HostGator vs Bluehost – Hvilket tilbyder det bedste budget WordPress-hosting?

WordPress-tilbud


Bluehost og HostGator er to af de største navne i WordPress-hosting, så hvis du leder efter den bedste måde at få et websted online med mindst mulig udgift, er det sandsynligvis, at begge er på din shortlist. Men hvilken er bedst?

Bluehost og HostGator er muligvis teknisk ejet af det samme firma (mere om dette senere), men der er en række ting, du skal tage i betragtning, når du beslutter, hvilken der er den rigtige for dig. Ved at sammenligne deres funktioner, pålidelighed og ydelse – ved hjælp af faktiske data fra det virkelige liv fra populære WordPress-tema Divi, fra Elegante temaer – vi giver forhåbentlig dig al den information, du har brug for for at tage en informeret beslutning om, hvilken der passer til dit websted.

Lad os se…

Hosting-planer brugt til denne sammenligning

I denne sammenligning tester vi en af ​​de all-shared shared hosting-planer fra Bluehost sammen med en af ​​HostGator WordPress-optimerede delte hosting-planer. Med begge tilgængelige planer for samme pris hjælper denne Bluehost vs HostGator-sammenligning ikke kun dig med at beslutte, hvem du skal stole på med dit websted, men også, om delt almindelig hosting eller en service, der er optimeret til WordPress, er den bedste mulighed for dit projekt..

De vigtigste detaljer i planerne anvendt i denne sammenligning er som følger:

 • Bluehost – Shared Plus: Fra $ 5,95 om måneden (almindelig pris $ 10.99 om måneden).
 • HostGator – WordPress Starter: Fra $ 5,95 om måneden (almindelig pris $ 14,95 om måneden).

Valg af at betale månedligt betyder, at du bliver debiteret den normale pris, mens du tilmelder dig i længere perioder en rabat hos både HostGator og Bluehost.

Om HostGator og Bluehost

Som nævnt tidligere er Bluehost og HostGator to af de mest kendte webhosts i drift, og fra 2015 var de begge blandt de 20 største webhostingfirmaer i verden. Uanset hvilken du vælger, vil du derfor være vært for dit websted hos et veletableret firma.

bluehost-hjemmeside

Faktisk ejes både HostGator og Bluehost nu af det samme firma, Endurance International Group (EIG). Ikke kun ejer og driver EIG Bluehost og HostGator, men de har også købt mange andre webhostingfirmaer, og fra 2015 havde de efter sigende en absolut kæmpe 4,2 millioner brugere.

Hostgator-hjemmeside

Bluehost blev grundlagt i 2003 i Utah, USA, hvor dens hovedkvarter stadig ligger. Det blev erhvervet af EIG i 2010 for et uoplyst beløb. HostGator blev grundlagt i Florida, USA i 2002, selvom det siden er flyttet hovedkvarter til Texas, USA. HostGator blev købt af EIG i 2012 for $ 225 millioner. Sammen med andre EIG-ejede værter led begge virksomheder bemærkelsesværdige serviceafbrydelser i 2013 – dog er der ikke rapporteret om noget i samme skala siden.

Vigtigste detaljer for Bluehost- og HostGator-planer: Sammenlignet

De vigtigste aspekter af de delt hosting-planer på indgangsniveau, der bruges i denne sammenligning, er som følger:

 • Bluehost Shared Plus: Vær vært for ubegrænset websteder med ubegrænset lagerplads og båndbredde.
 • HostGator WordPress Starter: Vær vært for et websted med unmetered opbevaring og månedlig gennemsnitlig webstedstrafik på 100.000 besøg.

I det mindste på papiret ser det ud til, at Bluehost tilbyder den mest konkurrencedygtige service til prisen. Som vi snart ser, er der mere ved at vælge en webhost end båndbredde og webstedsgodtgørelser.

