GoDaddy vs WP Engine: Performance Compared – Hvilken er bedre for WordPress?

WordPress-tilbud


Forsøger at vælge mellem GoDaddy og WP Engine for at være vært for dit WordPress-sted?

GoDaddy er et af de mest kendte hostingfirmaer derude, med Superbowl-reklamer, en offentlig notering på New York-børsen og et markedskapital på 12 milliarder dollars.

WP Engine er heller ikke nogen små yngel. De er en af ​​de ældste og største administrerede WordPress-hostingfirmaer og er også i retning mod deres egen værdiansættelse på 1 milliard dollar med en nylig erhvervelse af deres tidligere konkurrent, Flywheel.

Grundlæggende er det punkt, jeg gør ved at smide rundt på disse milliarder værdiansættelser, at dette er to af de store hunde i hostingbranchen, og begge har lagt et væld af ressourcer på at opbygge deres hostingprodukter.

Formålet med dette indlæg er at hjælpe dig med at forstå forskellene mellem disse to værter (som er betydelige), vælge mellem dem og finde den rigtige hostingplan, der passer til dine behov.

Det handler dog ikke om at vælge en enkelt ‘vinder’ til hver enkelt situation – det handler simpelthen om at hjælpe dig med at vælge det bedste sted at være vært for dit websted, under hensyntagen til dit budget, ønskede funktioner og hvor meget vægt du lægger på ydelse osv..

Her er hvad der sammenlignes

Selvom dette er en WP Engine vs GoDaddy sammenligning, vil jeg faktisk sammenligne tre forskellige hostingmuligheder – en fra WP Engine og to fra GoDaddy.

Her er hvorfor:

Med WP Engine får alle den samme generelle administrerede WordPress-hostingoplevelse. Mens WP Engine tilbyder flere planer, har de alle de samme grundlæggende funktioner – den eneste forskel er de hardware ressourcer, du får (f.eks. Mere lagerplads eller mere båndbredde).

GoDaddy tilbyder dog to populære måder at være vært for et WordPress-sted:

 1. En administreret WordPress-plan, der tilbyder strømlinet WordPress-funktionalitet. Du kan kun bruge det til at være vært for WordPress-websteder.
 2. En generisk delt Linux-hostingplan. Du kan bruge det til at være vært for WordPress såvel som andre typer websteder.

Så indholdet svarer i det væsentlige på to spørgsmål:

 1. Skulle du være vært for dit WordPress-sted med WP Engine eller GoDaddy?
 2. Hvis GoDaddy er mere din hastighed, skal du vælge deres administrerede WordPress-plan eller deres billigere delte plan?

Lad os komme i gang, så du kan tage den rigtige beslutning …

WP Engine vs GoDaddy: Feature Comparison

Lad os starte med en grundlæggende funktionssammenligning af disse tre planer for at sætte scenen:

WP-motorGoDaddy administreretGoDaddy delt
WordPress Installer
WordPress-opdateringer
Dashboard til tilpasset hosting
Automatiske sikkerhedskopier
Iscenesættelsessteder✅ *
Cachen på serverniveau
Gratis SSL✅ *
Gratis CDN

* Disse funktioner er ikke tilgængelige på alle niveauer.

Fra at sammenligne de største funktioner, som de fleste WordPress-brugere vil have, kan du fortælle, at GoDaddys administrerede WordPress-hostingplan er meget mere sammenlignelig med WP Engine end dens billigere delte plan, som stort set bare tilbyder et WordPress-auto-installationsprogram og ikke meget andet.

Selvom disse funktioner ikke er must-haves for at køre et WordPress-sted, vil de gøre dit liv meget mere praktisk. For eksempel:

 • Det brugerdefinerede hosting-dashboard giver dig mulighed for at se vigtige aspekter af dit websted. For eksempel kan du nemt se, hvilke plugins der skal opdateres lige fra dit hosting-dashboard.
 • Automatiske sikkerhedskopieringer betyder, at du ikke behøver at fikle med et WordPress-backup-plugin.
 • Caching på serverniveau betyder, at du ikke behøver at konfigurere dit eget cache-plugin (skønt der stadig kan være fordele ved at bruge noget som WP Rocket.
 • De inkluderede CDN- og SSL-certifikater sparer dig for at købe tjenester, der ellers er betalt.

