Hvad administreres WordPress-hosting, og hvornår er det værd at de ekstra omkostninger?

WordPress-tilbud


Dit WordPress-sted er et værdifuldt aktiv, så du vil sikre dig, at det er sikkert, kører effektivt og er i de bedst mulige hænder. Mens administreret WordPress-hosting kan hjælpe med dette, er det vigtigt at vide, at det ikke er en absolut helbredelse. I denne artikel forklarer jeg nøjagtigt, hvad administreret WordPress-hosting er, hvornår du skal vælge det, om det er værd at ekstraomkostningerne og de ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en hostingtjeneste (plus et par anbefalinger).

Lad os komme igang.

Først: Et par grundlæggende hosting

Første ting først, hvad er der netop hosting? Nå, enkelt sagt, hosting (eller webhosting) er en service, du har brug for for at gemme data og gøre dit websted tilgængeligt online (dvs. tilgængeligt for folk, der bruger internettet).

Hosting er en service, du køber fra et firma. For at tage den bedst mulige beslutning skal du forstå, hvad forskellige hosting-pakker indeholder, og hvordan de påvirker dit websted. I nogle tilfælde inkluderer dette kun det blotte minimum – virkelig bare et offentligt tilgængeligt sted at gemme dit websted online – mens andre pakker kan indeholde funktioner, der tager byrden af ​​sikkerhed, ydeevne og generel webstedsstyring væk fra dine skuldre.

Jo flere funktioner og tjenester en hostingplan tilbyder, jo mere sandsynligt er det at blive omtalt som administreret hosting. Når sådanne hostingplaner er specielt tilpasset og optimeret til WordPress (med hensyn til alt fra det tekniske hostingmiljø til de mere generelle site managementfunktioner), henviser vi til dem som administreret WordPress-hosting planer.

Hvad administreres hosting?

De fleste pakker, der tilbydes i dag, vil blive betragtet som administreret i nogen grad. Hvorfor? Fordi det at køre et websted faktisk er meget mere kompliceret, end du troede. Mange mennesker kan oprette og køre et WordPress-drevet websted uden for mange problemer, men hvor mange mennesker har netværksadministrationsevner, eller kan oprette Nginx-filer og / eller anvende opdateringer af operativsystemet til deres egne servere via SSH?

Alle websteder er gemt på computere, som alle har hukommelse, en processor, en harddisk, porte, der håndterer internettrafik og så videre – og de skal alle passe på et operativsystemniveau. Hvis der er en fejl i operativsystemet, skal den adresseres. Hvis malware er kommet ind i maskinen, skal den ryddes – og det er bare at ridse overfladen på alle de daglige ting, der skal gøres for at holde dit websted tævlende.

Dette er et ledelsesniveau, som næsten alle værter tilbyder i dag. Faktisk er det i deres bedste interesse at gøre det. De fleste brugere har absolut ikke behov for at kontrollere deres hostingmiljø på lavt niveau – og hvis de får mulighed for det, ville de sandsynligvis gøre et rod af ting ret hurtigt. Dette ville føre til, at deres websted falder ned og skylder sandsynligvis på værten, som så sandsynligvis skulle få til opgave at få tingene op og køre igen.

Med andre ord ved at administrere din server for dig dræber værter to fugle med en sten: Redder dig fra dig selv og redder sig selv fra horder af supportbilletter.

Lad os kalde denne type ledelse administration på serverniveau – og medmindre du specifikt søger efter bare metal-servere, vil du sandsynligvis se alle sådanne funktioner inkluderet i din valgte hosting-pakke.

Der er dog en anden gren af ​​administrerede hostingtjenester, der giver dig mulighed for at udføre mange almindelige opgaver på højere niveau på din server, f.eks. Sikkerhedskopiering af websteder. Lad os ringe til denne anden afdeling af tjenester applikationsniveau-styring.