Bluehost og HostGator Main Web Hosting-funktioner: Sammenlignet

CodeGuard sikkerhedskopieringsværktøj

HostGator inkluderer automatiske sikkerhedskopier af WordPress-websteder, mens Bluehost har et værktøj til sikkerhedskopiering med ét klik.

Inden vi kommer til testresultaterne for hastighed og ydelse, lad os se på nogle af de bedste funktioner i de to hostingplaner fra HostGator og Bluehost.

WordPress-webside-sikkerhedskopier

Selvom de to hostingplaner i denne sammenligning går mod slutningen af ​​spektret, er det værd at påpege, at HostGator-planen specifikt er rettet mod WordPress-brugere, og derfor har nogle dejlige ekstra funktioner, som denne demografiske bør værdsætte. Dette betyder dog også, at du er lidt mere begrænset i, hvad du kan gøre med din hosting-konto.

CodeGuard-status

Med HostGator sikkerhedskopieres WordPress-websteder hver 24. time ved hjælp af CodeGuard-tjenesten.

En af disse nyttige funktioner er automatiserede sikkerhedskopier af WordPress-websteder via CodeGuard. Som en del af denne service får HostGator-kunder 1 GB backup af lagerplads på webstedet med mulighed for at opbevare sikkerhedskopifiler, så længe de ønsker, mens der er plads tilbage.

CodeGuard Backup-indstillinger

HostGator CodeGuard-værktøjet til sikkerhedskopiering gør det nemt at vælge, hvor længe du vil beholde sikkerhedskopifiler til.

Bluehost-kunder på indgangsniveau Shared Basic-planen skal selv sørge for sikkerhedskopiering af websteder. Imidlertid gør Bluehost-kontrolpanelet det meget nemt at oprette en sikkerhedskopi af webstedet med kun et enkelt klik krævet.

Bluehost Backup Tool

Bluehost Shared Basic-planen på indgangsniveauet inkluderer ikke automatiserede sikkerhedskopieringer, men har et brugervenligt værktøj.

Hvis denne funktion er vigtig for dig, inkluderer den dyrere Bluehost Shared Prime-hostingplan værktøjet SiteBackup Pro, der muliggør automatisk sikkerhedskopiering af WordPress-websteder. Der er også nogle fremragende tredjeparts WordPress-backup-løsninger derude, der kan tilføje denne funktion til dit websted.

Support kanaler

At være i stand til at kontakte din webhost er vigtigt, så det er godt at se, at både Bluehost og HostGator tilbyder 24/7 live chat og telefonisk support. Under testningen tilbød begge webhosters en lydhør og vidende live chat-service. Hvis e-mail imidlertid er din foretrukne metode til at kontakte support, tilbyder ingen af ​​tjenesterne teknisk support via e-mail-billettering.

Andre vigtige Bluehost- og HostGator-sammenligningsdetaljer

For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken af ​​de to hostingplaner der er bedst for dit websted – Bluehost Shared Plus eller HostGator WordPress Starter – her er nogle vigtige detaljer, du skal overveje:

