Hosting WordPress Terurus Media Temple – Kesan Pertama!

Tawaran WordPress


Saya rasa wajar untuk mengatakan bahawa lebih daripada sebilangan daripada kita melihat ini datang … dan rendah dan lihatlah, akhirnya, Temple Temple akhirnya mengumumkan perkhidmatan WordPress Hosting Terurus yang baru! Dengan peruntukan sehingga tiga pemasangan WordPress sebagai standard, dua zon pementasan untuk setiap tiga pemasangan tersebut, di suatu tempat di rentang sehingga satu juta tayangan halaman bulanan, pasaran dan prestasi tema WordPress baru yang, menurut mereka, seharusnya lebih baik daripada yang ada di pasaran setakat ini (lebih lanjut mengenai ini dalam siaran akan datang). Saya tahu – wowzers !!! Awas WP Engine!

Mengenai perkhidmatan:

Media Temple, menurut pendapat saya, dengan bijak memutuskan untuk meletakkan tawaran baru ini di rantau teratas platform hosting WordPress yang dikendalikan, tidak bersaing dengan harga tetapi sebaliknya untuk nilai, fungsi dan prestasi. Terlebih lagi, bukannya menawarkan pelbagai pakej yang berbeza, mereka telah memutuskan untuk mempermudahnya dengan hanya menawarkan satu paket dengan harga $ 29. Mari teruskan untuk melihat apa yang membuat anda…

Ciri-ciri Utama merangkumi:

  • Sehingga tiga pemasangan WordPress sebagai standard
  • Had paparan halaman bulanan di suatu tempat di wilayah berjuta-juta!
  • Panel kawalan all-in-one, mudah dinavigasi
  • Dua persekitaran pementasan 1 klik setiap pemasangan
  • Akses ke pasaran tema WordPress yang unik *
  • Infrastruktur awan ‘next-gen’ yang sangat berskala
  • Pelbagai lapisan cache terbina dalam sebagai standard
  • Akses e-mel bersepadu dengan sokongan IMAP penuh
  • Sandaran, keselamatan dan kemas kini automatik
  • Lebar jalur tidak terhad dan storan SSD 20GB

Bagaimana ia kelihatan / terasa?

Antara muka pengguna yang mereka sediakan untuk perkhidmatan ini, dengan kata: ‘sangat cantik’ (yeah yeah – dua perkataan kemudian). Media Temple jelas telah membuat banyak pemikiran untuk membuat antara muka yang sangat mudah dinavigasi dan sangat cantik:

Tangkapan skrin panel kawalan backend:

Tangkapan Skrin Pusat Akaun Hosting WordPress Terurus Media Temple

Betapa senangnya penyediaannya?

Anda mungkin menyedari bahawa sebilangan penyedia hosting WordPress yang diuruskan sekarang membuat perkara menjadi terlalu rumit (untuk membuatnya sopan). Tidak begitu dengan Media Temple: tidak ada arahan yang rumit dan tidak rumit, tidak ada medan yang tidak jelas dan semua yang perlu dilakukan jika domain yang ingin anda gunakan dengannya didaftarkan dengan pendaftar lain adalah hanya menukar pelayan nama untuk menunjuk ke Media Temple – apa lagi, terdapat juga sokongan sembang segera yang mudah diakses sepanjang masa untuk membantu sekiranya anda terjebak.

Kepantasan. . .

Salah satu titik penjualan utama perkhidmatan seperti ini ialah kepantasan. Kelajuan bukan sahaja mempengaruhi mood pengguna (dan oleh itu kadar pentalan dan penukaran dll) tetapi juga SEO. Sandaran, keselamatan dan semua faedah lain sangat mengagumkan, tetapi saya rasa titik penjualan sebenarnya (faktor yang membuat $ 29 dolar sebulan terdengar lebih murah daripada mahal) adalah perbezaan yang dapat dilakukan oleh persediaan seperti ini pada masa muat halaman!

Jadi betapa pantasnya?

Ujian awal kami menunjukkan bahawa di luar kotak (iaitu dengan pemasangan baru, tidak ada tetapan yang berubah, tidak ada pemalam tambahan dan tidak lain selain tema lalai yang dipasang) masa muat (untuk halaman depan) ada di suatu tempat dalam jarak antara 0,4 dan 0,7 saat**! Inilah laman ujian *** kami yang hampir keseluruhan, sekiranya anda ingin menjalankannya melalui katakan GTMetrix atau Pingdom untuk diri sendiri: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (kemas kini: laman web kini di luar talian).

Laporan GTmetrix:

Laporan GTMetrix

Perlu diberi perhatian:

Menurut sokongan, walaupun tidak ada integrasi semasa untuk CDN (Rangkaian Penghantaran Kandungan), pasukan secara aktif meneliti ini dan semoga fungsi tersebut semestinya tersedia sebagai sebahagian daripada pelancaran ciri yang tidak terlalu jauh.

Kesimpulan:

Media Temple jelas mempunyai jenama, reputasi dan sumber daya untuk tidak hanya bersaing dalam bidang ini, tetapi bahkan mungkin untuk terus menerajui! Terlebih lagi, sekarang mereka dimiliki oleh (walaupun dikendalikan secara bebas dari) GoDaddy, mereka juga akan memiliki semua kewangan yang mereka perlukan untuk membuat sandaran dan mengembangkan idea mereka. Ia mungkin masih awal, tetapi perkhidmatan baru mereka nampaknya menjadi pemenang mutlak!

Maklumat lanjut:

Baca pengumuman rasmi di blog Media Temple di http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Tonton Media rasmi yang diuruskan WordPress hosting Google Hangout yang dihoskan oleh pasukan pelancaran di https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c

Baca gambaran keseluruhan rasmi di laman web Media Temple rasmi di http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* dengan hanya satu tema yang tersedia (lebih banyak yang akan ditambah kemudian).

** Menggunakan tetapan lalai GTMetrix dan Pingdom.

*** secara harfiah semua yang telah kami lakukan adalah mematikan semua komen dan pingback.

Adakah kita terlepas apa-apa? Pemikiran?

(kemas kini – 19 Mac – sejak menulis catatan ini Media Temple telah menghubungi dan dengan ramah memberikan kami tawaran istimewa kod diskaun memberi hak kepada pembaca WinningWP untuk cukup murah hati Diskaun 30% semua rancangan hosting Media Temple, termasuk perkhidmatan hosting WordPress baru yang dikendalikan di atas – lihat kupon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me