Jaettu vs. hallinnoitu WordPress-hosting – kuinka valita oikea palvelu

WordPress-tarjoukset


Ylläpito on olennainen osa kaikkia online-yrityksiä. Varmista, että käytät tarpeitasi parhaiten sopivaa suunnitelmaa, ja on tärkeätä palvella nopeita, turvallisia verkkosivustoja kävijöillesi. Sinänsä valitsemasi hosting-suunnitelma voi usein vaikuttaa suoraan verkkosivustosi tuloihin!

Tämän artikkelin tavoitteena on vertailla yhteinen ja hallinnoitu WordPress-hosting. Ehkä olet törmännyt näihin ehtoihin aiemmin, mutta et ole vielä selvillä joistakin asioista, kuten: Mitä hyötyä hallitusta WordPress-isännöinnistä on? Onko se lisäkustannusten arvoinen? Kannattaako siirtyä jaetuista hallituiksi, ja ketkä ovat korkeimmin hallittuja WordPress-isäntiä? Jos niin, lue!

Jaettu vs. hallinnoitu WordPress-hosting: Ei ole luonteeltaan erilaisia

Ennen kuin aloitamme syvemmän vertailun, on tärkeää huomata, että jaetut ja hallinnoidut WordPress-isännöinnit eivät aina ole toisiaan poissulkevia tarjouksia.

Jaettu hosting on isäntäasetusten tyyppi, jossa tilisi jakaa resurssit muiden palvelimien muiden tilien kanssa. Tällä on useita haittoja, joista keskustellaan sekunnissa. Mutta sillä on yksi selkeä etu – se tekee verkkosivuston ylläpidosta uskomattoman halvan, minkä vuoksi se on niin suosittu.

Jaetun isännöinnin lisäksi muita suosittuja isäntäasetuksia ovat:

  • VPS / Cloud – sivustosi saa omat resurssit joko osana yhtä konetta (VPS) tai hajautettuna useille koneille (pilvi). Sinun ei tarvitse jakaa resurssejasi kenellekään muulle.
  • Omistettu – saat oman fyysisen palvelimen kaikki itsellesi. Useimmat “tavalliset” WordPress-sivustot eivät koskaan tarvitse tätä.

Ylläpito WordPress-isännöinti, toisaalta, se on ehkä parhaiten määritelty concierge-joukkoon WordPress-erityisiä ominaisuuksia ja optimointeja, jotka voidaan lisätä mihin tahansa isäntäasetukseen. Esimerkiksi hallittu WordPress-hosting sisältää tyypillisesti:

  • isännöintiympäristöjä, jotka on optimoitu WordPress-suorituskykyyn
  • WordPress-erityiset tietosuojasäännöt
  • automaattiset WordPress-päivitykset
  • automaattiset varmuuskopiot ja helppo palauttaa
  • tukea jäseniä, jotka ovat WordPressin asiantuntijoita
  • lataa sivustoja muutosten testaamiseksi.

Voit hallita WordPress-isännöintiä, joka käyttää jaettua infrastruktuuria, hallinnoitua WordPress-isännöintiä, joka käyttää VPS / pilvi-infrastruktuuria, tai jopa hallita WordPress-isäntää käyttämällä erillistä infrastruktuuria.

Nykyään useimmat suorituskykyyn keskittyvät hallitut WordPress-isännät käyttävät Google tai AWS: n pilvipalveluinfrastruktuuria.

Koska hallittujen WordPress-isännöintien kysyntä on kuitenkin kasvanut, olemme myös nähneet sen siirtyvän ”alas markkinoille” helpommin saatavissa oleviin hintapisteisiin. Sinänsä näet myös paljon jaettuja isäntiä, jotka tarjoavat omia hallittuja WordPress-isännöintisuunnitelmia.

Jotkut väittävät, etteivät nämä ole todella hallinnoituja WordPress-isäntiä, koska jaat edelleen resursseja, mutta mielestäni ne sopivat silti etikettiin, vaikkakin joillakin haitoilla.

‘Vanilla’-jaettu hosting ja ylläpitämä WordPress-hosting ovat kuitenkin erilaisia

Vaikka olet voinut hallita jaettua infrastruktuuria käyttävää WordPress-hosting-palvelua, suosituimmat jaetun palvelun tarjoajat tekevät ei tarjoavat hallittuja WordPress-isännöintiominaisuuksia säännöllisissä jaetuissa suunnitelmissa.

