttäjää, jotka pääsivät Pressablen ylläpitämään sivustoon..

Kuormitusvaikutustestissä, joka skaalautui yhdestä tuhanteen käyttäjään 15 minuutin aikana, huipun keskimääräinen latausaika oli 758 millisekuntia.

WebPageTest.org-testien mukaan Pressable-sivuston keskimääräinen latausaika 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettujen aikojen perusteella oli 2,14 sekuntia.

Kahden käyttökelpoisen testin aikana, jotka tehtiin Pressable-isännöidällä sivustolla, Uptime Robot rekisteröi sataprosenttisesti käyttöaikaa ja StatusCake 99,96 prosenttia käytettävyyden.

hinnoittelu

Pressable-suunnitelmat alkavat 25 dollarista kuukaudessa heidän henkilökohtaiselle suunnitelmalle ja nousevat 3 000 dollariin kuukaudessa VIP 4 -suunnitelmaansa. Muokattuja suunnitelmia voidaan rakentaa myös, jos tarpeesi eivät vastaa mitään ennalta määritettyjä vaihtoehtoja.

Toisin kuin joihinkin muihin tämän oppaan vaihtoehtoihin, Pressablen 25 dollarin lähtötasotasuunnitelma antaa sinun luoda jopa viisi WordPress-verkkosivustoa yhden sijaan. Sinun on jaettava 60 000 kuukausittainen sivun katselukerta näiden viiden sivuston välillä, mutta jos haluat isännöidä useita sivustoja yhdellä tilillä, rajattoman tallennustilan ja kaistanleveyden tulisi olla hyödyllisiä.

Alennukset ovat saatavilla, jos valitset maksaa vuosittain kuukausittaisen sijasta, ja niille on annettu 90 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit tarkistaa itse, vastaako Pressable-asiakaspalvelu markkinointivaatimuksia..

Painaminen johtopäätös

Painettavissa olevat ovat oikeassa, kun he väittävät, että useimmat parhaiten hallituista WordPress-isännistä tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia, joten on hyvä nähdä, että he yrittävät aktiivisesti erottua joukosta tarjoamalla lisäominaisuuksia, joiden heidän asiakkaidensa pitäisi löytää hyödyllisiä.

Käy Pressable-verkkosivustolla.

SiteGround

Jotkut eivät välttämättä pidä SiteGround-ohjelmaa tosi hallinnoiduna WordPress-hosting-yrityksenä, koska ne tarjoavat isännöinnin useille eri verkkosivustoille niiden lisäksi, joita WordPress tarjoaa. He ansaitsevat kuitenkin paikkansa tässä oppaassa, koska heillä on myös joitain hyvin esiteltyjä ja hyvin pidettyjä WordPress-ylläpitosuunnitelmia suhteellisen edullisten geneeristen jaettujen hosting-palveluidensa rinnalla..

SiteGround WordPress-hosting

ominaisuudet

Saat paljon rahaa, kun valitset jonkin SiteGround-sivuston hallituista WordPress-isännöintisuunnitelmista, etenkin verrattuna joihinkin muihin tämän oppaan vaihtoehtoihin.

Jos päätät mennä SiteGroundin kanssa, sinun tulee olla tekemisissä suuren isäntäyrityksen kanssa, joka antaa sinulle pääsyn paljon resursseja, kuten kattava online-dokumenttikirjasto, hyvin henkilökunnan tukipalvelut ja tuhansien isännöintiin liittyvä kokemus. kaiken muotoisia ja kokoisia sivustoja. Vaikka joillekin ideoita voi luottaa verkkosivustosi luottamiseen pienemmälle, boutique-yritykselle.

Keskeiset ominaisuudet

Tässä on katsaus SiteGround-asiakkaiden pääsyominaisuuksiin ennen kuin siirrymme tämän yrityksen kohokohtiin:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto keskitason ja ylimmän tason suunnitelmissa (tätä ei ole saatavana lähtötason suunnitelmissa, mutta ilmainen laajennus on käytettävissä siirtymistä varten ja se toimii hyvin).
 • Päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot ja tilattavat varmuuskopiot keskitason ja ylimmän tason suunnitelmista.
 • Verkkosivun vaiheittainen keskitaso ja ylimmän tason suunnitelmat.
 • SFTP-pääsy verkkosivustoosi.
 • Tietokantojen käyttö phpMyAdminin kautta.
 • SiteGroundin ylläpitämät WordPress-ohjelmistopäivitykset valinnaisilla laajennuspäivityksillä.
 • Neljän datakeskuksen sijainti kolmella mantereella.
 • 24/7-tuki live-chat-tuen, puhelimen ja lippujen kautta kaikissa suunnitelmissa.
 • Ilmainen CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite on saatavana kaikissa suunnitelmissa.

Joitakin SiteGround-hosting-suunnitelmien kohokohtia ovat:

24/7 tuki

Kaikki parhaiten hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset tarjoavat ympäri vuorokauden tukea tietyssä muodossa, mutta on harvinaista, että kaikissa suunnitelmissa on käytettävissä vuorokauden ympäri avoimia chat-, lippu- ja puhelintukia, mukaan lukien lähtötason vaihtoehdot. SiteGround-käyttäjänä on oikein sanoa, että live-chat-kanava on erittäin reagoiva, ja henkilökunta on erittäin avulias ongelmien ratkaisemisessa ja kysymyksiin vastaamisessa..