Så for at sammensætte det hele, er WP Engine og GoDaddys administrerede planer sammenlignelige, når det kommer til de største ‘styrede WordPress-funktioner’, som de fleste mennesker ønsker, mens GoDaddys billigere delte plan er meget mere barebones.

WP Engine tilbyder dog også andre værditilvækstfunktioner, som du ikke får med GoDaddy. Det største eksempel er, at du får Genesis Framework og alle StudioPress-børnetemaer gratis. Dette er premium-temaer af høj kvalitet, der er inkluderet uden ekstra omkostninger.

Du kan få adgang til dem fra Temaer område i dit WP Engine-instrumentbræt:

WP Engine inkluderede Genesis Framework

Apropos instrumentpaneler …

WP Engine vs GoDaddy: Sammenligning af instrumentbræt / brugervenlighed

Lad os derefter gå mere praktisk og se på brugervenligheden af ​​hver platform dagligt. Med dette mener jeg hovedsageligt de betjeningspaneler, du vil bruge til at administrere forskellige dele af dit websted.

WP-motor

Der er meget, der foregår i WP Motors webstedsdashboard – meget mere end nogen af ​​GoDaddy-planerne.

Hvis du er en afslappet bruger, kan dette føles lidt overvældende i starten. Det er dog meget bedre at have denne funktionalitet end ikke at have den, og jeg synes WP Engines instrumentbræt er et af de højeste punkter i deres service.

Sådan ser det ud, når du administrerer et specifikt websted. Igen er der meget, der sker. Du får:

 • en lang liste med menuindstillinger til venstre for at få adgang til forskellige områder
 • grundlæggende statistikker i centrum for at overvåge dit websteds brug
 • opdater alarmer til WordPress-softwaren og plugins (du kan se dette i nederste højre hjørne).

WP Engines vigtigste WordPress-webstedets betjeningspanel

Lad os se på et par af disse indstillinger, du får i venstre sidepanel.

Først Backup-point område giver dig mulighed for at se alle de automatiske daglige sikkerhedskopier, som WP Engine tager. Du kan også:

 • manuelt oprette en sikkerhedskopi, hvilket er praktisk, hvis du er ved at foretage en stor ændring
 • gendanne dit websted fra enhver sikkerhedskopi
 • download en sikkerhedskopi til din computer.

WP Engine backup værktøj

Hvis du går til Omdiriger regler område, kan du konfigurere omdirigeringer uden at skulle bruge rod til dit websteds .htaccess-fil, som er et andet praktisk værktøj:

WP Engine omdirigeringsværktøj i instrumentbrættet

En anden virkelig kraftig fordel er, at WP Engine giver dig ikke kun et udviklingsområde, men to muligheder:

 1. iscenesættelse
 2. Udvikling

Begge disse er som ‘sandkasser’, hvor du sikkert kan lege med ændringer på dit websted, før du skubber dem live.

De er super nemme at bruge, og WP Engine giver dig praktiske værktøjer, der giver dig mulighed for at klone dit WordPress-sted mellem forskellige miljøer:

WP Engine iscenesættelsesfunktionalitet

Endelig får du også en dedikeret Værktøj område, der kan hjælpe dig med at teste dit websteds ydelse:

WP Engine præstationstestværktøj i instrumentbrættet

Generelt er WP Engine absolut vinderen, når det kommer til hosting-instrumentbrættet, skønt det måske føles lidt overvældende for afslappede brugere i starten.

GoDaddy Administreret WordPress Hosting

GoDaddys administrerede WordPress-planer giver dig en brugerdefineret dashboardoplevelse, der er meget mere brugervenlig end deres delte planer. For en afslappet bruger synes jeg, det også er lidt mere brugervenligt end WP Engine i starten.

Det er, det er mindre overvældende, men det giver dig ikke så mange værktøjer som WP Engine.