Kun verrataan ”jaettua vs hallinnoitua WordPress-isännöintiä”, puhumme sellaisista optimoimattomista jaetuista suunnitelmista.

Tässä on esimerkki Bluehostin säännöllisestä jaetusta isännöinnistä:

Bluehost on esimerkki jaetusta isännöinnistä

Tämä palvelu kuuluu selvästi vertailun ‘jaetun hosting’ -puolelle.

Ja tässä on esimerkki Kinsan hallinnoimasta WordPress-isännöinnistä:

Kinsta on esimerkki hallitusta WordPress-isännöinnistä

Tämä palvelu kuuluu tietysti hallinnoidun WordPress-isäntäpuolen kanssa.

Ongelmia jaetussa isännöinnissä

Tavanomaisella jaetulla isännöinnillä on monia ongelmia, joista suurin osa johtuu sen liiketoimintamallista. Vaikka tilit ovat halpoja, ne ovat halpoja, koska sadat (joskus tuhannet) käyttäjät sijoitetaan samaan palvelimeen. Tämä johtaa ns. Pahan naapurin vaikutukseen.

Palvelimella, jossa on satoja tilejä, on kiinteä määrä muistia. Jos yksi verkkosivusto hyödyntää enemmän kuin kohtuullinen osuus käytettävissä olevasta muistista, kaikki muista samassa palvelimessa olevista sivustoista tulee ongelmia tämän “huonon naapurin” vuoksi. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että yksi ongelmainen verkkosivusto voi aiheuttaa tuhansien toisiinsa liittymättömien sivustojen latautumisen hitaasti tai jopa – pahimmassa tapauksessa – ollenkaan.

Lisäksi muisti ei ole ainoa resurssi, joka jaetaan jaetulle palvelimelle. Kaistanleveys, prosessointiteho, tallennustila … Kaikki on jaettava näiden tilien välillä.

Monissa tapauksissa isännät ovat voimattomia ratkaisemaan ongelman. Erityisen ahkera yritys voi poistaa käytöstä verkkosivuston, joka käyttää liian paljon resursseja esimerkiksi tehottoman koodin takia, mutta mitä he voivat tehdä, jos järjestelmän verkkosivustolla kokee yhtäkkiä valtava liikenteen aalto sosiaalisesta mediasta? Ei paljon!

Lyhyesti: Jaetun hosting-palvelun verkkosivustot eivät ole luotettavia. Lisäksi resurssirajoitusten (muista: Resurssit on jaettava) ja sen vuoksi, että jaetun isäntäympäristön on yleisesti ottaen kyettävä ajamaan monenlaisia ​​sovelluksia (ts. Paitsi WordPress), ne ovat usein paljon hitaampia. kuin heidän hallinnoimissaan WordPress-isäntäkumppaneissa, jotka käyttävät erillisiä resursseja kullekin tilille.

Hallittujen WordPress-hosting-palveluiden edut

Siirtämällä sivustosi hallittuun WordPress-isäntään, et vain pysty tehokkaasti ohittamaan ‘huonojen naapureiden’ ongelmaa, vaan myös hyödyntämään useita erittäin merkittäviä etuja …

Blazing nopea nopeus

Kaikki hallinnoiduista isäntäpalvelimista on optimoitu suorittamaan WordPress. Sitä vastoin tavallisten jaettujen isäntien on kyettävä ajamaan kaikenlaista alustaa / sovellusta, joten heidän on menetettävä kaikki WordPress-erityiset säätämiset ja hienosäätävät hallitut WordPress-isännät pystyvät.

Hallitussa isännöinnissä kaikki laitteistosta ohjelmistoon on rakennettu WordPress-verkkosivustoille. Heillä on palvelintason välimuisti paikallaan ja ne todennäköisesti käyttävät optimaalista versiota PHP: stä, MySQL: stä ja Nginxistä – kaikki määritetään erikseen antamaan paras mahdollinen suorituskyky.

Nopeammat sivun latausajat eivät ole vain turhamaisuusmittareita – sivustosi nopeuttamisella voi olla vaikutusta tulokseesi, koska sivun latausajat ovat tärkeitä kaikessa käyttäjäkokemuksesta sitoutumiseen, Googlen sijoituksiin ja tulosprosentteihin.