Automaattiset WordPress-päivitykset ja varmuuskopiot

Jopa suhteellisen halvoilla lähtötason suunnitelmilla, SiteGround-asiakkaat pääsevät hyödyllisiin hallittuihin isännöintiominaisuuksiin. WordPress-ohjelmiston päivityksistä huolehditaan oletuksena, ja siellä on myös mahdollisuus antaa myös SiteGroundin käsitellä plugin-päivityksiä. Verkkosivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti joka päivä, jos valitset SiteGround, vaikka jo olet lähtötason suunnitelmassa, joudut maksamaan maksun siitä, että varmuuskopio palautetaan.

Ohjattu WordPress-verkkosivuston asennus

Jos olet uusi WordPress-palvelu, sinun on kiitollinen siitä, että WordPress on voitu asentaa valmiiksi isäntätilillesi kirjautumisen yhteydessä. Paitsi, että pääset myös SiteGround WordPress Starter -ominaisuuteen, joka opastaa sinua määrittämään sivustosi, valitsemaan teema ja ottamaan käyttöön joitain hyödyllisiä laajennuksia. SiteGround-isännöimillä verkkosivustoilla on myös valinnainen mukautettu kojetaulu, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa WordPress-sivuston hallintaprosessia.

Ominaisuuksien yhteenveto

Suunnitelmissa, jotka kattavat kaiken kokoiset verkkosivut ja yleisöt, on paljon tilaa kasvaa SiteGround-suunnitelmien avulla tarpeidesi kasvaessa. Heidän lähtötasosuunnitelma on kuitenkin arvokas tapa nauttia monista hallituista WordPress-isännöintikohteista, mukaan lukien pääsy 24/7 -tukeen kolmella kanavalla ja paljon hyödyllisiä dokumentaatioita..

Jos haluat tietää enemmän tästä isännästä, näet yksityiskohtaisen erittelyn suunnitelmista, ominaisuuksista ja suorituskyvystä SiteGround StartUp-, GrowBig- ja GoGeek-vertailuissa..

SiteGround Speed ​​ja Uptime Testit

Kuten mainittiin, SiteGroundilla on paljon erilaisia ​​suunnitelmia eri hintapisteillä. Tätä opasta varten käytettiin tietoja tarkistussignaalista kategoriassa 25 dollaria kuukaudessa, joka testasi 19,95 dollaria kuukaudessa kohden keskitason GrowBig-suunnitelman. Vaikka suunnitelmaan on merkitty 19,95 dollaria kuukaudessa, uudet asiakkaat voivat tällä hetkellä saada sen hintaan 5,95 dollaria kuukaudessa ensimmäisestä laskustaan, joka on jopa 36 kuukautta.

Näissä testeissä Review Signal -tiimi kirjasi keskimääräisen vasteajan 407 millisekuntia Load Storm -testissä, jonka skaala oli 500–2000 käyttäjää, jotka pääsivät SiteGroundin ylläpitämään testisivustoon..

Kuormitusvaikutustestissä, joka skaalautui yhdestä tuhanteen käyttäjään 15 minuutin aikana, huipun keskimääräinen latausaika oli 754 millisekuntia.

WebPageTest.org-testien mukaan SiteGround-sivuston keskimääräinen latausaika, joka perustuu 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettuihin aikoihin, oli 1,43 sekuntia.

Kahden uptime-testin aikana, jotka suoritettiin SiteGround-isännöidällä sivustolla, Uptime Robot rekisteröi käyttöaikaa 99,993 prosenttia ja StatusCake 100 prosenttia käyttöaikaa.

Voit nähdä, kuinka nämä tulokset ovat verrattuna muihin hallittuihin WordPress-isäntäkohtiin tässä oppaassa, testitulosten kehyksen osassa, joka on lähellä tämän artikkelin loppua..

hinnoittelu

SiteGroundin hallinnoimat hosting-suunnitelmat alkavat 11,95 dollaria kuukaudessa lähtötason StartUp-suunnitelmalle.

Keskitason 19,95 dollarin GrowBig-suunnitelmaa suositellaan kuitenkin pääsyä suurimpaan osaan SiteGround-hallinnoimiin isännöintiominaisuuksiin. On syytä mainita jälleen kerran, että SiteGround tarjoaa pieniä alennuksia uusille asiakkaille, mikä alentaa GrowBig-suunnitelman hintaa vain 5,95 dollariin ensimmäisestä, jopa 36 kuukauden pituisesta laskustasi..

GrowBig-suunnitelman valitseminen antaa sinulle mahdollisuuden luoda rajoittamattoman määrän WordPress-verkkosivustoja tilillesi. Saat myös 20 Gt tallennustilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä suunnitelmalla, joka on suunniteltu käsittelemään noin 25 000 kuukausittaista käyntiä kaikilla sivustoillasi.

Sivuston perusteet

SiteGround tarjoaa arvokasta, monipuolista, hallittua WordPress-hosting-palvelua anteliaisilla korvauksilla. Puristit eivät ehkä ole tyytyväisiä sisällyttämiseen tähän oppaaseen, koska he eivät ole vain WordPress-hosting-yrityksiä, mutta melkein kaikille muille, joilla on vähemmän vaativia vaatimuksia, heidän kannattaa tutustua tarkemmin.

Käy SiteGround-verkkosivustolla.