 • Cache-websted: Bluehost bruger sin egen proprietære cacheteknologi til at øge hastigheden på dit websted, mens HostGator anbefaler og auto-installerer det populære WP Super Cache WordPress plugin.
 • Content Delivery Network (CDN): Bluehost understøtter og anbefaler den gratis Cloudflare CDN-tjeneste, mens HostGator giver dig mulighed for at bruge enhver CDN-service.
 • PHP: Bluehost tilbyder let skift mellem PHP 5.6, 7 og Edge versioner, mens du med HostGator skal kontakte kontakten support for at skifte mellem PHP version 5.6. og 7.1.
 • HTTP / 2.0: Bluehost bruger HTTP / 2.0; HostGator gør det ikke.
 • SSL: Bluehost-planer inkluderer et gratis SSL-certifikat, mens det med HostGator er et valgfrit ekstra betalt.
 • Server teknologi: Bluehost- og HostGator-servere kører Apache.
 • SFTP: Bluehost og HostGator tilbyder sikker FTP-adgang til dit websted til upload og redigering af filer.
 • Serverfilhåndtering: Bluehost giver dig adgang til dit websted via en filhåndtering med en grafisk brugergrænseflade; HostGator tillader ikke dette for kunder på WordPress-planerne.
 • Databaseadgang: Bluehost giver dig adgang til dine webstedsdatabaser via phpMyAdmin, hvorimod HostGator WordPress Starter-planen ikke inkluderer nogen databaseadgang.
 • E-mail-service: Bluehost og HostGator tilbyder en komplet e-mail-service som en del af disse planer.
 • WordPress website management: Bluehost giver dig mulighed for at aktivere automatisk WordPress-kerne, plugins og / eller temaopdateringer, mens HostGator automatisk opdaterer WordPress-kerne, plugins og temaer uden mulighed for at fravælge.
 • Plugin-begrænsninger: Bluehost tillader alle WordPress-plugins, mens HostGator har en liste over ikke tilladte plugins til kunder på WordPress-pakkerne.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: HostGator er beskyttet mod DDoS-angreb (UDP-oversvømmelse) og malware, og dens plan inkluderer SiteLock-sikkerhedstjenesten, mens Bluehost ikke udfører malware- og DDoS-scanningskontrol som standard, men tilbyder SiteLock-sikkerhedstjenesten som en valgfri betalt opgradering.
 • Oprydningstjenester efter hack: Bluehost leverer en liste over hackede filer, som du kan håndtere, mens HostGator WordPress-planen inkluderer automatisk fjernelse af malware.
 • Datacenterplaceringer: Bluehost har datacentre i Utah (USA) og HostGator har centre i Utah og Texas (USA).
 • Iscenesættelsessteder: HostGator tilbyder ikke en iscenesættelsessite-tjeneste, mens Bluehost har et funktionsrige værktøj til iscenesættelse af websteder.
 • WordPress website migration: Mens HostGator tilbyder en gratis WordPress-webstedsmigrationstjeneste, har Bluehost en $ 149 betalt migrationstjeneste, men understøtter WordPress-migrationsplugins til at hjælpe dig med at gå til en ny webhost.

Forhåbentlig har det besvaret resten af ​​dine spørgsmål om HostGator og Bluehost-planerne. Lad os nu finde ud af, hvad der er den mest pålidelige og hurtigste webhost i vores sammenligning med oppetid og sidehastighed.

Bluehost og HostGator Uptime

For hvert sekund dit websted er offline og ikke tilgængeligt, kan du gå glip af salg, kunder eller en mulighed for at få dit publikum til at vokse. Ligesom en butik, der er lukket uden advarsel i de planlagte åbningstider, gør et websted, der lider af nedetid, ikke et godt indtryk på besøgende, og det er usandsynligt, at det vinder nogen nye ankomster.

Med dette i tankerne er det vigtigt, at du vælger en vært med et stærkt fokus på at levere høje niveauer af oppetid og en bevist evne til at minimere nedetid. En eller anden form for refusion eller oppetidsgaranti kan også være rart.

Både Bluehost og HostGator sigter mod at holde dit websted online så meget som muligt, men kun HostGator tilbyder en oppetidsgaranti. I modsætning til med Bluehost, hvis din hjemmeside på en delt HostGator-server oplever mindre end 99,9% oppetid, kan du modtage en måneds kredit. Selvom dette er godt, foretrækkes ingen nedetid frem for en refusion.

Så hvordan sammenligner Bluehost og HostGator, når det kommer til oppetid og sidehastighed?

HostGator vs Bluehost: Uptime Testing Results

I vores to ugers overvågning med Pingdom lykkedes det både Bluehost og HostGator at levere 99,9% oppetid. Webstedet på Bluehost-serverne oplevede dog mere end dobbelt så mange minutter offline.

Uptime-sammenligning

En sammenligning af nedetid, som Bluehost og HostGator oplevede under vores test.

Som du kan se fra vores test, tillader selv 99,9% oppetid et par separate tilfælde og et antal minutter af nedetid over en relativt kort periode på 18 dage.

