Envato isännöi (ThemeForest / Avada Hosting) -arviointia – onko siitä mitään hyvää?

WordPress-tarjoukset


Jos olet äskettäin ostanut WordPress-teemaa ThemeForestissa, olet ehkä huomannut mainostavansa palvelua nimeltä Envato Hosted. Kuten olet ehkä arvata, tämä äskettäin lanseerattu palvelu on Envaton, sivuston emoyhtiön, palvelua, ja se tarjoaa WordPress-palvelimen hallintaa.

Sen lisäksi, että hallinnat joitain WordPress-verkkosivustosi tärkeimpiä näkökohtia (jota käsittelemme tarkemmin alla), ja tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan uuden sivuston perustamiseksi, yksi tämän innovatiivisen palvelun tärkeimmistä myyntikohdista on pääsy johonkin osallistuvaan ThemeForest-teemaan osana liittymämaksua.

Yhden yhteyspisteen omistaminen verkkotunnuksen rekisteröinnille, verkkosivustojen ylläpidolle, teemapalveluille ja asioiden, kuten verkkosivustojen päivitysten ja varmuuskopioiden hallinnalle, kuulostaa erittäin kätevältä, mutta onko tämä palvelu rahan arvoinen? Ja tarjoaako se suorituskyvyn, jota verkkosivustosi tarvitsee?

Katsotaanpa.

Tietoja Envaton ylläpitämästä ylläpitämästä WordPress-palvelupalvelusta

Envato pyrkii yksinkertaistamaan WordPress-verkkosivuston julkaisuprosessia uudella web-hosting-palvelulla. Nyt sen sijaan, että rekisteröisit verkkotunnuksen yhdestä yrityksestä, ostaisi WordPress-teeman toiselta ja kirjaudut sitten web-hosting-palveluun muualle puhumattakaan kaikkien näiden kappaleiden yhdistämisestä, Envato Hosted -sovelluksella voit käyttää kaikkia näitä komponentteja kautta yksi tili yhdellä toistuvalla kuukausimaksulla.

Paitsi, että Envato isännöi -tiimi huolehtii myös verkkosivustojen varmuuskopioista, keskeisistä ohjelmistopäivityksistä ja muusta varmistaakseen, että verkkosivustosi toimii jatkuvasti.

Mitä saat Envaton isännöimällä?

Yhden palvelupisteen käyttömukavuus kaikille WordPress-verkkosivustojesi tarpeille on vaikuttavaa. Käsittelemme hinnoittelutietoja tarkemmin myöhemmin tässä katsauksessa, mutta hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa, joten on selvää, että tämä ei ole halpaa lähtötason isäntä. Katsotaanpa mitä saat rahoillasi.

Ensiluokkainen WordPress-teema

Avada WordPress -teema

Avada on yksi teemoista, jotka voit valita uudelle WordPress-verkkosivustollesi.

ThemeForest on suurin WordPress-teemamarkkinat, yli 8000 vaihtoehdolla. Yksi Envato Hostedin suurimmista nähtävyyksistä on, että saat yhden näistä teemaista osana isännöintisuunnitelmasi.

Valitettavasti kirjoittamishetkellä vain pieni valikoima WordPress-teemoja oli saatavilla osana Envato Hosted -palvelua. Toivottavasti tulevaisuudessa useammat teemakirjailijat valitsevat valinnan, mutta toistaiseksi voit valita muun muassa myydyimmistä, monikäyttöisistä Avada-, Enfold-, Bridge-, Jupiter- ja The7-teemoista..

WordPress-teeman asennus ja siirto

Envato Hosted -teeman asennus- ja asennuspalvelu on ihanteellinen kaikille, jotka ovat joko uusia WordPress-palveluita tai lyhyessä ajassa. Kun WordPress on asennettu puhtaasti, valitsemasi teema (käytettävissä olevista vaihtoehdoista) asennetaan ja aktivoidaan uudelle verkkosivustollesi..

WordPress-verkkosivustojen siirtopyyntölomake

Täytä vain lomake aloittaaksesi WordPress-verkkosivuston siirtymisprosessin.

Jos sinulla on jo WordPress-verkkosivusto, sinun on ilo tietää, että Envato Hosted -paketti sisältää sivustosi ja sen sisällön siirron uuteen hosting-tiliin. Se sisältää myös valinnaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja konfiguroinnin, ja yhdistää verkkotunnuksesi palvelintilaan varmistaaksesi, että verkkosivustosi löytyy valitsemastasi URL-osoitteesta.