Parannettu turvallisuus

Jaetut isännät todennäköisesti suorittavat perusturvallisuustiedot varmistaakseen, että heidän satojensa käyttäjiensä jokaisella palvelimella ei ole kaikenlaisia ​​uhkia. Ylläpito WP-isäntä vie tietoturvan aivan toiselle tasolle.

Lisääntyneet suojausprotokollat, päivittäiset haittaohjelmien tarkistukset ja mahdollisuus torjua kaikenlaisia ​​verkkouhkia (kuten DDoS-hyökkäyksiä) ovat ominaisuuksia, jotka löydät melko vakiona useimmissa hallinnoiduissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa.

Monet hallitut isännät auttavat sinua myös suojaamaan WordPress-kirjautumissivua. Melkein kaikki hallitut WordPress-isännät tarjoavat ilmaisia, helppoja asentaa SSL-varmenteita suojaamaan sivustosi tietoja siirrettäessä.

Päivän lopussa, vaikka palvelimet olisivat suojattuja, verkkosivustot (etenkin suositut) kuitenkin joutuvat toisinaan hyökkäyksiin. Jos sivustosi on tarpeeksi valitettavaa saada hakkeroitua hallittuun WordPress-isännöintiin, saat paljon enemmän asiantuntija-apua – ja jotkut hallinnoidut WordPress-isännät jopa korjaavat haittaohjelmaongelmat ilmaiseksi.

Esimerkiksi sekä Kinsta että Flywheel, kaksi parhaiten hallittua WordPress-isäntää, tarjoavat ilmaisia ​​”hakkeroinnin takuita”. Jos sivustosi hakkeroidaan, he korjaavat ongelman ilmaiseksi.

Automatisoidut varmuuskopiot

En yksinkertaisesti voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää on tehdä säännöllisiä varmuuskopioita sivustostasi! Onneksi useimpiin (ellei kaikkiin) hallittuihin WordPress-isännöintisuunnitelmiin sisältyy automaattisten päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi myös ominaisuuksia, joiden avulla voit nopeasti ja helposti palauttaa varmuuskopiosi, jos sinun koskaan tarvitaan.

Monet jaetut isännöintipalvelut tarjoavat automaattisia varmuuskopioita (muodin mukaan) cPanelin kautta. Nämä kuitenkin tallennetaan melkein aina samaan palvelimeen; eli ne ovat yhtä alttiita vaurioille kuin alkuperäiset tiedot. Lisäksi palauttaminen yhteen näistä varmuuskopioista ei yleensä ole triviaalia.

Sitä vastoin hallittu WordPress-isännöinti tarjoaa yleensä yhden napsautuksen palautuksia, jotka tuovat koko sivustosi takaisin verkkoon muutamassa minuutissa, ellei sekunteissa.!

Automaattiset päivitykset

Ohjatulla WordPress-isännöinnillä verkkopalvelinta hallitsevat ammattilaiset, joiden tavoitteena on varmistaa, että asiat toimivat huipputehokkaasti. Automaattiset päivitykset eivät kata kaikkea palvelimen käyttöjärjestelmästä PHP: hen ja MySQL: ään jne., Mutta myös itse WordPressiä!

Tämä tarkoittaa, että käytät aina uusimpia, vakaimpia ja turvallisimpia versioita melkein kaikesta.

Jaettu hosting tarjoaa joskus jotain vastaavaa, mutta pienellä kierroksella. Jaetun palvelun ylläpitäjät huolehtivat myös palvelimen olennaisten osien ylläpidosta, mutta tämä tehdään paljon vähemmän ennakoivasti, ja siihen sisältyy ensisijaisesti vain käyttöjärjestelmä, ohjauspaneeli, PHP, MySQL ja Apache – parhaimmillaan. Se ei yleensä sisällä WordPressiä – joka sinun on pidettävä yllä itse.

Kätevät hallintapaneelin ominaisuudet

Koska hallitut WordPress-isännät ovat 100% omistautuneita WordPressille, useimmat heistä käyttävät mukautettua hosting-kojetaulua sen sijaan, että saisit tavallisen cPanel-kojelaudan, jonka saisit useimpien jaettujen isäntien kanssa.