Pantheon

Tyypillisissä hallituissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa löydettyjen ominaisuuksien lisäksi Pantheonilla on myös joukko kehittäjiin keskittyviä työkaluja ja palveluita, jotka lisäävät vetovoimaa. Joitakin esimerkkejä ovat: kunkin sivuston kehitys-, testi- ja elävät ympäristöt; versionhallintatyökalut ympäristöjen välisten muutosten seuraamiseksi; ja edistynyt sivustoraportointi, jonka avulla kehittäjät voivat seurata, korjata ja optimoida sivustojaan tehokkaammin.

WordPress-isännöintisuunnitelmien lisäksi Pantheonilla on myös WooCommerce-optimoidut suunnitelmat kaikille, jotka pitävät verkkokauppaa WordPressin avulla.

Pantheon-kuva

ominaisuudet

Pantheon ovat suosittu valinta kehittäjien keskuudessa, ja heidän ominaisuusluettelo heijastaa tätä. Yksi kohokohta tässä suhteessa on New Relicin saatavuus ja sen kyky tarjota perusteellinen verkkosivustoanalyysi ja -raportointi. Tämän ansiosta Pantheon-asiakkaiden käytettävissä on sivuston suorituskyvyn parantaminen sekä ongelmien havaitseminen ja korjaaminen kehitys- ja testausympäristöissä ennen niiden siirtämistä live-sivustoon..

Keskeiset ominaisuudet

Ennen kuin tarkastelemme Pantheonin mielenkiintoisimpia piirteitä, tässä on nopea piilotettu kaikista heidän suunnitelmistaan ​​saatavilla olevista ydinominaisuuksista:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ylläpito WordPress-verkkosivustojen muutokset Pantheoniin.
 • Päivittäin automatisoidut verkkosivustojen ja manuaaliset varmuuskopiot.
 • Kunkin verkkosivuston kehitys-, testi- ja live-ympäristö – versionhallinnalla.
 • Pantheonin hallinnoimia WordPress-ohjelmisto- ja laajennuspäivityksiä.
 • Tietokeskus Iowassa, Yhdysvalloissa, ja maailmanlaajuinen CDN sisältyy kaikkiin suunnitelmiin ja eurooppalainen palvelinvaihtoehto yritysasiakkaille.
 • 24/7-tuki live-chat-tuen, puhelimen, lippujen ja videoneuvottelujen kautta kaikissa suunnitelmissa.
 • Ilmainen maailmanlaajuinen CDN-käyttö, jonka tarjoaa Fastly.
 • WordPress-monisivusto.
 • Google Cloud Platform -palvelun ylläpitämät verkkosivustot.

Joitakin Pantheon WordPressin hallinnoimien isännöintisuunnitelmien kohokohtia ovat:

WordPress-verkkosivuston salkunhallinta

Jos aiot hallinnoida useita WordPress-verkkosivustoja, Pantheon-verkkosivustojen salkunhallintaominaisuuden tulisi olla kiinnostava. Ylävirtoiksi kutsuttu ominaisuus mahdollistaa useiden WordPress-verkkosivustojen keskitetyn hallinnan.

Vaikka tätä ei ole saatavana lähtötasotasuunnitelmissa vakiona, jos ajatus verkkosivustojen rakentamisesta auttaa luomaan nopeasti uusia sivustoja kuulostaa houkuttelevalta ja kyky ajaa muutokset kaikkiin näihin sivustoihin kerralla, tämä on yksi syy katsoa lähemmin Pantheonia.

Professional-kehittäjätyökalut

Kuten mainittiin, Pantheon-asiakkaat pääsevät hyvään valikoimaan kehittäjäkeskeisiä työkaluja ja ominaisuuksia. Edellä mainitun uuden Relic-raportin lisäksi, joka auttaa verkkosivustojen optimoinnissa, suoritussuunnitelmissa on myös koko tekstinhakua Solrin kautta Solrin kautta..

Ylityssuoja

Ellei sinulla ole lähtötason perussuunnitelmaa, sinun ei tarvitse huolehtia laskutusongelmista, jos verkkosivustosi saa kertaluonteisen liikennepiikin, koska kaikki Pantheon Performance -suunnitelmat sisältävät ylitarjonnan. Perussuunnitelman asiakkaille ylimääräiset palkkiot ovat 2,50 dollaria tuhatta käyntiä kohti laskutusjaksolla. Toisin kuin joihinkin muihin hallittuihin isäntälaitteisiin, yhdelläkään Pantheon-suunnitelmalla ei kuitenkaan ole kaistanleveysrajoja.

Ominaisuuksien yhteenveto

Pantheon-ominaisuudet tukevat väitteitä olla kehittäjäkeskeisessä hallinnassa WordPress-hosting-yritys. Jos teet paljon työtä sivustollasi, kuten koodin muokkaaminen, uusien laajennusten testaaminen ja muut sisällön luomisen lisäksi tehtävät, pystyt siirtämään tietoja nopeasti kolmen eri ympäristön välillä sekä muita kehittäjäominaisuuksia , tee Pantheonista isäntä, jota haluat ehkä harkita.

Pantheon Speed ​​ja Uptime Testit

Tässä vertailussa käytetyissä Review Signal -testeissä 50 dollaria kuukaudessa alkavaa Pantheon Basic -suunnitelmaa testattiin luokassa 25–50 dollaria kuukaudessa.