WordPress-verkkosivuston hallinta

WordPress-verkkosivustojen isäntäpaketit jakautuvat yleensä kahteen luokkaan, hallittuihin ja hallitsemattomiin. Envato Hosted kuuluvat entiseen luokkaan, ja osana heidän hallintaa palvelua päivitetään WordPress-ydinohjelmisto ja tietoturvatarkistukset puolestasi. Sivustoasi valvotaan myös reaaliajassa virheiden varalta, ja varmistetaan, että ongelmat havaitaan heti, kun ne ilmenevät.

Öisin varmuuskopiointi

Verkkosivun tilannekuvia otetaan myös iltaisin, ja varmuuskopioita pidetään 30 päivän ajan (ja ne lisätään Amazon S3 -varastoon turvallisuuden lisäämiseksi). Jos haluat palauttaa varmuuskopion, sinun on avattava lippu ja pyytää tukitiimiä suorittamaan tämä tehtävä. Envato Hosted odottaa kuitenkin mahdollistavansa itse aloittamat varmuuskopiot ja palautukset vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

Sivustojen suojaus

Osana hallittuja isäntäturvatoimenpiteitä Envato Hosted -järjestelmän suunnittelijat etsivät ennakoivasti sivustoja haittaohjelmien ja muiden asioiden varalta, ja DDoS-suojaus on myös käytössä pitämään sivustosi verkossa. Jos ongelma havaitaan, tukitiimi ryhtyy työskentelemään sen ratkaisemiseksi ilmoittaen samalla tilanteesta. Tätä ennakoivaa lähestymistapaa sovelletaan myös hakkeroitujen verkkosivustojen avustamiseen.

Ottaen huomioon, että joidenkin verkkoisäntäten ei ole kuulumatonta viedä sivustosi offline-tilaan, jos he havaitsevat mahdollisen tietoturvaongelman, on hyvä nähdä, että Envato-ylläpitämä joukkue työskentelee heti, kun ongelma ilmenee, ja pitää sinut myös silmukka mitä tapahtuu.

Ehkäpä yllättävää, Envato Hosted -palvelu toimii Amazon Web Services (AWS) -infrastruktuurilla. Tästä syystä WordPress-verkkosivustosi isännöi tehokkaita AWS-pilvipalvelinpalvelimia.

Lisätietoja Envato Hosted -ympäristöstä sisältää:

  • Verkkosivustot, joita isännöidään pääasiassa Virginiassa, Yhdysvalloissa, ovat vain rajoitetusti saatavissa Euroopassa.
  • PHP-versio 5.6, jonka suunnitelma on julkaista PHP7 vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.
  • Apache- ja NGINX-solmut.
  • Päivitetty HTTP / 2-verkkoprotokolla on kautta linjan käytössä.
  • Kaikille verkkotunnuksille tarjotaan ilmainen SSLL Let’s Encrypt -palvelun kautta.

Tällä hetkellä sivustojen järjestämispalvelua ei tarjota, mutta sitä harkitaan tulevaisuudessa.

24/7 lippu- ja sähköpostituki

Kun olet kirjautunut Envato Hosted -palveluun, voit ottaa yhteyttä tukitiimiin ympäri vuorokauden. Lippuja voi avata Envato Hosting -tilin kojelaudalta, jolloin saat keskeisen sijainnin sivustosi hallintaan ja asiakaspalvelun kirjeenvaihtoon.

Avaa uusi tukilippu-lomake

Tukiliput voidaan avata ja hallita Envato Hosted -keskuksen kautta.

Vaikka livekeskustelua harkitaan tulevaisuuden kannalta, puhelintukea ei ole, sillä sähköposti on ainoa tapa ottaa yhteyttä joukkueeseen. Envato Hosted -tukitiimi reagoi nopeasti tämän tarkistuksen testaamiseen avattuihin lippuihin.

Osana asiakkaan sisäänmenoprosessia saat myös yksilöllisen istunnon tukitiimin jäsenen kanssa. Tämä on hyvä tilaisuus kysyä kaikkia kysymyksiä tai selvittää ongelmia, joita voi ilmetä verkkosivustosi määrittämisen aikana.