Sen lisäksi, että nämä kojetaulut ovat miellyttävämpiä työskennellä, ne antavat sinulle myös pääsyn useisiin hyödyllisiin hallintaominaisuuksiin.

Esimerkiksi Kinsta antaa sinun tarkastella WordPress-laajennuksia isäntä-hallintapaneelista ja nähdä, milloin päivityksiä on saatavana:

Kinsta-kojetaulu sisältää joitain WordPress-erityisiä ominaisuuksia

Useimmat tarjoavat myös lavasivustoja, jotka antavat sinulle turvalliset hiekkalaatikot testataksesi tekemiäsi muutoksia. Kun olet tyytyväinen muutoksiin, voit siirtää ne verkkosivustollesi napsautuksella.

Parempi tuki

Jaetun isäntäsi tukihenkilökunta voi olla erittäin ystävällistä, mutta he eivät todennäköisesti ole WordPress-asiantuntijoita.

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia, joissa tavallinen vastaus oli: ‘Varmista, että WordPress on päivitetty, ja varmista, että et käytä huonoja laajennuksia?’ Tai se vanha klassikko: ‘Kokeile deaktivoida laajennukset yksi kerrallaan nähdäksesi, onko yksi näistä ongelma?’

Ylläpitämät WordPress-isännät tietävät tarkalleen, mitä WordPress-versiota käytät (koska he itse ylläpitävät sitä) ja mitkä plugins olet asentanut. He pystyvät yleensä ottamaan kotiisi ongelmasi paljon nopeammin ja kykenevät yleensä ratkaisemaan jaetut isännät asioita, jotka eivät edes pääse.

Parempi käyttöaika & skaalautuvuus

Asennuksen erittäin viritetyn luonteen vuoksi verkkosivustosi pystyy käsittelemään paljon enemmän katsojia hallitulla WordPress-isäntällä kuin se pystyisi toimiessaan jaetussa isännöinnissä – vaikka muistaisitkin, että monet johtavat isännät, kuten WP Engine, ovat ennalta määritetyt rajoitukset kuukausivierailijoillesi, joihin sivustoasi mahtuu ennen lisäkustannuksia..

Lisäksi, jos sivustosi alkaa ylittää valitsemasi tietyn hallitun WordPress-suunnitelman, teknikot ilmoittavat yleensä, että sinun on harkittava päivittämistä korkeammalle palvelutasolle.

Hallittujen WordPress-hosting-palveluiden haitat

Kaiken edellä olevan perusteella olen varma, että hallitun WP-ympäristön näkymät alkavat kuulostaa melko loistavilta – niin kuin sen pitäisikin olla! Ennen kuin päätät, on kuitenkin joitain haittapuolia, joista sinun pitäisi olla tietoinen.

Korkeampi hintalappu

Siitä ei päästä eroon: Ylläpito WordPress-isännöinti maksaa enemmän kuin jaettu isäntä. Jos harjoitat vakavaa verkkoyritystä / yritystä, lisäkustannukset ovat tietysti melkein varmasti enemmän kuin perusteltuja.

Jos kuitenkin käytät vain henkilökohtaista tai voittoa tavoittelematonta blogia, voi olla syytä uhrata kaikki edellä mainitut mahdolliset hyödyt ja pitää kiinni jaetusta isännöinnistä, jotta kustannukset pysyisivät mahdollisimman pieninä.

Entry-level-hallinnoidut WP-hosting-suunnitelmat alkavat yleensä noin 30 dollaria kuukaudessa. Monilla hallinnoiduilla WordPress-isännöimillä tämä hinta voi antaa sinulle omat resurssit VPS: llä. Esimerkiksi Kinsan 30 dollarin alkutason suunnitelma käyttää Google Cloud -infrastruktuuria.

Tämä on paljon enemmän kuin 4–5 dollaria kuukaudessa, jonka maksaisit halvasta jaetusta isännöinnistä. Lisäksi on tärkeätä muistaa, että hallituimmat WordPress-isännät rajoittavat käytettävissä olevien sivustojen määrää – et tyypillisesti löydä rajoittamatonta verkkosivustoa -vaihtoehtoa halpa jaettu isäntä tarjous.

Kiinteät vierailut ja ylimääräiset maksut

Korkeamman hintalaatun lisäksi monet hallinnoidut WordPress-isännät ottavat käyttöön kiinteät rajat sivuston kävijämäärälle kuukaudessa.