HostGator Uptime-rapport

I vores test leverede HostGator den bedste oppetid med 99,97%, og et driftsstop, der varede i otte minutter.

Som uptime.is-webstedet viser, er 99,9% oppetid i løbet af et år lig med 8 timer 45 timer 57,0 sekunders nedetid sammenlignet med 52m 35,7s for en oppetid på 99,99%. Så hvis du kan finde en delt vært, der tilbyder 99,99% oppetid, skal du tilføje dem til din kortliste.

Bluehost Uptime Report

Under testning rapporterede Pingdom 99,94% oppetid og 17 minutters driftstid over tre strømafbrydelser.

Med HostGator, der leverer bedre oppetid end Bluehost, så lad os se, hvordan disse webhosts sammenlignes, når det kommer til lastetider.

Bluehost vs HostGator Indlæser tider: Sammenlignet

Der er mange veldokumenterede fordele ved at have et hurtigt indlæst websted, herunder højere konverteringsfrekvens, længere webstedbesøg og bedre placering af søgemaskiner. Derfor, når du vælger en webhost, skal præstation være en af ​​dine hovedprioriteter.

Så hvem er den hurtigste webhost: HostGator eller Bluehost? For at finde ud af det testede vi begge tjenester ved hjælp af et grundlæggende gratis WordPress-tema og en kraftfuld flerbruksskabelon.

Bluehost vs HostGator: 7-dages sideindlæstider med et letvægtigt tema

Skærmbillede af tematest for 2017

Skærmbillede fra Twenty Seventeen WordPress tema testside.

Først installerede vi det grundlæggende gratis Twenty Seventeen WordPress-tema på teststederne og oprettede derefter et blogindlæg. Derefter indstiller vi Pingdom til at overvåge hastigheden på denne side over en syv-dages periode, med de tidspunkter, der er registreret med 30 minutters intervaller for at bestemme de gennemsnitlige indlæsningstider.

Sammenligning af Pingdom-sidehastighed

Når du bruger et grundlæggende WordPress-tema, fungerede HostGator bedre end Bluehost.

De følgende indlæsningstider, når du brugte et let WordPress-tema og et simpelt blogindlæg til test, viste, at HostGator-webstedet var meget hurtigere:

 • Bluehost: 2,15 sekunder (tyve sytten tema).
 • HostGator: 814 millisekunder (tyve sytten tema).

I betragtning af de lignende priser på disse hostingpakker viser resultaterne en overraskende stor forskel i ydelse, når man bruger et grundlæggende WordPress-tema og tester med et simpelt blogindlæg.

HostGator 7-dages sideindlæsningstider med et let tema

HostGator Indlæser tider med 2017-tema

På en webside, der bruger det grundlæggende Twenty Seventeen WordPress-tema, leverede HostGator de hurtigere indlæsningstider.

Bluehost 7-dages sideindlæsningstider med et letvægtigt tema

Bluehost Loading Times med 2017-tema

Den gennemsnitlige indlæsningstid registreret over syv dage var meget langsommere for Bluehost-webstedet.

Sidehastighedstest med et Premium multifunktions WordPress-tema

Hvis du opretter noget andet end en grundlæggende blog, kan du overveje at bruge et fler- eller funktionsrig WordPress-tema. Divi, fra elegante temaer, er et af de mest populære multifunktive WordPress-temaer, der er tilgængelige i dag, og under vores test registrerede vi også indlæsningstiderne på et websted ved hjælp af dette tema.

Sammenligning af indlæsningstider med Divi-tema

I det andet sæt sidehastighedstest ved hjælp af en webside oprettet med Divi-temaet overkonkurrerede HostGator Bluehost igen.

Som du kan se, efter yderligere syv dages testning, blev webstedet, der hostes med HostGator, igen indlæst hurtigere end den samme side på webstedet, der blev hostet af Bluehost, når man bruger Divi-temaet:

 • Bluehost: 2,76 sekunder (Divi-tema).
 • HostGator: 1,38 sekunder (Divi-tema).