Sähköpostipalvelut

Valitettavasti Envato Hosted -palvelu ei sisällä mitään sähköpostin isännöinti- tai hallintapalveluita. Voit kuitenkin yhdistää Envato Hosting -tilisi yhteen tuetuista sähköpostin tarjoajista.

Asenna sähköpostipalvelu

Liitä tili yhteen tuetuista sähköpostin tarjoajista.

Siksi, jos käytät jo sähköpostipalveluntarjoajaa, kuten Google Apps tai Office 365, voit yhdistää verkkotunnuksesi palveluun. Jos ei, ilmoittautuminen johonkin näistä palveluista on paras tapa lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sivustosi verkkotunnuksella.

Envato isännöi tilin hallintapaneelia

Envaton isännöimä ohjauspaneeli

Envato Hosted -ohjauspaneelin kojetaulu.

Kun olet kirjautunut Envato Hosted -palveluun, voit kirjautua tilisi hallintapaneeliin. Kojelaudan alueella voit tarkastella aktiivisia hosting-suunnitelmia, WordPress-verkkosivustosi tietoja ja muita tärkeitä tietoja.

Tilin käyttötilastot

Käyttötilastot Envato Hosted -yrityksen kojetaulusta.

Käytämme käyttörajoituksia hinnoitteluosiossa. Voit kuitenkin helposti nähdä, kuinka paljon käyttämäsi vierailija-, levykiintiö- ja kaistanleveystuki olet kuluttanut Envato-isännöidästä kojetaulusta.

Envato isännöi käyttökokemusta

Ainakin paperilla Envato Hosted tarjoaa kaiken, mitä uusi WordPress-käyttäjä voi haluta. Otetaan siis selvää, kuinka helppoa tämä palvelu on käytännössä.

Valitse teemademo tai etsi verkkosivustosi

Valitse mikä teeman esittely tai ulkoasu haluat asentaa uuteen WordPress-verkkosivustoosi.

Koska tämä on käytännöllinen Envato Hosted -arvostelu, testausta varten rekisteröimme ja avasimme uuden WordPress-verkkosivuston. Vaikka aika kirjautumisprosessin aloittamisesta siihen, että voimme kirjautua sisään uuteen WordPress-verkkosivustoon, ei ollut hetkessä, kesti vain viisi minuuttia. Kuitenkin huomattava osa tuosta ajasta katsottiin näytölle ihmettelemällä mitä tapahtui.

Odota viesti

Odotetaan uuden WordPress-verkkosivuston julkaisua.

Matkan varrella oli muutama hikka, kuten linkit sivustoon ja ohjauspaneeliin, jotka lähetettiin, koska ne eivät vielä ole aktiivisia. Tämä johtui todennäköisesti siitä, että verkkotunnuksen nimijärjestelmän (DNS) asetusten leviäminen vie jonkin aikaa, ja uuden URL-osoitteen käyttöönotto on käynnissä. Koska näitä viiveitä ja mahdollisia ongelmia ei ole kuitenkaan mainittu asennusprosessin aikana, se pilaa jonkin verran Envato Hosted -soveltuvuuden kokemattomille WordPress-käyttäjille.

Palvelinta ei löytynyt

Yksinkertainen viesti, joka selittää viiveet sivuston käynnistämisessä, voisi auttaa välttämään sekaannuksia.

Yksinkertaiset edistymisviestit ja viivästyksiä koskevat ilmoitukset olisivat helppo tapa ratkaista nämä ongelmat ja pitää käyttäjät ajan tasalla.

Kaiken kaikkiaan Envato Hosted -aloitteen aloittaminen ja uuden WordPress-verkkosivuston avaaminen on suhteellisen yksinkertaista. Voit todella rekisteröidä verkkotunnuksen, valita teeman ja valita asennettavan esittelyn yhdellä rekisteröintiprosessilla. Vaikka kaikki kuitenkin toimi, rekisteröintiprosessi tuntui hieman karkealta reunojen ympäriltä verrattuna Envato Hostedin kilpailijoihin..

Envato isännöi esitystä

Valittavana on korkealaatuisia WordPress-teemoja, samoin kuin kaikki muut yllä mainitut hyvät ominaisuudet. Mutta ehkä tärkein syy valita yksi verkkoisäntä toiseen on se, kuinka nopeasti he voivat palvella verkkosivustoasi kävijöillesi.