Tyypillisesti ~ 30 dollaria kuukaudessa hallinnoitu WordPress-isännöintisuunnitelma sallii noin 20 000 – 25 000 käyntiä kuukaudessa, mikä on kaukana ‘rajoittamattomasta’ liikenteestä, jota useimmat jaetut isännät mainostavat. Tietysti todellisessa maailmassa ei ole rajatonta asiaa.

Nyt tämä ei tarkoita sitä, että hallittu WordPress-isäntä sulkee sivustosi, jos ylität nämä rajat, mutta se tarkoittaa, että joudut maksamaan ylimääräiset maksut, jos ylität liikenteen rajat.

Eniten hallitut WordPress-isännät veloittavat noin 1 dollarin tuhannesta kävijästä rajan yli.

Lisäosien rajoitukset

Monet hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset asettavat usein tiettyjä rajoituksia käytettäville laajennuksille. Ne saattavat estää joitain laajennuksia, koska heidän suorittamansa tehtävää hoidetaan palvelintasolla (kuten välimuisti), tai he voivat estää niitä suorituskyky- tai turvallisuussyistä..

Esimerkiksi WP Engine estää Broken Link Checker -laajennuksen, koska sillä on vaikutusta suorituskykyyn.

Joustamaton infrastruktuuri

Tämä on itsestään selvää: Voit käyttää WordPressiä vain hallinnoiduissa WordPress-isäntälaitteissa. Et voi käyttää muita järjestelmiä, kuten Joomla, Drupal tai Magento, samalla palvelimella.

Tämä on tietysti ehdoton ratkaisu, jos sinun täytyy suorittaa jotain muuta kuin vain WordPress!

Ylläpitävät WordPress-hosting-yritykset

Suurin, suosituin ja tunnetuin WordPress-isännöintiin erikoistunut yritys on epäilemättä WP Engine. WP Engine isännöi erittäin suuria sivustoja ja tarjoaa palveluita aina lähtötason tililtä, ​​joiden hinta on 27 dollaria kuukaudessa (jotka sallivat jopa 25 000 käyntiä kuukaudessa), omistettuihin ympäristöihin, joiden hinnat ylittävät ~ 400 dollaria kuukaudessa (mikä sallii miljoonien käyntien kuukaudessa)..

WP-moottorin arvostelu ?

Kinsta on toinen tunnettu yritys, jonka suosio on noussut nopeasti. Ne alkoivat premium-vaihtoehtona, mutta ovat sittemmin tullut paljon helpommin saatavissa oleviin, lähtöhinnoin samanlaisia ​​kuin WP Engine.

Heidän lähtötason hosting-suunnitelma alkaa 30 dollarista kuukaudessa jopa 20 000 käyntiin. Kaikki heidän suunnitelmansa tarjoavat omistettuja resursseja Google Cloud -infrastruktuuriin.

Kinsta-arvostelu ?

Vauhtipyörä on toinen suosittu vaihtoehto, jonka WP Engine osti äskettäin, vaikka näitä kahta käytetään edelleen erillisinä kokonaisuuksina. Kuten Kinsta, myös Flywheel käyttää Google Cloud -infrastruktuuria kaikkien suunnitelmiensa toteuttamiseen.

Heidän lähtötason suunnitelma alkaa 15 dollarista kuukaudessa (5000 kävijää), vaikka suurin osa ihmisistä haluaa todennäköisesti valita 30 dollaria kuukaudessa koskevan suunnitelman, joka sallii 25 000 käyntiä kuukaudessa.

Koska Vauhtipyörät asettuvat itselleen ”suunnittelijoille ja luoville toimistoille” perustetulla hosting-yrityksellä, he ovat myös edenneet pitkälle tarjoamalla useita ominaisuuksia, jotka on erityisesti tarkoitettu verkkosivujen suunnittelijoiden / toimistojen elämän helpottamiseen paljon helpommaksi – kuten mahdollisuus luoda ilmaisia ​​esittelysivustoja, yhden napsautuksen latausympäristöjä ja siirtää laskutusta asiakkaille myöhemmin!

Vauhtipyöräkatsauksemme ?