Pantheonin ylläpitämään sivustoon pääsyssä 500–2000 käyttäjää käyttävän Load Storm -testin aikana Review Signal -tiimi kirjasi keskimääräisen vastausajan 134 millisekuntia.

Kuormitusvaikutustestissä, joka skaalasi yhdestä tuhanteen käyttäjään 15 minuutin aikana, huipun keskimääräinen latausaika oli 28 millisekuntia.

WebPageTest.org-testien tulosten mukaan Pantheon-sivuston keskimääräinen latausaika 11 ajan ympäri maailmaa tallennettujen aikojen perusteella oli 0,82 sekuntia.

Kahden käyttöaikatestin aikana, jotka tehtiin Pantheon-isännöidyllä sivustolla, sekä Uptime Robot että StatusCake rekisteröivät sataprosenttisesti käyttöaikaa.

hinnoittelu

Pantheon-perussuunnitelma on saatavana 50 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää 25 000 kuukausivierailua, 125 000 näytettyä sivua ja 20 Gt tallennustilaa. Voit isännöidä enintään viittä verkkotunnusta tässä suunnitelmassa, eikä kaistanleveysrajoja ole.

Jos kuitenkin haluat käyttää joitain mielenkiintoisimpia ominaisuuksia, kuten New Relic -suorituskyvyn seuranta, Ylityssuojaus ja Solr-kokotekstihaku, sinun on valittava yksi suorituskykysuunnitelmista, joka alkaa 175 dollaria kuukaudessa.

Pantheon-johtopäätös

Kaikille, jotka tarvitsevat pääsyn Performance-suunnitelmien kehittäjäkeskeisiin ominaisuuksiin ja ovat valmiita maksamaan korkeammat hinnat, Pantheon voisi olla loistava ratkaisu.

Jos Pantheonin lähtötason perustason isännöintisuunnitelman ominaisuudet vastaavat vaatimuksiasi, saatat kuitenkin huomata, että vauhtipyörä, Kinsta ja WP Engine tarjoavat paremman vastineen rahalle.

Vaikka etsit lähtötason hallinnoitua isännöintisuunnitelmaa, Pantheonissa on kuitenkin joitain ominaisuuksia, joita ei ole laajalti saatavissa muualta, joten muista tutkia tarkalleen, mitä heillä on tarjottavanaan, ennen kuin jätät huomiotta perussuunnitelmansa..

On myös syytä huomauttaa, että Pantheon antaa sinun kirjautua ilmaiseksi ja luoda sivuston, jolla voit työskennellä, ennen kuin olet valmis aloittamaan maksamisen ja saamaan sen toimimaan. Tämän pitäisi antaa sinulle hyvä tilaisuus suurentaa tämän isännän ominaisuuksia.

Käy Pantheon-verkkosivustolla.

Presslabs

Presslabsin hallinnoimat WordPress-isännöintisuunnitelmat eivät ole halpoja, mutta jopa heidän lähtötasotasuunnitelmissaan on runsas kuukausittainen sivun katselukertojen korvaus. He väittävät myös olevansa asiantuntijoita monimutkaisimpien WordPress-asetusten käsittelyssä. Tämä yhdistettynä muihin ominaisuuksiin tekee Presslabsista yrityksen, jonka runsasliikenteisten verkkosivustojen omistajat haluavat valita isäntään.

Presslabs-kuva

ominaisuudet

Koska Presslabs on keskittynyt monimutkaisten ja kiireisten verkkosivustojen ylläpitoon, ne tarjoavat asiakkailleen hyödyllisiä työkaluja seurata ja optimoida sivustojaan. Osa tähän sisältää tietojen poimimisen niiden lokista ja esityksen muodossa, joka on helpompi ymmärtää ja tulkita kuin raakatiedot.

Tästä syystä voit nopeasti nähdä tietoja, kuten kyselyjen lukumäärän, hitaat kyselyt ja verkkosivujen ja sen komponenttien muistin käytön. Joten jos etsit isäntää, joka auttaa sinua toimimaan aktiivisesti verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi, näiden Presslabs-ominaisuuksien tulisi olla houkuttelevia.

Keskeiset ominaisuudet

Suorituskyvyn seurannan ja optimoinnin lisäksi Presslabs kattaa kaikki olennaiset:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto Presslabsiin.
 • Automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot 15 minuutin välein.
 • Verkkosivun latausympäristö.
 • Gitean pääsy verkkosivustoosi (ei SFTP-pääsyä).
 • Ei suoraa pääsyä tietokantaan.
 • Ylläpito WordPress-ohjelmistopäivitykset.
 • Valinta yhdeksästä datakeskuksen sijainnista.
 • Sähköpostituki aukioloaikoina ja hätäpuhelintuki kriittisiin ongelmiin.
 • Sisäinen CDN rajoittamattomalla kaistanleveydellä kaikissa suunnitelmissa.
 • HTTP / 2.0.
 • Sataprosenttinen julkinen verkkosivusto käytettävyyden palvelutasosopimus (SLA).

Joitakin Presslabsin kohokohtia ovat:

Tuki Pro-julkaisijoille

Presslabsin tärkein ero on heidän keskittymisensä siihen, mitä he kutsuvat pro-julkaisijoiksi. Joten jos sivustosi saa paljon liikennettä, olipa kyseessä yksilölliset vierailijat vai useita sivun näyttökertoja käyntiä kohti, Presslabs-suunnitelmat on optimoitu vastaamaan vaatimuksiasi.