Den webside, der blev brugt til test, var større og indeholdt mere indhold og funktioner fra Divi værktøjssæt, hvilket forklarer de langsommere hastigheder generelt.

Divi-temas testsiden

Skærmbillede af Divi-temas testsiden.

Hvis du planlægger at bruge et flerbrudt tema til dit websted, bør du forvente at se en indflydelse på indlæsningstider sammenlignet med et grundlæggende bloggingstema. Du kan dog stadig få gode resultater ved at vælge en hurtigindlæst webhost.

HostGator 7-dages sideindlæsningstider med et alsidig tema

HostGator Pingdom-resultater

Bluehost 7-dages sideindlæsningstider med et alsidig tema

Resultater fra Bluehost Pingdom Test

Baseret på resultater fra vores nylige WP Engine vs SiteGround-sammenligning sammenligner HostGator positivt med andre højtydende delte værter, såsom SiteGround, men er ikke i samme klasse som de bedst styrede WordPress-hostingtjenester, såsom WP Engine.

Load Impact Performance Testing

Så nu ved vi, hvor pålidelige disse to webhosts er, og hvilken type indlæsningstider du kan forvente, når du bruger et grundlæggende WordPress-tema – såvel som en funktionsrig multifunktionsindstilling. Herefter er det tid til at finde ud af, hvordan disse to populære webhosters klarer sig under pres.

I dette afsnit af vores HostGator vs Bluehost-sammenligning vil vi give dig en idé om, hvordan dit websted kan fungere, når det er adgang til flere besøgende på én gang.

Til disse ydelsestests brugte vi Load Impact-tjenesten til at simulere flere besøgende, der adgang til webstedet på én gang. Belastningstestene starter med, at en virtuel bruger besøger dit websted, og øger dette nummer med et (se den blå linje på grafene), indtil webstedet holder op med at svare. Indlæsningstider (de grønne linjer på graferne) registreres med regelmæssige intervaller, mens antallet af virtuelle besøgende på teststedet stiger.

Resultaterne af Bluehost Load Impact Testing

Bluehost indlæsningstestresultater med Divi

Tredive samtidige aktive virtuelle brugere handlede om grænsen for Bluehost vært WordPress websted ved hjælp af Divi.

Som du kan se fra ovenstående skærmbillede fra Load Impact-testen, da 30 virtuelle brugere fik adgang til det sted, der blev hostet af Bluehost, var indlæsningstiderne nået 5,48 sekunder. Derefter begyndte belastningstiderne at stige markant med hver ekstra virtuel bruger, der har adgang til webstedet (som vist med den grønne linje).

Resultater af HostGator-belastningstest

HostGator Indlæs virkningsresultater med Divi-tema

Webstedet, der hostes af HostGator, så ikke en stigning i indlæsningstider, før antallet af samtidige virtuelle brugere nåede 31.

Sammenlignet med Bluehost klarede HostGator det bedre med belastningskontroltesten. Først 40 virtuelle brugere adgang til webstedet samtidig, blev indlæsningstiderne uacceptable og nåede 9,03 sekunder. Ved 30 samtidige virtuelle brugere var indlæsningstiderne stadig godt under et sekund på 556,6 millisekunder.

Load Impact Testing Summary

Hvis du forventer, at dit websted har et stort antal besøgende, viser disse resultater, at du sandsynligvis enten skal bruge et let WordPress-tema eller opgradere til en webhost med højere ydelse. Hvis du lige er begyndt og endnu ikke har skabt et publikum, mens vores HostGator-testwebsted kunne håndtere flere besøgende end Bluehost, skal begge hostingmuligheder være passende.

Kontordashboards og webstedets kontrolpaneler

Ud over at vide, hvordan hver webhost udfører og hvilke funktioner du får adgang til, er det også vigtigt at forstå, hvor let en bestemt tjeneste er at bruge. I dette afsnit af vores HostGator vs Bluehost-sammenligning undersøger vi kontostyringsfaciliteterne og webstedets kontrolpaneler for hver vært.