Tämä opas selittää, miksi sivuston nopeus on niin tärkeä. Riittää, kun sanotaan, että jos haluat lisää kävijöitä, paremman käyttökokemuksen ja lisääntyneitä tavoitteiden muuntoprosentteja, sinun pitäisi tehdä kaikkemme parantaaksesi WordPress-verkkosivustosi nopeutta. Katsotaan tätä silmällä pitäen latausaikoja, jotka koimme kokeellessamme Envato Hosted -yritystä tätä arviointia varten.

Pingdom-sivuston nopeustestitulokset

Pingdom on suosittu seurantapalvelu ja yksi parhaista tavoista mitata verkkosivuston suorituskykyä. Kun olet rekisteröitynyt Envato Hosted -palveluun, Avada-teema asennettiin ja viraston demon verkkosivustosisältö tuotiin.

Esimerkki Avada-esittelysivusta

Testaamiseen käytetty Avada Agency -demoblogin postisivu.

Koska Avada Agency -demon kotisivulla on multimediasisältö, jossa on videosisältöä ja muita suuria tiedostoja, päätettiin, että demosta tavallisempi sivu, joka koostuu kuvista ja tekstistä, tuottaa osuvampia tuloksia. Kun testattu WordPress-verkkosivusto oli perustettu, Pingdom tallensi sisäisen blogi-viestin latausajat 30 minuutin välein..

Pingdom-testitulokset

Pingdom tarkistaa sivuston nopeuden 30 minuutin välein keskimääräisen lastausajan määrittämiseksi.

Kun seurattiin sivuston nopeutta Pingdomin kanssa, Envato-isäntänä pitämän WordPress-verkkosivustomme keskimääräinen latausaika viimeisen seitsemän päivän aikana, jota Envato isännöi Avada-teeman ja sen Agency-demon avulla, oli 2,96 sekuntia, YSlow-suorituskykyaste oli B ja 85/100. Kuormitusajat tallennettiin säännöllisin väliajoin koko testijakson ajan.

Uptime Report

Testausjakson aikana Pingdom havaitsi käyttöajan 99,85%.

Verkkosivun käytettävyyttä seurattiin myös Pingdomin avulla. Testien aikana havaittiin kuusi seisokkeja, jolloin sivustoa ei ollut käytettävissä yhteensä 15 minuutin ajan. Tämä tuotti käyttöajan 99,85% Pingdomin mukaan. Vaikka verkkosivusto palasi käytettävissä olevaan tilaansa ilman mitään toimia, pisin seisokkejakso – kuten alla olevasta kuvasta voidaan nähdä – oli hieman huolestuttava yhdeksän minuuttia.

Envato isännöi Pingdom-seisokkeja

Kaikkien tapausten jakautuminen Pingdom havaitsi seisokkeja testialueella.

GTmetrix-sivuston nopeustestitulokset

GTmetrix

GTmetrix on toinen suosittu sivuston nopeudenmittauspalvelu.

Testikohdan latausajat mitattiin myös GTmetrixillä, toisella suositulla suorituskykyraportointityökalulla.

GTmetrix Avada -testi

GTmetrix-tulokset olivat verrattavissa Pingdom-testituloksiin.

GTmetrix tallensi sivun latausajan 2,2 sekunnissa, mikä on verrattavissa Pingdom-tuloksiin.

Vertailun vuoksi toisella WordPress-testiverkkosivustolla, joka käytti myös Avadaa ja samaa Agencyn demoa, kului vähän yli sekunti kauemmin ladatakseen edullisen, lähtötason jaetun hosting-tilin..

HostGator-testitulokset

Sama verkkosivustokokoonpano latautui Envato Hosted -sovelluksessa noin 60% nopeammin kuin edullisen, lähtötason jaetulla Web-isäntälaitteella.

Testaus kaksikymmentäseitsemäntoista WordPress-teeman avulla

Kaksikymmentäseitsemäntoista WordPress-teema

Twenty Seventeen on nykyinen WordPress-oletusteema.

Vaikka Avada on yksi suosituimmista WordPress-teemoista, sen monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot saattavat olla ylenmääräisiä joillekin projekteille. Jos tarpeesi ovat vaatimattomampia ja haluat tietää, kuinka Envato Hosted toimii pienemmällä WordPress-teemalla, testasimme myös verkkosivustoa WordPress.org-tiimin ilmaisella Twenty Seventeen -teemalla..