Tapaustutkimukset ja dokumentaatio

Niille, jotka haluavat tutkia vaihtoehtojaan ennen valinnan tekemistä, sen sijaan, että kirjauduttaisiin vain heidän budjettiaan vastaavaan isäntään, Presslabs-verkkosivustolla on paljon tietoa WordPress-hosting-ympäristöstä sekä asiakastapaustutkimuksia, jotka auttavat sinua tee päätös.

Ominaisuuksien yhteenveto

Tutkittuaan Presslabsia vaikuttaa siltä, ​​että ne soveltuvat tärkeille, runsaasti liikennettä tekeville verkkosivustoille. Raportointi- ja tarkkailutyökalut, joihin pääset, sekä ominaisuudet, kuten usein varmuuskopiointi ja rajoittamaton CDN-kaistanleveys, vahvistavat heidän väitteensä pro-julkaisijoiden isäntänä. Joidenkin mielestä puhelin- tai live-chat-tuen puuttuminen voi kuitenkin olla murhaaja.

Presslabs-nopeus- ja käyttöaikatestit

Vaikka Presslabsilla on lähtötason 99 dollarin kuukaudessa julkaisutasuunnitelma, Review Signal -tiimi testasi Presslabsin 2500 dollaria kuukaudessa koskevan yrityssuunnitelman Enterprise hosting -kategoriossa.

Yritysluokassa sivustoa käyttävien käyttäjien lukumäärä Load Storm -testissä oli 500 – 10 000, ja Presslabsin ylläpitämän sivuston keskimääräinen vastausaika oli 208 millisekuntia..

Yritysluokan kuormitustestissä, jonka skaalaus oli yhdestä 5 000 käyttäjään 15 minuutin aikana, Presslabs-sivuston keskimääräinen keskimääräinen latausaika oli 170 millisekuntia.

WebPageTest.org-testien mukaan Presslabs-sivuston keskimääräinen latausaika, joka perustuu 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettuihin aikoihin, oli 0,74 sekuntia..

Presslabs-sivustolla suoritettujen kahden käyttöaikatestauksen aikana sekä Uptime Robot että StatusCake rekisteröivät sataprosenttisesti käyttöaikaa.

hinnoittelu

Presslabs-suunnitelmat alkavat 99 dollaria kuukaudessa alkutason julkaisijaohjelmalle, jolla on suhteellisen korkea sivun katselukertojen korvaus, 150 000. Kaistanleveys, mukaan lukien CDN-käyttö, on mittaamaton, ja saat myös 5 Gt tallennustilaa verkkosivustollesi ja sen tiedostoihin. Tietokannalle on erillinen korvaus, joka on 500 Mt Publisher-suunnitelmassa.

Alkutason Publisher -suunnitelman jälkeen on Publisher Plus- ja Publisher Pro -suunnitelmat, ja niiden hinnat alkavat vastaavasti 299 dollarista ja 599 dollarista kuukaudessa. Nämä korkeammat hinnat sisältävät suuremmat sivun katselut, tallennus- ja tietokantaoikeudet sekä WordPress Multisite -tuen. Mielenkiintoista on, että WooCommercea voidaan käyttää vain ylimmän tason Publisher Pro -suunnitelmassa.

Jos ylität sivun katselukertojen korvausmäärä, ylityshinnat alkavat 0,30 dollaria jokaisesta tuhannesta lisäsivulta.

Kuten monet parhaiten hallinnoiduista WordPress-palveluntarjoajista, Presslabs tarjoaa räätälöityjä yrityspalveluita, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita.

Presslabs-johtopäätös

Presslabsin lähtötasotasuunnitelman alkaessa 99 dollaria kuukaudessa, ja sillä on suhteellisen korkea 150 000 sivun näyttökerran korvaus ja rajoittamaton kaistanleveys, Presslabsin pitäisi kiinnostaa kiireisten verkkosivustojen omistajia. Tämän lisäksi heillä on myös kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa premium-WordPress-hosting-yrityksestä – sekä hyödyllisiä seurantatyökaluja.

Jos haluat kokeilla Presslabsia suorittamatta maksua, voit rekisteröidä ilmaisen kehittäjätilin ja aloittaa työskentelyn sivustollasi. Jos olet tyytyväinen palveluun, voit kirjautua suunnitelmaan ja saattaa sivuston julkisesti saataville.

Käy Presslabs-verkkosivustolla.

Pagely

Pagely olivat ensimmäisiä yrityksiä, jotka tarjosivat hallittua WordPress-hosting-palvelua, ja vaikka he eivät olleet mukana viimeisimmissä Review Signal -testeissä, he ansaitsevat ehdottomasti paikan kaikissa tämän tyyppisiä palveluita koskevissa artikkeleissa..

Pagely keskittyy nyt huipputason isännöintiin. Niiden hinnat alkavat VPS-suunnitelmista 199 dollaria kuukaudessa ja nousevat jopa 20 000 dollariin kuukaudessa Pulsar-suunnitelmiinsa.

Tämä saattaa tuntua kalliilta, mutta jos verkkosivustosi vaatii parhaan mahdollisen hosting-rahaa, jonka haluat ostaa, ja haluat liittyä johtaviin yrityksiin, jotka luottavat heidän sivustonsa Pagelyyn, mukaan lukien Disney, Booking.com ja Experian, tämä isäntä ansaitsee huomioni.