Administrationsservices på applikationsniveau er den type, der tilbydes i styrede WordPress-hostingplaner. Funktioner vil sandsynligvis omfatte:

 • caching på serverniveau (og mange andre ydelsespecifikke tjenester)
 • automatiserede daglige sikkerhedskopier af websteder
 • centrale WordPress-opdateringer
 • migrering af websteder
 • malware-scanning
 • muligheden for hurtigt og nemt at oprette iscenesættelseswebsteder
 • on-demand WordPress-specifikke sikkerhedskopieringer med ét klik
 • meget mere (vi gennemgår mange af disse i et øjeblik).

Fordelene ved administreret WordPress Hosting

I det væsentlige er den overvældende fordel ved et administreret WordPress-hostingmiljø, at alt ved det er helt skræddersyet til at køre WordPress. Generelle værter (dvs. den type, der er vært for alle slags websteder, der kører på alle slags platforme) kan ikke rigtigt optimere deres systemer til en bestemt platform, fordi de har brug for at kunne køre så mange forskellige typer software. Den samme server kører muligvis et WordPress-sted, et Joomla-sted, et brugerdefineret websted, der bruger Laravel, en Node-server og så videre. Der er bare ingen måde at optimere til alt på én gang.

Administrerede WordPress-værter arbejder på den anden side udelukkende med WordPress, og som sådan kan de skræddersy alle deres servere – fra operativsystemet og filsystemet til kommandolinjeværktøjer – for optimal ydelse. Et godt eksempel på denne type optimering er cache for websteder – noget der kan gøres for at arbejde meget mere effektivt på serversiden end det kan ved blot at bruge front-end WordPress-plugins.

Sikkerhed er en anden sektor, hvor administreret WordPress-hosting udmærker sig. Det er meget lettere at opbygge et system, der er sikkert, når du ved nøjagtigt, hvad der kører på det, og hvad de svage punkter i en bestemt software (i vores tilfælde WordPress) er. Fordi værter forstår, hvordan WordPress reagerer, når nogen forsøger at logge ind med forkerte detaljer, kan de opbygge specifikke værktøjer til serveren, der automatisk spærrer for ondsindede forsøg.

Resultatet af alt dette er en markant hurtigere, mere sikker og mere stabil hostingarkitektur. En god analogi er grunden til, at dit tv ikke går ned, men din pc kan muligvis gøre det fra tid til anden. Selvom moderne tv’er har lidt computere inde i dem, bruges de til en, meget specifik opgave. På den anden side understøtter pc’er en lang række operationer – hvilket gør dem tilbøjelige til uventet at gribe ind eller gå galt på en uforudset måde.

Administrerede WordPress-hostingsystemer behøver kun koncentrere sig om et enkelt system: WordPress. Dette giver dem mulighed for at bruge WordPress’s forskellige styrker og dæmpe dets svagheder, hvilket resulterer i et miljø, der gør en ting ekstremt godt.

Funktioner i Managed WordPress Hosting

For tiden tilbyder administrerede WordPress-hostingfirmaer en række forskellige funktioner. Følgende er et udvalg af nogle af de mest nyttige.

Automatisk administrerede opdateringer

Automatiske opdateringer har været en funktion af WordPress i ganske lang tid nu. Imidlertid kan administreret WordPress-hosting tage disse et skridt videre ved automatisk at anvende sikkerhedsrettelser, så snart de kommer ud – på samme måde som de anvender større WordPress-versionopdateringer på websteder. Hvor det er muligt, vil nogle virksomheder endda give dig besked på forhånd om sådanne opdateringer for at sikre, at du altid har rigelig tid til at forberede.

Med næsten alle administrerede WordPress-værter håndhæves normalt den nyeste version af WordPress. Dette gør ikke kun dit websted mere sikkert (ved at lukke eventuelle kendte sikkerhedshuller så hurtigt som muligt), det gør også værtens netværk mere sikkert som en helhed – fordelene ved at strømme ned til dig som kunde (mere samlet oppetid, færre angreb osv.).

Automatiske og manuelle sikkerhedskopier

På grund af WordPress’s popularitet kan specialiserede værter gøre backup-proceduren hurtigere, mere effektiv og mere pålidelig. Derudover gør det, at hvis værten foretager regelmæssige sikkerhedskopier, også gør dit websted lettere at gendanne, hvis tingene går galt (når alt kommer til alt, hvad godt er det at have en sikkerhedskopi, hvis du ikke er i stand til at anvende det selv uanset grund).