Pingdom-tulokset kaksikymmentäseitsemäntoista-aiheelle

Sivun latausajat seitsemän päivän aikana käyttämällä kaksikymmentä seitsemäntoista WordPress-teemaa.

Toisin kuin Avada, ilmainen Twenty Seventeen -teema ei sisällä mitään plugineja tai luota niihin. Siksi tämä hienostunut WordPress-teema antoi Envato Hosted -yritykselle loistavan tilaisuuden osoittaa, kuinka nopeasti se pystyi toimittamaan verkkosivuston. Envato Hosted, jonka keskimääräinen latausaika on 335 millisekuntia ja A-luokan suorituskyky seitsemän päivän testauksen aikana, tarjoaa ehdottomasti mahdollisuuden palvella nopeasti WordPress-verkkosivustoa yleisöllesi.

Viimeisimmät Pingdom-tulokset

Yksittäiset latausajat uusimmista automatisoiduista Pingdom-testeistä.

Vaikka Pingdom kirjasi käyttöaikaa 99,85% ensimmäisen testikierroksen aikana, toisessa seitsemän päivän testausjaksossamme ei ollut merkitty seisokkeja.

Pingdomin käyttöaikaraportti

Pingdom rekisteröi 100% käytettävyyden toisessa seitsemän päivän testijaksossamme.

Vaatimuksesi ja verkkosivustosi lopullinen kokoonpano sijaitsevat todennäköisesti jonkin täysin varustellun Avada-demon ja minimaalisen Twenty Seventeen -teeman välissä. Tuloksesi poikkeavat ehdottomasti omistamme, mutta meidän pitäisi antaa sinulle karkea käsitys siitä, mitä Envato Hostedilta odottaa. Lisäksi seitsemän päivän ilmaisella kokeilukerralla sinulla tulisi olla tarpeeksi aikaa suorittaa oman sivustosi nopeustestaus ennen lopullisen päätöksen tekemistä Envato Hosted -sovelluksesta..

Älä unohda, on olemassa monia tapoja tehdä WordPressistä nopeampaa, jota emme ole käyttäneet hyväksi testisivustollamme, kuten optimoida sisältöäsi tehokkaammin ja valita laajennuksia viisaasti. Ajattele sivustosi nopeuden testauksen alkuperäisiä tuloksia lähtökohtana, jota voidaan parantaa useilla tavoilla.

On myös syytä huomauttaa, että vaikka Envato Hosted ei kieltä minkään erityisen laajennuksen käyttöä (kuten joidenkin muiden hallinnoitujen WordPress-isäntien), ne ehdottavat välimuistin laajennusten välttämistä, koska Envato soveltaa palvelimien välimuistia jo kaikkiin niiden käyttöjärjestelmän sivustoihin. Vaikka Envato Hosted ei vielä ylläpidä omaa sisällönjakeluverkkoaan (CDN), voit käyttää vapaasti valitsemasi kolmannen osapuolen CDN: ää – toista suosittua tapaa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoa..

Verkkosivuston ja sen web-isännän nopeuden testaaminen ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää. Manuaalisen testin suorittaminen hyvämaineisella palvelulla, kuten Pingdom tai GTmetrix, voi tuottaa villisti vaihtelevia tuloksia minuutista toiseen. Tämän torjumiseksi testissämme premium-Pingdom-palvelua käytettiin automaattisesti testisivuston nopeuden rekisteröintiin 30 minuutin välein vuorokauden ympäri seitsemän päivän ajan.

On niin monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa sivustosi latausaikoihin, mukaan lukien teemavalintasi, mitä plugineja käytät, millaista sisältöä julkaiset, kuinka moni kävijä yrittää käyttää sivustoasi kerralla, ja missä nämä vierailijat sijaitsevat. Näiden testitulosten tulisi kuitenkin antaa sinulle käsitys siitä, mitä Envato Hosted -yhtiöltä voi odottaa.

Envato isännöi hinnoittelutietoja

Envato isännöi WordPress-verkkosivustoasi 19,99 dollarilla kuukaudessa tai 190 dollarilla vuodessa plus verot.