Sivukas kuva

ominaisuudet

Pagelyllä keskitytään tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky verkkosivustollesi. Majoitustarjouksen tarjoaminen kaikenlaisille WordPress-verkkosivustoille, mukaan lukien WooCommerce-kaupat ja mediasisällön, kuten videon, julkaisijat, Pagely on syytä pohtia, onko budjettisi suunnitelmien mukainen.

Keskeiset ominaisuudet

Huippuluokan isäntänä Pagely pyrkii tarjoamaan sinulle kaiken, mitä verkkosivustosi voi tarvita, mukaan lukien:

 • Ilmainen SSL-varmenne.
 • Ilmainen WordPress-verkkosivuston siirto Pagelyyn.
 • Automaattiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot.
 • Verkkosivun latausympäristö.
 • SFTP-pääsy verkkosivustoosi.
 • Tietokantaan pääsy phpMyAdmin tai etä MySQL-asiakasohjelman kautta.
 • Ylläpito WordPress-ohjelmisto ja laajennuspäivitykset.
 • Valinta 14 datakeskuksen sijainnista.
 • Live chat ja Slack-tuki aukioloaikoina sekä 24/7 lipputuki (puhelintuki saatavana tietyissä suunnitelmissa).
 • AWS CloudFront CDN kaikissa suunnitelmissa.
 • HTTP / 2.0.
 • 100-prosenttinen verkkosivustojen saatavuustakuu.
 • Asiakassivustot isännöidään Amazon Web Service (AWS) -arkkitehtuurilla.

Joitakin Pagely-hallinnoiman isännöintipalvelun kohokohtia ovat:

Suorituskyvyn optimointi

Varmistaaksesi verkkosivustosi nopean ja turvallisen, Pagely huolehtii suorituskyvyn optimoinnista ja koodikatselmista sekä WordPress-ohjelmistojen ja laajennuspäivitysten hallinnasta. Heillä on oma työkalupaketti verkkosivustojen välimuistiin tallentamiseen, kuvan optimointiin ja verkkoturvan tarjoamiseen.

Mukautuva asiakkaan tarpeisiin

Pagely-suunnitelmien suhteellisen korkeat lähtöhinnat tarkoittavat, että he voivat mukauttaa palvelunsa kunkin asiakkaan tarpeisiin. Jos arvelet, että sinulla on vaativia tai monimutkaisia ​​isännöintitarpeita, ilmoita Pagely selvästi, että he toimivat kanssasi tarjotaksesi tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Amazon Web Services -arkkitehtuurin käyttö

Vaikka jotkut hallinnoidut WordPress-isännät, kuten Flywheel ja Kinsta, käyttävät nyt Google Cloud Platform -palvelua, Pagely on yhteistyössä Amazon Web Services -yrityksen kanssa toimittanut pilvimahdollisuuksia huipputeknisessä infrastruktuurissa..

Ominaisuuksien yhteenveto

Ellet todella vaadi parasta sivustollesi, Pagely ei ole aloittelijoille tarkoitettuja bloggaajia ja pienten verkkosivustojen omistajia.

Mutta jos olet ylittänyt nykyiset hosting-järjestelysi, niin Pagelyllä on kaikki paikoillaan varmistaaksesi, että verkkosivustosi on hyvin hallittu, nopea ja turvallinen.

Sivunopeus ja Uptime-testit

Kuten mainittiin, Pagelyä ei sisällytetty vuoden 2019 tarkistussignaalin isäntätesteihin, joten heille ei ole nopeuden ja käytettävyyden tietoja. Asiakkaiden maineen, asiakasluettelon ja ominaisuusjoukon perusteella sinun ei pitäisi kuitenkaan epäillä heidän suorituskykyään.

hinnoittelu

Pagely VPS -suunnitelmat ovat heidän lähtötason hosting-vaihtoehtoja, ja hinnat alkavat 199 dollarista kuukaudessa. VBurst 1 -suunnitelmaan voit asentaa jopa viisi WordPress-esiintymää, 30 Gt tallennustilaa, 20 Gt kaistanleveyttä ja 150 Gt CDN-käyttöä. Toisin kuin monet muut isännät, Pagely ei rajoita sivujen näyttökertojen tai sivustosi käyntien määrää.

VPS-suunnitelmien jälkeen on Enterprise-taso, joka alkaa 2 500 dollaria kuukaudessa, ja sitten Elite Publisher Pulsar -taso, joka alkaa 20 000 dollaria kuukaudessa. Jos nämä vaihtoehdot eivät tarjoa tarpeeksi virtaa verkkosivustollesi, pian julkaistava NorthStack Serverless -majoitus voi olla etsimäsi..

Sivullinen johtopäätös

Maineensa ja vuosien hosting-kokemuksensa vuoksi Pagely tulisi sisällyttää mihin tahansa keskusteluun hallitusta WordPress-isännöinnistä.

Vaikka heidän suunnitelmansa eivät enää ole suunnattu pienille verkkosivustojen omistajille, jos sinulla on suuri budjetti ja sivustosi saa miljoonia sivun katseluja kuukausittain tai enemmän, sinun tulee ehdottomasti ottaa yhteyttä Pagelyyn.

Käy Pagely-sivustolla.