At få din vært til at lave regelmæssige sikkerhedskopier, der let kan bruges, er muligt, fordi de er i den perfekte position til at forstå den faste struktur i WordPress. Dette egner sig også til vores næste funktion …

Bedre WordPress-support

Din kilometertal med support vil variere fra virksomhed til virksomhed, men jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at en gennemsnitlig administreret WordPress-host-support vil (eller i det mindste skulle) vide betydeligt mere om WordPress end en almindelig support, der ikke er en specialist. Igen, da WordPress kun er et system, er det meget lettere at løse eventuelle problemer, der opstår.

Automatisk opsætning af WordPress

En funktion, der giver dig mulighed for at komme i gang med et nyt WordPress-sted på få sekunder. Når du har brug for et nyt sted, oprettes en komplet WordPress-installation (og den nødvendige databaseforbindelse osv.) Automatisk. Alt hvad du skal gøre er at udfylde en kort formular med nogle administrator- og websteddetaljer. Let!

Iscenesættelsesmiljøer

Dette er en fantastisk funktion for udviklere og / eller webstedsadministratorer. Et iscenesættelsesmiljø starter som en perfekt kopi af dit eksisterende websted, som kun er tilgængeligt for dig personligt (eller det har en uklar URL), og er super praktisk til at teste nye plugins / temaer eller opdatere / ændre kode, før du anvender ændringer til dit live site.

Finindstillede betjeningspaneler

Regelmæssige hosting-dashboards er normalt ikke meget brugervenlige, fordi de faktisk ikke ved, hvilken software du bruger. Som et resultat vil nogle give dig en hel række muligheder – hvoraf mange simpelthen ikke finder anvendelse på WordPress – mens andre er så sparsomme, at alt hvad de har, er et par basale links til at administrere din database eller dine filer.

Administrerede WordPress-hosting-dashboards kan på den anden side gøre alle mulige nyttige ting, såsom at give dig individuel statistik om brug / besøgende, give andre adgang til din konto, vise dig, hvis du har forældede plugins, fortæl du nøjagtigt hvilken version af WordPress du bruger og så videre.

For eksempel giver Kinsta, en kvalitetsstyret WordPress-vært, et betjeningspanel med detaljerede metrics for brug og ydeevne, blandt mange andre funktioner. Du kan bruge disse til at analysere din brug og besøgende samt finjustere dit websteds ydelse:

Kinsta-hosting-dashboardanalysesektion

Bedre cache

Som nævnt ovenfor kan på grund af den forudsigelige karakter af WordPress-miljøet let implementeres en meget mere effektiv caching-løsning på serversiden og kan dramatisk påvirke dit websteds hastighed ved at sikre, at hver side cachelageres så effektivt som muligt og så længe som muligt.

Med et WordPress-cache-plugin skal din server stadig indlæse WordPress, før den kan levere den cachelagrede side. Men med cache-cache på serverniveau kan din server fuldstændigt omgå WordPress-applikationen og bare tjene op cache-siden, der tilbyder endnu bedre ydelsesoptimering.

Med bedre cache er både webstedsejer og værter gladere. Dette skyldes, at ved hjælp af det bedst mulige cache-system kan et websted køre hurtigere og kræve færre serverressourcer, hvilket igen vil hjælpe værten med at spare penge.

Øget sikkerhed

Vi har allerede dækket nogle grundlæggende aspekter af sikkerhed. Auto-opdateringer, bedre support og (normalt) daglige sikkerhedskopier bidrager alle til sikkerhed, men der sker faktisk meget mere bag kulisserne med administreret hosting. For eksempel: Strenge politikker på WordPress-niveau.

Lad os antage, at et populært plugin annoncerer, at det har en sikkerhedslækage. En generel vært kan ikke gøre noget ved dette – mere sandsynligt, de ved ikke engang om det! WordPress-værter overvåger løbende sådanne nyheder og kan forbyde, at plugin installeres øjeblikkeligt. Hvis det er et særdeles grimt sikkerhedsspørgsmål, kan de endda deaktivere alle disse plugins med det samme (i hvilket tilfælde kontaktede de webstedsejere ASAP). Selvom dette muligvis får nogle webstedsejere til at grumle, er det meget bedre end websteder bliver kompromitteret og / eller styrter ned (og de fleste værter vil kun gøre det i de mest dristige situationer).