Bluehost-konto og webstedsstyring

Begge disse webhoste installerer WordPress for dig, så du er klar til at gå, så snart du har tilmeldt dig. Takket være det nye Bluehost-kundekontoområde er det nemt at få adgang til WordPress-webstedsadministrationsfunktioner, der er tilgængelige for dig.

Bluehost WordPress-opdateringer

Bluehost-kundekontoområdet gør det nemt at administrere dit WordPress-websted.

Gennem WordPress Tools-afsnittet i Bluehost-kontrolpanelet er det muligt at opdatere plugins og temaer, aktivere automatiske opdateringer og oprette og gendanne sikkerhedskopier på websteder.

Bluehost PHP Version Management

Det er ligetil at ændre PHP-versioner via Bluehost-dashboard til webstedsadministration.

Det er også muligt at skifte PHP-version, der er i brug på dit serverplads, og administrere sikkerhedscertifikater for dine domæner, herunder opgradering fra det gratis SSL-certifikat, der leveres til Bluehost-kunder og aktivering af gratis CDN-tjenester. Hvis du er vært for mere end et websted under din konto, kan du administrere flere websteder inden for det samme kontrolpanelområde.

Bluehost WordPress-webstedsinstallation

Uanset om du vælger at installere WordPress, når du tilmelder dig Bluehost eller installerer det selv gennem kontostyringsområdet, får du adgang til nogle nyttige ekstramateriale, der hjælper dig med at starte dit websted.

Bluehost Kontrolpanel WordPress Installer

Nye WordPress-installationer kan oprettes med få klik med Bluehost.

Ud over at gøre det meget let at installere WordPress, viser Bluehost en kommende side til dit nye websted.

Bluehost kommer snart

Bluehost viser automatisk en kommende side for nye WordPress-installationer.

Ikke kun det, men når du logger ind på dit nye WordPress-websted, vil Bluehost guide dig gennem processen med at oprette dit nye websted.

Bluehost nyt websted velkomstskærm

Bluehost WordPress-installationer inkluderer en installationswizard til at hjælpe dig med at konfigurere dit nye websted.

Opsætningsprocessen hjælper dig med at oprette en kontaktside, konfigurere din blog og oprette forbindelse til Jetpack for at aktivere ekstra webstedsfunktioner. Du kan også få adgang til nogle af funktionerne på din konto gennem Bluehost-området på dit WordPress-webstedets betjeningspanel.

Bluehost WordPress installationsdashboard

Bluehost tilføjer et ekstra sæt kontroller til dit WordPress-dashboard.

Med let adgang til værktøjer og funktioner, såsom cache, iscenesættelseswebsteder og MOJO Marketplace premium-tema-integration, er alt hvad du har brug for for at oprette og administrere din nye webside tilgængelig lige ved Bluehost.

Bluehost WordPress Themeshop

Du kan nu gennemse og købe premium WordPress-temaer og plugins fra MOJO-markedet uden at forlade dit webstedets instrumentbræt.

Bluehost-kontrolpaneladgang

Hvis du har brug for endnu mere kontrol over og adgang til dit websted og dets hostingmiljø, kan du starte cPanel. Selvom Bluehost har anvendt sin egen hud på cPanel, får du stadig adgang til alle de sædvanlige værktøjer gennem kontrolpanelet.

Bluehost cPanel med brugerdefineret hud

cPanel-adgang sikrer, at du kan bruge filhåndteringen, phpMyAdmin og mere til at administrere din hosting-konto.

Bluehost har gjort et godt stykke arbejde med at forenkle processen med at oprette og styre et WordPress-websted. Det nyttige sæt kontroller, der er føjet til din WordPress-installation, betyder, at du burde være i stand til at finde alle funktionerne og værktøjerne fra din hosting-konto på et centralt sted.