WordPress VIP

WordPress VIP on WordPress.com-alustan takana olevan Automatticin hallinnoima isännöintipalvelu. Automatticin perustaja ja toimitusjohtaja Matt Mullenweg on myös WordPressin perustaja, joten jos haluat leikata välittäjiä ja isännöidä verkkosivustosi yrityksen kanssa, joka on ollut mukana WordPressissä alusta alkaen, jolle tämä isäntä voisi olla sinä. Kuten pian huomaamme, WordPress VIP ei kuitenkaan varmasti ole kaikille korkeiden hintojensa vuoksi.

WordPress VIP -majoitus

ominaisuudet

WordPress VIP -palvelut on suunnattu huippuluokan WordPress-verkkosivustoille, jotka tarvitsevat enemmän virtaa ja suorituskykyä kuin tavallinen hallittu WordPress-isäntä voi tarjota – ominaisuudet ja hinnat heijastavat tätä.

WordPress VIP: llä on myös tiukat koodausstandardit, eivätkä ne vain ota käyttöön minkään tyyppisiä WordPress-verkkosivustoja. Jotta saat käsityksen niiden ylläpitämistä verkkosivustoista, joitain heidän korkean profiilin asiakkaitaan ovat New York Post, USA Today Sports ja News Corp Australia.

Keskeiset ominaisuudet

WordPress VIP tarjoaa täysin räätälöityä ja räätälöityä isännöintipalvelua, joten sivuston tarvitsemat ominaisuudet voivat toimittaa ne kaikilla ominaisuuksilla, joita sivusto tarvitsee. Tästä syystä kaikkien muiden vertailtujen WordPress-isäntien kaikkien ominaisuuksien pitäisi olla käytettävissä, jos kirjaudut WordPress VIP -palvelussa.

Joitakin WordPress VIP -mahdollisuuksien kohokohtia ovat kuitenkin seuraavat:

Verkkosivun ennakkoarviointi

Ennen kuin WordPress VIP edes ottaa uuden asiakkaan, he suorittavat perusteellisen arvioinnin olemassa olevasta verkkosivustosta. Tähän sisältyy nykyisen verkkosivuston ja sen tietokannan tarkastus turvallisuuden ja suorituskyvyn näkökulmasta. Heidän WordPress-asiantuntijatiiminsä antaa sitten suosituksen etenemiselle ja sisältyykö siihen kumppanuus WordPress VIP: n kanssa vai ei.

Yksityiskohtainen projektisuunnittelu ja -kehitys

Jos WordPress VIP hyväksyy sinut, heidän osallistuminen projektiisi jatkuu. WordPress VIP: n tavoitteena on olla enemmän kuin vain web-palveluntarjoaja ja olla kumppaneina asiakkaidensa kanssa ja tukea heitä suunnittelemalla siirtymistä heidän alustaansa.

He voivat myös auttaa uuden verkkosivuston luomisessa tai olemassa olevan sivuston optimoinnissa. Ne tarjoavat asiakkaille, kehittäjille, toimittajille ja järjestelmänvalvojille koulutusta myös WordPressin tehokkaasta käytöstä.

Rajoittamaton ja hallinnoitu kaikki

Jotta saataisiin paras mahdollinen hosting-ympäristö, WordPress VIP hallitsee kaikkia verkkosivuston osa-alueita, mukaan lukien varmuuskopiot, päivitykset ja tietoturva. Kummassakaan ei ole kaistanleveyttä, tallennustilaa tai vierailijakorotuksia.

Ominaisuuksien yhteenveto

Valikoiva lähestymistapa uusien asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden vastaanottamiseen tarkoittaa, että WordPress VIP isännöi vain niitä palveluita parhaiten soveltavia verkkosivustoja. Joten vaikka suurin osa verkkosivustoista ei sovellu WordPress VIP -majoitukseen, jos teet sen valintaprosessin kautta, verkkosivustosi on erittäin turvallisissa käsissä.

WordPress VIP-nopeus- ja käyttöaikatestit

WordPress VIP sisällytettiin tarkistussignaalin testien Enterprise-luokkaan, ja 5 000 dollarin kuukausisuunnitelma arvioitiin.

Yritysluokassa Load Storm -testi skaalasi 500–10 000 käyttäjää, jotka käyttivät WordPress VIP -sivustoa. Keskimääräinen vastausaika oli 100 millisekuntia..

Enterprise-luokan kuormitusvaikutustesti, joka asteikolla yhdestä 5000 käyttäjään 15 minuutin aikana, huipun keskimääräinen latausaika oli 67 millisekuntia WordPress VIP -sivustolle.

WebPageTest.org-testien mukaan WordPress VIP -sivuston keskimääräinen latausaika, joka perustuu 11 paikasta ympäri maailmaa tallennettuihin aikoihin, oli 0,91 sekuntia.

Kahdessa WordPress VIP -sivustolla suoritetussa käyttöaikatestissä sekä Uptime Robot että StatusCake tallensivat käyttöajan 100 prosenttia.

hinnoittelu

Koska WordPress VIP luo räätälöityjä hosting-paketteja asiakkailleen, heidän verkkosivuillaan ei julkaista hintoja. Tutkimuksen jälkeen näyttää kuitenkin siltä, ​​että WordPress VIP-hinnat vaihtelevat 5000 dollarista kuukaudessa 25 000 dollariin kuukaudessa, plus alkuperäinen perustamismaksu, joka voi olla jopa 5000 dollaria. Vaikka palvelu, kuten mainittiin, sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, sekä käytännön sisäisen pääsyn, siirtämisen ja verkkosivustosi hallinnan..