Tämä hinta sisältää myös kaikki WordFress-ehdot täyttävät WordPress-teemat, mukaan lukien myydyimmät vaihtoehdot, kuten Avada, X Theme ja Enfold. Palvelu sisältää myös valitsemasi teeman ja sen demon asennuksen sekä jatkuvan tuen verkkosivustollesi. Mukana on myös olemassa olevan WordPress-verkkosivuston ilmainen siirtäminen uuteen hosting-tiliisi.

Kuten mainittiin, koska Envato Hosted -palvelua hallitaan täysin, tiimi huolehtii WordPress-ydinpäivityksistä, tarjoaa perustason suojauksen, seuraa verkkosivustosi virheiden varalta ja varmuuskopioi sivuston päivittäin.

Käytettäessä 19,99 dollaria kuukaudessa tai 190 dollaria vuodessa sisältää 100 000 kuukausivierailua, 5 Gt levytilaa ja 100 Gt kuukausittain kaistanleveyttä. Nämä kiintiöt ovat pehmeitä rajoituksia, ja mitään automaattista ei tapahdu, jos ylität ne. Jos sen sijaan havaitaan liiallista käyttöä, odota, että tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen molemmille osapuolille sopivasta ratkaisusta. Tällä hetkellä ei ole ylennysmaksuja.

Vertailun vuoksi, lähtötason WP Moottorin hallitsema WordPress-isännöintisuunnitelma sisältää 25 000 kuukausikäyntiä, 10 Gt levytilaa ja rajoittamaton kaistanleveys 29 dollaria kuukaudessa. Budjettiystävällisemmäksi vaihtoehdoksi SiteGround tarjoaa omat haltuunsa pitämänsä WordPress-isännöinnin vain 9,95 dollaria kuukaudessa, johon sisältyy jopa 10 000 kuukausivierailijan korvaus ja 10 Gt levytilaa..

Kumpaankaan näistä kilpailijoiden vaihtoehdoista ei kuitenkaan sisälly premium-teemaForest WordPress -teemaa ja asennusta. Envato-isännöidyn palvelun vetovoima sisältää kaiken yhdessä paikassa, yhdellä tilillä, mukaan lukien verkkotunnuksesi, isännöintipalvelusi, WordPress-teema ja tukitiimi.

Voit kokeilla Envato Hostedia ilmaiseksi osana seitsemän päivän kokeiluversiota. Sinun on annettava maksutietosi aloittaaksesi, mutta koeaika on hyvä tapa selvittää itse, kuinka palvelu toimii.

Lopulliset ajatukset

Jos haluat saada uuden WordPress-verkkosivustosi verkossa mahdollisimman vähän vaivaa, Envato Hosting on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Envato Hosted voisi tarjota sinulle etsimäsi itse suoritetun palvelun, joka tarjoaa sinulle haluttua käyttää jotakin palvelun osana saatavissa olevaa WordPress-teemaa..

Lisäksi, jos etsit hallitumpaa hosting-järjestelyä olemassa olevalle WordPress-verkkosivustolle, on syytä toistaa, että Envato Hosted tarjoaa ilmaisen sivuston siirtopalvelun osana rekisteröintiprosessia. Vaikka sinun on ensin otettava yhteyttä tukitiimiin, selvittää, pystyvätkö he siirtämään tietyn WordPress-verkkosivuston kokoonpanon.

Envato-ylläpitämät 19,99 dollarin kuukausimaksut ovat kohtuulliset hallitussa WordPress-isännöintitilassa. Voit kuitenkin tietysti isännöidä sivustoasi paljon vähemmän – ja jos olet valmis tekemään enemmän asennuksesta ja jatkuvista huoltotöistä itse, on olemassa useita hyviä vaihtoehtoja, jotka kannattaa myös harkita.

Vaikka Envato Hosted -palvelu on suhteellisen uusi tulokas web-isännöintitilassa, yrityksellä on monen vuoden kokemus työskennellä ja tukea WordPress-käyttäjiä – ja se, että he käyttävät Amazon Web Service -infrastruktuuria, antaa sinulle myös varmuutta.

Jos olet lykännyt uuden WordPress-verkkosivuston perustamista kaikkien ymmärrettävien komponenttien, kuten verkkotunnusten, teemojen, WordPressin asentamisen ja sivustosi huolehtimisen takia, Envato Hosted voisi hyvinkin olla viisas valinta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me