HostGator-konto og webstedsstyring

For at forblive konkurrencedygtige med andre overkommelige webværter, såsom Bluehost og GoDaddy, er HostGator i færd med at opdatere sin kundeportal. Imidlertid er den nye version endnu ikke bredt tilgængelig, og i stedet vil de fleste brugere stadig administrere deres HostGator-konto gennem standard kundeområdet.

HostGator kundeportal

HostGator-kundeportalen forventes snart at blive opdateret.

Gennem dette område på HostGator-webstedet kan du se dine kontooplysninger, kontakte support og gennemse dokumentationen.

HostGator WordPress-webstedsinstallation

Ligesom Bluehost inkluderer HostGator WordPress-websteder MOJO Marketplace-integration-plugin, hvilket giver dig en nem måde at gennemse og købe premium WordPress-temaer, plugins og tjenester.

Standard HostGator WordPress-installation

I modsætning til med Bluehost er der ingen ekstra kontroller eller instrumentbrætområde i HostGator WordPress-installationer.

En ny HostGator WordPress-installation inkluderer også gratis WP Super Cache, Google Analytics Dashboard til WP (GADWP) og Varnish HTTP Purge-plugins som standard.

HostGator WalkMe-plugin-detaljer

HostGator WalkMe-pluginet er installeret med WordPress, men er endnu ikke i gang.

Der er dog endnu ikke en gennemgangsguide, der hjælper dig med at oprette dit nye websted. Nye WordPress-installationer inkluderer HostGator WalkMe-plugin, men i skrivende stund var det endnu ikke i gang.

HostGator-kontrolpaneladgang

I modsætning til de almindelige Bluehost- og HostGator-delte hostingplaner inkluderer HostGator WordPress-hostingpakken ikke i denne sammenligning cPanel-adgang. I stedet kan basale webstedsadministrationsopgaver udføres gennem WordPress Manager-sektionen i HostGator-kundeportalen.

HostGator WordPress Installation Manager

HostGator giver brugere på WordPress-hostingplaner et grundlæggende kontrolpanel.

Dette hjælper bestemt med at holde tingene enkle, men denne reducerede adgang begrænser, hvad du kan gøre med din konto. F.eks. Kan manglen på filhåndtering eller databaseadgang, der leveres via cPanel på en traditionel delt hosting-konto, være en ulempe for nogle brugere.

HostGator CodeGuard-sikkerhedskopi af websted

CodeGuard-backuptjenesten kan fås via WordPress HostGator-kontrolpanelet.

Imidlertid bør den, der blot ønsker et WordPress-websted, sandsynligvis ikke være for afskrækket af dette. Når HostGator tager sig af opdateringer til WordPress-softwaren, plugins og temaer samt sikkerhedskopier på websteder, er der mindre at bekymre sig om med denne hosting-pakke.

Afsluttende tanker

Når du beslutter, om Bluehost Shared Plus eller HostGator WordPress Starter-plan er din bedste mulighed, kommer det ned på et par faktorer.

Hvis du vil have masser af funktioner og indstillinger, såsom muligheden for at være vært for flere websteder, der måske ikke alle er WordPress-websteder, cPanel-adgang, iscenesættelse af webstedsupport, et gratis SSL-certifikat, ubegrænset båndbredde og opbevaring, et nyttigt kontrolpanel og en guide for at hjælpe dig med at oprette dit WordPress-websted, er Bluehost Shared Plus-planen en fantastisk mulighed.

Selvom du kun kan være vært for et WordPress-websted og mangler cPanel-adgang såvel som et par andre ekstramateriale, som vores ydelsestests viste, leverede HostGator WordPress Starter-plan hurtigere indlæsningstid og klaret bedre under pres.

Med priser, der starter fra $ 5,99 pr. Måned (med yderligere tilgængelige rabatter ofte, giver begge muligheder dagsværdi for pengene. Beslutning om, hvilket der er det rigtige valg for din hjemmeside, kommer ned på, om du foretrækker HostGators ydelse eller Bluehosts funktioner og muligheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map