Lisäksi sekä vauhtipyörä että Kinsta tarjoavat täysin ilmaisia ​​sivustojen siirtymiä, mikä tekee koko prosessin siirtymisestä edellisestä / jaetusta isäntästä hallittuun WordPress-isäntään kokonaan!

Budjettivaihtoehto hallinnoidulle WordPress-isännöinnille

Jos haluat “täyden” hallinnoidun WordPress-kokemuksen, suosittelemme yhtä yllä olevista isännöimistä.

Kuten aiemmin mainitsimme, on myös joitain isäntiä, jotka tarjoavat hallittuja WordPress-ominaisuuksia jaetulla ympäristöllä.

Saat hyötyä jaetusta isännöinnistä hinnoin ja mahdollisuutena isännöidä “rajoittamattomia” verkkosivustoja, samalla kun pääsyt joihinkin hallittuihin WordPress-ominaisuuksiin, kuten automaattisiin päivityksiin, varmuuskopioihin, vaiheittaisiin sivustoihin ja muuhun.

Saat kuitenkin myös joitain jaetun hosting-palvelun haitoista suorituskyvyn, käytettävyyden ja tuen suhteen, minkä vuoksi uskomme edelleen, että yllä olevat kolme isäntää ovat parhaat vaihtoehdot, jos ne sopivat budjettisi.

Vaikka monet jaetut isännät ovat muuttaneet tähän tilaan, yksi paremmista vaihtoehdoista on SiteGround-arvostelu. Kiinnitä huomiota vain uusimishintoihin – vaikka suunnitelmat alkavat vain 3,95 dollaria kuukaudessa, hinnat nousevat kolminkertaiseksi ensimmäisen laskutusjakson jälkeen.

Silti jopa täydellä hinnalla, 19,95 dollaria kuukaudessa GrowBig plan (5,95 dollaria kuukaudessa promo) tarjoaa hallittuja WordPress-ominaisuuksia rajoittamattomille sivustoille, mikä on vaikea voittaa budjetin kannalta.

Vältettävät hosting-yritykset

Verkkokohteista ja sosiaalisen median reaktioista päätellen, kun kyse on hallitusta WordPress-isännöinnistä, näyttää siltä, ​​että yrityksiä, joita vältetään, ovat suurimmaksi osaksi ne, jotka eivät tee hallittua WordPress-palvelinta ensisijaisena.

GoDaddy ja Bluehost ovat saaneet kauhistuttavia arvosteluja hallituista WordPress-isännöintipalveluistaan. Jopa monet muuten arvostetuimmat yritykset, kuten Media Temple, näyttävät kärsivän hallinnoidun WordPress-isännöintialueella..

Suosittamillamme yrityksillä on yksi yhteinen asia: WordPress-hosting on heidän ainoa liiketoimintansa.

Kuinka valita oikea isäntä tarpeitasi varten

Jos tarkastellaan vain saamasi palvelun laatua, paras valinta on tietysti premium-hallintainen WordPress-isäntä, kuten Kinsta, WP Engine tai Flywheel. Nämä kolme isäntä tarjoavat ehdottoman parhaan suorituskyvyn, luotettavuuden, tuen ja mukavuuden.

Tietenkin useimpien meistä on huolehdittava palvelun laatua pidemmästä syystä – budjetista!

Joten jos 25 dollarin plus kuukauden kulutus parhaaseen isännöintiin ei ole vaihtoehto, tässä ovat muut valintasi:

  • Perusjakelu – käytä tätä vain, jos se on kirjaimellisesti ainoa asia, jolla sinulla on varaa. Ainoa myönteinen asia, jonka voimme sanoa näistä isännöistä, on, että ne ovat halpoja ja he voivat hankkia sinulle toimivan WordPress-sivuston. Tässä ovat suositellut jaetut isäntämme.
  • Jaettu WordPress-isännöinti – Jos haluat joitain hallittuja ominaisuuksia halvemmalla, saatat pitää sivustosta SiteGround, joka tarjoaa joitain hallittuja WordPress-ominaisuuksia jaetuissa ympäristöissä. Jälleen tämäntyyppiset isännät tekevät ei vastaavat Kinstaa, WP-moottoria tai vauhtipyörää palvelun laadussa, mutta ne tarjoavat budjettiystävällisen lähtökohdan hallittuun WordPress-isännöintiin, varsinkin jos joudut isännöimään useita sivustoja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me