Kort sagt, når det kommer til WordPress-relaterede sikkerhedsproblemer, kan WordPress-specifikke værter overvåge tingene lettere og reagere hurtigere og mere effektivt end deres kolleger.

Ulemper ved administreret WordPress Hosting

Så med alle disse fantastiske funktioner og alle de dejlige ting, jeg har sagt indtil videre, kunne der være nogen ulemper? Nå, selvfølgelig er der altid et par stykker.

WordPress Kun

Jeg ville ikke betragte dette som en ulempe som sådan, men det er stadig værd at nævne. Der er absolut ingen måde, du kan få noget andet sted på en administreret WordPress-vært. Nogle af dem giver dig mere frihed end andre, men selvom du teknisk set også er i stand til at køre et Joomla-websted, garanterer jeg stort set, at det ville blive fjernet, så snart det blev opdaget.

Tab af fleksibilitet

Som nævnt ovenfor har WordPress-værter strengere politikker end deres kolleger, hvilket resulterer i en bedre arkitektur, der mere end udgør nogen ulemper (efter min mening).

For eksempel forbyder mange administrerede WordPress-værter visse plugins – dog normalt med god grund. Tredjeparts cache-plugins er for eksempel typisk ikke tilladt, og heller ikke mange andre plugins, der har en dårlig track record, ofte på grund af sikkerheds- og / eller ydeevneproblemer. På den anden side, er dette virkelig så slemt? Når alt kommer til alt ønsker ingen et plugin, der er usikkert eller spiser alle deres tilgængelige webstedsressourcer / hukommelse.

Det er kun en deal-breaker, hvis du absolut skal bruge et af disse forbudte plugins.

Forhøjet pris

Oprettelse af en kvalitetsstyret WordPress-hostingoplevelse kræver betydelig knowhow, teknologi og penge. De maskiner, der huser dine websteder, har en tendens til at være meget mere kraftfulde, og omkostningerne overføres til den ydmyge websteejer. Der er nogle lave omkostningsindstillinger derude, men generelt er det laveste du vil gå omkring $ 30 om måneden.

Du kan finde billigere planer for websteder med meget lav trafik, men de fleste websteder kræver mindst $ 30 om måneden – måske mere.

Hvornår administreres WordPress Hosting værd den ekstra omkostning?

Efter min mening er det sort / hvidt: Hvis du har råd til det og kun har brug for at køre WordPress, skal du gå direkte til administreret WordPress-hosting! Der er nogle undtagelser, som jeg kommer ind på et øjeblik, men dette er mit generelle råd.

Lad os se på tilfælde, hvor administreret WordPress-hosting er ikke de ekstra omkostninger værd.

Er dine websteder test- eller udviklingswebsteder?

Hvis du opretter et hurtigt testsite eller udvikler noget online, behøver du ikke al den magt, der følger med en administreret pakke. En delt vært vil sandsynligvis have hyppigere nedetid og være markant langsommere, men dette bør ikke være et problem i denne situation – og omkostningerne på $ 5 om måneden vil være meget lettere at mage (især hvis du udvikler flere websteder / ideer på samme tid).

Her er vores anbefalede delte hostingudbydere.

Har du et budget?

Vi har alle været der: Nogle gange er de ekstra par dollars bare for meget. Hvis du ikke har noget valg, skal du ikke kæmpe for meget – især når du bare tager ud. Hvis du har et stramt budget, er det en rimelig taktik at spare tidligt og skifte værter, når du med sikkerhed har råd til at gøre det (medmindre ydelsen virkelig er kritisk for dit websted / idé fra starten).

Har du missionskritiske ikke-WordPress-komponenter?

Nogle websteder kører muligvis på WordPress, men har en anden underliggende kode, som webstedet simpelthen ikke kan fungere uden. I disse situationer skal du bruge en generel vært af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at køre noget frit i stedet.