Her er hvordan hoveddashboardet ser ud – du kan se, hvordan det viser de opdateringer, du skal være opmærksomme på, og giver dig også mulighed for at administrere dine automatiske sikkerhedskopier og andre tjenester (min testplan har ikke et gratis SSL-certifikat – højere niveauer gør, selvom):

GoDaddy hovedstyrede WordPress-hosting-dashboard

Hvis du ruller ned, kan du køre en webstedspræstationskontrol lige fra dit dashboard, hvilket er en anden virkelig praktisk funktion:

GoDaddy værktøj til kontrol af ydeevne i instrumentbrættet

WP Engine lader dig også gøre dette, hvilket jeg viste dig ovenfor.

Endelig giver bunden af ​​betjeningspanelet dig nogle detaljer om dit websted og server, og det er også hvor du får adgang til dit iscenesættelseswebsted, hvis du vælger et niveau, der inkluderer iscenesættelse.

Derudover er det her du kan aktivere eller deaktivere den gratis CDN-funktionalitet, der følger med din plan:

GoDaddy-side detaljeret afsnit i instrumentbrættet

Gå lidt dybere, lad mig se dig på det automatiske backup- og gendannelsesværktøj. Selvom du ikke ser ud til at være i stand til manuelt at køre en sikkerhedskopi – hvilket er skuffende – lader GoDaddy dig gendanne fra enhver automatisk sikkerhedskopi. De giver dig også muligheden for at vælge at gendanne bare filer / database eller hele dit websted:

GoDaddy automatisk værktøj til sikkerhedskopiering og gendannelse

Ud over det, jeg har vist dig ovenfor, tilbyder GoDaddy’s administrerede WordPress-plan også en virkelig praktisk onboarding-proces, der kan hjælpe dig med at installere dit første WordPress-sted eller migrere et eksisterende WordPress-sted fra en anden vært.

Alt i alt tilbyder GoDaddys administrerede WordPress-dashboard et dejligt, praktisk dashboard til afslappede brugere.

Jeg tror, ​​at strømbrugere og udviklere foretrækker dybden af ​​funktionalitet, som WP Engine tilbyder, men hvis du er en afslappet bruger, foretrækker du måske GoDaddys enkelhed.

GoDaddy delt WordPress Hosting

GoDaddys delte WordPress-hostingoplevelse er ikke næsten lige så pæn som deres administrerede WordPress-funktionalitet.

I hoveddashboardet får du en grundlæggende oversigt over dit websted samt links til vigtige værktøjer som phpMyAdmin og File Manager. Der er dog ingen af ​​de WordPress-specifikke funktioner, du får med GoDaddy’s administrerede plan:

GoDaddys delte hosting-dashboard

Hvis du klikker på cPanel link, får du ‘standard’ cPanel-betjeningspanelet til at administrere dit websteds server:

GoDaddy delte hosting cPanel dashboard

Grundlæggende er GoDaddys delte plan en temmelig ‘typisk’ delt hostingoplevelse, hvor du i det væsentlige vil køre alt gennem cPanel, og der ikke er nogen WordPress-specifikke funktioner.

På den anden side tilbyder WP Engine og GoDaddy’s administrerede WordPress-planer skræddersyede oplevelser på dashboard, der er bygget specielt til WordPress.

WP Engine vs GoDaddy: Support Sammenligning

Uanset hvor du er vært for dit websted, kommer der sandsynligvis et tidspunkt, hvor du har brug for en hjælpende hånd, så du vil have et firma, der tilbyder stjernestøtte.

WP Engine Support Options

WP Engine tilbyder 24/7 chat support på alle planer. Højere niveau planer får også 24/7 telefonsupport.

Du kan nemt få adgang til chat support direkte fra dit WP Engine dashboard når som helst:

WP Engine live chat support

GoDaddy supportindstillinger

Både GoDaddys administrerede WordPress-hosting og delt hosting tilbyder 24/7 support via telefon samt live chat support fra mandag til fredag.