WordPress VIP-johtopäätökset

WordPress VIP näyttää olevan parhaista parhaista, kun kyse on hallitussa WordPress-isännöinnissä. Vaikka etsitkin huippuluokan isännöintiä, sinun tulisi ehdottomasti sisällyttää huomioihisi WP Engine ja Pagely.

Kuten näiden kahden isännän räätälöidyt palvelut, WordPress VIP -suunnitelmat ja -paketit on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki verkkosivustosi tarvitsemat. Uusien asiakkaiden hankkimis- ja vain kutsuprosessien ansiosta, puhumattakaan korkeista hinnoista, WordPress VIP ei kuitenkaan ole vaihtoehto useimmille verkkosivustoille. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä mitä on saatavilla huippuluokan WordPress-isännöinnissä.

Käy WordPress VIP -sivustolla.

WordPress-hallinnoitujen hosting-nopeuksien testitulokset kertovat

Kiitos vielä kerran Review Signalin tekemälle suurelle työlle, on mahdollista nähdä, kuka tarjoaa nopeimmin hallittua WordPress-isäntälaitetta useiden testien joukossa. Alla on yhteenveto oppaassamme esiteltyjen isäntien tuloksista:

 • SiteGround: Lataa myrskytesti 407 ms – Load Impact 745 ms – WebPageTest.org 1,43 sekuntia.*
 • Vauhtipyörä: Lataa myrskytesti 1 790 ms – Kuorman vaikutus 2 940 ms – WebPageTest.org 1,27 sekuntia.*
 • Kinsta: Lataa myrsky 505 ms – Kuorman vaikutus 619 ms – WebPageTest.org 1,34 sekuntia.*
 • Painettavissa: Lataa myrsky 457 ms – Load Impact 758 ms – WebPageTest.org 2,14 sekuntia.*
 • WP-moottori: Ei sisälly 2019: n tarkistussignaalitesteihin.
 • Pantheon: Lataa myrsky 134 ms – Kuorman vaikutus 28 ms – WebPageTest.org 0,82 sekuntia.*
 • Presslabs: Lataa myrsky 208 ms – Load Impact 170 ms – WebPageTest.org 0,74 sekuntia.†
 • Pagely: Ei sisälly vuoden 2019 tarkistussignaalitesteihin.
 • WordPress VIP: Lataa Storm 100 ms – Load Impact 67 ms – WebPageTest.org 0,91 sekuntia.†
 • SiteGround-, Flywheel-, Kinsta-, Pressable- ja Pantheon-ohjelmista testatut suunnitelmat kuuluivat joko alle 25 dollarin kuukaudessa tai 25–50 dollarin kuukaudessa. Tästä syystä näiden isäntien kuormitustesteissä skaalattiin 500 käyttäjästä 2 000 käyttäjään, kun taas kuormitustesteissä skaalattiin yhdestä käyttäjästä jopa tuhanteen käyttäjään.

† Presslabsista ja WordPress VIP: stä testatut suunnitelmat olivat yrityssuunnitelmia, ja siksi Load Storm- ja Load Imct -testit skaalattiin 10 000 ja 5000 käyttäjille vastaavasti.

Koska 50 dollaria ja alle -kategorian ja yritysluokan kuormitusmyrsky- ja kuormitustestitesteissä on erilainen käyttäjämäärä, näiden kahden tyyppisten suunnitelmien välisiä tuloksia ei voida vertailla suoraan.

Kuten tuloksista voidaan nähdä, saat yleensä sen, mitä maksat suorituskyvyn suhteen. Vauhtipyörän lähtötasosuunnitelma – yksi halvimmista vaihtoehdoista – tulee mukaan hitaimmissa aikoissa Load Storm- ja Load-kuormituksissa. Vaikutustesteissä, kun taas kalleimmalla WordPress VIP -palvelulla oli parhaat tulokset.

Se ei ole kuitenkaan aivan yhtä suoraviivaista, koska SiteGround GrowBig -suunnitelma – joka on halvin vaihtoehto – meni suhteellisen hyvin kuormitusmyrsky- ja kuormitusvaikutustesteihin..

Kaikki verkkosivustot ja niiden yleisöt ovat erilaisia, joten tulokset vaihtelevat. Kuitenkin suurin osa näistä isännistä tarjoaa jonkinlaisen rahojen takaisin-takuun, joten sinulla on mahdollisuus testata sivustosi riskittömästi näiden isäntien kanssa..

Lopulliset ajatukset

Kuten huomaat, on paljon huomioitavaa valittaessa verkkosivustollesi hallintaa WordPress-isäntä.

Nopeasti ladattavan verkkosivuston pitäminen on tärkeää, mutta oikeiden ominaisuuksien käyttöoikeuden saamisella voi olla yhtä suuri merkitys, varsinkin jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, kuten esimerkiksi se, että pystyt isännöimään verkkosivustoasi epästandardissa paikassa tai tarvitset kykyä turvallisesti jaa testisivuja asiakkaidesi kanssa.

Toivottavasti tämä opas on antanut sinulle kaikki tiedot, joita tarvitaan tietoisen päätöksen tekemiseen siitä, minkä hallinnoidun WordPress-isäntä sinun tulisi valita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map