Er dine sider lav trafik?

Hvis du har et websted med lav trafik, der kan leve med lidt nedetid (måske et personlig sted, som du ikke har nogen hensigt om nogensinde at blive til en virksomhed), har du muligvis ikke brug for administreret WordPress-hosting overhovedet. Sikker på, vi elsker alle at se vores websted op 100% af tiden og indlæse på mindre end et sekund, men hvis du har en personlig blog, der kun besøges af tusind mennesker om måneden, gør det virkelig en forskel, hvis det kun er op 99% af tiden og indlæses på to eller tre sekunder?

For websteder med lav trafik kan du også gå med en administreret WordPress-vært med lavere niveau, der bruger et delt hostingmiljø, f.eks. SiteGround. Disse typer af værter er ikke så gode som ‘ægte’ administreret WordPress-hosting, men de tilbyder et pænt midtpunkt mellem vaniligt delt hosting og administreret WordPress-hosting.

Har du mange steder?

De fleste værter begrænser antallet af WordPress-installationer, du kan have. Med administreret WordPress-hosting er handlen: ‘Sikker på, du kan have 30 websteder, men overlever 250 dollars om måneden tak!’ Hvis alle disse websteder er pengeinstitutter, er det selvfølgelig fint, men vær klar til at betale pr. Websted ( eller vælg en særlig aftale med flere websteder). Hvis du har et stort antal sider, kan det være bedre at lade de lave trafikpladser ligge, hvor de er, og kun bruge administreret WordPress-hosting til de vigtigste.

Afslutningsvis vil jeg kraftigt anbefale at gå over de fem punkter ovenfor. Hvis dit svar er ‘nej’ til hver enkelt, er mit råd at vælge administreret WordPress-hosting hver gang.

Fejl, der skal undgås, når du vælger en administreret WordPress-vært

Før vi kommer til vores liste over topstyrede WordPress-værter, vil jeg gerne advare dig mod nogle af de almindelige faldgruber ved at vælge denne type vært.

Ændret delt hosting er ikke WordPress-hosting

Nogle hostingfirmaer, såsom SiteGround, kan prale af administreret WordPress-hosting på deres websted, men de er ikke rigtig ‘ægte’ administrerede WordPress-værter.

SiteGround er faktisk meget dygtige værter med stor kundesupport, men deres WordPress-infrastruktur er stort set den samme som både deres generelle delte hostingtjenester og deres Joomla-arkitektur – ikke noget vi leder efter. Dette er et almindeligt mønster med mange værter, bare fordi de reklamerer for ‘administreret WordPress-hosting’, betyder det ikke nødvendigvis, at de er så ‘administreret’ som flere specialværter..

Når det er sagt, kan en af ​​disse ændrede delte værter stadig være et godt valg, hvis alternativet ville være regelmæssig delt hosting. Selv hvis du ikke får det optimerede miljø, får du stadig praktiske administrerede WordPress-funktioner, såsom iscenesættelseswebsteder og automatiske opdateringer. Grundlæggende er det bedre end intet, hvis det er det, dit budget tillader.

For godt til at være sandt

En anden tommelfingerregel: Du kan simpelthen ikke købe god hosting for kun et par dollars om måneden. Hvis noget synes for godt til at være sandt, er det næsten altid – især i hostingverdenen.

Bemærk: For nedenstående liste over anbefalede administrerede WordPress-værter har jeg kun inkluderet virksomheder, der har arkitekturer bygget specielt til WordPress, og funktioner, der udelukkende understøtter platformen.

Ved hvad du betaler for

Administrerede WordPress-værter vil normalt forsøge at debitere dig for de nøjagtige ressourcer (hukommelse og diskplads osv.), Som dit websted bruger.

Derudover har du almindeligvis en hård besøgendehætte til din plan. Nu betyder det ikke, at dit websted lukkes, hvis du går over grænsen, men du bliver nødt til at betale overskydelsesgebyrer, hvis du overskrider din besøgende tildeling (normalt omkring $ 1 pr. Tusinde besøgende over din grænse).

Du finder også nogle administrerede WordPress-værter, der opkræves med båndbredde, selvom det ikke er næsten lige så almindeligt.