Du kan ikke få adgang til live chat overalt i dit dashboard, men de gør det let nok at finde med et dedikeret Kontakt os side:

GoDaddy support side

WP Engine vs GoDaddy: Performance Comparison

For at teste ydelsen af ​​WP Engine vs GoDaddy oprettede jeg tre identiske teststeder på:

 1. WP Engine’s Start op plan.
 2. GoDaddy s Grundlæggende administreret WordPress-hostingplan.
 3. GoDaddy s Økonomi delt Linux-plan.

Dette er det billigste niveau for hver vært.

Teststedet er 100% identisk for hver vært – jeg brugte den samme klonekopi.

Derudover forsøgte jeg at gøre dette til en rigtig test ved at efterligne et rigtigt WordPress-sted. Så teststederne bruger alle det populære Avada-tema, såvel som et komplet Avada-demosite og nogle andre almindelige plugins, såsom Yoast SEO.

Demosiderne har en lang startside med masser, der foregår, så de burde være en god test af disse tre hostingplaner. Hvis du er interesseret, kan du se et skærmbillede af den fulde side her.

Derefter kører jeg ti ydelsestests for hver hostingplan ved hjælp af WebPageTest. Jeg har sat WebPageTest op til:

 • test fra Chicago Illinois
 • throttle forbindelsen til 20 Mbps, som er omkring den gennemsnitlige internethastighed i USA.

Jeg starter med bare at dele rå data, og så drager jeg nogle konklusioner i slutningen af ​​dette afsnit.

WP-motor

Gennemsnittet på tværs af alle ti test var 2,43 sekunder.

Test 1Test 2Test 3Test 4Test 5
2.121 s2.386 s2.623 s2.515 s2.624 s
Test 6Test 7Test 8Test 9Test 10
2.186 s2.582 s2.298 s2.402 s2.530 s

Se de fulde resultater på WebPageTest:

 • Test en til fem
 • Test seks til ti

GoDaddy administreret WordPress

Gennemsnittet på tværs af alle ti test var 2,94 sekunder.

Test 1Test 2Test 3Test 4Test 5
3.081 s3.194 s2.822 s2.936 s3.329 s
Test 6Test 7Test 8Test 9Test 10
3.411 s2,602 s2.410 s2.951 s2.701 s

Se de fulde resultater på WebPageTest:

 • Test en til fem
 • Test seks til ti

GoDaddy delt Linux-hosting

Gennemsnittet på tværs af alle ti test var 3,02 sekunder.

Test 1Test 2Test 3Test 4Test 5
3.276 s3,347 s2.897 s3.040 s2.922 s
Test 6Test 7Test 8Test 9Test 10
2.985 s2.901 s2.934 s2,907 s2.989 s

Se de fulde resultater på WebPageTest:

 • Test en til fem
 • Test seks til ti

Tegning af konklusioner fra dataene

For at gøre det lettere at se forskellene fra alle disse test, her er en tabel, der sammenligner den samlede gennemsnitlige hastighed for hver hostingplan:

WP-motorGoDaddy administreretGoDaddy delt
2,43 s2,94 s3,02 s

Som du kan se, var forskellen mellem WP Engine og de to GoDaddy-planer meget større end forskellen mellem de to GoDaddy-planer i sig selv.

Så hvis ydeevne er yderst vigtig for dig, vil du sandsynligvis gå med WP Engine.

WP Engine er dog også dyrere end GoDaddy-planerne, jeg tester, så du får ikke den ekstra ydelse gratis.

Du skal beslutte, om du værdsætter den hurtigere WP Engine-ydelse nok til at betale de ekstra penge.

Hvis du desuden har et budget og ikke er interesseret i de ekstra funktioner i GoDaddys administrerede WordPress-hostingplaner, ser det ikke ud til at være en stor præstationsforskel mellem denne plan og GoDaddys billigere delte planer.

Taler om penge …

WP Engine vs GoDaddy: Prissammenligning

Af disse tre værter er WP Engine den dyreste, med begge GoDaddys planer, der kommer godt ind under WP Motors planer.

