Hosting de WordPress gestionat per Media Temple: primeres impressions.

Ofertes de WordPress


Crec que és just afirmar que més d’uns quants de nosaltres vam veure que vinguessin… i baix i, finalment, Media Temple ha anunciat finalment un nou servei de hosting de WordPress gestionat. Amb un màxim de tres instal·lacions de WordPress com a estàndard, dues zones d’escenificació per cadascuna d’aquestes tres instal·lacions, en algun lloc de la regió de fins a un milió de visualitzacions de pàgines mensuals, un mercat de tema de WordPress totalment nou i que, segons diuen, hauria de és millor que qualsevol del mercat fins avui (més informació en una publicació que ve). Ho sé – wowzers !!! Compte amb WP Engine!

Sobre el servei:

Media Temple, segons la meva humil opinió, han decidit sàviament situar aquesta nova oferta a la regió superior de les plataformes d’allotjament de WordPress gestionades, competint no pel preu, sinó pel que fa a la relació qualitat-preu, la funcionalitat i el rendiment. A més, en comptes d’oferir diversos paquets diferents, han decidit mantenir-lo senzill oferint només un pla amb un preu de 29 dòlars. Passem per veure què obté …

Les principals característiques inclouen:

  • De manera normal, fins a tres instal·lacions de WordPress
  • Un límit de visualització de pàgines mensual en algun lloc de la zona d’un milió de gasp!
  • Un quadre de control tot en un, fàcil de navegar
  • Dos entorns d’escenificació de 1 clic per instal·lació
  • Accés a un mercat exclusiu de temes de WordPress *
  • Infraestructura de núvol de “pròxim gen” altament escalable
  • Completat a diverses capes de caché de sèrie
  • Accés de correu electrònic integrat amb suport complet de IMAP
  • Còpies de seguretat automàtiques, seguretat i actualitzacions
  • Amplada de banda il·limitada i 20 GB d’emmagatzematge SSD

Com es veu / se sent?

La interfície d’usuari que han proporcionat per a aquest servei és, en una paraula, “molt maca” (sí, sí, dues paraules llavors). Els temes dels mitjans de comunicació han pensat, evidentment, en la creació d’una interfície molt fàcil de navegar i molt bella:

Captura de pantalla del tauler de control de fons:

Captura de pantalla del Centre de comptes de hosting de WordPress gestionat per Media Media

Què fàcil és configurar?

Potser haureu notat que alguns dels actuals proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats fan que les coses siguin molt complicades (per dir-ho amablement). No és així amb Media Temple: no hi ha instruccions confusament complicades, no hi ha camps que cal omplir que no s’expliquen per si tot el que cal fer si el domini que voleu fer servir amb ells es registra en un altre registre. només cal canviar els servidors de noms per assenyalar els de Media Temple. A més, també hi ha assistència de xat instantani de fàcil accés per a tot el dia que us ajudarà en cas que us atrapin.

Velocitat. . .

Un dels principals punts de venda d’aquest tipus de serveis és la velocitat. La velocitat no només afecta l’estat d’ànim dels usuaris (i per tant la taxa de rebot i les conversions, etc.), sinó també SEO. Les còpies de seguretat, la seguretat i tots els altres avantatges són fantàstics, però suposo que el punt de venda real (el factor que fa que els dòlars de 29 dòlars al mes sonin més barats que no pas costosos) és la diferència que pot fer aquest tipus de configuració en els temps de publicació del lloc.!

Així de ràpid?

Les primeres proves indiquen que fora de la caixa (és a dir, amb una instal·lació actualitzada, cap configuració canviada, cap complement addicional i res més que el tema predeterminat instal·lat) els temps de càrrega (per a la pàgina principal) són en algun lloc a la regió d’entre 0,4 i 0,7 segons**! Aquí teniu el nostre lloc de prova gairebé completament fora de caixa, si voleu fer-ho servir mitjançant GTMetrix o Pingdom: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (actualització: lloc ara fora de línia).

Informe GTmetrix:

Informe GTMetrix

Cal destacar:

Segons el suport, tot i que no hi ha cap integració actual per a CDNs (Xarxes d’entrega de contingut), l’equip s’està estudiant activament, i és possible que aquesta funcionalitat estigui disponible com a part d’un desplegament de funcions no gaire llunyà..

Conclusió:

Media Temple té, òbviament, marca, reputació i recursos per competir no només en aquest camp, sinó fins i tot per seguir i dirigir-lo. A més, ara que són propietat de GoDaddy (encara que funcionen de forma independent), també tindran totes les finances necessàries per fer còpies de seguretat i ampliar les seves idees. Pot ser que encara siguin primers dies, però aquest nou servei sembla ser un guanyador absolut!

Més informació:

Llegiu l’anunci oficial al bloc Media Temple a http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Mireu el WordPress Media gestionat oficialment amb Google Hangout organitzat per l’equip de llançament a https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c

Llegiu la visió general del lloc web oficial del temple de Media a http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* amb actualment només un tema disponible (més que s’afegirà més endavant).

** Usant la configuració predeterminada de GTMetrix i Pingdom.

*** literalment, tot el que hem fet és desactivar tots els comentaris i retardar-los.

Vam trobar a faltar alguna cosa? Pensaments?

(actualització – 19 de març – des que escrivim aquest post Media Temple ha estat en contacte i ens ha proporcionat una oferta especial codi de descompte donant als lectors de WinningWP una forma força generosa 30% de descompte tots els plans d’allotjament de Media Temple, inclòs l’esmentat nou servei d’allotjament de WordPress gestionat: visualització de cupó

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me