De sande omkostninger ved hosting afholdes gennem båndbredde, ikke besøgende, hvilket er grunden til, at jeg synes, at den besøgende-baserede prismodel langt fra er den bedste måde at gå på ting på… det er lettere for kunderne at forstå.

Topstyrede WordPress-hostingfirmaer

Lad os endelig se på nogle af de bedst styrede WordPress-hostingfirmaer på markedet. Følgende virksomheder har alle gode track records, ved nøjagtigt, hvad de laver, og specialiserer sig kun i hosting af WordPress-drevne websteder.

WP-motor

WP Engine er en af ​​de største og mest kendte administrerede WordPress-værter – og blev oprindeligt medfinansieret af Automattic, firmaet bag WordPress.com. I 2018 modtog WP Engine yderligere $ 250 million i finansiering, så dette er bestemt en af ​​de største administrerede WordPress-værter.

Deres tre mest almindelige planer vil sætte dig tilbage $ 30, $ 115 og $ 290 om måneden, hvis du betaler månedligt. Du får også to måneder gratis, hvis du betaler for et år på forhånd.

WP Engine administrerede WordPress-hosting

De er et af de største administrerede WordPress-hostingfirmaer på markedet og er faktisk både højt vurderede og meget pålidelige.

Du kan lære mere i vores fulde WP Engine-hostinganmeldelse ��

Officiel hjemmeside

Svinghjul

Svinghjul er en af ​​mine foretrukne administrerede WordPress-værter (og er faktisk dem, der bruges til at være vært for netop dette sted. De blev faktisk erhvervet af WP Engine tilbage i juni 2019, skønt de to stadig kører som helt separate enheder.

De har den billigste entry-level virkelig styrede WordPress hosting-pakke, tilbyder en bunke unikke funktioner og gratis webstedsmigrationer og kan prale af imponerende ydeevne og et af de bedst udseende dashboards på markedet.

Svinghjul administreret WordPress hosting

De tilbyder en startplan for kun $ 15 om måneden, men det giver kun mulighed for 5.000 månedlige besøg. Der er også en anden single-site-plan til $ 30 om måneden, såvel som planer, der tillader flere websteder til henholdsvis $ 115 (ti sites) og $ 290 (30 sites) om en måned.

Som med WP Engine får du også to måneder gratis, hvis du betaler for et år på forhånd.

Du kan lære mere i vores fulde anmeldelse af Flywheel-hosting ��

Officiel hjemmeside

Kinsta

Sammen med svinghjul er Kinsta en af ​​mine favoritter. De blev de største administrerede WordPress-værter i Europa kun to år efter, at de startede, og er fortsat med at være på forkant med teknologien ved at placere hele deres infrastruktur på Google Cloud.

Kinsta administrerede WordPress-hosting

Kinsta er teknisk gode, og tilbyder også nogle meget avancerede hosting-planer. Deres indgangsplan koster $ 30 om måneden, og de tilbyder derefter en bred vifte af planer derfra – startende fra $ 60 om måneden og går helt op til $ 1.500 om måneden.

Som med de andre kan du få to måneder gratis, hvis du betaler for et år på forhånd.

Du kan lære mere i vores fulde Kinsta-hostinganmeldelse ��

Hvis du vil have hjælp til at vælge mellem disse tre første værter, har vi også en sammenligning: WP Engine vs Flywheel vs Kinsta.

Officiel hjemmeside

Pagely

Sagt nok er et andet stort firma med en imponerende liste over kunder – Comcast, Disney, Visa og Booking.com for at nævne nogle få. Deres evne til at skalere er super imponerende, men de er også meget dyrere end andre værter og ikke en mulighed for de fleste afslappede WordPress-brugere.

Mildt vært

Deres billigste plan er 199 dollars om måneden, hvilket giver mulighed for fem steder. Deres næste niveau er henholdsvis $ 299, $ 499 og $ 999 om måneden, med en tilpassbar Enterprise-option, der starter ved $ 2.500 om måneden.