Her er en sammenligning af niveauet på indgangsniveauet for alle tre værter. Til denne sammenligning bruger jeg den almindelige prisfastsættelse til den kortest mulige faktureringscyklus. GoDaddy tilbyder dog ret aggressive salgsfremmende rabatter, der gælder for din første faktureringscyklus.

For eksempel kan du undertiden finde rabatter til at betale bare $ 12 for hele dit første år. Derefter skal du betale den ‘almindelige’ pris, der er anført nedenfor.

Derudover kan du også få en billigere pris ved at betale for mere tid foran – dette gælder for alle tre værter:

WP-motorGoDaddy administreretGoDaddy delt
Pris pr. Måned$ 35$ 12,99$ 10,99
FaktureringscyklusMånedligeMånedligeHver 3. måned
Websteder tilladt111
Trafik25.00025.000fastprisadgang
Opbevaring10 GB10 GB100 GB
båndbredde50 GBN / Afastprisadgang

Som tabellen viser, er der en grund til, at WP Engine indlæser dit websted hurtigere og har et pænere instrumentbræt – prisen! Ganske enkelt er WP Engine et lidt højere niveau og et stigning i pris sammenlignet med GoDaddy.

Afsluttende tanker om WP Engine vs GoDaddy

Hvis du er en WordPress-bruger, der prøver at beslutte mellem WP Engine og GoDaddy, synes jeg, du skal tage en beslutning først:

GoDaddys administrerede WordPress-planer vs GoDaddys delte planer.

GoDaddy Administreret WordPress vs Delte planer

Her synes jeg GoDaddys administrerede WordPress-planer giver meget bedre værdi for de fleste mennesker. Prisforskellen er lille og starter ved $ 12,99 om måneden for administreret kontra $ 10,99 om måneden for delt. Plus med den delte plan skal du betale for tre måneder ad gangen, mens den administrerede plan giver dig mulighed for at gå fra måned til måned.

For den lille prisforskel tilbyder GoDaddy’s administrerede WordPress-planer:

 • mere funktionalitet med nøglefunktioner såsom automatiske sikkerhedskopier, indbygget cache og CDN og på højere niveauer, iscenesættelsessteder
 • en meget pænere dashboardoplevelse med praktiske funktioner som f.eks. underretninger om plugin-opdateringer og et ydeevneværktøj i instrumentbrættet
 • lidt bedre ydelse.

Jeg tror, ​​den eneste grund til at vælge GoDaddys delte planer frem for de administrerede WordPress-planer er, hvis du planlægger at være vært for mange forskellige websteder. På højere niveauer i den delte plan kan du være vært for ubegrænsede websteder. De fleste niveauer af de administrerede WordPress-planer tillader dog kun et eller to websteder.

WP Engine vs GoDaddy Administreret WordPress

Nu til det næste spørgsmål – hvilket skal du vælge mellem WP Engine og GoDaddys administrerede WordPress-planer?

Her synes jeg virkelig, det kommer ned til dit budget.

Ved at tage prisen ud af ligningen tilbyder WP Engine blot et produkt af højere kvalitet med:

 • bedre ydeevne
 • mere funktionalitet tilgængelig på dit dashboard, især for strømbrugere og udviklere
 • caching i høj kvalitet på serverniveau og en integreret CDN
 • gratis SSL-certifikater på alle planer
 • værditilvækst som Genesis Framework og alle 35-plus StudioPress børnetemaer.

Den eneste ‘fangst’ er, at du vil betale mere for det – WP Motors billigste plan er $ 35 om måneden, mens GoDaddys billigste administrerede WordPress-plan koster kun $ 12,99 om måneden for lignende lager / trafikniveauer (og tilbyder aggressive salgsfremmende rabatter, såsom at betale $ 12 i alt for hele dit første år).

Så hvis du har et budget, skal du overveje GoDaddys administrerede WordPress-planer, da de tilbyder tilstrækkelig værdi for pengene.

Men hvis du vil have den bedste samlede WordPress-hosting, vil du sandsynligvis have et spring til WP Engine over GoDaddy.

For et endnu dybere kig, se vores fulde WP Engine-gennemgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me