Pagely er også den eneste vært på denne liste, der gør ikke gebyr baseret på besøgende. De inkluderer en markeret “estimeret sidevisning” til planerne for at hjælpe dig med at vælge den rigtige plan, men dette er ikke en grænse, som det er med andre værter.

Officiel hjemmeside

Skift fra andre værter

Prisfastsættelsen gør det temmelig klart, at administreret WordPress-hosting kan blive relativt dyre ganske hurtigt. Disse virksomheder er dog så gode til at optimere WordPress, at dit websted vil krydse ekstraordinært godt på servere med betydeligt lavere specifikationer end din nuværende delte eller VPS.

På grund af den ekstra ydelse alene er $ 30-serien en no-brainer. Hvis du har et websted, der er vigtigt for dig – især hvis det tjener penge, skal du næsten helt sikkert flytte det til administreret WordPress-hosting (se ovenfor for en liste over omstændigheder, hvor det ikke er den bedste mulighed). Hvis du i øjeblikket betaler omkring $ 5 om måneden for en generel delt hostingplan, betaler du mere pr. Måned, hvis du skifter, men til gengæld får du et hurtigere og mere pålideligt websted.

Faktisk, selvom du i øjeblikket er på en VPS på 50 dollars om måneden, vil du sandsynligvis også gøre det godt at skifte til et niveau på 30 dollar om måneden – og endda spare dig selv penge i processen. Spørg under alle omstændigheder din potentielle administrerede vært og fortæl dem om din statistik over databrug, men du er sandsynligvis godt inden for grænserne i de fleste tilfælde. Hvis dit websted ikke passer ind i intervallet på $ 30 om måneden, vil jeg seriøst overveje at skifte til $ 100-niveauet af samme grunde som den delte crowd. Du foretager i bund og grund en investering i fremtiden for dit websted / virksomhed, og du kan godt se lige så værdifulde præstationsgevinster næsten med det samme.

De højere prisintervaller (for eksempel fra $ 250 til $ 1.500 om måneden) kan virke temmelig outlandish for de fleste små til mellemstore virksomheder, men for mange store websteder med hundretusinder af besøgende om måneden er dette beløb faktisk ikke noget usædvanligt. Efter en vis mængde skal du blot indregne højere hostingomkostninger. Der er faktisk masser af selvstyrede VPS-løsninger, der lever i $ 2000-plus-området – for ikke at nævne at få din helt egen bare metal-server!

Selv hvis du har et stort sted, kan optimeringerne, der administreres af WordPress-hosting-tilbud, give en enorm fordel – Jeg har faktisk været vidne til en administreret WordPress-vært, der barberer $ 3.000 om måneden fra en stor klients hostingregning ved blot at optimere deres fillagringspraksis!

Den nederste linje: Har du brug for administreret WordPress Hosting?

Konklusionen af ​​denne artikel er, at ja, hvis du antager, at du kun kører WordPress, skal du næsten helt sikkert gå til administreret WordPress-hosting i modsætning til delt, VPS eller bare metal.

For effektivitetsforbedringen alene vil det sandsynligvis være økonomisk fornuftigt at gøre det for de fleste af WordPress-forretningssteder – trods alt, hvor mange flere konverteringer ville dit websted foretage, hvis det indlæste et sekund eller to hurtigere (tænk kundetilfredshed, SEO fordele og så videre).

Kort sagt: Brug af administreret WordPress-hosting giver dig ikke kun et fint afstemt miljø, hvor dit websted vil være bedre udstyret til at trives og modstå trafikstød, men det giver også ro i sindet med hensyn til yderligere pålidelighed og sikkerhed.

I nogle meget specifikke scenarier har du dog muligvis ikke mulighed for at gå med administreret WordPress-hosting – for eksempel fordi dit budget ikke tillader det, skal du køre mere end bare WordPress, eller dit websted er virkelig kun til personlig brug, hvor ting som bedre præstationer ikke er nogen reel bekymring.

For langt de fleste websteder, selvom administreret WordPress-hosting muligvis er betydeligt dyrere end delt hosting (og endda en smule mere end almindelig VPS-hosting), retfærdiggør fordelene virkelig enhver ekstra udgift.

Brug af administreret WordPress-hosting? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map